View Full Version : Trofeul Carpati 2006 - MASCULIN
Resita
20th November 2006, 12:24
Trofeul Carpati debuteaza sambata la Timisoara
Pe langa Romania mai participa: Italia, Turcia si Macedonia
Program Trofeul Carpati
vineri 24.11.2006
Romania - Italia
Turcia - Macedonia
sambata 25.11.2006
Romania - Turcia
Italia - Macedonia
duminica 26.11.2006
Italia - Turcia
Romania - Macedonia
SORENSEN
20th November 2006, 12:57
Hmm echipe slabe..pe masura noastra...
alex-hcm
20th November 2006, 15:28
Poate doar macedonia are nationala mai buna... ca are multi jucatori la vardar si la metalurg skopje.. echipe bune ale macedoniei..
SORENSEN
20th November 2006, 22:35
Mda paote ei sa aduce ..stie cineva lotul nostru?
bestiuta
21st November 2006, 13:48
Reprezentantiva masculin? de handbal a Rom?niei se afl? de ieri la Timi?oara, ora?ul care va g?zdui la sf?r?itul acestei s?pt?m?ni cea de-a 36-a edi?ie a Trofeului "Carpa?i”. Selec?ionerul Lucian R??ni?? a convocat doar trei juc?tori de la Handbal Club Municipal Constan?a, echip? la care activeaz? ca antrenor principal. ”Toma ?i Buricea s?nt accidenta?i, Stavrositu este ie?it din form?, iar St?nescu nu trebuie s? mai confirme. Oricum, pe ei ?i cunosc foarte bine. Scopul este de a verifica ?i al?i juc?tori de valoare din ?ar? care pot face pasul spre na?ional?. ?i, cum ?i pot vedea mai bine dec?t ?n astfel de meciuri?”, a declarat Lucian R??ni??, care a apelat la foarte mul?i tineri de perspectiv?. Componen?a lotului este urm?toarea: Laufceag (Steaua) ?i Popescu (HCM Constan?a) - portari, Timofte (HCM) ?i Ciubotariu (UCM Re?i?a) - extreme st?nga, Novanc (Steaua), ?i Savenco (CSM Medgidia) - pivo?i, Ghionea (Dinamo) ?i Sadoveac (Poli Timi?oara) - extreme dreapta, A. ?ania (Steaua) ?i Csepreghi (Minaur) - interi st?nga, V. Mazilu (Steaua), Dimache (Dinamo), S?ulescu (HCM) ?i Fenici (Timi?oara) - centri, I. Mazilu (Pandurii Tg. Jiu) ?i Tucanu (UCM Re?i?a) - interi dreapta. Rom?nia va juca vineri contra Italiei (ora 17.00), s?mb?t? contra Turciei (17.00) ?i duminic? ?mpotriva Macedoniei (11.00).
bestiuta
21st November 2006, 13:54
daca nu ati inteles:
Stefan Laufceag si Mihai Popescu- portari
Mihai Timofte si Ciubotariu-extreme stanga
Marius Novanc si Savenco-pivoti
Valentin Ghionea si Sadoveac-extreme dreapta
Alin Sania si Iulian Csepreghi-interi stanga
Dimache,Viorel Mazilu,Fenici si Ionut Saulescu-centrii
Ionut Mazilu si Adrian Tucanu-interi dreapta
Resita
22nd November 2006, 08:50
meciurile romaniei vor fi transmise in direct pe tvsport :ok:
Resita
22nd November 2006, 12:34
Miros de scandal
Lui Lucian Râsnita i se contesta selectia facuta pentru Trofeul Carpati.
Batalia din campionat, dar si apropiata “dubla” dintre HCM Constanta si Dinamo Baumit din optimile Cupei Cupelor nasc controverse la nationala.
