PDA

View Full Version : Sting - The Icon

Kruger
8th March 2005, 13:09
... Ma uitam cum Evolution il cafteau pe Eugene, asa mi-a aparut in minte o imagine clasica din WCW cand nWo il bateau pe Roody Piper sau pe Goldberg sau chiar pe The Giant si deodata, de undeva de sus aparea Sting tinand in mana bata neagra de baseball facand "dreptate". Nu vreau sa par nostalgic, dar cat mi-as fi dorit sa mai vad odata o interventie de genu ala... ehhh, dar cum Steve Borden a renuntat la negocierile cu WWE, nu prea cred ca o sa-l vedem prea curand in ring. TNA n-are nici o sansa sa-l aduca, bugetul lor e mult limitat fata de cel al WWE... Steve declara intr-un interviu, anul trecut (l-am citit pe net), ca daca ar fi sa se intoarca in wrestling, gimmick-ul "The Crow" ar fi pe primul loc. Nici Lex Luger nu prea are de gand sa revina, din cate stiu eu. Oricum, un lucru e cert: Sting uraste tot ce tine de WWE. Mai tineti minte meciul de "adio", ultimul meci din WCW, intre Sting si Rick Flair (unde Sting a castigat prin submission)? Mr. Vince era in afara ringului, dupa ce Sting s-a imbratisat cu Rick (emotionant, aveam o lacrima in coltul ochiului, pe bune), a coborat din ring si i-a spus in fata lu' "the big boss": "I'll never be yours!", aceasta imagine fiind o captura involuntara a cameramanului...

cutuma
8th March 2005, 17:00
Sting e above all. Iar Luger intai tre' sa scape de puscarie inainte de a-shi face planuri de viitor :)

Reaper
8th March 2005, 20:16
Mereu mi-am dorit sa fie un thread dedicat exclusiv pt Sting, dar ziceam de fiecare data ca ideile mele ar fi mutate in threadul WCW. Stiu ca Sting a fost o perioada in TNA, dar cred ca astia nu au putut sa-l tina. Mi-as dori mult mult sa revina. Si cu siguranta ar fi mai apreciat decat Scott Hall sau Nash, chiar si Savage.

Heath Scumm
16th March 2005, 09:23
Problema cu Sting e urmatoarea ... initial a fost conceput ca un culturist gen "Power and Paint" pentru a face fata luptatoilor gen Road Warriors sau Ultimate Warrior din WWF ... de fapt, el si Warrior sunt absolventii aceleiasi scoli de wrestling ...

In anii 90 insa, in WWF a aparut figura lui Bret Hart care facea ravagii printre fanii wrestlingului ... atunci Sting a devenit echivalentul lui Hitman in WCW, cu aceleasi caracteristici pe care le avea pana in acel moment(fata pictata, muschi incordati, agitarea multimii in genul Warrior, etc.)

Luger si Sting au facut amandoi parte din TNA la un moment dat, la inceputurile acestei federatii ... Sting era Main Event BabyFace, Luger a aparut ca Heel in echipa cu Abyss ... totusi, luger nu mai avea "gratia" din tinerete si, la scurt timp s-a renuntat la el si la Scott Hall care se confrunta cu aceeasi problema plus ca "Outsiderul" nu mai avea acelasi succes dupa ce a fost transformat in Face dupa un conflict cu Jarett

Reaper
27th March 2005, 14:23
nu prea cred ca o sa-l vedem prea curand in ring. TNA n-are nici o sansa sa-l aduca, bugetul lor e mult limitat fata de cel al WWE...
Am vazut unul dintre meciurile de la inceputurile TNA-ului (era intre Scott Hall si Jeff Jarett). Si vreau sa spun ca sala aia era mai mica decat sala de sport la care merg eu. Dar de atunci TNA-ul s-a dezvoltat mult si - cel mai important - se dezvolta foarte repede. Si sunt sigur ca daca cei de la TNA s-au axat pe aducerea veteranilor din WCW atunci este imposibil ca Sting sa nu fie undeva in primele randuri pe lista lor de achizitii.

Big Sexy
27th March 2005, 18:32
In TNA le pleaca oamenii ca nu au cu ce sa ii plateasca. Asta e si motivul pentru care Sting nu mai lupta in TNA.

Heath Scumm
29th March 2005, 10:18
Lui Sting i s-a oferit sansa sa semneze un contract scris cu TNA ... ar fi fost doar 2 oameni in TNA cu astfel de contracte :Sting si Jeff Jarett!

Sting a refuzat deoarece avea alte planuri ... incerca re-lansarea la HollyWood :( ... nu s-a prins ca fotomodelul anilor 90(politist plin de muschi, chipes si sensibil) nu mai e la moda?

Cei de la TNA au lasat poarta deschisa pt. negocieri! ... Insa ar trebui sa stiti ca lui Sting i s-au cam lasat muschii (mai rau decat lui Nash) ;)

Big Sexy
17th April 2005, 11:31
Poate ca daca va intereseaza asa tare ar trebui sa vedeti documentarul despre viata lui. Era disponibil pe wrestlingmedia.ru insa acum nu cred ca il mai puteti gasi acolo. Documentarul, desi vechi, este plin de diverse informatii si declaratii ale lui Sting care iti dau o imagine de ansamblu asupra a ceea ce reprezinta (sau mai bine zis reprezenta) fenomenul Sting.

Heath Scumm
11th September 2005, 14:23
I miss him so fuckin much ...

Circula zvonuri ca ar reveni in TNA insa nu stiu ce sa cred ... Desi avea extrem de mult potential, niste neintelegeri intre el si Jerry Jarett de natura financiara au dus la mult prea putin show in zilele de inceput TNA ...

Sting se intelege totusi bine cu Dixie Carter(presedintele executiv TNA) deci o revenire nu este exclusa ... TNA sunt insa orientati spre selectarea de tineri din circuitele independente si luptatori concediati de WWE decat sa se intoarca la zilele de glorie ale WCW! este o politica buna insa eu am incredere ca Sting inca poate face fata!!!

Big Sexy
11th September 2005, 20:17
OK, nu vreau sa fiu pesimist dar iti aduci aminte de entuziasmul meu bolnav si exacerbat in privinta revenirii lui Kevin Nash si a lui Scott Hall. Nu mai zic de fiorii care ma treceau cand il vedeam pe Hollywood aparand in ring in uralel isterizate ale fanilor. La Hall of Fame admit ca am plans, un pic dar am plans mai ales in momentul in care l-am vazut pe Big Show plangand.

Normal ca mi-as dori sa revina Sting dar mi-e groaza de o dezamagire la fel cum s-a mai intamplat. Daca este totusi un baiat destept poate ramane in istorie ca un personaj "greater than life" insa banul o sa vorbeasca la final.

Heath Scumm
6th January 2006, 12:09
In TNA le pleaca oamenii ca nu au cu ce sa ii plateasca. Asta e si motivul pentru care Sting nu mai lupta in TNA.

Ha Ha! Acu' cred ca ar trebui sa-ti reanalizezi opinia ... :)

http://www.tnawrestling.com/ads/home/stingreturns.gif

Anyway ... Daca Sting ar fi fost acolo ... STING E ACOLO! STING s-a intors in TNA si-l vom vedeam la Final Resolution facand echipa cu Christian impotriva lui Jarett si Monty Brown! Un Main Event relativ old-school ... sper ca Sting va face fata si nu va fi un Kevin Nash versiunea 2.0. ... Bog Sexy era cat pe ce sa-mi strice cheful de a mai vedea Bound For Glory, din fericire :evil: s-a accidentat si Rhino i-a luat locul dupa un Monster's Ball incredibil si un Gauntlet imprevizibil ...

I miss Sting ... insa ma indoiesc ca "grupul" lui Jarett seva ridica vreodata ca impact la nivelul NWO-ului ... sper ca Sting sa nu ma dezamageasca!

thunder_liger
6th January 2006, 13:59
Yuuupiii....va dati seama? ziua de salar coincide cu revenirea lui Sting :)

Heath Scumm
6th January 2006, 14:25
Eu il iau pe 10 :evil: ...

Heath Scumm
10th February 2006, 17:43
http://www.tnawrestling.com/roster/sting/wallpaper/sting_1024x768.jpg?cat=123

Wallpaper Sting ...

thunder_liger
11th February 2006, 01:18
uite..sincer am copiat meciul cu sting in tna...da nu crec are rost sa ne pacalim..tna e o federatie noua de succes..in contextul actual, pt mine, reprezinta o combinatie intre new wwf,njpw,ajpw si wcw de mjloc ...sting si-ar avea locul lui...dar intre mentori,nu main players..

Big Sexy
11th February 2006, 08:07
Exact asa vad si eu problema, Sting nu are ce sa caut eintr-un ring cum e cel din TNA. Este un mosntru sacru al wrestling-ului si nu ar trebui sa mai lupte. Cum s-a tinut tare pana acum ar trebui sa o faca si de acum inainte. Va imaginati cum ar fi explodat o arena WWE daca ar fi aparut el? Va imaginati ce isterie totala ar fi fost? Mai vorbeam si cu decret ieri despre Goldberg ca nu ar avea nici el ce sa caute sub nici o forma in ringul TNA. Sunt prea mari pentru o arena asa mica!

cutuma
11th February 2006, 09:42
Shhhhhhhhh. Nu pomeni numele lui Goldberg cand e Hitscum pe-aici. :D

Th3 Gam3 HHH
11th February 2006, 10:03
Hmmmmmmmm.Cred ca cu mine vorbeai ieri despre Goldberg , dar nu-i nimic m-am obisnuit cu incurcatul ( :P daca nu cumva chiar ai vorbit cu Decret despre Goldberg ) .
Goldberg si The Rock vin la TNA .... dar dupa ce apuca sa faca 55-60 de ani !
Sting in WWE, mai mare ar fi fost impactul ! Dar decizia i-a apartinut lui si nimeni nu mai poate sa mai zica nimic , sa vedem in continuare ce ne pregateste !

edit Big Secsi
m-am ramolit complet :D

Heath Scumm
11th February 2006, 14:02
Shhhhhhhhh. Nu pomeni numele lui Goldberg cand e Hitscum pe-aici. :D

*rasufland greu, devenind din ce in ce mai nervos la auzul numelui acestui sell-out*

Sting ajuta la cresterea ratingurilor ... atat ... TNA ar trebui sa se concentreze pe X-Division si Hardcore gen ECW si s-o lase mai moale cu batraneii in ring care desi aduc ratinguri nu fac meciuri bune!

cutuma
11th February 2006, 14:37
Totusi, daca zvonurile se adeveresc, si Goldberg sau mult mai probabilul Lesnar vor ajunge in TNA, ar fi o incredibila lovitura de imagine. Multi vor decide sa schimbe canalul si sa vada ce ofera aceasta federatie si vor descoperi si un Samoa Joe, si un AJ Styles, si un Abyss astfel incat si dupa ce vor pleca acele superstaruri, fanii vor ramane.

Heath Scumm
11th February 2006, 14:56
Goldberg si Lesnar sunt 2 looseri care nu vor accepta sa piarda pentru a scoata in fata adevaratele talente ...

Tocmai de aceea a fost preferat Sting ... Sting stie sa "impinga" tinerii ce trebuie impinsi ... momentan, se incearca impingerea lui Christian si Sting ajuta la asta!

Big Sexy
23rd February 2006, 19:59
Pana la urma ce se va intampla cu Sting? Va fi exact cum a spus el? O oportunitate de a-si lua adio de la fani si de la ring? Ar fi un lucru care m-ar face sa il respect si mai mult si si-ar asigura statutul de vedeta, nu si l-ar periclita asa cum a facut Hogan cu Summerslam-ul 2005!

ripley
23rd February 2006, 23:15
Can someoane help me?
... STING pana la urma se retrage sau o sa mai apara din cand in cand in TNA!!! .. pentru mine STING A INSEMNAT SI VA INSEMNA tot ce e WRESTLING!

Big Sexy
23rd February 2006, 23:50
poate ar trebui sa folosesti forumul asta sa vezi ca wrestling-ul poate insemna si altceva decat Sting, s-ar puteai sa ai o mare supriza.

thunder_liger
24th February 2006, 00:12
Surprize..Surprize...cu Gabi si Hitscum =))

Darius
24th February 2006, 01:31
Pentru fanii lui Sting as vrea sa postez link-ul cu site-ul oficial al lui Sting, desi sunt aproape convins ca majoritatea din voi il stiti: www.therealsting.com
Daca mai stiti si voi alte site-uri (neoficiale sau, cine stie, poate chiar oficiale) dedicate lui Sting, va rog sa mi le spuneti si mie.

