PDA

View Full Version : WRM Assault: KingLion & The Nosferat - cruiserweight (RE)match

KingLion
16th February 2005, 17:08
Luminile se inchid...publicul tace inmarmurit....intrarea sare in aer......incepe videoclipul lui Britney Spears : My Prerogative pe ecranele din Arena WRM..

Voce comentator: Asta e KingLion
Voce comentator: Il vezi tu pe undeva....
Voce comentator: Daaaaaa....uite-l vine de susssss

Din cele patru colturi ale ringului se arpinde cate o artificie..care lumineaza pe cat posibil ringul KingLion isi face aparitia de sus din "Tavanul" Arenei (pe el sunt puse 2 reflectoare din sensuri opuse...care cu greu il pot urmari....) KingLion sustinut de 2 corzi elastice stranse in jurul talie...face cateva rostogoliri in aer si aterizeaza in mijlocul ringului .... Isi desface corzile acestea dispar in inaltimea Arenei....

Luminile se aprind.....melodia si videoclipul inceteaza....lumea incepe sa aplaude si sa urle din toti plamanii....
KingLion saluta publicul....urcand pe cele 4 colturi ale ringului...... vede si un copil de vreo 5 anishori...se dezbraca de tricou...coboara din ring si ii da acestuia tricoul....dupa care urk inapoi in ring se aseaza comod in coltul ringului si isi asteapta adversarul....

Voce comentator: Exact cum il stim pe KingLion la fel de darnic...ca si inainte
Voce comentator: Cred ca este destul de suparat ca a pierdut centura...se cunoaste si dupa figura...e putin suparat....

KingLion
12th May 2005, 16:54
La un moment dat se aude un clinchet de bani
Test: Asta e Decron
BigMouth: Sa vedem ce vrea sa zica...

Decron: Opriti muzica...Opriti muzica....
Decron: Hei KingLion ca sa vezi ca imi indrept greseala de tot....poti sa te duci sa iti recuperezi centura....

Test: sa vedem acum se face KingLion

KingLion: Coboara din ring si se indreapta spre festiare....o camera il urmareste...ajuncand in fata festiarului lui The Nosferat pune mana pe clanta si vede ca e inchisa...

BigMouth: Acum sa vedem ce face...se pare ca The Nosferat nu este in festiar...

KingLion sa uita in stanga si in dreapta zareste un scaun....se indreapta spre el...il...ia si cu cateva lovituri in yala aceasta cedeaza si usa se deschide...KingLion intra si vede centura de Cruiser Champ...o ia si se indreapta spre iesire si apoi spre ring....

Test Se pare ca KingLion este iarasi campion

KingLion ajunge in ring...ia un microfon...si..
KingLion: Hey The Nosferat daca vrei sa ma mai infrunti si mai vrei sa incerci sa devii Campion la Cruiser...da-mi de shtire....dar mai bine te-ash sfatui sa stai calm...ca nu o sa am nici o oprire in a te rani....

KingLion arunk microfonul(My prerogativ incepe sa rasune in boxe) si paraseste sala...in uralele publicului....

Test: Asta e Campionul nostru...