View Full Version : Triple H vs. Undertaker (Wrestlemania 27)
P1ka
28th February 2011, 19:49
http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/17056580
Triple H and The Undertaker are the ones putting together their current program for WrestleMania 27, with minimal input from WWE creative.
Taker was originally scheduled to face Wade Barrett and Triple H was set to face Sheamus at WrestleMania but the two got together and realized that WrestleMania 27 had no special match. As WWE’s two most power political forces, they felt they could take control of their own angle without much in the way of outside influence.
Shawn Michaels is still expected to be introduced into the storyline and have a role at WrestleMania, possibly as a referee or an enforcer. The idea behind the storyline is that Triple H is going at Taker for revenge after Taker ended his best friend’s career.
Who will win ?
Will be 19-0 or 18-1 ?!
Laurian1903
28th February 2011, 21:05
Has to be 19-0, or this fan will stop watching!
Reaper
28th February 2011, 21:23
1) Triple H and The Undertaker are the ones putting together their current program for WrestleMania 27, with minimal input from WWE creative.
2) Will be 19-0 or 18-1 ?!
1) punch + punch + clothesline + pedigree atempt + 3 moves, same order + clothesline + pedigree atempt + punch exchange + clothesline + pedigree (close, but no cigar) + pedigree atempt + pin (suffered)
2) Will be 19-0. Orice alt rezultat va genera pierdere masiva in randurile fanilor old-school si critici justificate (not like the 3.3.11 mark freak-out)
bigbluelyon
28th February 2011, 21:31
sustin colegii de mai sus....
daca Taker pierde la WrestleMania s-a cam dus toata treaba......
ma duc si il spanzur pe vince....
P1ka
28th February 2011, 21:34
daca Undertaker ar pierde ... asa ar reusi Vince sa faca concurenta cu TNA :D
Giorgian
28th February 2011, 22:50
Ahahahaha buna asta^
Kooler
28th February 2011, 23:30
E la mintea cocosului ca o sa fie 19-0.
Laurian1903
28th February 2011, 23:45
Tocmai de aceea ne vom alege cu 18-1. Surpriiiiise!
AleXXander
28th February 2011, 23:48
Nici macar Triple H nu e atat de prost incat sa faca asa ceva. Va fi 19-0.
Laurian1903
1st March 2011, 00:35
Not if Shawn will be involved in the angle. It would spoil the meaning of his return.
Feanoro
1st March 2011, 01:24
Shawn isn't returning as a wrestler, omul a si spus ca nu va face un Ric Flair. S-ar putea sa fie guest referee si sa tina cu Triple H ptr ca la sfarsit sa fie corect si sa numere 1-2-3 ptr victoria lui Taker.
Ma surprinde insa ca Taker si Trips colaboreaza one on one fara certuri...
Laurian1903
1st March 2011, 11:13
Asta cu certurile n-ai de unde sa stii... de fapt nici nu prea mai conteaza, Taker e oricum prea vechi si intelept ca sa-i mai pese.
Deci, Trips nici macar nu s-a folosit de pretextul "razbunare", ci s-a ridicat singur pe aceeasi treapta cu Undertaker, considerandu-se de acelasi calibru.
Jeezas.
Raiden
1st March 2011, 15:06
Da ma, Triple H nu e la nivelul lui Undertaker, el e undeva la nivelul lui Zack Ryder si Yoshi Tatsu.
FFS...
AleXXander
1st March 2011, 15:10
Eh, nici chiar asa. Undeva pe langa Mark Henry.
Laurian1903
1st March 2011, 17:34
Aoleu! Ala e world's strongest man! Lower, please! :)
milanezu
2nd March 2011, 00:08
daca triple h are sange in instalatie ii incheie streakul lui taker.
si apoi se poate spune ca e cel mai overrated ever.
Dr. Pinyada
2nd March 2011, 15:55
sustin colegii de mai sus....
daca Taker pierde la WrestleMania s-a cam dus toata treaba......
ma duc si il spanzur pe vince....
