PDA

View Full Version : Mitrita-angajat al clubului U Craiova

ady_azzuro
30th July 2003, 10:04
Sa vedem ce facem cu el.. :drak: :drak: :ciocan: :ciocan:

ady_azzuro
30th July 2003, 10:11
tu ai votat sa-l trimitem la nevastasa? :drak: :drak: :evil: :evil:

inter
30th July 2003, 10:11
am votat cu 3 :happy , pt. boul asta e mai greu sa stea sub fusta nevestii :happy , oricum tipa nu il lasa sa faca nimic :thinkso: , ii da 150$ pe zi diurna si gata :drak:

Sorin
30th July 2003, 10:15
eu sint mai umanist, am votat sa-l protejam de furia multimii tinandu-l departe de teren. Intere,tu esti cel mai sadic. :evil:

ady_azzuro
30th July 2003, 10:28
yo am votat spanzurarea dar cred ca este prea mult :D :D .

riva
30th July 2003, 11:03
cine este mitrita?

ady_azzuro
30th July 2003, 11:12
Vrea capul lui Cîrtu

Managerul general al "Stiintei", Constantin Mitritã, pregãteste în tainã debarcarea actualului antrenor, pe lista sa de prioritãti aflîndu-se Marian Bondrea si Florin Halagian

Adus la cîrma Universitãtii într-un moment de crizã, cu largul concurs al bunului sãu prieten Ilie Balaci, antrenorul Sorin Cîrtu pare sã nu se simtã prea bine la Universitatea. În afara suporterilor care declarã cã îl sustin pînã în pînzele albe, Cîrtu nu se bucurã de alte puncte de sprijin. Relatiile dintre acesta si conducãtorii olteni, în special cu directorul Costel Mitritã care are putere mare de decizie în ultima vreme, sînt destul de încordate.

Amenintat cu demiterea
Ultima contrã, confirmatã de jucãtor, a avut loc în momentul în care Cîrtu l-a dorit la echipã pe mijlocasul stelist Mihai Panc. Directorul general i-ar fi spus fotbalistului: “Ce sã faci tu la Universitatea dacã esti dorit numai de antrenor? Cîrtu mai stã 4-5 etape la Craiova si pleacã. Ce faci, pleci si tu cu el?”. Mitritã nu a confirmat “teoria”, admitînd însã cã a spus ceva pe aproape: “Nu stiu ce a înteles el, dar eu i-am zis cã viata antrenorului este scurtã si nicidecum cã am vrea sã-l dãm afarã pe Cîrtu”.
Contre si în Franta
Frecusurile dintre Cîrtu si Mitritã au început, conform unor surse din cadrul echipei, încã din timpul turneului francez, atunci cînd Costel Mitritã, conducãtorul delegatiei oltene, a ales, din ratiuni financiare, ca echipa sã locuiascã, în partea a doua a stagiului, într-un stabiliment care oferea conditii sub pretentiile Universitãtii. Ulterior, “juvetii” au dezvãluit cã au dormit chiar si doi într-un pat si au mîncat la “împinge tava”. La întoarcerea din turneu, cînd a venit vorba despre obiectiv, lui Staicu si lui Mitritã nu le-au cãzut tocmai bine vorbele antrenorului, care a spus cã nu garanteazã decît Divizia A si nimic mai mult.

Solutii
Bondrea, în joc de gleznã
În pole-position pentru preluarea Universitãtii se aflã în acest moment tot un craiovean, Marian Bondrea. Singurul care mai are dubii asupra variantei este Dinel Staicu, motivul fiind însã unul nostim. Nu cu mult timp în urmã, fiul antrenorului Bondea, Dan, a fost prieten cu fiica lui Staicu, Andreea. Despãrtirea dintre cei doi s-a produs însã într-un stil nu tocmai elegant, odrasla lui Staicu iesind, se spune, putin sifonatã din aceastã relatie. Între timp, lui Staicu pare sã-i fi trecut supãrarea. Cea de-a doua variantã se numeste Florin Halagian, care nu are deocamdatã angajament. Prezent la înmormîntarea fostului vicepresedinte, Petre Deselnicu, Armeanul a avut o discutie preliminarã cu Dinel Staicu pentru preluarea frîielor Universitãtii, neconcretizatã deocamdatã.
Cîrtu are contract beton
În cazul în care Sorin Cîrtu ar fi demis de la Universitatea, în contractul semnat de acesta cu clubul existã o clauzã prin care antrenorul îsi va primi integral banii. Angajamentul lui Cîrtu cu Stiinta mai este valabil pe încã un an, pînã la 1 iulie 2004, iar salariul acestuia este de 70.000 de dolari, plus primele de joc si de obiectiv.

declaratii
“Nu comentez. Treaba mea este sã antrenez Universitatea”
Sorin Cîrtu

“Chiar dacã as vrea eu sã-l dau afarã pe Cîrtu, îmi este fricã de suporteri, care au o stimã deosebitã pentru acest antrenor”
Dinel Staicu

viole(n)t
30th July 2003, 11:14
PROBLEMS IN PARADISE????

Oricum felicitari pentru reactzia prompta shi pertinenta (chiar shi viole(n)ta).

riva
30th July 2003, 11:34
mersi ady_azzuro de informatii, ai fost foarte rapid, se vede ka nu stai pe calciie :)) , cit despre mitrita ce sa zic? ... dupa cite ai zis tu, trebuie ecsecutat, nu va uitati la el :)

ady_azzuro
30th July 2003, 12:01
cu placere riva
:D :D
Asa suntem noi oltenii :thinkso: :thinkso:

ady_azzuro
30th July 2003, 12:20
Cine a votat pt destramarea craiovei?? :rolleyes: :rolleyes: :D :D

Pacala
30th July 2003, 13:16
mitrita merita spanzurat cu limba de aia calului lui Mihai Viteazul :D

ady_azzuro
30th July 2003, 13:31
Bine pacala asa trebuie :ciocan: :ciocan: .
Credeam ca sunt singurul nebun care vrea sa-l spanzure :yeah: :yeah: :thinkso: :thinkso: .

EDMOND_
3rd August 2003, 13:02
Lasati mah omul in pace ! Una ca nu stiti exact ce s-a intamplat acolo
( nu ati vazut ca Mitrita a zis ca de fapt Cartu a dorit sa-l dea pe el afara ! ) .. si ( doi) de fapt a facut si lucruri bune ( de exemplu a fost total implicat in aducerea lui Njock !!!).
L-ati facut si pe Riva sa voteze negativ!
Eu zic sa-l iertam , sa-i mai dam o sansa , si abia apoi sa-l spanzuram
( bineinteles dupa ce-l ungem cu miere si-l asezam o ora pe un musuroi cu furnici...de alea rosii!!)

ady_azzuro
3rd August 2003, 14:56
Mitrita nu mai este un subiect tabu acum.
Oricum el stie ca si-a pus suporterii in cap.
Va fii huiduit cu orice ocazie.
E bine ca totul s-a terminat cu bine.
FORZA STIINTA!! :yeah: :yeah: