View Full Version : TNA No Surrender 2010
daby
3rd September 2010, 13:05
http://a.imageshack.us/img186/5590/screenhunter14aug082001.png
SEMI-FINAL
Kurt Angle vs Jeff Hardy
SEMI-FINAL
Mr. Anderson vs The Pope
TNA WORLD TAG TEAM TITLE
Motor City Machineguns vs. Desmond Wolfe and Magnus
I QUIT MATCH
AJ Styles vs. Tommy Dreamer
X DIVISION CHAMPIONSHIP
Sabu vs. (c) Douglas Williams
TAG TEAM MATCH
Sting & Kevin Nash vs. Jeff Jarrett & Samoa Joe
FALLS COUNT ANYWHERE
"The Monster" Abyss vs. "The War Machine" Rhino
GRUDGE MATCH
Velvet Sky vs. Madison Rayne
WthXiofjuwE
Tudor_Ancu
6th September 2010, 23:07
Generation ME ~> Upgraded Version of Young Hardy Boys o.o Nice match, I enjoyed it. MCMG <3
Sabu Vs Doug ~ Good Tech. But that all ; also - Sabu is old and botched a few things...
Chick Fight ~ Last Shot , good filming ! In rest meh`
Rhino "Gore din Chitila" vs Abyss ~ AS EXPECTED! Good Shizzle!
Joe & Old guys ~ meh ...
Moar 2morrow~ I go to sleep!
Mike^
7th September 2010, 00:49
Tudor, te-ai oprit fix inainte de MOTN, MOTY probabil si unul dintre cele mai intense meciuri pe care le-am vazut eu ever...Angle vs Hardy...simply legendary...
Raiden
7th September 2010, 10:26
Eu am avut cateva probleme cu meciul dintre Angle si Hardy, asa ca nu-l pot considera MOTY nici pe departe. Shawn Michaels vs. Undertaker e de neintrecut anul acesta.
Copy paste de pe S365:
- Ok, sunt mai multe de spus la meciul asta. Actiunea luptei a fost senzationala, dar meciul a fost tras in jos de (le voi pune cu alb, sunt spoilers):4 Twist of Fate-uri (WTF? Chiar alte manevre nu mai are in arsenal?), kick-out dupa doua Swanton Bombs (c'mon, nici macar la meciul cu Triple H nu s-a exagerat in asemenea hal), Jeff Hardy nu renunta la Ankle Lock dupa ce e tinut mai bine de doua minute (mare prostie aici, as intelege daca in locul lui Jeff Hardy ar fi fost Kane sau Undertaker care sunt potriviti pentru asa ceva, dar micutul Jeff Hardy ? Please !) si nu in ultimul rand overbooking-ul cu prelungirea/oprirea meciului. Sincer mai mult m-am enervat la faza cu Ankle Lock-ul decat la aia cu prelungirea/oprirea meciului. Sunt niste detalii importante in psihologia unui meci de wrestling care din pacate nu s-au respectat aici. Totusi, mare respect pentru Kurt Angle, care din cate am inteles s-a accidentat la coaste dupa acel Swanton Bomb incasat in afara ringului, iar cu toate acestea a continuat meciul cum nu se putea mai bine. Inca o data respect.
Heath Scumm
8th September 2010, 15:13
Psihologie solida intr-un meci nu inseamna neaparat secventa dominatie babyface la inceput/revenire heel/heel aproape de victorie/babyface revine si castiga sau lucrurile cu care te-au obisnuit WWE-ul. Meciurile ECW aveau o psihologie grozava care ridica publicul la nivel de isterie si totusi erau bazate pe succesiuni rapide de spoturi si meciuri impropmptu. La fel, meciurile ROH sunt bazate pe "overbooking" (asa cum te-ai exprimat) si crestere a limitei timpului meciurilor si totusi nimeni nu poate acuza trilogia Punk vs Joe ori meciurile de o ora ale lui Dragon ca sunt lipsite de psihologie.
Psihologie inseamna si sa stii sa vinzi manevre (iar Jeff a vandut perfect urmarile Ankle Lock-ului, de Angle nici nu mai spun).
Cei 2 au facut un meci de zile mari pe care din pacate Anderson si Pope n-au putut sa-l depaseasca. Eram aproape sigur ca asta o sa se intample cand am vazut ca Angle vs Hardy a fost pus inainte de Pope vs Anderson. Pope a iesit foarte slab din acest meci, efortul sau n-a fost deloc convingator si cred ca acest meci i-a ranit foarte mult credibilitatea.
Restul showului a fost decent ... doar cu mentiunea ca singurul meci cu adevarat grozav in afara de Angle vs Hardy a fost MotorCity MachineGuns vs Generation ME
daby
8th September 2010, 16:07
Plus AJ vs Dreamer a fost misto.
