View Full Version : 2/21/11 Announcement
AleXXander
1st February 2011, 17:12
E vorba de promo-ul aparut in timpul ultimului RAW, care infatiseaza un tip acoperit de o pelerina care merge prin ploaie si intra intr-o casa, iar la final este aratata data de 21 februarie 2011 (RAW in California) arzand.
http://i56.tinypic.com/2hdzath.jpg
Undertaker nu are cum sa fie, pentru ca data de 21 februarie inseamna RAW. Deci nu vad legatura.
Video:
http://vids.wwe.com/index.php/video/Raw-22111/772613706001/
Daca imi arata o bata de baseball, ma voi hotari. Oricum, e clar ca nu e Taker. Nu are elementul Taker. Nu sunt gonguri, nici fulgere specifice lui Taker. Am vazut destule promo-uri ale lui, iar asta cu siguranta nu e unul din ele. In plus, in ultimii ani atunci cand a lipsit, a revenit fara promo-uri de genul asta.
Pe site-urile de wrestling mai sunt vehiculate si numele:
- Skip Sheffield
- Tyler Black (doar nu i-au dat dark character)
- Amazing Kong (sa fim seriosi. cand a facut E-ul un astfel de promo pt o femeie ?)
Tyler Black aka Seth Rollins (FCW) din cauza asta:
http://i56.tinypic.com/1z2hch2.jpg
Promo-ul se aseamana insa cu asta:
exS_djjs3WA
bigbluelyon
1st February 2011, 17:26
Nu am mai vazut de mult timp TNA-ul deci nu stiu care mai e soarta lui Sting pe acolo...Ar fi o miscare buna pt WWE daca ar fi vorba de Sting....:yes:
Mike^
1st February 2011, 17:28
I don't know, could be Sting...Am tot citit ce spun oamenii, promo-ul e in stilul lui Sting...So who knows? I know one thing for sure, it's making me watch WWE in 21st of february :D
Reaper
1st February 2011, 18:50
Stop ze crazy talk.
Ori este Undertaker ori este vreun tinerel care se doreste a fi continuarea legendei lui Undertaker (like his long lost son or whatever).
AleXXander
1st February 2011, 19:02
Si ce rost ar avea ca intr-un promo al lui Undertaker sa nu ii fie aratata fata ? In ultimele lui promo-uri se spunea clar ca revine. Ba mai mult, unele dintre ele erau formate doar din o poza de a lui si ziua in care revine.
Asta se vrea a fi ceva HUGE. Indiferent daca va fi Tyler Black sau Sting, I will mark out. Pentru primul pentru ca il doresc demult in "E", iar al doilea pentru un meci istoric cu Undertaker la 'Mania. :D
AleXXander
1st February 2011, 21:08
For what it's worth, The New York Daily News' wrestling column today reported that Sting has signed a one-year contract with WWE. There has been no confirmation on this news from WWE or any other sources so take it for what it's worth for now.
http://cdn.springboard.gorillanation.com/storage/wrestlezone.com/upl_images/IMAG0083.jpg
scuze de dublu post. din cauza unei optiuni tampite aplicata de curand, nu pot edita un post decat 10 minute.
Laurian1903
1st February 2011, 21:43
AleXXander are dreptate.
Desi la prima vizionare am fost sigur ca e vorba de Taker, acum mi-e clar faptul ca atmosfera e in stil The Crow.
Ploaia, casa abandonata, literele arzand in stil "it happened on Halloween Night, the Devil's night".
Remember Eric Draven entering his old apartment to gear up? Tipul asta exact asta face :)
THE STINGER RETURNS!!
bigbluelyon
1st February 2011, 21:54
O sa fie frumos sper sa vad la 'Mania Sting vs. Taker si daca se poate Kevin Nash vs. Big Show:yes: ar fi de vis
P1ka
1st February 2011, 22:58
http://www.wrestlescoop.com/2011/02/01/video-the-undertaker-returning-to-raw-on-february-21st/
It's UNDERTAKER !
Laurian1903
1st February 2011, 23:09
Nu cred. Video was removed by the user. Probabil a tras aceeasi concluzie pripita dar a revenit asupra acesteia... it's the CROW! Pardon, STING!! :)
AleXXander
1st February 2011, 23:10
According to sources within World Wrestling Entertainment, organization officials' top priority heading into 2011 was signing multi-time champion Steve Borden (a/k/a Sting) to a contract.
Borden has not agreed to a new deal contract with TNA Wrestling. Internally, the majority feeling within the Nashville based organization is that he is bound for World Wrestling Entertainment.
As noted earlier, the New York Daily news reported today that Sting had signed a one-year deal with WWE. That is NOT confirmed though.
E Sting !
Leka
1st February 2011, 23:15
WOWOWOWOW :o: incep sa urmaresc iar WWE :evil:
Heath Scumm
1st February 2011, 23:19
Hell has FROZEN OVER!!
Giorgian
2nd February 2011, 00:29
Good game, jolly good, jolly good game Vinnie!
Laurian1903
2nd February 2011, 00:45
Hell has FROZEN OVER!!
Yup! And I'll just dress up warm enough and enjoy the hell out of it :)
M_ovidiu
2nd February 2011, 06:35
21 februarie e dupa elimination Chamber? Oare Sting il va face pe Taker sa "piarda" centura la EC in cazul in care Taker va fii in elimination chamber, iar apoi va urma un Wrestlemania main event intre cei 2?Altceva ce s-ar putea gasi pt Taker la Wrestlemania.
P1ka
2nd February 2011, 08:38
21 februarie e dupa elimination Chamber? Oare Sting il va face pe Taker sa "piarda" centura la EC in cazul in care Taker va fii in elimination chamber, iar apoi va urma un Wrestlemania main event intre cei 2?Altceva ce s-ar putea gasi pt Taker la Wrestlemania.
21 februarie - Monday Night Raw
20 februarie - Elimination Chamber .
It's STING !
7StarS
2nd February 2011, 12:28
Undertaker o sa aiba meci cu Wade Barrett la WrestleMania.
Sting probabil o sa revina pe 21 februarie ca sa fie anuntat pentru Hall of Fame.
P1ka
2nd February 2011, 13:19
Hall of fame ? :happy:happy
Reaper
2nd February 2011, 15:27
Deci am ramas singurul care crede ca nu este Sting? :(
http://www.savemartcenter.com/index.php?option=com_jcalpro&Itemid=26&extmode=view&extid=431
AleXXander
2nd February 2011, 15:31
After years of rumors and speculation, the impossible was confirmed on Tuesday. Both sources inside the WWE and the New York Daily News report that Sting has signed a one year contract with WWE.
WWE Examiner, which previously reported that Sting may leave TNA for WWE in early 2011, will provide further updates as this breaking story develops.
The pro wrestling blogosphere exploded three weeks ago with rumors that World Wrestling Entertainment CEO Vince McMahon had contacted the former WCW and TNA superstar Sting about not only a possible WWE Hall of Fame induction, but also a match - his first and only - in WWE.
Sting, whose real name is Steve Borden, had spent the last few months as a free agent after his TNA contract came to an end late last year.
The multiple-time WCW and TNA Champion is the only legend of the modern era never to have worked for Vince McMahon.
But McMahon and Sting are friends. Sting, in fact, has stated publicly that he and Vince have spoken many times and that WWE has extended multiple invitations to the WCW legend.
Making it more likely that Sting is set for a WWE debut is the news that followed Shawn Michaels' announced induction into the WWE Hall of Fame.
Last week, sources inside WWE claimed that Shawn Michaels is only one of three huge names set to be honored in the class of 2011.
The WWE Universe, however, will have a difficult time accepting Sting into the WWE Hall of Fame if the pro wrestling legend doesn't at least step into a WWE ring at least once. Asa result, there have been additional rumors suggesting that McMahon wants Sting to headline WrestleMania 27 in a match with his real life good friend and former WCW colleague, The Undertaker.
http://www.examiner.com/wwe-in-national/it-s-official-wcw-and-tna-superstar-sting-signs-with-wwe
Da.
TBlack
2nd February 2011, 16:47
a semnat sau nu?
Marko
2nd February 2011, 18:36
http://www.savemartcenter.com/index.php?option=com_jcalpro&Itemid=26&extmode=view&extid=431
Nu.
:drak:
AleXXander
2nd February 2011, 19:04
Nu.
:drak:
Da, dar tu n-ai habar de ce.:D
7StarS
2nd February 2011, 20:57
Hall of fame ? :happy:happy
Tu gandesti inainte sa postezi?
milanezu
2nd February 2011, 23:16
daca s-ar realiza meciul taker vs sting ar fi super.
Glumetzul
3rd February 2011, 03:31
trebuie sa vedeti asta neaparat:
http://www.youtube.com/watch?v=CItxoPuM3hU
HE'S COMING!
acuma lasand caterinca la o parte: al 2-lea e promo WWE:
http://www.youtube.com/watch?v=s0i02Ur2PvQ&feature=related
si pot fi doar doua persoane!!!
dar show-ul e in California... iar tipul asta spune ca in promo cu incetinitorul se vad si literele: http://www.youtube.com/watch?v=-Nq113R-rSE&feature=related
Glumetzul
3rd February 2011, 04:35
va spun eu ca Vince a aranjat "chestia" asta :), inca de anul trecut; some interesting facts din punctul meu de vedere:
- show-ul WWE de pe 21 Februarie va avea loc la The Save Mart Center West Doors si e in Fresno, California (Sting fiind din California)
- Wrestlemania 27, se va intampla in Atlanta, Georgia (fostul sediu WCW)
deci no more kids la event-uri, iar old fanii WCW si ai lui Sting vor lua cu asalt salile, va fi ceva HUGE; va fi bataie pe bilete la Wrestlemania si preturile sunt sigur ca vor fi aproape duble daca se va avea si confirmarea pe 21; desi sunt sigur ca si la Raw va fi isterie
din cate stiu eu, Sting si-a pregatit tot timpul intoarcerile minutios si nu vom fi dezamagiti, se va afla intr-o forma fizica senzationala ca la Bound for Glory 2006 de exemplu (exista oricum liftinguri in medicina chiar si transplanturi de par, desi nu cred ca e cazul mai mult de niste extensii ca sa arate perfect) :)
5 ani par multi totusi, dar cel putin eu asa sper sa fie (un meci de calitate), mai ales ca acum au sansa si copiii o parte din wrestlingul ce a apus
Sting cam de 2, poate chiar 3 ani, nu prea a mai produs meciuri de calitate, iar 2010 a fost chiar submediocru, dar avea si o accidentare pentru care a luat si pauza
dar tot cred, de fapt sunt aproape convins ca va oferi un meci cam la nivelul a BFG 2006 (vs Jeff) sau macar BFG 2007 (vs Angle)
Glumetzul
3rd February 2011, 04:49
apropo, Undertaker nici macar nu e wrestler RAW, ci SmackDown, nu stiu cum lumea nu s-a gandit la asta :)
plus ca o portiune a promo-ului e luata de la promo-ul Starrcade-ului :) http://www.youtube.com/watch?v=SM9ysYQPwpw
E MAI MULT DECAT CLAR! daca nu cumva vor sa vanda bilete si pana la urma il muta cumva pe Taker in RAW; sau sa debuteze un wrestler
dar daca e sa ne luam dupa indicii...
Steel Jar
3rd February 2011, 08:57
Daca este Sting si daca o sa avem Taker vs Sting la WM , imi schimb de pe acum numele in Marky Mark.:D
Giorgian
3rd February 2011, 10:01
Au difuzat promo-ul si la Smackdown la tapings. O sa vezi maine.
legendkiller
3rd February 2011, 12:30
Anul acesta cred ca e anul lui Barrett sa paseasca in fata "Fenomenului" la WM. Daca va fi Sting, si 99,9% e Sting in acel promo, perfect atat pentru el cat si pentru Undertaker ar fi ca cei doi sa se retraga in 2012 la Wrestlemania intr-un meci unul impotriva celuilalt.
P1ka
3rd February 2011, 13:51
It's STING. http://www.youtube.com/watch?v=IYoTdj9EYas&feature=related
Heath Scumm
3rd February 2011, 14:39
Ce se mai intampla cu taker vs kane III la wrestlemania? Eu inca nu cred ca e sting dar nu poti sti niciodata.
TBlack
3rd February 2011, 15:17
ala din clip are cizme de cowboy.nu-i sting
Glumetzul
3rd February 2011, 15:23
adevarul e ca revine si Undertaker, s-au postat afise peste tot, asa am inteles. dar promo-ul e cu Sting. altfel cum sa-i puna sa lupte la Wrestlemania daca nu sunt amandoi? :)
asta ar fi cel mai logic, daca nu se joaca Vince... ideea e ca eu abia astept o intrare cu franghia from the rafters! :D
bigbluelyon
3rd February 2011, 15:27
Ce se mai intampla cu taker vs kane III la wrestlemania? Eu inca nu cred ca e sting dar nu poti sti niciodata.
Si eu cred ca la Wrestlemania Undertaker ar trebui sa aiba meci cu Kane tinand cont de cele intamplate intre ei.
Poate e Sting poate nu e vedem si ne convingem pe 21...pana atunci SUSPANS :drak:
AleXXander
3rd February 2011, 15:32
De ce sa fie Kane ? Nu exista chimie intre ei. Asa ca vom vedea un meci slab in caz ca va avea loc. S-a vazut in nenumarate randuri ca doar promo-urile sunt bune, nu si meciurile.
Undertaker vs Sting sau Undertaker vs Barrett cel mai probabil. Inclin sa cred ca va fi primul, ca sa avem meciul cu cel mai mare draw.
TBlack
3rd February 2011, 15:40
eu raman la parerea ca nu'i sting.uitati'va la cizmele tipului.are cizme de cowboy
bigbluelyon
3rd February 2011, 15:40
Nu cred ca un meci Taker vs Kane o sa fie un meci slab...Parerea mea ca o sa meci foarte bun in care Taker va castiga tinand cont ca o fost ingropat de Kane la ultimul lor meci......Deci eu asta astept la 'Mania .
Insa si un meci cu Sting ar fi foarte bun...In niciun caz nu vreau sa-l vad pe Taker intr-un meci cu Barrett la Wrestlemania.:nah:
legendkiller
3rd February 2011, 16:04
Barrett vs. Taker la Wrestlemania 27. End of story. :D
Leka
3rd February 2011, 16:10
eu raman la parerea ca nu'i sting.uitati'va la cizmele tipului.are cizme de cowboy
E Chuck Norris.
daby
3rd February 2011, 18:11
Just to see the reaction here :D :
K7RLzLXDsAI
Laurian1903
4th February 2011, 00:10
Nici eu nu vreau Taker vs Barrett la WrestleMania. Barrett e bun, insa n-are nicidecum vechimea necesara pentru o asemenea onoare.
Ma tot uit la promo-ul cu 2 21 11 si mi se ridica parul pe mana :)
Please let it be STING!
legendkiller
4th February 2011, 00:27
Intr-adevar, Barrett e un superstar tanar si nu imi aduc aminte sa fi avut prea multe meciuri importante in WWE, poate doar cel cu Cena de la HIAC(parca). Am inteles ca Taker il place f mult si vrea sa lucreze cu el, insa are nevoie de experienta si de meciuri cu miza. Spre ex Randy Orton a fost ales si el de Taker pentru un program care l-a promovat intr-adevar pe primul(Taker dorind chiar sa-l lase pe Randy sa ii incheie streakul la WM21), insa cand s-au intalnit la WM Orton deja avea in spate un background bogat format din meciuri precum cele cu Mick Foley, RVD, Triple H, doua Elimination Chambers s.a.m.d.
AleXXander
4th February 2011, 00:33
Eu nu cred in partea cu streak-ul lui Undertaker pus pe masa pentru Randy Orton. Mai aparusera niste zvonuri cum ca DiBiase ar fi cel care ii va incheia streak-ul, la fel de nefondate si zvonurile alea. DiBiase a ajuns un jobber pt rookies in NXT 4.
Sa scoatem din ecuatie venirea lui Sting in WWE. Dpmdv probabil asta se va si intampla. La RAW-ul acela vor veni atat Undertaker, cat si Sting.
Dar in legatura cu Barrett. Eu nu stiu ce nu va place la el. Omul vorbeste foarte bine la microfon. Chiar foarte bine spre deosebire de alti debutanti. E foarte sigur pe el si are calmul ala care il face sa para dominant. Ceva in genul Jericho. Cred ca si faptul ca l-a avut ca Pro in NXT 1 l-a ajutat mult. Chiar el a zis asta de altfel...
In ring se descurca ok, dar oricum stim ca asta nu e o cerere importanta in WWE. Exemplul perfect e Orton, care a avut centuri in 2010 aiurea, ca toate meciurile lui au fost slabe.
legendkiller
4th February 2011, 00:50
Nu are meciuri in picioare cum s-ar spune, ma rog eu tot pe el il vad versus Taker la WM.
Reaper
4th February 2011, 09:30
It's me again ... the unbeliever. :P
Vad pe mai toate forumurile ca "trebuie sa fie Sting pentru ca promo-ul respectiv arata ca un promo pe care l-a facut in '97" si "Raw-ul are loc in Fresno, California, iar Sting este din California".
Nu este nevoie sa facem referinta la un promo care a fost difuzat acum 13 ani pentru ca este evident ca promo-ul actual este in stilul lui Sting. De fapt este prea evident ... ca si cum chiar ar urmari sa starneasca speculatii mai mult decat sa trimita un mesaj codificat. Pana si promo-ul pentru a doua venire a lui Chris Jericho a fost mai criptic, desi toata lumea stia ca este vorba despre el.
Este usor sa spui ca Sting este din California pentru ca asa spune toata lumea si suna mai bine, dar sa nu verifici ca el de fapt s-a nascut si locuieste in Omaha, Nebraska. Astfel de coincidente fabricate se gasesc la tot pasul.
Exemple:
- a patra litera din Fresno este "s" care este initiala de la Sting. It's got to be him!
- California este la granita cu Mexic, iar granita = border care suna ca Borden (numele de familie al lui Sting). It's got to be him!
- show-ul se desfasoara pe 21 februarie (21 + 2 = 23), iar Sting este nascut pe 20 martie (20 + 3 = 23). It's got to be him! Numbers don't lie (http://www.imdb.com/title/tt0481369/)
etc.
Big Sexy
4th February 2011, 10:19
Cum spunea si Stefan, "the Hell froze over". Desi prima oara cand am vazut zvonurile mi s-a zburlit parul pe mine tot nu pot crede ca un astfel de meci ar fi posibil si eu cred ca e mai bine asa, sa lasi fantezia sa umple golurile.
Cu tot respectul pentru Sting dar meciurile sale din ultima vreme nu il recomanda pentru un asemenea meci. Taker, desi e luptatorul meu favorit, nu mai poate nici el sa se ridice la nivelul asteptarilor fanilor pentru un astfel de meci. Nu ar fi la fel de rau ca ultimul Flair vs. Hogan dar in nici un caz nu ar fi la fel de bun ca Michaels vs Taker si se presupune ca se doreste o evolutie permanenta la wrestlemania, ultimul TREBUIE sa fie mai bun decat precedentul.
Eu sper sa nu fie Sting vs Taker sau se mai duce dracului inca un mit din ciclul "ce ar fi daca".
daby
4th February 2011, 12:40
Big Sexy a zis-o cel mai bine.
Leka
4th February 2011, 14:26
Mie mi-ar placea Diesel vs Taker un Last ride match ...
AleXXander
4th February 2011, 14:43
Diesel nu mai poate.
Dr. Pinyada
4th February 2011, 17:04
Din nefericire, trebuie sa fiu de acord cu Big Sexy. Un meci Taker vs Sting la WrestleMania ar fi fost cu siguranta un candidat pentru meciul anului... acum 6-8 ani. In prezent, nu cred ca vreunul dintre cei doi mai poate vinde cum ar trebui acest meci. Prin urmare, o asemenea confruntare nu ar fi decat un PR stunt pentru fanboys batrani si nostalgici (Big Sexy and myself included). Pe de alta parte, cred ca cei din WWE isi permit doar un adversar de PR pentru Taker la WM, deoarece nu vad pe niciunul din randul tinerelor talente (Barrett, Sheamus, McIntyre etc) sa merite un asemenea meci.
Laurian1903
4th February 2011, 19:00
Taker nu va pierde niciodata la WrestleMania. Ar fi o mare tampenie.
Meciul lui de retragere probabil ca va avea loc in cadrul altui PPV.
Ma indoiesc ca WWE l-ar aduce inapoi pe Sting cu atata hype doar pentru a-i cere sa piarda "deja" la WrestleMania.
Deci ma indoiesc ca Taker il va avea ca adversar pe Sting la acest PPV, judecand dupa ecuatia de mai sus.
milanezu
4th February 2011, 21:37
cu meciurile: miz vs cena si edge vs adr nu vad cum ar putea obtine vince 1 milion de buys.
deci trebuie un meci cu draw mare.
come on vince give us sting vs taker.
Laurian1903
5th February 2011, 01:14
Va fi mai degraba Sting vs Cm Punk
Parca-l vad deja gonind intreg NEXUSUL din ring cu bata de baseball pana la meciul de la WM. heh.
Giorgian
5th February 2011, 09:13
La ce booking am vazut la RR si la cat de important este un PPV si un meci ca Rumble in ochii writter-ilor m-as astepta sa fie Sting vs. Hornswoggle :|
Laurian1903
5th February 2011, 11:05
LOL. Sad but true...
Sting vs The Miz? Hmm...
Stifler
6th February 2011, 15:27
No!
PSYCHO
6th February 2011, 19:33
... de pe S365, e fãcutã de ceva copchil, dar e tare ...
http://i56.tinypic.com/24cy44h.jpg
Heath Scumm
7th February 2011, 12:42
^Wow!
Laurian1903
7th February 2011, 18:39
Da, foarte priceput copchilul!
Sa vedem daca e realizabila fantezia...
Reaper
8th February 2011, 00:03
Za balance is shifting in your Reaper's favor, hmmm... (http://bleacherreport.com/articles/599767-sting-edge-skip-sheffield-and-mondays-top-wwe-news/entry/47038-wwe-news-sting-not-in-talks-with-the-wwe-after-all)?
AleXXander
8th February 2011, 00:13
Zice asta cine ? Un prost precum Meltzer ? Hai sa fim seriosi. Stirile lui sunt la fel de credibile precum premiile lui. :D
Also, Vinnie va fi la RAW asta seara. Angle WM, 2/21/11 sau aflam GM-ul ?
Brain-dead
8th February 2011, 09:58
Zice asta cine ? Un prost precum Meltzer ? Hai sa fim seriosi. Stirile lui sunt la fel de credibile precum premiile lui. :D
Ce-i in neregula cu premiile lui ?
Ratonu
8th February 2011, 16:04
ªtii cã el nu are un glob de cristal care îi spune toate informaþiile, ci chiar le obþine de la oameni din interior, nu? Iar premiile sunt date dupã voturi de la cititori ºi sunt la fel de credibile ca oricare alte premii date de orice fan, exceptând categoriile unde existã criteriul draw, care poate fi demonstrat obiectiv.
Eu, unul, n-aº fi aºa entuziasmat de Sting, mai ales pentru un meci cu Undertaker, care ar fi destul de random ºi slab ca acþiune. Sigur cã ar fi un moment atractiv, dar la cât de distruºi sunt amândoi acum ºi cum Borden n-a lucrat niciodatã în WWE... nu ºtiu. Din nefericire, nici nu prea sunt alte soluþii pentru Taker, fiindcã nimeni nu e împins ca lumea.
issue
8th February 2011, 16:19
Versurile cantecului din promo spun ceva de genu :"There ain't no grave to keep my body down..." ....Taker anyone? :D
AleXXander
8th February 2011, 18:06
Si de ce sa nu fie un mesaj pentru Undertaker ? :D Nu ti se pare prea evident sa bage exact melodia de dinainte de WM 26 la un promo Undertaker/Shawn Michaels ?
Laurian1903
8th February 2011, 18:21
Hmm... ar putea fi Undertaker sau ar putea fi totusi The Crow (Sting).
milanezu
8th February 2011, 23:48
e clar este vorba de revenirea lui taker.
era prea frumos sa fie adevarat.
sting ramane singurul nume mare care nu vine in wwe.
Laurian1903
9th February 2011, 00:48
Why all the hype pentru revenirea lui Taker? Nu prea vad sensul.
Mult mai de efect ar fi o aparitie surpriza in stil clasic, lumini stinse, clopotele iadului, etc.
Dave Meltzer ori e dezinformat, ori le face jocul celor din WWE tocmai pentru a face surpriza si mai devastatoare.
Sunt totusi sanse sa fie Sting, nu vad rostul unui promo Undertaker, era clar ca va reveni in curand.
Ratonu
9th February 2011, 02:45
LOL... Why all the hype?! Taker e omul numãrul 1 (UNU) în lanþul trofic WWE ºi în întreg business-ul ca personaj. Are în companie 20 de ani din care o bunã parte a purtat pe umeri întregul brand SmackDown ºi a reuºit cel mai bun meci din fiecare din ultimii doi. Care a fost a doua zecimalã la rating-ul de 1.1 de câte ori a fãcut Sting ceva interesant?
Dr. Pinyada
9th February 2011, 11:57
De câte ori a fãcut Sting ceva interesant?
SuperBrawl '93, Uncensored '97, Starrcade 97, SuperBrawl '98, Spring Stampede '98, Slamboree '98, Halloween Havoc '99... si cam in fiecare episod de Nitro intre 1996 si 1998.
Ratonu
9th February 2011, 16:30
Pãi mersi cã ai scos aia din context. :P Ideea era cã Sting nu e aºa relevant pentru publicul WWE din 2011, nu ºtiu dacã e mãcar cât Booker sau Diesel ºi nici ei n-ar fi cele mai bune soluþii pentru meciuri la Mania. Undertaker, în schimb...
Apropo, am visat azi dimineaþã cã Taker a revenit, a luat titlul SmackDown înainte de WM ºi a fost bãtut la show-ul cel mare de Alberto Del Rio. ªi mi-a plãcut.
Feanoro
9th February 2011, 17:59
E clar ca promoul si tot setupul sunt menite de WWE sa scoata speculatii si sa vanda bilete. However, s-ar putea sa fie ceva mai mult de atata. After all omul din acel promo nu pare sa fie Undertaker, Shawn Michaels deja este expus pentru HOF si nu se mai intoarce in ring in mod constant si daca faci promo pentru Undertaker, why all the secrecy? Why not clearer hints?
Laurian1903
9th February 2011, 20:39
^ My point exactly. Too much hype for something that everyone saw coming. Plus ca Taker nici n-a lipsit chiar atat de mult timp incat sa justifice asemenea promo-uri.
AleXXander
9th February 2011, 20:43
De acord cu Laurian si Feanoro.
In plus, de ce sa foloseasca un promo care implica ploaia si in care nu ii e aratata fata celui in pelerina. Daca ar fi fost Undertaker, ar fi putut sa foloseasca foarte bine un promo in genul acestuia:
N-QJ9__Tc5A
Reaper
9th February 2011, 20:57
Astfel de coincidente fabricate se gasesc la tot pasul[...]
etc.
This guy is my God:
http://www.youtube.com/watch?v=KcjcUjKy6Mo&feature=player_embedded :)
Raiden
9th February 2011, 21:00
Apropo, am visat azi dimineaþã cã Taker a revenit, a luat titlul SmackDown înainte de WM ºi a fost bãtut la show-ul cel mare de Alberto Del Rio. ªi mi-a plãcut.
Cosmar. :o:
Laurian1903
9th February 2011, 21:29
This guy is my God:
http://www.youtube.com/watch?v=KcjcUjKy6Mo&feature=player_embedded :)
Daaa, e genial gagiul :D
AleXXander
9th February 2011, 23:57
http://www.kupywrestlingwallpapers.info/wallpapers/sting-undertaker-wallpaper-1280x1024.jpg
Laurian1903
10th February 2011, 09:22
^ Foarte tare.
Daca as putea, m-as introduce in stare de criogenie pana pe 21, nu mai am rabdare!
Dr. Pinyada
10th February 2011, 15:47
Pãi mersi cã ai scos aia din context. :P
No problem. You can always count on me to do so.
Ideea era cã Sting nu e aºa relevant pentru publicul WWE din 2011
Ma intreb ce se va alege de aceasta generatie?! Noi am crescut cu Hogan, Nash, Hall si Sting, in timp ce ei cresc cu John Cena, Drew McIntyre, Hornswoggle si del Rio.
Ma intreb cati pusti au incasat-o in seara Rumble-ului pentru intrebarea "tati, cine naiba e Diesel?"
Gombos
11th February 2011, 08:56
LOL... Why all the hype?! Taker e omul numãrul 1 (UNU) în lanþul trofic WWE ºi în întreg business-ul ca personaj. Are în companie 20 de ani din care o bunã parte a purtat pe umeri întregul brand SmackDown ºi a reuºit cel mai bun meci din fiecare din ultimii doi. Care a fost a doua zecimalã la rating-ul de 1.1 de câte ori a fãcut Sting ceva interesant?
si Sting a fost poate numarul 1 intr-un WCW plin de staruri si a facut meciuri foarte bune pana acum 3-4 ani in TNA;, cu mentiunea ca Undertaker e mai tanar cu 6 ani. can we see this please?
http://img214.imageshack.us/img214/7043/wp21.jpg
/hello cea din stanga sus please /hello
or this, but it is hard to believe: :)
http://www.stanleyart.com/Sting034.jpg
Gombos
11th February 2011, 09:11
e clar este vorba de revenirea lui taker.
era prea frumos sa fie adevarat.
sting ramane singurul nume mare care nu vine in wwe.
:rosu: for you
"The only thing for sure about Sting is nothing is for sure"
:P
iar promo-ul e 2 in 1, intoarcerea lui Taker si debutul lui Sting, amandoi apar in el:
http://www.youtube.com/watch?v=JLoqIcJtnIk
milanezu
11th February 2011, 12:59
undertaker vs triple h cu michaels special referee.
Dr. Pinyada
11th February 2011, 13:28
undertaker vs triple h cu michaels special referee.
De ce nu Undertaker vs Bret Hart cu HBK special referee?
AleXXander
11th February 2011, 13:34
Undertaker vs Triple H ? Aveam de gand sa il vad live si anul asta, dar avand in vedere ce meciuri sunt pe foaie si ce meciuri se speculeaza, imi e frica sa nu adorm.
Laurian1903
11th February 2011, 17:03
De ce nu Undertaker vs Bret Hart cu HBK special referee?
Oh, daaaaaaaaaaaa! Mi-ar place si mie... doar ca Bret nu poate incasa nici macar un slam, nu are medical clearance pentru asa ceva. Doar daca intre timp a mai facut progrese in ceea ce priveste simptomele post-stroke, ceea ce e foarte putin probabil.
Mai degraba il vad pe Hart ca special referee intr-un meci la WM, ceea ce s-ar putea intampla, Bret a aruncat niste hint-uri cu referire la WM in ultimele saptamani.
Cat despre promo-uri... ultimul link pus de Gombos chiar m-a pus pe ganduri.
http://www.youtube.com/watch?v=JLoqIcJtnIk
It really could be both Taker and Sting meeting in that house.
Unul intra prin fata, celalalt din spate. Tag-Team maybe? Daca nu, o alianta sigur!
AleXXander
11th February 2011, 17:32
Tre sa recunosc ca videoul ala e destul de interesant. A fost o teorie pe care n-am luat-o in calcul pana acum. Adica ma asteptam sa fie un 2 in 1, dar nu sa fie vorba de un promo pentru fiecare.
^ Nu neaparat. Poate aia e casa unde se intalnesc pentru meciul final, casa fiind WWE-ul.
Marko
11th February 2011, 20:45
Triple H vs Undertaker chiar ar fi misto , daca ar fi construit bine .
Laurian1903
11th February 2011, 21:11
Nu cred ca Triple H va reveni doar pentru a si-o incasa la WM.
Plus ca mai are niste socoteli neincheiate cu Sheamus.
Taker vs Sting could be epic daca ar fi un No Holds Barred, Falls Count Anywhere sau ceva in genul asta.
Marko
11th February 2011, 21:24
Da, la fel ca si Bret Hart vs Vince McMahon .
P1ka
11th February 2011, 23:09
Triple H vs Sheamus (Wrestlemania)
Vreo 5-6 Peedigree - uri pe Sheamus !
P.S : Sting Removed From TNA Roster !
Laurian1903
12th February 2011, 16:00
MISTERY FINALLY SOLVED.
Trebuia sa ne gandim ca poate fi doar...
http://www.ticketwarehouse.com/tickets/984813/madison-square-garden/lady-gaga.php
Marko
12th February 2011, 16:40
Ha Ha, si voi visati la The Rock. =))
AleXXander
12th February 2011, 16:42
Si ce legatura are Rock cu 2/21/11 ?
Rock va fi guest host-ul de la WrestleMania.
Laurian1903
12th February 2011, 20:34
Inca nu e sigur... dar ar fi cool.
milanezu
14th February 2011, 22:35
Si ce legatura are Rock cu 2/21/11 ?
Rock va fi guest host-ul de la WrestleMania.
bob barker guest host of WM.
:happy
AleXXander
14th February 2011, 22:39
Ar fi prea evident (asta pt ca oricum si-a anuntat prezenta pt WM) si n-ar avea impact prea mare.
milanezu
14th February 2011, 22:51
cred ca dupa money in the bank nu mai are rost sa urmaresc showul.
de toata jena anul asta.
AleXXander
14th February 2011, 22:52
Nici MiTB-urile n-au mai fost cine stie ce de la WM 23 pana acum. Cel putin au avut elementul surpriza, in sensul negativ in 2010. :D
Freddie Foxxx
14th February 2011, 23:08
nici macar pentru justin bieber :) ?
AleXXander
14th February 2011, 23:12
Hemafroditul ala canta in deschidere probabil. :D
Tudor_Ancu
15th February 2011, 09:52
^ Man Nu e Hermafrodit ...
She's just a girl , leave her be ...
