PDA

View Full Version : The Legacy

legendkiller
27th January 2011, 00:11
Legacy's members:
Randy Orton
Cody Rhodes
Ted DiBiase, Jr.
Name(s): The Legacy
Debuted: January 12, 2009
Disbanded: April 27, 2010
Promotions: WWE

Stable-ul "Legacy" s-a nascut dupa conceptul ca fiecare wrestler din gruparea sa fie un superstar de multipla generatie. Numele "Mostenirea" se refera la istoria in wrestling a familiilor lor, extinsa pana in prezent. Acest stable heel s-a dorit initial sa fie o reincarnare a "Evolution", liderul Randy Orton avand misiunea sa duca tag-team(ul) format din Cody Rhodes si Ted DiBiase la un alt nivel, asa cum au facut-o in 2004 cu el Triple H si Ric Flair.

Randy Orton, superstar de a treia generatie, fiul al lui "Cowboy" Bob Orton, Jr. multipu campion mondial(cel mai tanar din istorie) a revenit in anul 2008 dupa o grava accidentare la clavicula, atacandu-i verbal pe toti campionii din RAW la acea ora. Rhodes si DiBiase, pe atunci campioni tag-team, au incercat sa ii atraga atentia si dupa multe incercari au reusit, ajutandu-l astfel pe Randy Orton sa aibe un an 2009 de exceptie, acesta din urma castigand Royal Rumble(ul) si de trei ori centura WWE.

Cody Rhodes, superstar de a doua generatie, fiu al lui Dusty Rhodes si frate a lui Goldust, Cody pare sa aibe wrestlingul in sange; fara un fizic impunator, a impresionat prin abilitatile sale in ring dar si printr-o decenta charisma la acea vreme. Destramarea "Mostenirii" se pare ca a fost benefica lui Rhodes, acesta progresand enorm intr-un singur an, fiind o adevarta tanara speranta in rosterul SmackDown(ului). Pe tot parcursul existentei gruparii, el a parut mai apropiat si mai respectuos cu mentorul sau decat Ted DiBiase.

Ted DiBiase, superstar de a treia generatie, este fiul celebrului "Million Dollar Man" Ted DiBiase, Sr care mai are doi copii tot wrestleri: Mike si Brett. Charismaticul Ted a fost pus mai mereu inaintea partenerului sau, atat de catre fanii smark cat si de catre conducerea WWE-ului care vedea la acea ora un cert viitor campion mondial. DiBiase s-a contrat cu liderul Randy Orton aproape pe toata perioada in care stabelul a existat, cei doi avand chiar si cateva meciuri unul impotriva celuilalt, insa Ted i-a ramas loial aproape pana in ultima clipa, cand in 2010, la Elimination Chamber l-a privat pe Randy de un nou titlu WWE ce l-ar fi propulsat in Main-Event la Wrestlemania.

Randy Orton & Legacy au purtat numeroase feuduri de-a lungul existentei, cum ar fi cele cu CM Punk, familia McMahon, Triple H, DX, John Cena sau Kofi Kingston.

Declinul acestei grupari ce parea inevitabil dupa Royal Rumble 2010, s-a petrecut la Wrestlemania 26 cand cei trei s-au intalnit intr-un triple threat pentru a determina omul mai bun din "Mostenire", meci din care a iesit invingator extrem de previzibil, Randy Orton. Desi toata lumea se astepta ca acest feud sa duca la un turn face a lui Ted DiBiase, se pare ca Randy Orton a primit cea mai mare atentie din partea publicului si a devenit superstarul de top al companiei alaturi de John Cena. Dupa Wrestlemania, Cody Rhodes si Ted DiBiase au ramas heel, fiecare luand-o pe drumuri separate: primul in SmackDown iar celalalt in RAW. Momentan, "Dashing" Cody Rhodes pare superstarul caruia i-a priit cel mai bine Legacy, voi ce credeti?

Championships and accomplishments

WWE Championship (3 times) – Orton
Royal Rumble (2009) – Orton

Legacy's Theme Song: "Voices" by Rev Theory/"It's a New Day" by Adelitas Way

http://i52.tinypic.com/15817qe.jpg

Nu stiu daca cuiva de pe acest forum i-a placut acest stable. Totusi, ce parere aveti? :)

P1ka
31st January 2011, 12:12
The best stable ever.

bigbluelyon
31st January 2011, 20:54
Imi placea mai mult Rated RKO......

AleXXander
31st January 2011, 21:01
The best stable ever.
E si singurul pe care l-ai vazut.:ok:

^ Ala nu era stable. Tag team mai degraba. Lita nu se pune.

Feanoro
31st January 2011, 22:17
They tried cloning Orton 2 times. The result: "Dashing" Cody Rhodes care persista in roluri rizibile si Ted "Money" DiBiase devenit jobber si care kayfabe are nevoie de Maryse sa castige un tag team match.

AleXXander
31st January 2011, 22:42
E normal sa se intample asa cand incearca sa ii copieze gimmick-ul lui tasu'. Maryse se presupune ca e pusa acolo pentru a il pune over pe Teddy, insa din pacate, se pune singura over. :D

Dashing Cody Rhodes e un alt gimmick penibil pt omul asta. Cel putin din punctul meu de vedere.

P1ka
1st February 2011, 23:07
Dashing Cody Rhodes e un alt gimmick penibil pt omul asta. Cel putin din punctul meu de vedere.

You're just jealous because he's Dashing !:))

joke'

Reaper
2nd February 2011, 15:08
Lu' Cody Rhodes i-a priit cel mai bine stable-ul asta.
Altfel si-ar fi trait cariera la nivelul lame la care este acum.

Feanoro
2nd February 2011, 20:30
Maryse can get herself over me anytime she wants :D

legendkiller
3rd February 2011, 12:32
Pentru mine, Randy Orton a iesit cel mai bine din Legacy, deoarece a facut acel imprevizibil face turn devenind brusc omul #2 in companie.

bigbluelyon
3rd February 2011, 13:47
Pentru mine, Randy Orton a iesit cel mai bine din Legacy, deoarece a facut acel imprevizibil face turn devenind brusc omul #2 in companie.

Randy Orton fiind liderul Legacy trebuia sa fie propulsat mai sus decat cei doi....si oricum Randy e cel mai bun dintre cei trei

legendkiller
3rd February 2011, 16:02
Eu cred ca scopul acestei grupari trebuia sa fie acela de a face stauri din Rhodes si DiBiase, Orton era deja unul consacrat nu avea nevoie de alta promovare.

Heath Scumm
4th February 2011, 01:35
Da' chiar ... pe cine-a suparat Ted Dibiase de a ajuns de la "superstar promitator" la "jobber extraordinaire"??

Sa nu-mi spuneti ca WWE incearca inca un episod de genul in care MVP a pierdut 100 meciuri consecutive pentru ca apoi sa devina umil si sa se intoarca babyface.

AleXXander
4th February 2011, 02:02
Trebuia sa supere pe cineva ? Pur si simplu e o copie a lui tasu'. Asta spune tot despre superstarul "promitator".

Big Sexy
4th February 2011, 10:33
Cred ca trebuie sa adaugi o copie nereusita a lui tacsu' si tocmai de acolo provine problema. Daca isi continua propriul drum inceput cu dreptul in Legacy era mult mai bine individualizat acum si nu ar fi fost tot timpul comparat cu unul dintre cei mai carismatici si mai influenti wrestleri ai anilor '90.

Feanoro
9th February 2011, 17:25
Toata faza cu cautarea unui valet/angajarea valetului lui ta-su etc si apoi schimbul cu Maryse a fost aiurea, el n-avea ce cauta cu acel Million Dollar Belt si alte Million Dollar Man accessories pana cand nu devenea un star mare.

Acuma are de suferit, dar din punctul meu de vedere nu este nici o surpriza in evolutia celor doi, mi s-au parut foarte slabi inca din Legacy.

Reaper
9th February 2011, 19:07
Marele lor (Rhodes si DiBiase) noroc a fost ca atunci cand au debutat nu exista NXT.
DiBiase poate mai avea vreo sansa daca nu ar fi fost asociat cu un gimmick care genera heat acum (+)20 de ani, dar Cody este material de midcarder (in cel mai bun caz).

Raiden
9th February 2011, 20:53
Gimmick-ul lui Ted Dibiase ar genera heat indiferent de perioada. Just look at JBL :), insa diferenta de carisma intre cei doi isi spune cuvantul.

Raducul
23rd March 2011, 11:33
Cu siguranta lui' Ted i-a priit foarte bine fiindca Cody deja incepuse sa fie PUSHUIT !