View Full Version : Krim Ljubljana - Oltchim Ramnicu Valcea 37-30
Dario
19th March 2011, 16:13
Sambata,19.03.2011.
Ora 18:30,transmis de DigiSport.
Dario
19th March 2011, 16:19
Un sezon ratat pentru Oltchim Ramnicu Valcea,care isi ia adio de la Liga Campionilor in meciul cu Krim Ljubljana.Pentru a ramane pe locul 3 in aceasta grupa avem nevoie de o victorie,un egal sau sa piardem la mai putin de trei goluri.
Lotul deplasat in capitala Sloveniei este urmatorul: Tolnai,Smedescu – portari, Managarova,Farcau,Elisei - extreme,Manea,Stanca – pivoti,Vizitiu,Geiger,Szucs,Tacalie,Pidpalova,Meir osu,Ozel– linia de 9m.
Avem si un poll,daca asta mai conteaza.Va invit la discutii.
Dario
19th March 2011, 18:36
Inceput foarte bun,avem 3-0.
Nilatac
19th March 2011, 19:11
19-17 pt Oltchim la pauza.....
Dario
19th March 2011, 19:14
Se putea si mai bine.Nu inteleg ce s-a intamplat in Muntenegru,cum de au dat cu piciorul calificarii in semifinale. :mda:
Nilatac
19th March 2011, 19:32
hai ca e mai bine..ne conduce KRIM cu 2 goluri in minutul 44
Dario
19th March 2011, 20:00
Se putea si mai bine.Nu inteleg ce s-a intamplat in Muntenegru,cum de au dat cu piciorul calificarii in semifinale. :mda:
Dezamagire totala la final.:mda:
Krim - Oltchim 37-30
Nilatac
19th March 2011, 20:01
Dezamagire totala la final.:mda:
Krim - Oltchim 37-30
Se pare ca Oltchim e cea mai slaba din grupa asta...:mad:
Dario
19th March 2011, 20:03
Asa si este,am terminat in genunchi grupa.
Rusine!!
Nilatac
19th March 2011, 20:15
Asa si este,am terminat in genunchi grupa.
Rusine!!
Cu Radu Voina la PUTERE!
Anicia Juliana
19th March 2011, 20:36
Pe mine m-a dezamagit, culmea, prima repriza. Pe scurt a fost asa: Lekic - pasa- gol, Lekic - pasa - fault si Tolnai - lansare - Maier, Tolnai - lansare - Ionela. Fara eforturi de echipa in aparare mai ales la ele, ceea ce a dus la goluri facile.
Repriza a doua a fost o joaca (apropo, mi-a placut comentatorul, a intepat cand a trebuit). Unele fete total neatente (Meirosu, Pidpalova), altele fara curaj (Manaharova) si Ozel grabita rau. Si poate totusi ne-ar fi mers si asa daca Geiger si Vizitiu erau pe faza si marcau. Alice :yes:, respect! 7m "ala" a fost dedicatie speciala pt Roibu. Bravo!
Voina un pic perfid in jocul asta, la cum a insistat cu jucatoarele care era evident ca nu aveau sa-si intre in mana azi. Am inteles pe cine nu mai vrea. Transcriptul TO-ului pentru amatori : "Nu mai gresiti pase! Treziti-va! Vedeti cat e scorul?"
Anicia Juliana
19th March 2011, 21:05
Krim Mercator - OLTCHIM 37:30 (17:19)
Mavsar and Peneziæ 7, Zrnec and Lekiæ 5, Bodnjeva and Vergeljuk 4, Koren and Gesimann 2, Èeèkova 1;
Ardean, Ozel and Farcau 6, Stanca 3, Pidpalova, Fiera and Manea 2, Szucu, Mangarova and Geiger 1
Penalties: 5 / 5; 2 / 2.
Exclusions: 2; 8 min.