Selectionerul Lucian Râsnita, care este si antrenor la HCM, este acuzat mai voalat ca îsi menajeaza propriii jucatori în perspectiva meciurilor ce vor veni. Concret, Toma, Buricea si Stavrositu nu au fost chemati pentru Trofeul Carpati, în timp ce Stanescu a fost adus în caz de forta majora. “Simti ca nu e echitabil cum s-a facut selectia. Daca e vorba de echipa nationala, trebuie chemati cei mai buni jucatori. Altfel, se poate spune ca e o selectionata si nu-i dai titulatura de nationala. La o competitie ca Trofeul Carpati, una de traditie, ar trebui prezentata formatia cea mai buna. Interesele clubului trebuie subordonate echipei nationale”, ne-a declarat, dezamagit, Lascar Pana, directorul tehnic de la Dinamo Baumit. In replica, Râsnita a sustinut: “Nu comentez. Respectam punctele de vedere, dar convocarile le-am facut înaintea tragerii la sorti. Apoi, unii jucatori au probleme medicale, iar cei din strainatate nu au putut veni. Si Filip de la Dinamo a venit cu o scutire medicala si nu l-am retinut”.
Un moment inedit l-a reprezentat si accidentarea portarului Popescu. Stanescu a fost convocat în locul acestuia dupa ce antrenorul s-a izbit de refuzul mai multor cluburi de a pune la dispozitie un portar. “Am solicitat portar de la Dinamo, dar ni s-a comunicat ca sunt la recuperare. Am cerut de la Steaua, de la Resita, dar nimeni nu a avut disponibilitatea în acest sens”, ne-a dezvaluit Râsnita.
sursa prosport
georg40
22nd November 2006, 12:35
Departe de mine gandul de a subaprecia turneul, mai ales ca Italia si Turcia imi sunt necunoscute, iar Macedonia poate avea ceva din traditiile handbalului iugoslav de mai de demult, in Skopje si imprejurimi au fost intodeauna multe echipe bune.
Dar daca ma gandesc la participantii de alta data (URSS, RDG, RFG, Cehoslovacia, Ungaria, Polonia,Iugoslavia, etc.) am totusi semnele mele de intrebare...
Resita
22nd November 2006, 13:07
joi de la ora 19 in direct pe tvsport romania-macedonia. meci amical:o:
SORENSEN
22nd November 2006, 13:19
Mda...un turneu modest...pe nivelul nostru actual...pt a atrage formatii puternice tre sa mergem si noi la un turneu finalc eva sau sa oferim premii importante (exclus asta ca bani nu prea sunt...)
alex-hcm
22nd November 2006, 19:38
nu ar vrea strainii banii nostri,,, decat sa aducem noi echipe tari mai degraba sa mergem noi la turnee unde sunt echipe tari
Resita
24th November 2006, 08:48
joi de la ora 19 in direct pe tvsport romania-macedonia. meci amical:o:
romania - macedonia 39-35
YoYoyOi
24th November 2006, 11:19
Poate cistiga Romania turneul, dar astfel de intilniri mi se par doar meciuri amicale, un fel de antrenamente cu public.
raul97
24th November 2006, 17:38
pauza:Romania - Italia 19-12
raul97
24th November 2006, 18:23
Romania - Italia 41-25
Resita
25th November 2006, 11:13
Macedonia - Turcia 36-30
programul zilei a IIa
Romania - Turcia
Italia - Macedonia
Resita
25th November 2006, 11:14
Romania - Italia 41-25
Recital la primul joc
Trofeul Carpati Nationala masculina a învins lejer Italia, cu 41-25, în debutul competitiei de la Timisoara
“Peninsularii” s-au dovedit a fi doar sparring-partneri pentru o echipa a României în care si-au gasit locul patru debutanti.
La finele întâlnirii gazduite de sala “Constantin Jude” - botezata astfel chiar ieri, dupa numele fostului mare antrenor timisorean -, Lucian Râsnita a tinut sa-i “întepe” pe cei care i-au constestat selectia. “Când sa le dau o sansa celor tineri? Direct în meciurile oficiale? Asa am putut evalua ce potential de rezerva avem în tara si sunt multumit de ceea ce am vazut”, a spus selectionerul. Cert este ca la modul în care s-au prezentat italienii în meciul de debut - si la ceea ce se anunta a fi editia din acest an a competitiei -, nici nu era nevoie sa fie convocat vreun stranier! Chiar si în conditiile unei echipe tinere, românii s-au distrat cu “peninsularii”.
