View Full Version : Probleme cu Rapid Share-ul
d_e_l_i_r_a
30th September 2010, 07:22
Va rog mult daca cineva poate veni cu o solutie as fi mai mult decat racunoscatoare ....Pana acum cateva zile foloseam free rapid downloader pentru atunci cand mai luam cate un film , un concert , etc ..insa de cateva zile incoace absolut tot ce incerc sa iau de pe rapid share imi apare cu connection error .. am zis "BUN!" nu mai este downloaderul bun si am incercat cu 5 alternative de asemenea program ..toate imi dau acelasi mesaj trist : connection error ...stie careva ce s-a intamplat cu site-ul ? au intarit securitatea la el sau ceva in genul ? ..Sau daca cineva are vreo altrenativa va rog din suflet sa mi-o spuneti si mie ...e enervant sa stai sa astepti cate 6 ore dupa un film :D
Datenshi
30th September 2010, 09:13
Lasati pirateria... :P
d_e_l_i_r_a
30th September 2010, 09:59
touche :P ma bucur pt tine daca iti mermiti sa inchiriezi sau sa cumperi un film sau un cd cu muzica ...dar deh, la mine cam singura alternativa pt ca m-a facut mama cu gusturi ciudate :)
Datenshi
30th September 2010, 10:14
Well, daca vorbim de gusturi ciudate, mi-am adus aminte de un programel folosit prima data ca sa iau "Norii negri". :P Jdownloader se numeste, gestioneaza mai bine fisierele de pe rapid share.
d_e_l_i_r_a
30th September 2010, 10:21
L-am folosit si eu insa este greoi , acum l-au dezvoltat mult , cand downloadezi cu el mananca din resurse precum un betiv notoriu :D ...in alta ordine de idei threadul se poate inchide , da delete la el etc :d ca nu mai este nevoie ...am aflat de unde este problema .. s-a schimbat interfata de la rapid share si ce or mai fi schimbat ei prin soft si toate cele si probabil ca a fost picat serverele cu totul sau ma rog tinute in mentenanta ...acum merge :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.