Putin probabil sa incheie cinveva "The Streak". Intr-adevar, nu prea mai exista surprize adevarate in wrestling-ul modern. Cred ca ultima a fost heel turn-ul lui Hogan din '96 . Din nefericire, acel angle spectaculos a facut si un deserviciu lumii wrestling, si anume a aratat lumii ca nimic nu este imposibil si ca trebuie sa ne asteptam la ORICE. Prin urmare, a devenit foarte greu pentru lumea pro wrestling sa ne mai surprinda cu ceva... TNA a incercat prin achizitii spectaculoase (RVD, The Hardy Boyz, Mr. Kennedy / Anderson), printr-un heel turn si un heel push impresionant (Jeff Hardy), insa nimic nu pare sa fie destul de socant pentru a lua prin surprindere smarks. In plus, faptul ca, datorita canalelor de comunicare online nimic nu mai poate fi tinut secret contribuie la demistificarea intregii industrii.
Big Sexy
2nd March 2011, 20:52
Not if Shawn will be involved in the angle. It would spoil the meaning of his return.
Nu prea cred ca o sa vedem vreodata final controversat in meciurile lui Taker la Wrestlemania, mai ales daca vorbim de interventii.
Laurian1903
2nd March 2011, 21:30
Eu in momentul asta chiar nu stiu ce sa cred. Orice va fi, sper sa fie epic, intr-un fel sau altul.
Giorgian
2nd March 2011, 22:49
O sa fie epic, nu au cum sa dezamageasca, am o presimtire ca asta va fi un WM socant, se va intampla ceva unic.
legendkiller
6th March 2011, 00:44
http://i54.tinypic.com/14bowa8.jpg
Puneti poll! "Who is going to win?" :yes:
legendkiller
6th March 2011, 10:32
Vot The Undertaker. No chane in hell for the son in law to end the streak. :ok:
Leka
6th March 2011, 12:06
Vot Undertaker, pe urma ii ia locu hhh lu' Vince...
Ratonu
6th March 2011, 12:32
Dacã învinge Triple H, e ºi mai bun sã-i ia locul lui Vince, cu numele Mr. Helmsley... urât pentru totdeauna.
Laurian1903
7th March 2011, 23:41
^ La asta chiar nu m-am gandit.
Tocmai am votat in favoarea lui Triple H.
Heh.
Tudor_Ancu
8th March 2011, 19:45
^ Double pin anyone!?
WTF OMG MOMENT
Ce inseamna asta? a pierdut sau a castigat?!
legendkiller
8th March 2011, 21:30
F4WOnline.com is reporting that the WWE creative team has been told not to mention or have either Triple H or The Undertaker reference their match at WrestleMania 17.
As most are aware, 'Taker and Triple H wrestled each other 10 years ago at WrestleMania, and of course The Undertaker won. But WWE wants to put Triple H over as a credible threat to The Undertaker's streak, so creative has been told not to have the bout mentioned on TV so that the marketability of the WrestleMania 27 match is not hurt, nor is the fan's perception that Triple H can actually end the streak.
Da, de parca noi am fi prosti. :no:
Giorgian
8th March 2011, 23:19
Noi nu, dar muuuuuuuuuuuuuulti altii Da.
Laurian1903
9th March 2011, 00:00
Asta asa e. Foarte multi. Ceea ce pentru storyline chiar nu e rau, totusi.
Sinnerzorr
16th March 2011, 15:19
Deci, scenariul meu pentru acest meci ar fi cam urmãtorul:
Cea mai lungã lupta de la WrestleMania, sã sperãm cã ºi ce-a mai spectaculoasã. Undertaker este învins, în sfârºit la WrestleMania.
Motiv excelent pentru retragerea bãtrâneilor. Undertaker pentru cã a "pierdut" streak-ul, iar Triple H se retrage in glorie, rãmânând astfel primul si unicul wrestler care a reuºit sã îl învingã pe Undertaker la WrestleMania.
