View Full Version : Indian Wells 2005
a_ndrada
9th March 2005, 14:28
s-a tras la sorti la indian wells unde participa si hanescu si pavel.pavel are primul tur liber pt ca este favorit iar dupa aceea va juca cu castigatorul dintre marc philipousis,care a primit un wild card de la organizatori pt a accede pe tablou si un jucator venit din calificari,iar hanescu joaca in primul tur cu cyril saulnier si daca va castiga in turul 2 va juca cu taylor dent.bafta pavel,bafta henscu sper sa faceti un rezultat f bun!
intreg tabloul il puteti gasi la http://www.atptennis.com/posting/2005/404/mds.pdf
ilenuta
9th March 2005, 14:38
Primul turneu de Masters Series al anului se va desfasura intre 11 si 20 martie.
Capii de serie :
1 Federer, Roger (SUI )
2 Hewitt, Lleyton (AUS )
3 Roddick, Andy (USA )
4 Safin, Marat (RUS )
5 Coria, Guillermo (ARG )
6 Henman, Tim (GBR )
7 Moya, Carlos (ESP )
8 Gaudio, Gaston (ARG )
9 Agassi, Andre (USA )
10 Nalbandian, David (ARG )
11 Johansson, Joachim
12 Robredo, Tommy (ESP )
13 Ljubicic, Ivan (CRO )
14 Canas, Guillermo (ARG )
15 Davydenko, Nikolay (RUS )
16 Haas, Tommy (GER )
...
21 Pavel, Andrei (ROM )
Concomitent se va desfasura si turneul WTA.
Capii de serie:
1 Davenport, Lindsay (USA)
2 Mauresmo, Amelie (FRA)
3 Sharapova, Maria (RUS)
4 Dementieva, Elena (RUS)
5 Kuznetsova, Svetlana (RUS)
6 Petrova, Nadia (RUS)
7 Dechy, Nathalie (FRA)
8 Bovina, Elena (CZE)
dumy84
9th March 2005, 14:59
Stiti cumva daca se va transmite in Romania Indian Wells???
ilenuta
9th March 2005, 15:34
Din pacate nu cred ca vom vedea ceva din turneul masculin, TV Sport nu a anuntat nimic, iar Eurosport va transmite doar din turneul WTA.
Turneul e insa transmis de Tennis Channel, ESPN si ESPN2. Poate se prind prin satelit, nu stiu.
Tablou fete: http://www.wtatour.com/global/includes/TrackIt.asp?file=/global/Pdfs/events/2005/indianwells_draws.pdf
Ruxandra Dragomir participa la dublu, iar Delia Sescioreanu a pierdut in primul tur de calificari.
mman
9th March 2005, 15:58
Anul trecut, TV Sport anuntat sus si tare ca va prelua si toate turneele de Masters Series in 2005.
Poate se vor tine de cuvant.
ilenuta
9th March 2005, 23:52
Sa speram ca TV Sport ne va face surpriza placuta de a transmite macar ultima parte a turneului.
Cat priveste castigatorul, ma gandeam sa pun si eu stampila pe Federer, dar m-am oprit cand am vazut ce tablou are. In turul 2 poate da de Mardy Fish, care a mai cazut in clasament, dar nu e un oarecare, apoi de Stepanek, care e in mare crestere de forma, apoi de Ancic sau Ljubicic, 2 croati periculosi, mai ales ultimul, care a jucat anul asta 3 finale cu elvetianul. Ljubicic e in mare ascensiune, dar s-ar putea sa se resimta, mai ales dupa ce a batut singur echipa SUA in cupa Davis :) Din punctul asta de vedere, Federer are un avantaj fata de ceilalti, pt. ca s-a menajat saptamana trecuta, cand Safin, Hewitt, Roddick, Agassi au jucat meciurile de cupa Davis.
Despre al nostru Pavel, el are sansa sa se intalneasca cu Agassi (daca tot nu mai jucam cu SUA in cupa Davis :) ). Sa vedem cum se vor adapta ai nostri la suprafata rapida dupa saptamana petrecuta pe zgura.
Cristi
10th March 2005, 09:51
Cred ca Federer simte ca deja sunt mai multi care ii sufla in ceafa (Safin, Ljubicic, Stepanek, chiar Nalbandian care se adauga 'clasicilor' Hewitt si Roddick). Asa se explica renuntarea la cupa Davis si la destule turnee din seria International - stie ca trebuie sa fie la 100% cand joaca. Si sunt de acord ca va avea un avantaj care ar putea fi decisiv in lupta care se 'ascute'.
