View Full Version : Grupa I Principala:Oltchim,Itxaco,Krim,Buducnost
Nilatac
23rd November 2010, 19:55
Astazi, la Viena a avut loc tragerea la sorti a grupelor principale ale Ligii Campionilor, campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea a fost repartizata in Grupa 1, alaturi de RK Krim, Itxaco Navarra si de Buducnost T-Mobile.
El Pistolero
23rd November 2010, 20:04
Adversarele nu mi se par de speriat,dar ce ii drept ca nici noi nu mai suntem echipa de anul trecut.
Elgorriaga
23rd November 2010, 20:39
Avînd în vedere cã Viborg is already out, proaste sã fie fetele de la Oltchim sã nu cîștige Liga.
Din grupã ar trebui sã meargã mai departe Buducnost și Oltchim. Asta în teorie.
Anicia Juliana
5th February 2011, 00:20
RK Krim Mercator - S.D. Itxako Reyno de Navarra 30 - 26 (17-12)
M-am uitat pe sarite, in comparatie cu handbalul vazut la ultimele turnee (CE+CM), asta a fost joaca de copii... S-a jucat prost de ambele parti, fara scuze pt Krim! Erau acasa, puteau sa joace ceva pentru public macar, dar s-au multumit sa o lase pe Lekic sa-si faca job-ul si sa le tina pe celelalte spectatoare.
In concluzie, niciun pericol din Slovenia.
Anicia Juliana
14th February 2011, 21:00
ZRK Buducnost - RK Krim Mercator 32 - 29 (17-12)
Cateva vorbe si despre asta, vazut cap-coada. Krim e o echipa care arata la fel de nefericita ca Oltchim sub Kovacs. Nu au joc colectiv si punct. Ar fi si greu cu egoista de Penezic la 9m. Oltchim ar trebui sa nu uite de Varlec, pe dreapta, care munceste mult in atac si are tehnica de aruncare buna. In rest, Lekic s-a zbatut cat sa scoata 11 goluri. Asta-i Krim-ul. Nu imi vine sa cred ca o pretendenta la primele 4 locuri in Europa presteaza in felul asta (si aici intra si Oltchim, de prin noiembrie, nu e vreo noutate).
Buducnost se apara dumnezeieste, chiar daca scorul nu o arata. Au avut pe teren al doilea portar. A fost o zi cu procentaje de 50% pt majoritatea jucatoarelor, dar spre deosebire de sptamana trecuta, au marcat toate.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.