PDA

View Full Version : Pentru toti cei care ma irita :))

ronaldinho
27th December 2004, 12:23
Cum spuneam aici http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4814&page=21&pp=15 , pare sa se fi adeverit, ida?
Bai baieti, jocurile erau facute si au iesit cum trebuie. Acum Iordanescu are imunitate parlamentara, il doare la basca. Totul e aranjat. Nu va mai obositi sa scrieti ca nu avem echipa, nu avem jucatori, etc. Pentru ca e complet fals. Sunt aproape sigur ca ne vom califica la Mondiale. Cu ghinion, ce-i drept, putem scapa calificarea. Dar supararea noastra a suporterului era nesemnificatica pentru cate voturi a pierdut Nastase. Dupa cum vedeti, bunicutza i-a tras-o lui Nastase.

Zapada
27th December 2004, 12:46
si ce mare lucru e ca Iordanescu a devenit sau va deveni imunitar parlamentar?
nu ne doare nici in cascheta pe noi de imunitatea lui
bine ca am scapat de el de la nationala

Thanya
29th December 2004, 01:06
Mda...am scapat de el shi am dat de altul..... :no:

alejandro
1st March 2005, 16:35
Asta-i mai bun:D

CoolRain
1st March 2005, 17:49
Frate, nu mere linku'... Ce zici ca ziceai?

ronaldinho
1st March 2005, 18:31
ca egalul cu armenia a fost doar o manevra politica. In mare.

CoolRain
8th March 2005, 13:04
Mi se pare un scenariu diabolic... Si de ce esti asa de sigur ca ne vom califica la Mondiale ?! Cum sa ne mai calificam ?! Se vor face manevre politice si la meciurile cu Cehia si Olanda?

ronaldinho
12th March 2005, 09:52
Esti funny. E chiar o nimica toata, cand e vorba de putere.
2 Am incredere in Piturca. E un antrenor care ne poate duce la Mondiale. despre meciurile ce vor urma cu macedonia si Olanda, sincer mi-e mai frica de cel cu macedonia. Sunt sigur ca-i vom bate pe olandezi la Bucuresti.