View Full Version : Seriale preferate
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ieppy
20th December 2004, 16:25
Daca tot vorbim de filme, nu vad de ce nu am vorbi si de seriale, fie ele drama, sit-com sau chiar telelovele. :D
Incep eu, am fost innebunit dupa Seinfeld, cred ca am vazut 70% din episoade, asta pentru ca le-am vazut in tari diferite. :D
Acum sunt dependent, dar cand spun asta chiar vreau sa spun dependent de Scrubs. stiu ca il dadea Antena 1 la o ora perversa, ceva in jurul lui 12:30. Eu am cele 3 serii complete pe calc si le-am vazut cred de 4 ori fiecare. A 4 serie a inceput in septembrie si am deja fiecare episod facut si transmis in USA. Ba mai mult fac rost de ele a doua zi dupa ce sunt difuzate in state.
Daca aveti si voi dependente din astea sa le spuneti ca poate reusim sa facem o terapie in grup. :D
Vadim
20th December 2004, 16:37
Seinfeld, daca nu ar avea risetele alea pe banda ca sa stii cind sa rizi si tu. :) Bine, sint pentru americani, e de inteles. In Europa nu e nevoie de banda ca sa iti dea semnalul de ris. :drak:
ieppy
20th December 2004, 16:38
Alea sunt enervante, la scrubs nu sunt si de aia e misto. :)
Catalanul
20th December 2004, 16:45
de unde credeti ca am invatat eu spaniola inainte sa vin aici? :D din telenovele :D preferam sa ma uit la o telenovela decat sa-mi dea ore un profesor :D si uite ca a functionat, cand am ajuns aici intelegeam aproape tot :) iar acum nu am probleme cu limba :cool:
Aici ma uit la ''Aqui no hay quien viva'' :) este foarte fain... are ca tema relatia de zi cu zi dintre vecinii unui bloc :D Vadime il stii :D e pe Antena 3 ;) pacat ca este numai miercurea de la ora 10 :mda:
grig_jr
20th December 2004, 17:31
am vazut integral:
- seinfeld - pe departe cel mai bun serial de comedie EVER
- friends - obligat de pretenta :P - dar a meritat 20giga/hdd si un an mai tarziu pot spune cu mana pe inima ca am vazut fiecare episod.
- nypd blue - pe vremea cand mergea la tv
- murder one - cel mai bun serial de crime/avocati
acuma am vazut cateva episoade din CSI - crime scene investigation. am inteles ca in state este ultima noutate - super tare, am vazut din pacate f putine ep. o sa caut pe net (cand o sa am loc pe hdd) :P
altele: colombo, news radio si daca o sa mai imi vina,... o sa va mai zic
CE E SCRUBS ??!!? nu am auzit de el. e tare? e comedie?
ieppy
20th December 2004, 17:35
CSI e beton. Sunt mai multe seriale, unul in Miami unul nu mai stiu unde. Nu stiu exact care e ala marfa de tot. :D
Scrubs e de departe cel mai adevarat sit-com pe care il stiu. Seinfeld included. :D
desdemona
20th December 2004, 17:55
ma ieppy, dar nu mai bine facem terapia fiecare la el acasa? :) Vreau si eu Seinfeld-urile tale :))
Eu nu ma uit la seriale, ca nu am timp si nici nu-mi place sa fiu dependenta de ceva ce ruleaza la televizor, sa-mi fac programul in functie de asta :D
Drept urmare nu am un serial preferat .. Ce am vazut insa - mai mult sau mai putin intamplator - si mi-a facut placere (fiecare in felul lui): Seinfeld si Sex and the City.
Telenovelele nu imi plac - o pierdere de timp, dupa parerea mea. Singurele chestii de vazut la TV sunt stirile, meciurile, unele filme (pe care nu le am pe cd)... chestii de genul asta :)
ieppy
20th December 2004, 17:58
Pai da, dar faza marfa e ca am Scrubs pe calc, asa ca imi fac eu programul si ma uit cand vreau. :) De cord cu tine la telelovele, alea nu merita nici macar difuzate dar se pare ca au priza.
grig_jr
20th December 2004, 18:05
banui ca serialu asta magnific e inca in desfasurare. cate serii s-au facut? cate ai? cat ocupa?
fia
20th December 2004, 18:09
Stargate este unul din serialele mele preferate, atat SG1 cat si Atlantis (il am pe tot pe HDD, 63GB :D). a sa raman in domeniu imi mai place Andromeda.
Schimband genul, imi plac mult de tot Friends si Seinfeld.
Mentionez ca la toate aceste seriale am vazut toate episoadele :D (evident SG1, Atlantis si Andromenda inca se filmeaza, deci am vazut cat a aparut pe DC++) :D
bog_tom
20th December 2004, 18:23
pe aici mai ruleaza si The Practice (http://www.imdb.com/title/tt0118437), un serial destul de reusit care prezinta cazurile unui birou de avocatura din Boston (Dylan McDermott, Lara Flynn Boyle)
desdemona
20th December 2004, 18:35
Pe la mine pe la munca, tipele si chiar si tipii se uita la o telenovela romaneasca care se pare ca ruleaza pe Pro TV sau Acasa, nu stiu exact.. dar ei sunt destul de "prinsi" in subiect!!
Vand vise
20th December 2004, 20:32
Mie-mi place La Bloc :D
desdemona
20th December 2004, 21:44
La Bloc?? Hai ma :( Nu ti se pare ca toti aia au voci pitigaiate si ca abia se chinuie sa presteze pe micul ecran? Am fost obligata de imprejurari de cateva ori sa vad random secvente din .. serialul asta.. si nu m-au impresionat cu nimic.
Pe bune acum.. ce poa` sa-ti placa la galagiosii aia, fara stil si fara umor?
Mihai
20th December 2004, 22:26
Stargate SG-1 si Atlantis RULES! Mai imi place si "La limita imposibilului" dar nu seriile astea noi care sunt pe Pro Cinema si alea mai vechi!
desdemona
21st December 2004, 00:40
AH! Ca tot a venit vb de Pro Cinema ... intr-o seara chiar am stat, desi eram obosita, sa vad un episod care era la ora aia pe Pro Cinema. Nu stiu cum se cheama filmul, dar era cu niste copii/tineri care puteau vedea ghosts :) Stie cineva despre ce serial vorbesc?
grig_jr
21st December 2004, 09:38
era ok pe procinema SCHIMBUL TREI. s-a treminat. era destul de nasol ca aveau legatura episoadele, dar era chiar ok. in stilul lui nypd blue, dar nu doar cu politzisti, ci si cu paramedici si pompieri.
ieppy
21st December 2004, 10:18
Alte seriale misto: 24, actiunea se petrece pe timpul unei zi, fiecare serial continand o ora. Keither Sunderland joaca in el.
Friends, e un clasic Sit-com care se diferentieaza de celalalte in special prin actori cunoscuti. :)
Si trebuie sa pun si cea mai tare, cea mai mare, cea mai bestiala, cea mai, ce mai, cea mai cea mai telelovela. Tanar si nelinistit. De departe cea mai adevarata. :D
Utilizator
21st December 2004, 11:15
Mie imi placea 'Tanar si nesimtzit', dormeam perfect cand dadeau doua episoade legate, actorii nu au nici o modulatie in glas, fie ca se cearta, fie ca se bucura, o fac in liniste si fara prea mare convingere :)
La modul serios acum, mi-au placut Twin Peaks, Millenium, Dosarele X (la un moment dat le-am cam lasat, ce-i prea mult strica), Cracker (asta e printre favorite).
Dintre sitcomuri Bundy (Married with children), Friends (actorii care joaca au devenit cunoscuti datorita serialului si nu invers), Seinfeld, Taxi (ala cu Danny de Vito, nu stiu daca e numele adevarat) si mai erau vreo doua-trei dar nici ca-mi mai amintesc titlurile.
grig_jr
21st December 2004, 11:35
mai era Cheers. ma uitam negresit, zilnic !!! si taxi era cool si cand ma plictiseam tare-tare ma uitam si la Prince of Bell Air.
mai tzineti minte Full House ??!
desdemona
21st December 2004, 12:17
Chiar nu stie nimeni cum se cheama serialul de pe ProCinema cu tinerii care vad fantome ?
