View Full Version : Etapa 17: CFR Ecomax Cluj - Gloria Bistrita
ADelPiero
14th March 2005, 01:56
Sambata, 19 martie 2005: CFR Ecomax Cluj - Gloria Bistrita, ora 15:00, Telsport (in tur 0-2)
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
King of Hell
14th March 2005, 11:37
Meci intre prieteni, un sec 2-0, exact rezultatul din tur....nimeni nu vrea sa supere pe nimeni...greul pentru cfr va incepe dupa meciul asta, atunci vom vedea cefereii la treaba...:drak:, sa speram ca se vor face de ras in continuare... :rolleyes:
Hai provincia!!
14th March 2005, 12:18
HAi ma axaphat CFR ii o echipa buna (pe langa U :))) in plus U sa faca egal acasa cu CS DEVA =))
Catalanul
14th March 2005, 16:30
desi nu au jucat ca si in tur in meciul cu POLI, sper ca CFR-ul sa-i bata pe blatisti (:no: ) gloria inca nu a disputat nici un meci oficial in acest an, deci Clujul are un plus pentru a reusi sa adune cele 3 puncte puse in joc :)
FORZA ARDEALUL :ok:
Angelina Jolie
14th March 2005, 20:44
Eu vad treaba cam asa: Batem blatterii, probabil pierdem la Rapid, batem Alba Iulia(cu parere de rau) si probabil pierdem la Dinamo. Deci ramanem la 0 adevar. Nu e rau. Si apoi vin cei mai cei dintre romani in Gruia, pare-mi-se. Deci ramanem la 0 la adevar precum ziceam.
FORZA CFR!!! FORZA FC BIHOR!!!
fia
14th March 2005, 20:49
Sper sa ii bata CFR-ul pe Bistrita :evil:
Pronostic 3-1
DD-Viola
14th March 2005, 20:53
...Haide CFR ! , pronostic 2-0 .
ADelPiero
14th March 2005, 23:58
3-0 ;) ... il cunosc pe Sunda ... si sunt sigur ca va remonta sistemul tactic :ok:
Angelina Jolie
15th March 2005, 01:09
Ar fi cazul ca cu Poli am avut o tactica dezastruoasa.
An_DR_eI
15th March 2005, 09:15
Suntem obligati sa batem........daca nu intram in criza.....si ne asteapta meciuri grele...
Sunda ii un antrenor bun si sunt sigur ca o sa castigam. :yeah:
CFR - gloria padureanu :rosu: 3-0
FORZA CFR !!! /hello
COMMANDO GRUIA !!! :evil:
Virus
15th March 2005, 11:58
Nici nu mai trebuie sa ne intrebam cine castiga. E clar ca luam 3 puncte in Gruia ca doar jucam acasa, si stim cu totii ca acasa e altfel. Sunt oarecum deacord cu tine Valy, doar ca m-as bucura sa aducem puncte si din deplasarile din Bucuresti.
CFR ALE /OLE/
King of Hell
15th March 2005, 12:37
OLE OLA CFR E VIATA MEA!!! ...NO COMMENT ...
Eu pe voi nu va inteleg, adica meciu asta 100% e blat..din moment ce sunteti sluga lui Gloria, si voi veniti cu faze de alea.."Batem ca suntem mai buni, batem ca jucam acasa.."..bateti pentru ca asa e aranjamentru', daca s-ar juca pe teren v-ar da Gloria 4 boabe.Anul asta vreti nu vreti, retrogradati..:drak:
Angelina Jolie
15th March 2005, 12:46
Eu stiu ca ti-ai dori tare tare sa retrogradam dar nu-i cazul.
FORZA CFR!!! FORZA FC BIHOR!!!
Virus
15th March 2005, 12:47
Deci hai sa iti explic un picut cum sta treaba pe la CFR. Nu stiu daca tu ai auzit dar o echipa ca CFR nu face blaturi. Cu totii stim ca tu esti obisnuit cu blaturile de la echipa ta. Dar asta nu inseamna ca daca voi faceti blaturi la greu trebuie sa faca si altii. Si daca te intreaba cineva acasa am pierdut doar cu Steaua. Vrei sa spui ca si restul meciurilor au fost blaturi??? Te rog frumos sa te abtii cu comentariile pentru divizia B!
fia
15th March 2005, 13:09
Un singur mohican care mizeaza pe victoria Gloriei :evil:
roxana_cj
15th March 2005, 14:12
Castiga CFR clar!