Ceea ce vedeti mai jos este un interviu cu Sting si cu Sue (sotia sa), realizat de un reporter pe nume Scott Ross si publicat pe site-ul www.cbn.com (precizez ca interviul nu este foarte actual - eu l-am avut salvat pe Hard):

STEVE BORDEN (professional wrestler "Sting"): First of all, I want to get this out of the way – I love your [the rock star Sting] music.

[to Scott] Did you enjoy the years that I was with the Police, or do you like me better solo?

SCOTT ROSS: I understood you were with the police.

STEVE BORDEN: I was with the police a couple of times.

SCOTT ROSS: Were you? You want to talk about it?

STEVE BORDEN: Not right now. (laughs)

SCOTT ROSS (reporting): Steve grew up in southern California. He was strong and athletic and eventually developed a passion for bodybuilding. That’s where Steve’s pro wrestling career began. A stranger walked into the gym one day and made him an offer he couldn’t refuse.

STEVE BORDEN: He had these three big guys. They were trying to break into pro wrestling, and they were looking for a fourth guy. They tried to recruit for a couple of weeks, couldn’t come up with anybody, and finally said, 'What about you?'

SCOTT ROSS (reporting): Steve said yes, and after ten punishing weeks at training camp, he hit the wrestling circuit.

STEVE BORDEN: My original character when I first started was 'Flash Borden.'

SCOTT ROSS: Flash Borden?

STEVE BORDEN: Flash Borden! (laughs)

SCOTT ROSS (reporting): Steve also married his longtime girlfriend, Sue, at the start of his career. It was tough for the young couple, but despite years of travel and measly paychecks with no big breaks, Sue believed it was just a matter of time before her husband hit it big.

SUE BORDEN: I knew he was so close to being successful. The fans -- it was undeniable. We’d go to the matches, and I could see their response to him. His charisma was so apparent. I just knew he was this close to making it.

SCOTT ROSS (reporting): Then in 1988, Sue’s faith in Steve paid off. Steve had changed his name to Sting. In his first big match, Sting wrestled Rick Flair live on television. He became popular on the world championship wrestling circuit, but his career shot through the roof in 1997 when Sting wrestled Hulk Hogan on Pay-Per-View. Although things were great for them financially, Steve’s constant traveling put a strain on the marriage.

STEVE BORDEN: I had made it to the top, but now my marriage was really starting to fail. Sue and I were like two ships passing in the night. She had a life, I had a life. But now we had two boys, two young boys. I was losing control over every part of my life.

SCOTT ROSS (reporting): Steve coped with his struggles by turning to pills and alcohol.

STEVE BORDEN: I told her I was taking prescription drugs. I was taking pain killers, I was taking muscle relaxers, and I was drinking alcohol. She said, 'How long you been doing this?' And I told her, 'It’s been a couple of years now.'

SUE BORDEN: I thought that he should go into rehab, and he just vehemently said, 'No, no. I don’t need that. I don’t need to go into rehab.'

STEVE BORDEN: I begged and pleaded with her. I said, 'Look. I’ll stop. I’ll stop.' And I couldn’t do it. About 30 days went by, and things really started to go downhill.

SUE BORDEN: I thought, I don’t know what else to do. He won’t go to rehab. He’s not stopping. I can’t live like this.

SCOTT ROSS (reporting): Steve was desperate for a change. For years his brother had been telling him about God’s love for him. Steve finally decided it was time to listen. One August evening in 1998, he gave up running and turned to God for help.

STEVE BORDEN: I said, 'I cannot do this on my own. I need You to come save my life, save my marriage, because it’s out of control.' And I invited Him to come and live in me. I told Him, 'I’m going to live my life for You from this day forward.'

SUE BORDEN: All of a sudden, he was just a 180-degree, completely different man from that moment of confessing to me the life that he had led all those years.

SCOTT ROSS (reporting): As Sue witnessed the dramatic changes in Steve, she knew she needed to change, too.

SUE BORDEN: Just seeing what happened to my husband, I wanted that so desperately. It was a couple of months after he had given his life to the Lord that I truly surrendered. I had grown up in the church, but I never had a relationship with Jesus Christ. It wasn’t the miracle that he experienced, the overnight, but I’ve had a slow and steady growth and it’s been just unbelievable for our marriage, for our children. We have harmony in our home. Our children see it in us. The tension isn’t there anymore. It has just been wonderful.

SCOTT ROSS (reporting): Steve’s marriage was better than it had ever been. But the job he’d lived and breathed for more than a decade was getting too raunchy for Steve and he wanted out. When promoter Vince McMahon bought the company Steve worked for, God provided his way out.

STEVE BORDEN: Vince bought our company, and wrestling ended for me like that. I had a contract that was not assumable to anyone other than another Ted Turner entity.

SCOTT ROSS: And that was it? You walked away?

STEVE BORDEN: I walked away.

SCOTT ROSS: And now there’s a movie?

STEVE BORDEN: Now there’s a movie.

SCOTT ROSS (reporting): Sting: Moment of Truth is Steve’s story -- his struggles with despair and addiction despite all his fame and wealth, but ultimately, it’s the story of how God saved his family.

STEVE BORDEN: Man, I’ll tell you what. We’ve experienced miracles one after another, the first one being Gracie. She’s 4 now.

SCOTT ROSS: Your daughter?

STEVE BORDEN: Yeah. When we thought that maybe the time clock had ticked too many times, the biological one, or God said, no, you know what? If I want you to have a baby, if you want one, I’ll give you one. And He says, 'You follow me and I’ll give you the desires of your heart.' And, man, before we knew it, we had Gracie. So that was one of the first miracles that we had. He’s done so many things in our life and in our marriage. We’re raising our children now in the Lord, all three of our kids, and restoration and reconciliation has taken place.

ripley
24th February 2006, 20:46
sorry man ... dupa ce am vazut TNA si WWE, cu wrestlingul care era in WCW NU SE COMPARA NIMIC (SAU POATE ERAM EU PREA TANAR :D), iar STING a fost, este si va ramane un ZEU al wrestling-ului.

Reaper
24th February 2006, 21:11
Exact, repet si accentuez => EXACT acelasi lucru sustin si eu: am crescut urmarind WCW si idolatizandu-l pe Sting.

ripley
24th February 2006, 22:20
Cine a vazut cum cobora STING ...de undeva de sus ... NE INTELEGE!!!

thunder_liger
24th February 2006, 22:53
hai ma ca eu am crescut cu bret,hulk&macho man apoi njpw si cel mai mult..dar cel mai mult..The Stinger .doar v-am mai spus ca aveam un poster maaare cu el si alt poster la fel de mare care reprezenta doar picioarele (urma sa gasesc si celelalte si aveam un poster cu sting la dimensiuni naturale )

Heath Scumm
25th February 2006, 18:23
^Haha! Stiu ....si eu aveam exact acelasi numar din revista WCW! Inca il mai am ... il avea pe coperta pe STING cu un soi de geaca neagra cu lanturi ...

Darius
24th March 2006, 00:33
Some FAQ about Stinger:

STING - FAQ

What has Sting been doing since the demise of WCW?
Sting sat out for the remainder of his Time Warner/WCW contract. Sting is a born again Christian, a very religious man. He's done a few shows with the WWA, tagged with Lex Luger. But other than that, he's enjoying spending time with his family and has said that he doesn't want to be full-time on the road again. He's done some stuff off and on with NWA TNA recently, and the door seems to still be open for a possible short run with the WWE at some point. Never say never.

I wanted to know who came up with the sharpshooter first? Sting or Bret Hart.
Neither men invented the move, they just made it famous, maybe Bret made it more famous than Sting, it's debatable. Some people would say that Sting did use it before Bret Hart and some say the opposite. Bret Hart said that he did use the move before Sting.

Who was The Black Scorpion who had a feud with Sting?
The Black Scorpion was played by Al Perez. Although there was a time where Sting beat The Black Scorpion in a match, then another one came dressed as him. The other Black Scorpion was eventually revealed as Ric Flair.

How many times is Sting World Heavyweight Champion? What were his reigns?
Sting has had 7 World title reigns, but WCW says nine. I found this page that explains in details his title reigns and what happened along with other questions that are answered about Sting. Go to http://members.chello.at/dietmar.kienboeck/title.htm.

When was Sting in the 4 Horsemen?
January 2, 1990, the Four Horsmen reunited (Ric Flair, Arn Anderson, Ole Anderson and Sting). Sting only last a month with the 4 Horsemen. Here is what happened with the storyline break-up. Ric Flair was World champion back then, and everything was going good until Sting demanded a title shot against Ric Flair, which Ric Flair didn't like. On February 6, 1990, a 6-man tag match was set, where Ole Anderson gave his spot to Sting, so he can give him his moment to shine. Right before the match, the Horsemen turned on Sting.

This has been bothering me for a while. When and how did Sting turn into his now well-known black and white face paint look from his old colorful look. My friend told me he thinks that it was like the Undertaker where he was gone for about a year and came back as a new character. Is that true or was there a storyline that caused the transformation.
Here is how the storyline went... There was the "fake" Sting who joined the nWo. Luger and others approached the "real" Sting, accused him of joining the nWo, but Sting told them that it wasn't him. There was the WarGames match setup for Fall Brawl of 1996. Before the match if my memory serves correctly, Luger basically told Sting that he doesn't know if he should trust him in the match that night. Sting once again told Luger that it's not him, it was someone else. In the WarGames match... the real Sting was there, and so was the fake Sting, which was proof that Sting wasn't in the nWo. Sting didn't forgive Luger and others and "lost his faith" in WCW and its fans. After Fall Brawl, the nWo offered a spot for Sting in the nWO, and Sting said that they couldn't afford him. Sting would be shown almost every week on Nitro hiding up in the rafters. After a while Sting came back and feuded with the nWo.

Who Played The Fake Sting?
His real name is Jeff Farmer. He debuted in the IWF in Florida. In 1993, he came to WCW for a very short stay. He came back to WCW in 1996 and played "The Cobra" character, where he feuded with Sgt. Craig "Pittbull" Pittman. Later in 1996, he played the fake Sting character.

thunder_liger
24th March 2006, 01:01
se pare ca cineva ceteste tare pe net :) succes!

Darius
31st March 2006, 15:38
Probabil ca fanii lui Sting cunosc faptul ca pe data de 20 martie a fost ziua de nastere a lui Steve Borden, a.k.a Sting.

When a man's heart is full of deceit it burns up, dies, and a dark shadow falls over his soul.
From the ashes of a once great man has risen a curse, a wrong that must be righted.
We look to the skies for a vindicator, someone to strike fear into the black heart of the same man who created him.
The battle between good and evil has begun.
Against an army of shadows comes the Dark Warrior, the purveyor of good, with a voice of silence, and a mission of justice.
This is Sting.

Happy Birthday Stinger!

Heath Scumm
11th April 2006, 14:43
Sting revine in ring in 3 zile in IMPACTUL PRIMETIME de saptamana asta ... acest lucru marcheaza implicit cresterea in audiente a TNA Impact pe Spike TV ... acum, si TNA are in sfarsit un program care sa rivalizeze pe acelasi time slot cu RAW sau SmackDown! ...

Tot despre Sting, el apare in Wallpaper-ul Oficial TNA LockDown pe care il puteti gasi aici - http://www.tnawrestling.com/lockdown/wallpaper/wallsting.jpg

Big Sexy
5th July 2006, 00:24
Sunt atat de multi oameni care se uita la TNA pentru Sting incat incep sa cred ca au dat lovitura cei din TNA. Pe alte site-uri si in discutii private cu fanii de pe TV Sport toti ma intrebau de Sting. Nimeni nu m-a intrebat nimic de Hulk Hogan ceea ce inseamna ca am vb cu fani! :P

Sper ca odata cu transmiterea show-urilor in care el revine in ring sa avem ocazia sa vedem o crestere a audientelor chiar si mai mult decat pana acum.

anti_juventus
5th July 2006, 01:12
hai dom'le hulk hogan is the icon sting mai are mult pana la statutul lui.
nu are sa spui ca sting are mai multi fani ca hogan!!!!

Big Sexy
5th July 2006, 01:23
pa hogan e popular printre "profani" Cunoscatorii il apreciaza muuult pe Sting ... nu mai mult decat pe Hogan insa e apreciat foarte tare spre deosebire de incepatori care nici macar nu stiau cine e Sting pana sa apara in TNA de curand.

Daca faci un concurs de populatirate va castiga detasat fata de oricine Hogan, are o charisma ireala, e muult prea tareee, insa din punctul de vedere al unui fan al wrestllingului Sting a reusit momente mult mai emotionante in cariera lui. Iar simpla sa aparitie cu bata de basebal in mana isteriza masele.

anti_juventus
5th July 2006, 01:34
nu zic si mie imi place sting il stiu de pe vremea cand era la wcw.
dar oricum hulk hogan is the imortal!!!!!!

ripley
5th July 2006, 08:08
STING, in opinia mea, o sa ramana mereu un wrestling God pentru toti cei din Romania care au unceput sa vada wrestling in anii '90!!!
by the way ... HE ROCKS!!!