Friends nu mi-a placut niciodata. Cat despre Tanar si nelinistit... ala e ca o telenovela, suuuuuuuuuuper naspeta.
Cum va puteti uita la seriale? Nu dau dependenta? :D
notthespoon
21st December 2004, 12:56
abia astept angels in america... o sa fie prezentat ca miniserie, nu?
in rest, ma uit la gilmore :)
si eram fan soprano, intr-o vreme.
Utilizator
21st December 2004, 13:03
mai era Cheers. ma uitam negresit, zilnic !!! si taxi era cool si cand ma plictiseam tare-tare ma uitam si la Prince of Bell Air.
mai tzineti minte Full House ??!
Corect :ok: uitasem de ele. Printul era chiar haios, cam inchis la culoare filmul :) dar Will Smith facea toti banii.
ieppy
21st December 2004, 16:23
Chiar the fresh prince, alt serial pe care l-am vizionat in 3 tari si 2 continente. :D
Full House la fel si mai era unu parca dar nu mai tin minte cum se chema. O sa imi aduc aminte si revin. :)
Mihai
21st December 2004, 19:53
Am uitat de "Dadaca"! Mie imi placea mult de majordomul din serial :D!
ieppy
22nd December 2004, 10:00
Uite un sit-com care nu mi-a placut deloc. vocea tipei e oribila.
desdemona
22nd December 2004, 11:34
si ce.. numai vocea o strica? era cu totul o naspeta :D
ieppy
22nd December 2004, 11:38
Am zis eu altceva? :D
desdemona
22nd December 2004, 23:28
Bineinteles ca ai zis :D
Uite un sit-com care nu mi-a placut deloc. vocea tipei e oribila.
De fapt.. ea era naspa de sus pana jos :D Vocea era doar un accesoriu care se asorta perfect :)
ieppy
23rd December 2004, 09:49
Mah, tu citesti printre niste randuri care nu exista. :D
desdemona
23rd December 2004, 10:24
Nu cred ca citesc printre randuri care nu exista, dar sigur stiu ce vorbesc.
ieppy
23rd December 2004, 10:25
Stiu tu? Bine, uite cum facem. Tu stabilesti ce vreau eu sa spun de acum incolo. :D asta cand e neclar. :D
desdemona
23rd December 2004, 10:40
Ei lasa ca nu e neaparat nevoie. Hai s-o lasam balta, ca vad ca nu ne intelegem. Fiecare vorbeste despre cu totul altceva, probabil.
ieppy
23rd December 2004, 12:07
Undeva pe la mijloc ne intalnim probabil. :)
Back to the topic:
Aici foarte populare sunt Buffy si Angel. Sunt moarte fetele dupa Angel ala, nu pierd un episod. Nu stiu insa daca au aparut insa in tara.:)
desdemona
23rd December 2004, 14:22
Inseamna ca eu nu am vazut nimic :D
Zebrone
23rd December 2004, 14:45
gilmore girls, anyone?
grig_jr
23rd December 2004, 14:50
no, 10x. merci oricum pt oferta!
Zebrone
23rd December 2004, 14:52
your loss dialogurile sunt beton si ritmul filmarii
desdemona
23rd December 2004, 16:43
Dorin, m-am uitat, dar ce folos? Nici nu imi doresc, de fapt, sa ma leg la cap cu vreun serial care sa-mi placa cu adevarat si sa fiu cu ochii pe ceas, sa ajung acasa la telecomanda :D
ieppy
23rd December 2004, 16:46
Si ce e rau cand iti place ceva? :D Dependenta cateodata e buna. :D
desdemona
23rd December 2004, 17:55
Da, e buna dependenta - de o persoana, o senzatie :D etc. Dar nu de un serial TV care sa te tina legat de pat la ora fixa! :D
ieppy
23rd December 2004, 17:57
de o persoana e cea mai buna. :D Dar si aia de un serial. Iti mai reglezi s tu programul in felul asta. :D
Vadim
23rd December 2004, 18:29
Programul nu se poate regla, deci dependenta de un serial e exclusa. Viata nu se poate regla, asa ca dependenta de o persoana este exclusa. Ramine dependenta de natura, de iarba verde. :D
ieppy
23rd December 2004, 18:36
Filozofule, stiam eu ca esti stelist. :D
Vadim
23rd December 2004, 18:39
Iar nu ai inteles nimic. Mai baga o fisa :)
RedBaron
23rd December 2004, 20:16
Stargate SG-1 si Atlantis RULES! Mai imi place si "La limita imposibilului" dar nu seriile astea noi care sunt pe Pro Cinema si alea mai vechi!
Sunt un fan al filmului Stargate, de care tre sa imi fac rost pe un cd! Am vazut o parte din serialul SG-1, iar Atlantis... nu. Apoi, tot asa, "La limita imposibilului", mi-au placut indeosebi primele serii.
As mai aminti si Star Trek - Next Generation, tot unul din preferate.
desdemona
23rd December 2004, 23:07
Programul nu se poate regla, deci dependenta de un serial e exclusa. Viata nu se poate regla, asa ca dependenta de o persoana este exclusa. Ramine dependenta de natura, de iarba verde. :D
De iarba.. pur si simplu nu se poate? :) Tot o dependenta.
Eu cred ca totusi o oarecare reglare a programului si a vietii se poate incerca si chiar realiza. Altfel am fi niste dezordonati si dezorientati, cu un drum deloc conturat in viata. :)
bog_tom
25th December 2004, 18:48
ca tot am vazut ieri un episod pe CBS:
JAG - Justitie militara (adaptare dupa TVR :D) (http://www.cbs.com/primetime/jag/) :ok:
http://www.cbs.com/cbs_video/insider/video.php?chap=1628
Mihai
25th December 2004, 19:03
Sunt un fan al filmului Stargate, de care tre sa imi fac rost pe un cd! Am vazut o parte din serialul SG-1, iar Atlantis... nu. Apoi, tot asa, "La limita imposibilului", mi-au placut indeosebi primele serii.
As mai aminti si Star Trek - Next Generation, tot unul din preferate.
Am filmul Stargate pe pe CD daca il vrei! Si toate episoadele din Stargate SG1 si atalntis, dar toate pe hard (70 GB)! Deci daca vrei poti sa-mi zici!
fia
26th December 2004, 02:37
Le dai si pe dischete :D?
Si daca le vrea cum planuiesti sa i le trimiti? :D
Mihai
26th December 2004, 05:36
Ma gandeam sa le scriu pe foi si sa i le trimit prin fax! :D (la asa intrebare... ce pot sa zic):yeah:
sickboy
27th December 2004, 22:28
Nu prea ma uit la seriale dar Seinfeld a fost tare de tot,imi faceam programul dupa el sa nu pierd nici un episod...l-am revazut de fiecare data cind l-au dat...mai mi-au placut 'MASH','Taxi' si miniseria de pe HBO,'Band of Brothers'
phil
29th December 2004, 00:58
Frasier si Seinfeld :ok: :ok:.
Profetu
29th December 2004, 11:12
Seinfeld, Mash, Dosarele X si Star Trek: The Next Generation mi-au ramas in minte.
RedBaron
29th December 2004, 16:22
Am filmul Stargate pe CD daca il vrei! Si toate episoadele din Stargate SG1 si atalntis, dar toate pe hard (70 GB)! Deci daca vrei poti sa-mi zici!