Nu cred ca Federer se poate impiedica de Fish, dar cu Stepanek va avea mult de furca.
Cat despre Pavel, imi e mai putin frica de meciul lui cu Agassi decat de meciul lui cu un jucator mai slab clasat (vezi Philipousis, care serveste ca din tun). Andrei ne-a cam obisnuit sa faca meciuri bune cu jucatori de top (vezi Hewitt, Novak, Mirnii) si sa piarda la alde Chiudinelli, Behrend, Reynolds. Pacat. Daca e in forma, Pavel ajunge in sferturi. Si poate avansa in semifinala! (Haas, Hrbaty sau Hewitt sunt accesibili pentru el).
Eu sper si am incredere ca Hanescu se va remarca la acest turneu. Pana in 'saisprezecimi' (cand da de Safin) poate ajunge fara probleme.
Ady
10th March 2005, 16:57
Cam greu pt Pavel ... Dupa agassi ar veni coria si apoi hewitt probabil ... Dar daca joaca cum a jucat duminica eu cred ca are chiar sanse sa ajunga sa joace cu roddick ... stiu ca sunt cam optimist dar sa speram ca asa o sa fie ...
Cristi
11th March 2005, 09:18
Pavel l-a batut pe Hewitt anul trecut chiar in America pe hardcourt (la Miami). Cat despre Coria, nu cred ca ajunge sa joace cu Pavel (e lamentabil pe alt teren decat zgura) si oricum l-ar bate Pavel fara drept de apel pe hardcourt.
Mai greu ar fi cu Haas, dar sa treaca intai de primul tur si apoi de Agassi (asta o sa fie ff greu).
Ady
11th March 2005, 11:30
Da mah Pavel ii poate bate pe toti 3 , da' chiar asa la rand unu dupa altu' ... mai greu nu am zis ca e imposibil ci doar greu
dumy84
11th March 2005, 11:40
Pavel e un jucator plin de talent, dar depinde de forma de moment si de motivatia pe care o are.Daca prinde o saptamana buna, poate ajunge pana in fazele superioare ale turneului.
Ady
12th March 2005, 11:29
Pavel nu va juca cu Philippoussis , acesta a fost eliminat de Carraz , jucator venit din calificari ...
ilenuta
12th March 2005, 11:39
E in pana de forma Philippousis de mult timp... Pavel a mai jucat cu Carraz parca anul asta, l-a invins in 3 seturi incheiate toate la tie-break, deci cam greu...
Ady
12th March 2005, 11:58
Iulia daca asta e greu Agassi , Coria , Hewitt , Rodick care sunt pe aceeasi parte a tabloului ce mai sunt ??? ... Din pacate asa e cu pavel joaca excelent cu jucatorii buni si ingrozitor cu cei veniti din calificari ...
a_ndrada
12th March 2005, 19:46
aveti dreptate ,pavel poate sa bata pe oricine daca are o zi buna si isi stapaneste nervii pt ca este extem de talentat.eu ii urez multa bafta in meciul cu carraz.federer,chiar daca are un tablou greu eu de-abia astept sa ajunga in semifinale cand se va intalni cu safin ca sa demonstreze ca poate sa-l bata!:)
ilenuta
12th March 2005, 21:17
Hanescu a terminat repede:
Saulnier-Hanescu 6-2 6-2
Pavel joaca la noapte.
a_ndrada
12th March 2005, 21:24
nasol ca a pierdut hanescu,dar auzisem dinainte ca saulnier e f bun,eu sincer nu l-am mai vazut jucand pe acest saulnier!asta e!bafta andrei!
Cristi
12th March 2005, 22:37
Hanescu a batut jucatori mai tari ca Saulnier. Oricum 6-2 6-2 inseamna ca nu i-a functionat deloc serviciul. Asta e, inca nu e destul de matur. Cat despre Andrei, e MULT mai in forma acum decat era cand a jucat data trecuta cu Carraz... care mai e si aproape ca varsta de Pavel. Ar trebui sa se califice in 2 seturi.
Ady
12th March 2005, 23:11
Pacat de Hanescu , dar oricum nu avea viata lunga ... urma Safin ...
Sa speram ca macar Pavel o sa reuseasca sa ajunga mai departe
dianette_d
13th March 2005, 03:44
roddick merge in turul 3 dupa ce a castigat meciul cu verdasco cu putine emotii dupa primul set (6/3 3/6 7/6)
la fel si maria sharapova dupa o victorie usoara in fata americancei angela heynes(6/1 6/2)
ilenuta
13th March 2005, 10:47
Nu a fost usor cu Carraz nici de data asta :)
(21)A Pavel (ROM) vs (Q)G Carraz (FRA) 67(5) 76(6) 62
Bravo Pavelica !! Se va intalni cu Agassi in turul 3.
a_ndrada
13th March 2005, 12:27
bravo pavel!hai pavel!bafta in meciul cu agassi
dianette_d
13th March 2005, 12:35
felicitari pentru pavel si cine stie poate ne face o surpriza cu agassi... /hello
Cristi
13th March 2005, 15:21
Pavel joaca mai intai maine dimineata la dublu. Sper sa nu se extenueze, mai ales ca a jucat aproape 3 ore cu Carraz. Agassi a jucat o ora in cap cu Arthurs. Sa vedem... ultima oara Pavel l-a invins pe Agassi... chiar pe hardcourt (in 2000). Eu zic ca are sanse, dar o sa fie ff greu.
dlgicu
13th March 2005, 18:29
A fost chiar foarte greu pentru Pavel, care si-a pus singur probleme avand mari dificultati in a incheia conturile in primele doua seturi, pierzand o gramada de mingi decisive.
In primul set a ratat 5 mingi de break, francezul neavand niciuna, dar invingand in tie-break.
In al doilea a facut doua breakuri din 10 sanse, francezul replicand de fiecare data cu un re-break (2 breakuri din 4 sanse). In plus, in tie-break Pavel a avut 5-0, dar s-a vazut egalat la 6... asadar mari emotii de a pierde meciul.
Abia in al treilea set, dupa ce a reusit prima data desprinderea la 2 ghemuri in acest meci (3-1) si apoi Carraz si-a luat serviciul, de la 3-2 a castigat 12 mingi fara sa cedeze decat una, ajungand rapid la 6-2 si obtinand victoria finala.
Asadar toata frustrarea adunata in primele doua seturi si-a varsat-o in mod pozitiv in setul decisiv, atunci cand conta cel mai mult.
Felicitari pentru taria psihica in momentele dificile, si bafta in meciul cu Agassi!
ilenuta
14th March 2005, 17:36
La dublu turul 1:
Dragomir Ilie/Tanasugarn d Craybas/Weingartner 76(4) 60
Kerr/Oliver d Pavel/Prieto 62 64
Asa ca putem spune ca Pavel e odihnit. Nu ma astept la cine stie ce in meciul cu Agassi, dar sper totusi ca Andrei sa faca o figura frumoasa.
Tot pe tabloul masculin, Safin a salvat 2 mingi de meci cu Nieminen
(4)M Safin (RUS) d J Nieminen (FIN) 46 61 75
iar Mauresmo a pierdut la Linetskaia, o jucatoare din valul 2 de rusoaice (oare cate jucatoare mai poate da Rusia :rolleyes: )
(30)E Linetskaya (RUS) d (2)A Mauresmo (FRA) 26 62 75
remus
14th March 2005, 18:08
Pavel - Agassi e un meci care merita sa fie vazut in direct. Va putea Pavel sa produca surpriza si sa - l elimine pe marele agassi acasa ? time will tell .
HAIDE PAVEL :yeah:
a_ndrada
14th March 2005, 18:34
nu este imposibil sa-l bata pe agassi pt ca l-a mai batut,deci nu e chiar de nebatut si agassi nu e chiar in forma lui cea mai buna!bafta pavel!
Ady
14th March 2005, 19:00
agassi nu e chiar in forma lui cea mai buna!bafta pavel!
Oricat de mult am vrea noi nici Pavel nu este in forma lui cea mai buna :(
Referitor la meciul dintre Pavel si Agassi ati vazut gsp de azi ???