Trust me! :)
Laurian1903
16th March 2011, 18:34
Ma tem ca ai dreptate.
Shawn Michaels e folosit la fiecare emisiune pentru a sublinia importanta streak-ului si pentru a-l ridica in slavi pe Triple H.
Macar de nu ar fi un clean win. Taker deserves at least that.
Feanoro
16th March 2011, 22:42
Scenariul meu e urmatorul:
Buildup ptr Trips masiv, similar cu cel ptr HBK in ambele cazuri (sa ne amintim cum multa lumea il dadea castigator pe HBK a doua oara), dar Taker castiga.
Why? Because you don't destroy a tradition to slightly add to a list of accomplishments. Because the one prize Trips DOESN'T want "Most Hated Wrestler". And because Trips will outlast them all anyway.
M_ovidiu
17th March 2011, 21:55
Si totusi cei doi se pregatesc pt main eventul Wretlemania si nu distrug pe nimeni inainte :(.Ma asteptam ca Taker sa revina plin de razbunare si sa distruga The Corre, doar l-au facut sa piarda un meci.Triple H i=a aplicat un pedigree lui Sheamus si atat.Sunt de parere ca le-ar fii trebuit niste meciuri inainte sa arate ca pot face un show bun la Wrestlemania.
PS: nu vreau sa fiu luat in ras, dar luptele dintre 2 wrestleri se pot numi meci, sau cum li se spune in limbajul de specialitate?
Lordul
17th March 2011, 22:17
da meci se cheama
Laurian1903
17th March 2011, 23:10
Feanoro, nu uita ca Trips e totusi inrudit cu Vince McMahon care considera ca sometimes the best publicity is BAD publicity.
De aceea nu m-ar mira deloc ca Trips sa iasa castigator la WM, insa ma astept la un screwjob ending, chiar fara voia lui, care-i va scoate pe ambii luptatori intr-o lumina pozitiva in final.
Parerea mea e ca totul depinde de conditia fizica actuala in care se gaseste Taker si de planurile sale de viitor. Daca doreste sa se retraga cat mai repede, va pierde la WM, deoarece dupa Triple H va fi greu de gasit un adversar care sa mai prezinte vreun pericol, in primul rand din cauza vechimii si a statutului de legenda pe care HHH si l-a insusit deja.
Daca are de gand sa incheie cariera cu 20-0 la WM, adica sa il vedem si in 2012, s-ar putea sa avem noroc si sa nu se intample blasfemia de care ma tem la acest WM.
Freedom
18th March 2011, 00:00
Deja avem The Rock si Stone Cold la wrestlemania, ceea ce inseamna muuuulti bani, e destul de big totusi.Din punct de vedere financiar, Taker e inca profitabil, asa ca nu vad sensul unei retrageri de nicaieri.
Cat de stupizi sunt bookerii WWE, feudul inca nu a capatat substanta necesara pentru a da credibilitate unui rezultat socant.
Cu toate ca eu as fi vrut ca Taker sa se fi retras de anul trecut, trebuie sa admid ca inca produce entertainment de calitate, acceptat atat de pustii de 9 ani cat si de cei peste 20.Cat de orgolios ar fi Triple H, tot banii conteaza, asa ca dupa parerea mea, sansele ca Undertaker sa fie invins la WM sunt infime.
PS: cred ca singurul om care are statutul necesar pentru a-l infrange pe Undertaker este, desigur, Kane.
Feanoro
21st March 2011, 02:51
NAAAA treaba cu Kane s-a fumat deja prea mult. Acum 10 ani poate sa se fi intamplat asa ceva, dar acuma Kane nu mai e ce era.