Multumesc pentru oferta. :ok:
Episoadele SG1 si Atlantis... nu tin sa le am neaparat. Filmul Stargate insa, da. Am o promisiune de la cineva din orasul meu. Daca nu se concretizeaza, poate iti dau un mesaj. :)
Si am uitat sa precizez printre preferate: MASH. Nu e SF, insa mi-a placut! :ok:
Mi-au placut si Seinfeld; Married with children (Familia Bundy) de asemenea. Insa le-am urmarit odata, reluarile parca isi pierd din farmec, pentru mine.
notthespoon
29th December 2004, 16:35
s-a uitat cineva la primele 2 episoade din Angels in America? dacă da, ce părere aveţi? mie unul mi-au plăcut foarte mult. rolul lui pacino e interesant, cât despre interpretare... de-o-se-bit pacino :)
desdemona
29th December 2004, 18:06
Unde ai vazut Angels in America? Eu sunt varza cu programul TV, habar nu am ce, unde si la ce ora se difiuzeaza. Pacino e preferatul meu :(
notthespoon?
notthespoon
30th December 2004, 14:10
hbo.
cred că săptămânal e. eu primul (episod) l-am văzut în reluare. în mod normal parcă marţi seara e. www.hbo.ro
norishor
5th January 2005, 17:17
imi place la nebunie Sex and the City..e mortal de tot..:p
desdemona
8th January 2005, 19:47
Am vazut si eu in sfarsit Angels in America - ultimele 2 episoade care au fost pe HBO :) Sa vad cate o sa reusesc sa vad pe viitor :)
bog_tom
10th January 2005, 04:33
acum ruleaza pe aici (pe canalul UPN (http://www.upn.com/)) seria noua din celebrul serial Star Trek - Enterprise (http://www.startrek.com/startrek/view/index.html) cu Scott Bakula (pe post de Picard) dar si Brent Spiner (fostul Lt. Commander Data) :D
tudi
20th January 2005, 23:03
dupa parerea mea cam asa ar arata o lista cu setriale bune
Seinfeld
frieds
everybody loves raymond
sex and the city
mash
simpson
king of the hill
cam astea ar fi
Adrian
20th January 2005, 23:45
Mie imi plac aproape toate serialele de pe SciFi (that is Stargate SG1, Stargate Atlantis and Battlestar Galactica).
Imi mai plac foarte mult Scrubs, Monk siiii, da, Gilmore Girls. Din cand in cand ma mai uit si la "Everybody loves Raymond", dar mai rar,asa....
All time favorite este bineinteles Seinfeld.
madridista
21st January 2005, 23:11
si mie imi place sex and the city dar nu am vazut ultima serie(am auzit ca e misto), dar si gilmore girls.
Scrubs????eu nu l-am vazut!!cum e???
CoolRain
22nd February 2005, 12:48
Iertati-ma ca intervin:
Star Trek - toate seriile
Salvati de clopotel
Knight Rider
The A-Team
Le caut de an de zile, dar nu am gasit decat cateva Star-Trek-uri... Ma poate ajuta cineva cu un link? :help:
remus
22nd February 2005, 15:27
a remarcat cineva serialul ala ciudat de pe ProCinema? ( fantasmele noptii ) ? E cel mai bun al genului . (joi 20:00).
In rest , bineinteles , seindfeld rulz :)
" - Jerry .."
" - Newman .."
bebe76
29th March 2005, 17:40
Pe langa cele enumerate ar mai fi si cel de pe Pro Cinema , cu Michael Richards . E stupid , dar imi place .
grig_jr
29th March 2005, 17:41
Iertati-ma ca intervin:
Star Trek - toate seriile
Salvati de clopotel
Knight Rider
The A-Team
Le caut de an de zile, dar nu am gasit decat cateva Star-Trek-uri... Ma poate ajuta cineva cu un link? :help:uiti de mcgaiver !!! :ok:
Corrado*
29th March 2005, 17:52
Da, Seinfeld e cel mai tare... Mai ales Kramer, e genial :)
"Hoochie mamma" :lol:
slimso
18th April 2005, 01:04
gilmore girls, anyone?
me, gilmore girls, me, like! :yeah:
Si acum, intr-un limbaj mai putin primitiv: Stie cineva daca exista vreo sansa sa continue difuzarea seriei pe acasa?
Oare sunt eu optimist sau "Nu pierde ultimele episoade DIN ACEASTA SERIE!" e o raza de speranta?
eah... e prea greu, back to the stone age... :burp:
oh, yeah... in materie de comedii, Seinfeld si The Simpsons rule in my book
dianette_d
23rd April 2005, 23:14
gilmore girls..me too..cam tarziu m-am trezit si eu :P
alte seriale care mi-au placut:
crossing jordan :ok:
dawson's creek
ER
beverly hills :ok: :ok: mi-a placut la nebunie :D l-am revazut cand a fost dat pe b1tv...cand eram mica stiu k aveam si album cu abtipilde cu ei si eram disperata sa-l fac pe tot..deh :P
Mihai
23rd April 2005, 23:17
:o:Gilmore Girls:o:
Doamne cat m-a disperat prietena cu serialul asta :P
Si acum mai iau de pe net episoade din el :ok:
ca sa ma credeti: ultimul episod aparut este 5X18 :headbang:
PS: am vazut si eu vreo 2 episoade din serial :D
dianette_d
23rd April 2005, 23:31
ce te miri asa mihaie?..dak te intreb acum ceva din serial sigur stii sa-mi raspunzi :P
Mihai
24th April 2005, 00:48
Chiar nu stiu bine! Cam asta stiu din serial:
Sunt 2 gagici, mama si fiica! Mama arata mai bine :P
Iei ii place de unu care are un magazin sau ceva de genu asta, jack parca il cheama! Lu aia mica (si urata) ii place de doi baieti da nu sta cu nici unu!
Si cam atat stiu :D:P
dianette_d
24th April 2005, 00:55
stii esentialul :D ...la ala cu magazinul n-ai nimerit-o k il cheama luke da mai astept sa te mai uiti la cateva episoade...poate o gasesti si pe aia mica mai frumoasa :P ...oricum m-a enervat k eu il preferam pe jess..sunt sigura k stii la ce ma refer :evil:
Tess
25th April 2005, 19:54
....shi io votez cu jess :ok:
mie-mi plac `McLeod`s Daughters`si`Crimele din Midsomer`(- pt cel mai pur accent britanic)... :D ... Crossing Jordan...Gilmore...
dianette_d
25th April 2005, 20:45
McLeod's Daughters...e interesant si serialul asta pe care l-am descoperit cam de putin timp:ok:
desdemona
25th April 2005, 22:24
Dawson's creek - asa asa... p-asta l-am vazut si eu. Stiam eu ca e un serial din care vazusem niste episoade (incepand cu al doilea) si pana la un moment dat, cu unele mici scapari... dar nu imi aminteam cum se cheama. Imi placea de tipa bruneta (actrita), prietena lui Dawson din copilarie, imi scapa acum cum o cheama :)
dianette_d
25th April 2005, 22:58
joey??..dap e tare dragutza..vezi k pe procinema e o serie noua:D
ieppy
26th April 2005, 10:19
Scrubs still rulez. :D Mai sunt 2 episoade din seria asta si iar pauza pana la toamna. Nu stiu cum o sa rezist pana atunci.
dianette_d
26th April 2005, 10:23
si eu m-am uitat cat a fost pe antena 1..si mi-a placuuuuut:D
ieppy tu unde il mai vezi acum?
