PDA

View Full Version : WRM Sweet Revenge: Gheorghe vs Collosus (TV Title sferturi)

JointLover
20th January 2005, 21:55
Boxele urla, fanii sunt in extaz, comentatorii sunt pe punctul de a lesina... uhh who am I kidding... de fapt spectatorii WRM sunt plictisiti, comentatorii mai au putin si-adorm, pentru ca toata lumea stie ce urmeaza:... marele tzaran din WRM se pregateste sa-si faca intrarea. The peasant nu se lasa asteptat ci intra triumfator in arena cu un picior in caruta si cu celalalt pe cal, si cu ochii acoperiti de niste ochelari de soare rozalii oribili. Calul merge obosit spre ring dar inainte sa se opreasca Gheorghe se dezechilibreaza si cade in bot de pe cal rupandu-si ochelarii. Ridicandu-se de jos suparat striga: Ahh... m-au costat 38.000 ;) .Arunca ochelarii si se urca in ring de unde ia microfonul si incepe sa vorbeasca(din pacate):
Gheorghe:In luna decembrie mi s-au intamplat numai necazuri, bre: a inghetat tot ce-am semanat pana acum, am ajuns in spital si nu am putut sa particip la peiparviuul din luna aia. Asa ca sunt foarte suparat si o sa-mi revars toate durerile pe tine Colosus, asa ca coboara de colo-sus de unde stai si hai sa ne tavalim piticanie.
Spunand aceste arunca microfonul inspre masa prezentatorilor (unde il lovi pe Test) si se dezbraca pregatindu-se de lupta.

Triple H
22nd January 2005, 11:55
In boxe incepe sa rasune acordurile Wolf & Raven.
Luminile se sting iar pe ecran sunt proiectate imagini din timpul luptelor lui Colossus. Lumini laser se invart in jurul intrarii, cabluri electrice pica din tavan scanteind asteptand intrarea lui.

Test : Mda, se pare ca pana la urma Colossus chiar isi va face aparitia la acest meci, credeam ca nu va mai intra. :no:
BigMouth : Chiar vine, doar ce credeai?

Peste cateva momente apare Colossus dar surpriza, este intr-o camasa hawaiana, purtand la gat o coroana d-aia de flori, iar pe margini este flancat de 2 superbe fete bine dotate ce au o frunza mare si ii fac aer in jurul lui.

BigMouth : Ce? Colossus era in vacanta? Asta nu pot sa cred ca totusi a revenit in lupta pentru asa ceva.

Colossus se indreapta spre ring, cere un microfon si urla:

Mai Gheo, pai bine ma, chiar acum te-ai trezit si tu sa-mi strici vacanta din Hawai? Uite si tu ce fete mi-am adus, stateam relaxat si acum am venit nitel la lupta sa vedem
:o:

Acestea fiind zise asteapta startul luptei.

JointLover
22nd January 2005, 17:57
Gheorghe: Hehe, pari mai mic la televizor...
Se aude sunetul de inceput al meciului dintre Colossus si "Gheo". Colossus isi da camasa si coroana jos si ramane in costumul lui de lupta. Gheorghe isi da si el jos costumul popular si ramane in chilotii sai albi care fura dati cu crema de pantofi neagra pentru a ascunde jegul de pe ei. Colossus "sparge gheata" si il loveste pe Gheorghe cu un picior in burta, de durere Gheorghe se apleaca si Colossus il ataca cu cotul in ceafa dupa care il impinge in corzi dar Gheorghe se opreste acolo. Atunci Colossus alearga inspre Peasant si il striveste in corzi.

BigMouth: O Doamne se pot vedea urmele lasate de corzi pe spatele lui Gheorghe

Gheorghe se ridica de pe jos si il calca puternic pe Colossus pe piciorul drept, il loveste apoi in celalalt picior fortandu-l sa cada pe podea. Se aseaza apoi pe abdomenul lui Colossus si ii imprima acestuia cativa pumni in figura dupa care il ridica si il ia de gat incercand sa ii efectueze un chokeslam dar... nu reuseste in schimb se inroseste tot la fata si mai primeste si o palma de la Colossus. Gheorghe obosit cade pe podea. Colossus se urca in coltul ringului si se pregateste sa sara dar Gheorghe se ridica imediat si il impinge pe Colossus in afara ringului exact in caruta taranului. Datorita greutatii impresionante a lui Colossus caruta se rupe in doua.
Colossus:AAAAAAA...!!! NUUUU!!!! DOAREEE....!!!!
BigMouth: De ce urla asa ca doar nu s-a lovit cine stie ... ceeeeee?
Inainte sa termine propozitia Colossus se ridica si ce sa vezi...
Gheorghe:OHH... AM UITAT CA AM LASAT PIONEZELE IN CARUTA!!!
Test: Vai de mine in caruta erau pioneze si acum sunt in spatele lui Colossus... Hmmm... incepe sa devina interesant meciul! Ia sa vedem cate pioneze are Colossus infipte in spate: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9....

JointLover
28th January 2005, 16:42
Test:... 31, 32, 33. HAHAA meciul a devenit hardcore... Yeeee...!!!
BigMouth: Of Doamne ce om sadic...
Colossus se ridica ajutat de cele doua domnisoare frumoase si spre mirarea publicului acesta ia microfonul si striga: Ma intorc in Hawai! Zicand acestea se indreapta schiopatand spre iesirea din arena.
Gheorghe: Stai...
ThePeasant coboara din ring dar inainte sa ajunga la Colossus, acesta este oprit de cele doua domnisoare care par extrem de suparate :mda:
Gheorghe: Domnisuarelor va rog ... nu ma faceti sa va lovesc ca pe muierea mea.
Dar imediat dupa ce termina propozitia cele doua fete pun mana pe o bata si un scaun si incep sa il loveasca pe Gheorghe in cap. Una din ele se suie pe coltul ringului si sare pe Gheorghe lovindu-l in cap cu scaunul. In timpul asta Colossus iese din arena lasand o dara de sange pe tot drumul dintre ring si intrarea in arena. Gheorghe incearca sa riposteze dar din pacate de fiecare data cand incearca sa fuga primeste cate un scaun in cap.
Observand ca Colossus a reusit sa iasa din arena cele doua se opresc din bataia infernala care il devasteaza pe Gheorghe si fug si ele din arena. Arbitrul se duce la Gheorghe ii face semn sa se ridice si ii spune ca a castigat. Acesta suparat pleaca pe jos din ring dar inainte sa iasa aluneca pe sangele lasat de Colossus si pica in cap.(calul a fugit speriat din arena dupa ce Colossus i-a rupt caruta)
BigMouth : Mi-e mila de taranul asta prost... tocmai a fos batut de doua fete
Test : S-a terminat asa de repede... DE CEEEE????? :no: