PDA

View Full Version : Finisher - Sfarsitul meciului

Reaper
13th December 2004, 23:02
Este clar ca de cele mai multe ori un finisher este echivalent cu sfarsitul unei lupte. In acest thread va propun sa vorbim despre care finisher este cel mai tare sau care nu ar putea sa "termine" nici un prescolar.
La momentul actual cel mai tare mi se pare Canadian Distroyer. Parerea mea este ca pentru o asemenea schema se putea gasi un nume mai bun. Cel mai neconvingator finisher la care ma pot gandi acum este Leg Dropper-ul lui Hogan. Mi se pare greu de crezut ca ar putea sa "termine" pe cineva cu asemenea schema.

KingLion
14th December 2004, 08:57
Sper sa ai succes cu acest Theard Sunt putini care shtiu denumirile la Finnisere...Dar care vrea sa posteze si nu shtie numele as fi de parere sa povesteasca cum se face si cel care stie cum se numeste sa ii spuna. Cred ca asa e cel mai bine.Astfel ne vom informa si noi si ei si toti care vor.....

Reaper
14th December 2004, 13:23
Da; nu prea m-am gandit la faza asta. Dar am gasit o solutie:
http://www.100megsfree4.com/wiawrestling/pages/wwf/wwf_fin.htm
Aici gasiti toti luptatorii din WWE si denumirea finisher-urilor lor.
Doresc sa corectez o chestie: finisher-ul lui Hulk Hogan e Leg Drop nu Leg Dropper(nu stiu la ce ma gandeam cand am scris).

KingLion
14th December 2004, 14:01
Parerea me ar fi ca Finnisher-ele ar mai trebui schimbate cateodata, ptr. ca devin....plictisitoare...sa vezi mereu aceeasi schema.Si sa shtii ca ar trebui sa se termine meciul, Acest Finniser de multe ori este "Gongul" de final. Dar nu mereu se mai intapla cateodata sa mai isi revina adversarul dupa finnisher.
Mie imi place "619" lui Rey Mysterio (ptr. ca imi place de el) Este plin de spectaculozitate...dar este prea trucat. De fiecare adversarul tre sa cada pe CORZI. Si bineinteles ca adversarul il asteapta de fiecare data sa dea el cu picioarele, NU de multe ori s-a intamplat sa nu fie asa (Ex. Intr-un meciul intre Mysterio si Kurt Angle, prima data s-a ferit, dar a doua oara nu a mai reusit, Iar cel de-al doilea m-a placut mai mult ptr. ca a fost facut nu printre corzi ci cu ajutorul barei de metal care sustinea corzile)

JointLover
14th December 2004, 15:53
Nu prea cred ca finisherele ar trebui schimbate pt ca ele reprezinta semnatura fiecarui luptator, cred ca ar trebui sa fie mai originale sau ceva care sa ii caracterizeze (ex. dak esti gras ca Big show - finisherul ar trebui sa fie moonsault - am glumit - da totusi sa faca ceva pt. a-l strivi pe oponent)

Am o intrebare am auzit de pe acest forum ca Diamond Cutterurile suck... chiar e adevarat?(ca nu prea am curaj sa incerc pe var'miu iar) Si mie sa pare ca Sttunerul lu' Steve Austin nu prea ii raneste pe oponenti da' io stiu...

Big Sexy
14th December 2004, 17:00
Ceeee? Diamond cutterul sucks? Hahaha. Diamond cutterul poate fi letal! Mi e imi placea la nebunie. nu stiu de ce insa eram disperat sa il vad pe DDP executand-ul. poate din cauza isteriei pe car eo provocain sala cand se pregatea sau poate intrarii lui atat de pline de energie si inspratoare. indiferent d emotivul pentur care imi place Diamond Cutterul nu cred ca cineva chiar poate afirma ca "sucks"

Heath Scumm
14th December 2004, 19:33
Bun Thread Reaper :ok: !!!

Oh! Nu stiu ce sa zic! Cele mai patetice Finisher-uri sunt cele facute de cei Old-school ... vezi HOGAN, LUGER, SAVAGE, ARN ANDERSON, RICKY STEAMBOAT si chiar cei mai batrani decat ei.

Cel mai bun finisher e (dupa parerea mea) Sharp-Shooter-ul insa, de cand il baga Chris Benoit la greu nu mi se mai pare atat de interesant.
Canadian Destroyer-ul e interesant insa mi se pare la fel de bun si Shooting Star Press-ul de pe corzi a lui AJ STYLES caci se roteste in aer si aterizeaza in LEG DROP ... Nu stiu daca va imaginati asa ceva.

Ca HeavyWeight, trebuie sa precizez combinatia SHOCK TREATMENT/BLACK HOLE SLAM a lui ABYSS!

Reaper
20th December 2004, 00:29
Sa mai ridic o problema: Sleeper Hold - adoarme victima sau nu? Si daca luptatorii nu adorm ar putea fi executat astfel incat sa provoace somnul? Cezar Laurentiu Cioc spune ca un Sleeper executat bla bla poate sa provoace moartea. Ce parere aveti despre toate astea?

Big Sexy
20th December 2004, 11:08
Teoretic o astfel de schema reduce considerabil cantitea de singe care ajunge la creier cu mentiunea ca trebuie execitata presiunea asupra venei jugulare. Raspunsul este ca te poate adormi si chiar ucide dar in anumite conditii ce nu sunt greu de indeplinit oricum.

Heath Scumm
20th December 2004, 16:18
Intr-adevar, Sleeper-Hold-ul te poate "adormi" destul de tare!
MidNight Speeper-Hold-ul e versiunea extrema a acestei tactici, Finisherul lui Roddy Piper ;) ... El te strangea mai tare de gat!

Cat despre finisher-uri, Canadian Destroyer-ul lui Petey Williams va iesi in mod sigur Finisher-ul anului in TNA. Cred ca si in wrestling! E pe departe cea mai inovativa miscare pe care am vazut-o anul asta desi nu mi-e rusine nici cu schemele lui ABYSS!

stryk3r
21st December 2004, 20:01
nu stiu ce sa zic. ma gandesc ca pentru un heavyweight reprezentativ ar fi un choke slam facut k-lumea. la criuseri ceva exploziv ceva sa ridice arena in picioare(un moonsault un huricana a la rey sau n frankinsteiner.) totusi eu zic ca stunner-ul e tare cu draci da' mai mult imi place un rock bottom pt. ca mi-am format o pasiune mare de tot pt. rock. si in combinatie cu people's elbow(the most electrifieing move in sports entertainment) poate ca nu e letal da face spectacol. the people love that.
that's just me.

Triple H
21st December 2004, 23:00
Raman la parerea ca Jacknife powerbombu lui Kevin Nash e super spectaculos. Si-acum mai rad cand l-a batut pe Bob Backlund in 6 secunde! :o:
Toate finisherele sunt spectaculoase in felul lor, nu cele de tip submission, dar depinde mult si de persoana care il face, precum acea electrizare care o are la public.
Stunner si Diamond Cutter sunt super tari, de impact rau.

Heath Scumm
22nd December 2004, 18:31
Raman la parerea ca Jacknife powerbombu lui Kevin Nash e super spectaculos. Si-acum mai rad cand l-a batut pe Bob Backlund in 6 secunde! :o:
Toate finisherele sunt spectaculoase in felul lor, nu cele de tip submission, dar depinde mult si de persoana care il face, precum acea electrizare care o are la public.
Stunner si Diamond Cutter sunt super tari, de impact rau.

Nu sunt de acord cu nici una dintre aceste idei!
Jacknife PowerBomb-ul....care acum se numeste NashKnife PowerBomb .... Lame!E un nume pretentios pentru un PowerBomb normal.Orice HeavyWeight poate face aceasta manevra si nu mi se pare extrem de dificila de realizat. Capul intre picioare,o mica ridicare si gata...adversarul e trantit pe spate...Mare Lucru pt. un HeavyWeight! Si Bob Saap facea in PRIDE serii de 3 PowerBomb-uri consecutive...si PRIDE nu e regizat! :headbang:

Cat despre finisher-urile de Submission, Ken Shamrock a dovedit ca el e pe departe cel mai bun la asa ceva! ntr-adevar, depinde cine le face...insa, cam toate Finisher-ele de Submission sunt spectaculoase. Tajiri, in tineretea lui, scotea niste scheme de nu iti venea sa crezi ce vezi acolo...Tarantula e doar un exemplu minor a ce facea el inainte si motivul pt. care a ajuns unul dintre wrestlerii de top ai lumii!Se incolatacea in jurul adversarului...picioare,maini... nu mai vedeai nimic

Stunner-ul e oricum o imbunatatire pentru STEVE AUSTIN de la stadiul de STUNNING STEVE din WCW....insa STEVE AUSTIN e mai degraba un Brawler decat un Grappler! (Vezi Dictionar de Wrestling pentru lamuriri http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3498 ).
El se bazeaza pe schimburi de lovituri si pe facutul de show in ring, nicidecum pe tehnica! A spune ca STUNNER-ul e un super finisher mi se pare o chestie exagerata. In realitate, e imposibil sa ranesti pe cineva cu asa o schema!La fel si Diamond Cutter-ul care e si mai putin periculos decat Stunner-ul.

