View Full Version : WRM Sweet Revenge
issue
15th January 2005, 20:35
votati tilul lunii!!!
Big Sexy
15th January 2005, 23:31
Sweet Revenge e alegerea mea fara rezerve. Motivul pentru care spun asta este ca e n titlu destul de evaziv si vine ca o relaxare dupa nebunia hardcore care a fost in X-mass overdose. E un fel de inceput de an cu planuri marete. Meciurile le-am vazut si ele trebuiau postate aici nu la anunturi importante. E interesant conceptul din jurul centurii noi insa e putin cam aiurea adica: WRM Romanian Title - Wrestleromania Romanian Title ... e o aliteratie aiurea asa ca prin faptul ca sunt propietar al acestei federatii o sa modificam nitel denumitea in simplu WRM TV Title si cu asta s-a instaurat dictatura :). Aceasta centura este pentru midcarderi si e de cele mai multe ori este pasul spre afirmare.
JointLover
16th January 2005, 00:39
Nu prea am stat mult pe ganduri cand am ales titlul da' mi se pare ingenioasa ideea unei petreceri in care toata lumea este invitata sa se bata...:)
Heath Scumm
16th January 2005, 12:57
Merg pentru New Year's Party deoarece consider ca trebuie subliniata intrarea in noul an!!!!
Nu stiu ce sa zic despre TV TITLE ... mi se pare ca suntem cam putini pt. inca un titlu...insa e doar parerea mea....sunt de acord cu ideea ca e un pas bun catre afirmare!!!
Heath Scumm
16th January 2005, 13:06
Desi sunt postate si in WRM NEWS sub forma unui interviu, voi posta si aici luptele din Ianuarie pt. ca toata lumea sa stie ce se intampla!!!
Intarzierea lui Issue in postarea luptelor ne va forta sa incepem acest event pe data de 20 ianuarie la ora 00.00!!!
1. Kinglion vs Nosferat pentru WRM Cruiserweight Title;
2. GraveDigger & Jugernaut vs Decron & Iceman pentru WRM Tag Team Title.
3. Turneu pt WRM TV Title. Sferturile luna aceasta, semifinalele luna viitoare,iar finala in martie.Sferturile sunt:
Anarchist vs Magnum
Gheorghe vs Collosus
P.J. vs Guess Who
Striker vs Reaper
4. Hitscum vs Fallen pentru WRM World Title
KingLion
17th January 2005, 08:56
Sweet Revenge este alegerea mea....chiar aveam o "mik problema" de rezolvat cu Nosferat :drak:
Rey619
18th January 2005, 20:58
o mik problema??? cred ca va fi una destul de mare... pt. amandoi... sa speram ca va fi un meci interesant si most importantly let the best man win
KingLion
19th January 2005, 07:49
Nu ma refeream la meci...este o problema mai veche, de la primul meu meci, cand ai intervenit...cu toate ca nu mai lovit pe mine....Dar asta ma deranjat, simplul fapt ca ai intervenit :drak:
issue
20th January 2005, 03:12
Datorita faptului ca la ora inchiderii polului era egalitate, mi-am folosit votul meu si am ales titlul PPV. Acesta este Sweet Revenge!!!!
P.S.: Hitscum am incercat sa dau de tine sa te consult si nu am reusit.Asa ca am hotarat eu.
Heath Scumm
20th January 2005, 15:41
E okay...am vorbit pana la urma ... oricum, in astfel de cazuri Comissioner-ul alege!
stryk3r
20th January 2005, 20:55
well then let's get things going........sau mai traditional llllllllets get ready to rruummmmble!!!!!!!!!
mereu am vrut sa zic asta!!!!:)
Heath Scumm
24th January 2005, 00:44
O sa expun pe scurt motivele pentru care am votat ce am votat la Sweet Revenge!!!
1. HitScum & Hardcore Squad - nu vreau sa comentez acum in sensul ca nu doresc sa imi fac reclama... cred doar ca am fost mai bun ... e doar parere personala
2.Nosferat - Mi s-a parut ca si-a dat silinta desi posturile sunt cam dificil de citit ... posturile in sine sunt bune, ar mai trebui spatiate pe ici pe colo ... singurul motiv pentru care nu i-amacordat votul lui King a fost acela ca nu a citit prea bine care comentator e rau si care e bun ... i-a folosit cam haotic. Din punct de vedere a luptei efective, cei 2 mi s-au parut cam la acelasi nivel, desi Liviu stie mai bine sa isi faca ideile usor de citiT!I-am acordat votullui Nosferat si sub forma unei incurajari!
3.Magnum - Mi-a placut la nebunie faza/ideea cu cele 2 masti ... stiam ceva inainte de post insa cand am vazut postul m-a surprins! cred totusi ca Magnum ar trebui sa nu mai vorbeasca! Ar imbunatati mult personajul!Anarchist a incercat sa posteze idei noi dar Magnum s-a tinut la acelasi nivel! Daca Magnum l-ar invinge pe Anarchist ar fi fara indoiala o evolutie majora pentru acest personaj! Cred ca meciul asta, dupa cum s-a desfasurat(din punct de vedere al seriozitatii participantilor) ar fi putut fi chiar si o finala de turneu!!!
4. Reaper & Gheorghe - nu e cazul de comentarii ... probabil ca aveau idei bune ... n-au avut cu cine sa le puna in joc!
5. Pest Jack - Trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult abordarea lui Guess Who ... trebuie insa sa isi mai dezvolte gimmickul ... PJ mi s-a parut mai bun la acest capitol!
G-Man
24th January 2005, 18:39
Am ales urmatorii castigatori: HitScum(mi s-a parut ca ultimul post a facut diferenta), King Lion(nu cred ca pt. ca nu a folosit bine comentatorii ar trebui privat de un vot; King Lion a facut mai bine show), Magnum(stiu ca am dat ce am avut mai bun din mine ! mi s-a parut ca am luptat mai bine), Guess Who(imi place cum lupta desi nu stiu ce gimmick are), Hardcore Squad(ar fi trebuit scris Hardcore Squad vs Big Sexy; Triple H nu si-a facut simtita prezenta in meci...nu ca Big Sexy ar fi luptat mai mult), Reaper si Gheorghe au castigat prin neprezentare ;) chiar daca adversarii lor au fost prezenti.
Heath Scumm
24th January 2005, 19:32
O apreciere! Stiu ca am spus in postul anterior ca lupta Magnum vs Anarchist ar fi putut fi finala insa acum, ca citesc pentru a doua oara lupta mi se pare ca aceasta lupta TreBUIA sa fie FINALA turneului. Sper doar ca invingatorul sa aiba prestatii din ce in ce mai bune pt. ca acest turneu il va propulsa in mod sigur in ceea ce americanii numesc SUPERSTAR-DOME!!!
O lupta peste medie ... mie mi-a placut!:ok: Sper ca si voua!
Big Sexy
24th January 2005, 22:13
Nosferat vs King Lion (WRM Cruiserweight title match)
mi-a fost cel mai dificil sa aleg aici si de aceea o sa incep cu el. Ca mod de expunere a ideilor, ca stil daca vreti King lion este clar superior. Pe de alta parte stilul dezordonat si tot timpul pe fuga a lui Rey da dinamism luptei. Fiecare a avut o evolutie remarcabila astfel in viziunea mea Rey a devenit midcarder de la statutul de opener iar King a ajuns clar upper midcarder din clasa midcarder unde il vedeam. Ce m-a surprins enorm a fost greseala destul de mare pe care a facut-o liviu cand a incurcat atitudinea comentatorilo. Nu stiu ce s-a intamplat acolo insa asta a fost acel 0.5% care m-a facut sa il prefer pe Rey. Plus ca, repet, stilul sau dezordonat da un dinamism excelent luptei ... o sa incerc si eu asa ceva in afara ppv-urilor. Nu de alta dar daca o sau in bara macar sa nu fie intr-un PPV.
Fallen vs HitScum(WRM WORLD Champion)
Desi am ezitat nu pic acord votul meu lui Hitscum. Am destule motive directe si indirecte. Mi s-a parut grozav ca s-a inceput in sfarsit folosirea arbitrilor mai intensiv. Mi s-a parut ingrozitor descrierea scenelor sangeroase (Hitscum a fost mai putin gore decat Fallen, thank god :) ). Post-ul final m-a convins ca Hitscum stie ce face sa a constituit argumentul final prin faptul ca a dat niste comentarii foarte bine infipte in poveste cu test. Alpha male ... dap!
Stryk3r vs. Reaper
Votul meu se duce la stryker fiindca glumesc... normal ca reaper e in avantaj mai mult decat evident datorita neparticiparii semnificative a lui Stryk3r. un meci interesant chiar daca a fost de unul singur. Se vede clar dorinta de a lupta a lui Reaper si sincer apreciez faptul ca folosesti din plin regulamentul WRM (mai precis ma refer la poveste cu postarea dupa 24 ore)
Hardcore Squad vs IceMan/Decron
cand o sa fim mai activi poate ca o sa si castigam. pana atunci Hitscum ne-a facut pe anadoi d eunul singur. la cum am evoluat eu si triple H in ultimul timp nici nu stiu daca e cazu sa consider asta o performanta remarcabila sau o chestie la care sa te astepti.
GuessWho vs P.J. (TV Title sferturi)
Parerea mea e ca l-am facut arsice :). Acum sincer mi-a facut o deosebita placere sa lupt cu Joint Lover. DEOSEBITA. Eu imi bazez votul pe mine fiindca stiu ce era in ultimul post, ala cand am resetat sistemul din greseala umbland la priza si s-a dus tot pe apa samnbetei. Dupa cat scrisesem mi-a venit acru si am renuntat sa rescriu. Daca ies eu o sa vedeti si ce vroiam sa scriu si finisherul binenteles.
Anarchist vs Magnum (TV Title sferturi)
cel mai bun meci de luna asta. CLAR
Pai pe cine sa votam noi acum? hmmmmm ... pe cine?
Meciul incepe destul de subtirel si nu aveam nici un fel de asteptari de la el. Apoi spiritele se incing si se pare ca Issue si G-Man au gasit solutia sa faca meciuri excelente. Nu o sa intru in detalii insa ideea e ca merge. Interesant mi s-a parut modul in care Issue a rezolvat problema cainilor. Post-ul cu 2 masti si henna mi s-a parut cel mai bun din tot ppv-ul prin originalitate. ZNu am inteles faza cu Commissionerul care poate prelungi un meci cat doreste el fara sa tina seama de decizia arbitrului. Probabil ca nu stiu eu regulile. Dan le cunoaste foarte bine. Poate ma lamureste si pe mine cineva daca e posibil asa ceva . Per ansamblu Magnum a adus o groaza de lucruri inovative si explicarea tehnicilor de greco-romane m-au determinat inca odata sa optez pentru el.
Gheorghe vs Collosus.
Pai aici chiar nu sunt multe de spus. Gheorghe e la fel de original ca de obicei. Inca odata imi exprim felicitarile pentru conceperea unu caracter asa de original si autentic.
Reaper
26th January 2005, 13:27
Nu am inteles faza cu Commissionerul care poate prelungi un meci cat doreste el fara sa tina seama de decizia arbitrului.
Da, este posibil. Eric Bishoff se ocupa din plin cu asa ceva. A facut o data chestia asta intr-un meci a lui Eugene. Sa fi fost contra lui Kane, sa fi fost contra lui Snitski? Nu mai stiu. Dar Eugene trebuia sa castige prin descalificare cand unchiu' a venit si a transformat meciul intr-un No DQ.
Eu am apreciat interventia comissionerului Issue in meci.
Acum sincer mi-a facut o deosebita placere sa lupt cu Joint Lover. DEOSEBITA
Si mie mi-a facut o placere deosebita sa lupt cu JointLover luna trecuta. Imi place ca si-a definit bine personajele, cel putin Gheorghe e super tare.
Imi mai place ca JointLover se implica in luptele sale si gaseste mereu timp si resurse sa le continue sau sa le incheie. Contrats! man. Tine-o tot asa!
Heath Scumm
27th January 2005, 18:14
Dupa lupta de la Sweet Revenge(chiar daca a scris doar 2 posturi) sunt fan declarat Gheorghe! Vreau sa imi fac tricou cu el :) ... pe bune! :hmm:
@Big Sexy
Da! Comissionerul are dreptul sa prelungeasca partida...oricum, acolo, decizia de a-l implica pe Issue in joc a fost facuta pt. show si pt. a-l transforma complet pe Issue in Heel.
Big Sexy
27th January 2005, 19:52
Mda, acum inteleg ce spuneti insa in momentul ala mi s-a parut destul de ciudat. Desi am vazut faza de multe ori in WWE.
Heath Scumm
10th February 2005, 15:51
In lipsa unui comissioner care sa faca un Review, o sa preiau eu aceasta sarcina ...
1. Issue a declansat un turneu pentru introducerea in WRM a unui nou titlu numit T.V. Title ... 8 luptatori au intrat in acest turneu, doar 4 merg mai departe ... acestia sunt: Magnum, Pest Jack, Gheorghe si Reaper.
2. Nosferat vs King Lion - Nosferat a reusit sa castige titlul WRM CRUISER desi l-a invins pe partenerul sau din Money Unltd. Va genera aceasta lupta disensiuni in grupul infiintat de Decron?
3. Hardcore Squad vs IceMan/Decron - Se pare ca diferentele dintre IceMan si Decron au iesit inca o data la suprafata in conditiile in care IceMan a parasit ringul lasandu-l pe Decron prada tandemului de campioni Grave Digger/Juggernaut.
4. Fallen vs HitScum - Lupta pentru titlul mondial a fost pe cat de violenta si sadica, pe atat de trucata ... In final, HitScum si-a pastrat centura in urma unui Double-Pin regizat ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.