View Full Version : WrestleMania XXVII's Grudge Match: CM Punk vs. Randy Orton
legendkiller
6th March 2011, 00:40
http://i53.tinypic.com/25ks95g.jpg
Thread(ul) oficial legat de infruntarea dintre "The Straight-Edge Savior" si "The Viper". Personal, astept de foarte mult timp acest meci si in special acest feud care in momentul de fata se desfasoara asa cum trebuie si este unul dintre storyurile cele mai interesante din RAW. CM Punk este liderul New Nexus si in opinia mea cel mai bun superstar la ora actuala din WWE si desigur un heel pe masura, in timp ce Randy Orton este numarul doi in companie in urma lui John Cena ca si draw este un in-ring psychologist de exceptie si cred ca daca acesta va pune osul la treaba, nu are cum sa nu iasa un meci mare intre cei doi la Wrestlemania 27. Ramane de vazut doar cine va fi in coltul lui Punk pe parcursul meciului, din cate se zvoneste va fi vorba de Mason Ryan, pana atunci discutii legate de feud, meci si favorit, numai aici. :)
P1ka
6th March 2011, 12:17
Speram la un meci bun , cu toate ca 100% invingator va fi Randy Orton.
Ratonu
6th March 2011, 12:29
N-aº fi prea sigur. Îi vedem în meci hardcore sau 2/3 falls la Bucureºti, deci feudul o sã continue. M-aº aºtepta ca Mason Ryan sã fie în colþul lui Punk la Mania ºi sã intervinã în meci, eventual alãturi de un membru nou Nexus.
legendkiller
6th March 2011, 13:57
Chiar si eu, da eu, consider ca pentru CM Punk ar fi mult mai benefica o victorie la WM, decat pentru Orton, mai ales daca va fi si clean. Totusi nu cred ca WWE-ul va alege ca unul dintre top faces sa piarda la cel mai important eveniment al anului, asa ca sunt de parere ca revansa va fi luata de Punk la Extreme Rules.
P1ka
6th March 2011, 17:54
Chiar si eu, da eu, consider ca pentru CM Punk ar fi mult mai benefica o victorie la WM, decat pentru Orton, mai ales daca va fi si clean. Totusi nu cred ca WWE-ul va alege ca unul dintre top faces sa piarda la cel mai important eveniment al anului, asa ca sunt de parere ca revansa va fi luata de Punk la Extreme Rules.
Doar daca feud-ul va contiua si dupa Wrestlemania.
Illusionist
6th March 2011, 18:31
Pai va continua fiindca meciul asta o sa fie si la Bucuresti. Probabil o sa-l tina pana la Over The Limit ( in caz ca mai e anul asta ), cum au tinut si Batista vs Cena anul trecut.
legendkiller
6th March 2011, 23:05
Orton castiga la WM, Punk la Extreme Rules, Rubber Match la OTL cu Orton din nou invingator.
Reaper
7th March 2011, 08:49
Rubber Match? :confused: as in Match w/ Condoms?
legendkiller
7th March 2011, 13:46
Rubber Match? :confused: as in Match w/ Condoms?
http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_match
legendkiller
15th March 2011, 22:24
Bate Punk la Wrestlemania, inclinc sa cred. :D Oricum sunt tari rau de tot amandoi. Personal mie imi place feudul asta, desi mai multa vorbaraie nu ar strica, oricum psihologia celor doi este grozava.
Brain-dead
15th March 2011, 22:55
Speram la un meci bun , cu toate ca 100% invingator va fi Randy Orton.
Si noi speram la asa ceva de ani buni de la Orton , din pacate acesta continua sa ne dezamageasca.
legendkiller
16th March 2011, 19:27
^Sigur iti pasa tie de Orton si ai vrea sa il vezi facand meciuri bune...
Brain-dead
16th March 2011, 20:48
Imi pasa de adversarii lui..
daby
16th March 2011, 21:01
dZZ65asBlYQ
P1ka
5th April 2011, 19:22
http://www.youtube.com/watch?v=nseOpCAS5Yk
End of the match.
Laurian1903
5th April 2011, 22:03
Prea tare midi-ul postat de daby, LMAO!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.