@Laurian. Vince McMahon is NOT Bischoff. Stiu ca din cauza screwjobului iti place sa-l scoti pe Vince drac dar adevarul este in ciuda unor greseli stupide pe parcurs, Vince opereaza dupa un cod de onoare mostenit in familie de generatii. Ca parte din codul asta este respectul pentru traditii americane de orice natura. Iar Undertaker prin cariera, prin diferitele gimmickuri (american biker, etc.), prin comportamentul in vestiar cat si in afara samd ESTE o traditie.
Vince nu va distruge streakul lui Taker fara un motiv foarte bun. Iar pe HHH nu il mai poti eleva foarte mult dandu-i streakul, plus ca peste cativa ani se va retrage si el, so IT MAKES NO SENSE! Daca vroia sa-i incheie streakul, ar fi facut un fel de meci Taker vs Nexus, iar o victorie a lui Nexus i-ar fi propulsat in legenda.
Publicitatea negativa nu te ajuta decat cand NU AI DELOC audienta. De aceea Bischoff a urcat foarte mult cu nWo si apoi cand a continuat sa faca faze din ce in ce mai penibile cautand publicitate negativa, a inceput sa scada drastic si sa piarda in fata WWE-ului. Exemplu: stii ca la Nitro spuneau la inceputul emisiunii rezultatele de la RAW (si ulterior pe parcursul emisiunii). Ei bine cand au anuntat ca a castigat Mick Foley WWE title, majoritatea viewerilor Nitro au mutat instant canalul sa se uite la RAW si au ramas acolo pana la final. FAIL!
Asa si treaba cu HHH. Una e sa o aduci pe Vickie Guerrero sa enerveze lumea un pic, alta sa-l faci pe HHH castigator si majoritatea viewerilor de peste o anumita varsta sa nu se mai uite la RAW din dezgust.
Cat despre adversarul lui Undertaker pentru 20-0, exista un candidat clar: John Cena. Sigur, nu are statutul de legenda, dar este indubitabil motorul WWE din ultimii ani si un feud poate fi foarte usor construit pe tema "Undertaker, stop fighting old legends at the end of their careers and fight someone in his prime who still has a name to make for himself". Si ar merge perfect pentru ca cei 2 nu s-au mai intalnit la WM si in general nu prea des.
Laurian1903
21st March 2011, 08:10
Sunt de acord cu argumentele tale, dar presentimentul meu ramane... ceva nu va fi ok cu acest meci.
Totul s-a desfasurat prea repede, niciodata nu cred ca am vazut WWE-ul debarasandu-se pur si simplu de doua storyline-uri importante, precum Kane/Nexus vs Taker si Triple H vs Sheamus. Ceva s-a intamplat acolo. Ma tem ca Taker nu mai poate si vrea sa-si grabeasca retragerea, meciul cu Triple H fiind planuit in ultima secunda, declaratia cum ca cei doi ar fi luat decizia pe motiv ca "WM lacks a special match" fiind doar explicatia oficiala.
Sper totusi sa nu am dreptate.
Just to make it clear, nici nu mi-am pus problema sa-l compar vreodata pe McMahon cu Bischoff.
McMahon is pure marketing genius.
Feanoro
21st March 2011, 20:43
HMM....posibil, dar pe de alta parte ramane si faptul ca amandoi au fost injured si nu puteau sa revina mult mai devreme.
Ca atare angleul Triple H vs Sheamus n-ar fi avut timp sa se consume pana la WM si ar fi reprezentat un meci mult prea low-profile pentru HHH. Sheamus n-a mai fost decat umplutura de luni de zile, pushul initial nefiind sustinut de Sheamus.
De cealalta parte povestea e la fel, in sub 2 luni n-aveau timp sa termine Kane/Nexus vs Taker si sa faca buildup ptr un alt feud. Iar Kane vs Taker s-a facut deja de 2 ori la WM si n-ar fi avut sens (cei 2 nefacand meciuri de acelasi nivel in mod recent). Cat despre Taker vs Nexus ar fi avut foarte mare potential de meci, daca ar fi fost prezentat cum trebuie, insa Nexusul de atunci e Corre de acuma si Corre nu e nici pe departe la statutul si puterea Nexusului. Plus ca au oarecare urme si de face cu "democracy" "we are all equal" etc, care ar fi complet infirmate de un meci Taker vs Leader of Corre.
