PDA

View Full Version : RockBerg Does England

RockBerg
25th October 2010, 13:32
Posibil limbaj nerecomandat minorilor mai jos.

Stiu... stiu, PSYCHO se asteapta la ceva X-Rated, intr-un fel este.:D E doar o mica descriere a ce inseamna United Kingdom in 2010 in viziunea unui om de exceptie: eu. bwahaha! Oricum, cateva puncte de baza mai jos !

1. Primul lucru pe care il vezi e faptul ca tiganii te verifica la aeroport. PLM, unde e accentul englezesc ? Ah, mancatori de curry. Bine, asta e socant, pentru ca in romania te nasti rasist, iar aici ei au drepturi.

2. Cacat. Am in buzunar o gramada de euro, dar cei din UK au insistat pe lira lor (pound sau quid). Haha, noroc... femeia de la schimb valutar, e englezoaica pe bune, in sfarsit accent englezesc. (I lulz inside)

3. Iesi afara din aeroport, primul om pe care il abordezi e un nigga, de fapt era foarte amabil. ajung intr-un autobuz, conditii super,sofer alb... drum catre Brent Cross. Cobor acolo, am nevoie de un bus pana in Burnt Oak/Edgware. Shit, un grup de niggaz. (more lulz inside).

4. Inainte sa gasesc bus, ma abordeaza un Martor al lui Iehova. Ba.. mai da-i dracu' chiar asa ! Am zis ca mor de ras. Imi spune de romani de prin Cluj (era englez 100%) si-mi da o carte bisericeasca (ma durea undeva de Cristos in momentul ala).

5. Ajuns in zona Burnt Oak/Edgware. Mai tata, numaru' de romani e sufocant, daca auzi pe cineva ca vorbeste la tel. e roman. Guraliv. Cocalar, bineinteles. Un singur roman a fost ceva mai de Doamne ajuta, personal n-am vazut nici un roman care nu era de cacat. Eu nu-s nu stiu ce intelectual, dar pe ma-sa...

6. Chestie de retinut: nici un roman nu te va ajuta fara cascaval. Asa, nr. de hood niggaz din Burnt Oak si Edgware m-a facut sa ma simt de 100 de ori mai rasist decat glumeam pe forum. Niste nespalati.. stiu ca e mai naspa in sudul Londrei, dar eu deocamdata doar aici am fost.

7. Intotdeauna am urat indienii, si-i voi ura si de acum inainte. DAR, in prima zi m-a ajutat un indian sa gasesc un loc in care sa stau.. un hotel indian. Imagine teh LULZ ! Pe la 22 : 00 ma trezesc niste voci.. erau romani guralivi bineinteles, zona Wembley. Niste pielea p*lii, nimic notabil.

8. A doua zi ma mut in Uxbridge. Shit changed here. de la hood niggaz, ajungi la college niggaz cu bani de la tata, la maronii din Fuckistan si mai stiu eu ce. Toti copii care sug pe tacsu respectiv ma-sa. E ceva misto sa vezi niggaz intrand in biblioteca s.a.m.d.

9. Ce e bine aici ? Daca ai job de kkt, tot faci de vreo 7 ori mai multi bani ca acasa. Eu urcam si pana la 1.000 EUR/luna cu noroc in ro, aici deocamdata ma descurc. E curat, dar depinde de zona in care esti. Unde sunt eu nu am vazut nici un roman, in afara de un handicapat slabanog care e security la un shopping centre. Acolo security sunt niste niggaz mari, numa' el e slabanog, plm nu stiu cum a ajuns acolo, sunt tentat sa-i trag cateva palmi dupa cap, e cam enervant.

10. Ce e rau ? fara job e naspa, berea e cam 5 lire/sticla, 12 lire 9-12 pack..depinde... 1 sticla e 330ml. Nu ma, nu-s betiv, zic asa, orientativ. Electronicele, uneori mult mai ieftin ca la noi (ca sa vezi ce bataie de joc), nu zic de jocuri, 2nd hand shit etc..

11. Heath Scumm e o bijuterie. Totusi nu stiu ce gaseste la ladyboys, dar in fine.. e UK, e normal.

12. Am vazut homo de toate felurile, baieti cu fuste roz mini, mosi de mana cu tineri, emosexuali care se pipaiau (au incetat cand m-am uitat la ei :D) De notat ca n-am vazut gays in RL in viata mea.
PANA ACUM.

13. Am fost intr-un spital, tot Staff-ul s-a purtat exemplar, parca le-ai dat $10.000 mita

14. Supravietuire aici ? Un job sau pe mangleala. Sau amandoua.. cu look-ul meu de cocalar orice e posibil, gangsta shit.

15. THE END !!1

~

Daca imi aduc ceva aminte, o sa mai pun aici.
Thread plictisitor ? Posibil, doar am aruncat niste vorbe, poate rade cineva.

Mr Cosmin
25th October 2010, 15:43
Ba si eu nu`l credeam pe varu`meu cand zicea de Londra. :)) Si sta acolo de 8 ani...

PSYCHO
25th October 2010, 20:33
Rocky, te-ai mutat definitiv în UK?

La cum stau treburile pe la noi, în câþiva ani cred cã plec ºi eu ... doar cã momentan mai am ceva treburi de realizat / finalizat prin Ro ... Dar pânã la urmã, cred cã tot în UK voi ajunge ºi eu ... ºi-mi trebuie cât mai mulþi cunoscuþi pe acolo! :D

AleXXander
25th October 2010, 20:58
Si eu care ma gandeam sa plec dupa ce termin liceul sau dupa ce fac o facultate aici... :D Nu stiu, e treaba de bani, mai ales daca plec dupa terminarea liceului. Pentru studii in afara tre' sa ai contul ceva cam gras. Dupa terminarea facultatii aici, ar fi ceva mai simplu de plecat.

Raiden
25th October 2010, 21:56
Daca ai bursa, nu e nevoie sa ai contul gras si nu trebuie sa alegi neaparat Anglia. E mai avantajos sa pleci in Scotia, de exemplu :).

AleXXander
25th October 2010, 22:35
Problema e ca eu vreau Anglia sau o alta, care e si mai scumpa, plus viza. Normal ca e destul de greu fara bursa. Nu oricine poate lua asa ceva...

R.Alexandru
25th October 2010, 23:15
A' dracu' de greu ii ma.Tare de tot sa iei una bucata diploma de bacalaureat cu note decente si una bucata Cambridge/TOEFL.

DejaVu
26th October 2010, 00:02
E mai avantajos sa pleci in Scotia, de exemplu :).

Sau il Olanda... :D

Big Sexy
26th October 2010, 09:12
Din ce spune Rockberg pe aici vad ca nu multe s-au schimbat din 1992 de cand am fost in UK. Banuiesc ca doar proportia de minoritati s-a modificat intr-o directie usor de anticipat de altfel. LOL.

Tudor_Ancu
26th October 2010, 11:03
Already Rocky?

http://img253.imageshack.us/img253/7991/rrrb.jpg

RockBerg
26th October 2010, 14:16
Banuiesc ca doar proportia de minoritati s-a modifica
Pai pentru mine asta e buba cea mai mare.

/racist cunt

Cum am zis, daca ai job esti in rai. Diferenta intre ro si UK e gigantica.
Daca imparti flyers pe strada sambata si duminica cateva ore, faci aprox 300-400 de lire/luna. Asta e 5-600 euro, eu zic ca e rezonabil la noi pe un job la fabrica faci 300-350 de obicei, si aia cu noroc, 8hr/day. In UK, orice jeg de job e tare...

Iti trebuie coaie mari, bani de acasa pentru un timp si sa cunosti pe cineva. Singur, esti in iad. :D

Cat despre furaciuni, e usor... toata lumea aici are Blackberry sau iPhone... 150-250 de lire.

Freedom
26th October 2010, 14:50
Mda, asa cum spuneai si tu Rocky, in Anglia nivelul este foarte ridicat.Acum 2 ani am fost si eu, just for fun, insa am ramas complet uimit sa vad ca totusi intre Germania si Anglia exista diferente destul de mari.Insasi lira dovedeste nivelul lor net superior, care de altfel e facut cel putin pentru un trai decent.
Ca mie nu-mi place de nicio culoare, asta e cu totul altceva, insa isi merita superioritatea pe deplin.
Pe de alta parte, daca te uiti in Europa occidentala, majoritatea tarilor, ofera cel putin 1000 euro/luna unui muncitor necalificat.ceea ce inseamna macar o masa la restaurant pe luna, sau macar un control medical regulat.

un job la fabrica faci 300-350 de obicei, si aia cu noroc, 8hr/day.
neah, 1200 de roni se castiga foarte greu la noi.majoritatea salarilor sunt sub 900.
-plus ca tre sa pupi in c*r pana-ti cad toti dintii.
-plus ca preturile noastre sunt mult peste nivelul mediu de trai.
poate nici in 20 de ani nu o sa ajunga salariile noastre, suficient de mari ca sa-ti poti asigura macar un concediu 7 zile.