ieppy
26th April 2005, 10:28
net. :D am fiecare episod de la primul si pana la ultimul care a fost saptamana trecuta in state. Acum astept sa fie maine ca sa pot sa il scot pe asta nou. IN state se difuzeaza marti seara iar eu miercuri dimineata deja sunt pe play scrubs. :D recomand torrent pentru download, sunt toate plus ca merge ca fulgerul. :D
dianette_d
26th April 2005, 10:35
pfoaii...pai asa zi..am crezut k am ramas in urma cu grila de programe tv:D
da oricum crek sunt in urma rau, k eu n-am vazut decat episoadele date in vara pe antena..aprox 10% din cat ai vazut tu crek :headbang: :D
ieppy
26th April 2005, 11:04
pai din cate stiu a fost numai prima serie si nici nu stiu daca toata. Acum suntem la seria 4 asa ca fa si tu un calcul daca la o serie sunt intre 20 si 24 de episoade. Nu de alta dar am vazut ca dai bacul. Eu am scapat ieftin acum 2 ani. :D
dianette_d
27th April 2005, 22:09
daaa si avand in vedera k eu n-am vazut de la primul episod...am mai pierdut unul din cauza lu' sormea:ciocan: si nici n-a fost difuzata toata seria...0,001% din cat ai vazut tu :D
da de ce lovesti tu sub centura ashea?? 1st: cu bacul si 2nd: m-ai facut sa realizez k sunt mic copil pe langa tine :D:D
ieppy
28th April 2005, 10:33
Don't worry sweetheart, multi "e" copii mici pe langa mine. It's the way it is. Get used to it. :D
Kiddin by the by. :D
Daca vrei sa il vezi recomand sincer sa iti iei Bitlord, sa intrii pe piratebay.com and start downloading the scrubs experience. :D
PS: bafta la bac. :)
dianette_d
28th April 2005, 14:52
moama ce baiat modest aici:D
off nu puteai tu sa te abtii sa nu-mi reamintesti de bac...sa fie bafta asta de care zic toti:)...merci si pt recomandari:D
desdemona
28th April 2005, 15:17
joey??..dap e tare dragutza..vezi k pe procinema e o serie noua:D
Nu-mi aminteam cum o cheama in realitate pe actrita, dar nu conteaza :) Am vazut ca e pe un canal TV serie noua (nu stiam sigur ca e procinema), dar am vazut doar cateva secvente, in ziua in care l-am descoperit butonand telecomanda. Pe langa faptul ca n-as avea timp sa urmaresc un serial, mai e si alta chestie: nu m-a mai atras asa ca pe vremuri :)
dianette_d
28th April 2005, 15:40
aaa pai zi asa k stiu si cum o cheama in realitate: katie holmes..foarte dragutica tipa:)
desdemona
28th April 2005, 18:08
Katie Holmes, asa asa :) Mi-am amintit si eu dupa ce ai zis :) Ma cam lasa memoria in ultima vreme, cred ca de la oboseala.
Curat draguta :) e o dulcica :rolleyes:
ieppy
28th April 2005, 18:28
moama ce baiat modest aici:D
off nu puteai tu sa te abtii sa nu-mi reamintesti de bac...sa fie bafta asta de care zic toti:)...merci si pt recomandari:D
sa imi spui daca ai reusit ceva. :D
dianette_d
28th April 2005, 18:31
la bac sau cu filmu?:D
ieppy
28th April 2005, 19:16
la ambele daca vrei tu. :D
dianette_d
28th April 2005, 19:18
pai dak vreau sa fac ceva la bac n-ar trebui sa ma mai uit la film...hmmm oare merita bacu asa sacrificiu? :P
ieppy
28th April 2005, 19:19
Probabil ca nu. :D
dianette_d
28th April 2005, 19:26
pieri ispita :evil:
ieppy
28th April 2005, 19:28
daca zici tu. :D
dianette_d
28th April 2005, 19:30
:o: ai si inviat?..ptiu ptiu ptiu sa nu fii de deochi :D
ieppy
28th April 2005, 19:31
Tu ai vazut ce ct am? :D
dianette_d
28th April 2005, 19:33
ce ai mei?:P io mi-s mai mica asa si nu stiu:D
ieppy
28th April 2005, 19:42
custom title. uita-te sub nickul meu ca sa vezi cu cine vb. :D
dianette_d
28th April 2005, 19:48
aaaa....pai si ce? oricine isi are nashul...ma vezi ashea mai mik si crezi k nu pot sa te dobor?:P
ashaaa si cum ziceam...fain de tot serialu asta scrubs :sleep: :D
ieppy
28th April 2005, 19:58
Dream on. :D
Bine zici, by the by. :D
dianette_d
28th April 2005, 20:08
hmm sa zicem k nu ma pun cu tine acum..da dupa ce iesim din post ala esti:D
ieppy
28th April 2005, 20:11
da ok. :D cand esti tu pregatita. Antreneaza-te. :D
dianette_d
28th April 2005, 20:16
aha..las k il pun pe preot sa-mi arate cum se da cu tamaie k sa alung spiritele rele...sa vezi tu atunci :evil:
ieppy
28th April 2005, 20:17
daca tu asta crezi ca ajuta. be my guest. :D
dianette_d
28th April 2005, 20:20
pai dak nu mere inseamna k nu esti kiar asa ":drak:" cum te lauzi :D
ieppy
28th April 2005, 20:23
tu cred ca ai vazut prea multe filme. :D
dianette_d
28th April 2005, 20:28
pai park eram mic copil pe langa tine :D
ieppy
28th April 2005, 20:40
ce are una de a face cu cealalta? :D Unii mai au si alte treburi daca sa stea sa se uite la filme. :D Uite de exemplu eu azi nu am asa ca o sa abg unul. :D
dianette_d
28th April 2005, 20:47
Unii mai au si alte treburi daca sa stea sa se uite la filme.
da tu ai zis k am vazut prea multe filme...eu kiar cred k nu-s asa "cetita" in domeniul asta :D
vizionare placuta la filmul ala pe care o sa-l alegi :P
Sasuke Uchiha
30th April 2005, 00:42
csi miami
alias
los simpson :D
dana172
10th May 2005, 08:04
cred ca my favorite ramane "friends".....si nikita....de fapt michael din nikita....da asta nu se pune:)))si......
nancy_callahan
10th May 2005, 18:16
friends da. we love them :P
si mai era unul la care ne uitam noi, danutzule, profiler dc nu ma insel :P
dana172
10th May 2005, 21:16
da mah asa e.....ca ne uitam de nebune la el...... :ok:
auzi....si mai era unu.....cu monica...da nu zicem titlu ca ne face de ras:))) si avem si noi reputatia noastra:)))) :yeah:
dianette_d
10th May 2005, 21:36
Katie Holmes, asa asa :) Mi-am amintit si eu dupa ce ai zis :) Ma cam lasa memoria in ultima vreme, cred ca de la oboseala.
Curat draguta :) e o dulcica :rolleyes:
desde, de ceva timp ma tin sa-ti spun..de aprox. 2 saptamani..dar tot am uitat si acum deja a aparut in toate revistele :P : frumishica de Katie Holmes e cu Tom Cruise...la cuplul asta kiar k nu ma asteptam da le sta bine impreuna :)
In weekendul asta am vazut Lost (22+1 episoade).
Interesant serialul. Nu stiu daca o sa aiba succes si seria 2 dar asta e destul de reusita.
http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-24313/
Darkslowstar
17th May 2005, 16:09
Pt. initiati: marti seara de la 12 (aprox, tvr 2 nu sta prea bine cu punctualitatea) Stargate, serie care nu a mai fost al noi. Super!
desdemona
17th May 2005, 16:55
desde, de ceva timp ma tin sa-ti spun..de aprox. 2 saptamani..dar tot am uitat si acum deja a aparut in toate revistele :P : frumishica de Katie Holmes e cu Tom Cruise...la cuplul asta kiar k nu ma asteptam da le sta bine impreuna :)
Of, nu-mi prea place Tom Cruise :headbang: Altul mai misto n-a gasit si ea? :sleep:
Pt. initiati: marti seara de la 12 (aprox, tvr 2 nu sta prea bine cu punctualitatea) Stargate, serie care nu a mai fost al noi. Super!
Of.. mi-ai adus aminte :(, eu stau cu sufletul la gura sa inceapa seria 9 sin SG1 si seria 2 din Atalntis... Ma enerveaza, seriile vechi nu mai pot sa le vad ca le-am vazut deja de 2 3 ori.... Si mai e de asteptat pana in iulie :(
Darkslowstar
17th May 2005, 18:09
Pai ce, asta e serie veche ce da TVR 2? Unde vezi tu SG1 seria 9?
GoPens
17th May 2005, 18:13
King of Queens
SG1 seria 9 inca nu vad, ti-am zis incepe in iulie.
Serile 1-8 le-am vazut acasa la mine (acum sunt pe DVD-uri :D)
DC++ & Torents rules :D
Darkslowstar
17th May 2005, 18:34
Toate le ai pe DVD? Ce misto. Sunt mari? Le share-uiesti si tu? :D
Eu inca ma lupt cu Astral si RDS sa ajunga si pe la mine.