Laurian1903
15th February 2011, 10:07
Ok, now I'm pretty sure I saw white facepaint through that window, while the chest and chin shown in the close-up clearly belonged to the Undertaker.
Undertaker vs Sting at WM, and probably Rock vs John Cena, desi ar fi fost mult mai epic Rock vs Taker.
Giorgian
15th February 2011, 10:52
Pe "celalalt" forum se zice ca in casa e 'Taker si afara e Sting. Naiba mai stie... one more week!
Laurian1903
15th February 2011, 13:11
Pe "celalalt" forum se zice ca in casa e 'Taker si afara e Sting. Naiba mai stie... one more week!
Ar avea sens, Taker fiind de-al casei (asociata cu WWE), iar Sting nou-venitul care il va provoca. Desi nu e o idee prea buna pentru Sting sa-si expuna facepaint-ul la atata ploaie :P
Giorgian
15th February 2011, 13:32
Pai intra in casa cu el curgand, o sa arate ca Courtney Love dupa o bauta :cry:
Laurian1903
15th February 2011, 18:09
Damn, tocmai am descarcat RAW-ul de ieri in format HD pentru a analiza mai bine "naluca" din dreptul geamului, insa in aceasta varianta promo-ul lipseste cu desavarsire.
WTF?
AleXXander
15th February 2011, 18:29
Da, asa e. Si eu am luat HD-ul si lipseste, dar macar vei fi multumit de faptul ca "ass"-ul lui Rock nu e cenzurat. :D
Am verificat insa pe wwe.com. E clar ca sunt doi oameni in acel promo, din care unul e Undertaker, adica cel din casa. Chiar si muschii arata lucrul asta. Da, e ciudat ca poti recunoaste un barbat din cauza muschilor de la piept. :happy
Iar un al doilea om e cel care vine spre casa. Treaba cu Triple H nu mi se pare credibila, deci raman la parerea ca e Sting.
Raiden
15th February 2011, 18:37
Ok, now I'm pretty sure I saw white facepaint through that window, while the chest and chin shown in the close-up clearly belonged to the Undertaker.
Undertaker vs Sting at WM, and probably Rock vs John Cena, desi ar fi fost mult mai epic Rock vs Taker.
The Rock vs. Undertaker s-a intamplat de multe ori in Attitude Era si ar fi irelevant in momentul de fata.
Giorgian
15th February 2011, 18:55
Da, asa e. Si eu am luat HD-ul si lipseste, dar macar vei fi multumit de faptul ca "ass"-ul lui Rock nu e cenzurat. :D
Am verificat insa pe wwe.com. E clar ca sunt doi oameni in acel promo, din care unul e Undertaker, adica cel din casa. Chiar si muschii arata lucrul asta. Da, e ciudat ca poti recunoaste un barbat din cauza muschilor de la piept. :happy
Iar un al doilea om e cel care vine spre casa. Treaba cu Triple H nu mi se pare credibila, deci raman la parerea ca e Sting.
Mai ziceai de mine cand vorbeam de coapsele lui Orton :happy:
Dar ai drepatate, 'Taker are pectoralii usor de recunoscut pentru un fan.
Laurian1903
15th February 2011, 18:58
Nu si daca Taker cauta un adversar pe masura pentru ultimul sau meci la WM.
Nu vorbesc de un farewell match, deoarece sigur nu va fi invins vreodata la WM, ci doar de ultimul sau meci la acest PPV.
Nimeni mai potrivit decat un alt veteran, de statura impunatoare si cu mare priza la fani.
Rock vs Cena ar insemna Attitude Era vs PG Era, si ma tem ca SuperCena ar iesi invingator (intr-un fel sau altul), pentru a nu revolta noua generatie.
De aceea nu sunt sigur ca vreau sa vad Rock vs Cena la WM.
Deocamdata nu e nimic batut in cuie insa, we'll see what happens
Laurian1903
15th February 2011, 18:59
Nu si daca Taker cauta un adversar pe masura pentru ultimul sau meci la WM.
Nu vorbesc de un farewell match, deoarece sigur nu va fi invins vreodata la WM, ci doar de ultimul sau meci la acest PPV.
Nimeni mai potrivit decat un alt veteran, de statura impunatoare si cu mare priza la fani.
Rock vs Cena ar insemna Attitude Era vs PG Era, si ma tem ca SuperCena ar iesi invingator (intr-un fel sau altul), pentru a nu revolta noua generatie.
De aceea nu sunt sigur ca vreau sa vad Rock vs Cena la WM.
Deocamdata nu e nimic batut in cuie insa, we'll see what happens
milanezu
15th February 2011, 20:03
rock vs cena at wm?
not gonna happen.
rock a spus clar ca nu revine ca wrestler.
oare pana la wm cate aparitii mai face rock?
saptamana de saptamana nu prea cred.
Raiden
15th February 2011, 20:23
Nici eu nu cred ca The Rock va lupta la WrestleMania. Probabil ca va fi implicat ca special enforcer in meciul John Cena vs. The Miz pentru titlul WWE.
Ratonu
15th February 2011, 20:56
rock vs cena at wm?
not gonna happen.
rock a spus clar ca nu revine ca wrestler.
oare pana la wm cate aparitii mai face rock?
saptamana de saptamana nu prea cred.
Da, asta cred ºi eu. Sã nu ne entuziasmãm degeaba!
ªi Cena ar face bine sã se ridice ca lumea pentru ce o avea de fãcut cu Rock, altfel readucerea lui va deveni cel mai prost lucru pentru produsul ãsta.
P.S. Sper sã vãd ºi eu alea cu 21.02 disearã, pe Sky a fost unul singur.
Reaper
15th February 2011, 21:00
^^Si il va ajuta pe Miz sa-si pastreze titlul pe motiv ca-l uraste pe John Cena, facand astfel probabil cel mai neasteptat heel turn din istorie. I'm not kidding. It could happen.
Laurian1903
15th February 2011, 22:05
Daca nu revine ca wrestler, de ce ar spune "and I promise you, I will never ever go away?"
Hmm...
h1mZ
15th February 2011, 23:07
Eu cred ca revine ca wrestler, insa in orice caz nu cred ca lupta pana dupa WM. E ring rusty, in cazul in care nu s-a antrenat pe undeva in secret ceea ce nu prea e plauzibil...
Cat despre Sting, sa fim seriosi, n-o sa vina Sting in WWE.
Reaper
16th February 2011, 08:24
Daca nu revine ca wrestler, de ce ar spune "and I promise you, I will never ever go away?"
Pentru ca dupa WM sa spuna (din postura de heel): "I lied to you. You suck! I was here only for the money. You suck some more! I'm going away now and never coming back, you unstoppable sucklords..."
Laurian1903
16th February 2011, 08:56
Daca vor indrazni sa-l transforme in heel doar pentru a-l propulsa si mai mult pe SuperCena in ochii fanilor, s-ar putea sa ma ingretosez in asemenea hal incat sa nu mai urmaresc niciodata WWE.
Feanoro
16th February 2011, 12:05
Vinnie doesn't have the balls to do that, whatever Rock does in WWE sunt sigur ca Rock are creative control si daca va fi un Rock vs Cena down the line pun pariu cu cine doreste ca nu va castiga Cena.
Daca ar fi posibil (si mai mult ca sigur nu e) ar fi un nou Invasion Angle cu o schimbare la fatza al WWE-ului dar cu Rock ca leader de grup. Imagine Rock + a returned Jericho + Edge, etc. reviving the Attitude Era in WWE against Cena, Orton, Miz, etc.
Sincer ceea ce a spus Rock ma face sa cred ca va avea aparitii oarecum regulate, probabil o data la cateva saptamani. And I'm pretty sure the Rock will eventually have to actually turn that son of a bitch sideways and... :D
Daca stam sa ne gandim un pic, o revenire PARTIALA a lui Rock ar fi benefica si pentru cariera lui, in ultimii ani si la talkshowuri americane si in presa, etc mai mult auzeam de Cena, etc decat de Dwight Johnson. Si cu toate ca Rocky CAN act si cu toate ca a facut cateva filme de calitate, popularitatea lui mai mult a scazut in ultimii ani, de cand a parasit WWE-ul fatza de ce era in 2003/2004.
Plus ca hai sa fim seriosi, The Rock face in medie vreo 2 filme de rol principal pe an lately + aparitii de 5 minute in vreo alte 3 + eventual niste voiceoveruri. He can handle a partial WWE schedule, come on...
Giorgian
16th February 2011, 13:41
Dwayne ;)
Reaper
16th February 2011, 13:58
in ultimii ani si la talkshowuri americane si in presa, etc mai mult auzeam de Cena, etc decat de Dwight Johnson.
Can't blame'em. I've never heard of this Dwight Johnson either. :)
Laurian1903
16th February 2011, 18:55
Oh, come on, cut the man some slack, se mai intampla cand scrii cu entuziasm.
Tak3r
16th February 2011, 19:48
Dupa forma barbiei, tipul din cel de-al treilea promo e Shawn Michaels.
Taker vs. Triple H vs. Shawn Michaels
Ratonu
16th February 2011, 20:18
Streak vs. Career: Undertaker vs. Triple H cu Shawn Michaels arbitru/enforcer. :ok:
ªi da, discuþia Rock ar trebui sã se mute de aici la Raw sau în altã parte.
Laurian1903
17th February 2011, 00:23
Daca HBK ar fi enforcer, ar insemna ca Triple H sa castige, altfel scenariul ar fi lipsit de sens/drama.
Ori sper din suflet ca WWE sa nu indrazneasca sa faca asa ceva cu Undertaker.
Desi e foarte probabil, avand in vedere cat de overrated a fost mereu Triple H.
No offense, e un personaj ok, insa m-a deranjat faptul ca a devenit "legenda" desi e inca activ, doar pt ca ii da ciocane la Stephanie McMahon.
Gombos
17th February 2011, 13:17
in promo-ul 3, este mai mult decat clar ca Sting, Undertaker, Triple H si Shawn Michaels apar in el.
http://www.youtube.com/watch?v=3GYDDcmXAQM
de ce nimeni n-a luat in considerare un meci pe echipe? cum zicea cineva, e greu de crezut ca Sting a fost adus pentru a-i intrerupe seria lui Undertaker la Wrestlemania.
e o ipoteza lansata de mine, ce spuneti?
Brain-dead
17th February 2011, 13:22
E greu de crezut ca HBK va reveni sa lupte..
Giorgian
17th February 2011, 13:23
Si de ce trebuia sa faci un topic nou cand puteai sa-ti dai cu parerea in cel deja existent?!
Gombos
17th February 2011, 13:24
ok, scuze, atunci rog un moderator sa ne mute posturile in topicul cu 21/12!
AleXXander
17th February 2011, 13:45
Shawn Michaels nu va mai reveni pentru a lupta. El nu e ric flair.
Giorgian
17th February 2011, 14:12
Lol, asta vroiam sa zic eu XX. Exact cu aceleasi cuvinte.
Laurian1903
17th February 2011, 14:55
Oh, come on. Deja e prea trasa de par toata chestia.
Pentru doua personaje exista intr-adevar niste semnale, insa 4 deja e prea mult.
Desi trebuie sa recunosc ca trasaturile faciale, gura in special din acel close-up seamana mult cu cele ale lui HBK.
Iar tzacanitul ala a folosit coloana sonora din Saw 1 :)
Tudor_Ancu
17th February 2011, 17:02
http://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/2181811.jpg
Steel Jar
17th February 2011, 17:52
Pot sa se intoarca 10 , numai sa fie si Sting printre ei. Osa vedem luni ce se va intampla.
Sper sa nu ramanem dezamagiti, cei care speram sa vina Sting in WWE. Doamne ce meci istoric ar putea fi intre Taker si Sting.
h1mZ
17th February 2011, 19:40
Mi-as pierde respectul pt sting instant :D
legendkiller
17th February 2011, 20:51
Nu stiu daca mi-am dat cu parerea pe acest thread, insa dupa ce am urmarit ultimul promo si o poza atat cu Undertaker cat si cu Shawn Michaels, vreau sa precizez ca in opinia mea, in ceea ce priveste trasaturile fizice ale omului din casa, acesta este nimeni altul decat "The HBK" Shawn Michaels, nicidecum Underataker. Daca observati lipseste barba lui Taker, iar atat nasul cat si barbia par a fi ale Showstopperului. :D
Laurian1903
17th February 2011, 21:04
Dar de ce ar purta echipament in stil Taker/Sting?
Ar putea fi Taker vs Sting cu HBK special enforcer.
Feanoro
17th February 2011, 21:16
Intr-adevar omul ala seamana prea mult cu HBK pentru a fi coincidenta, si mai ales cu HBK cum a aparut la intro ptr HOF ultima oara.
Dar intr-adevar clipul pare sa sugereze HBK observand ceva de departe cu o mina trista, it might be Taker vs HHH cu HBK enforcer.
Laurian1903
17th February 2011, 21:17
Sunt tare curios cum au gandit ei dezvaluirea pregatita pentru emisiunea viitoare.
Daca e vorba de mai multe personaje, au de gand sa le introduca pe toate in aceeasi emisiune?
Separat? Impreuna? Cum?
This is weird.
Steel Jar
17th February 2011, 21:28
E placut Laurian totusi. E placut sa astepti un Raw care sa iti capteze atentia si sa stai cu sufletl la gura pentru ca nu stii la ce sa te astepti de la urmatorul show.
Anticiparea astea ne omoara, dar poate o sa avem rezultatele asteptate si asta o sa merite totul.
Giorgian
17th February 2011, 21:39
E clar ca e gura lui HBK, dar are echipamentul ala cu "decolteu" marca Taker (si Sting dupa cum mentiona si Laurian) plus parpalacul de piele. This shit is weirder by the week. Deja ma doare capul. Oricum mi-am cam luat gandul de la Sting. Cred ca au incercat sa-l aduca, probabil ca nu s-a putut, si l-au bagat pe HBK pe filiera si pe HHH ca sa salveze vignette-ele.
Steel Jar
17th February 2011, 21:42
E figura lui HBK. Daca te uiti , se vede cum cineva priveste de dupa un geam si apoi vedem reflexia chipului HBK si corpul lui Taker. Dar cine este cel de-al treilea de afara , din ploaie?
legendkiller
17th February 2011, 21:55
The egocentrist himself, "The Game" Triple H. :D
Laurian1903
17th February 2011, 22:10
E placut Laurian totusi. E placut sa astepti un Raw care sa iti capteze atentia si sa stai cu sufletl la gura pentru ca nu stii la ce sa te astepti de la urmatorul show.
Anticiparea astea ne omoara, dar poate o sa avem rezultatele asteptate si asta o sa merite totul.
Sigur ca e placut!
Dar ma intreb ce naiba au de gand de data asta, ce si cum vor face.
Ma astept la ceva exploziv, nu cred ca vom fi dezamagiti.
Referitor la Sting, nu cred ca WWE ar fi riscat sa dea drumul la vignete daca nu ar fi incheiat deja un contract cu el. Daca nu vom avea parte de Sting, va fi doar pentru ca am interpretat gresit promo-urile.
Un fel de halucinatie in masa :)
Gombos
18th February 2011, 01:45
E clar ca e gura lui HBK, dar are echipamentul ala cu "decolteu" marca Taker (si Sting dupa cum mentiona si Laurian) plus parpalacul de piele. This shit is weirder by the week. Deja ma doare capul. Oricum mi-am cam luat gandul de la Sting. Cred ca au incercat sa-l aduca, probabil ca nu s-a putut, si l-au bagat pe HBK pe filiera si pe HHH ca sa salveze vignette-ele.
bun, dar cum iti explici ca si in promo-ul 3 apar semne care ne duc cu gandul la Sting? urma de "scorpion" in pamantul moale de exemplu...
eu inca cred ca Sting isi va face debutul! altfel scoteau chestia asta din promo-ul 3
Giorgian
18th February 2011, 02:08
Urmele din noroi, cuierul etc sunt halucinatii provocate de fanatismul celui care e facut analiza aia. E la fel ca si cu norii, daca te uiti la ei incepi sa vezi ceea ce vrei tu sa vezi.
Laurian1903
18th February 2011, 14:18
Asta cam asa e. A inceput sa numere pana si lumanarile si sa interpreteze ca fiecare lumanare reprezinta un personaj WWE.
Come on.
Steel Jar
18th February 2011, 15:30
I see faces in this clip
There are scorpions
There is with Sting:D
Nici eu nu cred ca este vorba de Sting, dar tot as vrea sa fie el. Nu are nici-o logica nu?
cutuma
18th February 2011, 16:00
Daca va intereseaza, pe foile de comentariu care ne-au venit, clipurile sunt trecute drept "Undertaker vignette"
Laurian1903
18th February 2011, 17:49
Ok, fine, lasand speculatiile trase de par la o parte, un lucru e clar totusi: vignettele implica sigur doua personaje.
O silueta se afla afara in ploaie, cealalta inauntru, cu lumanari in fundal. Iar daca e vorba de Sting, nu cred ca ar risca nimeni sa ii treaca numele explicit pe vreo foaie, tocmai pentru a evita un huge leak.
This is very interesting:
"The 2.21.11 vignettes of a dark figure walking through the rain in a full-length trench coat have created radical speculation over a certain Icon. Would-be insiders staked their claim that this was none other than Sting, and that he was well on his way to WWE to challenge The Undertaker for his WrestleMania Streak.
Furthermore, others have remarked the similarity of 2.21.11 to a video package of Sting’s WCW return at Starrcade ’97. Although, the Starrcade vignette reintroduced Sting’s vengeful side going into his match with Hollywood Hulk Hogan, while 2.21.11 exhibits the figure walking into a sequestered cabin. Why would Sting need seclusion?
And why 2.21.11? Aside from it being the Raw after The Elimination Chamber pay-per-view, what significance does this date hold? Or what if it’s not the date, but the day that carries significance? 21 days…? 21 years….?
21 years ago, Sting was the NWA World Heavyweight Champion in WCW. On September 1, 1990, Sting defeated a wrestler by the name of Mean Mark. But to everyone else, Mark would become known as The Undertaker
Two months after his match with Sting (also his final match in WCW), The Deadman debuted in WWF/E, while Sting remained a prominent fixture in WCW. That was up until WWE purchased WCW, in which Sting chose not to partake in Vince’s company.”After all the years that I put into wrestling up to that point, it just seemed like a gamble to me. I didn’t trust how I would be used.”
A second vignette was aired this week featuring the lyrics of Johnny Cash, “There ain’t no grave (Can Hold My Body Down).” Now, these lyrics indicate a vengeful promise. The grave can signify WWE burying WCW through its Invasion Angle, and Sting wanting retribution for the company he wrestled in for so many years. And if he has finally decided to come to Vince’s company, it may possibly be to destroy the main attraction to its biggest spectacle of the year, The Undertaker’s Undefeated Streak.
Then again, the only notable wrestler known for wearing a trench coat that would require seclusion before fulfilling his vengeance is The Undertaker. The Undertaker has been buried alive many times, with no grave being able to hold his un-dead body down. With WrestleMania hastily approaching, Taker has a Streak to defend. The question is, against who?
Kane put him in a vegetative state, took his Holy Grail, turned Paul Bearer against him, and ultimately buried him alive. Wade Barrett and The Nexus, for reasons unknown even to Kane, aided in weakening Taker before his burial.
However, after losing in a Last Man Standing match to Edge, Kane’s role as the tormentor for Friday Night Smackdown has subsided. Wade Barrett is no longer the leader of The Nexus, but a member of The Corre. Too much has occurred in WWE since Taker’s absence.
Who’s left for Taker to face? With Triple-H most likely inducting Shawn Michaels into the WWE Hall of Fame class of 2011, The Game could have a score to settle with The Phenom, because after all, it was Taker who ended Michaels’ career.
So who’s in the vignette, Sting or Taker? The latter of the two seems more probable as Taker is expected to come through in time for ‘Mania. In addition, prior to the vignette, WWE advertised in TV spots (through the Fresno Arena) that The Undertaker would be appearing at the Raw show.
Then again, this may be a stretch but, Sting is billed from Venice Beach, California, and Raw 2.21.11 takes places in Fresno, California. And another stretch, only because Sting wrestling in WrestleMania in Atlanta, Georgia, the birthplace of World Championship Wrestling would be of historic value, what if Sting was the perpetrator behind The Nexus attacking Taker? We all heard David Otunga once threaten Barrett about telling the world why they helped Kane, and Barrett made sure to keep Otunga quiet. What if the truth is that Sting wanted Taker to be in a weakened state come WrestleMania, so when he finally ends the Streak, he can prove that WCW wrestlers were not peons."
Giorgian
18th February 2011, 18:32
Wow, multi tacaniti pe internetul asta :cry:
Oricum, bun scenariul.
Steel Jar
18th February 2011, 18:35
Mai sunt 3 zile si ne vom lamuri, cine , ce si cum.
Sper sa nu ma forteze VKM sa imi cumpar un tanc si sa atentez la viata lui. Ar face bine sa fie implicat si Sting, altfel "I'm commin' for ya old man".:D
Laurian1903
18th February 2011, 20:52
Better bring someone with ya, I heard that his son in-law carries a sledgehammer ;)
Gombos
18th February 2011, 23:23
wow, abia astept... Sting e cel mai mare wrestler din istorie! dar nu cred ca-l va bate la Wrestlemania pe Undertaker daca va avea loc o confruntare, Sting a fost tot timpul genul de wrestler ne-egoist si care putea castiga titlul intr-o seara si sa-l piarda apoi in scurt timp, in WCW intamplandu-se de cateva ori chiar in aceeasi seara.
deci eu cred ca daca Sting il va infrunta pe Taker la Wrestlemania, acesta nu-i va spulbera recordul incredibil, doar daca cumva Undertaker va alege sa se retraga! dar cine stie, poate Sting va fi cel care se va retrage dupa acest meci... sau poate nu se va retrage niciunul si vom mai avea meciuri intre cei doi! sau poate meciul dintre ei nu va fi la Wrestlemania...
cert e ca vom avea un meci Sting-Untertaker daca Sting debuteaza in WWE, fiindca fanii asteapta cu nerabdare acest lucru... ramane de vazut cand!
Laurian1903
19th February 2011, 00:23
Sting e cel mai mare wrestler din istorie!
Errr.... ok! Mai bine asa decat sa-l pui pe Hogan #1 :yes:
Undertaker nu va pierde la WrestleMania, astfel meciul sa de retragere nu va avea loc la acest PPV. Decat daca are de gand sa se retraga neinvins, ceea ce nu ar fi chiar lipsit de sens, avand in vedere personajul pe care-l interpreteaza.
Lordul
20th February 2011, 13:38
Undertaker face macar 20-0 la WM ....
daca nu cumva va continuua pana la 25 ....