Avea un titlu foarte funny : "Tatici la fileu" referindu-se la faptul ca cei doi jucatori sunt printre veteranii turneului , ambii avand cate doi copii :D
Bafta Pavel :ok:
Cristi
14th March 2005, 22:58
He-he o sa fie probabil un meci de pomina. Pavel e totusi roman deci destul de imprevizibil... Vazand insa meciul lui cu Mirnii, am ajuns la concluzia ca motivatia ii cam lipsea lui Pavel. Poate acum, mirosind o semifinala de cupa Davis, sa se mobilizeze. Caz in care... bye-bye Agassi. Parerea mea. Un Pavel in forma poate sa bata un Agassi de totusi 35 de ani. Daca joaca asa cum a facut-o cu Mirnii, nu il vad bine pe Agassi. Mai e ceva. Agassi e totusi un jucator care se bazeaza in primul rand pe un procentaj ff bun... putine greseli nefortate.
Revin. Din pacate, inainte de toate, Pavel e roman. Astfel incat orice clasament ATP devine o gluma si ceva pur orientativ. S-a chinuit cu Carraz... e in stare sa il demoleze pe Agassi doua zile mai tarziu. Sau nu. Vom vedea. Oricum.... go Andrei!!!
dianette_d
15th March 2005, 07:59
daaa :headbang: ...agassi il spulbera pe pavel (6/3 6/4) si trece in turul 4...ma asteptam totusi la un tiebreak :mda:
tim henman&andy roddick se califica si ei
la fete...maria sharapova o invinge pe dinara safina cu 6/2 6/3 iar lindsay davenport trece in sferturile de finala cu putine emotii de meghann shaughnessy (6/2 2/6 6/2)
mman
15th March 2005, 09:23
daaa :headbang: ...agassi il spulbera pe pavel (6/3 6/4) si trece in turul 4...ma asteptam totusi la un tiebreak :mda:
Foarte greu in fata lui Agassi. Dar macar Pavelica a castigat un meci, poate incet incet isi revine.
De notat ca in iulie cu Croatia sigur jucam pe teren rapid, deci trebuie sa fim pregatiti in acest sens. Turneele de acum sunt o buna sansa.
bmarian
15th March 2005, 09:41
N-a fost sa fie de data asta.
Totusi Pavel a dat semne de revenire. A castigat un meci.
Poate lucrurile vor merge mai bine saptamana viitoare.
Cristi
15th March 2005, 14:56
Pavel a avut si ghinion sa pice cu Agassi in mare forma... el venit de pe zgura. Asa a patit si anul trecut, cand a dat de Federer pana l-a demoralizat. Macar l-a scos un jucator de top 10 pe teren propriu! Il asteptam pe Pavel la Miami, unde poate are mai mult noroc.
a_ndrada
15th March 2005, 16:44
sincer pavel nu prea avea sanse cu agassi pe hard court,dar nu-i nimic noi suntem alaturi de el si stim ca va avea rezultate la fel de bune ca pana acum!
dlgicu
15th March 2005, 19:49
Pavel a pierdut meciul din primul ghem, in care a avut 4 mingi de break fara sa reuseasca sa fructifice vreuna. Pana la finalul setului Agassi a avut un break din singura oportunitate, Pavel niciunul din 5 oportunitati. Din nou lipsa de concentrare in momentele decisive l-a facut sa piarda primul set, apoi si meciul.
In setul 2 Agassi a pierdut doar 4-5 mingi pe serviciul lui, asta in ciuda unui procentaj al primului serviciu de sub 50%.
Cred ca americanul a dominat in primul rand psihic meciul si a castigat mai usor decat se astepta probabil si el.
Ovy-Iasi
16th March 2005, 10:21
Chiar daca a pirdut Pavel este in revenire de forma si sunt sigur ca la Miami va face o surpriza placuta.
ilenuta
16th March 2005, 11:45
Si Ruxandra Dragomir a pierdut in turul 2 la dublu, asa ca nu mai e nici un roman la Indian Wells.
Surpriza pe tabloul masculin:
(30)T Dent (USA) D (4)M Safin (RUS) 75 64
Federer si Ljubicic s-au calificat usor si vor juca in optimi al patrulea lor meci in acest an. Chiar daca trece inca o data de croat, Federer va avea alt meci greu cu invingatorul dintre Nalbandian si Kiefer.