16 DVD-uri... si mai am cateva pe hdd
50-60GB
DaRk_Star
18th May 2005, 20:27
ehee,dragii mosului...cine mai are timp de seriale acum...? de-abia mai gasesti timp de o stire,un meci,mai greu de un film,dar de seriale...?
inainte,cand eram bebeu' ma mai uitam la un serial de copii (fiica oceanului, flipper...) la altele de comedie (varul din strainatate,friends,familia bundy-la asta m-as uita si acum...) ,la o telenovela (UNA singura:inger salbatic)... dar de cand cu liceul,de cand s-au inmultit filmele pe cd-uri si de cand cu forumurile,adio seriale...
a,era sa uit:dosarele x- un super serial...!
Mihai
24th May 2005, 02:02
Urmareste careva serialul LOST ?
nancy_callahan
25th May 2005, 23:43
@darkstar:
dar tu erai bebeu rau pe vremea "fiicei oceanului". de ala imi amintesc si eu si eram bebitza pe atunci.
cred ca la cap. seriale raman totusi la friends si seinfeld. umorul de stand-up nu o sa ma plictiseasca prea curand.
auzi....si mai era unu.....cu monica...da nu zicem titlu ca ne face de ras)) si avem si noi reputatia noastra)))
taci mah, ce esti nebuna?!?!?!?!?! bucura-te ca inca nu s-au pus intrebari... ce draq mah, ai grija de imaginea ta :P si de a mea implicit, sifona-mi-o-ai :P
marius135
26th June 2005, 15:36
freinds seinfeld married with children si multe alte seriale de comedie de 30 min.
la care se adauga al saptelea cer ma binedispune de fiecare data cand vad
AnAngel
27th June 2005, 09:30
Al saptelea cer.
Tanar si nelinistit.
Fetele Gilmore.
Ingerii noptii.
Sharkie
27th June 2005, 12:52
Printul din Bel Air ( ma uitam ocazional la el )
Nici nu mai tin minte ce seriale urmaream......
Tess
27th June 2005, 15:05
... am si eu un serial preferat pe hallmark - law and order-criminal intent...de fapt nu serialul cat personajul principal (Vincent Donofrio :ok: )... fiecare episod este un joc psihologic genial cu suspectul-criminal...
Darkslowstar
27th June 2005, 15:11
Eu sunt fun Lege si ordine de multi ani, super serial. A fost si pe Pro acum multi ani. Si marea majoritate a cazurilor sunt fapte reale, desi ei nu recunosc.
Sharkie
27th June 2005, 16:44
Aaaaa,imi mai placea Viitorul incepe azi ( ala in care aduce o matza ziarul de maine ).
diavol visiniu
27th June 2005, 17:06
Oz-inchisoarea federala,un serial bun chiar mi-a placut.
sorinl
30th June 2005, 14:17
....shi io votez cu jess :ok:
mie-mi plac `McLeod`s Daughters`si`Crimele din Midsomer`(- pt cel mai pur accent britanic)... :D ... Crossing Jordan...Gilmore...
asa e tess -crimele din midsomer e tare.aici e sezonul al optulea.troy a disparut-a fost avansat si transferat la newcastle ,parca,in locul lui a aparut
un sergent nou-scott.
a vazut cineva "stapanul lui gleenboogle"-serial care se petrece in scotia?
e splendid...
corto
30th June 2005, 15:02
Hai ca dau si eu cu primul post pe OSL ...
Si cu toate ca nu am mai vazut un serial de aproape un an de zile la TV:
MASH, Sienfeld, The (Ultimate, Magic, Unmistakble, Incomparable) Simpsons, Third rock from the sun, hmmm ... McGyver si Star Gate ... Friends and some other sitcoms ... Sclava Isaura(kiddin') ... + serialul ala care nu mai stiu cum se cheama de juca Helen Hunt si cu Paul Riser in el ... + toate porcarioarele ce se difuzau pe Italia1(si care cred ca se mai difuzeaza si acum) gen T.J.Hooker sau C.H.I.P.S.
Ps. Salut pe toata lumea. Si nu va speriati ... dar ... e adevarat ... INCA UN OLTEAN PE FORUM! :P Numa bine. :D
diavol visiniu
30th June 2005, 18:58
Dallas nu se compara cu nici un serial:D
Tess
30th June 2005, 19:48
hai, ma...si Dinastia? :D
Utilizator
30th June 2005, 19:59
Mie imi placea ala cu Robbie Coltrane psiholog la politia londoneza...titlul nu-mi vine in minte, am un lapsus...Cracker parca, asta e.
Ca veni vorba de Dallas si alte antichitati mai erau prin anii '80 niste seriale mishto, luni seara parca, despre compozitori, exploratori etc.: Verdi, Marco Polo, Schumann...erau super, facute parca de italieni.
Tess
30th June 2005, 20:30
asa e tess -crimele din midsomer e tare.aici e sezonul al optulea.troy a disparut-a fost avansat si transferat la newcastle ,parca,in locul lui a aparut
un sergent nou-scott.
a vazut cineva "stapanul lui gleenboogle"-serial care se petrece in scotia?
e splendid...
La noi au inceput sa reia seria `Crimelor din Midsomer`, dar nu stiu daca vor da si episoade noi :( ca p`astea incep sa le stiu by heart...
Singurul serial scotian la care ma uitam (tot pt accent si tot pe hallmark), e Taggart...interesante si complexe si actiunea si deznodamantul...
nancy_callahan
30th June 2005, 23:59
corto, Third Rock From The Sun e unul din sitcomulrile mele de suflet. :P il asteptam ca painea calda :P
mai stie cineva millennium?
sorinl
1st July 2005, 07:36
La noi au inceput sa reia seria `Crimelor din Midsomer`, dar nu stiu daca vor da si episoade noi :( ca p`astea incep sa le stiu by heart...
Singurul serial scotian la care ma uitam (tot pt accent si tot pe hallmark), e Taggart...interesante si complexe si actiunea si deznodamantul...
si taggart moare-e inlocuit de jordan,care la randul lui va dispare (atac de cord)...
asa e -accentul e splendid,cand vorbeste taggart parca il aud pe fergusson ...
Cracker, Oz-inchisoarea federala, Six Feet Under, Shogun.
Seinfeld, 3rd Rock from the Sun, Becker.
Darkslowstar
4th July 2005, 14:11
Episodul de aseara din law and Order m-a dat pur si simplu pe spate. Super
...da, super episod...nicole este singurul personaj-negativ din tot serialul, situat cat de cat la nivelul lui...e singura care-i prevede miscarile si rezista `atacurilor` lui psihologice...si daca nu ma-nsel e singura pe care n-o poate face sa marturiseasca, reusind s-o acuze doar de chestii marunte...
marinike
10th July 2005, 09:53
eu am dat jos de pe dc 9 serii din friends si nu ma mai satur sa ma uit la ele. acum sunt in sesiune, dar 2 episoade pe seara e relaxarea in starea ei pura.
MaPaX
10th July 2005, 17:20
Serialu meu favorit este Smallville! M-am mai uitat si la TRU CALLING!
krapulax
11th July 2005, 21:32
seinfeld la mare distanta.
dragos_popa17
12th July 2005, 11:06
Preferatul meu in momentul de fata e LOST. M-a dat gata serialul asta. Daca nu e cel mai bun din istoria serialelor e cu siguranta cel mai inteligent si complex.
rox
1st August 2005, 12:48
M*A*S*H a fost super...pacat ca nu-l mai dau sa-l vada si generatiile mai tinere :)
un alt serial fain a fost dark angel, pe tvr acum vreo 4 ani.
interesant si deosebit.
bravoman
1st August 2005, 22:03
seinfeld pt umorul sarcastic si friends pt situatiile mai mult decat jenante
Corrado*
4th August 2005, 14:45
Mi`emi place Meth and Red Show. DE altfel, in calc am toate episoadele din Seinfeld, si cateva din Sopranos. Imi mai placea si Alias pe vremea cand era pe ProManeleTV.
