View Full Version : Oltchim Ramnicu Valcea - Itxako Reyno De Navarra
aLLiin
3rd March 2011, 02:23
Duminica 6 martie de la ora 19:00 oltchim - itxako reyno de navarra...in grupa principala...discutii placute!
aLLiin
3rd March 2011, 02:27
Fetele noastre au de luat o revansa..si acum este momentul sa transam si calificarea...
Dario
4th March 2011, 08:58
Un meci foarte greu.Sper sa-l castigam.
daves
4th March 2011, 11:24
Duminica 6 martie de la ora 19:00 oltchim - itxako reyno de navarra...in grupa principala...discutii placute!
Ora 18,00!
aLLiin
4th March 2011, 11:31
Imi cer scuze in legatura cu ora.
daves
4th March 2011, 11:58
Imi cer scuze in legatura cu ora.
Nu-i nimic, important e sa nu piarda oamenii o buna parte din joc. :D
Nilatac
4th March 2011, 14:23
Castigam la +8 :)
cristy1110
4th March 2011, 18:18
la SF-urile pe care le face Anja cred ca este posibil sa castigam la limita sau sa si pierdem , nu ma mai surprinde nimic...
eu zic ca asta ar trebui sa fie meciul descatusarii ,dar nu prea as vede cum sa fie asa datorita experimentelor si a chiar a formei pe care o traverseaza unele jucatoare...
nu stiu ce ma face , dar cred ca Barbosa si Turey ne vor face zile fripte...
sa asteptam mai intai meciul si dupa sa vedem ce avem de zis...
Nilatac
4th March 2011, 22:41
Buducnost a batut pe Krim, scor 40-36 in deplasare :(
Anicia Juliana
4th March 2011, 23:02
ati vazut meciul? are cineva detalii? multe goluri, cred ca a fost un thriller :D
Nilatac
5th March 2011, 09:32
Da, am vazut meciul.Buducnost s-a tinut pe picioare tot meciul, chiar daca Popovic a fost luata om la om, a aruncat Bulatovic si a facut-o bine, dr si piotul Dokic, in forma maxima, Bulatovic 8 goluri, Popovic 8 goluri, Dokic 8 goluri :)...La Krim s-a remarcat Lekic cu 7 goluri, a dat niste pase ca am ramas socat!!Superba fata asta.Pe tot parcursul meciului, Buducnost a condus pe Krim, nici o sansa sa fi egalat :)
mariusvl
5th March 2011, 10:05
Buducnost a batut pe Krim, scor 40-36 in deplasare :(
Si de ce esti asa suparat? Batem Krim si mergem in semifinale !
Anicia Juliana
5th March 2011, 10:17
Si de ce esti asa suparat? Batem Krim si mergem in semifinale !
Da, batem si noi la Ljubljana. Singurele care vor ramane fara victorie acolo vor fi spaniolele :D.
@Nilatac. Merci :yes:
Nilatac
6th March 2011, 11:10
La Multi Ani, Yeliz Ozel
Madalina
6th March 2011, 12:05
Astept cu nerabdare meciul fetelor noastre.Nu concep decat victoria.
aLLiin
6th March 2011, 12:29
Va castiga sigur oltchim azi...cred in fetele noastre.
Madalina
6th March 2011, 12:45
Anja,stiti cumva,a anuntat ceva schimbari?
Nilatac
6th March 2011, 13:15
Pîslaru, Tolnai - portari
Elisei, Curea, Managarova, Farcãu, Nechita, Manea, Luca, Vizitiu, Ozel, Fiera, Vãdineanu, Pidpalova, Beºe, Szucs - jucãtoare de cîmp
mariusvl
6th March 2011, 13:19
Din cele 16 jucatoare 2 nu vor juca astazi, tin sa cred ca Nechita si Vadineanu
Madalina
6th March 2011, 13:24
De ce,sunt accidentate?
mariusvl
6th March 2011, 13:28
De ce,sunt accidentate?
Nu, in nici un caz, daca erau accidentate nu erau in lot, dar din cele 16 trebuie sa ramana 14 la ora jocului. Sunt 5 extreme in lot, cu siguranta va renunta la una din ele si la una de la 9 metrii. Dar vom vedea la ora jocului care vor fi cele 2
Anicia Juliana
6th March 2011, 13:39
As vrea sa nu iasa Vadineanu. Am si uitat cum joaca, sunt curioasa daca poate face ceva pt Oltchim acum. Ultima data, am vazut-o la CM, in 2009 si mi-a facut la nervi :D...
Madalina
6th March 2011, 13:39
Sa-ti dam crezare,esti din Valcea si cred ca ai informatii direct de la sursa.
mariusvl
6th March 2011, 13:44
Sa-ti dam crezare,esti din Valcea si cred ca ai informatii direct de la sursa.
Nu nu, a fost pur si simplu parerea mea, asta cred eu. Oricum probabil ca nici Anja nu este inca decisa pe cine lasa afara si adevarul e ca este cam greu sa-i ghicesti mutarile. Pana la urma este important ca cele care vor juca sa joace bine si Oltchim sa castige.
Eu de exemplu nu-i inteleg decizia de a lasa pe Gilca in afara lotului si de a juca cu Bese pivot.
cristy1110
6th March 2011, 14:48
am citit ca Galca nu este in lot pt meciul din seara sta cu Ixtaco...o fi accidentata sau Anja isi continua SF-urile ?
Bobi Cearton
6th March 2011, 15:29
batem la 4 goluri dif.
Nilatac
6th March 2011, 16:52
Eu sper sa ramana Managarova si sa iasa Maier :)....Batem la 8 goluri :D
Dario
6th March 2011, 16:54
Conteaza oare diferenta?Sa batem si este suficient.:ok:
Nilatac
6th March 2011, 17:03
Conteaza oare diferenta?Sa batem si este suficient.:ok:
Conteaza.. :D...la final, poate se va lua dupa golaveraj..si avem nevoie :ok:
Anicia Juliana
6th March 2011, 17:07
Ne-au batut la un gol. Batem la 2, dam mai multe goluri ca ele acasa si atat :D. La egalitate de puncte, avem castig de cauza ;)
Nilatac
6th March 2011, 17:18
Ne-au batut la un gol. Batem la 2, dam mai multe goluri ca ele acasa si atat :D. La egalitate de puncte, avem castig de cauza ;)
Dar vreau o infrangere usturatoare.pt iberice!!! Numai asa:evil::evil:
mariusvl
6th March 2011, 17:29
Curea si Szucs au ramas in afara lotului
Roxana Han si Ionela Gilca vorbesc acum la Digisport
Cipri
6th March 2011, 17:57
Trebuia sa fiu la meci , dar poate ma duc in semifinala ( sper sa ne calificam ) .
Asa , doar taica-meu si cu maica-mea o sa le poarte noroc valcencelor . :ok::D
HAI OLTCHIMUL ! :yeah::yeah::yeah:
Dario
6th March 2011, 18:12
Un inceput perfect,suntem condusi cu 3-1 :(
cristy1110
6th March 2011, 18:29
7-8 min 25...nu prea merge jocul alor noastre
Dario
6th March 2011, 18:33
Sunt foarte lente si ratam nepermis de mult in fata portii.
Acum,9-9.
Dario
6th March 2011, 18:38
Pauza,12-11 pentru Oltchim.Nu credeam cu cateva minute in urma ca vom termina in avantaj.Daca nu marim viteza de joc si nu ne concentram mai bine pe faza de atac riscam sa pierdem acest joc.
cristy1110
6th March 2011, 18:38
12-11 la pauza...pe final ne-am revenit...Ada Nechita a dat doua goluri pe contraatac si doua din extrema stanga ...Vizitiu a dat si ea doua , dar a si ratat doua suturi...
Nilatac
6th March 2011, 18:40
Foarte bine, Patricia Vizitiu!!! Mai atente si avem +8 :)
cristy1110
6th March 2011, 19:17
20-20 min 55:30
ne tin cu sufletul la gura fetele astea
cristy1110
6th March 2011, 19:21
21-24 min 59
sa terminat
Nilatac
6th March 2011, 19:37
21-24 min 59
sa terminat
Nu pot sa cred ca am pierdut :((
aLLiin
6th March 2011, 19:42
Este incredibil cum am putut sa ne batem joc de aceasta sansa si de oportunitatea unei noi calificari in semifinale.
Elgorriaga
6th March 2011, 19:48
De unde rezultã și axioma cã la români (și românce) nu merge decît cu biciul și bîta. Zãhãrelul e superfluu.
Nilatac
6th March 2011, 19:50
Mai avem sanse la semifinala? :(
Anicia Juliana
6th March 2011, 19:55
Da. Avem. Toate echipele din grupa asta sunt ca frunzele in vant.
El Pistolero
6th March 2011, 19:58
Anja te iubim!:rolleyes:
mikeyy
6th March 2011, 20:17
Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla exact, dar Oltchimul arata din ce in ce mai rau :(
Usor usor ajung la concluzia ca Anja nu e compatibila cu Oltchimul....desi la inceput mi-a placut ceea ce incerca sa faca.
Itxako sa ne faca atatea probleme? Incredibil...
Daca pierdem saptamana viitoare se termina totul oficial.
Nilatac
6th March 2011, 20:21
Eu sunt pesimist in legatura cu meciul de saptamana viitoare cu Buducnost :(...Muntenegrencele au nevoie si ele de o victorie impotriva noastra si e greu sa le batem, cand ele vor revansa!! :(
Anicia Juliana
6th March 2011, 20:41
A fost ciudata apararea, pe extreme ramaneam descoperiti prea des. Managarova e slabuta rau acolo. In schimb, Bese si Luca au stat bine pe centru.
Eu cred ca fara barele alea, castigam chinuit si toti erau fericiti. Am jucat in atac atat cat ne-au lasat ele. Ozel prea s-a retinut, nu a mai avut rapiditatea de pana acum, nu a mai speriat pe nimeni. Doar ultimele minute m-au deranjat rau de tot, chiar si la -2 goluri, stai pe picioare si ramai in joc, nu lansezi contraatacuri la noroc.
Le inteleg toate pasele gresite care se duceau mereu in lateral in timp ce spaniolele faceau aparare avansata, puteau sa joace mai vertical. Si pase cu poadeaua ar fi fost parfum in unele cazuri. Manea nu e obisnuita cu Pidpalova care ii trimite o cometa de la 2m...
O nota pozitiva, Elisei :yes: Ne-a facut o executie à la Neagu cu bataie pe 2 picioare si una à la Popovic, la pasiv, de la 9m, la vinclu, in coltul lung. Alea de la Buducnost au aratat cat sunt de labile in Spania. Cine stie in ce forma le gasim saptamana viitoare, important e sa nu ne vedem invinsi de pe acum.
Nilatac
6th March 2011, 21:02
"Când greºesc, fetele se gândesc la scor nu la joc. Astãzi Itxako a fost echipa mai bunã, este o mare surpizã pentru mine. Mai avem douã meciuri în deplasare, cu Krim Ljubljana ºi cu Buducnost Podgorica, ºi poate cã fetele vor evolua mai bine sub presiune. În orice caz, abia aºtept meciul cu Buducnost, deoarece cred cã fetele vor face o partidã mare. Eu nu gândesc sub presiune, mã gândesc pur ºi simplu la meciul viitor, vreau progres de la meci la meci. Nu cred cã venirea mea la Râmnicu Vâlcea a fost un ºoc, vreau ca fetele sã îºi schimbe mentalitatea. Nu vreau sã mai plângã cum au fãcut dupã meciul de astãzi, vreau sã zâmbeascã mereu. Mai avem ºanse reale de calificare, echipa joacã mai bine în deplasare. Putem câºtiga ambele meciuri pe care le mai avem de disputat", a spus Andersen.
prosport.ro
mariusvl
6th March 2011, 21:05
Luca si Bese au stat bine in centru si cu toate astea Begona Fernandez ne-a terminat cu demarcarile ei.
Ele s-au aparat avansat, noi pasam lent rau de tot, cum dracu sa creezi brese cand pasezi cu viteza aia ....si n-ai nici tragatoare de la 9 metrii care sa te scoata. Adei i-a fost peste mana pe stanga, din stanga ii este imposibil sa vina la 9 metrii si sa arunce pentru ca nu are cum sa-si faca elan. In al doilea rand am fost mai mereu in 6 jucatoare, greu asa...
Pasele gresite din ultimele 10 minute zau ca nu le inteleg.
Anicia Juliana
6th March 2011, 21:28
Luca si Bese ne-au scos atunci cand mai tineam de un egal. Greselile au venit in atac. Begona e un pivot cu priza buna la minge, ii rapesti din merite daca zici ca nu a avut cine sa se apere in fata ei.
Ultimele minute, greu de uitat si de iertat :(, asa e.
jo27
7th March 2011, 08:44
victorie la Podgorica si Itxaco nu pierde cu Krim si sintem calificati inaintea ultimului meci :)
Nilatac
7th March 2011, 13:26
Ce se va alege de Oltchim, am vazut pe GSP ca Ionela vrea sa plece..nu mai stiu ce sa cred :(
mariusvl
7th March 2011, 13:59
Ce se va alege de Oltchim, am vazut pe GSP ca Ionela vrea sa plece..nu mai stiu ce sa cred :(
Nu-i adevarat cu Ionela. Nu mai credeti tot ce se scrie in GSP
Nilatac
7th March 2011, 16:30
1000% oficial
http://tikitaka.ro/2011/03/anja-andersen-a-parasit-oltchim-ul/
jo27
7th March 2011, 17:55
1000% oficial
http://tikitaka.ro/2011/03/anja-andersen-a-parasit-oltchim-ul/
nu pare site oficial... insa daca e asa.... niste ciobani :(
Nilatac
7th March 2011, 19:28
nu pare site oficial... insa daca e asa.... niste ciobani :(
E adevarat :)...:yes:
Anicia Juliana
7th March 2011, 20:53
Vremea Anjei la Oltchim s-a terminat (http://www.ehfcl.com/women/2010-11/article/13741/Anja+Andersen%E2%80%99s+time+at+Oltchim+is+over)
E de nedescris ce s-a intamplat azi. Cei care tin la fetele astea ar trebui sa taca si sa le lase sa lupte in meciurile urmatoare fara o presiune in plus pe langa alea 1000 acumulate deja.
Anja: "I've met some amazing people down here, and it's been the best three or four weeks in my handball life. I went into the agreement on the premise that it was a long term commitment. I asked them if it was the Champions League this year, or a winning team, they would have. And it was the latter, they said. I said goodbye to each player, and afterwards I went by myself and cried"
Multumim Anja. Pana la urma a folosit la ceva experienta, a scos la iveala mai mult ca niciodata caracterele din handbalul nostru, unele execrabile, altele admirabile.
El Pistolero
7th March 2011, 20:57
Bine ca a plecat.La Oltchim trebuie un antrenor roman.
mikeyy
7th March 2011, 21:28
Parerea mea este ca Anja trebuia tinuta pana la finalul sezonului. Ceea ce s-a intamplat azi este aproape egal cu o sinucidere pentru Oltchim. Inca nu s-a implinit 1 an de cand a plecat Voina, iar Oltchimul se pregateste pt al patrulea antrenor...incredibil.
In plus ma gandesc la fete. Daca este adevarat ca s-au inteles atat de bine cu Anja (desi mie multe dintre declaratiile lor mi s-au parut trase de par....cat de bine se inteleg cu Anja si alte astfel de cuvinte repetate la nesfarsit de parca voiau sa ne convinga ca asa e) atunci va fi greu sa le determini sa accepte un alt antrenor, mai ales ca se stie ca multe dintre jucatoare au un caracter mai dificil.
Acum presa speculeaza la maxim si fac din tantar armasar...asa cum le place. Pana la urma si mass-media are vina aici, pt ca prea au stat cu tunurile pe Anja de cand a venit...
Sunt multe necunoscute la mijloc, dar sper ca cei de la Oltchim sa gandeasca putin, macar in ultima clipa.....aaaa si sa o lase pe Tarca in pace, ca are treaba la Brasov :D
mariusvl
7th March 2011, 21:37
Sunt de 10 ori mai dezamagit decat am fost aseara. Imi pare rau, imi pare foarte rau pentru fete si pentru Anja. Fetele sunt rupte in doua, ma tem de un dezastru in Muntenegru. Nu stiu ce sanse mai are echipa asta in anii ce urmeaza daca schimbi antrenorii o data la 3 luni... ce sa facem ...asta este... mergem inainte
Poate ca noi chiar nu meritam mai mult...
aLLiin
8th March 2011, 01:45
Clar nu meritam nimic..cand il aveam pe voina spuneati ca e limitat..iar acum vrem antrenor roman...cand o zbura porcu' mai prindem o finala.
SwedishMafia
8th March 2011, 01:56
La ce vremuri traim in romanica si din ce fel de repere exista pe plaiurile ciobanistice,nu ma mira ca anja a fost demisa.oltchim seamana tot mai mult cu ce face ciobanul.
ps vad ca unii in 2011, inca traiesc cu gandirea ca doar cu antrenor mioritic se face treaba.:)))
"Anja Andersen trebuia lãsatã sã antreneze, sã-ºi rupã gîtul pînã la capãt. Cine ar accepta acum sã preia echipa?"
Radu Voina, selecþioner România gsp.ro
invidie la voinica?:D
cristy1110
8th March 2011, 02:34
nu prea vad cine ar veni la Valcea in situatia asta...
sa presupunem ca viitorul antrenor nu califica echipa mai departe , ce se intampala pe urma ?
eu unul cred ca din sezonul viitor , Oltchim nu va mai fi pe firnamentul cupelor europene....
de ce zic asta : se aude ca , combinatul va privatizat , iar in opinia mea cei care il vor cumpara nu vor dori sa investeasca peste un milion de euro pe aceasta echipa , plus ca mai sunt si alte ramuri sportive finantate de combinat...
daca nu se vor gasi sponsori , cred ca se incheie cu marea performanta la Valcea
Madalina
9th March 2011, 20:07
S-a dovedit ca o mare jucatoare nu poate fi in mod obligatoriu si un antrenor stralucit.Consecintele pentru Oltchim vor fi ratarea iesirii din grupe,nu cred ca putem castiga cele doua meciuri ramase.
jo27
9th March 2011, 20:15
S-a dovedit ca o mare jucatoare nu poate fi in mod obligatoriu si un antrenor stralucit.Consecintele pentru Oltchim vor fi ratarea iesirii din grupe,nu cred ca putem castiga cele doua meciuri ramase.
nu stiu de unde ai scos-o pe asta.
Anja Andersen a cistigat, ca antrenoare, 3 ligi ale campionilor, cu o echipa pe care ea a creat-o. mai mult, a antrenat Serbia, reusind sa produca singura neparticipare a Romaniei la un campionat european... eu cred ca ar fi reusit cu Anja sa bata la Budocnost... insa nu vom afla nicioadata daca asa ar fi fost.. sper totusi ca si in actuala formula sa se reuseasca rezultatul dorit :)
Madalina
9th March 2011, 20:18
N-am scos nimic @jo,eu nu o consider o mare antrenoare.Poti veni cu mii de argumente,raman la aceiasi parere. :(
jo27
9th March 2011, 20:22
N-am scos nimic @jo,eu nu o consider o mare antrenoare.Poti veni cu mii de argumente,raman la aceiasi parere. :(
a, te inteleg aici. nici eu nu consider Steaua mare echipa, desi cifrele ma contrazic... cam la fel la tine :)
Madalina
9th March 2011, 20:25
Ocolesti subiectul.De ce treci la mizeriile din fotbal?
SwedishMafia
9th March 2011, 20:25
Cate zile a ramas in functie(anja)?E recordul absolut al celor de la oltchim?Echipa din valcea se...ciobaneste.Avem si noi o echipa de talie europeana,si aia din conducere, o ciobanesc.:rosu:
Daca nu se vor califica in semifinala,il demit si pe asta care e acum,nu?Ar ajunge la al 4 lea antrenor intr-un an competitional.Nici macar ciobanul nu cred sa fi facut asa ceva pana acum.
ps citisem pe gsp,ca astia de la oltchim, vor sa-l aduca pe fostul antrenor al lui larvik.dupa ce s-a intamplat in acest sezon ,sigur, sigur va veni!:)))
jo27
9th March 2011, 20:34
Ocolesti subiectul.De ce treci la mizeriile din fotbal?
pai nu trec... am facut o comparatie potrivita, spun eu... daca o antrenoare tinara, care a reusit sa cistige 3 ligi ale campionilor, nu este o antrenoare buna, atunci cine? a luat echipa din Liga 2, a promovat-o, si a facut-o campioana europei... de 3 ori... ce vrei mai mult? da, sigur, a avut si bani, insa bani au o gramada de antrenori la dispozitie si nu au performantele ei..
El Pistolero
9th March 2011, 20:49
Degeaba ii cea mai buna,asta nu inseamna ca ii potrivita la Oltchim.
jo27
9th March 2011, 21:07
dar nu despre asta e vb. eu n-am spus ca ar fi facut mare brinza daca era lasata sa-si faca treaba (desi cred ca avea sanse bune de reusita), insa de la a spune ca nu era potrivita pt Oltchim si pina la "nu e antrenoare buna" e destul de mult..
Madalina
9th March 2011, 21:10
Raul,ai gasit cele mai potrivite cuvinte.Oltchimul actual este o superputere in handbalul feminin european,ne trebuie si un antrenor pe masura.Un diamant are valoare abia dupa ce a fost slefuit.Nu stiu daca am gasit cea mai buna comparatie,pe moment asa am gandit.
Jo,poate ca am gresit si eu.Am vrut sa scot in evidenta altceva.
SwedishMafia
9th March 2011, 21:23
Un super-antrenor?Degeaba, il vor demite dupa prima infrangere.:)) Cand l-au demis pe kovacs,au zis ca nu exista comunicare cu jucatoarele.Echipa mergea.Cand au adus-o pe Anja,fetele ii ridicau in slavi, metodele de antrenament.Au demis-o pentru ca a pierdut de 2x cu itxaco.Nici astia de la valcea,nu stiu ce vor!:))
Anicia Juliana
9th March 2011, 22:58
da, sigur, a avut si bani, insa bani au o gramada de antrenori la dispozitie si nu au performantele ei..
De acord. Exemplu: Oltchim. :)
Potrivita la Oltchim = dupa placul si dorinta lui Gavrilescu & co. Jucatoarele o gaseau oarecum potrivita. Dar ce stiu ele, decat handbal...
Oltchimul actual este o superputere in handbalul feminin european,ne trebuie si un antrenor pe masura
Superputere? Superputere a fost Viborg, aia de neatins anul trecut in finala. Ce de neatins.... de nevazut, de neauzit, peste puterea noastra de perceptie. Superputere a fost ... culmea o echipa antrenata de demisa de saptamana asta, Slagelse, care castiga trofeele mai mult in deplasare decat acasa.
Oltchim (sau nationala) este rezultatul dorintei unor fete de a-si da sufletul pe teren, cu pretul accidentarilor, durerilor, jignirilor. Nu e rezultatul unui management bun, al unui antrenor bun, al unei tactici de joc sau al unei strategii de lunga durata. Oltchim nu reprezinta vreo traditie handbalistica, asa cum poti spune despre Gyor (handbal cu combinatii spectaculoase) , Larvik (rapid, tactic), Buducnost sau Krim (in forta). Noi am avut mereu o suma de nume geniale, niciodata o semnatura a jocului.
Anja a fost o alinare pentru fete si inainte de a construi jocul echipei, avea multe rani de vindecat.
jo27
9th March 2011, 23:03
De acord. Exemplu: Oltchim. :)
Potrivita la Oltchim = dupa placul si dorinta lui Gavrilescu & co. Jucatoarele o gaseau oarecum potrivita. Dar ce stiu ele, decat handbal...
Superputere? Superputere a fost Viborg, aia de neatins anul trecut in finala. Ce de neatins.... de nevazut, de neauzit, peste puterea noastra de perceptie. Superputere a fost ... culmea o echipa antrenata de demisa de saptamana asta, Slagelse, care castiga trofeele mai mult in deplasare decat acasa.
Oltchim (sau nationala) este rezultatul dorintei unor fete de a-si da sufletul pe teren, cu pretul accidentarilor, durerilor, jignirilor. Nu e rezultatul unui management bun, al unui antrenor bun, al unei tactici de joc sau al unei strategii de lunga durata. Oltchim nu reprezinta vreo traditie handbalistica, asa cum poti spune despre Gyor (handbal cu combinatii spectaculoase) , Larvik (rapid, tactic), Buducnost sau Krim (in forta). Noi am avut mereu o suma de nume geniale, niciodata o semnatura a jocului.
Anja a fost o alinare pentru fete si inainte de a construi jocul echipei, avea multe rani de vindecat.
:floricica::floricica::floricica:
Nilatac
10th March 2011, 09:24
Sa stiti ca Anja a fost sapata chiar de unele jucatoae, nu pot sa le numesc, asa ca sa suporte consecintele acele jucatoare..Inca ceva, Anja a ramas in relatii ff bune cu cateva jucatoare care chiar au invatat ceva de la ea si vorbesc tot timpul ;)..
daves
10th March 2011, 09:49
Sa stiti ca Anja a fost sapata chiar de unele jucatoae, nu pot sa le numesc, asa ca sa suporte consecintele acele jucatoare..Inca ceva, Anja a ramas in relatii ff bune cu cateva jucatoare care chiar au invatat ceva de la ea si vorbesc tot timpul ;)..
Daca un club are conducatori profesionisti, jucatoarele nu pot sa demita un antrenor! Clubul asta este condus de oameni "degraba varsatoriu de sange nevinovat", daca intelegi ce vreau sa spun ...
Fetele nu aveau cum sa o sape pe Anja. Ele pot sa-si exprime opiniile acolo, in interiorul lotului, ceea ce nu dauneaza nimanui. Cand se ia o hotarare nu le consulta nimeni ...
Nu arunca cu noroi, nu poza in cunoscator sau ceva ... ai inteles gresit ... gandeste o secunda ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.