La fete, favoritele au trecut fara probleme. Trebuie remarcata revenirea lui Kim Clijsters, dupa mai multe luni de refacere in urma operatiei la incheietura mainii stangi. Belgianca s-a calificat in sferturi.
a_ndrada
16th March 2005, 16:11
pt mine nu mai sunt o surpriza evolutiile lui safin demult.el nu este deloc constant si din cauza asta nu-l poate intrece pe federer
css2
17th March 2005, 01:50
ai dreptate andrada.degeaba unii de pe acest forum spun ca safin o sa fie mai tare decit federer dar asa ceva nu se poate.vad ca dj klaus nu mai zice nimic cind idolul lui pierde concurs dupa concurs in primele tururi.federer este mault mai constant
andrada esti pe miini bune daca il ai antrenor pe george cosac care este ca si pavel din constanta.ba dar buni sint constantenii astia
Ady
17th March 2005, 02:40
Se cunosc deja si o parte dintre sfert-finalisti : Hewitt . Roddick , Kiefer , Henman , Moya
... interesand de vazut daca Ljubicic sau Kiefer il vor opri pe Federer , altfel cei din partea de jos a tabloului sunt tinte usoare , nici Roddick nu prea a facut multe anul asta ...
Cristi
17th March 2005, 09:23
Hmmm... cred ca ideea era ca Safin e mai talentat decat Federer... eu am sustinut de exemplu ca Safin poate sa il bata la orice ora pe Federer... dar nu e sigur ca o va si face. De altfel eu am votat ca Federer va castiga acest turneu... acum as nuanta spunand ca va castiga invingatorul dintre Federer si Ljubicic.
Oricum, destul de putine surprize pana acum, ceea ce ma intristeaza nitel. Ce ziceti, cine va fi finalistul din partea de jos a tabloului? Hewitt, Agassi si Roddick au sanse aproape egale. Eu as paria pe Agassi... il simt super motivat dupa infrangerea din cupa Davis... si va avea si publicul de partea lui.
mman
17th March 2005, 10:12
Eu as paria pe Agassi... il simt super motivat dupa infrangerea din cupa Davis... si va avea si publicul de partea lui.
Sunt sanse sa ai dreptate... Eu sper sa se intample cum zici tu ;)
a_ndrada
17th March 2005, 15:59
federer l-a batut destul de greu pe ljubicic 7-6 7-6 si pt css2:cu cosac am facut ,acum lucrez cu alt antrenor,dar mai fac din cand in cand antrenamente si cu cosac!oricum este un antrenor f bun si de cand a fost antr lui pavel stie mult mult mai multe
Cristi
17th March 2005, 16:55
Acum chiar ca nu vad cine l-ar mai putea opri pe Federer. Ljubicic pateste anul asta ce a patit Pavel anul trecut: mereu da peste Federer... ce e drept pana acum numai in finale, dar iata ca de data asta nu mai intra nici in sferturi (desi eu zic ca ar fi batut pe oricine altcineva).
Poate Agassi in finala, super sustinut de public, sa aiba o sansa. Nu cred ca Kiefer ii poate pune probleme lui Federer. Desi mie mi-ar face placere... nu imi place sa domine cineva atat de autoritar tenisul. Dar tare mi-e ca va trebui sa astept sa ajunga Federer pe zgura ca sa il mai vad invins.
css2
17th March 2005, 23:28
federer o sa cistige pentru ca nu are cine sa il bata.este prea bun.are prea multe lovituri bune si sta foarte bine cu pshihicul
andrada ce loc esti in romania si ce antrenor ai acum?
Cristi
18th March 2005, 09:58
As evita sa fiu atat de categoric. Federer este acum marele favorit, da, insa Agassi POATE sa il bata daca prinde o zi buna. Spun asta pentru ca nu ma asteptam la inceputul turneului ca Agassi sa mearga ATAT de bine. Acum eu spun ca are sanse reale sa castige turneul... chiar daca nu prima sansa.
a_ndrada
18th March 2005, 15:22
in romania acum sunt pe 20 dar sunt de-abia primul an la 16 ani si eu n-am implinit inca nici 15.cat despre antrenor nu e f cunoscut,dar ne intelegem bine si facem antrenamente f bune,dar poate il stii pe antrenorul de pregatire fizica care este si preparatorul lui victor ionita!
a_ndrada
18th March 2005, 15:23
federer l-a batut pe kiefer 64 61 si av juca cu canas!gooo roger
ilenuta
18th March 2005, 16:11
E posibil sa se intample cum a zis Cristi: castigatorul turneului sa se fi decis in meciul Federer-Ljubicic. Pe de alta parte, si Ljubicic e probabil epuizat dupa seria de performante de anul asta. Iar elvetianul pana acum nu a pierdut nici un set, ultimul meci a fost chiar lejer. Presupun ca de Canas va trece fara probleme.