Heath Scumm
5th July 2006, 17:26
pa hogan e popular printre "profani" Cunoscatorii il apreciaza muuult pe Sting ... nu mai mult decat pe Hogan insa e apreciat foarte tare spre deosebire de incepatori care nici macar nu stiau cine e Sting pana sa apara in TNA de curand.

Hulk Hogan este per ansamblu mai popular decat Sting ... cei ce s-au uitat insa la WCW in perioada 1996-2000 au vazut insa potentialul ambilor luptatori in ring ... plus ca Sting era babyface in timp ce Hogan a jucat in acea perioada rol de personaj negativ in WCW ceea ce l-a facut implicit mai putin placut de fanii wrestlingului din Romania ...

De ce sa nu recunosc, si eu uram NWO-ul si tineam cu WCW in acea lupta ca e altfel majoritatea membrilor acestui forum ... Uram NWO-ul si imi placea sa-i urasc, iubeam momentele cand Sting cobora in mijlocul lor cu bata de baseball si secera "inamici" in stanga si in dreapta ... intr-adevar, momente de neuitat pentru toti ce indragesc acest sport si au avut sansa de a vedea asa ceva in acele vremuri!

anti_juventus
8th July 2006, 01:22
si nwo wolpack urai?
era sting in el.

thunder_liger
8th July 2006, 01:33
si nwo wolpack urai?
era sting in el.

ehe...aia a fost la final

Heath Scumm
8th July 2006, 12:56
Da ... Wolfpack-ul nu mi-a placut din principiu ca angle ... mi se parea ca era o cale de a mai descongestiona NWO-ul ... Nu mi-a placut faptul ca prea multi lower midcarderi intrau in NWO si erau impinsi in fata de multe ori fara merit ... aici ma refer in special la Vincent, Stevie Ray si The Disciple ... 3 luptatori care nu-mi plac catusi de putin!

Tocmai asta era problema cu Sting ... NWO-ul erau cool pentru ca erau "baieti rai" care faceau ca "smecheria lor", gesturile, aroganta sa fie un lucru cool ... Ori Sting si Lex Luger nu erau "cool" in sensul ala, asadar nu prea aveau ce cauta in NWO cu atat mai putin in Wolfpack ... desi citeam doar in reviste despre DX-ul din WWF, mi se parea ca ambele factiuni au cam acelasi scop ...

HiTMAN
16th July 2006, 19:49
Adoram NWO-ul ,erau atat de cool,felul in care foloseau sprayul impotriva adversarilor,felul in care Hogan mima ca canta la "chitara" etc.Oricum daca nu lua fiinta NWO ,WCW sigur decadea iar Sting ramanea tot in umbra

Heath Scumm
16th July 2006, 19:56
^ Ma indoiesc! NWO a ridicat WCW si Sting si-a facut treaba insa ratingurile le aducea pro-wrestlingul de calitate ... care era adus de catre Cruiserweights si luptatorii hardcore si de la categoria TV luati din ECW ... daca nu era NWO-ul, Sting ar fi putut sa puna in evidenta luptatori precum Raven, Benoit, DDP, Jericho, Malenko, Guerrero sau Vampiro cu care putea sa scoata lupte foarte bune datorita stilurilor similare!

ripley
16th July 2006, 20:50
Adoram NWO-ul ,erau atat de cool,felul in care foloseau sprayul impotriva adversarilor,felul in care Hogan mima ca canta la "chitara" etc.Oricum daca nu lua fiinta NWO ,WCW sigur decadea iar Sting ramanea tot in umbra

... este cea mai "idioata" opinie care am citit-o despre acest wrestler, STING!!! Prima oara cand am citit postul, m-am gandit ca poate ai doar 15 ani. Apoi am vazut cat ai!!! Nu stiu cum poti sa zici asa ceva, cand pentru multi de varsta apropiata cu a ta STING a insemnat wrestling-ul in acea perioada. E adevarat ca STING a avut un rol bine determinat fata de NWO, dar si pana sa vina acestia el era foarte popular. Nu te-ai intrebat de ce oare l-au ales tocmai pe STING in acest rol??!!??
STING ESTE SI VA FI A WRESTLING LEGEND!!! si nu datorita NWO!!!
... apropo cred ca e cel mai lung post al meu :D si incearca sa eviti cacofoniile :)

Heath Scumm
16th July 2006, 21:40
@Ripley ... de ce te enervezi? A atins o coarda sensibila?

Sting era un superstar inainte de NWO ... era recunoscut ca un luptator de marca si doar printr-un concurs de imprejurari n-a lucrat in WWF ... sincer, nici acum nu inteleg de ce Vince nu l-a putut atrage pe Sting in WWE!

HiTMAN
16th July 2006, 22:21
Ripley nu am afirmat ca Sting nu era un wrestler bun,doar ca pana la aparitia NWO si sch.infatisari nu a spart gura targului.Si nu pot sa uit ce batai frumoase a incasat de la Bret Hart si Sid

Heath Scumm
17th July 2006, 10:48
^ Te contrazic ... Sting a "spart gura targului" de cand l-a invins pe Ric Flair la Great American Bash ... era unul dintre superstarurile de top din WCW ... chiar si dupa ce s-a transformat in Crow Sting nu era prima figura din companie ...

As indrazni sa spun chiar ca Sting a fost mult mai folosit si mai mediatizat ca top guy in WCW inainte de schimbare! Nu uita, a avut feuduri incredibile cu Ric Flair & The Four Horsemen, Vader, Lex Luger, Dungeon Of Doom, Cactus Jack si multi multi altii!

HiTMAN
17th July 2006, 17:03
Ai uitat de Rick Rude.Oricum Lex Luger merita mult mai multa atentie decat i s-a
aratat in WCW ca nu mai vb.de Bret Hart cel putin in primu an,British Buldog si Jim Neidhard

Heath Scumm
17th July 2006, 18:50
Hart Foundation pur si simplu nu mai atragea fani ... pur si simplu ... de asta n-au mai fost bagati in fata ... WCW avea prea multe superstaruri de impins decat sa scoata in fata o echipa de midcarderi ...

Revenind la topic, da! Am uitat sa-l mentionez pe Rude, feud-ul cu Sting pentru titlul International l-a pus pe Sting pe harta WCW ... nu aveam unde sa urmaresc WCW in acea perioada pentru ca nu era inca achizitionat de Ted Turner insa am citit multe despre acest feud din cateva reviste achizitionate din Germania in acea perioada! Plus ca eram extrem de impresionat de Rude, de felul cum arata, de interviurile lui si de gimmickul pe care il afisa!

thunder_liger
17th July 2006, 21:14
Ati uitat de feudul cu Za Great Muta :)
Iar despre gimmick-ul lui Rude .. cred ca e facut dupa sablonul lui Magnum TA.

Heath Scumm
18th July 2006, 11:02
Eu nu luasem contact in acea vreme cu gimmick-uri de acest fel, singurul pro-wrestling pe care-l mai vazusem era putin WWF (de pe Italia 1) care nu afisase nici un gimmick asemanator si - aici inca ne certam pe ceea ce transmitea EuroSport-ul - (cred ca) NJPW unde, deasemenea, n-am vazut pe nimeni cu gimmick asemanator!

Heath Scumm
28th September 2006, 14:14
Aleg sa continui si sa dezvolt o discutie din topicul TNA aici … este vorba despre faptul ca Sting nu a dat inapoi din punct de vedere al capitalului de imagine suficient fata de cat TNA a investit in el

Problema lui Sting in TNA mi se pare urmatoarea : Sting a avut cel mai mare IMPACT in cariera cu gimmick-ul CROW! Sa ne gandim putin … in TNA avem de-a face cu gimmick-ul Sting Crow pe care orice fan de wrestling il venereaza sau avem de-a face cu gimmick-ul "Showtime, Folks!"(daca-l pot denumi astfel :rolleyes: ) care a aparut dupa ce Sting a reinceput sa vorbeasca in WCW si care a continuat si in perioada in care era in Wolfpack! Nu cumva ni se serveste altceva decat am cerut? :evil:

Dragon-sin
28th September 2006, 14:42
Sting fara nWo .... not so great. Sting fara un scop in general e o idee rea!

Marele lui tel e sa scape TNA'ul de Jeff Jarrett ,cand toata lumea stie ca asa ceva nu se va intampla. Nu e vina lui ,e vina echipei de booking pentru faptul ca feudul cu Jarrett a mers asa de prost,dar si asa Sting e un wrestler old-school (mai mult sau mai putin) cea ce inseamna ca nu va fi un fan favorite,mai ales la o companie care are deviza ''noua fata a wrestlingului'' .Sting nu a facut nimic interesant in TNA de cand a venit,ci s'a folosit doar de nume pentru a fi over cu publicul cea ce s'a dovedit a fi o gresala (nu e gresala lui ci a echipei de booking din TNA ).

Kruger
28th September 2006, 19:00
WOW! Deci nu imi vine sa cred ca acest thread pe care l-am scris acum un an inca mai sta in picioare pe acest forum. This is f****ing amazing!!! Oricum observ ca discutiile care au generat sunt sunt un pic off-topic, dar avand in vedere ca intre timp Sting a revenit pe scena wrestling-ului, ba mai mult de atat mai are 3 sau 4 luni pana ii expira contractul, cred ca ii putem dedica in continuare randuri pe acest subiect care din nostalgie a devenit realitate (oricum o realitate diferita, din pacate)

Facand o legatura cu ce a scris Jason Kruger (adica yo :D ) acum un an, vreau sa spun ca mi s-a urcat inima in gat de fericire cand am auzit numai un zvon cum ca Stinger revine in wrestling. Nu conta pentru mine ca este TNA sau WWE... sau oricare alta federatie, "Sting is coming back!" asta conta. Iar cand zvonul s-a confirmat am avut un orgasm (asta ramane intre noi, nu mai spuneti la nimeni ca va Chokeslam-ez pe toti! :ciocan: ). In fine... apoi a urmat acea dezamagire care ne-a cam plesnit pe toti. Nush de ce draq am fost atat de naiv incat am putut sa cred ca Sting, cel care a revenit, se va asemana cu Sting cel din WCW... Poate si din cauza faptului ca a pastrat acelasi gimmik. Misterul din jurul personajului disparuse, tacerea sa imensa si modul sau de a vorbi numai prin fapte nu mai exista. Rolul omului cu dubla personalitate, Steve Borden - familistul - si Sting - razbunatorul -, este parca desprins dintr-un film de duzina care pare putin interesant la inceput dar care, dupa 15 min de vizionare, devine plictisitor. Cum am spus pe un alt reply de pe un alt thread, Sting s-a ramolit. Dar poate nu mi-am dat seama de asta pana nu am intrat din nou pe acest forum si citind ce ati scris voi am inteles de ce acum cand il vad pe Sting ca se indreapta spre ring, vad parca un wrestler oarecare si nu mai am aproape nici o urma din entuziasmul de odinioara. Daca spun asta nu inseamna ca stima si respectul fata de acest entertainer s-au schimbat, but... Steve Borden, go and take care of your kids.

Mike^
28th September 2006, 19:25
Stiti, trebuie sa scriu aici ce parere am de situatia din acest moment din TNA a lui Sting, lucru care i l-am mentionat si lui HitScum. Toata lumea stie ca tatal lui Jeff Jarrett a infiintat TNA iar Jeff este vice-presedinte dupa Dixie Carter. Acuma, parerea mea, in acest feud dintre Sting si Jarrett vad doar doua posibilitati:

1) Jeff Jarrett sa piarda si sa se retraga, opcupandu-se doar de administrarea TNAului (lucru la care se pricepe, nu zic nu)
2) Sting sa doreasca sa se retraga DEFINITIV din wrestling, meciul de la Bound for Glory fiind cea mai buna solutie. Nu de alta dar parca m-a lovit Jeff Jarrett cu un baros in cap cand am auzit ca meciul se va disputa pe centura lui vs cariera lui Sting. Singurul motiv pentru care Sting ar renunta la cariera lui ar fi daca ar dori sa se retraga pentru totdeauna din wrestling si sa uite tot.

Acuma, posibilitatile sunt doar acestea doua, vedeti care vi se pare mai posibila, eu din pacate, tind sa inclin spre a doua. In orice caz, Doamne Ajuta! STING FOREVER!