Rey619
22nd December 2004, 20:43
finisherele pe care ma ridica pe mine in picioare sunt mandible claw, jackhammer, si cele de highflying... mandible claw si jackhammer, desi nu sunt greu de realizat sunt spectaculoase pentru faptul ca sunt facute de foley si goldberg... si sa nu uitam finisherul lui lesnar

JointLover
23rd December 2004, 00:14
Big Sexy zice ca :"Ceeee? Diamond cutterul sucks? Hahaha. Diamond cutterul poate fi letal! Mi e imi placea la nebunie. nu stiu de ce insa eram disperat sa il vad pe DDP executand-ul. poate din cauza isteriei pe car eo provocain sala cand se pregatea sau poate intrarii lui atat de pline de energie si inspratoare. indiferent d emotivul pentur care imi place Diamond Cutterul nu cred ca cineva chiar poate afirma ca "sucks""

iar HitScum afirma ca:"A spune ca STUNNER-ul e un super finisher mi se pare o chestie exagerata. In realitate, e imposibil sa ranesti pe cineva cu asa o schema!La fel si Diamond Cutter-ul care e si mai putin periculos decat Stunner-ul."

si bine-nteles JointLover se ntreaba: "wtf dudes? Lamuriti-ma... ca sunt extrem de qrios."

Reaper
23rd December 2004, 18:54
Nu cred ca un Diamont Cutter executat ca la carte face prea mult damage. Dar apar alte faze. De exemplu Diamond Cutter de pe corzi: este mai greu de executat si o miscare gresita poate sa rupa cateva oase.
Cea mai tare faza am vazut-o cand s-au batut Raven+Saturn Vs Vilanos. Raven era supart ca pierduse nu-stiu-ce si a zis ca cineva tre sa plateasca. Saturn a luat un Vilano(normal ca nu stiu care) si l-a ridicat in aer de picioare. Apoi Raven i-a aplicat un reverse Diamond Cutter. L-au rupt pe ala. Au dat reluarea de vreo 10 ori.

Heath Scumm
23rd December 2004, 20:26
Big Sexy zice ca :"Ceeee? Diamond cutterul sucks? Hahaha. Diamond cutterul poate fi letal! Mi e imi placea la nebunie. nu stiu de ce insa eram disperat sa il vad pe DDP executand-ul. poate din cauza isteriei pe car eo provocain sala cand se pregatea sau poate intrarii lui atat de pline de energie si inspratoare. indiferent d emotivul pentur care imi place Diamond Cutterul nu cred ca cineva chiar poate afirma ca "sucks""

iar HitScum afirma ca:"A spune ca STUNNER-ul e un super finisher mi se pare o chestie exagerata. In realitate, e imposibil sa ranesti pe cineva cu asa o schema!La fel si Diamond Cutter-ul care e si mai putin periculos decat Stunner-ul."

si bine-nteles JointLover se ntreaba: "wtf dudes? Lamuriti-ma... ca sunt extrem de qrios."

Cred ca asta nu o vom sti niciodata! Mie nu mi se pare o miscare care sa poata sa fie facuta intr-o bataie reala deci, prin urmare, inofensiva!!!Cred ca D-Cutter-ul ar putea fi periculos daca il faci de pe corzi sau printr-o variatie insa in nici un caz asa cum e el conceput!!!

@ Reaper
Wow! Chiar nu credeam ca mai stie cineva faza aia! Stiu faza de echipa! Da nu era Reversed Diamond Cuter .... Era un NeckBreaker obisnuit. Vedeti Finisherul de echipa al LA RESISTANCE - se numeste Au Revoir!. Sa vedeti acolo variatie de Neck Breaker ... Nu Diamond Cutter-ul! :p

Reaper
30th December 2004, 11:30
Tot ca variatie de Neck Braker imi place 3D-ul executat de Dudley Boyz. Mi se pare tare asemanator cu un Diamond Cutter executat de pe coltul ringului(despre care am spus deja ca este suficient de dificil de executat pentru a fi catalogat drept un finisher credibil).
@HitScum
N-am vazut pana acum Au Revoir. Te rog sa pui o poza daca gasesti.

Heath Scumm
3rd January 2005, 19:49
Incer sa gasesc o poza cu Au Revoir-ul de la LA RESISTANCE...e super finisher de echipa! :ok:

In alta ordine de idei, The Canadian Destroyer a fost ales finisherul anului in TNA! Cu un an inainte acest premiu a fost luat de Styles Clash!

Reaper
12th January 2005, 21:49
Parerea me ar fi ca Finnisher-ele ar mai trebui schimbate cateodata, ptr. ca devin....plictisitoare...sa vezi mereu aceeasi schema.Si sa shtii ca ar trebui sa se termine meciul

Eu nu prea suport finisher-ele in care luptatorul gesticuleaza ca sa afle publicul ca urmeaza sa se incheie meciul. Cea mai mare tampenie din aceasta categorie o consider umflarea adidasilor(executant John Cena). Cine poate sa-mi spuna ce legatura are asta cu finisher-ul sau cu orice alt moment din lupta. Raman la John Cena sa evidentiez alta chestie deranjanta: alearga 2 lungimi de ring, se opreste, face niste scheme si-si loveste adversarul cu pumnul; bun; dar de ce dupa schema asta de fiecare data incearca sa faca un pin? stiu toti ca nu va castiga niciodata asa. Faza asta chiar ma plictiseste tare.
Sa trec la 619: dupa cum spunea si KingLion dureaza prea mult pana Rey realizeaza finisher-ul. Are nevoie de o "cooperare" f buna din partea adversarului. Acelasi lucru se intampla si la Stinger Splash. Si inca ceva: ati observat ca doar in meciurile lui Rey adversarul ajunge, prin metode diverse, sa ia pozitia prevestitoare de 619? Ce nasoala-i chestia. Adevarul e ca Rey e un atlet deosebit si ar putea sa execute ceva mult mai bun.
Ma opresc acum ca as putea sa continui discutia asta pe cateva pagini.

Bottom line: unele finisher-e ar trebui shimbate fie pt ca au expirat(nu mai sunt spctaculoase), fie pt ca s-au uzat(au fost folosite de prea multe ori), fie pt ca au niste defecte deranjante din fabricatie, etc.

Heath Scumm
13th January 2005, 13:10
@ Reaper

Te rog, scrie cat mai mult! Mi se par extrem de interesante opiniile tale!
John cena e patetic din punctul meu de vedere ... era mult mai interesant in perioada in care era campion Hardcore si se batea cu BradShaw cel original( nu JBL :mda: )... parca nu era atat de gangsta ... chiar nu mai tin minte ... si atunci avea finisherul numit FU???

619 nu mi se pare un finisher in adevaratul sens al cuvantului ... e mai degraba o manevra pregatitoare pentru "Drop The Dime" care e ceva destul de banal. Rey a imbatranit si asta se vede ... nu mai are acea scanteie din tinerete! Mie cel putin asa mi se pare!

KingLion
13th January 2005, 13:27
619 nu mi se pare un finisher in adevaratul sens al cuvantului ... e mai degraba o manevra pregatitoare pentru "Drop The Dime" care e ceva destul de banal. Rey a imbatranit si asta se vede ... nu mai are acea scanteie din tinerete! Mie cel putin asa mi se pare!

Din cate shtii cand te iei de Mysterio....te iei de mine :D , Nu sunt prea deacord cu tine...o fi imbatranit...dar nu ca altii (fanii shtiu cine si care).....Sa fim seirosi...asha ca te rog frumos nu te mai luat de Mysterio...Ce are 619....din cate meciuri am vazut....(nu sunt multe...dar in deajuns) Cand Rey face semnul de 619...toata sala incepe sa aplaude si sa Urle, deci place ink la public....inca este in top, 619 este :ok: . Iar Drop The Dime eu zic ca este mai mishto decat Moon Sault (park asha se scrie schema lui Benoit) La Benoit a fi ea schema de sacrificiu....dar tot Mysterio e :ok: Parerea mea...(vorba ta)

Big Sexy
15th January 2005, 23:37
Tot uitandu-ma la meciurile TNA-ului din lunile nov 04-ian 05 concluzia la care am ajuns este ca finisherul lui Alpha Male - The Pounce este chiar beton. Reactia mea initiala a fost - ce dracu e tampenia asta ... da cu umarul in el din lateral si ce mare chestie ... asa deschid eu usa de la ghena de gunoi. Ei bine daca urmariti mai cu atentie momentul impactului o sa ajungeti la concluzia enuntata de mine la inceputul post-ului adica "finisherul lui Alpha Male este chiar beton". Ideea e ca te ia complet prin suprindere si in plus nimic de genul asta nu a mai fost incercat vreodata in WWE (corectati-ma daca gresesc). Momentul impactului arata clar socul masiv pe care il are oponentul/victima in momentul exectiei sale ... tremura toate alea pe victima si desi este ceva extrem de simplu de realizat controlul pe care il ai asupra executiei este destul de precar din cauza faptului ca timingul trebuie sa fie foarte bun altfel nu va stii cum sa cada oponentul. Daca il lovesti prea in stanga sau prea in dreapta riscul accidentarii este mare din cauza greutatii si fortei cu care loveste masivul Alpha Male.

Reaper
21st January 2005, 17:17
Nu cred ca am vazut pana acum The Pounce. Dar ce ai descris tu m-a facut sa ma gandesc la spear-ul lui Goldberg:
- "te ia complet prin surprindere" pentru ca Goldberg putea sa execute spear-ul si avand elan doar 2 pasi, dar si fugind in diagonala ringului.
- "Momentul impactului arata clar socul masiv" (sa dau si un exemplu aici: a existat la un moment dat un feud in Bret Hart si Goldberg; a fost odata ca niciodata un WCW in care Bret Hart a intrat in ring si i-a spus lui Goldberg "eu te bat in 5 secunde" si asta l-a suparat pe Goldberg care a fugit o diagonala si l-a izbit din plin pe Hit Man. Si astfel amandoi erau intansi pe podea. Dar cand l-am vazut pe Bret Hart ca se ridica si isi scoate tabla aia de sub tricou am ramas cu gura cascata si nu puteam gandi decat ca "I never saw that comming...")