Gigel Sportul
15th March 2005, 23:05
1. Tata Jean e un sentimental totusi.
ADelPiero
15th March 2005, 23:58
e cam logic dupa teorema lui Jean de la Bistrita:evil: ... in tur 2-0 pt Gloria ... acuma e randul CLujului sa bata :D
Vand vise
16th March 2005, 08:26
Castiga CFR Cluj, scor 2-0 :)
King of Hell
16th March 2005, 09:24
e cam logic dupa teorema lui Jean de la Bistrita:evil: ... in tur 2-0 pt Gloria ... acuma e randul CLujului sa bata :D
Da...asta ma stradui si eu sa zic pe aici! VA FI UN BLAT ORDINAR! AMIN :rosu:
Edgar
16th March 2005, 09:58
Un singur mohican care mizeaza pe victoria Gloriei :evil:
Nu e mohican, e imparat roman. :P
DD-Viola
17th March 2005, 14:43
....blat sau nu , bate CFR-ul pentru ca sant mai buni , Haide CFR !
ADelPiero
18th March 2005, 01:40
e clar... 99% din cati am intrebat, merg pe victoria Clujului ;)
fia
18th March 2005, 08:03
Nu e mohican, e imparat roman. :P
Si eu care credeam ca e ala care vine vara si creaza probleme la manelisti si fotbalisti :evil:
Quartz@nu
19th March 2005, 01:04
1 solist ....... :evil:
lucas
19th March 2005, 17:03
blat ordinar ?? min 75 : 2-1 pentru Gloria B. ! ce nu a reusit Rapid sau Dinamo (sa cistige la Cluj) e pe cale sa realizeze Gloria B. E cam ciudat.
remus
19th March 2005, 17:30
meci tampit . CFR cluj nu cred k face blaturi. chiar daca e SIGNOR jean implicat :(
ADelPiero
19th March 2005, 19:41
deci, :mda: ... se pare ca tata Jean a citit posturile mele:evil: ... a vrut sa`mi faca in ciuda... nu ma asteptam sa bata Gloria...
Seahawk
19th March 2005, 19:42
blat ordinar ?? min 75 : 2-1 pentru Gloria B. ! ce nu a reusit Rapid sau Dinamo (sa cistige la Cluj) e pe cale sa realizeze Gloria B. E cam ciudat.
nu are nici o logica ce spui tu acolo, pentru ca nici un meci nu seamana cu altul
in campionatu' romanesc in ziua de azi echipele au valori foarte apropiate..
si plus.. e absurd.. de ce ar face CFR`u blat tocmai acum? :rolleyes:
eu cred ca Gloria a castigat pe merit.. mai au si ei cateodata zile bune..
imi pare intr'un fel rau pt CFR.. multa bafta in continuare ambelor echipe :)
fia
19th March 2005, 20:04
Nu se astepta nimeni, doar Caligula.... Poate ne zice si noua cum a stiut sa pronosticheze :D
ADelPiero
19th March 2005, 20:12
la inceput l`am facut nebun:) ... acuma tot respectul pt intuitia lui ;)
Angelina Jolie
19th March 2005, 20:16
Da...asta ma stradui si eu sa zic pe aici! VA FI UN BLAT ORDINAR! AMIN :rosu:
Ar fi cazul sa iti ceri scuze. CFR nu face blaturi.
FORZA CFR!!!
King of Hell
19th March 2005, 20:44
DA ma, repet imi cer scuze..aici chiar ca m-am inselat...IMI CER SCUZE!!!oare sa fi inebunit lupu'?
Quartz@nu
19th March 2005, 20:46
CFR se va duce in " B " ????? :o:
cam asta cred eu ..... :mda:
Darkslowstar
19th March 2005, 20:50
Nu cred, stau destul de bine. Oricum luna de miere in A s-a sfarsit, acum trebuie sa se straduie sa nu repete exemplul lui Apulum.