Kruger
28th September 2006, 20:07
Ce ai spus tu despre Jarrett stie mai toata lumea, iar pentru mine, faptul ca el este detinatorul titlului superm in TNA avand in vedere statutul sau in aceasta federatie, nu ma face decat sa port o ura imensa pentru acest wrestler. E PREA PE FATZA! Nu il suport, indiferent de efortul pe care il depune pentru TNA, acest lucru nu ii da dreptul sa nu mai lase titlul din mana sau sa il lase dupa care sa il ia inapoi. Vreau alt campion, vreau sa vad pe altcineva purtand acea centura si sunt o gramada care sunt demni de ea si care o merita.

Acum nu stiu daca Sting doreste sa se retraga sau nu definitiv din wrestling, iar aici tu ai atins o problema destul de ingrijoratoare pentru cei care ar vrea sa il vada in continuare pe Sting. Daca Jeff pierde sunt sigur ca nu se retrage din ring pentru a se ocupa de probleme administrative... e mult prea insetat de faima. Iar daca Sting se retrage definitiv... cred ca ar face un lucru extrem de intelept, pentru ca numai asa poate sa ramana STING FOREVER. Spun asta pentru ca ultimul lucru pe care mi l-as dori este ca Sting sa ajunga la fel de penibil precum Hogan sau Flair (pentru ca asta se intampla cu cei care nu stiu sa se retraga la timp), a caror prestatie pe mine ma lasa COLD AS ICE! Nu vreau sa vad un Sting care este acolo pentru nume sau pentru imaginea si rating-urile federatiei.... decat asa, mai bine deloc.

Heath Scumm
29th September 2006, 09:13
decat asa, mai bine deloc

Nici eu n-as fi putut sa ma exprim mai bine de atat ... totusi, Ric Flair mai scoate cate un meci foarte bun ca midcarder deci nu-l poti judeca doar din prisma pielii care atarna :rolleyes: ... iar Hulk Hogan ridica zeci de mii de oameni in picioare indiferent de calitatea luptei din ring ... cred ca Sting este deocamdata peste amandoi ca si abilitati in ring asadar nu cred ca e inutil momentan in TNA ...

Eu inca sunt entuziasmat de el insa cred ca gimmickul tacut de Crow l-ar fi prins mai bine ...

Doctor_Satan
29th September 2006, 09:47
Eu inca sunt entuziasmat de el insa cred ca gimmickul tacut de Crow l-ar fi prins mai bine ...

Da ma! Si cum crezi ca ar fi putut spune ca se retrage? Juca mima cu fanii?
Eu cred ca totusi va mai avea cel putin un meci, pentru ca se invart prea mult in jurul subiectului cei din TNA!
Si la fel cum anunta si el, poate va fi si o schimbare de identitate!

P.S. Si eu am fost un mare fan Sting si mi-as dori sa-l mai vad luptand si ridicand publicul in picioare, inca mai are multe de oferit, chiar si la varsta lui!

Kruger
29th September 2006, 13:28
Ric Flair mai scoate cate un meci foarte bun ca midcarder deci nu-l poti judeca doar din prisma pielii care atarna :rolleyes: ... iar Hulk Hogan ridica zeci de mii de oameni in picioare indiferent de calitatea luptei din ring ... cred ca Sting este deocamdata peste amandoi ca si abilitati in ring asadar nu cred ca e inutil momentan in TNA ...

Yeppers... Sting este într-adevăr peste amândoi la toate capitolele. Să ştii că pe mine nu mă impresionează deloc faptul că Flair e bătrân şi vezi Doamne câtă vlagă şi dorinţă de a lupta zace în el, ce m-a impresionat întotdeauna la el a fost, şi este, viclenia lui... dar cam atât. Cât despre Hogan... Hogan? Pft! Şi ce dacă poate să ridice o sală în picioare, gândeşte-te că acest lucru se întâmplă datorită faimei pe care a căpătat-o în timp, şi pe merit într-adevăr, şi că în sălile alea sunt 70% oameni care poate au ocazia să îl vadă pentru prima dată pe Hogan luptând sau care poate se gândesc că este ultima oară când îl vor mai vedea. Şi eu m-aş ridica în picioare fără doar şi poate... Dar să fim serioşi, au trecut vremurile alea când lumea credea că după un Big Boot şi un Leg Drop adversarul e KO.

Nu am spus că Sting este inutil în TNA, este un termen mult prea dur pentru o legendă vie cum este acest om. Ideea era că pur şi simplu nu mai este ce a fost şi dacă Steve simte că nu mai poate continua, atunci să nu se forţeze să o facă. Dacă mai are multe de oferit, sau nu, asta o să ne-o arate chiar el.

et3rnalme
12th October 2006, 22:21
Sunt pur si simplu curios daca isi mi aduce aminte de acest atlet de la wcw care cu fata pictata in diferite culori gen "the warrior" a cuceri titluri si titluri.tipul care a avut cele mai multe lupte de tiltu vs Rick "the vanishing" Rude.tipul care la aparitia NWO si-a schimbat stilul,devenind si el un "black&white" guy,totusi fiind printre indragiti fanililor.tipul care a tras teapa "black&white"-ului trecand la "wolfpack".
cine il mai tine minte,mai puneti si voi o poza sau un clipulet cu el :)
mersi

Dragon-sin
12th October 2006, 22:43
Posteaza in topicul corect,deja avem un thread pentru Sting.

PS. e ''Ravishing'' Rick Rude ,nu ''vanishing'' !

Heath Scumm
29th October 2006, 14:59
Este Sting un las asa cum spune Christian Cage?

Bineinteles ca este! Ce-a fost faza din ultimul IMPACT? Sting s-a enervat pe Cage pentru ca i-a spus adevarul in fata?

Daca ar avea bilutze, Sting i-ar da lui Cage sansa pe care o merita ... Lui Cage i-a fost furat titlul, lui Cage i se intampla acelasi lucru care i s-a intamplat lui Raven cand a pierdut titlul ... i se neaga sansa la o revansa ceea ce e inacceptabil!

Inca ceva, Sting nu are nici un drept sa decida cand va avea loc meciul dintre el si Christian, e doar un las, in realitate cred ca spera sa fie invins iar titlul sa-i fie luat inainte de a intra in ring cu Christian Cage! Am vorbit ca un adevarat mark, insa nu cred ca am spus ceva neadevarat! Cage este mult mai indreptatit sa fie campion NWA decat a fost vreodata Sting!

PSYCHO
29th October 2006, 15:56
Adevaru-i k si nostalgicul din mine se bucura la "rememorarea" WCW ... si foarte bine k TNA vrea sa acapareze vechii fani WCW! Insa recunosc k Sting nu mai are acceasi aura k in WCW! ... Pana acum, apreciez k Jarret a facut un pas important ...

Heath Scumm
30th October 2006, 09:36
Mi se pare jenant ca Jarett vrea sa fie babyface dupa ce chiar luna trecuta era No1 Heel in companie ... singura cale prin care aceasta tranzitie va functiona este daca Jarett revine dupa cateva luni de "retragere", il ajuta pe Sting intr-o lupta si false aplauze isi fac aparitia din boxele arenei (exact ca in WWE) ... Fanii mai prosti vor incepe si ei sa aplaude ca niste oi (exact ca fanii WWE) si tot asa :rolleyes: ...

Jarett si Sting prieteni in viitor? Posibil!

Darius
30th October 2006, 12:02
Tocmai mi-aţi făcut poftă să descarc Impact-ul de săptămâna trecută.:P Jarrett face?:o: Trebuie văzut, dar ideea mi se pare proastă din start.:mda:

PSYCHO
30th October 2006, 14:38
Mi se pare jenant ca Jarett vrea sa fie babyface

Eu speram k vrea sa se ocupe mai mult de treburi manageriale si organizatorice, fara sa mai apara in ring, pentru a lasa wrestlerii tineri sa se afirme ... Ideea cu Jarret "face" intradevar e jenanta ... sper sa nu se materializeze!

Heath Scumm
30th October 2006, 15:01
Ceea ce mi se pare si mai penibil e ca Don West a spus despre Jarett ca "it's that type of wrestler that you love to hate!" indicand direct spre o astfel de tranzitie ... Bullshiiiiiiit! Triple F'N H. is that type of wrestler that you love to hate! Jeff Jarett e pur si simplu luptatorul pe care-l urasti pentru ca distruge industria ... sau il urasti fara motiv pentru ca e de kkt, asa cum il ura lumea pe X-Pac!

Heath Scumm
7th January 2007, 13:31
Un lucru foarte interesant, ca bump pentru acest topic ...

Japonezii considerau NWO Sting ca fiind Sting cel adevarat iar pe Steve Borden ca un luptator second-hand! ;)

DinUmbra
7th January 2007, 15:12
tot respectul pt Sting si pentru ca ma tinea treaz pana la ore tarzii in noapte sa ma uit la nitro si thunder...Oricum cred ca nWo a avut un mare rol in imaginea de Icon pe care o are Sting astazi.Dar ce ziceti daca se mentinea planul original si Sting era al 3 membru Outsiders in locul lui Hogan?:D oare mai era azi la fel de apreciat?

Darius
12th January 2007, 16:08
Eu ºtiu cã în planul iniþial Bret Hart trebuia sã fie cel de-al treilea membru.

Heath Scumm
24th January 2007, 20:13
Mi se pare mie sau Sting e din nou in forma in care era in WCW? Main Eventul de la Final Resolution mi-a aratat un Sting extraordinar, la fel de bun ca Sting din feud-ul cu Vader!

"Sting vs Abyss" are sansa sa devina "Sting vs Vader" al acestui secol :ok:

PSYCHO
24th January 2007, 21:04
Mi se pare mie sau Sting e din nou in forma in care era in WCW? Main Eventul de la Final Resolution mi-a aratat un Sting extraordinar, la fel de bun ca Sting din feud-ul cu Vader!

"Sting vs Abyss" are sansa sa devina "Sting vs Vader" al acestui secol :ok:

Si mie imi place forma lui Sting! Sunt curios daca "Sting vs Abyss" va continua intr-un feud sau intr-un tag team ...

Reaper
24th January 2007, 21:05
Sting a fost slab cand a revenit in TNA, dar, de atunci, se vede ca a lucrat mult ca sa revina in forma.
Din ce stiu (si cand zic din ce stiu eu vreau sa zic din ce a scris cutuma acum un an si ceva) Sting ar fi avut contract cu TNA pe un an, dar se pare ca a convins ca inca mai poate continua.

Kruger
25th January 2007, 01:00
Sincer vã spun cã nu mã aºteptam ca Sting sã mai livreze meciuri de calitate... meciuri la care sã mã uit ºi sã-mi spun: "Uite domne cã mai poate..."

Încã mai are agilitate, încã mai are forþã ºi încã mai are factorul de senzaþie... ºi mã bucur cã la Final Resolution a revenit cu pictura facialã clasicã ºi cu outfit-ul negru cu scorpionul alb. Despre chestia asta vorbeam odatã cu Big Sexy ºi criticam, orecum, schimabrea de look (sau paint) a lui Sting. Nici iþarii ãia cu roºu... nu prea dãdeau bine la retinã.
Noi l-am vrut înapoi pe Sting, nu doar numele sãu :) And we have him... Thank God! I enjoy his every match!

Oh... dar nu îmi place chestia asta cu "The man they call Sting!"... I mean.. WTF?!

PSYCHO
25th January 2007, 02:49
Oh... dar nu îmi place chestia asta cu "The man they call Sting!"... I mean.. WTF?!

Scuze, nu ma pot abtine! ... Probabil k se refera la WWE! Or fi aflat recent k nici numele nu le apartine! :happy

Asa, sa revin ... Pot spune k pentru mine a fost un shoc trecera lui Sting de la look-ul ala cu parul scurt blond la asta cu pictura de black metal! (Cred k a fost un moment knd s-a scos DSF-ul si nu am mai putut urmarii WCW, iar knd a inceput pe TNT era deja cu look-ul schimbat, nu mai stiu exact) ... Si recunosc k nici mie nu mi-au placut tentativele astea recente cu roshu si verde!

milanezu
25th January 2007, 02:49
nu stiu de ce vince il face pe sting heel.
aj styles la fel.

Darius
25th January 2007, 02:51
Din ce stiu (si cand zic din ce stiu eu vreau sa zic din ce a scris cutuma acum un an si ceva) Sting ar fi avut contract cu TNA pe un an, dar se pare ca a convins ca inca mai poate continua.

Pe un an ºtiam ºi eu cã a semnat.

milanezu
25th January 2007, 05:14
si-a prelungit contractul pe inca un an.
asa ca nu va mai puneti intrebari legate de contract.