Si daca tot a revenit net-ul sa mai continui ideea mea despre erorile unor finisher-uri. Raman la spear ca sa critic actualul finisher al lui Edge:
1) Mereu cand incearca spear-ul, Edge ia pozitia aia de jucator de rugby prin care spune: "uitati-va la mine ca eu fac finisher-ul acum!"
2) Cand Edge ia pozitia despre care vorbeam, adversarul (oricare ar fi el) se ridica de la podea intotdeauna cu spatele la Edge, se intoarce si se mira, dar sta sa fie lovit. Problema cea mai mare apare atunci cand nu exista o buna sincronizare intre cei doi si se vede clar ca adversarul ar putea sa se fereasca, dar nu o face.

Ma intorc acum la Goldberg. Nu am nimic de obiectat in privinta spear-ului, insa cu Jack Hammer-ul e altceva. La inceput era spectaculos pt ca Goldberg il executa repede si adversarul nu avea timp sa miste. Insa cu timpul au aparut modificari la Jack Hammer care mai mult l-au stricat. De notat faza in care Goldberg s-a plimbat cu adversarul sau prin ring inainte de a executa Jack Hammer-ul. In acel moment ma gandeam cum a putut luptatorul ala sa-si mentina atata timp echilibrul. Aceeasi problema apare si la Vertical Suplex unde cel proiectat are mai mult de lucru decat cel care proiecteaza.

Big Sexy
21st January 2005, 17:29
Faza cu Bret Hart este clasica. Atat eu cat si triple H am ramas cu gura cascata cand am vazut-o si nu conteneam sa ne povestim unul altuia ce am vazut. Despre jackhammer nu stiu ce sa zic decat ca intr-adevar in cazul sau sau al oricarei alte variante de suplex vertical oponetul are mai mult de lucru in postura de victima. Asta nu il face mai putin spectaculos si devastator in acelasi timp insa suplexul vertical sporeste de multe ori sentimentul de fake din wrestling.

Heath Scumm
21st January 2005, 19:34
Iar Drop The Dime eu zic ca este mai mishto decat Moon Sault (park asha se scrie schema lui Benoit) La Benoit a fi ea schema de sacrificiu....dar tot Mysterio e :ok: Parerea mea...(vorba ta)

High Flying-ul lui Benoit se numeste Diving Head Butt sau Crippler's Head Butt - ti-am precizez asta pentru a doua oara :rolleyes:

Si nu mi se pare Drop The Dime-ul mai spectaculos decat manevra lui Benoit ... Dar asta tine de gusturi, zic eu ...

Cat despre THE POOOOOOOOOOOOOOOOOOunce, e un finisher de nota 10 ... mult mai bun decat spear-ul lui Goldberg ... ceva asemanator incerca MONGO MC MICHAELS in WCW insa nu era nici pe departe cu acelasi impact...

Reaper
22nd January 2005, 11:48
Am vazut The Pounce. Si am avut dreptate ca seamana cu spear-ul. Dar e mai spectaculos si mai greu de executat deoarece victima e in miscare. Tot din acest motiv apar numeroase variatii, fiecare Pounce e diferit de celalalt. Intr-adevar un finisher foarte convingator.
http://www.tnawrestling.com/superstars/main_stars.shtml - aici puteti vedea 45 de secunde de Pounce-uri(aprox. 10Mb)

Heath Scumm
25th January 2005, 18:13
Ce ziceti de Ki Krusher-ul lui Low Ki? L-a vazut cineva? E sublim!

Il prinde pe adversar ca in fisherman, il ridica pe umeri(cam ca Brock Lesnar) si dupa aia il proiecteaza pe oponentul strans ca un vierme intre picioare ... 1,2,3 ... Bang!Bang! You're dead! D.E.D. ... DEAD!

Altceva la fel de frumos ... in CZW sunt pe departe cele mai spectaculoase manevre de wrestling din Wrestlingul comercial ... vezi Sonjay Dutt :ok: (daca King Lion l-ar vedea pe baietasu' asta nu cred ca ar mai spune ca Rey Rey e cel mai tare zburator) cu al sau Hindu Press sau cei 2 negri de la BlackOut ... Ruckus(parca asa il cheama) e pe departe unul dintre cei mai inovativi grappleri/high-flyeri pe care i-am vazut vreodata!

Ma uitam luna trecuta la niste fragmente dintr-un Triple Threat Hardcore din CZW impreuna cu fratele meu ...Lupta Sonjay Dutt, Ruckus si inca unu' ... nu-l mai tin minte... eu eram in picioare(lacrimile imi siroiau pe obraji :o: ) in timp ce fratele meu zicea in continuu ... F#####! F#####! F#####!(Autocenzura :hmm: ) cred ca asta insemna ca ii placea! ;)

Heath Scumm
27th January 2005, 17:20
Nu stiu daca ati citit postul meu anterior insa ... vreau sa scriu acum altceva! :rolleyes:

Jeff Hardy ... unul din Top 10 al meu ... Cat de tare poate sa fie luptatorul asta?:o: Oricum, acum nu il voi lauda ci voi scrie ceva despre finisher-ul lui de impact si anume TWIST OF FATE ... Jeff avea o problema ... acest finisher nu era al sau ci al fratelui sau Matt Hardy ... Matt i-a dat voie lui Jeff sa foloseasca Twist Of Fate-ul atata timp cat aceasta manevra il va ajuta sa creasca in cariera

Totusi, Jeff nu dorea sa copie miscarea fratelui sau pur si simplu, mai ales ca si Lita incerca o variatie in WWE. Lita executa Twist Of Fate-ul din pozitie de Reverse DDT terminand cu un NeckBreaker in timp ce Matt pornea in pozitie de DDT terminand cu un soi de RKO/Diamond Cutter. :thinkso:

Jeff porneste in pozitie de DDT insa, la intoarcerea adversarului transforma manevra intr-un soi de STONE COLD STUNNER care se vede superb. Iata cum toti 3 ex-membrii Team Extreme au reusit sa creeze 3 finisheruri de impact diferite, desi toate 3 poarta acelasi nume.:)

Pentru mai multe lucruri legate de Jeff, accesati linkul ... primul interviu al Enigmei de la revenirea lui in Pro-Wrestling ... vorbeste despre ringul cu 6 colturi, despre influentele lui in muzica, moda si AJ Styles :ok:
http://www.tnawrestling.com/interact/interviews/2004/8/hardy/hardy.html

Reaper
28th January 2005, 00:08
Am citit postul tau anterior cand era necenzurat ca eu sunt de ala atotprezent pe forum si vad tot. Oricum forumul de wrestling mi se pare cel mai cuminte dintre toate asa ca un cuvant colorat ici-colo va trece neobservat.
Dar sa trec la finishere: am vazut Twist of Fate-ul lui Jeff si al lui Matt si am observat doar frumusetea lor si nu diferentele. Insa despre postul anterior pot spune doar atat:
habar n-am despre vreun nume de acolo din cauza ca n-am vazut nici un meci din CZW. Hell, prima data cand am auzit de divizia asta a fost in Trivia de saptamana asta. Asa ca te rog probabil in numele tuturor: mai pune si tu niste poze sau linkuri ca sa aflam si noi despre ce vorbesti.
Ca sa nu se inteleaga gresit: sunt sigur ca tot ce spui e adevarat, dar mi-e ciuda ca eu nu vad schemele ca sa pot si eu sa exclam F#####.

Heath Scumm
28th January 2005, 13:56
Originally posted by ionut_1975 in thread ANUNTURI IMPORTANTE
eu cred ca rko lui randy orton si double choke slam-ul lui big show sunt cele mai tari scheme

@ Reaper ... i-am trimis mesajul tau pe PM!!!

Reaper
30th January 2005, 14:13
Tocmai am vazut un submission care mi s-a parut suficient de interesant sa vi-l prezint. Este vorba de Dragon's Claw executat de Low Ki. Ca sa Sharp Shooter-ul, pune presiune pe spatele adversarului, dar nu-l prinde pe acesta de picioare, ci de cap. Vedeti mai bine poza ca nu-s eu foarte bun la descriere.

ionutz_1975
2nd February 2005, 23:01
crosface-ul lui benoit este cel mai spectaculos ,dar dupa mine tot rko ramane cel mai tare finisher

Big Sexy
3rd February 2005, 11:13
Ce o fi spectaculos la crippler crossface nu stiu. Un moonsault e spectaculos insa pana acum nu am auzit de scheme de submission spectaculoase. E impotriva ideii de spectaculos. Poate "tarantula" ar fi spectaculoasa insa nu e strict submission.

Reaper
3rd February 2005, 12:27
Spectaculos mi se pare tequila sunrise-ul lui Konnan. Este frumos de privit, dar nu eficient. Nu stiu daca ar ceda cineva la o schema ca asta. Sau poate n-o inteleg eu suficient de bine.
Eficienta mi se pare Dragon's Claw, pe care am atasat-o eu putin mai sus.

Heath Scumm
3rd February 2005, 18:45
Cel mai frumos si in acelasi timp simplu Submission Move e Texas Claw-verine care e acum practicat in WWE de Christian.
Insa, cel ce a facut aceasta manevra faimoasa e Dean Malenko!

Seamana cu Sharp-Shooter-ul insa nu implica picior intre picioare si alte grozavii.

Sunt de acord cu Reaper ... Dragon's Claw e sublima, mai ales ca stiu si lupta din care a luat poza... Fallen Angel are si el o manevra de Submission destul de buna insa am un lapsus ... nu mai stiu cum se numeste :hmm:

Cel mai bun/spectaculos luptator de submission este momentan Ken Shamrock ... totusi, cel mai bun/spectaculos luptator de submission din toate timpurile mi se pare TAJIRI

cutuma
6th February 2005, 20:39
E paradoxal ca unul din megastarurile Wrestlingului shi anume Hogan are cel mai penibil finisher. Nici pana azi nu-mi dau seama cum ishi poate imagina cineva ca acea combinatie de Big Foot + Leg Drop poate da gata adversarul! Asta ca sa nu mai zic de The Rock...care dupa Rock Bottomuri, simte nevoia sa sara de doua ori peste adversar shi sa cada in cur, pentru ca de fiecare data se vede CLAR cum cade absolut pe langa, la doi metri pe langa...macar un pic sa-l vad ca se straduieste sa nu para fake.

Personal, sunt mare fan al submission hold-urilor, imi place toata ideea aia de contorsionare shi de putting pression where it really hurts. Scorpion Death Lock-ul lui Sting e my own favourite. Torture Rackul lui Luger nu mi se pare asha penibil cum spunea Reaper dar nici cine stie ce nu e.

Imi placea mult finisherul lui Lesnar, F5-ul pentru ca era destul de spectaculos deshi ca damage nu cred k depaseste un Bulldog.

Reaper
6th February 2005, 22:04
Si eu am spus chiar in primul post ca Leg Drop-ul e cel mai slab finisher. Am vazut si leg drop-uri off the turnbuckle (de pe colt) care nu au contat ca finishere. In aceeasi situatie sunt mai multe supestaruri. Ex: HBK avea folosea des elbow off the turnbuckle, dar niciodata nu castiga prin asta. Pe cand Macho Man foloseste schema asta ca finisher. Adica ce? El are cotul de otel?
Recunosc ca nici un finisher nu poate fi mai clar decat un submission. Acum multa vreme am fost victima unui Walls of Jerricho (pe atunci se numea Lion Tamer). Si mai de graba mi-as fi luat 10 leg drop-uri ca m-ar fi durut mai putin. Apoi am aplicat cuiva un Figure 4. Si tipam amandoi de durere desi pe mine nu ma durea atat de tare.
Ah...to be young and to attempt wrestling moves on your friends.
N-am zis ca Torture Rack-ul ar fi foarte penibil. Daca te referi la faptul ca am spus ca "l-a ridicat si apoi a topait putin cu el" doream sa evidentiez ca nu stiu cum se numea finisher-ul lui Luger.
In ce priveste people's elbow am aceeasi parere despre aceasta miscare ca si despre ceea ce face acum John Cena. Si nu e o parere buna.

cutuma
6th February 2005, 22:12
My bad Reapere, am facut o confuzie. La pasajul asta ma refeream legat de Luger.

Oh! Nu stiu ce sa zic! Cele mai patetice Finisher-uri sunt cele facute de cei Old-school ... vezi HOGAN, LUGER, SAVAGE, ARN ANDERSON, RICKY STEAMBOAT si chiar cei mai batrani decat ei.

Iar submission-urile, pe cat sunt ele de clare, pe atat de spectaculoase sunt ieshirile din pozitiile respective. Figure 4-ul se transforma in Indian Lock ca sa nu mai zic de Lion Tamerul din care Goldberg a ieshit invartindu-l pe Jericho prin aer.

Big Sexy
7th February 2005, 22:26
HBK avea folosea des elbow off the turnbuckle, dar niciodata nu castiga prin asta. Pe cand Macho Man foloseste schema asta ca finisher. Adica ce? El are cotul de otel?

Pai top rope elbow drop a fost interzisa multa vreme din cauza lui Macho man. Chiar avea cotul de otel sau asa facea sa para. Nu stiu cate sarituri de-ale lui ai vazut insa erau cel putin spectaculoase. Electrizau complet publicul cu mult timp inante de executarea saltului - Woooooo yeeaaahhhhhhh

Heath Scumm
9th February 2005, 15:28
Pai top rope elbow drop a fost interzisa multa vreme din cauza lui Macho man. Chiar avea cotul de otel sau asa facea sa para. Nu stiu cate sarituri de-ale lui ai vazut insa erau cel putin spectaculoase. Electrizau complet publicul cu mult timp inante de executarea saltului - Woooooo yeeaaahhhhhhh

Nu sunt de acord. HBK e cu mult deasupra lui Macho Man care nu mi s-a parut niciodata iesit din comun. E adevarat ca are un look de monstru ceea ce probabil ca l-a scos putin in fata ... insa, ca abilitati de actor e varza(ce e cu accentul ala constipat? Poate ca mergea in 1980 insa in mod sigur acum nu mai prinde la public. Oamenii il respecta doar ca pe o legenda si nu ca pe un luptator propriu-zis!

Ca si luptator, HBK a fost intotdeauna desupra lui Macho Man. Savage nu stie decat vreo 2 scheme(la fel ca si Hulk Hogan de altfel - 2 luptatori care nu inseamna absolut nimic in ring) si termina cu MARELE COT! Ce sa-ti spun?

Si nu stiu cum se face ca astfel de batranei fara viata sunt mai bine platiti decat un Sonjay Dutt sau un Amazing Red care isi sacrifica viata in fiecare moment.

Sa nu ma intelegeti gresit ... il admir pe Macho Man ca si figura clasica a wrestlingului. In ring insa, stilul lui de lupta (inclusiv FINISHERUL) e egal cu 0(zero).

Un finisher demn de un Heavyweight e Banzai Drop-ul de pe corzi a lui Rikishi(il executa oricum mai bine decat Yokozuna) :)

Tanasel
13th February 2005, 04:28
salut. sunt incepator dar parerea mea e ca Tombstone e cel mai periculos. am dreptate sau nu?

Heath Scumm
14th February 2005, 14:29
De ce crezi ca Tombstone e "cel mai periculos"?

Periculos in ce sens? Eu zic ca nu e deloc periculos in sensul ca nu exista nici un risc real pentru nici unul dintre luptatori (Undertaker e destul de puternic ca sa-si sustina "victima", in cel mai rau caz si-ar putea juli genunchii cand ia contact cu podeaua de lemn) ;)

Intrebare Magica: Am un filmulet pe calculator care se cheama Best Of Cruiserweights - WCW,WWF,ECW,CZW ... acolo, pe langa foarte muli luptatori pe care ii cunosc apare un grup de zburatori in salopete galbene ... unul dintre ei e sigur Amazing Red insa nu stiu cine sunt ceilalti ... au niste scxheme de Grapple bestiale ... sunt un soi de piledrivere insa mult prea bazate ... am impresia ca pe unul dintre ei il cheama Anarchy insa nu sunt sigur ... ii rog pe Issue, Big Sexy ori King Lion(nu stiu daca aveti acest videoclip) sa se uite la el si sa analizeze ... CINE SUNT AIA???):thinkso:

cutuma
14th February 2005, 19:29
Plus ca e foarte ushor de controlat pozitia astfel incat sa nu-l ranesti. Trebuie doar sa-l ridici cativa centimetri peste genunchi.

JointLover
15th February 2005, 16:42
I have a geeky question: Ce inseamna RKO? :thinkso: . I feel so stupid....!

Heath Scumm
16th February 2005, 15:43
Manevra normala/originala se numeste TKO ... e un soi de Diamond Cutter/Stunner in care adversarul e pe umerii "atacatorului" ... cred ca traducerea mot-a-mot este Technicly Knocked Out :)

RKO e o variatie de RKO in care R provine de la "Randy" :hmm:

Intrebarea mea anterioara ramane valabila ... devin obsedat

Intrebare Magica: Am un filmulet pe calculator care se cheama Best Of Cruiserweights - WCW,WWF,ECW,CZW ... acolo, pe langa foarte muli luptatori pe care ii cunosc apare un grup de zburatori in salopete galbene ... unul dintre ei e sigur Amazing Red insa nu stiu cine sunt ceilalti ... au niste scxheme de Grapple bestiale ... sunt un soi de piledrivere insa mult prea bazate ... am impresia ca pe unul dintre ei il cheama Anarchy insa nu sunt sigur ... ii rog pe Issue, Big Sexy ori King Lion(nu stiu daca aveti acest videoclip) sa se uite la el si sa analizeze ... CINE SUNT AIA???):thinkso:

Reaper
19th February 2005, 20:56
A spus Big Sexy pe undeva ca[,]Canadian Distroyer-ul n-ar fi prea eficient. Nu stiu exact daca asta este exprimarea ca inca nu am gasit postul respectiv. Eu vad in acest finisher un Pile Driver cu elan (explicatie tehnica a dat-o HitScum in thread-ul WWE Vs TNA parca). Ei, atunci daca[,]Canadian Distroyer-ul nu este eficient cum se mai poate vorbi de TombStone ca un finisher? Ar trebui ca victima sa se ridice dupa un TombStone ca si cum ar fi baut o cafea. Mai ales ca UnderTaker face pin-ul ala din care mi se pare ca se iese mult mai usor.
De fapt, in ultima vreme, UnderTaker prefera mai mult TombStone decat Last Ride (care mi se pare un finisher mai tare) pentru ca, probabil, nu mai poate sa-si ridice adversarii deasupra capului. Asta e, a imbatranit si el.

Heath Scumm
21st February 2005, 00:32
Last Ride e folosit de obicei pe Cruiserweights ... Nunzio a fost ultima victima a Last Ride-ului!

Reaper
22nd February 2005, 08:47
Intrebare: a vazut cineva vreodata finisher-ul asta?
Se numeste Diva Dive cumva sau asta e titlul? Sau macar este finisher ca am vazut ca asa scrie acolo. Vad ca Lita executa saltul si am vazut-o de cateva ori luptand, dar niciodata sa incerce asa ceva (mai ales ca aterizarea se face pe ciment).

Heath Scumm
22nd February 2005, 19:01
Schema facuta de Lita este nimic mai mult decat un Suicide Dive peste corzi ... se vede asa extrem ca a sarit ea naspa ... schema e banala ... stii tu? Faza aia de Cruiserweight Lame cand se arunca in afara ringului peste adversar si adversarul il prinde in brate atenuand caderea ... dupa aia(in WWE ;) ) cei 2 zac vreo 5 minute pe podeaua de ciment incercand sa-si traga rasuflarea ... mai nou HBK face chestia asta destul de des.

Nu e finisher, e miscare normala!

Am o intrebare pentru fanii lui Rey Mysterio si al sau 619 ... deci ... Rey rey nu castiga niciodata meciul numai cu 619(care e acea rotire pe corzi) ... urmeaza ceea ce comentatorii numesc " Drop The Dime!" ... Drop the Dime face parte din 619? Daca da, cum arata West Coast Poap?

Nota:Am aflat de la BexyCZW ca omuletii in costume galbene se numesc Spanish Announce Team, faceau parte din CZW si aveau ca "lider spiritual) pe nimeni altul decat aMAzing REd ... cu al sau RED STAR PRESS(Shooting Star Press de pe 2 picioare :o: )

Big Sexy
25th February 2005, 20:48
Schema facuta de Lita este nimic mai mult decat un Suicide Dive peste corzi ... schema e banala

looool!!
O schema care se numeste "suicide dive" este banala dupa tine!!!

cutuma
25th February 2005, 22:49
Hitscum, stiu ca esti fan, deci ma poti ajuta shi pe mine cu numele finisherului lui Jeff Hardy.....acea variatiune de swinging neck breaker.

Heath Scumm
26th February 2005, 12:08
Jeff Hardy are 3 finisher-uri!

1. Swanton Bomb - Acel salt sinucigas de pe corzi in care Jeff se intinde in aer, se roteste si aterizeaza cu spatele pe adversar.
2. The Twist Of Fate - Schema despre care vorbesti tu! Jeff il prinde de cap pe adversar ca in pozitie de D.D.T. ... apoi, folosind o intoarcere ii aplica o manevra asemanatoare unui STONE COLD STUNNER! Schema difera de Twist Of fate-ul lui Matt si de cel al Litei! Vezi mai multe explicatii aici
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=196732&postcount=29
3. Texas Clawverine- Schema de submission executata in WCW de Dean Malenko ... seamana cu un Sharp shooter dar e mai simplu si mai frumos:ok:

Heath Scumm
11th April 2005, 16:38
Asa arata finisherul lui Chris Jericho inainte ca WWE sa-l oblige sa se mai tempereze (si finisherul lui sa se transforme intr-un banal Boston Crab) la cererea expresa a lui Triple H.

Reaper
13th April 2005, 20:26
Inainte sa-mi exprim idea trebuie sa spun ca daca eram Triple H si eu as fi cerut sa fie scoasa chestia aia (adica macar sa nu fie facuta pe mine). Iar daca tu zici ca ceea ce face acum Jericho e banal atunci esti sadic.
OK: ma uitam la un Velocity azi ... pt a doua oara si iata ce vad: Rey Jr & Eddie Vs Bashem Bros. Iata cum arata finisher-ul la meciul asta: 619; dar este prima data cand o victima aterizeaza pe burta (de ce oare?); urmeaza Frog Splash-ul lui Eddie (dupa impact victima se intoarce pe spate fara motiv); Rey Jr mai baga un Drop the Dime sa termine treaba. Now was that weak or what? Inteleg ca vor sa faca o echipa aici, dar prea bate la ochi toata chestia asta, nu?

Heath Scumm
14th April 2005, 13:51
@ Reaper

Nu sunt sadic insa nu ar trebui sa te compari niciodata cu un luptator profesionist cand vine vorba de abilitati ... faptul ca luptatori precum Juvi, Rey, Psychosis sau Kidman puteau suporta un astfel de Walls Of Jericho spune multe ... era o manevra credibila si este unul dintre motivele pentru care Jericho a ajuns superstarul care este astazi! Faptul ca Triple H. e un luptator pumped-up cu steroizi si ca nu se poate indoi pentru a suporta un astfel de finisher e problema lui ...

Nu mi se pare corect sa interzici luptatorilor sa foloseasca manevrele ce i-au consacrat doar pentru ca anumiti luptatori cu statut de "vedeta" nu au abilitatile fizice sa le suporte ... de stiut: manevre care au fost literalmente "interzise" o perioada in WWE(unele dintre ele inca sunt) pentru ca nu existau adversari suficient de atletici care sa le poata "vinde"(cum spun americanii :rolleyes: ) : Basic Piledriver(ala facut de Owen Hart care era sa-i intrerupa cariera lui Stone Cold), Death Valley Driver(Saturn a fost fortat sa adopte ca finisher un Brainbuster patetic + un submission indoielnic numit Saturn's Rings si ca urmare a scazut de la statutul de upper midcarder pana la cel de jobber), The Gore(un spear care cel mai frecvent se facea printr-o masa ... stim cu totii ce s-a intamplat cu Rhyno si statutul sau in WWE), Oklahoma PowerSlam(fostul finisher al lui British Bulldog executat mai nou de Rhyno), Walls Of Jericho(care s-au transformat intr-un banal Boston Crab), Shooting Star Press(momentan, in afara de Paul London, nimeni din SmackDown! nu este disponibil sa "primeasca" aceasta schema), Spinning Black Hole Slam from Samoan Drop(finisherul lui Rosey care a fost inlocuit cu un banal Revolving Leg Drop a la Hulk Hogan plus un patetic Samoan Drop) si lista poate continua la infinit!

Concluzia ... in WWE nu se mai lupta ... e un soi de lasa-ma sa te las, mai bagam vreo 2 interviuri si angle-uri cu pipitze :mda: si gata feudul!

Big Sexy
17th April 2005, 13:36
Pipitzele sunt bestiale nu inteleg ce te deranjeaza asa mult prezenta lor. Nu ma deranja lipsa lor insa nici nu imi sunt indiferente ;)
in WWE se lupta, ma repet, tu nu vezi meciurile, probabil citesti comentariile unora care nu sunt multumiti de WWE (nici nu ar avea motive sa fie multumit in paranteza fie spus) si se lupta bine. Problema e ca stilul lor de lupta nu e cum iti place tie si anume hardcore sau superhighflying. Tot adevarat e ca nici in toate meciurile nu poti spune ca ai vazut vreo revelatie. Dar asta nu inseamna ca mai bine de jumatate de show nu este format din lupte reusite. Ceea ce reproseaza multi este insa lungimea promo-urilor si spech-urilor.

Heath Scumm
20th April 2005, 10:42
Grrrrrrr :mda: ... tocmai scrisesem un mega-post si mi-a cazut netul ... GOD DAMN IT ... tre sa-l scriu din nou ... nu stiu daca va mai fi atat de vast

@Big Sexy
Nu e adevarat ... vad lupte ... nu prea multe insa vad ... ma uit cam la o lupta noua de Pay-Per-View pe saptamana si trebuie sa spun ca WWE nu ma mai impresioneaza in stilul in care m-as ridica din scaun ... e adevarat ca intrarile sunt spectaculoase insa de aici si pana la actiunea din ring ...

Totusi, sa pastram registrul threadului ... vreau sa va atrag atentia asupra echipei noi din SmackDown MNM - Johnny Nitro si Johnny Mathews(caruia i-au dat acum un nume stupid si anume Mercury ... LAME!) ... ei au evoluat mult timp cu succes in foarte multe federatii independente din lume si in ultimele luni s-au remarcat ca noi vedete in pepiniera WWE - OVW!!!

Ceea ce probabil ca nu stiti este ca Johnny Nitro(pe care l-ati vazut si in Raw desi comentatorii WWE se prefac intr-o maniera patetica ca nu il cunosc, ca nu l-au mai vazut niciodata :rolleyes: )e un atlet incredibil care nu a fost lasat sa faca treaba in Raw ... Cand am vazut ca a pierdut de la EUGENE nu mi-a venit sa cred(eu cunoscandu-l pe acest baiat de foarte mult timp)

Ideea e ca el poate sa faca niste scheme de nu-ti vine sa crezi(inclusiv un Standing Shooting Star press care l-ar face pe Kidman sa arate in ring ca o batrana suferinda de Parkinson) ... problema e ca de cand a intrat in WWE nu a fost lasat sa faca ABSOLUT NICI O MANEVRA! Va vine sa credeti?Arsenalul lui ofensiv se rezuma la un Scoop Slam, un Clothesline si un DropKick ... efectiv a fost ucis de WWE ... cum sa nu ma enervez cand eu stiu ce poate el sa faca dar nu este lasat?

Sa speram ca acum, in Smackdown, odata cu inceperea acestui feud cu Mysterio cei 2 vor avea sansa sa arate ce pot in ring!

Reaper
22nd May 2005, 21:36
Am vazut acum cateva minute un finisher la care era sa ma inec cu Krax. Il executa un tip (imi pare ca e cruiser) imbracat in verde si cu parul vopsit verde. Mai are pe fata o masca asemanatoare cu cea a lui Robin (din Batman, stiti voi). Finisher-ul e un fel e piledriver pe spate. So help...cine-i tipu si cum se numeste finisherul?
PS: trebuie sa fie sau sa fi fost in WWE pt ca am vazut finisher-ul intr-o compilatie numita WWE Finishers.

Big Sexy
22nd May 2005, 21:45
Pai tipul are un gimmick de supererou - Hurricane, actualul campion tag team impreuna cu Rosey

http://www.wwe.com/superstars/raw/the_hurricane/profile.jsp

Heath Scumm
23rd May 2005, 14:48
AHA! :o:

Inca o persoana care constientizeaza ca ROSEY si HURRICANE sunt Echipa numarul 1 din WWE din punct de vedere al abilitatilor in ring!

Stiu ca Reaper n-a spus asta insa sunt sigur ca asta a gandit! :rolleyes:

Big Sexy
23rd May 2005, 15:29
Hurricane e tare, Rosey ... e gras ... mwahahaahaaaa

Reaper
23rd May 2005, 23:54
Sincer sa fiu cand am vazut finisher-ul respectiv am zis "asta seamana cu tipul ala care arata ca un personaj din benzile desenate, dar nu poate fi el pt ca unui asemenea finisher i-ar fi trebuit acordata o importanta mai mare, iar Hurricane a fost doar un opener pana acum."
HItScum, ziceai ceva de request-uri? Eu vreau sa vad meciul in care Hurricane si Rosey au luat titlul la echipe si atunci imi voi spune parerea (obiectiva, ca de obicei) daca cei doi merita sa fie echipa NR 1 din WWE. (Intre timp pot sa spun, indiferrent daca ma contrazice cineva, ca Hurricane are cel mai tare finisher din WWE).

Heath Scumm
24th May 2005, 11:42
Nu il am ... insa sper sa fac rost de el in curand!

Totusi, voi posta maine(sper) o mica incaierare intre Goldberg si 3 Minute Warning compus atunci din Rosey, Jamal si Rico ... O sa-ti faci o idee vaga despre 3 Minute Warning!

Reaper
6th June 2005, 19:52
La categoria cel mai neconvingator submission: invigator Master Lock.
Premiul pentru cel mai nespectaculos submission: Master Lock.
Locul I pt cel mai nedureros submission: Master Lock.
Se acorda premiul cel mai prost submission din toate punctele de vedere pt Master Lock. Serios vorbind: care e faza cu finisherul asta? Si in caz ca veti spune ca asemenea schema ar putea sa faca pe cineva inconstient, scuzati-ma, dar nu va cred.

Heath Scumm
7th June 2005, 17:13
Mda ... e cam la acelasi nivel cu Pumnul In Cap a lui Mark Jindrak!

Big Sexy
7th June 2005, 21:26
oo dumnezeule ... pumnul ala in cap e chiar devastator :rolleyes:

Heath Scumm
8th June 2005, 11:02
Am vazut in ultima vreme o serie de lupte cu high-flyeri din diverse federatii independente ... inovatia acolo in materie de finishere e incredibila ... miscari precum Shooting Star Press-ul sunt simple miscari banale iar miscarile de finishing sunt de-a dreptul incredibile ...

Oricum, ca si luptator, cel mai impresionant mi se pare Amazing Red si prestatia lui in CZW!

Reaper
18th June 2005, 13:12
I have a geeky question: Ce inseamna RKO? . I feel so stupid....!
Am gasit in sfarsit raspunsul la intrebarea asta: RKO = Randy Keith Orton. E putin bizar ca Randy sa-si denumeasca finisherul dupa numele lui tinand cont ca l-a preluat de la DDP (care i-a permis lui Randy sa-l foloseasca).
Mda ... e cam la acelasi nivel cu Pumnul In Cap a lui Mark Jindrak!
Nu stiu daca ati vazut finisherul lui Tyson Tomko (presupun ca da). Anyway...este vorba despre un picior un cap. L-a aplicat unui necunoscut la un show de Heat si tipul a lesinat. E asemanator cu Big Boot-ul lui Hogan, dar ceva mai puternic. Oricum spectacolul nu este la el acasa in ceea ce priveste finisherul respectiv.

Heath Scumm
30th August 2005, 19:45
Originally posted by Th3 Gam3 HHH in thread "Pro-Wrestling"

Tocmai am vazut si eu Vengeance 2005 . Imi puteti spune cu ce e mai puternic RKO-ul dat lui Batista(de Orton) la NY Revolution decat pedigree-ul dat la Vengeance(de HHH) ?(spun asta fiindca ambele vin dupa un low-blow, si mi se par ca au acelasi efect ) Este un semn al unei retrageri ?(poate nu acum , dar intr-un viitor apropiat ?)

cutuma
30th August 2005, 20:42
baaaa.....master lock-ul e schema cu care il chinuiam pe un coleg intr-a 8-a.....jenant rau.

Th3 Gam3 HHH
30th August 2005, 20:49
si chiar a reusit cineva sa iasa din el ? :)

cutuma
30th August 2005, 20:56
da....dar "bijuteriile" mele n-au mai fost niciodata la fel :mda:

Big Sexy
30th August 2005, 22:40
da....dar "bijuteriile" mele n-au mai fost niciodata la fel :mda:

ahahahaa ... tareeee!!!! Singurul care cred ca va scapa din masterlock cred ca va fi Big Show (imi venea sa zic The Giant).

Heath Scumm
2nd September 2005, 13:34
Masters si al sau finisher nu merita atentia mea ... pe de alta parte insa, as dori sa atrag atentia asupra celei mai inovative echipe din wrestling atunci cand vine vorba de finisher-uri de echipa - BackSeat Boyz ...

Stiu ca pe acest forum exista foarte multi fani WWE si BackSeat Boyz nu sunt genul masiv si plin de testosteron ... insa sunt fara indoiala incredibili ... Au cel putin 5 manevre de echipa incredibile care te fac sa te ridici din scaun si sa te intrebi cum pot lucra 2 oameni atat de bine impreuna in conditiile in care in WWE nu mai exista nici macar un titlu activ (sau mai bine spus competitiv) la echipe!!!

Laurian1903
9th September 2005, 00:04
SHARPSHOOTER-ul, fara discutii, si nu doar pentru ca sunt fan Bret Hart, dar este o "schema" cat se poate de reala, ca sa zic asa, in sensul ca, daca ar fi fost cazul si luptele ar fi fost reale, putea rupe usor coloana oricarui adversar. Pe locul doi as pune power-bomb-ul lui Big Daddy Cool Diesel (BIG sexy), iar pe 3 banzai-drop-ul lui Yokozuna, care ar fi putut fi la randul lui fatal daca ar fi fost "pe bune". La cel mai patetic as pune Stinger Splash (no offense to Sting fans) si leg-drop-ul lui Hogan. De Ric Flair nici nu mai are rost sa scriu.

Big Sexy
9th September 2005, 00:17
Da chiar, ce finisher are flair? Poate cineva sa il descrie, sunt in constanta acu si nu am acces la colectia mea sa vad pe acolo. probabil sunt niste inspaimantatoare palme peste piept.

Dragon-sin
9th September 2005, 01:08
Palme peste piept :)).....nu chiar,desi ''palmele'' acelea..sunt mai eficiente decat cred uni,nu sa intamplat in doar un meci sa vad wrestleri cu urme de sange pe piept de la chops,sa nu mai zic ce efect au aceste palme cand Big Show le aplica :rolleyes: .Finisherul lui Flair e Figure 4 Leg Lock,destul de cool finisher.

pt Laurian1903

Intr-o lupta adevarata,poi intr-o lupta adevarata nu ai timp sa il prinzi de picioare pe adversar si sa il intorci sa ii aplici Sharpshooterul,ar dura cam mult + ca intr-o lupta adevarata nu prea itzi trece prin cap sa ii rupi coloana cu o miscare de wrestling,daca e vorba de ruperea coloanei la fel de eficienta ar fi sa zicem Walls Of Jericho,sau Boston crap,sau daca vb de lupte reale,eu zic ca un Enziguri,e mai usor de aplicat si mult mai rapid.

cutuma
9th September 2005, 01:12
Walls Of Jericho = Boston Crab ... nu poti sa pui "sau" intre ele.

Dragon-sin
9th September 2005, 01:41
De fapt Boston crab e concentrat mai mult pe picioare,in timp ce Walls Of Jericho e o versiune mai dureroasa a Boston crab-ului,cand chiar aplici durerea mai mult asupra spatelui.

Heath Scumm
9th September 2005, 10:50
Hey, newcomers :) ... discutia despre diferentele dintre Walls Of Jericho si Boston Crab s-a mai purtat o data pe acest forum, chiar pe acest thread daca nu ma insel!!!

