View Full Version : The next 1st time WWE/World Heavyweight Champion
legendkiller
3rd January 2011, 00:59
In ultimii doi ani am avut parte de cateva promovari fantastice. In 2009 a fost cazul lui Sheamus sa captureze din senin centura WWE, iar in 2010 oameni precum Jack Swagger sau The Miz au fost aruncati in main-event. Atat iralandezul cat si Miz au profitat din plin de aceasta oportunitate facand in acest moment parte din elita RAW(ului). In anul 2011 credeti ca va fi vorba de un nou campion mondial care detine pentru prima oara un titlu mondial? Va fi cineva din RAW sau cineva din Smackdown? Si daca da, credeti ca respectivul va profita de sansa asa cum au facut-o Miz si Sheamus si mai putin Jack Swagger?
P1ka
3rd January 2011, 20:40
JoMo sau Christian ...
Reaper
4th January 2011, 09:11
Eu as vrea sa-l vad pe Jonh Morrison in Main Event desi, daca acesta ar fi fost planul, ar fi trebuit sa obtina pana acum un titlu mare. Este adevarat ca nici nu este prea capabil sa "talk the talk".
In rest cred ca, din lista respectiva, Alberto del Rio are sansele cele mai mari pentru ca se afla de putin timp in WWE (la TV) si a ajuns destul de sus.
legendkiller
13th January 2011, 15:18
Sa-i dea cineva titlul ala odata lui John Morrison. Omul e senzatie in ring. Cel mai bun din WWE alaturi de Daniel Bryan in opinia mea.
Laurian1903
15th January 2011, 01:26
JoMo e spectaculos in ring, dar nu reuseste sa intimideze, sa se invaluie de acea aura specifica unui #1 contender si nici nu cred ca va reusi prea curand.
legendkiller
15th January 2011, 17:28
Oricat mi-as dori de mult, mai mult ca sigur Wade Barrett, del Rio sau Dolph Ziggler par primii candidati sa puna mana pe un titlu mondial anul acesta si nu John Morrison.
Reckaze
16th January 2011, 19:32
''JoMo e spectaculos in ring, dar nu reuseste sa intimideze, sa se invaluie de acea aura specifica unui #1 contender si nici nu cred ca va reusi prea curand.''
Da si eu as vrea sa devina campion dar nu ca face, ca face nu poate sa tina in mana mic-ul ala, ca heel da dar ca face in niciun caz.
Laurian1903
17th January 2011, 01:28
Mda, ca heel ar fi ok. Insa deja il avem pe Miz campion heel, de aceea nu cred ca vor merge pe aceeasi idee foarte curand.
So JoMo will have to wait a bit...
Alexander Sambo
17th January 2011, 15:34
John Morrison cred ca ar fi urmatorul capion pentru prima data.A avut niste push-uri uimitoare impotriva lui Jeff in 2009 si impotriva lui Miz acum.
legendkiller
20th February 2011, 21:31
Cred ca e mai mult decat evident ca dintre toti cei din poll Alberto del Rio este alesul. Chiar nu il vad plecand de la WM altfel decat cu centura mondiala pe umar.
AleXXander
20th February 2011, 21:36
De fapt Dolph Ziggler a fost "alesul". A detinut centura aia 5 minute. :D
Tudor_Ancu
20th February 2011, 23:27
So wait , Dolph in mom de fata este un Fost Campion? chiar s-a pus ?!
AleXXander
20th February 2011, 23:33
Da, s-a pus. Am verificat istoria titlului WH pe wwe.com si e trecut in postura de campion. Cat de penibil tre' sa se simta ala ca a detinut primul sau titlu mondial doar 5 minute. :D
O alta idee geniala marca Michael Hayes probabil.
Feanoro
21st February 2011, 06:58
MOM MOM go watch the TV quickly!! I JUST BECAME THE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION FOR THE FIRST TIME!....awww shit, you missed it, nvm:(
sebby27
21st April 2011, 12:44
JoMo sau Christian,daca tot le-au dat sansa,careva din ei sper sa castige,daca nu amandoi:)),desi nu cred.
sebby27
4th July 2011, 20:27
49094
Hope you like it.Mai trebuie sa o editez bineinteles,dar...nah...there's time for everything.
legendkiller
5th July 2011, 01:38
^Greatness! ;)
sebby27
5th July 2011, 13:21
intrebarea e "Cine va fi in poza de langa cea cu Randy Orton?"
RazvanRazvan
5th July 2011, 13:55
Eu as vrea sa fie Christian.. Asta a fost un cadou de bun-venit in SD, ar trebui sa fie deja la altcineva. Probabil ca o sa fie un nou campion dupa MiTB. Daca castiga Christian e perfect, ca i-au dat centura pentru a-si bate joc de el.
issue
5th July 2011, 16:36
Nu as fi surprins daca Christian castiga meciul si campionatul numai ca cel care castiga Money in the Bank sa vina imediat si sa-l bata pentru centura.
legendkiller
5th July 2011, 17:00
^Scenariul acesta se va intampla mai degraba in RAW.
RazvanRazvan
5th July 2011, 18:05
@issue, pentru ca Vinnie sa-si bata iar joc de el, cred ca ar face asta, dar cum a spus si lgk, asta se poate intampla mai degraba in RAW.
issue
5th July 2011, 18:51
Sunt de acord ca ar fi nasol pentru Christian. Sunt fan si nu as vrea sa vad asta. Dar lasand ce credem despre el la o parte..... ar fi logic din punct de vedere ar storyline-ului. Dupa atatea "second chances" the heel Christian triseaza si castiga numai pentru ca ghinionul sau "conspiratia" sa loveasca din nou si sa piarda iar repede titlul.
sebby27
24th July 2011, 10:42
:)
sebby27
13th September 2011, 01:35
sper ca Mark Henry va lua centura la Noaptea Campionilor
AleXXander
13th September 2011, 01:36
De ce vrei non-wrestleri campioni ?
sebby27
13th September 2011, 01:43
pai...dupa ce a primit atata push...si m-am cam plictisit sa-l vad ep Orton campion mondial,Henry ar schimba peisaju.Nu stie el nu-stiu-ce manevre, dar deocamdata e cea mai buna solutie.Pe Christian nu-l mai baga prea devreme in peisaju centurii:rolleyes: Poate Sheamus mai incolo...
AleXXander
13th September 2011, 01:48
Cea mai buna solutie e Wade Barrett, dar sunt prea prosti ca sa il ridice.
Ratonu
13th November 2011, 00:56
Avem aici un dream match de la Superstars-ul de săptămâna asta, probabil primul meci de 13 minute între Daniel Bryan şi unul dintre oamenii respectabili care l-au antrenat, William Regal. În Anglia! Încă nu l-am văzut, o să mă uit la show-ul întreg în curând.
dDhqezjxosk
Heath Scumm
13th November 2011, 22:07
Meciul asta a fost pentru "catch as catch can wrestling" un dream match de calibrul Samoa Joe vs Kenta Kobashi. Destul de solid, un display foarte bun de wrestling european chiar daca nu pe gustul publicului care a fost complet mort.
Fara sa fiu hater, cred ca e publicul target WWE pentru ca un astfel de meci la un show TNA in UK ar fi aruncat arena in aer. Am vazut show WWE si am vazut si show TNA si categoriile de public sunt total diferite.
Multumesc Ratonule pentru share! :D Cred ca incearca sa-l transforme pe Daniel Bryan in personaj negativ ceea ce n-ar fi foarte rau pentru ca acum, ca babyface, nu primeste nicio reactie.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.