Reaper
25th January 2007, 09:35
nu stiu de ce vince il face pe sting heel.
Pentru ca Vince nu-l place pe Sting, stii tu, de cand Steve a jurat live on Nitro ca nu va lucra niciodata pentru o companie de-a lu' Vinnie Mac. Dar acum ca Steve a revenit ca sa-si incheie cariera lucrand pentru VKM, desi (sa fim seriosi) nu cred ca era intr-o asa mare problema financiara, Vince are ocazia sa se razbune si-l face pe Sting heel.
So there you have it.

Multumim de informatie. Totusi la anu, daca-si mai prelungeste o data contractul, ne dai voie sa redeschidem subiectul si sa punem din nou intrebari?

Heath Scumm
25th January 2007, 09:41
Pentru ca Vince nu-l place pe Sting, stii tu, de cand Steve a jurat live on Nitro ca nu va lucra niciodata pentru o companie de-a lu' Vinnie Mac. Dar acum ca Steve a revenit ca sa-si incheie cariera lucrand pentru VKM, desi (sa fim seriosi) nu cred ca era intr-o asa mare problema financiara, Vince are ocazia sa se razbune si-l face pe Sting heel.
So there you have it.

Cred ca Milanezu se referea la Vince Russo ... insa, imi pare rau sa-l informez ca nu Vince Russo e Main Booker-ul TNA cu Jeff Jarett ... chiar si Jeremy Borash face mai mult booking decat Vince Russo ...

Gata! Ne-ai pus la punct! :rolleyes:

PSYCHO
25th January 2007, 14:36
Dar acum ca Steve a revenit ca sa-si incheie cariera lucrand pentru VKM

N-am inteles ideea! Explica si tu mai pe intelesul meu! :groggy: :D

Reaper
25th January 2007, 16:17
Umbla candva vorba pe forum ca TNA-ul ar apartine de WWE si cand milanezu a zis ca Vince il face pe Sting heel eu am crezut ca zice ca Vincent Kennedy McMahon (parca asa se scrie) aka VKM il face pe Sting aka Steve Borden heel.

PSYCHO
25th January 2007, 17:53
Ahaaa! :rolleyes: ... Partea aia cu VKM nu o intelesesem! Si intradevar, cand spui Vince, te gandesti la McMahon ... Oricum, Mc Mahon nu poate folosi formula VKM! :yes:

Pot spune k pentru mine a fost un shoc trecera lui Sting de la look-ul ala cu parul scurt blond la asta cu pictura de black metal!

2 poze:

http://www.hulkhogan.co.uk/wcw77.jpg

http://www.hulkhogan.co.uk/wcw108.JPG

Mike^
25th January 2007, 18:45
Okay deci acuma stiti cu totii ca Sting este wrestlerul meu favorit all-time si il apar prin orice metoda. Stiti, cand era pe vremuri in WCW, blond, parul scurt, nu ma impresiona atat de tare. Era "interesant" sau "haios"...Zambea in timpul meicurilor, avea o energie mare, etc. Iar trecerea spre "Crow" Sting a fost unul dintre cele mai importante evenimente din viata mea. Odata cu acel moment a devenit Steve Borden luptatorul meu preferat si unul dintre idolii mei de altfel (nu stiu daca stiti cum este el ca persoana, dar multi ar trebui sa-l ia drept model). Urmaream toate meciurile din WCW care le prindeam cu o intensitate cu care nu urmaream nici un meci de fotbal al nationalei. In schimb, odata cu disparitia wrestlingului din Romania nu am mai putut viziona, dar tot a ramas unul dintre idolii mei (mai ales ca reuseam sa vad imagini mici cu el in diferite filme, gen "Ready to rumble"). Acuma, cand a revenit wrestlingul pe TV Sport am inceput sa urmaresc aceasta federatie relativ noua si am ramas impresionat de luptatorii ei. Dar va spun sincer, cand am vazut pentru prima data in Impact Zone imaginea scorpionului negru, aproape ca am lesinat. Mi-a tresarit inima, am sarit in picioare si am strigat cat de tare am putut: "STING IN TNA!!!!!!!"...Dupa care am urmarit FIECARE meci al lui in TNA. Sincer, de cand a venit in TNA s-a vazut o schimbare atat in atitudinea lui, cat si in atitudinea TNAului. La inceput nu a pus pasiune in wrestling pentru acel motiv ca dorea sa paraseasca wrestlingul. Dar dupa manevrele lui Jeff Jarrett, am vazut un Sting dornic de a reveni, un Sting dornic de a munci pentru a-si atinge tinta. Un Sting care nu-l mai vazusem de multa vreme. Feudul cu Jeff Jarrett a fost foarte interesant (parerea mea), chiar daca a durat destul de mult. Iar filmuletele cu Sting dinaintea meciului de la BFG m-au impresionat enorm. Mi-au placut tentativele cu verde, rosu si albastru, si ar fi fost interesanta o combinatie intre toate (acestea fiind folosite daca nu v-ati dat seama, pentru a aduce aminte de perioada de dinainte de Crow Sting)...Intr-un fel am fost dezamagit la BFG de aparitia lui, speram sa fie mai speciala...Speram sa-l vad iarasi in tricoul acela fara maneci cu un scorpion imens pe el (fiindca ma cam enerva imbracamintea lui cu "bretele" :D). Si chiar daca nu m-a impresionat aparitia, m-a impresionat prin trupul sau, se vedea ca lucrase si avansase enorm fata de cum era cand a revenit in TNA.

Acuma, ultimele Impacturi au fost chiar mai mult decat interesante, parerea mea. Cei care au vazut "Sting: Moment of Truth" vor intelege de unde vine aceasta atitudine a lui Sting fata de Abyss. Mi-a placut ideea de a-l desparti pe Abyss de James Mitchell si de a-l ajuta sa uite de trecut si sincer cred ca nu era pentru centura. Si de abia astept sa vad Impactul din seara asta sa vad secretul lui Abyss. Cat despre Sting sa fie heel...Nu este adevarat, Sting inca este un Babyface Talent. A fost un heel intr-un singur meci poate, in cel de la Genesis cand a pierdut centura, dar Sting nu cred ca va deveni heel in viitorul apropiat...Nu ca si Kurt Angle care a devenit Heel.

ripley
25th January 2007, 20:02
subscriu la tot ce ai spus despre perioada CROW STING ... parca as fi eu :D

thunder_liger
25th January 2007, 20:36
si eu ! fantastic ...we're not alone ;)

milanezu
25th January 2007, 21:11
daca nu era faza cu nwo, sting nu avea acest personaj niciodata.
si faza cand cobora din acoperisul cladirii in wcw am citit undeva ca scott hall a venit cu ideea.
deci fara nwo no crow sting.

Mike^
25th January 2007, 22:19
milanezu, what's the point of that comment? Se stie ca Crow Sting a aparut in perioada nWo si ca prima lui aparitie in ring in acest gimmick a fost cand nWo l-au atacat pe Luger. Se stie ca Crow Sting a fost in primul rand un aparator al WCW, dar sincer nu inteleg ce legatura are ce ai spus tu cu ce am scris eu...Nici nu am pronuntat nWo, nici despre coboratul de pe acoperisul cladirii care nu conteaza a cui idee a fost, a fost una dintre cele mai inovatoare idei si multi isi amintesc si in zilele de azi de sting, coborand din elicopter...Si mai mult ca sigur, multi isi amintesc si de meciurile extrem de "complexe" ale lui Sting, cand ringul era invadat de ceata si aparea dintr-o parte in alta. Astazi daca-l vezi pe Undertaker facand asta e ceva normal, dar pe vremea aceea era inovator.

Si pentru cei care nu stiu, perioada scurta in care Sting a fost membru nWo a fost perioada care i-a distrus cariera pentru o buna perioada. Dupa ce a devenit membru nWo, la scurta vreme a renuntat la wrestling, avand probleme psihice mari (repet, urmariti "Moment of Truth" si veti intelege)...In nWo, Sting de fapt a participat la un singur meci (in afara momentului in care l-a atacat pe Luger si a devenit membru nWo) si anume meicul in care Hollywood Hogan & Scott Hall & Kevin Nash & nWo Sting i-au infrant Ric Flair & Arn Anderson & Lex Luger & Sting...Adevarata perioada care l-a schimbat pe Sting a fost poate perioada nWo Wolfpack in care s-a bazat pe Tag Team Titles (Big Sexy, tu ar trebui sa stii cel mai bine cine a fost "partenerul" lui Sting in aceasta perioada :D)...Dar tot raman la parerea ca Sting se afla intr-o forma buna, poate fi si mai buna, dar se descurca cu brio in TNA...De invatat miscari noi, e greu, are totusi 47 de ani, va implini 48 in 20 martie. Eu voi ramane in continuare un mare fan, chiar daca devine heel sau ce o vrea Russo si Jarrett :D

milanezu
25th January 2007, 22:23
crow sting aparator al wcw?
nu prea cred.
sting era lone wolf.

Mike^
25th January 2007, 22:38
milanezu, te contrazic, prima aparitie a sa a fost pentru a apara WCW, iar in prima perioada a acestui gimmick, a fost de partea WCW...Uita-te la meciul vs Hulk Hogan de la Starrcade '97 cand ringul s-a umplut de membrii WCW si toata lumea spunea: "The belt is back in the WCW!"...Deci nu, Sting a fost in primul si in primul rand de partea WCW...Cat despre nWo Wolfpack, e alta discutie...

milanezu
25th January 2007, 23:56
avand in vedere ca nwo s-a format in 1996 sting timp de ma mult de un an a zis clar ca nu ii nici in nwo nici in wcw.
asta ar veni ca ar fi free agent.
multe luni de zile statea pe acoperis si numai privea.
ca dupa aceea a ales wcw asta e altceva.
eu am vazut toate episoadele pe tnt.
si stiu despre ce vorbesc.
deci prima lui aparitie nu a insemnat ca a ales wcw.
18 luni de zile a fost lone wolf.
end of story.

ripley
26th January 2007, 07:43
ce conteaza de partea cui a fost sau cand a fost .... CEEA CE CONTEAZA ESTE CA STING IS AN ICON... a fost, este si va ramane UNIC ... pentru mine a insemnat mai mult CHIAR decat HULK HOGAN!!!!

Heath Scumm
26th January 2007, 10:30
si faza cand cobora din acoperisul cladirii in wcw am citit undeva ca scott hall a venit cu ideea.

http://img215.imageshack.us/img215/4225/milanezuuh7.png

Sting era un draw major dupa feudul cu Vader ... atunci a aratat cine este si ce poate ... devenise principalul draw al federatiei, uneori l-a intrecut ca popularitate chiar si pe Hogan ... Deci, chiar daca nu avea gimmick-ul Crow, ar fi fost un luptator legendar oricum ...

Si cui ii pasa cine a venit cu ideea gimmickului, atata timp cat el a fost unul revolutionar care a marcat sute de mii de fani in intreaga lume? Era universal recunoscut la un moment dat ca cele mai bune gimmickuri ale celor 3 mari federatii (WCW, WWF si ECW) erau Sting, Undertaker, respectiv Raven ...

end of story.

Si prin afirmatiile astea ai vrut sa demonstrezi caaaa ... :confused: ... Din nou, cu siguranta, ne-ai inchis gura la toti! ;)

PSYCHO
26th January 2007, 13:23
Si cui ii pasa cine a venit cu ideea gimmickului, atata timp cat el a fost unul revolutionar care a marcat sute de mii de fani in intreaga lume?

Gimmickul asta a fost inventat de Mayhem si alte trupe de genul! :D

Ratonu
26th January 2007, 14:02
Gimmickul asta a fost inventat de Mayhem si alte trupe de genul! :D

Mayhem s-au inspirat ºi ei de la cineva (http://www.strutter.plus.com/pics/pic15.jpg). :P

Cât despre Sting, mã bucur cã a revenit la vestimentaþia monocromã.

PSYCHO
26th January 2007, 14:11
Mayhem s-au inspirat ºi ei de la cineva (http://www.strutter.plus.com/pics/pic15.jpg). :P

Damn! M-ai prins cu faza asta! 1-0 pentru tine! :D

Cât despre Sting, mã bucur cã a revenit la vestimentaþia monocromã.

Idem! :rolleyes:

Heath Scumm
26th January 2007, 14:41

F*ck Yeah!

Darius
29th January 2007, 15:47

Nu-i bai, nici gimmick-ul vechi nu era rãu. Mi-au plãcut amândouã.:ok:

Heath Scumm
11th March 2007, 15:33
Cum a facut Sting chestia aia din IMPACT! cu prezenta pe cele 2 raft-uri si apoi direct in mijlocul ringului?

That was amazing! :o: ... Sunt aproape sigur ca nu au fost "clone", aceea era fata lui Sting!

Ratonu
11th March 2007, 15:48
Uh... poate cã secvenþele au fost filmate la intervale mai mari de timp? :P Oricum, a fost miºto faza.

PSYCHO
11th March 2007, 19:30
Si eu am ramas masca la faza aia! Daca era la un match de box as fi ramas si mai surprins! ... Dar fiind la wrestling, e simplu: "Era trucata frate!" :groggy: :ras-plans:

milanezu
13th March 2007, 00:09
Si eu am ramas masca la faza aia! Daca era la un match de box as fi ramas si mai surprins! ... Dar fiind la wrestling, e simplu: "Era trucata frate!" :groggy: :ras-plans:

are puteri magice ca the deadman sau ultimate warrior.
:happy :happy :happy

Insane
13th March 2007, 00:37
erau "clone" 100% altfel nu se poate explica ! oricum la faza asta tna a batut wwe !

PSYCHO
13th March 2007, 00:51
Hai sa pariem! Eu zic k una dintre clone era interpretata de Jan Constantin! :D

Mike^
13th March 2007, 05:07
That was AWESOME, am salivat pe tastatura cand am vazut :D Eu nu pot explica decat intr-un singur mod si anume sa se fi filmat de 3 ori, odata apare intr-un loc, dupa care in locul opus, dupa care in ring. Dar tinand cont ca TNA Impact este in Primetime (si din cate stiu este live) nu am nici o idee cum...Iar cat despre clone, no way, il recunosc pe Sting din 1000 de oameni...Au fost close-ups deci puteai sa-i vezi fata, si pot garanta ca nu au fost clone. Dar ce pot spune, Sting is back :D Asa facea pe vremuri in WCW, cand disparea din ring si aparea altundeva...that used to be sick :D

clau_goll
13th March 2007, 07:09
Hai sa pariem! Eu zic k una dintre clone era interpretata de Jan Constantin! :D

:headbang: .....:no: .......:lol: hai ca la faza asta m-ai spart...:P ..

PSYCHO
13th March 2007, 09:19
:headbang: .....:no: .......:lol: hai ca la faza asta m-ai spart...:P ..

Doar nu vroiai ceva logic?:) ... Pana la urma merg si eu pe ideea k s-a filmat de 3 ori si s-a aranjat la montaj!

Heath Scumm
13th March 2007, 09:54
TNA IMPACT! nu e live ... insa faza a fost foarte tare, mi-a adus aminte pentru prima oara de cand a revenit de Sting din WCW.

Darius
13th March 2007, 13:58
Dacã nu e live, atunci nu e greu de intuit cum a fost regizatã scena.:)

Heath Scumm
28th April 2007, 14:33
Sting vs Kurt Angle - Dream Match! :great:

spawnmlk
12th September 2007, 14:27
poate sa imi zica si mie cineva data cand a fost faza asta la impact ? sunt su eu tare curios

Heath Scumm
12th September 2007, 15:33
in jur de 10-11 martie, ceva de genul asta.

Glumetzul
13th September 2007, 02:10
Tot am cautat pe youtube, e o faza cand Sting sau Lex Luger intra cu "The Stinger MonsterTruck" la un Thunder cred! Am cautat ore intregi si nu am gasit asta; si mai e inca una in care Sting coboara pe un fel de fotoliu legat de franghie ... NU STIE NIMENI?

Heath Scumm
16th October 2007, 09:44
Sursa : Wrestling Observer

Sting has been telling people that he will be retiring at the end of this year.

Some people within TNA believe Sting has been using the retirement card as a way to get a raise from the company. Dixie Carter wants to keep Sting around TNA, even though Jeff Jarrett wasn't big on re-signing Sting last year.

Sting has a very nice contract with TNA, as he doesn't have to work the house shows or international dates and still receives premium pay.

RockBerg
16th October 2007, 12:39
Some people within TNA believe Sting has been using the retirement card as a way to get a raise from the company. Dixie Carter wants to keep Sting around TNA, even though Jeff Jarrett wasn't big on re-signing Sting last year.
Daca e adevarat a ajuns si el un bosorog plangacios ca Flair.
"Ughh mommie I'ma leave...boohoo...if you don't pay me."Woooooooooooooooooooo...*cough* can't breathe..

Daca intr-adevar pleaca,eh...ramane mai mult loc pentru Angle.

Glumetzul
11th November 2007, 01:53
Sting still rocks! :D In Atlanta a luptat k in vremurile bune ... Fantastic wrestler, la o varsta la care altii au facut sunci si abia se mai misca! :)

tna_raven
10th December 2007, 12:41
Source: PWTorch

Sting and TNA have agreed on new terms and he will in fact be staying with the company through 2008. He will be working a lighter schedule and won't be on TV every week.
STING va reveni!!!!!!!

PSYCHO
10th December 2007, 16:46
^ In sfarsit o veste bun! :ok:

Kruger
10th December 2007, 17:16
Si eu citisem undeva ca la sfarsitul acestui an isi va incheia socotelile cu TNA si cand am vazut ca nu a fost in niciun meci din ultimul PPV mi-am spus ca "gata omu' a disparut". Mi-a placut de el in fiecare meci din acest an, inca este intr-o forma foarte buna si ma bucur ca va ramane si in 2008.

Smokkie
22nd December 2007, 23:43
Source: PWTorch

Sting and TNA have agreed on new terms and he will in fact be staying with the company through 2008. He will be working a lighter schedule and won't be on TV every week.
STING va reveni!!!!!!!
deci,citind acest articol imi dau seama de 2 chestii,ori ca Sting nu este asa de dedicat acestei industrii precum se spune,ori ca se simte batran si chiar nu mai poate(in acest caz ar face mai bine sa se retraga)
nu ma intelegeti gresit,sunt fan sting,insa nu sunt fanul sting-ului pe care il vad in tna,nu mai este acelasi om...nu mai este acelasi wrestler si cu siguranta nu mai are acelasi fler.

ghost93
6th January 2008, 12:12
Am vazut ca ati tot spus de filmul acela a lui sting... Sting - Moment of truth
Intrebarea mea este urmatoarea:are cineva subtitrarea la el?
PS:sry pt off-topic

thunder_liger
6th January 2008, 15:30
deci,citind acest articol imi dau seama de 2 chestii,ori ca Sting nu este asa de dedicat acestei industrii precum se spune,ori ca se simte batran si chiar nu mai poate(in acest caz ar face mai bine sa se retraga)
nu ma intelegeti gresit,sunt fan sting,insa nu sunt fanul sting-ului pe care il vad in tna,nu mai este acelasi om...nu mai este acelasi wrestler si cu siguranta nu mai are acelasi fler.

Vezi, domnu Gabi, nu bateam campii :mda:

Reaper
6th January 2008, 18:00
It's all in your head. Ti se pare ca nu mai este acelasi Sting doar pentru ca nu mai sunt miile de fani din arenele WCW care sa scandau "Stinger" de ti se incretea pielea. Si nici nu mai are gimmick-ul ala de "singur impotriva tuturor" care de multe ori si-a luat-o pentru WCW, acesta fiind motivul pentru care il indragesc atat de multi. In other words: he was the no1 face without pulling a John Cena on the company.
Ca si skill mie mi se pare mai bun acum: in 2007 a facut si niste hardcore, a incercat si putin high flying, ceea ce in WCW nu a facut vreodata (din ce am vazut eu).
Metaforic vorbind, T.L., cred doar ca nu iti mai place cum este ambalat produsul.

thunder_liger
6th January 2008, 21:23
maybe so..ma tot uit la meciuri cu Sting in TNA si inca is nehotarat , ba am dreptate, ba mi se pare :)

Poate ma inseala memoria dar eu tin minte ca Sting zbura destul de mult in WCW .

Glumetzul
15th February 2008, 22:37
@ Smokkie
Sting nu mai e acelasi fiindk nu mai exista nWo-ul care era ceva special k si el; Sting a fost cel mai mare wrestler, a avut calitati fantastice in ring, electriza publicul fantastic la microfon si a fost cel mai mare showman din industrie: a coborat cu franghia de zeci de ori, a iesit de sub ring rupandu-l sau chiar a intrat cu monstertruck-ul in arena! Sting are cea mai mare carisma din wrestling, amintiti-va kt de bine isi juca rolul de corb .. in plus, a avut tot timpul un corp excelent lucrat, dezvoltat natural; si in plus Steven Borden are calitatea de a promova tinerii si de a lucra cu ei in vestiar: imi aduc aminte ce spunea Booker T despre Sting k il ajuta pe ei si pe tineri foarte mult .. la fel a facut si in TNA, cine lua atatia pumni de la Abyss si se lasa umilit de atatea ori? Feud-ul lui Sting cu Abyss a fost extraordinar; feud-ul cu Jarret la fel; Sting trebuie apreciat pt modul in kre s-a pregatit pentru Bound of Glory knd a slabit vreo 30 de kg si a aratat excelent .. Concluzionand, Sting a avut momente memorabile si in TNA, precum meciul cu Jarret de la BOG, feud-ul cu Abyss, Cage, meciurile cu Angle si intrarile cu franghiar doar de 2 ori datorita faptului k federatia are sali mici: prima intr-un Impact knd a aterizat pe masa comentatorilor intr-o confruntare cu Christian si cea mai tare kre mi-a amintit de WCW, cea de la Slammaniversary ... Superba!

Sting trebuie respectat si in momentul de fata cred k se pregateste pt Wrestlemania, eu asa simt si asa cred .. Amintiti-va k asa a fost si pt Starrcade! Sting trateaza cu seriozitate momentele importante din viata sa: Starrcade-ul, Bound of Glory si acum o posibila WWM .. Sincer sa fiu, nu stiu ce prefer: k Sting sa ramana cel mai mare wrestler kre nu a luptat pt Vince sau m-as bucura pt el sa debuteze in WWE? Nici nu stiu cum ar reactiona publicul WWE kre nu e unul WCW, dar cred k ar fi show la o coborare de pe acoperis, nu? Voi ce credeti? One more time?

Glumetzul
15th February 2008, 22:40
Nu stiu ce credeti voi, dar eu il vad foarte aproape de cel mai important show din WWE! Chiar daca unii neaga ca ar fi semnat cu Vince, eu am o presimtire .. Ce spuneti? V-ati bucura k Sting sa debuteze in WWE sau sa faca un meci de adio aici?

The Game
15th February 2008, 22:50
^Imposibil,se stie ca Sting niciodata nu a dorit si nici nu va dori sa mearga in WWE,si in fond,inca e sub contract cu TNA.

Ratonu
16th February 2008, 00:08
Not gonna happen. Pânã acum probabil cã am fi aflat chiar de la WWE ºi oricum se pare cã Sting a semnat cu TNA un contract pentru un program mai lejer.

Freddie Foxxx
16th February 2008, 12:27
elmalasorte, de unde informatia? sau este o speculatie personala?

JohnCena1986
17th February 2008, 11:47
imposibil,sting in wwe...............e cumva o gluma?

Glumetzul
22nd February 2008, 22:10
Specula personala, a mea si a americanilor si la pwsinsider am vazut ceva!

Dr. Pinyada
4th March 2008, 03:47
Mai stii, poate Sting se va materializa in aceasta grandioasa si mirifica noua promotie cu care ne tot ameninta Hogan, brother!

Heath Scumm
23rd March 2008, 20:40
Sting revine in TNA! :sting:

http://www.inring.ro/tna/sting-revine-tna.html

Punisher
24th March 2008, 21:20
La varsta lui nu prea inteleg de ce Sting mai revine......Vrea sa ajunga ca Flair?????Poate sa revina sa ajute luptatorii tineri cu pushuri

tna_raven
24th March 2008, 21:32
dc il compari pe sting cu ric flair...flair e clar ca nu mai poate ,dar sting parerea mea ca inca se tine bn si repr. un nume in tna ,fanii abia ast. sa revina si in 2007 a fost intr-o forma foarte buna,nu degeaba a fost protagonist in cel mai bun meci al anului in tna..

Heath Scumm
25th March 2008, 13:04
Sting e in cea mai buna forma a vietii lui, e la fel de tare ca si Taker.

RockBerg
25th March 2008, 14:35
Sting e in cea mai buna forma a vietii lui, e la fel de tare ca si Taker.
La fel si Ric Flair.Ambii sunt in forma maxima,pentru sah in parc.

http://i30.tinypic.com/xgfz2v.jpg

Big Sexy
26th March 2008, 00:06
Owned, bitchslapped and trashed into the mud, twice! That does not change the fact that Rockberg is a crossdresser.

h1mZ
26th March 2008, 01:00
Owned, bitchslapped and trashed into the mud, twice! That does not change the fact that Rockberg is a crossdresser.

OH MY G! Rockberg got OWNED! :shocked:

RockBerg
26th March 2008, 01:39
OH MY G! Rockberg got OWNED! :shocked:
HOW did I get owned ?!?
Ric Flair and Sting r teh old.I WIN.