In rest, si Scrubs ( de pe Antena 1) e dragutzel.
Lucky_OLD_G's
14th August 2005, 00:29
seinfeld si familia bundy..........fara indoiala...........
friends------- e tipic anilor 2000............sunt faze rasuflate...daca ma concentrez un pic.......itzi zic episodu pe de rost fara sa ma uit la el......
stefanm14
21st August 2005, 14:54
Familia Bundy...fara discutie.... :ok:
Seinfel...un serial ca oricare altu... :no:
Lucky_OLD_G's
21st August 2005, 15:25
pai tu daca ai 14 ani........cand ai prins familia bundy??????
si apropo e seinfeld..........
Sharkie
21st August 2005, 23:05
Mah,uite ca io am 13 :lol: si tot am prins ceva.Intr-o vreme dadea proteveu episoade din familia Bundy.Super !
t.b.
22nd August 2005, 00:07
South Park :drak:
sid the sloth
24th August 2005, 16:40
As If, Scrubs, Mash, Cuceritorii, Fetele Gilmore, Prietenie Pe Muchie De Cutit(genial), .......
Utilizator
25th August 2005, 10:22
Midnight caller :ok:
tacitus
26th August 2005, 10:40
Stargate SG-1,Andromeda,La limita imposibilului,Dosarele X,Star Trek-Next Generation,Seinfeld,Familia Bundy...SERIALE!!!
fia
13th September 2005, 15:17
Presupun ca multa lume cand cauta informatii despre un serial cauta pe tvtome.
Cuma acesta a fost acaparat de tv.com, informatiile se gasesc acolo dar formatul de afisare e mai naspa in opinia mea.
O alternativa:
http://tviv.info/
scythe19pro
13th September 2005, 20:43
South Park :drak:
http://67.19.129.138/mtf/images/smilies/notworthy.gif da, tare de tot. Tot la desene animate mi-a mai placut si The Simpsons - poate cel mai bun serial de d.a.
Mi-a placut The Shield (pe AXN). Nu pricep de ce nu mai difuzeaza serii noi. Super serial. Deloc clasic.
Isi mai aduce cineva aminte de "24 de ore" de pe Prima acu vreo cativa ani? Actiunea intregului serial se desfasura intr-o singura zi (24 de ore) si fiecare episod - o ora din zi. De curand am vazut si sezoanele 2 si 3 pe un post tv local. Just brilliant stuff !!
Alt serial care mi-a placut a fost "Oz - inchisoarea federala". Am vazut toate episoadele din toate seriile. Foarte bine facut dupa parerea mea.
Si Alias e bun. Dar ProTv-ul vad ca nu intentioneaza sa mai cumpere serii noi.
Lost - marfa! Abia astept sezonul 2.
CAMATARU 9
13th September 2005, 21:02
sopranos si deadwood rulz :ok:
old lord
14th September 2005, 23:51
Stargate SG-1, Seinfeld, Prietenie Pe Muchie De Cutit, Alias,
fia
20th September 2005, 15:29
De joi reincepe si serialul Joey (continuare la Friends - Prietenii tai) ajuns la seria 2 :)
http://tviv.info/wiki/Joey
Sasuke Uchiha
23rd September 2005, 16:16
csi miami
alias
los simpson
+
lost
sopranos
Tess
25th September 2005, 23:48
Pt ca astazi a fost o zi de televizor intensiv, mi`am actualizat lista de seriale preferate:
in primul rand LOST; apoi, un serial cat de cat interesant, dar construit dupa o reteta veche (a agentului fbi care are viziuni ce contribuie la rezolvarea cazului) -- Missing pe a1, si The Guardian - un serial super cu un avocat care se si implica in ceea ce face :ok:, care avocat este de`a dreptul breathtaking :D
MariusTR
7th October 2005, 14:56
The Young and Restless?
Neah... acum serios : Adoram seriile "Twin Peaks", "Millenium" si mai nou "Fetele Gillmore"
Tess
7th October 2005, 22:19
a vazut cineva vreun episod din `Corupti de libertate`?...imi place la nebunie sintagma asta si vroiam sa stiu daca serialul merita...
desdemona
13th October 2005, 04:57
Stiu ca in facultate (cred) ma uitam cand aveam timp la un serial - imi scapa tot timpul numele :sleep: ... inca se difuzeaza pe un post TV (nu stiu care! :o: ... se poate National TV sau Pro Cinema)... unul cu tineri.... ca multe altele, probabil o sa spuneti. Fi-r-ar sa fie, nimic nu stiu :( si culmea e ca am mai prins cateva episoade pur intampator si m-am uitat... de curand ... cred... sau se poate sa fie acum cateva luni....
Am cautat acum putin prin programul TV, ma gandeam ca-mi sare in ochi numele, dar nu gasii. In schimb am vazut, spre surprinderea mea (in timp am tot selectat ce vizionam la TV si am ajuns ca acum TV-ul sa il folosesc doar pt sport si stiri mai mult... si ma duc direct pe canalul X la ora Y... :( ) ca sunt o gramada de seriale :mda: la unele ma uitam si eu pe vremuri.... sau macar am vazut de-a lungul timpului cateva episoade :D Urasc serialele TV care te tin legat de TV la ore fixe :mda: bine, Seinfeld a facut intotdeauna exceptie! si intr-o vreme si Sex and the City :evil: ...... in rest, din altele am vazut maxim 10 episoade.........
Cum spuneam, gasii in programul tv Midnight Caller, Mintea unui barbat insurat, Clanul Soprano :o: din care nu am vazut in viata mea vreun episod... :mda: O sa incerc sa tin TV deschis si pe alte canale si la alte ore... cine stie ce nimeresc. Macar de curiozitate!
Tess
16th October 2005, 01:37
dawson`s creek? ia vezi aici:
http://www.dawsonscreek.com/
parca am vazut mai demult secvente pe pro cinema, asa cum am vazut si cand l`au dat prima oara :)
Heath Scumm
3rd November 2005, 13:20
Nu stiu daca se incadreaza prea bine la seriale ... insa daca are mai multe episoade e serial din punctul meu de vedere ...
Wonder Showzen si Drawn Together = cele mai tari seriale de la South Park si Happy Tree Friends incoace.
Nici Stanker Vision de pe MTV2 nu e rau ...
DanielAndrei
5th November 2005, 23:14
Salvati de clopotel si FAMILIA BUNDY --- cel mai tare serial, marfa, mai vreauuuuu!!!!
Tess
5th February 2006, 19:06
...un serial pe care`l urmaresc cat de cat regulat pe axn...cu un subiect care in aceeasi masura raspunde si naste intrebari :ok:...
http://www.angelfire.com/wa/pasdar/images/MWLOGO.jpg
Declan Dunn's (Adrian Pasdar) fascination with mystical phenomena began several years ago when he was buried under an avalanche and given up for dead. After he miraculously survived, he committed his life to investigating miracles and the absolute proof of their existence.
Declan is proof that miracles happen. But how do they occur? How could a five-year-old child survive drowning in a freezing lake? How could a blind mother locate and rescue her unconscious baby from a flaming inferno? How is it the two seemingly identical twins are not even related?
Now a professor of Anthropology at Northern University of Oregon , Declan has the training, support staff and the opportunity to study the uncanny, inexplicable phenomena people call "miracles." Each week, Declan and and a skeptical psychiatrist, Peggy (Rae Dawn Chong), embark on an adventure of the impossible: The quest to explain what science cannot.
...si cateva imagini cu adrian pasdar -- declan :D
(poate pozele n`o arata...dar are niste buze baiatu` asta...ca ale lui burebista ;) )
Darius
5th March 2006, 08:07
Mie imi plac Friends si Seinfeld si sincer sa fiu nu prea vad in viitorul apropiat un serial de comedie care sa ajunga la nivelul celor doua.
Leviss
5th March 2006, 10:22
Mie imi plac Friends si Seinfeld si sincer sa fiu nu prea vad in viitorul apropiat un serial de comedie care sa ajunga la nivelul celor doua.