Raiden
8th September 2010, 18:32
@Heath Scumm
Dacai ai timp si rabdare, iti recomand sa te uiti la meciul asta :D. http://www.dailymotion.com/video/x1s18h_smackdown-01-11-2001-kurt-angle-vs_news
Acolo ilustreaza perfect toata treaba cu Ankle Lock-ul, lucru care m-a deranjat cel mai mult la meciul Kurt Angle vs. Jeff Hardy. Ce psihologie in ring e aia cand un cruiserweight cu picioruse firave rezista unui Ankle Lock mai mult de doua minute ? Ca si-a facut apoi selling-ul calumea e altceva, desi pentru mine e irelevant dupa ce nu s-a respectat atunci (daca vrei sa ti-o zic pe aia buna, Jeff Hardy nici nu ar mai fi trebuit sa stea in picioare ;)). Adica predecesorii sai care au acelasi gabarit (AJ Styles) cedeaza in secunda doi, dar Jeff Hardy nu.
Brain-dead
8th September 2010, 19:45
Nu e intotdeauna asa , Raiden.
Heel-ul tapeaza mereu mai repede decat un face.Dupa cum ai vazut la AJ , a tapat imediat , dar nu s-a vaitat prea mult de picior. La un heel vine gandirea de: "Decat sa sufar , mai bine tapez cat mai rapid" , mai ales cand nu e un meci cu o miza importanta.
Au vrut sa il ilustreze pe Hardy ca un egal al lui Angle , ceea ce si pe mine ma deranjeaza. Nici mie nu mi-a placut ca Hardy a stat 3 minute in Ankle Lock , dar personajul sau nu e nici el unul care sa tapeze cu una cu doua.
Heath Scumm
8th September 2010, 21:49
Personal, mi-a placut Ankle Lock-ul si felul in care Hardy lovea cu piciorul liber in antebratul lui Kurt. Mi s-a parut c-a dat mai multa credibilitate manevrei.
Hardy nu mai e de mult un Cruiserweight, de asemenea nu inteleg de ce ti se pare mai cu sens ca un Heavyweight sa reziste mai mult intr-o manevra de submission decat un luptator usor si agil. E bine documentat faptul ca in lumea Mixed Martial Arts, greii cedeaza mai repede la manevre simple de submission in timp ce luptatorii de categorie usoara rezista la zeci de prize si scapa din acestea mai odihniti, de asemenea per ansamblu luptatorii mai agili au si enduranta mai mare.
Meciul impotriva lui Kane e un clasic pentru angle-ul Invaziei dar nici Angle vs Hardy n-a dezamagit catusi de putin. Ambii au muncit mult, poate ca Angle e peste Hardy overall dar merita apreciat si efortul lui Jeff. De asemenea, e pentru prima oara cand vad un Swanton Bomb pe ciment de la Jeff Hardy si i-am urmarit intreaga cariera ... nu-mi amintesc sa mai fi facut asa ceva.
R.Alexandru
8th September 2010, 22:27
Personal, mi-a placut Ankle Lock-ul si felul in care Hardy lovea cu piciorul liber in antebratul lui Kurt. Mi s-a parut c-a dat mai multa credibilitate manevrei.
Hardy nu mai e de mult un Cruiserweight, de asemenea nu inteleg de ce ti se pare mai cu sens ca un Heavyweight sa reziste mai mult intr-o manevra de submission decat un luptator usor si agil. E bine documentat faptul ca in lumea Mixed Martial Arts, greii cedeaza mai repede la manevre simple de submission in timp ce luptatorii de categorie usoara rezista la zeci de prize si scapa din acestea mai odihniti, de asemenea per ansamblu luptatorii mai agili au si enduranta mai mare.
Meciul impotriva lui Kane e un clasic pentru angle-ul Invaziei dar nici Angle vs Hardy n-a dezamagit catusi de putin. Ambii au muncit mult, poate ca Angle e peste Hardy overall dar merita apreciat si efortul lui Jeff. De asemenea, e pentru prima oara cand vad un Swanton Bomb pe ciment de la Jeff Hardy si i-am urmarit intreaga cariera ... nu-mi amintesc sa mai fi facut asa ceva.
Same here.Watch Brock Lesnar tapping,Raiden:D.
Raiden
8th September 2010, 23:00
Intotdeauna am avut impresia ca in wrestling conceptul este ca wrestlerii heavyweight rezista mai mult la submission-uri decat wrestlerii cruiserweight, dar pana la urma cred ca totul tine mai mult de statutul personajelor. Daca Jeff Hardy nu era main eventer, probabil ca ar fi cedat mai repede. Asa sunt si cu kick out-urile din finishere, desi kick out dupa doua Swanton-uri consecutive mi se pare exagerat. Daca era Triple H in locul lui Kurt Angle, era scandal pana acum. :)
Nu incerc sa denigrez efortul celor doi, dupa cum am mai spus actiunea a fost senzationala, dar din punctul meu de vedere s-a exagerat mult la anumite aspecte, puteau gasi alte alternative (reversal prin pin din Ankle Lock cum facea AJ Styles) e doar un exemplu. Primul Swanton Bomb executat, kick-out, al doilea aterizand in genunchii adversarului, ci nu la a treia incercare :D
Heath Scumm
8th September 2010, 23:42
Inteleg perfect ce vrei sa spui ... dar la finalul zilei, meciul a fost unul grozav, un meci pe care niciun fan al wrestlingului n-are voie sa-l piarda!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.