PDA

View Full Version : WRM Sweet Revenge - Barb Wire No DQ - Fallen vs HitScum(WRM WORLD Champion)

Heath Scumm
20th January 2005, 19:05
BigMouth:"Hey Test! Iti dai seama? Ne aflam in luna Ianuarie si WRM isi desfasoara activitatea de ceva timp! Urmeaza Main Eventul de la Sweet Revenge ... si ce Main Event? HitScum vs Fallen! :o: "
Test:"Mda! Comissioner ISSUE s-a folosit din plin de prerogativele sale pentru a-i obliga pe cei 2 sa se infrunte! N-am crezut sa vad asta! Insa, dupa cum am auzit, HitScum are un plan pregatit!" :thinkso:

Muzica celor de la Slipknot erupe violent si intreaga Arena e invadata de huiduieli!!! HitScum apare la intrare taraind dupa el centura WRM WORLD ... trece prin culoarul de fani potrivnici si intra cu grija in ring, incercand sa nu se zgarie in sarma ghimpata infasurata pe corzile ringului ... un microfon in mana ... HitScum se tranteste in colt si are de gand sa spuna ceva! :rolleyes:

HitScum:"Issue! Piticanie neinsemnata! Inteleg ca asta e momentul tau de glorie! Insa nu e nici o problema! Ma intriga faptul ca incerci sa ma detronezi din postura de cel mai urat personaj din WRM ... *Un cor general de huiduieli confirma spusele lui HitScum* ... insa nu o sa iti mearga asa usor!

Vezi tu, jigodie? Mintea mea coace chiar in acest moment un plan! Si acel plan ma va salva de la o pierdere a titlului in aceasta seara in fata prietenului meu, Fallen!"

Microfonul zboara in public ...

The One
21st January 2005, 12:07
Icoana cu arhangheli se sfarama in mii de bucati si prin cioburi si ziduri de flacari, catre ring isi face drum Cel Decazut. Intra si el cu atentie printre corzile de sarma ghimpata si se pare ca are si el in mana un microfon.

HitScum e incantat ... se pare ca planul lui merge de minune ... dar care e planul?

HitScum:"Acum ca suntem amandoi aici, spune-le acestor muritori de rand ca nu ai de gand sa ma infrunti pentru titlu!"
Fallen:"Stiu ca nu e exact ceea ce astepti de la mine insa am stat si m-am gandit mai bine in vestiar!"

HitScum pare mirat :thinkso: ...

Fallen:"Issue incearca sa ne invrajbeasca, asta e evident. Am 2 lucruri de mentionat! Sunt No1 Contender si imi voi primi sansa la titlu de indata ce HitScum va fi detronat. Scrie alb pe negru in contractul pe care l-am castigat in fata lui The Anarchist!

HitScum e incantat de ceea ce aude ...

However, Issue mi-a acordat o sansa de care nu ma pot lipsi! Il voi infrunta pe HitScum in aceasta seara pentru a dovedi intregii federatii ca nu sunt doar un lacheu ... sunt un membru cu drepturi depline al Hardcore Squad!"

HitScum:"Ce? :o: ... "

Fallen:"Trebuie sa intelegi ca nu sunt aici sa iti uzurp autoritatea! Vreau sa imi dovedesc mie ca pot castiga o lupta pentru titlu!Pritenia dintre noi nu va avea de suferit! Ti-o garantez!"

Fallen se retrage intr-un colt lasand microfonul in mijlocul ringului ...

Heath Scumm
21st January 2005, 13:32
HitScum nu poate sa creada ce aude ... Fallen se intoarce catre public care incepe sa il aclame pentru initiativa insa Cel Decazut a facut o mare greseala :evil: ...

Scum se napusteste asupra lui cu centura de campion WRM WORLD si il loveste, impingandu-l in colt! Managerul WRM pune mana pe microfon

HitScum : " Te invat eu minte sa ma provoci! Vrei lupta?Vrei sansa la titlu? O vei avea! :drak: "

Fallen incearca sa se ridice insa o a doua lovitura cu centura il face sa cada in genunchi! Increzator in fortele proprii, HitScum il prinde de mana pe Cel Decazut si incearca o aruncare in corzi insa Fallen e prea puternic. O mana se afunda in gatul Managerului WRM care e aruncat peste corzile letale afar din ring.

HitScum se ridica repede de pe ciment si, frustrat incepe sa loveasca cu puiciorul parapetul care inconjoara ringul. Publicul e incantat de prestatia lui Fallen ... HitScum face un semn catre arbitru care il trage pe Cel Decazut inapoi pentru ca HitScum sa reintre in ring. :rolleyes:

The One
23rd January 2005, 13:35
Fallen se retrage lasandu-l pe Hit Scum sa reintre in ring. Scum intra printre corzi insa isi prinde tricoul in sarma ghimpata si nu reuseste sa treaca. Fallen il impinge la o parte pe arbitru si il ataca pe partenerul sau din Hardcore Squad. Un picior in spate ii infige pieptul lui HitScum in sarma ghimpata de pe coarda de jos. Hit Scum striga de durere ... e in agonie :evil: . Se intoarce cu picioarele catre ring incercand sa alunece iar afara pentru a se regrupa. Fallen il prinde de picioare si il trage inapoi in ring ca un crocodil ce isi taraste prada in adancuri.