Big Sexy
20th February 2011, 17:19
Din cauza mesajelor de acest gen avem din ce in ce mai putini oameni noi cu care sa schimbam idei pe OLS si din cauza asta forumul moare.
Laurian1903
20th February 2011, 19:13
Asa e, imi cer scuze.
Acum la modul cel mai serios, daca Taker chiar are de gand sa se retraga anul acesta, s-ar putea intampla ceva inedit, respectiv sa isi apere streak-ul in cadrul a doua meciuri in aceeasi seara. Unul in deschiderea PPV-ului, celalalt in inchidere.
Eu sincer nu-l mai vad sa reziste la standardele cu care ne-a obisnuit pana la WM din 2012. S-ar putea retrage frumos si spectaculos anul acesta.
AleXXander
20th February 2011, 19:43
http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/051/b/5/wwe_elimination_chamber_2011_by_all4_xander-d39z9ty.png
Ceva facut azi... :D
Apropo, am vazut ca nici nu exista un thread pentru EC. Ar fi posibil ca ultimul entrant din SD EC sa aiba legatura cu 2/21/11.
legendkiller
20th February 2011, 20:42
Nu face WWE-ul surprize de genul. Al 6-lea va fi unul dintre Dashing, Big Show, Christian sau bineinteles Dolph Ziggler.
AleXXander
20th February 2011, 20:52
Am decis sa nu mai sper la Christian ca sa nu am dezamagiri. :D
Feanoro
21st February 2011, 07:10
Face WWE-ul destule surprize EXACT in felul asta. Ca sa fac un pronostic (nu am vazut PPV-ul inca, abia peste cateva ore il scot de pe net) va fi o revenire a lui Taker si atat.
Sunt prea trase de par toate scenariile astea, dar sincer WWE nu sta sa ascunda umbre subtile in promouri in anumite forme cu anumite semnificatii. Iar muzica din vignette e chiar 100% evidenta: the Undertaker, who was buried alive, will come back to life to take his vengeance. Nu cred ca e o coincidenta din punctul asta de vedere ca Wade Barrett e acuma in Smackdown alaturi de majoritatea Nexusului first edition.
Laurian1903
21st February 2011, 18:57
Nu, nu e coincidenta, insa pe langa Taker sunt sigur ca am vazut white facepaint in dreptul acelei ferestre.
Nu trebuie sa-ti impui sa vezi, it's right there, in your face.
Damn, I can't wait for tonight.
Reaper
21st February 2011, 19:29
@all o'ya
NO SPOILERS, Please!!
Laurian1903
21st February 2011, 20:08
No spoilers, clar. Daca va fi sa scriu ceva despre asta inaintea altora, o voi face in alb.
Am descarcat (ahem) PPV-ul de ieri in HD si sunt convins ca in spatele acelei ferestre se afla o silueta cu fata pictata, macar partial, in alb.
Daca s-ar dovedi ca nu e Sting, ar fi o mare porcarie din partea WWE, deoarece ar insemna ca acel segment a fost intentionat conceput sa induca in eroare privitorul si nu m-ar mira ca multa lume sa se revolte din cauza asta. Insa nu m-ar mira ca Vince sa fi recurs la asa ceva pentru a-si asigura sky-high ratings.
I'm just saying I'd be VERY dissapointed.
P.S. Tocmai ma gandeam ca lumanarile acelea se sting din cauza curentului cauzat de usa care este deschisa de catre....
Well, vom afla in curand cine anume.
Leka
21st February 2011, 20:19
No spoilers, clar. Daca va fi sa scriu ceva despre asta inaintea altora, o voi face in alb.
Am descarcat (ahem) PPV-ul de ieri in HD si sunt convins ca in spatele acelei ferestre se afla o silueta cu fata pictata, macar partial, in alb.
Daca s-ar dovedi ca nu e Sting, ar fi o mare porcarie din partea WWE, deoarece ar insemna ca acel segment a fost intentionat conceput sa induca in eroare privitorul si nu m-ar mira ca multa lume sa se revolte din cauza asta. Insa nu m-ar mira ca Vince sa fi recurs la asa ceva pentru a-si asigura sky-high ratings.
I'm just saying I'd be VERY dissapointed.
P.S. Tocmai ma gandeam ca lumanarile acelea se sting din cauza curentului cauzat de usa care este deschisa de catre....
Well, vom afla in curand cine anume.
este vreun mod sa vad si eu faza ? in afara sa downloadez PPV :D
AleXXander
21st February 2011, 20:20
Toate video-urile sunt pe wwe.com. Iau si eu PPV-ul in HD ca sa fac ceva gif-uri in special, dar si pentru video-ul ala. Problema e ca nu-mi merge XWT-ul de vineri. Am inteles ca altora le merge... Nu stiu de unde poate fi problema.
Steel Jar
21st February 2011, 20:28
Vreau sa vad Rawul love in seara asta. Imi poate spune cineva la ce ora incepe si imi poate da un site unde as putea urmari Raw-ul. Niciodata nu am stat sa vad un Raw live, dar asta poate fi o noapte care sa merite.:D
Imi spun rugaciunile, mananc vitaminele si poate o sa primesc ce vreau de la Rawul asta ...WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
AleXXander
21st February 2011, 20:30
Iti faci cont si intri la sectiunea LIVE.
http://www.wrestleyourway.com/forum/forumdisplay.php?453-WYWTV-Live
Acolo o sa gasesti cateva thread-uri. Unul pentru TNA iMPACT, altul pentru RAW. Stream-urile sunt puse direct pe thread, nu tre sa mai intri in altceva.
Show-ul incepe la ora 4 si tine pana la 6 in noaptea asta.
Giorgian
21st February 2011, 20:50
Cred ca stau si eu. Am stat si aseara la EC si NBA All Star in paralel, m-am culcat la 6, azi iar imi dau programul peste cap.
Steel Jar
21st February 2011, 21:01
Multumes AleXXander.
Acum daca nu va fi Sting vs Taker la WM 27 , macar sa fie Taker vs HHH cu HBK arbitru.
Gombos
22nd February 2011, 02:06
woooooooooooooooooooo, mai 2 ore pana la show!!!!
Feanoro
22nd February 2011, 02:45
Unde pisicii mei tot vedeti face paintul ala eu nu inteleg:)) Ma mai uit o data la promoul din ppv...
Feanoro
22nd February 2011, 03:03
Ok deci m-am uitat cu atentie la promo de multe ori in hd, etc etc si nu am vazut nici un facepaint. M-ati innebunit cu toate interpretarile astea mistice astfel incat va spun eu ce am vazut:
Faza 1: Cadru cu casa, ploaie, etc. Iata mazgaliturile din pamant:
http://img411.imageshack.us/img411/6633/sdfgsdfgsd.png
Intr-adevar chestia din dreapta seamana a scorpion, dar sincer mi se pare prea subtila treaba ca sa fie veridica, mai ales ca se vede numai cand sunt fulgere afara.
Faza 2: Cadru cu omul din casa. N-am facut screenshot ptr ca mi se pare evident ca omul acela e Undertaker. Silueta, Mersul, Stilul palariei, chiar si conturul barbei sunt semne 100% de Undertaker.
Faza 3: Cadru cu omul din afara. Screenshot aici:
http://img233.imageshack.us/img233/6952/dghdfhgd.png
La piept seamana cu Undertaker dar fata este clar a lui HBK, si poarta palarie si haina de piele peste wrestling gear pentru ca este afara si ploua cu galeata.
Faza 4: Fade to image of 3 candles. Screenshot:
http://img573.imageshack.us/img573/1806/cbncvnbcnb.png
Apoi aceste lumanari sunt stinse si incepe muzica si clipul se termina.
Concluzia: Undertaker vs HBK III
Mai clar de atat nici ca se poate. Vom avea al 3-lea Taker vs HBK la WM.
Chiar nu inteleg toata obsesia cu Sting, cu etc. Clipul nu poate fi mai clar decat daca ar scrie cu litere mari si albe numele meciului.
h1mZ
22nd February 2011, 03:23
Hai ca vedem peste o ora si ceva :) Cine mai sta sa vada live ?
h1mZ
22nd February 2011, 03:50
E sting la vintage :D (cum a fost si rock inainte sa se intoarca)
Mike^
22nd February 2011, 03:59
Yeah nu stiu de ce, eu nu prea mai am sperante :( Taker va fi 100%, poate HHH, nu vad sa apara 3 superstaruri intr-un singur show...
Gombos
22nd February 2011, 04:17
@ Feanoro
te-ai uitat doar la al 3-lea promo.
h1mZ
22nd February 2011, 05:15
Undertaker vs. HHH
Steel Jar
22nd February 2011, 05:40
Ce enervnte sunt reclamele. Inca nu s-a terminat :D
Gombos
22nd February 2011, 05:47
ultimele 5-7 minute dupa tag team-ul asta :D ar trebui sa vina HBK si apoi....
Marko
22nd February 2011, 07:47
unde e sting al vostru =)))) ?
vladut13
22nd February 2011, 08:50
Undertaker vs HHH la WM ce ziceti ?
Laurian1903
22nd February 2011, 09:19
Nu voi mai scrie in alb deoarece vad ca subiectul e discutat deja.
Ce s-a intamplat aseara e pur si simplu lipsit de sens.
Taker a fost "ingropat" de catre Kane, Triple H scos din joc de catre Sheamus, pentru ca la acest RAW, din senin, sa isi faca aparitia amandoi si sa inceapa brusc
un feud Taker vs Triple H. Pur si simplu! Fara o poveste care sa se afle la baza acestui feud, fara absolut NIMIC!
Sigur, ma astept ca unii sa-mi spuna "cum fara poveste, Triple H a fost partenerul lui HBK si acum doreste sa-l razbune!"
Ok, as fi acceptat aceasta varianta daca nu s-ar mai fi intamplat atatea lucruri dupa WM 26.
Promo-urile referitoare 2/21/11 au fost intentionat concepute in asa fel incat sa duca fanii pe o pista falsa. Feanoro, silueta din dreptul geamului imi arata (si nu doar mie) clar ca e vorba de Sting, la fel cum cadrul acela apropiat al omului cu palarie te-a facut pe tine sa crezi ca e vorba de HBK.
O modalitate ieftina si oarecum perversa de manipulare sentimentala in scopul de a asigura rating pentru RAW-urile din aceasta perioada.
Un inceput de an in care WWE se bazeaza pe legende si Hall Of Fameri. In mai putin de doua luni i-am vazut deja pe HBK, Diesel, Booker T, The Rock, Undertaker Triple H, fiecare constituind mark-out moments la cate un PPV sau show saptamanal. Ca sa nu mai vorbim de Jerry Lawler trecand de la masa comentatorilor inapoi in ring. Nu ca mi-ar displace, insa mi se pare foarte ciudat ca un produs adresat noii generatii sa ajunga sa se bazeze pe elemente retro pentru a pastra interesul. Oare cat timp o vor mai putea tine asa?
Feanoro
22nd February 2011, 09:55
Exact asta ma gandeam si eu, mi s-a parut foarte foarte seaca faza. Au aparut pur si simplu fiecare in ring, dupa care fara nici un cuvant s-au inteles din gesturi sa se intalneasca la WM in doar cateva minute...
Inteleg ca s-a dorit a fi foarte "dura" faza dar a iesit chiar aiurea. Taker trebuia sa reactioneze altfel la intreruperea produsa de HHH. Trips trebuia sa vina cu o motivatie pentru meci, cel mai probabil sa-l blameze pe Taker pentru HBK si sa se razbune, Taker sa refuze meciul ptr ca HHH "isn't worthy", asa cum a inceput sa simuleze cand si-a pus inapoi palaria, si abia peste vreo 2-3 saptamani de interventii/promouri/beatdowns sa se confirme treaba, posibil si cu HBK aparand in niste vignettes cu HHH.