Oricum, se pare ca Gloria Blatistrita va fi in A si in sezonul viitor :(
Mihai
19th March 2005, 20:58
Gloria nu o sa pici niciodata in B! Sau cel putin, prea curand!:ok:
sa nu uitam ca daca Gloria isi pune mintea pune probleme MARI oricarei echipe!
TZEFERU
19th March 2005, 23:50
Ne-a tras Gloria o directa de dreapta si ne-a aruncat direct intr-o adinca contemplatie.
Sper sa ne revenim, se mai intimpla si la casele mai mari.....se pare ca vom avea 3 infringeri consecutive...asa de inceput de retur....va fi un retur greu de tot. Bine ca am scapat de echipele din Bucuresti in Gruia..sau tocmai asta sa fie problema?
ADelPiero
20th March 2005, 00:07
CFR se va duce in " B " ????? :o:
cam asta cred eu ..... :mda:
fi serioasa ;) ... dupa 2 etape nu poti spune asa ceva! uita`te la coada clasamentului... cine se zbate cu adevarat :mda:
Bega
20th March 2005, 00:30
Sper ca nu a fost blat. Oricum, imi pare nespus de rau ca nu ati fost in stare sa alimentati un mai vechi vis al meu: retrogradarea Bistritei. Daca nu a fost blat e la fel de rau pentru CFR: apar problemele. Chiar daca anul asta nu se mai poate vorbi de emotii la retrogradare, in ritmul asta la anul veti avea de suferit. Succes lui Sunda, oriunde ar fi. Sper sa nu-l dati afara dupa citeva esecuri, cum a facut Alba Iulia. Ar fi pacat de un asemenea antrenor, iar la Timisoara locul este ocupat.
Virus
20th March 2005, 12:47
Asta este... niciodata nu este usor sa te impaci cu o infrangere, dar trebuie sa trecem peste asta. Ne asteapta un retur greu... Orice ar fi FORTZA CFR!!!
roxana_cj
20th March 2005, 15:13
@BEGA Dupa meci galeria a scandat numele lui Sunda, asa ca din partea noastra e Ok! Eu sper sa nu plece... E clar ca ceva probleme exista! Care sunt? Numai ei stiu!
Oricum baietii trebuie sa se trezeasca pentru ca am impresia ca se cred inca in vacanta!
CFR E CEA MAI TARE!
vlad1607
20th March 2005, 15:15
Pacat ca au pierdut clujenii chiar in fata echipei din Bistritza..dar asta e....capu'sus !
rainbird77
20th March 2005, 18:04
Si a pierdut Cfr-ul.....:(Nu e capat de tara,ca oricum echipa isi va reveni,si sigur n-o sa retrogradeze din A.Insa alta soarta vad pentru saracul Axaphat,care peste vreo 2-3 ani nu va mai umbla la stadion,pentru ca echipa lui favorita va avea soarta Corvinului,si-mi pare rau dar blaturilr blaturi raman.... :
Hai Cfr capul sus......!
Hai provincia!!
20th March 2005, 18:09
naspa o pierdut
Hai provincia!!
20th March 2005, 18:10
:no: naspa o pierdut da fain o jucat :no: HAI CFR :yeah:
King of Hell
20th March 2005, 18:13
Ma hai provincia,rainbird77 e ceva coleg de-al tau ca semanati in modul de gandire si de exprimare.
ForzaMilan
20th March 2005, 23:37
Sper sa nu mai piarda acasa CFR ca deja scade la adevar. Pacat ca nu a reusit sa bata chiar pe Gloria, echipa blatistilor. In luna mai merg in concediu la Cluj si vreau sa merg sa vad un meci in direct. Locuiesc in Canada dar urmaresc cu alti clujeni impreuna rezultatele CFR-ului si daca tot sunt la Cluj merg sa sustin si eu echipa macar un meci. Deci capul sus CFR nu te lasa, clujeni din Canada te sustin. Toate echipele trec printr-o pasa proasta, sper sa treceti cu bine peste asta si cat mai rapid. SUCCES !
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.