Mai cititi si voi ce s-a mai postat ca sa nu ne contrazicem la infinit pe aceleasi teme ... este ... cum se zice? ... redundant!!! Oooooo! :o: :o: :o:

Concluzia : HitScum = Smart

Laurian1903
9th September 2005, 15:43
Oi fi eu obsedat de Bret Hart, dar trebuie sa recunosc ca printre cele mai patetice (nu chiar finisher dar din setul de finishere, totusi) figuri e Russian Leg Sweep-ul. Cum dracu' poate cineva pretinde ca adversarul ramane buimac in urma acestei mutari, cand impactul e absorbit aproape in totalitate de cel care aplica schema, ca sa nu zic ca il mai si protejeaza cu bratul pe dupa gat? Hmm....

Heath Scumm
9th September 2005, 16:31
White Russian Leg Sweep a lui Sandman mi se pare destul de real ... de fapt Sandman e singurul wrestler pe care il cunosc care sa foloseasca Russian Leg sweep-ul ca si finisher ...

Mi se pare ca atunci cand in loc de brat pui in jurul gatului adversarului o rola de sarma ghimpata si il tragi in spate stragulandu-l cu un Singapore Cane iar acesta aterizeaza pe un trash-can, scaun, masa, pioneze sau gard metalic, finisherul nu mai pare atat de patetic ;) ... Nu?

Big Sexy
9th September 2005, 16:36
0_o - ai vazut tu asa ceva la Sandman? Si daca da cu ce ocazie a fost lasat sa execute asa ceva?

p.s. probabil ca asta e ultimate in materie de finishere.

Heath Scumm
9th September 2005, 17:16
Prima oara cand am luat contact cu stilul extrem a lui Sandman (desi citisem inainte intr-o revista despre minunatiile pe care le face in ring) a fost in WCW cand acesta si-a facut debutul ca si Hardcore Hak si a avut cele mai extreme lupte impotriva lui Raven, Brian Knobs si Bam Bam Bigelow ... la scurt timp dupa acest eveniment, WCW a inceput sa aduca o multime de luptatori din ECW: revenirea Public Enemy, Mickey Whipwreck, Lash le Roux, Mike awesome ... atunci Sandman impartea Singapore Canes si sarma ghimpata in combinatie cu cele 2 finisheruri ale sale - White Russian leg sweep ( cel pe care vi l-am povestit mai devreme) si FrankenSander ( o Hurancanara extrema de pe corzi in care sandman isi prindea adversarul cu picioarele de gat si se aruncau impreuna in afara ringului pe ciment, mese, scaune, sarma ghimpata, etc. etc.) ...

Oricum, aceste lucruri sunt net inferioare a ceea ce se intampla in ECW ... poate ca ar trebui sa va mai uitati din cand in cand la acea federatie ...

Laurian1903
9th September 2005, 19:09
I hate hardcore moves! These are humans, not circus animals, after all!

Heath Scumm
10th September 2005, 12:50
^^ Am dus discutia asta in topicul Cruiserweight vs Heavyweight vs Technical vs Hardcore

Heath Scumm
11th September 2005, 19:51
Tocmai am terminat de vazut Final Assault de la TNA Destination X intre Jeff Hardy si Abyss ... 2 Great finishers taken 2 extreme ... Un swanton Bomb in parcare unde Jeff s-a aruncat de pe o structura imensa in forma de X peste Abyss rupand 2 mese pe drum + dupa meci un BlackHole Slam care i-a umplut spatele lui jeff Hardy de pioneze ...

Un meci de nota 10, 5 stele, cum vreti sa-i spuneti ...

Big Sexy
11th September 2005, 22:08
Black hole Slam este cumva copiat de la alti wrestleri sau este o semnatura unica a lui Abyss? NU imi amintesc sa fi vazut undeva ceva macar asemanantor.

Heath Scumm
12th September 2005, 18:58
E o manevra destul de banala insa ABYSS o face extrem de spectaculoasa deoarece ABYSS e de multe ori bagat in ring cu luptatori de talie mica ...

Chris Harris de la AMW are o manevra asemanatoare in al lui Catathonic ... insa nu implica aruncatul in corzi si rotirea ... Harris isi tine adversarul in brate ca pentru un Fallaway Slam dupa care il roteste in jurul corpului sau trantindu-l pe acela cu intensitate la podea

De asemenea Heidenreich a incercat ceva asemanator in WWE insa nu i-a iesit prea bine de aceea s-a rezumat la variatii de Catathonic si penibile Sidewalk Slamuri ...

Heath Scumm
13th September 2005, 18:41
Oau! E al treilea thread pe care-l invadez cu impresii pozitive despre TNA Unbreakable!!!

Main Eventul - Samoa Joe vs Fallen Angel vs AJ Styles a fost un meci compus integral din finisheruri ... mai mult de 30 de minute de finisheruri unul dupa altul ... INCREDIBIL ... unul dintre cele mai spectaculoase meciuri pe care le-am vazut vreodata!!!

Th3 Gam3 HHH
26th September 2005, 21:07
M-a impresionat finisher-ul lui Chris Daniels ,dar nu stiu cum se numeste. Posibil sa aiba mai multe , asa ca e cel in care isi pune adversarul in pozitie de pedigree ,il ridica apoi il se intoarce 180 de grade cu el si-l trimite cu fata la podea.
Si inca un lucru : nu am vazut nimic cu sau despre DDP ,asa ca intrebarea ar fi : mi s-a parut mie sau finisher-ul lui este un RKO ?

Reaper
27th September 2005, 10:51
Gasesti toata explicatia despre RKO pe thread-ul asta: a fost preluat de la DDP, cu acordul lui; si nu invers. RKO = Randy Keith Orton; daca te uiti la niste meciuri de acum cativa ani cand Randy Orton si-a inceput cariera vei vedea ca spectatorii inca mai faceau semnul diamatului cand vedeau acea miscare.

Heath Scumm
27th September 2005, 12:05
M-a impresionat finisher-ul lui Chris Daniels ,dar nu stiu cum se numeste. Posibil sa aiba mai multe , asa ca e cel in care isi pune adversarul in pozitie de pedigree ,il ridica apoi il se intoarce 180 de grade cu el si-l trimite cu fata la podea.
Si inca un lucru : nu am vazut nimic cu sau despre DDP ,asa ca intrebarea ar fi : mi s-a parut mie sau finisher-ul lui este un RKO ?

Finisherul lui Daniels despre care vorbeti tu se numeste ANGELS WINGS ... mai are un soi de submission numit Koji Clutch , un Moonsault de tip springboard numit BeSt Moonsault EVER si un finiher asemanator Rock Bottom-ului numit Last Rites!

DDP e in TNA si foloseste acelasi Diamond Cutter ca finisher

cutuma
27th September 2005, 15:18
eu nu inteleg asta cu "i-a dat voie sa-l foloseasca"?! Sting avea permisiunea lui Bret Hart pt Scorpion Death Lock?! sau Justin Credible lui Taker pt That's Incredibile?

Reaper
27th September 2005, 20:31
Eu am vazut chestia asta intr-un Home Video (nu mai stiu care). Si acolo zicea DDP ca Randy Orton a venit si i-a cerut permisiunea lui Paige sa-i foloseasca finisher-ul. Normal ca nu era necesar sa-i ceara permisiunea; a fost poate o chestie de respect.
Acelasi lucru s-a intamplat cand Rey Misterio a renuntat la denumirea de Jr. pt ca i-a dat voie unchiul sau.
In rest se fura schemele si la ei ca banii in Romania. Crezi ca nu sunt cruiseri capabili in WWE care nu ar vrea sa aiba ca finisher Canadian Distroyer-ul? Problema e ca nu le da voie Vince sa-l foloseasca.

Heath Scumm
28th September 2005, 11:41
Sa stii ca Canadian Destroyer-ul este extrem de dificil de relizat in conditiile in care este nevoie si de un adversar care sa pota faca un STANDING MOONSAULT ... nu numai ca PETEY este singurul luptator din lume care executa aceasta manevra insa sunt extrem de putini luptatori in lume care pot incasa acest finisher ,,,

Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 22:38
Da , cam multe finisheruri pt C. Daniels . Apropo de finisheruri : stti veun wrestler care sa aiba cele mai multe finisheruri dintre toti ?

Heath Scumm
30th September 2005, 11:01
^ Eugene! :(

Tot arsenalul sau ofensiv e compus din finisheruri sau manevre semnatura ale luptatorilor legenda!

Th3 Gam3 HHH
30th September 2005, 20:13
Boooo Boooo , (dar apropo de Eugene , am un poster cu el - il vrea cineva ?!)
ok ok si dupa Eugene cine urmeaza ?

Reaper
2nd October 2005, 00:03
Din ce stiu eu 3 reprezinta un numar maxim de finisheruri.
Exemple:
1) UnderTaker: TombStone; cel mai folosit
Last Ride; pe cei mai mici
Choke Slam; finisher mai vechi ce nu mai functioneaza recent
2) Reaper: Coasa lu' Reaper; cel mai folosit
Death's Touch; pe cei mai mici
nu_mai_stiu_numele; submission; nu a fost folosit pana acum

Heath Scumm
2nd October 2005, 12:17
^ Sunt luptatori care au mai mult de 3 finisheruri ...

Jeff Hardy de pilda folosea 5 in perioada sa de Ring Of Honor - Swanton Bomb, Whisper In The Wind, Twist Of Fate, The Leg Fold si Texas Clawverine ...

AJ Styles are 4 finisheruri ... Styles Clash, Spyral Tap, Shooting star Press si acea variatie de Reverse DDT ...

De fapt, daca te uiti la orice federatie de wrestling serioasa orientata spre lupte si nu spre entertainment vei vedea ca cei mai promitatori luptatori au de regula intre 3 si 5 finisheruri stabile ...