Sarma ghimpata ii sfasie tricoul si sangele nu intarzie sa apara pe podeaua ringului. Cu o forta incredibila, Fallen il ridica de la podea pe HitScum si se pregateste sa il arunce pe corzi pentru una dintre cele mai spectaculoase manevre din WRM - The Sky Fall :drak:

Il ridica, face cativa pasi catre corzi si il lasa cu pieptul pe srama ghimpata. In agonie, Hit Scum isi prinde kiltul in sarma si ramane suspendat pe corzile taioase in timp ce Fallen, in incercarea de a-l proiecta pe spate aluneca, surprins de manevra adversarului sau si cade la podea.

HitScum isi prinde mainile de corzi si, intr-o balta de sange, reuseste sa se traga din spinii de metal, cazand pe podeaua de ciment ce inconjoara ringul.

Heath Scumm
23rd January 2005, 23:56
HitScum se taraste pe cimentul rece din afara ringului intr-o balta de sange. Incetul cu incetul, intra sub cortina cautand probabil un obiect contondent care sa il salveze de macelul la care ia fara voia sa parte!!! :hmm:

Fallen se ridica de la podea si incearca sa se aplece peste corzi pentru a analiza situatia adversarului sau insa face rapid cativa pasi in spate, lovit in cap cu un capac de trash can. Un scaun de metal aruncat in ring ia contact violent cu fata Celui Decazut care se clatina, slabit de cele 2 lovituri.

Sangerand profund, HitScum escaladeaza corzile cu un alt scaun de metal in mana.

Test:"Ce? Ce are de gand sa faca HitScum?"
BigMouth:"Top Rope Epiphany!:o:Bang!:headbang: Atat Fallen cat si HitScum sunt la podea!Incredibila agresivitate din partea celor 2."

Fallen se taraste cu greu intr-un colt in timp ce HitScum se aseaza in genunchi in mijlocul ringului strigand de durere din toate puterile:o: Sangele curge din plin din liderul Hardcore Squad care se pare ca si-a accentuat si mai mult ranile la nivelul toracelui dupa aterizarea din Epiphany!

BigMouth:"Desi nu sunt un admirator al celor 2, trebuie sa recunosc ca e una dintre cele mai violente lupte pe care le-amvazut din punct de vedere al impactului resimtit de ambii adversari!"
Test:"Doar stii ca asta e stilul lui HitScum ... sa isi raneasca cat mai mult adversarul, chiar daca asta implica auto-mutilarea la cel mai inalt nivel!!! Fallen ar fi trebuit sa se astepte la asta atunci cand l-a provocat la lupta pe liderul Hardcore Squad! Asta se intampla cand incerci sa il sfidezi pe masculul Alfa al haitei!:thinkso: Pentru ca, in fond, Hardcore Squad sunt si se comporta ca o haita!"

Heath Scumm
26th January 2005, 17:02
In coltul ringului, Fallen e deja in picioare. Se apropie de HitScum care incearca sa se retraga. In urmatorul moment, Fallen cade in mijlocul ringului. HitScum se apropie de el, se culca la podea langa el, trage o mana a Celui Decazut pe el si isi aseaza si el mana pe Cel Decazut.
Ambii sunt cu umerii la podea si in acelasi timp, ambii au cate o mana pusa pe adversar.
Arbitrul bate 1,2,3 si suna clopotul care semnifica incheierea meciului.

Test:"Hey! Ce a fost asta? Pana si pe mine m-a surprins!"

BigMouth primeste un bilet de la TimeKeeper si paraseste pupitrul intrand in ringul inconjurat de sarma ghimpata.

BigMouth: "Ca urmare a unui Double Pin, meciul se termina la egalitate! In urma acestei decizii, HitScum e in continuare campion WRM WORLD!"

Publicul huiduie revoltat in timp ce BigMouth se intoarce la pupitru.

BigMouth:"Trebuie sa recunosc! asta a fost cea mai mare sarada pe care am vazut-o vreodata ... a fost chiar mai mare decat chestia aia din JunkYard! Patetic! Cei 2 imi provoaca scarba! Nu sunt demni de Main Event! Si ce a fost cu display-ul asta de sadism in care HitScum a sangerat litri intregi in ring? Tipul asta nu e sanatos la cap! Si mai are tupeul sa spuna ca el conduce aceasta federatie! Sunt revoltat!"

Test(razand):"Calmeaza-te omule! Vad cum Fallen incearca sa il ajute pe HitScum sa se ridice! Stii ce se spune! Lupul isi schimba parul dar naravul ba! Se pare ca in cele din urma cei 2 au avut un plan! Au luptat pentru ca domnul comissioner Issue sa nu faca titlul vacant si au terminat lupta in felul lor! "