RockBerg
26th October 2010, 15:50
neah, 1200 de roni se castiga foarte greu la noi.majoritatea salarilor sunt sub 900.

Stiu, eu ziceam asa.. de cei mai norocosi. Se lucreaza si pe 170-200 de euro la noi. Un job la Carrefour la noi (macelar sau ceva pe acolo) e aprox. 200 euro/luna.. in Norvegia e 3.500 de euro/luna. Cam asta e diferenta, ideea e ca romania e foarte foarte jos. Afara, chiar glumeam.. sa dai prosoape la WC si faci o gramada de bani fata de ro.

Daca ai ocazia, pleci de aici. La noi sa iei o masina e un vis, la ei e ca un TV. Mergeam pe strada si am vazut ceva masina misto la 1.000 de lire si chiar aveam banii aia, era oarecum ciudat fiindca ala e de obicei salarul mic lunar in UK, pe vremuri la noi lucrai o viata pt. o Dacie.

Ce sunt tari, magazinele care au SALE, haine si altceva la preturi sub romania, e durere. T-shirts de calitate care la noi sunt 30-40 de lire, aici cu 12, la salariile din UK, poti sa-ti imaginezi.

Cat despre cocalari si alti enervanti sa zicem ca mi-ar place sa omor incet vreo 20 de oameni zilnic. Majoritatea maro. Noroc ca le-au dat interdictie din Aug. 2010 la tiganii astia non-EU.

cutuma
26th October 2010, 19:41
Am fost si eu acum 2 sapt prin Londra, dar cu treaba, la UFC 120.

Mi s-a parut o diferenta uriasa intre centru (unde am stat) si inelele adiacente. In centru curat, scump si englezi in concentratie mare, stricata doar de numarul si mai mare de turisti. Am iesit usor din centru pana la O2 unde a fost gala si ma uitam socat pe geam cum se intunecau oamenii :) Am fost si la rude in vizita, undeva in Nord Vest si la fel, plin de indieni, pakistanezi si alte nebunii.

Sincer, nu stiu daca as alege Anglia in cazul in care m-as hotari sa emigrez.

THE DAREDEVIL
26th October 2010, 20:19
Sincer,daca as avea ocazia si posibilitatea sa plec in Anglia,m-ar durea fix in cur de negri,pakistanezi,indieni etc. cause it's either that or romania and its full array of romanian people:)

RockBerg
27th October 2010, 01:06
Am fost si eu acum 2 sapt prin Londra, dar cu treaba, la UFC 120.
Hmmm... in ultimul moment am spus ca e prea mare lenea sa ma misc catre UFC Expo, desi am fost de vreo 4 ori in Central London. PPV total neinteresant, dar Expo ar fi fost ceva, nu stiu daca Heath avea timp.
Mi s-a parut o diferenta uriasa intre centru (unde am stat) si inelele adiacente.
Haha, centrul a scapat, sunt cam 80% albi. Turisti sau idioti iesiti la jogging in loc de pakis. In schimb noaptea ai parte de chavs, cocalari englezi albi, hookers (think I saw a shemale), poti merge la Trocadero/HMV sau sala arcade. Cluburile sunt scumpe, si ca orice club, ti-o poti lua in freza de la nimic desi au security.
Sincer, nu stiu daca as alege Anglia in cazul in care m-as hotari sa emigrez.
Maronii sunt prin London, Birmingham si Manchester, localitatile mai mici au scapat. Totul depinde de zona unde stai, in sud (Londra) poti sa iei gloante prin sfecla, in centru sunt poponari. :D Cu cat cunosti mai multa lume, cu atat mai bine, singur esti terminat.
In ce priveste siguranta, romania e parfum. Doar atat avem din pacate. Opinia mea personala ? Anglia suge.
Sincer,daca as avea ocazia si posibilitatea sa plec in Anglia,m-ar durea fix in cur de negri,pakistanezi,indieni etc. cause it's either that or romania
Nu neaparat. Gandeste-te ca mergi undeva unde tiganii (indieni/pakis/arabs) sunt superiori tie si tu nu ai ce sa faci sa schimbi asta. In Anglia trebuie sa fii "politically correct", e calvar dupa ce esti obisnuit sa faci ce vrei din tiganii de aici. Ei nu inteleg ca maronii sunt animale si nu trebuie sa aiba drepturi. :happy O alta diferenta e ca oamenii nu prea au "eye 2 eye contact" cu tine. Parca nu existi uneori, bineinteles holbatul se poate incheia cu cafteala. Era un maroniu ieri se holba la mine prea mult, nu m-am putut abtine si i-am spus: "the fuck you lookin at?", s-a facut mic si s-a uitat in alta parte. Daca ii lasi, sunt smecheri, la fel ca tiganii la noi.

* bine, daca ma taie careva peste cateva zile, macar stiti de ce. :D

Heath Scumm
27th October 2010, 10:58
^ You gonna get stabbed :D

Despre UFC, imi pare rau, am lucrat zilele alea ... ca mai toate zilele ..

Cand pleci?

RockBerg
27th October 2010, 14:01
^ You gonna get stabbed :D
I'll stab back. Am pus ochiu pe cutitul asta Rambo. 50 de pounds.. tot ezit, dar pana la urma il cumpar, justificat ca obiect de colectie catre gf, dar stim noi ca e pt. protectie personala. :happy Sexy, innit ?

http://imgur.com/ggpCc.jpg

Daca tot e vb. de confruntari, era un maroniu guraliv pe Facebook (lol fb wars), ceva de genul "we will see you say stuff face 2 face", acum cand m-a vazut de aproape nu zice nimic. :D A trecut de vreo 4 ori pe langa mine, si-a dat seama ca e minuscul, fucking small brown nerd. Pe FB era tot incordat, nu-ti dai seama ca abia e un pic mai inalt ca prietena. :headbang: De obicei asta e diferenta intre online balls si real balls... intre alb si maro. hahahahahaha.. I had to add this shit.
Cand pleci?

Leaving is out of the question atm, plenty of shit to take care of. :) HSBC bank looks nice.

PSYCHO
27th October 2010, 23:23
Ce gare e poza! Are simetria unui lansator de rachete între pistoale de epocã! :cry:

ªi Rocky, sper cã te stabileºti în UK definitiv! (eu încã nu am înþeles exact ce cauþi acolo) ... Dar când ajungi prin Ro, mai exact în Timiºoara, sã mã anunþi! Îi cunosc personal pe toþi barosanii de pe forum, în afarã de tine ... ªi dupã ce am vãzut poza aia trucatã cu HeathScumm, o gagicã ºi unu care pãrea mai cool decât nerd-ul ãla de RockBerg pe care mi-l imaginam eu, trebuie sã vãd cum stã treaba în realitate! :P

Pânã atunci, baftã la portofele în UK! :D

RockBerg
10th November 2010, 21:21
Weird ass fruit to me. Dragon fruit.. n-are nici un gust ! :happy
Pe bune, o pierdere de bani.

http://imgur.com/Tz0N5.jpg

http://imgur.com/QW9dR.jpg

VladC
11th November 2010, 00:12
at least it looks bad ass...

Heath Scumm
11th November 2010, 01:11
ªi Rocky, sper cã te stabileºti în UK definitiv! (eu încã nu am înþeles exact ce cauþi acolo)

He came, he saw, now he frikkin' refuses to leave ... That's a Romanian for you! :great:

PSYCHO
11th November 2010, 20:23
Respect ma' white broda' ... Let's invade the world! :D

Ce tare ar fi ca în 10 ani sã fim toþi în Londra ºi sã avem un cartier al nostru ... ºi toþi sã ne salute cu Don în faþa numelui! :cool: ... Ptr engleji ar suna a Mafia ... dar de fapt sã fie Don' Costicã sinonumul lui Nea' Costicã! :evil:

Rocky, ai crescut mult în ochii mei, deci îþi urez amicalul: STAI DRECU' ACOLO!!! :ok:

RockBerg
16th November 2010, 20:49
Rocky, ai crescut mult în ochii mei
It's all love. :D
Tot felu' de chestii cresc, daca sunt stimulate corespunzator. LoveLust 3 - Unspeakable. :happy

http://imgur.com/PVVkU.png

PSYCHO
16th November 2010, 22:52
OMG, mã copiezi! Mã bucur cã sunt un mentor ptr tine! :drak:

Tudor_Ancu
30th December 2010, 21:37
Ok, Guys ,

Voi astia care sunteti voi in UK

Aveti cumva idee cat costa sa trimiti un motor din UK in Ro?
Help a poor bloke out with an info...

