View Full Version : WRM Assault: Magnum vs Reaper Tv Title semifinals
Reaper
16th February 2005, 11:25
BigMouth: "Dupa ce acesti doi luptatori au trecut de adversarii lor, acum se vor lupta pentru a obtine un loc in finala pentru WRM Tv Title"
Test: "Reaper a avut o lupta mai usoara in compania lui Strik3r, in timp ce Magnum s-a chinuit sa treaca de Anarchist. El a facut un meci mare dovedind cat de mult isi doreste titlul."
Publicul asteapta cu nerabdare intrarea celor doi. Datorita nervilor apar deja mici certuri intre fanii celor doi wrestleri.
Test: "Toti ochii catre rampa. Luptatorii sunt gata sa intre in arena!"
Reaper
18th February 2005, 10:55
"This wounds won't seem to heal, This pain is just unreal,
There's just too much that time can not erase."
BigMouth: "Asta poate insemna un singur lucru: Reaper va intra in arena, contrar obiceiului sau totusi. De obicei intra al doilea."
Muzica se termina, fumul se risipeste, insa Reaper nu apare pe rampa de intrare. Deodata multimea incepe sa se agite intr-un colt. Agitatia pare sa se mute inspre ring.
Test: "Ce se poate intampla acolo?"
Din acea agitatie se iveste Reaper. El intra in ring tinand un microfon in mana.
Reaper: "Rabdarea mea a atins limita. Te-am asteptat sa iesi din culcus. Ti-e frica sa infrunti furia care este Reaper?"
Publicul se dezlantuie. Carl asteapta sa se mai linisteasca multimea.
Reaper: "Era suficient sa infrunti un Reaper, dar acum trebuie sa infrunti un Reaper nervos!!"
Carl face o coasa in aer si foc iese din colturi, ceea ce ar fi insemnat in mod nomal inceputul meciului. Reaper face semne inspre rampa ca il asteapta pe Magnum.
Reaper
19th February 2005, 11:04
De nerabdare Reaper pleaca spre camera lui Magnum. In drumul sau trece pe langa Gladiator, insa nici nu-l observa pe acesta ... sau se face ca nu-l observa. Reaper ajunge in fata camerei lui Magnum, sparge usa si observa ... ca nu este nimeni inauntru.
Se intoarce in ring mai nervos decat plecase si ia din nou un microfon.
Reaper: "Acesta este un concurs pentru Campionul Poporului, nu? Si eu trebuie sa am un advesar, nu?? Si daca Magnum nu s-a prezentat pana acum, cineva trebuie sa ma infrunte, nu??! Cineva din public!!!"
Toti urla de bucurie ca vor vedea un meci, dar nimeni nu are curaj sa intre in ring cu Reaper. In final Carl face semn catre un gardian sa intre si acesta nu ezita prea mult.
Test: "Are voie sa faca asa ceva?"
BigMouth: "Pentru spectacol se fac sacrificii."
Meciul incepe: gardianul se avanta sa-l atace pe Reaper, dar Carl se apleaca putin si il proiecteaza pe angajatul WRM. Apoi se arunca de pe a doua franghie si cade intr-un Leg Drop pe body-guard. Reaper e nerabdator: ii face semn gardianului sa lupte. Gardianul se ridica si se uita dezorientat prin ring. Reaper ii aplica o coasa care il trimite din nou la podea.
BigMouth: "Si un pin acum: unu..doi..trei!"
Test: "Nici o sansa pentru angajatul WRM.."
Reaper(privind catre public): "Altuuul..!"
Reaper
27th February 2005, 13:26
Dupa multa asteptare publicul devine din ce in ce mai nemultumit. Pe monitor apare o imagine ce pare sa reprezinte un spital. Un doctor apare in fata camerei si vrea sa spuna ceva.
Doctor: "Buna ziua. Va aflati la spitalul ******. Cu ceva timp in urma am primit un pacient ce isi spune Magnum. Aparent acesta a suferit o muscatura de la unul dintre pitbullii sai. Acum pacientul se afla in afara oricarui pericol. Am fost informat ca Magnum urma sa participe intr-un meci la WRM. Ne pare rau sa va informam ca acest lucru este imposibil in conditia in care se afla."
BigMouth: "Deci de asta nu a aparut Magnum. Vom astepta cu totii sa se refaca si il asteptam din nou in WRM."
Test: "Insanatosire grabnica, Magnum. Intre timp nu avem altceva de facut decat sa va anuntam ca Reaper a avansat in finala pentru WRM Tv Title."
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.