Si Agassi a mers excelent pana acum, tare m-as bucura sa ajunga in finala, dar chiar sa castige... hm :rolleyes:
Celelalte meciuri din sferturi sunt
Moya - Roddick
Agassi - Hewitt
A auzit cineva ceva de vreo transmisie TV ??
dianette_d
18th March 2005, 18:50
in seara la 22:00 pe eurosport sunt transmise seminfinalele la fete...meciurile baietilor eu n-am auzit/vazut sa fie transmise undeva :(
o semifinala cred k le apartine americanilor andy roddick-andre agassi iar in cealalta semifinala cred ca se va impune usor federer
eu sper totusi k finala sa se joace intre roddick si federer...kiar dak mai multe sanse are ferderer
la fete ar fi interesanta o finala sharapova-clijsters...sa vedem care dintre ambitioase este mai ambitioasa :D
css2
19th March 2005, 03:38
Federer All The Way
dianette_d
19th March 2005, 08:12
:o: :o: 1st: davenport-sharapova 6/0 6/0...si eu care puneam toti banii pe sharapova in finala & 2nd: agassi se retrage din competitie fiind accidentat :headbang: :headbang:
ilenuta
19th March 2005, 16:26
Am avut un soc azi dimineata vazand ce a patit Sharapova, intai am crezut ca a fost accidentata. E primul meci pierdut cu un dublu 6/0 de Sharapova. Culmea e ca rusoaica avea 2-0 cu Davenport pana acum. Sharapova a recunoscut dupa meci superioritatea lui Davenport, care a profitat de orice minge. Dar e incredibil scorul, la cat de sigura pe ea stim ca e Sharapova, sa nu faca nici un ghem... probabil ca nici serviciul nu i-a mers deloc, de obicei face multe puncte cu el.
Pe de alta parte Clijsters pare revenita 100% dupa pauza de mai multe luni si va repeta cu Davenport finala din 2003.
La baieti, dupa ce Agassi s-a retras, sustinerea publicului se va indrepta spre Roddick. Cred ca va fi un meci strans cu Hewitt, americanul doreste probabil revansa dupa ce a pierdut la Hewitt la Aus Open. Cat despre Federer, cred ca il prefera pe Hewitt in finala :rolleyes:
a_ndrada
19th March 2005, 17:51
si eu am ramas socata cand am vazut cat a pierdut sharapova.cred ca a avut o zi f proasta pt ca oricat de buna ar fi fost davenport nu putea sa o bata chiar asa de rau.ma rog...se mai intampla
mman
19th March 2005, 17:53
Uite de asta e frumos tenisul..... asta da supriza
Ady
19th March 2005, 18:59
Mai rar vedem la nivelul asta de joc scoruri d-astea ... Poate la Federer cu Hewitt :)
a_ndrada
20th March 2005, 08:33
federer l-a zdrobit pur si simplu pe canas cu scorul 61 63 si il va intalni pe hewitt care l-a invins pe roddick 76 67 76.clijsters a invins-o pe davenport 64 46 62.f buna revenirea lui clijsters.
mman
20th March 2005, 08:43
Clijsters a castigat un meci mare.
Am vazut doar primul set, (aproape tot) si Davenport castiga cam tot. Era incredibil la ce standard juca. Mie mi s-a explicat in acest fel incredibilul 6-0/6-0 cu Sharapova.
Dar se pare ca belgianca Clijsters a reusit ceva deosebit in seturile urmatoare.... frumoasa revenire.
