PDA

View Full Version : WRM Assault: Decron/Stryk3r vs Heath Scumm/Grave Digger vs Iceman/BoneCrusher

Heath Scumm
15th February 2005, 15:10
Test: "E timpul pentru Main Eventul de la Assault ... si e unul extrem de ciudat ... O sa vedeti despre ce vorbesc in cateva minute!"
BigMouth:"Intr-adevar ... n-ati mai vazut asa ceva niciodata ... e un Triple Threat Tag-Team Match ... O sa vedem 2 membri deja cunoscuti ai H8 CLUB - campionul WRM WORLD Heath Scumm si jumatate din campionii la echipe, Grave Digger. Ei vor lupta impotriva unui tandem inedit IceMan/BoneCrusher ... acestia 2 nu au absolut nimic in comun! Se prea poate ca aceasta decizie a comissioner-ului Decron sa fie o incercare de razbunare pe IceMan in conditiile in care BoneCrusher duce tratative pentru intrarea in Money Unltd. Cea de-a treia echipa va fi constituita din Decron si Stryk3r ... se prea poate ca Decron sa incerce sa il includa pe Stryk3r in Money Unltd. in conditiile in care acesta nu s-a aratat decis deocamdata in acest sens! :cool: "
Test:"Cred ca e o masinatiune dezgustatoare a lui Decron de a-si atrage de partea lui cat mai multi aliati, dovedindu-i numeric pe H8 CLUB ... La naiba! Sunt 3 contra 2 ... si inca nu stim de partea cui e IceMan! :rolleyes: "
BigMouth:"IceMan e de partea sa ... si cu BoneCrusher care isi face oficial debutul in ring in aceasta seara dupa atacul brutal "oferit" de Magnum anul trecut, totul e posibil! ;) "
Test(in fundal se aude sirena de razboi):"Hai sa trecem la actiune ... E timpul pentru campionii WRM! :evil: "

Prin fumul dens ce invaluie intrarea isi fac drum Heath Scumm si Grave Digger, ambii taraind dupa ei centurile WRM ... Grave Digger mai are putin si se incaiera cu un fan rebel de pe margine care agita un semn cu "H8 CLUB Sucks!"

Heath Scumm e extrem de calm si intra in ring in timp ce Grave Digger ramane in urma schimband injurii cu fanii din spatele gardurilor metalice. La locul infruntarii, Heath Scumm se tranteste intr-un colt in timp ce Grave Digger jubileaza cu centura de campion la echipe ...

Test:"Da! Interesanta intrare! Fara multa vorbarie! Imi plac H8 CLUB! Lasa comentariile pe baza noastra ... Heath Scumm stie ca noi 2 suntem platiti pentru asta ... extraordinar! Un lider adevarat!"
BigMouth:"Ce? HitScum iese din ring si vine spre masa noastra!"
Heath Scumm:"La naiba, Test! Ce crezi ca faci? Am cautat in culise scaunul meu si nu l-am gasit! Ridica-te! Vezi ca stai pe el!"

Test se ridica ... Se pare ca va fi obligat sa comenteze meciul in picioare! :evil: Heath Scumm isi recupereaza scaunul si revine in ring, asteptandu-si adversarii ...

Big Sexy
18th February 2005, 00:32
Fanii devin agitati cand aud clinchetul monezilor pe podea. Stiu ca se apropie intrarea eroului lor. Decron este numele de pe buzele tuturor.

Bigmouth Inca o infruntare in care Decron spera sa il infranga pe inamicul sau de moarte - Hitscum.
Test Asta nu s-a mai intamplat de mult, chiar de multisor nu am mai vazut asa ceva.
BigmouthNici eu nu intleeg ce s eintampla cu fostul campion. Intr-o perioada deborda de energie insa acum lucrurile par sa se schimbe. Se intereseaza mai mult de chestiuni ce tin de profit si d epolitica WRM decat de lupta in ring
Test L-a ajuns batranetea .... ahhaha hahhaha a ahah aaahha ... scuze m-am innecat cu un fulg, ce naiba cauta fulgul asta aici? Cred ca nu imi face bine statul in picioare.

In ring Heath Scumm asteapta nervos oponetii sai si se plimba dintr-un colt in altul. Acestia intarzie sa apara.

