View Full Version : WRM: Sweet Revenge - Stryk3r vs. Reaper (T.V. Title Sferturi)
stryk3r
20th January 2005, 21:11
Test: WRM TV Title. ceva nou si poate ceva ce lipsea WRM-uluiu. Cine va fi favoritul publicului? Eu sincer sper ca stryk3r sa-si dovedeasca valoarea!
BigMouth: care valoaremah Test? nu stii ca ale e un amarat de wrestler care e aici doar pe post de carne de tun pt. adevaratii wrestleri!!!
Test: Eu cred in puterea lui de a iesi la suprafata si sper ca va castiga in aceasta seara. Totusi nu mi-ai spus cine e preferatul tau!
BigMouth: Eu tin doar cu castigatorii Test. invingatorul e preferatul meu!!!
BigMouth nu apuca sa termine de vorbit ca in arena se face bezna. deodata se aude in difuzoare here to stay si arena e iluminata de artificii spectaculoase! in arena intra stryk3r plin de incredere. in drumul sau spre ring se opreste la masa comentatorilor si ia un microfon.
Test, am vesti bune pt. tine. am auzit ce-ai spus. Ah si BigMouth am vesti proaste pt. tine: am auzit ce-ai spus! Apoi ii strange mana lui Test si intra in ring cu microfonul in mana, saluta publicul si zice: in seara asta am ceva de zis. WRM TV Title este exact ceea ce asteptam. Voi dovedi ca eu sun adevaratul campion al telespectatorilor. de aceea imi permit sa ma auto proclam The People's Champion of WRM reaper stiu ca tu nu o sa fii de acord dar hai sa mi-o spui in fata. stryk3r lasa microfonul si se pregateste de lupta......si ce lupta va fi!!!
Reaper
21st January 2005, 11:06
Reaper intra grabit in arena tinand un microfon in mana.
Reaper: "Stryk3r, cum ai tupeul sa vii aici si sa crezi ca ma poti invinge?! Tu nu intelegi ca esti doar un pion, doar unul cu care ma voi antrena ca sa ajung la marii campioni? Si cand vei vedea WRM TV Title in bratele mele vei spune: <Reaper, tu esti adevaratul People's Champion.> Feeeaar ... The Reaper!"
Test: "Este nervos."
BigMouth: "DA!! Presimt ca urmeaza o lupta cu scantei."
Carl arunca microfonul care loveste un cameraman. Intra furtunos in ring uitandu-se cu dispret catre Stryk3r. Face o coasa in aer si din nou iese foc din colturile ringului.
BigMouth: "Ce spuneam eu... scantei...Scanteeei!!"
Test: "Let's get it on!"
Reaper
22nd January 2005, 11:24
Se aude gongul.
Stryk3r se misca catre stanga si dreapta in jurul lui Reaper, dar acesta se pune bine in garda pentru a nu fi surprins de vreo lovitura fulgeratoare a cruiser-ului.
Dintr-o data toata lumea se ridica in picioare si priveste spre rampa de intrare. Cei doi luptatori sunt prea concentrati pentru a baga in seama tipetele spectatorilor.
Test: "Luptatorii se sudiaza putin, dar ... ce Doamne Dumnezeule e aia?!?"
In arena tocmai a intrat o namila de om. Acesta pare a se grabi sa ajunga in ring si totusi se deplaseaza destul de incet ca sa fie bine vazut de toata lumea.
BigMouth: "E un uriaas!! Imbracat integral in piele...chiar si fata ii este acoprita de o masca de piele. Ce uratenie!!"
Uriasul intra in ring. Stryk3r il vede primul si se refegiaza intr-un colt de ring, dar Reaper, care statea cu spatele, nu si-a dat seama ce se intampla. Gigantul ii aplica lui Reaper o lovitura puternica in ceafa, iar Carl isi pierde echilibrul si cade ca secerat. Uriasul il priveste fix pe Reaper cum zace pe podea, iar cand acesta de semne ca s-ar ridica, ii mai aplica un picior in stomac care il scoate pe Carl din ring.
Uriasul se intoarce si vrea sa iasa din ring. Dar Stryk3r il loveste cu un missle drop kick si gigantul se clatina.
Stryk3r: "Cu ce drept intervii tu in meciul meu, uratenie??"
Multimea e in delir. Uriasul se intoarce si il apuca pe Stryk3r care se zbate, dar fara efect. Luptatorul mascat il ridica pe micul cruiser si il lipeste de podea cu un PowerBomb.
Gigantul pleaca spre iesire. Gardienii care venisera sa-l opreasca se feresc acum din calea lui.
Stryk3r se zvarcoleste de durere pe podea, in timp Reaper se agata de tot ce apuca pentru a reveni in ring.
Test(iesind de sub masa comentatorilor): "a...a plecat?"
Reaper
23rd January 2005, 14:38
In timp ce luptatorii se afla la podea publicul pare a fi mai mult interesat de cine a fost acel urias.
Reaper se ridica in sfarsit si incearca sa intre in ring. Stryk3r sesizeaza asta; se ridica si incearca sa execute un slide pe sub franghii. Reaper il vede venind si se fereste din fata cruiser-ului. Stryk3r aterizeaza din nou pe spate, de data aceasta pe ciment.
Reaper il ridica pe Stryk3r si il impinge inapoi in ring. Apoi sare peste corzi si aterizeaza cu un Leg Drop pe cruiser.
Carl il ridica pe Stryk3r, fara sa se grabeasca. II mai aplica un cot in spatele deja accidentat si cruiser-ul e din nou la podea.
Reaper(privind catre public): "Feeeaar ... The Reaper!"
Test: "Vedem prea putina actiune din partea lui Stryk3r."
BigMouth: "Da. Pare a nu-si gasi motivatia. Nu-i de mirare ca ia atata bataie."
Reaper
26th January 2005, 17:27
Reaper iese din ring si ia microfonul pe care il aruncase la inceputul meciului. Apoi se intoarce in ring.
Reaper: "Asta e? Asta este ce WRM poate sa ofere!?"
Priveste catre Stryk3r care este intins pe podea.
Reaper: "Poate cineva sa-mi stea in cale? Poate cineva sa opreasca furia care este Reaper?! Iata un mesaj catre toti cei care indraznesc sa creada ca ma pot invinge!"
Carl il ridica pe Strik3r care inca nu misca. Il prinde cu ambele maini de gat si il proiecteaza din nou cu spatele de podea printr-un Death's Touch.
Il acopera: unu..doi..trei. Reaper nu asteapta ca arbitrul sa-i ridice mana in semn de invingator, ci pleaca direct spre vestiar.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.