Marta Bon " All of us are sorry that we are in the semifinals, but if I'm real, in the semi-finals are four teams that are at least as good quality as ours. "
Nilatac
19th March 2011, 21:23
[/QUOTE]Voina un pic perfid in jocul asta, la cum a insistat cu jucatoarele care era evident ca nu aveau sa-si intre in mana azi. Am inteles pe cine nu mai vrea. Transcriptul TO-ului pentru amatori : "Nu mai gresiti pase! Treziti-va! Vedeti cat e scorul?"[/QUOTE]
Corect! Eu nu stiu pt ce e platit Voina,....Ca sa "le trezeasca pe fete"?Oricum, in vara va avea o alta "fata echipa", si se va bate cu Jolidon in adevaratul sens al cuvantului pnetru campionat, asa de slab va fi Oltchimul.Nu vad nici o diferenta intre Oltchimul Anjei si Oltchmul lui Voina.Poate chiar as putea sa spun ca Oltchim a aratat mai bine cu Anja.Parerea mea!
Anicia Juliana
19th March 2011, 21:27
Oricum, in vara va avea o alta "fata echipa", si se va bate cu Jolidon in adevaratul sens al cuvantului pnetru campionat, asa de slab va fi Oltchimul.
Atata pesimism, nu iti sta in fire :D. Non exagerandum est!
Tre' sa corectez declaratia lui Bon, i-a scapat un cuvant lui Google translate : " All of us are sorry that we are NOT in the semifinals, but if I'm real, in the semifinals are four teams that are at least as good quality as ours. "
mariusvl
19th March 2011, 21:38
Oricum, in vara va avea o alta "fata echipa", si se va bate cu Jolidon in adevaratul sens al cuvantului pnetru campionat, asa de slab va fi Oltchimul.
Pleaca Stanca si Farcau? Foarte bine, Oltchim va fi " mai echipa " fara ele. Insa nu vor pleaca ca a venit Voina acum si sunt in gratii. Imi pare rau de unele fete de acolo dar asta e ...ce sa facem
Nilatac
19th March 2011, 21:53
Pleaca Stanca si Farcau? Foarte bine, Oltchim va fi " mai echipa " fara ele. Insa nu vor pleaca ca a venit Voina acum si sunt in gratii. Imi pare rau de unele fete de acolo dar asta e ...ce sa facem
Din pacate vor pleca altele, mult mai importante
mariusvl
19th March 2011, 21:54
Din pacate vor pleca altele, mult mai importante
Care? Ozel si Pidpalova? :)) Sau cuplul mortal Neagu - Vizitiu ? :)
Nilatac
19th March 2011, 21:56
Care? Ozel si Pidpalova? :)) Sau cuplul mortal Neagu - Vizitiu ? :)
Ozel, probabil ca da, nu si-a prelungit contractul, sigur e ca vor pleca: Bese, Luca, Manea....
mariusvl
19th March 2011, 21:59
Ozel, probabil ca da, nu si-a prelungit contractul, sigur e ca vor pleca: Bese, Luca, Manea....
Ok...100 % Ozel, dar eu nu cred ca va pleca Manea. Luca nu trebuia sa-si mai prelungeaca contractul. De Bese nu stiu nimic
Nilatac
19th March 2011, 22:01
Ok...100 % Ozel, dar eu nu cred ca va pleca Manea. Luca nu trebuia sa-si mai prelungeaca contractul. De Bese nu stiu nimic
Bese 100% pleaca :)stiu sigur
mariusvl
19th March 2011, 22:22
Bese 100% pleaca :)stiu sigur
Am inteles.
Sunt sceptic in ceea ce o priveste pe Manea, nu am motive care sa ma faca sa cred ca va alege sa plece
Daca va pleca insa mare pacat si mare gresala manageriala ( a cata oara !?!?!?!?!?) pentru ca nu pleaca pivotul care trebuie. Manea are tot viitorul in fata si va fi un pivot de talie mondiala , Oltchim are mare nevoie de ea, Galca mai joaca un sezon si pleaca sau se retrage
Mario Di Lazi
20th March 2011, 08:02
Nu am putut sa ma uit la meci. Din rezultatul final imi dau seama ca nu prea am pierdut nimic, chiar daca am inteles ca am conduc la un moment dat pe tabela.
Dario
20th March 2011, 09:12
Ai pierdut doar prima repriza,atunci cand am jucat foarte bine si cand am avut si 5 goluri avans (sper sa nu ma insel).Dar,din pacate,doar atat.:(
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.