..crossdresser or not. :happy
Hmm...would you look at that ladyboy over there...

h1mZ
26th March 2008, 03:16
Atunci in loc de Nature Boy trebuia sa scrie Mature Boy

Glumetzul
7th February 2009, 16:59
Wooooo :D Sincer sper sa fie ultimul an pentru Sting pentru ca deja incepe sa se vada, nu mai produce aceleasi meciuri de calitate de anul trecut... Din pacate, trebuie sa o zic dar varsta se vede si pe corp, pielea nu mai e intinsa perfect, etc... Sper sa se retraga acum cat mai e in glorie! Ar fi poate o decizie inteleapta sa o termine la Wrestlemania...

Brain-dead
7th February 2009, 17:06
Wooooo :D Sincer sper sa fie ultimul an pentru Sting pentru ca deja incepe sa se vada, nu mai produce aceleasi meciuri de calitate de anul trecut... Din pacate, trebuie sa o zic dar varsta se vede si pe corp, pielea nu mai e intinsa perfect, etc... Sper sa se retraga acum cat mai e in glorie! Ar fi poate o decizie inteleapta sa o termine la Wrestlemania...

Ce wrestlemania dude !?

Glumetzul
7th February 2009, 17:26
Hehehe! Zic si eu asa, nu ca ar fi adevarat... :D Asa ar fi frumos intr-un fel!

Dr. Pinyada
9th February 2009, 12:24
Da... dupa o cariera in care omul mai degraba si-ar fi mancat copiii decat sa se alature federatiei lui McMahon, acum, in amurgul ultimelor rabufniri de glorie, cu siguranta va alege sa semneze un contract de one-night-only pentru Wrestlemania.... da.... foaaaaarte probabil.... oooo da......

http://farm4.static.flickr.com/3213/2301003705_448cecc40b.jpg?v=0

Glumetzul
9th February 2009, 12:53
Sting zice ca nimic e nu sigur pentru el, deci niciodata sa nu zici niciodata... :D Eu intr-un fel as vrea parca!

daby
21st March 2009, 10:41
La multi ani, Sting ! 50 de ani :D

Kilmster
21st March 2009, 10:42
La Multi Ani , Sting ! Wrestlerul meu preferat :D

milanezu
21st March 2009, 11:13
la multi ani steve borden aka sting.

Brain-dead
21st March 2009, 19:57
lol , sting are 50 de ani ??:shocked:
Anyway , la multi ani !!

PSYCHO
22nd March 2009, 05:10
Sã înþeleg cã nu ai vãzut poze cu culoarea naturalã a pãrului lui? Mai exact, rostind cuvântul Lui! :)

http://www.tnawrestlingnews.com/images/galleries/newsting/1.jpg

La Mulþi Ani Sting!!! Ptr mine e la fel de ''nemuritor'' ca Hulk Hogan, ei fiind eroii mei principali din copilãrie ...

Heath Scumm
22nd March 2009, 12:16
Sting, un super-erou printre oameni ..

Crystyano
24th June 2009, 14:06
Unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile daca nu cel mai mare si favoritul meu.Se descurca excelent pentru varsta pe care o are,bravo lui.

Glumetzul
27th June 2009, 03:17
Awoooooooooooool! :D Si inca mai poate si produce meciuri de calitate in comparatie cu anul trecut cand am impresia ca nu tragea tare la sala. Acum se misca super bine si nu e nici o diferenta intre cei tineri si el! Sper sa nu se retrag anul acesta! Mai ales ca acum va lupta impotriva MEM-ului... :D

PS. Era unu care il compara pe Sting cu Flair cum ca ar trebui sa joace amandoi sah in parc. Nu e asa, uita-te la Slammiversary ce meci fenomenal a facut Sting!

Riddler
27th June 2009, 13:56
Dar nu numai la Slammiversary a facut Sting meci bun. Toate meciurile lui Sting sunt bune si bine lucrate! :)

Raiden
27th June 2009, 14:51
ps. Era unu care il compara pe sting cu flair cum ca ar trebui sa joace amandoi sah in parc. nu e asa, uita-te la slammiversary ce meci fenomenal a facut sting!

Stop it ! Sting e un wrestler si ca orice wrestler trece prin momente mai slabe si prin momente mai bune. Sa spui ca meciul de la Slammiversary a fost fenomenal e o utopie.

Glumetzul
27th June 2009, 23:55
Stop it ! Sting e un wrestler si ca orice wrestler trece prin momente mai slabe si prin momente mai bune. Sa spui ca meciul de la Slammiversary a fost fenomenal e o utopie.

Nu neaparat fenomenal, dar un meci foarte bun in comparatie cu unele produse in ultima perioada. Am vazut aceeasi faza pe un forum strain, un fan avea impresia ca Sting a luptat bine si unu ca prost. Nah, eu sunt de parere ca a fost foarte in forma si a realizat un meci bun... si eu vb in cunostinta de cauza ca sunt fanul lui din 95 incoace!

Raiden
28th June 2009, 00:30
Sting e varza.
it's a joke, dar ma amuz teribil cand ii vin crizele lui asta.

Glumetzul
28th June 2009, 13:22
Bine, lasa ca ii Triple H bun...

PSYCHO
28th June 2009, 14:16
Sting e varza.
it's a joke, dar ma amuz teribil cand ii vin crizele lui asta.

:rolleyes:

Oh, the flame! :drak: Eterna luptã între bine ºi rãu, oameni ºi femei, fani TNA ºi WWE! :cry:

Dr. Pinyada
28th June 2009, 16:32
Bine, lasa ca ii Triple H bun...

Triple H este un zeu al wrestling-ului! Cred ca nu te-ai mai uitat de mult la programele WWE. Evident, n-ai habar de ce vorbesti! Ai vazut vreodata supletea cu care Hunter executa niste manevre incredibile pentru un om de dimensiunile lui? Sting a fost intotdeauna un midcarder de talie inferioara. In WCW nu facea altceva decat sa jobbeze pentru wrestleri mult mai talentati, precum Buff Bagwell sau Scott Norton. Iar la microfon se balbaie de parca ieri ar fi invatat sa vorbeasca.

Sting este unul din preferatii mei, dar sunt un troll incurabil si elmalasorte e amuzant.

Glumetzul
5th July 2009, 21:30
Ce stiai, Raiden? :) Ca 84 de saptamani consecutive WcW-ul a depasit WWF-ul ca audiente?

Raiden
5th July 2009, 21:32
Ca in final sa ingenunchieze in fata WWF-ului ? :happy

Trebuia sa stii si tu asta.

Reaper
5th July 2009, 21:48
@elmalasorte
Citeste printre randuri ... la propriu.

Glumetzul
5th July 2009, 21:53
Stiu mai, mi-am dat eu seama ca e ceva ciudat si cand am dat un reply am vazut ca apareau si alea... :) am si zis intr-un thread!

Tudor_Ancu
6th July 2009, 08:50
^ Oh I concur!!! ~ This was a PPV squash match ~ Well done ! Clap /hello/hello/hello

PSYCHO
6th July 2009, 13:07
Sting ãsta e cântãreþul ãla ce cânta cu Police mai demult nu? :cry:

Citeºte printre rânduri cuvinte albe!

Dr. Pinyada
6th July 2009, 13:53
^ Oh I concur!!! ~ This was a PPV squash match ~ Well done ! Clap /hello/hello/hello

Este usor sa arati bine atunci cand adversarul tau este un jobber.

OviSting
8th July 2009, 08:42
STING IS STING 4 EVER. Va veni pânã la urmã ºi momentul retragerii, dar sper ca el sã fie unul de glorie. Nu vreau sub nicio formã ca Sting sã ajungã penibil ca Flair. Sunt convins cã, având în vedere ceea ce a realizat Sting pt wrestling, va avea o retragere pe cinste. Nu cred însã cã va fi anul acesta. Oricum la Bound for Glory 5 Sting va fi din nou campion mondial ºi va distruge MEM-ul. As vrea mult sã-l mai vãd venind de sus pe funie... O singurã datã în istoria TNA s-a întâmplat acest lucru, la SLAMMYVERSARI 2008... Numai bine

Dr. Pinyada
12th July 2009, 03:33
STING IS STING 4 EVER. Va veni pânã la urmã ºi momentul retragerii, dar sper ca el sã fie unul de glorie. Nu vreau sub nicio formã ca Sting sã ajungã penibil ca Flair. Sunt convins cã, având în vedere ceea ce a realizat Sting pt wrestling, va avea o retragere pe cinste. Nu cred însã cã va fi anul acesta. Oricum la Bound for Glory 5 Sting va fi din nou campion mondial ºi va distruge MEM-ul. As vrea mult sã-l mai vãd venind de sus pe funie... O singurã datã în istoria TNA s-a întâmplat acest lucru, la SLAMMYVERSARI 2008... Numai bine

Now there's a fan for ya...

Glumetzul
17th July 2009, 09:49
S-a mai intamplat si la un Impact, from the rafters... dar a fost pe masa comentatorilor si si-a dat seama ca spatiul e prea mic in sala aia de Impact!

Feanoro
22nd July 2009, 19:29
Sad...:( Remember the good ol' times when Sting would appear from the air into a ring full of NWO scum and beat the shit out of them with his baseball bat? I miss WCW :(

Raiden
22nd July 2009, 20:10
Ce treaba are Sting cu WWE Hall of Fame ? :cry:

Iar The Million Dollar Man probabil va fi introdus anul viitor in Hall of Fame, nicidecum in anul asta.

Brain-dead
22nd July 2009, 21:35
El a fost in WCW , nu in WWF/E..

Mike^
22nd July 2009, 22:00
Sting Considered For The WWE Hall Of Fame
Date Added: March 29, 2009
Story By: Tim Brown
source: Wrestling Observer Newsletter

TNA wrestler Sting's name actually came up this year regarding a possible induction into the WWE Hall of Fame.

The reigning TNA World Heavyweight Champion got support from a number of people involved in the WWE's creative and producing process. Just to show how out of touch with the world outside of WWE some staffers are, they were not even aware he was working for TNA.

Sting is on good terms with Vince McMahon, and the company will likely produce a DVD with the WCW footage they own and consider him in conjunction for the Hall of Fame when his time in TNA comes to an end.

Although i highly doubt it...:)

Raiden
22nd July 2009, 22:03
A scris pe un site ca a acceptat ca sa intre in HOF.Cum ce treaba are Sting cu HOF? Nu a fost si el in accea industrie?Anul acesta trebuia sa il bage in HOF dar era in TNA

Esti pacalit de alarmele false ce circula pe diferite site-uri de wrestling, altfel nu-mi explic de unde le scoti.

Although i highly doubt it...:)

Sursa de unde ai extras textul nici nu apare pe site-ul oficial. :rolleyes:

Marko
22nd July 2009, 22:24
Ce Dumnezeu aveti toti cu Sting in WWE Hall of Fame ? STING nu a fost in WWE/F !!!

milanezu
22nd July 2009, 23:56
Ce treaba are Sting cu WWE Hall of Fame ? :cry:

Iar The Million Dollar Man probabil va fi introdus anul viitor in Hall of Fame, nicidecum in anul asta.

ba desteptule de parca toti care sunt in wwe hall of fame au treaba cu wwe sau wwf?
mai uita-te pe lista si dupa aia mai comenteaza.

Raiden
23rd July 2009, 00:05
Nu stiu de ce am impresia ca iti place mereu sa fii luat peste picior. Da un exemplu de Hall of Famer care are nu a avut niciodata tangenta cu WWF/E-ului. Sting nu a avut absolut niciuna.

Riddler
23rd July 2009, 00:13
WCW a fost cumparat de WWF la fel ca si dreturile acestora de autor etc. deci Sting ARE treaba cu HoF WWE. It's bussines.

milanezu
23rd July 2009, 00:16
bunicul lui dwayne johnson si gordon solie.
acuma ce o sa mai zici?

Raiden
23rd July 2009, 00:23
bunicul lui dwayne johnson si gordon solie.
acuma ce o sa mai zici?

Gordon Solie a avut relatii cu Vince McMahon din cate stiu, bine ca nu cunosc prea bine timpurile vechi, iar cat despre bunicul lui The Rock, imposibil sa nu fi fost in curtea WWE-ului.

WCW a fost cumparat de WWF la fel ca si dreturile acestora de autor etc. deci Sting ARE treaba cu HoF WWE. It's bussines.

Corect, dar Sting n-a semnat niciodata cu WWF/E-ul. Nu a avut nici macar o prezenta in WWF/E.

Heath Scumm
23rd July 2009, 00:42
Imi pare rau s-o spun dar milanezu are dreptate! :D

Rocky Johnson a fost foarte putin timp in WWF dar Gordon Solie a cunoscut maretia in WCW si n-a avut absolut nimic de-a face cu WWE/F.