Idem..
volare
5th March 2006, 13:03
seriale:FRIENDS,neveste disperate(din cand in cand),si in general filmele de pe AXN sunt bune
danikunyak
8th March 2006, 22:47
Nu Aveti Careva Toate Seriile Din Friends Ca Platesc!!!!!!!!!!!!!
andreiush
8th March 2006, 22:55
Hai ma Dani, zici ca nu ai prieteni la Cluj, cu retea... :D
Acum sa te vad, cat platesti :D
relansat
9th March 2006, 04:02
Eu le am Dani :happy ... costa mult :D
Incepand de aseara a reinceput Joey :) (era in pauza de la Craciun).
danikunyak
9th March 2006, 23:01
is cu subtitrare relansat???cat vrei pe ele?da msg pe privat!!!!
Datenshi
10th March 2006, 03:02
Lost. Mi se pare ca trece atat de greu timpul intre episoade...
SixeR
18th March 2006, 23:49
Un serial care imi place de mai mult de 10 ani este The Simpsons. Nu ma satur sa il tot urmaresc.:lol:
De vreo 2 ani imi place foarte mult Nip/Tuck("Prietenie pe muchie de cutit"), care mi se pare absolut genial. A luat lumea serialelor cu asalt si nu i-a mai dat drumul:) Nici macar producatorii nu s-au gandit ca o sa aibe un asemenea succes.
Cand nu am ce face, ma uit si la The OC.:D
relansat
20th March 2006, 11:47
Las` man, ma uit mai tarziu la Prison Break ... acu` am inceput cu sezonul 1 din X Files :drak:
stefanm14
20th March 2006, 11:51
Hmm, seriale - in acest moment : Friends, Joey si Razboi in familie (sau cam asa ceva, pe HBO) desi nu ma uit constant, mai "sar" cate un episod-doua din diverse motvie. O sa incerc si Rome ca vad ca e laudat
In rest, mi-a placut mult Familia Bundy si Seinfeld, au mai fost si altele, dar nu asa deosebite..
Lidia
20th March 2006, 13:04
Fanica: vezi ca astazi pe la 22.00 da in reluare episodul 3 parca (nu cred ca dau 3 reluari pe saptamana a unui episod) si miercuri la 12 noaptea episodul 4.
Vinerea de la ora 21 va da in reluare episodul 4 si in continuare va fi difuzat in premiera episodul 5. De fapt in fiecare vineri de la 21 da in reluare episodul anterior urmat de noul episod. Merita vazut.... este super filmul.
Leo_
20th March 2006, 13:16
Serialele difuzate de HBO nu sunt rele deloc...mi-au placut si Six feet Under, Huff, Angels in America, Deadwood, iar acum Roma care le intrece pe toate :ok: (la naiba, am pierdut episodul 4...)
Lidia
20th March 2006, 13:32
Leo: il vezi reluare miercuri la miezul noptii sau vineri la ora 21 chiar inante de difuzarea episodului 5 care e la ora 22. :ok:
Leo_
20th March 2006, 13:37
Aha...merci :)
Cred ca o sa le caut totusi pe net...sa le vad pe toate 12 odata :D Sunt destul de nasol plasate orele de difuzare...vinerea seara omul e in oras, miercurea la miezul noptii, sforaim :D:D
One-Man Show
20th March 2006, 18:18
Nimik nu se compara cu "Married...with children" /// "Peg...I'm Hooome !!! Peg...A fat woman came today at the store" :D
stefanm14
20th March 2006, 20:55
Are decat 12 episoade ?
relansat
20th March 2006, 21:37
Am gasit si eu Familia Bundy, toate sezoanele, insa nu imi place sa ma uit la el pt ca nu are subtitrare :(
Lidia
20th March 2006, 22:26
Cred ca o sa le caut totusi pe net...sa le vad pe toate 12 odata :D Sunt destul de nasol plasate orele de difuzare...vinerea seara omul e in oras, miercurea la miezul noptii, sforaim :D:D
Daca le gasesti sa mi le dai si mie... am cautat si eu pe DC++ dar nu am gasit nimic... deocamdata
Mihai
20th March 2006, 22:36
Am vrut sa vad un episode din ROME ca prea l-a laudat lumea si dupa ce am vazut primu episod, am mai vazut inca 3 in seara aia;) si restu 8 ziua urmatoare:drak: este superb serialul! Pot sa zic ca mi-a placut mult de Gaius Octavian rol jucat de Max Pirkis:D Super tare joaca pustiu:) si bineinteles Pullo :D
@relansat: totusi in familia bundy nu se vorbeste asa de "complicat" cat sa nu faci fatza cu subtritarea:)
stefanm14
21st March 2006, 09:53
@relansat, unde ai gasit alea cu fam.bundy ?
@dragos, tu stai pe-aproape, ca o sa imi trebuiasca si mie
relansat
21st March 2006, 12:09
stefane gasesc tot ce imi trebe pe retea, daca vrei sa te ajut cu seriale da un PM sau vb pe mess si poate ti le trimit :ok:
Andy1987
18th April 2006, 10:38
Seriale, intra si telenovele (romanesti?)
Dak da,
Lacrimi de iubire si Secretul Mariei, atat urmaresc.
ULTRAS-CT
23rd April 2006, 01:09
urmaream Familia bundy , la Bloc .... cam atat :)
ULTRAS-CT
16th May 2006, 21:38
mai era un serial .. Rebelii .. era la TVR2 ... rebeldeway ! :D
Jerry20cm
17th May 2006, 10:11
Dak ar fi sa fac un top ar fi asa:
1. Friends
2. Seindfeld
3. Familia Bundy
lolo_grupa_c
22nd June 2006, 13:32
Nimik nu se compara cu "Married...with children" /// "Peg...I'm Hooome !!! Peg...A fat woman came today at the store" :D
:yeah: :yeah: :yeah: da da da da daaaaa......BUNDY...:yeah: :yeah: :yeah:
whisper
24th June 2006, 19:33
Numbers.friends.
lolo_grupa_c
26th June 2006, 14:43
bundy.....bundy......
Vlad
26th June 2006, 14:52
Lost si Familia Bundy
Ultimul e un clasic :D .... woooah Bundy!
lolo_grupa_c
26th June 2006, 15:44
vechi da bun...
TenisFan
26th June 2006, 20:08
Le insir:
Lost
Prison Break
Seinfeld
Gilmore Girls
Everwood => genial :yeah:
Smallville
Familia Bundy :yeah: unul dintre cele mai bune seriale de comedie din totate timpurile alaturi de Seinfeld :ok:
Rescue Me /hello
nubian
8th July 2006, 15:15
Prison Break mi s-a parut tare, il gasiti pe oDC (daca aveti net calumea..)
Daca l-a vazut careva, e marfa Smalville? ca sa nu-l downloadez degeaba...
myke
21st July 2006, 13:59
LOST a fost mania mea pana acum trei zile cand am descoperit prison break. astfel eu urmaresc, cu ajutorul netului foarte bun si a catorva posturi tv:
Lost
Prison Break
Seinfeld
Two and a half men
Married with Children
CSI Miami
CSI Las Vegas
CSI
si vreau sa incep sa iau de pe net The O.C.
dragos_popa17
23rd July 2006, 18:49
Nu stiu daca ar intra la seriale, da' sunt super fan Amazing Race (sau 'Cursa in jurul lumii' la noi).
ana888
23rd July 2006, 19:28
Familia Bundy am vazut-o de multe ori si tot nu m-am saturat.sunt geniali.
Resita
23rd July 2006, 21:33
Familia Bundy si the amazing race :ok:
Liviu
30th July 2006, 00:30
Nu se uita nimeni la The 70's Show de pe National TV?