Cred ca pur si simplu WWE s-a trezit cu cei 2 Outlaws intorcandu-se cam in aceeasi perioada si nu cu foarte mult inainte de WM si decat sa forteze niste feuduri de acum nu stiu cate luni s-au gandit ca ar merge mult mai bine Taker vs HHH la WM ptr amandoi si dupa aia WWE va avea suficient timp sa faca ce doreste.
Si da, Taker e batran, e de 20 de ani in WWE si de si mai mult timp in wrestling, dar ultimele sale 2 meciuri de la WM au fost considerate MOTY de majoritatea fanilor si de PWI, Wrestling Observer, etc etc. Asa ca de ce s-ar grabi atata timp cat poate sa scoata entertainment la acest nivel si atata timp cat WWE-ul ii permite sa aiba aparitii ocazionale.
Laurian1903
21st March 2011, 21:34
Mda, good points, all of them.
Mie doar de umarul lui ma tem. Daca nu i-a iesit bine operatia s-ar putea sa nu mai vrea sa forteze o sedere prea lunga in WWE.
M-ai linistit totusi un pic cu explicatiile cu budildup-urile, Sheamus intr-adevar nu mai prezenta un pericol in ultima vreme. Corre se tin totusi destul de bine, avand in vedere cum i-au casapit pe Kane si Big Show la ultimul Smackdown :)
Well, we'll see what happens.
Two weeks left! YAY!
Feanoro
22nd March 2011, 20:50
@M Ovidiu Partea cu razbunarea se intampla cel putin pentru HHH care i-a distrus lately pe Sheamus si Ted DiBiase.
La Taker s-ar putea sa nu fie inca 100% si sa vrea sa-l menajeze pana la WM.
Tudor_Ancu
4th April 2011, 06:05
All i can say! Omgwtfbbq!!!!
Wow !!!
AleXXander
4th April 2011, 06:08
Doamne cat de slab poate sa fie Triple H in ring. Cred ca a botchit trei pedigree-uri. Sper sa nu-l mai vad vreodata la WrestleMania.
Reaper
4th April 2011, 19:26
Undertaker, de unul singur, a facut cel mai bun meci de la WrestleMania.
D-zeu sa aibe mila de rating-urile WWE-ului cand 'taker se va retrage...
M_ovidiu
4th April 2011, 19:32
Pacat ca a trebuit sa paraseasca arena pe targa :(.Cred ca Triple H l-a scapat in cap la acel tombstone.Sper sa il mai vedem pe Taker luptand anul acesta.
Stifi Jamaicanu
4th April 2011, 20:47
Fii serios! Totul a fost kayfabe:happy Oricum 'Taker va mai apãrea pe la Summerslam, apoi va lua din nou o pauzã ºi îl vom vedea la Royal Rumble.
Laurian1903
4th April 2011, 20:47
^^ Oh, come on, sper ca nu ai vorbit serios.
Totusi, te asigur ca nu a fost nimeni scapat in cap.
Au adaugat doar putina drama unui meci care, cu exceptia unor manevre riscante pe care si le-a asumat Taker, nu a avut NIMIC.
Stifi Jamaicanu
4th April 2011, 21:04
A fost foarte tare cand a 'leºinat' 'Taker. Reacþia lui Illusionist a fost promtã, a murit ! :))
Gombos
5th April 2011, 01:28
singurul care merita sa-i intrerupa seria lui Undertaker, e Randy Orton!! si ar fi cazul deja. iar Edge, Rey Mysterio, chiar si Cena, cred ca puteau arata mai mult impotriva lui Taker. e altceva cand lupti impotriva lui groparului!
ma asteptam parca la altceva din partea lui HHH... iar Undertaker sufera mult fizic! nu mi-a placut forma lui
M_ovidiu
5th April 2011, 05:58
nu sunt chiar asa naiv :D,si sunt convins ca intr-un fel au vrut sa ii dea motiv de lauda lui Triple H "M-o fi batut Taker, dar uitati-va cum a parasit ringul.".