Luminile se sting in sala si o melodie acompaniata d eveselul clinchet al monezilor se aude peste tot si de nicunde de parca ar fi fost dintotdeauna aici si nu a inceput nicicand. Fanii incep sa scandeze ... DECRON DECRON DECRON ... iar idolul lor apare incadrat de laserele verzi cu semnul dolarilor. Incepe sa mearga printre oameni pe langa bara de protectie si le strange mainile. Scoate din buzunarul de la pantalonii sai scurti niste batoane de energie si le imparte fanilor. Unii fani ii agata cu mana pelerina incercand sa ii retina langa ei. El se intoarce si le spune sa termine, are un opponent de infrant. Pelerina sa batuta cu cristale Swarowsky si cu un imens semn a dolarilor desenat pe spate il face sa para mai impunator. Se repede apoi spre ring si urca dintr-o saritura peste corzi exact cum obisnuieste Pest Jack. Cere un microfon si spune

Decron Iubiti prieteni, dau in seara asta posibilitatea oricaruia dintre voi da vedeti cine este defapt conducatorul WRM. Cel ce reuseste sa faca pin-ul va putea cere timp de o luna oponentilor sai infranti direct la pin sa ii fie servitori timp de o luna. Sa vedeti atunci cum se ridica miza! Heath Scumm, Domnule Scumm - daca cumva aveti impresia ca sunteti in hadicap de 4-2 atunci va rog sa incepeti meciul de pe acum. Pana sosesc si ceilalti am terminat cu tine!

Bigmouth Wow, ma incita numai gandul ca as putea sa-l vad pe iceman servindu-l pe stryker sau cine stie ce alta combinatie. Asta da miza si clauza impusa inantea meciului.
Test Intradevar. Dar ce parere ai avea de Decron servindu-l pe Grave Digger sau Bonecrusher curatandu-i pantofii lui Hitscum? Ooo ... abia astept sa vad cum se va termina meciul asta. Desi nu se anunta ca main event cred ca tocmai avem unul.

Decron isi lasa pelerina sa cada, o da cu piciorul discret in afara ringului. Se pune in pozitie de atac asteptand reactia oponentilor sai aflati in acel moment in ring.

Heath Scumm
20th February 2005, 23:44
Heath Scumm il inconjoara pe Decron cu un zambet diabolic pe figura si cu scaunul in mana! Grave Digger paraseste ringul ...

Heath Scumm ii striga ceva lui Decron care pare extrem de increzator in propriile forte!:ok:

Pe monitorul imens al salii apar imagini din vestiare unde Bone Crusher, Stryk3r si IceMan sunt la pamant ... IceMan se pare ca e cel mai ranit deoarece zace intr-o balta de sange ce s-a extins considerabil pe cimentul rece! :evil:

Decron priveste surprins catre monitor ... Bang! Un scaun metalic ia contact violent cu fruntea liderului Money Unltd. care se leagana si se prabuseste la podea!

Test:"Oooo!:o: Ai auzit asta? Am auzit-o de-aici! Ce lovitura! Poti sa silabisesti CON-TU-ZI-E??? :evil:"
BigMouth:"Heath Scumm a intrecut limita! L-a surprins pe Decron cu o lovitura miseleasca!Grave Digger e pe corzi!"
Test:" DIRT PRESS! DIRT PRESS! DIRT PRESS!!!!!!:o:Ai vazut? Grave Digger a zburat aproape jumatate de ring executand DIRT PRESS-ul la perfectie?"
BigMouth:"Cui ii pasa? Au fost lovituri neortodoxe! Heath Scumm merita descalificat!"
Test:"Prostii! Decron a cerut-o!"Domnule Scumm - daca cumva aveti impresia ca sunteti in hadicap de 4-2 atunci va rog sa incepeti meciul de pe acum. Pana sosesc si ceilalti am terminat cu tine!" Ce-a fost cu declaratia asta? Stia ca o sa fie rapus!"

Heath Scumm ia un microfon ... cred ca va oferi cateva explicatii ;)

Heath Scumm:"Vedeti voi, jigodii patetice? H8 CLUB sunt cea mai puternica grupare din WRM!:evil: Nimic nu ne opreste! 4 contra 3 in culise ... floare la ureche! IceMan nici n-a vazut ce l-a lovit! Ceilalti 2 au fost o prada usoara pentru Fallen, Juggernaut si viermele meu!Decron! Mai ai de invatat! Ajunge! O sa te pensionezi, chiar aici, chiar acum! Am promis ca o sa-i termin cariera lui IceMan! Se prea poate sa o fi facut! You're next!"

Heath Scumm arunca microfonul din ring si incepe sa il loveasca repetat cu picioarele in timp ce arbitrul e total depasit de situatie! Grave Digger se alatura mentorului sau, ambii lovindu-l necrutator pe liderul Money Unltd. n fluieraturile generale ale publicului.

Desi Scaunul metalic a fost scos din ring si clopotul de inceput a sunat se prea poate sa fie prea tarziu!!!:evil:

Heath Scumm
26th February 2005, 12:00
Heath Scumm se aseaza pe Decron care nu mai schiteaza nici un gest si il obliga pe arbitru sa numere ... 1,2,3! Gata! Lupta s-a sfarsit!

Heath Scumm se ridica de pe adversar si escaladeaza un colt al ringului, fluturandu-si centura de campion WRM WORLD in aer in corul de fluieraturi a publicului!

BigMouth:"Nu stiu de ce insa am impresia ca cei 2 mai au cateva lucruri de impartit!"
Test:"Om trai si om vedea!"