Ma mai uitam la Seinfeld , Printul din Bel Air , Viitorul incepe azi , A treia planeta de la Soare , de curand am decoperit si eu The Amazing Race (desi e un reality-show)
lolo_grupa_c
31st July 2006, 21:25
nimic nu se compara cu fam. BUNDY....
dragos_popa17
31st July 2006, 21:35
Era un serial, Married With Children. :D
dragos_popa17
31st July 2006, 21:38
ala ce serial may e?:D
eu n-am auzit de el :confused:
markwat21
22nd August 2006, 03:05
De acord cu voi, mie mi-au placut :
-"Outer limits" ca si scifi
-"News radio" comedie ( singurul la care am ras cu adevarat)
georgemp
22nd August 2006, 12:20
1)Sunset Beach
2)Viitorul incepe azi
3)Dreptate pe 4 roti
Sw BryAnna
25th August 2006, 21:48
are cineva fetele gilmore p comp?si poate sa-mi trimita si mie pe mess?sau nush..dati-mi o adresa de p dc d unde pot lua..cat se dadea serialu la tv nu m-am omorat dar acum m-a cuprins febra asta..si vreau sa vad..pls..v-as ramane recunoascatoare ;)
Delia
3rd September 2006, 21:35
Am inceput sa ma uit la Nip/tuck, un serial despre doi chirurgi plastici din Florida, doi tipi foarte diferiti, dar care tre' sa conduca impreuna o afacere. Pana acum am vazut doar un episod din primul sezon, insa imi place ce-am vazut si mai mult ca sigur ca o sa imi dld si sezoanele 2 si 3!(Primul sezon il am). :D
dragos_popa17
11th September 2006, 08:30
Eu m-am apucat de "The 4400". Un fel de SF/drama/actiune, mai mult decat decent. A fost nominalizat si la premiile Emmy.
diablo20
20th September 2006, 14:02
pt cei carora le-a placut serialul caracatita, Tv2 il transmite de luni pana joi de la ora 18.30 si in reluare in urmatoare zi de la 11.45 :ok:
lory
20th September 2006, 14:38
salut!vreau sa discut cu cineva care urmareste"justitie militara"!
dragos_popa17
2nd October 2006, 19:58
Battlestar Galactica, re-make a serialului din anii 80. Un sf/drama care te poate captiva. Oricum, mult peste Enterprise, Andromeda sau alte porcarii de genul asta.
rodicuta
2nd October 2006, 20:04
salut vreau sa discut cu cineve care urmareste IUBIRE CA IN FILME ador acest serial
Isa
6th October 2006, 18:51
Ma mai uitam la Seinfeld , Printul din Bel Air , Viitorul incepe azi , A treia planeta de la Soare , de curand am decoperit si eu The Amazing Race (desi e un reality-show)
Super That 70's Show!:) Pacat ca nu l-au dat pe tot.:(
Jerry20cm
6th October 2006, 19:57
super serial :ok:
Sasuke Uchiha
6th October 2006, 22:19
un serial superb, nu imi amintesc numele dar era cu un tip care primea un ziar cu stirile de maine si asa evita accidente :D
alt super serial a fost john doe
unu care il urmaresc acu este prison break
Lavinia
11th October 2006, 23:50
dawson's creek,roswell,smallville,the o.c,laguna beach,buffy the vampires slayer,the 70's show,mutant x,etc...fara tanar si nelinistit...nu d alta da imi place sa vad finalele filmelor si mi'e k mor inainte sa apuc :D
Catalanul
15th October 2006, 04:27
Prison Break :ok: Unul din cele mai bune seriale pe care l-am vazut (si inca il urmaresc :)) Actiune si intriga in fiecare episod... de abia astepti sa treaca o saptamana ca sa vezi ce se mai intampla :)
Datenshi
15th October 2006, 10:42
M-am apucat sa ma uit la Hustle. Foarte bun pana acum.
r0bby
15th October 2006, 11:00
ce ziceti de familia bundy...sunt super:happy
Ady
17th October 2006, 23:03
mai nou vad ca e la moda Family Guy ... e genial, de mult nu am mai vazut un serial asa funny :)
Sasuke Uchiha
18th October 2006, 00:28
asa e, e excelent ! :D
pinki
18th October 2006, 00:52
si eu mai nou vad serialul "cat de prost joaca steaua", nici nu mai stiu la ce episod am ajuns :mda:
ontopic: familia bundy super tare, gilmore girls la fel, friends... din astea mai recente... hmm... :hmm: :thinkso: e unul, everwood, da' e de tipe :D
dan
11th November 2006, 09:56
offtopic:astept episodul 24 din 'Steaua'
ontopic:urmaresc Prison Break(am vazut prima serie si primele 10 ep. din seria 2...toate in weekend-ul trecut,meserias Wentworth Miller ),mai urmaresc Lost si multe din serialele care sunt la tv(din cand in cand)
Doctor_Satan
13th November 2006, 09:41
OZ, Clanul Soprano, Tales from the crypt, The outer limits, Familia Bundy, Seinfeld si Sledge Hammer sunt printre cele mai bune din cate am vazut!
Mai urmaream X-Files, dar m-am plictisit cand au inceput sa abereze!
phyxius
13th November 2006, 12:14
un serial superb, nu imi amintesc numele dar era cu un tip care primea un ziar cu stirile de maine si asa evita accidente :D
cred ca e vorba de "Early Edition"...parca asa se numea. il da AXN.
mie imi plac destul de mult Lost, Prison Break, Nip/Tuck, Battlestar Galactica, Smallville, 24, Entourage (ultimele 2 chiar le recomand)
Delia
13th November 2006, 22:24
Nip/tuck creeaza dependenta, cel putin in cazul meu. Primele trei sezoane le-am vazut rapid, acuma tre' sa stau sa difuzeze astia pe FX cate un episod pe saptamana, martea, episod la care ma uit, in cel mai fericit caz, joia (cand e gata download-ul). :D
M-a apucat mai nou si uitatul la Twin Peaks, eram mica atunci cand l-au dat la TV si nu l-am urmarit.
ronaldinho
13th November 2006, 22:37
si eu erammic cand difuzau Twin Peaks, si tin minte ca atunci cand il vedeam pe ala micu', nu mai stiam ce sa fac de frica. De obicei imi rugam una dintre bunci sa se uite cu mine la film, asta cand erau ai mei la intalnirile de partid :D :happy . Ce serial imi place si-l urmaresc cu interes este 24h, dar ma enerveaza ca au prea multe reclame :mda: .
Delia
13th November 2006, 22:45
Eu una prefer sa imi downlaodez filmele si serialele si sa ma uit la ele cand am chef, nu sa stau dupa astia de la TV. Oricum nu prea sunt la curent cu ce e la TV si nu stau sa citesc programul sau sa ma uit pe teletext.
ronaldinho
13th November 2006, 22:50
prin ce mijloace, daca nu sunt prea indiscret? :D
Adica stiu de unde pot downloada filme, dar lapartea cu serialele , nu prea ma pricep.
phyxius
13th November 2006, 22:54
cu torrentzii - cel mai bine de pe torrentspy.com. va incepe si al 6lea sezon din "24" prin ianuarie parca. de-abia astept :D.
Delia
13th November 2006, 22:55
Doamne iarta-ma! :D La fel cum procedez cu filmele procedez si cu serialele... ma rog, numai nip/tuck ce mi-am luat, si vreo 3 episoade din Twin Peaks, ca in rest nu ma uit la altele (si la astea doua am inceput recent sa ma uit). Insa se gasesc de toate pentru toti pe torrentz.com! :D
ronaldinho
13th November 2006, 23:02
Doamne iarta-ma! :D O sa vb cu el, daca va fi cazul, cu toate ca am trecere si la :drak: .
@phyxsius eu ke vad tot pe sarite.....nici macar nu stiu care ce serie e
Ahhh, care urmareste CSI Miami, e un serial care merita vazut, cu toate ca au existat si exista multe cu aceasi tema.
Kainsashiki
13th November 2006, 23:33
Familia Bundy - nu prea ma mai uit in ultima vreme, dar, daca m-ar pune cineva o zi intreaga sa ma uit in continuu, pun pariu ca nu m-as plictisi :ok:
Dudubetwin
13th November 2006, 23:49
serialul preferat- "La bloc" :happy
azriel
1st December 2006, 16:25
serialele preferate : Lost shi toate seriile CSI
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.