Cheers! :)

RockBerg
14th February 2011, 16:38
I hate this place, I'm too damn racist.
Anyway, here's some super rich part of London for ya. The faggotry here is rampant and makes me puke.

http://i.imgur.com/Ws0N9.jpg

http://i.imgur.com/61BKG.jpg

http://i.imgur.com/l0FIZ.jpg

Big Sexy
14th February 2011, 17:05
Stai linistit, cand o sa faci destule combinatii o sa iti permiti si tu asa ceva :P, eyes on the prize man!

RockBerg
14th February 2011, 18:13
Stai linistit, cand o sa faci destule combinatii o sa iti permiti si tu asa ceva :P, eyes on the prize man!
The car pics are for you niggaz, it's not about the cars, it's about people. The way they talk, walk, breathe. Era un protest afara la Harrods, impotriva hainelor de blana, in Trafaggar Square jeguri de egypteni se bucurau de noul comunism pentru care s-au zbatut... stai linistit, nu e vorba de a avea masini sau ceva bun material, e vorba de atitudine,... de.. BRITAINSTAN.

Ratonu
14th February 2011, 22:16
Hah, eu abia acum citesc thread-ul asta. Interesant e ca aseara inca ma gandeam sa fac prima mea excursie in strainatate pentru un show NOAH care o sa fie in Broxbourne la primavara, dar am hotarat sa raman la Raw-ul din Bucuresti. Sper sa mai fie si la anul show-uri NOAH in Europa. Oricum, e bine de stiut cat de proasta e ideea sa umbli neinsotit prin Londra & imprejurimi.

RockBerg
15th February 2011, 13:04
Hah, eu abia acum citesc thread-ul asta. Interesant e ca aseara inca ma gandeam sa fac prima mea excursie in strainatate pentru un show NOAH care o sa fie in Broxbourne la primavara, dar am hotarat sa raman la Raw-ul din Bucuresti. Sper sa mai fie si la anul show-uri NOAH in Europa. Oricum, e bine de stiut cat de proasta e ideea sa umbli neinsotit prin Londra & imprejurimi.
E o diferenta intre a vizita pt. cateva zile (OMG I saw this/that) si a trai aici. Vad tigani zilnic, ma simt cenzurat 90%, in romania e libertate... aici e comunism in comparatie. Mancarea indiana e peste tot, miroase parca ar fi transpiratie, noroc ca mananc supe si preparate italienesti + fast foods.

Se zice ca romanu arunca resturi de mancare/cutii pe jos, englezii fac la fel. Dar cand zici englezi te referi la 65% tigani (indieni/arabi) ceva negri si apoi albi. Rata natalitatii e 8 la 1 (maro vs. alb). Englandistan/Britainstan se potriveste de minune. Cand o sa ma intorc (if I dont get murderized, I use the word nigga/paki/gyppo quite a lot), o sa fac un material despre UK in stilul meu necenzurat si SiCK, mai trebuie sa fac si filmari. :D Vreau sa mai ajung odata si prin zona unde e Heath (he's a real G), unde sunt eu nu e chiar asa de gangsta, doar ceva trafic de marijuana, niste injunghieri, cocalari pakis, niggaz cu chilotii afara, grupuri de pizde care cad pe jos de la % de alcool pe la 2 AM.

De bani nu ma plang, I'm a'ight, doar ca am nevoie de libertatea de acasa, ca ma sufoc cu poponarismu' politically correct bullshit de aici. I'm too fucking wild for these fags.

Heath Scumm
16th February 2011, 02:28
Still not getting stabbed yet, I see! :great: Ai reusit sa-ti iei Oyster? Ce faci, cu ce te ocupi? Promit sa te sun zilele astea sa mai vorbim, imi pare rau ca n-am mai avut timp sa ajung pe la tine dar vezi cum e viata aici.

Promit ca ma revansez!

Din ce zona-s pozele? Baker Street si imprejurimile?

RockBerg
16th February 2011, 15:14
Still not getting stabbed yet, I see! :great: Ai reusit sa-ti iei Oyster? Ce faci, cu ce te ocupi? Promit sa te sun zilele astea sa mai vorbim, imi pare rau ca n-am mai avut timp sa ajung pe la tine dar vezi cum e viata aici.

Promit ca ma revansez!

Din ce zona-s pozele? Baker Street si imprejurimile?
Fuck the Oyster man, waste of cash. 8 pounds for a day ticket is all I need. (goddamn VAT increase, eh ?)
Pozele sunt din zona Knightsbridge. Seeing 10 Aston Martins and about 15 Bentleys in 20 minutes is weird.
Still not getting stabbed yet, I see!
I could say the same thing. :D

RockBerg
4th March 2011, 00:07
http://i.imgur.com/pcuqC.jpg

Prostia e nemarginita in UK.
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=570283&page=3

GET BRITAIN OUT OF THE EU NOW

The Daily Express stepped up its crusade for the UK to cut ties with Brussels by calling for the planned referendum on electoral reform to be turned into a historic vote on EU membership.

Leading MPs and campaigners backed the move. Tory MP Peter Bone, of the Better Off Out group, said: “This is a splendid idea by the Daily Express. It makes absolute sense.
Cretinii vor sa aiba un referendum ca sa iasa din UE in May 5th.. De ce ? Pentru ca incepand din Mai, multi cetateni din Europa de Est for avea drept de munca (nu ro si bulgari) si vor avea si dreptul de "benefits" (ajutor social etc.). Initiativa apartine "The Daily Express", un retardat de ziar care l-am vazut din intamplare la Sainsbury's.

Acum, ca si OTV, isi freaca penisul pentru ca petitia lor semnata de 300k de oameni a ajuns la primul ministru. Se pare ca vor avea referendum, dar despre alta situatie. Sper sa nu fie sugatori si sa lase un kkt de ziar sa decida asa ceva.

PSYCHO
4th March 2011, 00:59
Sã fim serioºi acuma, o þarã care are ''volan pe dreapta'', prizã cu 3 vârfuri, Lirã mai tare ca Euro, monarhie în loc de republicã, c*cat care nu pute ºi altele ... e normal sã nu-ºi doreascã sã fie condusã de UE sau sã fie invadatã de ''clasele inferioare'' ... cred cã asta e perspectiva lor de acolo de sus ... Aºa cã Rocky, fã cât mai mulþi bani pânã când va fi interzis accesul rromânilor pe acolo sau pânã când veþi fi persecutaþi ºi bãtuþi ca prin Italia! :mda:

RockBerg
4th March 2011, 01:07
Sã fim serioºi acuma, o þarã care are ''volan pe dreapta'', prizã cu 3 vârfuri, Lirã mai tare ca Euro, monarhie în loc de republicã, c*cat care nu pute ºi altele ... e normal sã nu-ºi doreascã sã fie condusã de UE sau sã fie invadatã de ''clasele inferioare'' ... cred cã asta e perspectiva lor de acolo de sus ...
Gresesti amarnic, e doar un moft... baga aici (in UK) la somalezi si pakis/indieni la greu frate. Asa ca nu e nimic high class, asta nu stie lumea, Anglia e jos de tot, nu mai e imaginea aia de James Bond etc... cacat care nu pute, Poundland si Tesco conduse de tigani, miros execrabil, lasa-ma-n pace.

BUG Mafia si rasismul zilnic ma tin viu. Laughing at other people, the emos, the faggots, the elderly, actual retards, gyppos, niggaz... it's fucking epic. All coming soon to United States of Romania in a nice package, SiCK branded if I don't get beheaded first. :drak:

EDIT, HAVE FUN IN EU:

MORE than 50 million African workers are to be invited to Europe
http://www.express.co.uk/posts/view/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EUSecret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU#ixzz1FGaJQKtl

PSYCHO
4th March 2011, 01:19
A, pãi e ok sã aducã africani, cã nu-s din Europa de Est, deci sunt ok! :cry:

My real reaction: Mda ... :mda:

Selfish EDIT: Toate fazele astea îmi confirmã cã trezirea mea de acum un an ºi ceva ºi reorganizarea planurilor de viitor, mã þin pe un drum bun, în Ro! :D

RockBerg
21st May 2011, 04:30
LOL, colegi in retea. (Ken e un negru)

http://i.imgur.com/lfhcv.png

Heath Scumm
22nd May 2011, 12:16
Listenin' to Punjabi music I see :D

RockBerg
2nd June 2011, 06:22
Listenin' to Punjabi music I see :D
Not anymo'. This thread is done. :)

Ga2SaTVx8II

Big Sexy
2nd June 2011, 08:35
So finally you got your ass pwned, huh? Put some curry on it to relieve the pain!

RockBerg
2nd June 2011, 13:46
So finally you got your ass pwned, huh? Put some curry on it to relieve the pain!
I only had italian and polack foodz.
Never touched curry in my life. :happy

Man, fuck that place, tis like living in some gyppo camp.

Big Sexy
3rd June 2011, 11:37
Man, fuck that place, tis like living in some gyppo camp.
Asa rau, huh? Si eu am fost dezamagit de Austria anilor 2008, muuuult mai murdara si mai urat colorata decat ce am vazut prin anii 90 si chiar la inceputul anilor 2000. Anglia nu cred ca s-a schimbat din punctul asta de vedere fata de ce am vazut prin 93-94, si atunci era ghetto.

RockBerg
4th June 2011, 02:42
Sa nu zica lumea ca "mama... romanii arunca pe jos, afara is civilizati, bade".
Pakis/indians/arabs au distrus UK. :(

http://i.imgur.com/OXxcq.jpg

http://i.imgur.com/GgC0w.jpg

E o tiganie, in plus, stai cu frica-n brate, islamtards sunt peste tot, uitati-va pe YouTube ce specimene. "Islam will conquer Europe"...

29HU3j7r9Ys

I6cLa4xoRo8

UK/France s-au dus dracu deja. :)

ocU5x_03MDM

Heath Scumm
12th July 2011, 04:52
In fiecare zi interactionez cu retardatii astia ... oameni simpli, din sate, indoctrinati religios hardcore din strabunici in nepoti ... se opresc din munca cand li se nazare lor ca sa-si faca rugaciunea si nimeni nu le spune nimic ca sa nu fie acuzati de rasism.

Daca eu, crestin fiind, ma duc sa beau apa, se gaseste in maxim 5 minute cineva sa ma intrebe politicos daca nu vrea sa-l ajut cu ceva.

Din 4 iulie le-au mai taiat din avantul muncitoresc de a veni la studii in Londra ... asa ca se va mai reduce numarul de Pakistanezi, indieni si alti maronii de pe-aici ... SPER!!!

Rockberg, what's up with you hommie? Cum e viata acasa, ce-ti face prietena, cum ati lasat-o? PM me with details! :D

dragos99
12th July 2011, 11:13
The same shit in Paris! Too much niggaz and china people...

Gunoaie, tigani, furturi si asta in centrul orasului... macar in Londra in centru sunt mai multi albi, aici... singurul loc scapat neinvadat e Champs-Elysees dar nu stiu pentru cat timp...

Un lucru pe care l-am observat e ca negrii din Africa au invatat un pic de romana de la tiganii cu alba-neagra... :|

daby
12th July 2011, 14:24
26v-LwKpSKY

Mr Cosmin
13th July 2011, 03:13
The same shit in Paris! Too much niggaz and china people...

Gunoaie, tigani, furturi si asta in centrul orasului... macar in Londra in centru sunt mai multi albi, aici... singurul loc scapat neinvadat e Champs-Elysees dar nu stiu pentru cat timp...

Un lucru pe care l-am observat e ca negrii din Africa au invatat un pic de romana de la tiganii cu alba-neagra... :|
Hai ca in Paris mai gasesti si africani albi, ca gasesti destui din aia prin nordul Africii.

dragos99
13th July 2011, 10:32
Ii prefer pe aia negrii decat pe magrebieni... Am citit intr-un ziar ca in Belgia in Bruxelles sunt mai multi marocani decat belgieni ftw...

RockBerg
14th July 2011, 02:59
26v-LwKpSKY
Hehe, yeah.
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=3409246&postcount=36
The same shit in Paris!
Am mai zis, UK si Franta is cele mai de kkt, urmeaza Italia si Germania, maronii si africanii invadeaza EU.
Hai ca in Paris mai gasesti si africani albi, ca gasesti destui din aia prin nordul Africii.
Si cu ce ajuta "africanii albi" ?
Rockberg, what's up with you hommie? Cum e viata acasa, ce-ti face prietena, cum ati lasat-o? PM me with details! :D
Viata e mai dulce decat in UK. :) Prietena e cu mine.
Mai mult, intr-un PM.

Heath Scumm
14th July 2011, 03:12
Are you for realz?? Write, motherfucker, WRITE!!

RockBerg
28th November 2011, 21:06
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-15923875

QJvxIKiLUes