Hall Of Fame-ul WWE "premiaza" si luptatori din vechiul NWA si teritoriile independente. Exemplul cel mai elocvent e Ric Flair a carui cariera a fost construita majoritar in NWA si WCW si a avut doar o mica tangenta cu WWF comparand cu ce a insemnat pentru celelalte promotii.

Deci, Sting in HOF WWE nu e ceva exclus.

milanezu
23rd July 2009, 00:51
nu inteleg ce ai cu mine?

Raiden
23rd July 2009, 01:01
Imi pare rau s-o spun dar milanezu are dreptate! :D

Rocky Johnson a fost foarte putin timp in WWF dar Gordon Solie a cunoscut maretia in WCW si n-a avut absolut nimic de-a face cu WWE/F.

Am urmarit un scurt clip dintr-o emisiune unde era invitat Vince McMahon si au aratat cateva secvente in care il intervieva pe Gordon Solie intr-un ring :rolleyes: Nu era un shoot interview sau ceva de genul, era intr-o arena de wrestling, in timpul unui live event mai exact.

Hall Of Fame-ul WWE "premiaza" si luptatori din vechiul NWA si teritoriile independente. Exemplul cel mai elocvent e Ric Flair a carui cariera a fost construita majoritar in NWA si WCW si a avut doar o mica tangenta cu WWF comparand cu ce a insemnat pentru celelalte promotii.

Ii premiaza pe cei care au fost si in WWF/E, de aceea cred ca sansele lui Sting de a ajunge in WWE Hall of Fame sunt mici.

Big Sexy
23rd July 2009, 07:33
Cee drept a fost introdus post mortem Gordon Solie in 2006 si nu a avut NIMIC cu WWWF, WWF sau WWE. Probabil ca prezenta carismatica din NWA si relatia cu tatal lui Vince i-au usurat accesul in HOF. Trebuie totusi accentuat faptul ca HOF-ul WWE-ului e exclusiv destinat starurilor WWE si cu exceptia de mai sus - WCW.

Doctor_Satan
24th July 2009, 11:15
Oameni care sunt in WWE Hall of Fame si n-au luptat in WWE/F:

2004 Rose, Pete Pete Rose Celebrity inductee - Jucator de baseball, care a fost guest ring announcer de 3 ori.
2005 Orton, Bob "Cowboy" Bob Orton Held numerous NWA regional titles.
2007 Bockwinkel, Nick Nick Bockwinkel Heenan, BobbyBobby Heenan Six-time AWA World Heavyweight Champion and three-time AWA World Tag Team Champion.
2008 Maivia, Peter "High Chief" Peter Maivia Posthumous inductee, represented by his daughter Ata Maivia Johnson. Held more than a dozen NWA regional championships - bunicul lui Dwayne Johnson.
2008 Graham, Eddie Eddie Graham Posthumous inductee, represented by his son Mike Graham. Promoter and booker for Championship Wrestling from Florida, held over thirty NWA regional championships including eighteen in CWF.
2008 Solie, Gordon Gordon Solie Posthumous inductee, represented by his five children. Commentator, announcer and promoter for Championship Wrestling from Florida, later worked for World Championship Wrestling.

Sursa:
http://en.wikipedia.org/wiki/WWE_Hall_of_Fame

Deci sunt 6. Cred ca are loc si Sting, avand in vedere faptul ca la varsta asta inca reuseste sa aiba intotdeauna mare parte din public de partea lui. Nu stiu cati wrestleri din istorie au fost atat de apreciati de public.

Raiden
24th July 2009, 15:42
@Dragon

Toti cei enumerati de tine au avut tangenta cu WWF/E-ul. Nu e obligatoriu sa lupti, din moment ce si comentatorii, ring announcerii intra in Hall of Fame.

BTW.... Pete Rose a fost Tombstoned 3 ani la rand la WrestleMania.

Glumetzul
25th July 2009, 23:37
bai, oameni buni? sa va intre bine in cap ca McMahon n-o sa-l includa niciodata pe Sting in Hall of Fame! Asta doar daca apare cumva la el in show, inclusiv cu machiaj... adica el n-ar face-o pe gratis mai ales ca are ciuda pe the Icon pt faptu ca n-a semnat cu el! De fapt ati vazut ce politica anti-WcW a dus, inca de la primele show-uri WWE...

Dr. Pinyada
29th July 2009, 01:40
Foarte putin probabil ca Sting sa fie vreodata inclus in Hall of Fame... aceasta gala nu reprezinta vreo ceremonie oficiala a industriei, ci este un bal kayfabe, menit sa hype week-end-ul WrestleMania si un exercitiu de orgoliu din partea creativilor si a lui Vince - sa nu uitam ca l-au indus si pe Koko in HOF... sa fim seriosi. In plus, chiar daca Vince ar dori sa il includa in HOF, ce motiv ar avea Sting sa permita imaginii sale sa fie asociata cu produsul WWE? Asta ar constitui o capitulare. Omul se chinuie atatia ani sa se disocieze cat mai mult de aceasta companie, doar pentru a accepta o prezenta de o seara la un eveniment menit sa promoveze produsul WWE? Nu ar avea sens si nu i-ar aduce vreun beneficiu. Sting nu a vrut sa fie prezent nici macar la ceremonia de retragere a lui Flair, desi a fost abordat (in mod insistent) de catre oficialii WWE. In afara de cateva DVD-uri si inregistrari ale WCW, asupra carora Vince detine drepturi, nu cred ca Sting va avea vreodata vreo legatura cu WWE. In cel mai bun caz, va fi indus in NWA Hall of Fame, care, recent, l-a omagiat si pe mentorul sau, Ric Flair.

WWE Hall of Fame nu trebuie luata prea in serios... cateva exemple de nume care nu au fost si, cel mai probabil, nu vor fi vreodata induse in HOF: "Macho Man" Randy Savage, Bruno Sammartino, Billy Jack Hayes, Ultimate Warrior, Chris Benoit (no comment), Eddie Guerrero (no comment), Owen Hart etc

Pe de alta parte, ii avem pe Verge Gagne, Gordon Solie sau Bill Watts, care sunt indusi in HOF, fara sa fi aparut vreodata in cadrul promotiei lui Vince.

Ca sa nu mai vorbim de toate numele induse absolut gratuit, precum Pete Rose, William Perry, Lilian Garcia sau Koko, deci intreaga gala este o sarada.

Big Sexy
29th July 2009, 08:02
Eddie a fost inclus in 2006 in HOF, ai uitat de momentele alea lacrimogene cu Vickie si Chavo pe rampa?
Acum trebuie sa fii nebun sa il incluzi pe Chris Benoit in HOF avand in vedere ce a facut.

lordsince
29th July 2009, 09:25
Nu trebuie sa te uiti la ce a facut in viata personala ci la ceea ce a facut in wrestling.Ma refer la Benoit

LaParka
29th July 2009, 10:07
^Cred ca chestia asta tine mai mult de imagine.....treaba cu Benoit e destul de delicata si nu toata lumea o sa fie de acord cu tine(noi).Daca esti Vince McMahon vrei sa pui cat mai multa distanta intre tine si Chris Benoit.In ultimii ani wrestlingul a fost criticat din ce in ce mai mult(steroizi,painkillers,abuzul pe care wrestlerii il sufera,tot fiascoul cu roid rage).Indiferent parerea personala a mai marilor din WWE,pana la urma ei conduc o afacere si ar fi o prostie sa il bage pe Benoit in Hall of Fame.

"Benoit is inducted in Hall of Fame" => "WWE condones Benoit's behaviour" => "WWE creates steroid crazed freaks that kill their families" in ochii unora.

Doctor_Satan
29th July 2009, 10:41
Nu trebuie sa te uiti la ce a facut in viata personala ci la ceea ce a facut in wrestling.Ma refer la Benoit

Daca murea din cauza painkiller-elor, sau sa conduca mut de beat si sa aiba un accident rutier, se mai trecea cu vederea.
Dar dupa ce-ti macelaresti familia si te sinucizi nu mai ai o imagine demna de o fiinta umana nici daca ai fi zeul wrestlingului.

P.S. La Vintage Collection comentatorii spuneau despre Dinamyte Kid ca a ajuns paraplegic din cauza finisher-ului, diving headbutt, aceeasi manevra ca a lui Chris Benoit. Poate de la prea multe manevre i-a venit ideea sa-si cioparteasca familia.

Reaper
29th July 2009, 13:34
^Da, chiar am vrut sa spun ca manevra a fost facuta faimoasa de Bam Bam si Chris Benoit, dar nu stiam daca supar pe cineva mentionandu-l asa ca am tacut.

Doctor_Satan
29th July 2009, 14:01
Iubitorii clasicilor te-ar contrazice, avand in vedere ca Dinamyte Kid o executa cu atata intensitate si daca Bam Bam prindea alte vremuri, altfel stateau treburile cu manevra aia.

Ca sa revin la subiect, ceea ce a zid Pinyada mi se pare cea mai apropiata de adevar varianta, Sting fiind cel care si-a aratat pe fata dispretul fata de McMahon.

lordsince
29th July 2009, 14:30
Daca murea din cauza painkiller-elor, sau sa conduca mut de beat si sa aiba un accident rutier, se mai trecea cu vederea.
Dar dupa ce-ti macelaresti familia si te sinucizi nu mai ai o imagine demna de o fiinta umana nici daca ai fi zeul wrestlingului.
Cred ca daca ar fi fost Stone Cold in locul lui Benoit Vince il baga in HOF

Doctor_Satan
29th July 2009, 16:29
Hmmm..... :thinkso:
Sa vedem: a-ti asocia imaginea companiei cu un om care a luat-o razna si si-a casapit familia e o greseala fatala, indiferent despre ce persoana e vorba.
Am impresia ca tu scrii pentru a-ti mari numarul de postari, asta ca sa nu ma exprim in alt fel. ;)
Si e si off-topic!

lordsince
29th July 2009, 18:03
Poate tu scrii pt a-ti mari posturile dar eu nu.Eu mi-am exprimat opinia.Daca era SCSA in locu' lui il baga Vince imediat.

Vince Bitch 3:16

Raiden
29th July 2009, 18:53
Nu cred ca l-ar fi bagat nici pe Steve Austin. Hey, si Steve Austin si-a batut nevasta (Debra).... a fost arestat si parca si atunci s-a pus problema steroizilor, totusi fapta nu e atat de condamnabila ca in cazul lui Benoit.

In plus Austin va ramane no.1 forever pentru WWE.

Doctor_Satan
30th July 2009, 08:42
Poate tu scrii pt a-ti mari posturile dar eu nu.Eu mi-am exprimat opinia.Daca era SCSA in locu' lui il baga Vince imediat.

Vince Bitch 3:16

Pai pentru astfel de chestii aberante am facut remarca aia!
Tu chiar crezi ce scrii sau ai chef sa-ti bati joc de noi facand remarci ieftine si lipsite de sens?

Glumetzul
24th December 2009, 03:09
Unde e Sting? Ce se pregateste oare? Nu era vorba parca ca vine la show-ul de luni din 4 Ianuarie?

Doctor_Satan
24th December 2009, 08:55
Si? La tine e deja 4 ianuarie? Du-te si mai dormi vreo zece zile, ca vad ca inca ti-e somn!

PSYCHO
24th December 2009, 10:38
http://dailyfailblog.com/wp-content/uploads/time-machine.jpg

Heath Scumm
2nd July 2011, 19:51
How awesome is Sting?? Always reinventing himself!

http://www.impactwrestling.com/media/k2/items/cache/df1f8864f01b1a4e72c4638cd5c3c180_L.jpg

daby
2nd July 2011, 22:04
Epic image.

AleXXander
2nd July 2011, 22:26
Awesome Shit ! Joker Sting FTW !

Leka
2nd July 2011, 23:13
de cateva show-uri a facut o schimbare smechera, crazy mudafucka :)

thunder_liger
4th July 2011, 11:21
Bestial...cum ar spune HitScum..awesome!!!

Doctor_Satan
11th August 2011, 11:07
How awesome is Sting?? Always reinventing himself!

http://www.impactwrestling.com/media/k2/items/cache/df1f8864f01b1a4e72c4638cd5c3c180_L.jpg

Eu am ajuns cu vizionarile abia la Impactul de dupa Slammiversary.
Nu stiu ce sa zic despre faza asta cu Sting going cuckoo. Fiind mai conservator, il prefer tot cu stilul vechi. Dar, cine stie? Poate va iesi ceva bun din asta.

P.S. Nu citesc postarile de dupa 16.06, de frica spoilerelor. :)

PSYCHO
14th November 2011, 19:05
http://shareimage.ro/images/682rsqw4xwy6wnzemx7x.png