Cat despre baieti.... ramane cum am stabilit :drak: tenisul este un joc intre doi jucatori cu doua rachete si o minge in care castiga Federer... :P
Cristi
20th March 2005, 16:36
Nu putea Agassi sa se retraga mai devreme? Acum Hewitt va fi zdrobit probabil de Federer care a avut o bafta chioara la turneul asta, neintalnind practic pe nimeni (exceptand Ljubicic) care sa ii poate pune probleme (Agassi, Safin, Roddick, chiar Moya). Multi jucatori au fost sub asteptari la acest turneu... de ce oare? O fi fost prea cald... sa vedem la Miami!
mman
20th March 2005, 22:59
Nu te lua de Agassi te rog :D e favoritul meu
Serios acum:
Una peste alta, Federer are si noroc.... dar talent... cu carul.
ilenuta
21st March 2005, 00:22
Federer a avut noroc, dar e un proverb: norocul ii ajuta pe cei curajosi :P
In finala l-a intalnit pe cel mai "slab" dintre challengerii sai, Hewitt, si meciul, dupa scor, a curs intr-un singur sens: 6-2 6-4 6-4.
Plus ca Hewitt venea dupa un meci epuizant cu Roddick in semifinale, cu 3 tie-breakuri :o: iar in intalnirile directe cu americanul acum e 6-1 pt. Hewitt... ciudat de mare diferenta :rolleyes:
Saptamana viitoare se muta cu totii de la caldura din California la caldura din Florida... sa vedem efectul :)
Iar la fete, pot spune ca avatarul meu si-a facut datoria :P Cred ca e ceva unic ce a realizat Clijsters, sa revii la acest nivel dupa atata timp, 10 luni cred... in general te adaptezi greu dupa o pauza asa lunga, dar probabil nu e si cazul marilor campioni :) sa vedem ce va face si Henin, care va reveni la Miami, dupa o pauza ceva mai scurta, cam 6 luni. Poate e cazul sa imi pun avatar cu ea :D
Ady
21st March 2005, 00:31
Si daca nu avea "norocul" asta amintiti-va ca Federer pana a "luat-o" de la Safin in Australia nu mai fusese invins de multa vreme de nici unul dintre jucatorii de top 10 deci ... si cu si fara "noroccul" respectiv cred ca am fi asistat la acelasi deznodamant ... poate un pic mai muncit
css2
21st March 2005, 02:08
federer nu a avut noroc.el joaca cu o clasa mai bine decit toti si de aceea cistiga turneu dupa turneu.este chiar asa de greu de inteles ca este cel mai bun si nu are adversar?
Nu putea Agassi sa se retraga mai devreme? Acum Hewitt va fi zdrobit probabil de Federer care a avut o bafta chioara la turneul asta, neintalnind practic pe nimeni (exceptand Ljubicic) care sa ii poate pune probleme (Agassi, Safin, Roddick, chiar Moya). Multi jucatori au fost sub asteptari la acest turneu... de ce oare? O fi fost prea cald... sa vedem la Miami!
federer a intilnit jucatori destul de buni kiefer,canas,fish.nu poti sa spui ca sint jucatori de nimic.federer nu are noroc cum spui tu.el joaca prea bine ca sa poata sa piarda si este foarte talentat
Cristi
21st March 2005, 08:22
Kiefer, Canas si Fish nu sunt jucatori de Top 10... Fish de exemplu a fost invins fara drept de apel de Pavel, iar Kiefer e slabut (a prins acum 2-3 zile mai bune). Nu spun ca federer nu castiga oricum (dovada ca am si votat ca el va castiga), insa putea sa ii fie mult mai greu... asa, cel mai greu obstacol pt el a fost un jucator obosit fizic si invins psihic inca inainte de inceperea jocului (Hewitt).
Stie cineva de ce s-a retras Agassi?
Cristi
21st March 2005, 13:26
Update: Pavel 3-0 Fish, Pavel 1-0 Canas, Pavel 3-1 Kiefer. Muller e un ilustru necunoscut. Deci Federer nu a avut chiar nici un pic de noroc??? Chiar si retragerea lui Agassi l-a avantajat, caci eu zic ca nu mai ajungea Hewitt in finala daca il avea pe Agassi in drum. Iar o finala cu agassi sau roddick era mult mai dificila dupa parerea mea.
Federer e cel mai bun la ora actuala, dar parca castiga prea usor, e vorba si de ceva noroc aici... orice s-ar zice. Poate ca norocul tine cu cei mai puternici, dar personal as vrea sa fie invers :)
dianette_d
21st March 2005, 17:15
eu ma vazut finala in direct(nush cum in oraselul meu de provincie se prinde telesportul :D...si nu ma refer la galati :D )
finala n-a fost cine stie ce...hewitt a gresit mult..practic federer nu prea a avut cu cine sa joace...imi este ciuda k n-am vazut semifinala dintre roddick si hewitt care cik a fost tare interesanta :headbang:
ilenuta
21st March 2005, 20:58
Carevasazica Telesportul a furat contractul TV Sportului pt. transmisiile de Masters Series :o: Cum facem sa il prindem si aici la Bucuresti... ca devine Galatiul capitala tenisului :P
Probabil cu antena de satelit se poate prinde... ultimele info: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=1055&page=5&pp=15
@dianette, au transmis tot turneul sau numai ultimele zile?