Plus ca toata treaba a fost complet overhyped.
Oh da si tampenia cu Miz si Cena de la sfarsit a fost atat de penibila incat puteam sa jur ca a fost gandita de Vince Russo.
Reaper
22nd February 2011, 12:35
How 'bout now? :evil:
Laurian1903
22nd February 2011, 14:32
Trebuie sa fie Sting.
Untertaker si Triple H se lupta in prezent pentru onoarea de a-l infrunta pe Sting la WrestleMania ;)
P1ka
22nd February 2011, 14:40
inca nu se stie nimic sigur , ne tin din nou in suspans pentru raw-ul urmator .
more rating.
AleXXander
22nd February 2011, 14:45
Da, acele priviri dintre ei doi chiar ma tineau in suspans si ma intrebam cine a facut bookingul. Poate chiar trips.:happy:happy:happy
Tak3r
22nd February 2011, 15:02
Ceva nu se leaga. Taker a fost ingropat de Kane, iar TripleH de catre Sheamus. Oricat de ilogic ar fi bookingul WWE, Taker si TripleH sunt doua personaje care nu uita si trec mai departe. Ceva trebuie sa se intample. Chiar si cu implicarea lui Shawn Michaels, tot nu se justifica agitatia din ultimele 3 saptamani.
Laurian1903
22nd February 2011, 15:38
Si mie imi place sa ma agat (inca) de ideea asta, insa ma tem ca business-ul merge in prezent atat de bine, incat nu le mai pasa.
Vor sa asigure un main event la WM, si considera ca nu mai e timp pentru a relua scenariile initiale.
Sper sa ma insel si sa avem partea de o surpriza pana atunci, dar... slabe sanse.
Leka
22nd February 2011, 15:39
ce nu v-ati prins ? HHH e cel mai bun (like Chuck Norris) si vrea sa ii incheie el streaku lu dead om :))
Laurian1903
22nd February 2011, 15:49
If that happens, I may never watch the WWE again, pentru ca prefer sa-mi ramana in amintire ceea ce a fost odata, nu ceea ce e pe cale (se pare) sa devina.
Reaper
22nd February 2011, 16:46
Trebuie sa recunoastem ca, daca nu am lua in considerare hype-ul nejustificat si dezamagirea produsa de pistele gresite pe care ne-a trimis cu nerusinare WWE-ul, revenirea celor 2 tot a fost construita crappy.
Momentul #1: Holly Sh*t!! - The Undertaker is back!
Momentul #2: OMG!! - Triple H is back, too!
Momentul #3: What the F*ck is GOING ON?!!
Gombos
22nd February 2011, 17:25
slabe scenarii are WWE-ul... sa nu mai vorbim de mic skills-urile lui Cena! iar Taker vs HHH a fost foarte sec. ceva trebuie sa se intample, sa apara, o poveste, ceva! daca nu, e penibil scris totul. iar in promo-urile 1 si 2, era clar Sting! oare ce sa se fi intamplat? n-au semnat cu el? sau se amana treaba?
sa ma anunte cineva cand isi face Sting debutul, daca si-l face, ca in rest, WWE-ul e slab de tot ca si script-uri. altceva te asteptai la un eveniment atat de mult asteptat. problema e ca n-au concurenta si atunci merge s-asa... plus ca miseleste, au mai adunat cati banuti!
Gombos
22nd February 2011, 17:39
dar poza aceasta e cat se poate de clara:
http://img137.imageshack.us/img137/15/sp2211.jpg
P1ka
22nd February 2011, 18:31
slabe scenarii are WWE-ul... sa nu mai vorbim de mic skills-urile lui Cena! iar Taker vs HHH a fost foarte sec. ceva trebuie sa se intample, sa apara, o poveste, ceva! daca nu, e penibil scris totul.
Totul e sa ne tina in suspans . Ai fi vrut ca in aceeasi seara sa aflii ce ME va fi la WM ?
Acum stam in suspans pentru Raw-ul urmator , DOAR datorita revenirii celor doi .
Laurian1903
22nd February 2011, 19:40
Pai cred ca am aflat deja ce ME va fi la WM.
P1ka
22nd February 2011, 20:54
Pai cred ca am aflat deja ce ME va fi la WM.
Depinde.
Poate la raw-ul urmator Sting or HBK isi pot face aparitia ...
Sau un tip special de meci intre cei doi.
Reaper
22nd February 2011, 21:39
^Nu am trecut peste sosirea lui Sting in WWE?
dar poza aceasta e cat se poate de clara:
http://img137.imageshack.us/img137/15/sp2211.jpg
Si asta la fel:
http://img411.imageshack.us/img411/4418/lageam.jpg
Laurian1903
22nd February 2011, 21:42
LMAO!!!! The second picture rulz!
Leka
22nd February 2011, 21:56
^Nu am trecut peste sosirea lui Sting in WWE?
Si asta la fel:
http://img411.imageshack.us/img411/4418/lageam.jpg
aveam suc in gura si cand am vazut poza am bufnit in ras si am facut ceva gen HHH pe monitor :cry:
erau EPICE desenele alea :)
Gombos
22nd February 2011, 22:22
:D
:ok:
Giorgian
23rd February 2011, 00:07
Time to play the gameee!!!
http://img42.imageshack.us/img42/6964/cowchickentv02.jpg (http://img42.imageshack.us/i/cowchickentv02.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
AleXXander
23rd February 2011, 00:08
Cand vorbesti de Triple H tre sa pui cam asa ceva:
http://img.webring.com/r/g/gthebomb/logo
Heath Scumm
23rd February 2011, 00:28
Anybody remembers this character?
http://remixrunixlp.files.wordpress.com/2010/07/valhallen.gif
Incerc sa gasesc acum episodul cu wrestling din dexter's Laboratory!! :great:
Heath Scumm
23rd February 2011, 00:34
L-am gasit ... episodul incepe la minutul 7:20
http://www.peteava.ro/id-586571-dexter-s-lab-1x02-dexter-dodgeball-dial-m-for-monkey-rasslor-dexter-s-assistant
http://1.bp.blogspot.com/_EhtOrBcI6Z0/S7u7JBIvPaI/AAAAAAAAB2I/QM9Gk1-n0kk/s1600/Rasslor.jpg
RASSLOR e "Macho Man" Randy Savage!!
PSYCHO
23rd February 2011, 01:36
În sfârºit thread-ul ãsta începe sã aibã sens! :cry:
Giorgian
23rd February 2011, 12:30
Prea tare Monkey :D
Steel Jar
23rd February 2011, 13:21
Nu credeam, cu adevarat, ci mai mult era dorinta mea sa fie Sting si de aceea nu sunt , foarte, dezamagit.
Sunt convins ca va fi bine in final.
Raiden
23rd February 2011, 13:24
Normal ca va fi bine si cu Triple H. Sunt convins ca meciul lor de la WrestleMania va fi un clasic si va depasi performanta pe care au avut-o acum 10 ani la WrestleMania X-Seven. Triple H e cea mai buna varianta in conditiile in care Vince McMahon nu a reusit sa-l semneze pe Sting.
AleXXander
23rd February 2011, 13:34
Raiden, tu te crezi ce spui ? :D
Raiden
23rd February 2011, 14:34
Asteapta si vei vedea.
Steel Jar
23rd February 2011, 15:17
Taker vs. HHH este ce mi-am dorint in lipsa , posibilului dream match, Taker vs Sting. Nu are nimeni altcineva credibilitatea sa il infrunte pe Taker si sa crezi ca ii poatye incheia streakul,, in afara de Cena care este bagat in alt meci.
Se va desfasura foarte bine, in saptamanile ce urmeaza, feudul asta...SUNT CONVINS.
Toata lumea ar avea de castigat...fanii un meci de legenda, Taker isi continua streakul, HHH s-ar retrage in glorie dupa un meci ca asta.
Laurian1903
23rd February 2011, 15:50
Toata lumea ar avea de castigat...fanii un meci de legenda, Taker isi continua streakul, HHH s-ar retrage in glorie dupa un meci ca asta.
Nipple H se va retrage oricum in glorie, Vince wouldn't have it any other way :mda:
Reaper
23rd February 2011, 16:37
"3 Moves, same order" nu se va retrage.
At some point he will pull a McMahon and name himself chairman for eternity.
Laurian1903
23rd February 2011, 18:13
HOLY SHIT!
Nipple H as the next Vinnie Mac?
Please God, DON'T ALLOW IT!
Laurian1903
23rd February 2011, 18:33
OMG!!!! BREAKING NEWS!!!!
At the 2/21/11 Monday Night RAW show, none other than Steve Borden aka STING was supposed to descend from the rafters and interrupt the staredown between The Undertaker and Triple H. However, part of the wired equipment malfunctioned and Sting was unable to make his scheduled entrance. The Stinger ended up hanging from the rafters for several minutes, completing less than a quarter of his descent, until the WWE staff found a way to pull him back up.
"I was horrified - Steve declared - fortunately all the fans were focusing on what was going on in the ring and nobody noticed anything."
The main source for this article seems to be John Morrison, who was attempting to leave the building by climbing on the ceiling towards the roof of the arena, in order to avoid the hoards of fans waiting at the main entrance, when he noticed the mishap.
Reaper
23rd February 2011, 19:01
http://xspblog.com/wp-content/uploads/2009/09/NotAmused.jpg
Laurian1903
23rd February 2011, 19:07
^ I apologize then. I will try to be more stiff from now on ;)
Feanoro
24th February 2011, 03:58
You failed at being funny almost as badly as...nah, I'll just leave it at that :D
Ca sa nu iasa un flame war:P
Sper sa faca un feud totusi. Adica staredownul ala a fost incredibil de sec si anticlimactic si reactia lui Taker foarte mellow.
Pai daca astea sunt singurele consecinte ptr intreruperea revenirii lui Taker ma bag si eu data viitoare :rolleyes:
Laurian1903
24th February 2011, 08:14
Nu iese flame war, stai linistit. I'm not THAT stiff!
Dr. Pinyada
25th February 2011, 14:49
Iti faci cont si intri la sectiunea LIVE.
http://www.wrestleyourway.com/forum/forumdisplay.php?453-WYWTV-Live
Acolo o sa gasesti cateva thread-uri. Unul pentru TNA iMPACT, altul pentru RAW. Stream-urile sunt puse direct pe thread, nu tre sa mai intri in altceva.
Show-ul incepe la ora 4 si tine pana la 6 in noaptea asta.
Mai este si acest site: http://www.telly-tv.com/forumdisplay.php?72-Wrestling
Aici poti vedea RAW, SmackDown, NXT, iMPACT si PPV-uri din WWE si TNA.
Giorgian
25th February 2011, 14:53
Grazie Doctore!
Dr. Pinyada
25th February 2011, 14:55
Anybody remembers this character?
http://remixrunixlp.files.wordpress.com/2010/07/valhallen.gif
Incerc sa gasesc acum episodul cu wrestling din dexter's Laboratory!! :great:
Val Hallen, unul dintre cei 3 Justice Friends, ceilalti doi fiind Major Glory si The Infraggable Crunk:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_laxfigNctP1qzaas0o1_500.jpg
Laurian1903
25th February 2011, 15:02
The Infraggable Crunk! LMAO!
Iar Van Halen vs Thor... epic! :)
Dr. Pinyada
25th February 2011, 15:09
Inapoi on-topic: Ati observat ca Triple H a facut crotch chop-ul in stil clasic? Nu a executat semnul cu bratele incrucisate in semn de "X" a la PG-Rating.
Laurian1903
25th February 2011, 20:36
Maybe it's just because there's no more DX... so there's nowhere for him to put the X anymore.
P1ka
26th February 2011, 16:13
http://www.wfan.ro/indy/video-tna-ul-devine-penibil-vezi-cum-copiaza-bomba-pe-care-a-pregatit-o-wwe-ul.html
OMG.
Laurian1903
26th February 2011, 16:23
Chiar ca OMG. Incredibil.
Ratonu
26th February 2011, 16:26
TNA-ul, cea de-a doua companie de wrestling din lume
AHAHAHAHAHA nu
Oricum, nu e o surprizã. TNA chiar ar trebui sã moarã în momentul ãsta. Nu e ceva ce mi-aº fi dorit acum un an sau doi, dar e clar cã n-o sã ajungã niciodatã nicãieri ºi oricine finanþeazã sau mai lucreazã pentru compania asta e o mizerie de om.
Gombos
26th February 2011, 18:23
AHAHAHAHAHA nu
Oricum, nu e o surprizã. TNA chiar ar trebui sã moarã în momentul ãsta. Nu e ceva ce mi-aº fi dorit acum un an sau doi, dar e clar cã n-o sã ajungã niciodatã nicãieri ºi oricine finanþeazã sau mai lucreazã pentru compania asta e o mizerie de om.
ce incuiat esti... concurenta e cea care creeaza improvement-ul! o sa vezi scenarii din ce in ce mai penibile in WWE daca TNA moare. oricum sunt penibil, dar macar isi dau interesul ca sa-i vada mai multa lume, mai ales cand cele 2 erau in acelasi timp!
mai mizerii sunt cei care lucreaza pentru Vince de multe ori... sa nu uitam cum s-a purtat cu anumiti wrestleri! daca judecam dupa capitolul asta, as prefera sa nu-l vedem niciodata pe Sting in acea federatie. mai ales ca acest McMahon a anulat total WCW-ului pentru ca detine si drepturile asupra lui! n-a recunoscut niciodata suprematia WCW-ului in istoria wrestlingului...
AleXXander
26th February 2011, 18:30
TNA-ul nu concureaza WWE-ul. Nu stiu de ce mai discutam pe subiectul asta. N-a facut-o niciodata si nici nu o va face. Cand au incercat sa se bage lunea, au avut parte de un squash.
bigbluelyon
26th February 2011, 19:08
Poate in TNA chiar apare Sting....nu cum a fost anticipat gresit..in WWE
Giorgian
26th February 2011, 19:30
1. Nu e poate, e SIGUR. Revine Sting.
2. WWE nu se uita in gura TNA-ului, nici nu-i intereseaza ce story-uri au aia acolo, deci TNA-ul poate sa dispara de pe fata pamantului ca WWE nu o sa se schimbe cu nimic datorita acestui fapt.
Ratonu
26th February 2011, 19:52
ce incuiat esti... concurenta e cea care creeaza improvement-ul! o sa vezi scenarii din ce in ce mai penibile in WWE daca TNA moare. oricum sunt penibil, dar macar isi dau interesul ca sa-i vada mai multa lume, mai ales cand cele 2 erau in acelasi timp!
mai mizerii sunt cei care lucreaza pentru Vince de multe ori... sa nu uitam cum s-a purtat cu anumiti wrestleri! daca judecam dupa capitolul asta, as prefera sa nu-l vedem niciodata pe Sting in acea federatie. mai ales ca acest McMahon a anulat total WCW-ului pentru ca detine si drepturile asupra lui! n-a recunoscut niciodata suprematia WCW-ului in istoria wrestlingului...
TNA nu e concurenþã pentru WWE. Nici mãcar nu e wrestling.
Kurt Angle vs. Jeff Jarrett - If Angle wins, he gets sole custody of Kody and Kyra Angle; if Jarrett wins, Angle must give Karen away at her vow renewal on March 3rd
Laurian1903
26th February 2011, 21:22
Agreed.
Daca Sting revine in TNA, bravo lor. Ar fi scuzabile similratitatile promo-urilor, in sensul ca e foarte posibil ca TNA sa-l fi conceput asa intentionat, ca o ironie la adresa
hype-ului gratuit din partea WWE. Ar fi o scuza si pentru calitatea promo-ului, parca ar fi prelucrat de catre un home user care incepe sa se deprinda cu Pinnacle Studio sau Cyberlink Power Director.
Gombos
27th February 2011, 02:01
TNA nu e concurenþã pentru WWE. Nici mãcar nu e wrestling.
tot un fel de concurenta e, ori ca vreti voi fanii WWE sa admiteti ori ca nu. nu la rating-uri ca alea sunt de vreo 3 ori mari in favoarea WWE-ului, desi sunt si alea mai mici decat in perioada WWF-ului.
dar s-a creat o anumite concurenta in semnarea de wrestleri interesanti sau unele propuneri pe care le face TNA-ul celor nemultumiti in WWE.
iar daca TNA-ul s-ar promova mai mult si ar inchiria sali uriase, va asigur ca n-ar fi atat de mare diferenta, fiindca sunt wrestleri foarte interesanti si in TNA.
Abyss, Elijah Burke, Jeff Hardy, Matt Hardy, Kurt Angle, Matt Morgan, Mr. Anderson, RVD, Samoa Joe, Hernandez, Kazarian, etc. si englezoii aia si wrestlerii mai batrani.
eu am respect pentru multi din WWE, chiar si pentru Cena chiar daca-l mai iau putin peste picior ca nu le are cu microfonul!
Gombos
27th February 2011, 02:08
apropo, ma pun sa-mi downloadez episodul de TNA Impact din 24 Februarie, ca a revenit Sting... WOOOOOOOOO! CE REVENIRE SI E IN SUPER SHAPE! VA PUTETI SPALA PE CAP CU WWE! :D
Sting e ceva ce Vince n-o sa aiba niciodata, doar pentru ca primul are cuvant, chiar daca nimic nu e sigur pentru el.
AleXXander
27th February 2011, 02:17
dar s-a creat o anumite concurenta in semnarea de wrestleri interesanti sau unele propuneri pe care le face TNA-ul celor nemultumiti in WWE.
Asa e. De exemplu Vince ii ia pe Booker T si pe Kevin Nash cand i se scoala, iar Dixie recicleaza alde Shannon Moore, Spanky sau Orlando Jordan.
iar daca TNA-ul s-ar promova mai mult si ar inchiria sali uriase, va asigur ca n-ar fi atat de mare diferenta, fiindca sunt wrestleri foarte interesanti si in TNA.
Ar creste audienta de la 300 de rednecks la 500 ?
Abyss, Elijah Burke, Jeff Hardy, Matt Hardy, Kurt Angle, Matt Morgan, Mr. Anderson, RVD, Samoa Joe, Hernandez, Kazarian, etc. si englezoii aia si wrestlerii mai batrani.
Cei boldati vin din WWE. Poate incearca TNA-ul sa-si mai si creasca wrestlerii.
WOOOOOOOOO! CE REVENIRE SI E IN SUPER SHAPE! VA PUTETI SPALA PE CAP CU WWE!
http://allwrestlers.net/wp-content/uploads/2011/02/Sting-retorna-a-TNA-3.3.111.jpg
OH YEAH !!! Wait... What the fuck ? Singur nu l-au furat pe John Morrison din WWE ?
Sigur e Sting ? Sa nu fie nWo Sting.
Gombos
27th February 2011, 02:19
Booker T si Kevin Nash n-au fost niciodata foarte importanti pentru TNA
iar rivalitatea asta nu-si are rost pentru ca wrestlingul s-a dus in jos cam mult; merita vazut mai mult pe viu pentru spectacol; story-line-urile sunt destul de subtiri sau poate ca wrestlingul in general nu mai atrage ca in anii '90, poate ca populatia are si alte interese
totusi, cum eu nu stau in State, deci nu ma pot deplasa la event-uri, aleg sa ma uit la TNA ca au scenarii mai bune din punctul meu de vedere si poate si fiindca seamana asa un picut cu fostul WCW
dar ca profesionalism, WWE-ul e peste
AleXXander
27th February 2011, 02:28
E bine totusi ca e important ala care nu poate scoate un meci bun daca nu are un gimmick pus la dispozitie, de fapt nici atunci. Ma refer la Abyss desigur.
Dar nu-i problema, Fat Boy Matt Hardy e in TNA. Si cica el creste rating-urile din cate zicea pe twitter. Awesome ! Kurt Angle e implicat intr-un story alaturi de fosta nevasta si care implica si copiii care-i spun lui JJ, "papa Jeff". Amazing !
O da, si era sa uit de unul din cele mai mari talente nevalorificate de TNA, adica Samoa Joe. Tie iti place cum e folosit tipul asta la ora actuala ?
si wrestlerii mai batrani.
Pai in ultimul timp doar asa ceva am vazut prin TNA. Hogan si Bischoff care fac praf X-Division doar pentru a avea ei timp on-screen. Dar nimeni nu se satura sa-l vada pe Flair cu uimitoarele sale replici "hei tu, da tu, blonda din primul rand. te astept in camera de hotel dupa show. te duc pe muntele venus in 5 secunde, sa nu te indoiesti de asta baby. inca mai pot, inca ma mai tine. whooo... whooo... where's my blue pill ? whooo."
si poate si fiindca seamana asa un picut cu fostul WCW
that's the spirit ! sa nu moara la fel... :D
Feanoro
27th February 2011, 02:39
@Alexxander who the fuck is John Morrison anyway? A nobody! He sucks on the mic and is a pure spot monkey in the ring, mai ales in ultimul timp. Not even the Blue Meany would copy John Morrison!
AleXXander
27th February 2011, 02:44
John Morrison e unul care isi cam da drumul din avion pe Sting si are jumatate din varsta lui. Nici n-am zis ca l-au copiat pe JoMo, daca asta ai inteles, e altceva. John Morrison e spot monkey ? E adevarat ca vor sa-i accentueze treaba aia de parkourist, dar asta nu il face DOAR un spot monkey. Poate urmaresti meciul dintre el si Sheamus de la TLC, ca sa vezi cum lucreaza spot monkey-ul un meci.
Si nu, nu-s fan JoMo, ba chiar din contra, sunt de parere ca n-are ce cauta in main event-ul WWE, dar sa spui ca e DOAR un spot monkey mi se pare o aberatie totala.
Gombos
27th February 2011, 03:12
acum ti-am vazut varsta, Alexxander! Sting prin 2006-2007 cand inca mai oferea meciuri de calitate in TNA, tu aveai 12-13 ani. :) prin '97-'98, stai sa vad daca erai nascut!
da, erai... ;) cred ca daca wrestlingul era plin de Johni Morrisoni in anii '90, nici nu ma mai uitam. Sting pe la varsta Morrisonului, arata la fel de lucrat, doar ca anii trec. nici Undertaker nu prea mai poate si e cu 6-7 ani mai tanar decat Sting, iar pe Taker sunt sigur ca-l respecti. respecta legendele pe care le respecta si altii, iar daca nu stii cine sunt, intereseaza-te. ca altfel esti penibil... ti-o spun ca prieten!
cand intra Ric Flair in arena, pune-ti si tu intrebarea de ce toata lumea il ovationeaza. la fel si emulatia care s-a produs odata cu posibilul debut al lui Sting in WWE!
nb
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.