Freedom
5th April 2011, 10:52
singurul care merita sa-i intrerupa seria lui Undertaker, e Randy Orton!! si ar fi cazul deja. iar Edge, Rey Mysterio, chiar si Cena, cred ca puteau arata mai mult impotriva lui Taker. e altceva cand lupti impotriva lui groparului!
ma asteptam parca la altceva din partea lui HHH... iar Undertaker sufera mult fizic! nu mi-a placut forma lui
Randy Orton nu e nici pe departe de calibrul lui Undertaker.In momentul de fata nu exista adversar pentru suprematia si legenda creata de Taker.
Cred ca cea mai plauzibila versiune, ar fi cea in care Undertaker se va retrage neinvins, deoarece dupa parerea mea, singura sansa de a fi infrant la WrestleMania, au ratat-o acum cateva luni cu Paul Bearer.
Ce poate arata Rey contra lui Taker ?
Cate meciuri Edge vs. Taker vrei sa mai vezi ?
Cena e la polul opus si consider ca ar fi cea mai mare prostie daca s-ar intampla ca el sa-i incheie cariera lui Undertaker.
Feanoro
5th April 2011, 11:39
Cena are alte planuri la anul oricum :D So dw, it will be someone else.
Big Sexy
5th April 2011, 12:09
Ce poate arata Rey contra lui Taker ?
Eh, hai, sa nu exageram! A fost un meci bun din punctul meu de vedere.
http://www.youtube.com/watch?v=yHWIr-6_BSg&feature=fvst
p.s. vezi si partea a doua.
Freedom
5th April 2011, 13:22
Nu am vrut sa se inteleaga ca cei 2 nu pot scoate un meci decent, ci am vrut spun ca Rey ca personaj/intensitate nu este potrivit pentru Undertaker.
bigbluelyon
5th April 2011, 15:52
Meciul dintre HHH si Taker a fost destul de slab....S-au cam dus vremurile cand faceau spectacol...un meci lent in care ambii au stat mai mult pe jos cu cateva manevre in afara ringului...imi pare rau ca nu a reusit Taker OldSchool-ul (manevra mea preferata) insa imi pare bine ca a castigat pana la urma...in rest un show slabut ....salutare
Gombos
5th April 2011, 17:36
@ Big Sexy
forma lui Undertaker de la Wrestlemania 2011 mi s-a parut mult inferioara celei din 2009. iar Rey Mysterio mi-a placut foarte mult anul acesta.
Big Sexy
5th April 2011, 19:14
Pai chiar asa e si va fi din ce in ce mai rea la Wrestlemania prestatia lui. E complet de inteles asta. Un meci mai bun decat Taker vs Michaels WM25 nu am vazut niciodata si probabil nici nu voi mai vedea prea curand. Bine ca nu o sa avem Taker Vs Cena la WM 28.
Laurian1903
5th April 2011, 20:43
Nu, probabil Taker vs Triple H - 20-0, apoi revansa lui Triple H in meciul de retragere al lui Undertaker la SummerSlam 2012.
Raiden
5th April 2011, 20:47
Cam impropriu sa se retraga la SummerSlam. Se va retrage anul viitor la WrestleMania ;).
Laurian1903
5th April 2011, 21:40
Adica 19-1?
20-0, urmat de retragere, ar fi fost in scor mult mai placut auzului.
Sau se va retrage neinvins? Hmmm... posibil.
RazvanRazvan
5th July 2011, 18:12
Cel mai bine ar fi sa se retraga cu streakul intact. E singurul streak viu la ora actuala in 'WE.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.