E adevarat ca Federer nu a avut adversari din top 10 (ma rog, Hewitt nu se pune :) plus un Ljubicic obosit), dar as vrea sa mai amintesc ca Gilles Muller e din categoria tinere sperante (are o victorie la Agassi anul trecut) iar Canas are un titlu de Masters Series pe hard ... In orice caz, astept cu interes marele meci Federer Safin ... poate se va produce la Miami.
dianette_d
21st March 2005, 22:30
pai am zis mai sus...in galati nu-l prind nici eu...povestea e mai lunga(dak ma lasi sa fac un off topic mititel :P )...am auzit k firmele astea de cablu nu vor sa-l preia din cauza tv sportului...da la vreo 60 de km de galati(unde se afla orasul cu pricina :D adik orasul meu natal :D ) se prinde...
si aseara am dat din intamplare peste el... :o: si am vazut finala...asta da noroc :P pakt k n-a fost mai spectaculoasa :ciocan:
turneul a fost transmis in totalitate de telesport..cel putin asa se laudau comentatorii aia aseara :D iti dai seama ce ciuda aveam aseara knd am aflat :headbang:
p.s. la urmatorul turneu transmis pe telesport va astept la mine pe toti :D :D
Marquise MGP
21st March 2005, 23:02
Off topic
telesportul se prinde si in galati dar este transmis doar de "genius" pe cand majoritatea abonatilor la furnizorii de cablu opteaza pt "astral" ... sa discutat si introducerea telesportului de catre astral dar costurile erau cam mari si nu prea sa mai insistat ... poate fac si ei o treaba sil baga ca toate meciurile lui otelul(sau majoritatea) sunt transmise de telesport.
css2
22nd March 2005, 06:44
vad ca tot mai sperati ca safin sa ajunga mai departe pe tablou dar treaba asta nu o sa se intimple.in schimb federer rupe tot ce ii iese in cale.canas a fost foarte in forma fish a facut finala la olimpice,kiefer l-a spart pe nalbandian asa ca cristi vezi si tu ca federer a avut adversari.ca i-a batut el lejer asta este meritul lui.ba da ce norocos este federer asta.tenisul nu este poker ca sa ai noroc.
eu ma vazut finala in direct(nush cum in oraselul meu de provincie se prinde telesportul :D...si nu ma refer la galati :D )
finala n-a fost cine stie ce...hewitt a gresit mult..practic federer nu prea a avut cu cine sa joace...imi este ciuda k n-am vazut semifinala dintre roddick si hewitt care cik a fost tare interesanta :headbang:
hewitt a gresit mult pentru ca federer l-a facut sa greseasca.rodick si hewitt joaca bine cind sint adversari dar cind vin pe strada lui federer sint blocati de maiestria elevtianului
Cristi
22nd March 2005, 10:22
Hewitt deja are un blocaj psihic in fata lui Federer. La inceput a luptat din greu, se ajungea in 5 seturi, dar acum deja e invins inca inainte sa inceapa sa joace... nu mai are incredere in fortele proprii.
Cred ca deja adversarii lui Federer au un complex in fata lui. De aceea se mai joaca set decisiv doar cu cate un ilustru necunoscut care nu a mai jucat recent cu elvetianul si are incredere 100% in sansele lui.
Oricum vom vedea ce face Federer la Miami unde are un parcurs mai dificil decat la Indian Wells. Eu pun pariu ca o sa ajunga sa joace set decisiv de destule ori.
Marquise MGP
22nd March 2005, 11:06
agassi,gaudio,henman si coria pe jumatatea lui federer la miami...sa vedem care e mai complexat :D
mman
22nd March 2005, 18:56
Federer castiga si acest turneu. Asta e parerea mea.
a_ndrada
22nd March 2005, 22:36
bravo federer!tot timpul el le demonstreaza tuturor ca e cel mai tare
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.