Soarta întâlnirii cu Italia s-a decis practic în primele noua minute, timp în care portarul Stefan Laufceac nu a putut fi învins. Asigurati de un avantaj linistitor, care a crescut permanent, antrenorii Râsnita si Munteanu au rulat întreaga echipa. Tricolorii s-au impus cu 41-25 (19-12) si spera ca urmatoarele doua partide, cu Turcia (azi, ora 17:00) si cu Macedonia (mâine, ora 13:00) sa-i întrebuinteze mai mult. Cu sapte goluri, Sania a fost principalul marcator al României.
sursa prosport
georg40
25th November 2006, 11:28
Ma bucur de victorie, insa nu pot aprecia real cat valoreaza ea. Un turneu "mic" nu poate avea , din pacate, decat un invingator mic. Dar sa speram ca pe undeva ascensiunea incepe...
SORENSEN
25th November 2006, 12:54
Oricum la acest turneu nu am adus jucatorii de afara si nici chiar cei mai buni din tara...
andreiush
25th November 2006, 15:41
Frumoase poze, de unde le ai?
PS De ce Trofeul Carpati 2007? =)))))))
Resita
25th November 2006, 16:18
PS De ce Trofeul Carpati 2007? =)))))))
greseala mea.:rosu:
s-a rezolvat. :ok:
raul97
25th November 2006, 18:24
Romania - Turcia 39-31
Resita
25th November 2006, 19:20
Romania - Turcia 39-31
La acest meci, antrenorul Lucian Râºniþã a folosit urmãtorii jucãtori: Rudi Stãnescu, ªtefan Laufceag - portari, Andrei Savenco (1gol), Marius Novanc (4), Mihai Timofte (2), Ionuþ Saulescu (2), Viorel Mazilu (3), Alexandru Dimache (1), Adrian Tucanu (6), Alin ªania (4), Valentin Ghionea (6), Florin Ciubotariu (8), Ionuþ Mazilu, Iuliu Csepreghi (2).
Resita
26th November 2006, 15:48
ROMANIA- MACEDONIA 44-30
romania castiga trofeul carpati. :ok:
SORENSEN
26th November 2006, 16:00
Mda am vazut bucati din meciuri si nivelul a fost modest...
Resita
26th November 2006, 16:08
Mda am vazut bucati din meciuri si nivelul a fost modest...
te asteptai la altceva? eu nu. :ok:
a fost totusi un turneu binevenit. am evoluat numai cu jucatori din campionatul intern.
SORENSEN
26th November 2006, 17:26
Da asta e plusul turenului ...s-au incercat cativa jucatori de perspectiva sau unii care sunt in vizor pt calificari...
YoYoyOi
26th November 2006, 19:10
Ce bucurie a fost pe romani de parca ar fi cistigat europenele. Meciuri echivalente cu antrenamentele cu public. Macar au mai sudat si ai nostri ceva relatii de joc. Se cunosc acum ceva mai bine. In rest modestia e cuvintul de baza.
yoana
26th November 2006, 21:15
Au castigat un trofeu si nu au fost selectionati jucatori cei mai buni deci na .... sunt de acord cu u YoYoyOi `modestia e cuv de baza` ;)
Resita
27th November 2006, 09:01
Antrenorul reprezentativei masculina de handbal a României, Lucian Râsnita, s-a declarat multumit de jucatorii români de la Trofeul Carpati, subliniind ca depinde doar de acestia daca vor fi în continuare selectionati în nationala.
"Cu ocazia acestui turneu am prezentat o echipa noua. A fost un mijloc util de verificare a echipei de azi, a celei de mâine si poimâine. Toti jucatorii m-au multumit, depinde de ei daca vor continua sa faca parte din echipa nationala. Doar evolutiile lor bune si o atitudine pozitiva la echipele de club îi pot mentine la nationala. Ei singuri se selectioneaza", a spus Râsnita.
Presedintele Federatiei Române de Handbal (FRH), Cristian Gatu, a declarat ca a luat în calcul o modificare a datelor de disputare a Trofeului Carpati, astfel încât aceasta competitie sa fie "tentanta" si pentru echipe mai puternice. "Probabil, în functie de agenda oficiala a Federatiei Europene s-ar putea ca anul viitor sa-l organizam mai repede, în preajma jocurilor din play-off, prin luna mai. Sper sa se tina tot la Timisoara", a spus Gatu.
sursa prosport
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.