Heath Scumm
7th October 2005, 11:49
Mai poate sa imi spuna si mie cineva de ce la schema lui Master Piece, aia Master Lock, adversarul, adoarme sau ce dumnezeu face de ce se moleseste asha?

Master Lock e de fapt un clasic Full-Nelson la fel de inofeniv ca un Sleeper Hold ... teoretic are rolul de a imobiliza adverarul si de a-l slabi, pregatindu-l ulterior pentru un Full Nelson Camel Clutch sau o alta manevra de submission ... Din nu stiu ce motiv insa, Masters s-a gandit sa vanda aceasta manevra normala ca finisher ceea ce mi se pare stupid ... Mai stupizi mi se par insa oamenii care reactioneaza intr-o forma sau alta la acest culturist mediocru si gimmickul sau cretin :(

In concluzie, cred ca Master Lock-ul este un Super Full Nelson care nu numai ca imobilizeaza si slabeste adversarul ci il slabeste intr-atat incat acesta isi pierde cunostinta! BULLSHIT! :mda:

KingLion
7th October 2005, 12:01
hai sa fim seriosi....chiar mi se pare o tampenie cum adik....ceea ce zic ei...

Heath Scumm
7th October 2005, 12:14
Yeah! Indeed! E o mare aberatie! Insa exista suficienti oameni care sa "muste" la asa ceva ... soooooo ... :rolleyes:

Heath Scumm
17th October 2005, 14:48
Si doar cine a vazut-o pe Ivory in WWE poate intelege Whirlwindul =)) ROFLMAO

Ivory Falcon Arrow e un finisher inventiv insa e destul de patetic ... daca doresti o versiune mai de impact a miscarii iti recomand Cradle Shock-ul lui Chris Sabin din TNA ...

In alta ordine de idei, as dori sa va prezint Total Elimination - un finisher de echipe slab dar care se vedea intotdeauna de impact datorita agresivitatii celor 2 Eliminators - Saturn & Kronus

http://img151.imageshack.us/img151/6738/animation28sd.gif

Heath Scumm
19th October 2005, 13:47
http://img151.imageshack.us/img151/2854/animation42ri.gif
^ Blue Meanie si Nova(aka Simon Dean) au un finisher pe cat de simplu pe atat de spectaculos ... unde este divizia de echipe cand ai nevoie de una? :(

http://img151.imageshack.us/img151/5822/animation52de.gif
^ Finisherul absolut al regretatului Chris Candido ... Top Rope Powerbomb ... putini luptatori din WWE ar accepta sa "primeasca" o asemenea manevra!

Heath Scumm
21st October 2005, 10:53
@Th3 Gam3 HHH.
Jeff Jarett - The Stroke - un reveresed Russian Leg Sweep ... foloseste si Figure 4 LegLock

Petey Williams - Canadian Destroyer ... am postat un .gif cu el in acest thread

Samoa Joe - Muscle Buster (il tine pe adversar pe umeri cu picoarele acestuia in sus prinse si il lasa sa cada pe omoplati din fuga ... greu de imaginat...o sa incerc sa gasesc un .gif cu asa ceva)
Rear Naked Choke - se urca cu masa sa impresionanta pe adversarul cazut la pamant si il sugruma, dupa care se intoarce cu corpul pe o laterala facand imposibila ridicarea acestuia infasurandu-si picioarele in jurul corpului victimei ...

Heath Scumm
21st October 2005, 11:17
http://img49.exs.cx/img49/3192/tomko1em.gif

Variatia de ChokeSlam a lui Tyson Tomko ... super impact ... a fost insa interzisa si acum Tomko foloseste ca finisher Yakuza kick!

Th3 Gam3 HHH
24th October 2005, 07:53
Cam care ar fi diferenta intre BookEnd si RockBottom ? ( la fel ca Spear si Gore ?! )

Big Sexy
24th October 2005, 08:10
Pai BookEnd are in plus fata de RockBottom urmatoarele: end
Rockbottom se diferentiaza de BookEnd prin: Roc___tt_m

In esenta este acelasi lucru si nu e neaparat ceva rau ca au finisher-uri identice. Important e ca ele sa nu fie evident identice.

Heath Scumm
24th October 2005, 13:25
Sunt evident identice ... singura aparenta diferenta intre ele este faptul ca Booker T. nu are pic de elasticitate in picioare si schema se vede ca o variatie de Choke Slam ... s-a incercat ca in WCW Booker T. sa fie echivalentul lui The Rock din WWF ... din pacate ... vedem cu totii diferenta de potential si talent! Nu?:rolleyes:

Cat despre asemanarea dintre Spear si GORE ... Gore-ul este conceput ca un spear extrem de violent in care RHINO isi trece adversarul printr-o masa, il proiecteaza intr-o bucata de gard de metal sau alte asemenea arme ... In WWE, RHINO a fost limitat deoarece putin luptatori acceptau regulile ECW in ring ... asadar, Rhino s-a ales cu un simplu spear ca si finisher ...

Heath Scumm
29th October 2005, 10:53
http://img284.imageshack.us/img284/8451/samoajoemusclebuster3mr.gif

^Muscle Buster-ul lui Samoa Joe ...

cutuma
1st November 2005, 17:02
the right way:

http://www.wrestlingtradingcards.com/images/2000_rock_solid/rock_c1.jpg

the wrong way:

http://www.fantawrestling.com/immagini/finisher_12_2.jpg

Heath Scumm
3rd November 2005, 10:43
http://myspace-537.vo.llnwd.net/00284/73/54/284584537_m.gif

Dati o nota acestui finisher de echipe - se numeste Double Stomp Cop Killah si este facuta in Ring Of Honor de Homicide insa partenerul sau nu il recunosc (cel care sare de pe corzi)!... Cel ce incaseaza manevra este Jay Lethal ...

De stiut e ca si "Hurricane" Shane Helms facea o versiune a acestei manevre in WWE care se numea Vertaebreaker pana cand a fost interzisa deoarece E. vine de la Entertainment ...

EDIT
Dupa minute de cercetari, mai mult ca sigur partenerul lui Homicide face parte din grupul Rottweilers si cred ca este Rocky Romero ... insa nu bag mana in foc!

Heath Scumm
3rd November 2005, 15:00
http://x10.putfile.com/10/28107485794.gif

^ Death Valley Driver extrem dintr-un DeathMatch CZW ... nu-mi plac DeathMatch-urile insa nimeni nu poate contesta ca asa ceva poa' sa te omoare!

http://img98.imageshack.us/img98/2660/ito3um.gif

^Finisher-ul lui Wifebeater din CZW ... sucks, huh?

http://x1.putfile.com/9/26317194061.gif

^Si partea a treia, ca sa nu va speriati de atatea faze Death Match ... Nepotul lui Bret si Owen Hart - Teddy Hart executa un finisher spectaculos - Shooting Star Press DDT ... Pacat ca adversarul sau nu a fost pe faza ...

Big Sexy
3rd November 2005, 15:36
La naiba, ultimul finisher e suprem (Shooting Star Press DDT), mai tare decat Canadian Destroyer-ul. In privinta eficientei am dubii insa spectaculozitatea e off the charts!

Heath Scumm
4th November 2005, 11:11
^Mai important e ca acesta este finisherul lui secundar ... finisher-ul lui principal se numeste Triple Bypass (Shooting Star Leg Drop) insa este extrem de dificil sa gasesc un .gif cu aceasta manevra ... totusi, daca voi gasi vreoadata asa ceva il voi posta aici fara ezitari ...

Am mai spus-o si in diverse thread-uri multimedia, o repet ... desi multa lume il considera pe Teddy Hart extrem de spectaculos, varul sau si nepotul lui British Bulldog - Jack Evans- e mult mai impresionant in conditiile in care el stie si sa vanda manevrele si nu este doar un high spot machine ca Teddy Hart...

In caz ca va intereseaza, voi posta 3 articole despre Teddy Hart in thread-ul Bret "HitMan" Hart ... momentan, teddy Hart este una dintre cele mai controversate figuri din circuitul indepedent deoarece a facut parte din toate federatiile importante (inclusiv WWE) si a fost concediat din toate ... in meciul din multimedia intre Teddy Hart si Trent Acid in CZW, Hart se incaiera cu patronul John zandig intr-una dintre cele mai controversate dispte din istoria CZW ... worth Watching!

Heath Scumm
8th November 2005, 15:22
Inca astept note pentru manevra de echipe!

Heath Scumm
12th November 2005, 10:31
http://img.photobucket.com/albums/v677/Y2Lionheart/POUNCE.gif

^ Alpha Male's Poooooooooooounce!

Heath Scumm
22nd November 2005, 12:03
http://i15.photobucket.com/albums/a391/GaidenNinja/evans63023qc5fp.gif

^Finisher-ul lui Jack Evans postat prin bunavointa lui Ninja ... sau mai bine spus, unul dintre finisher-urile lui ... The 630 Degree Splash ... va vine sa credeti sau nu, l-am vazut pe tipul asta realizand un Dublu Moonsault in afara ringului, si un Standing Corkscrew Shooting Star Press (adica, pe langa faptul ca se lansa de pe 2 picioare si facea Shooting Star Press-ul se mai invartea si ca un surub vreo 630 de grade ... si toate acestea de pe doua picioare de pe podeaua ringului (NU DE PE CORZI) ... va recomand inca o data Home-Video-ul lui postat in regim de exclusivitate in MULTIMEDIA!

http://www.yucubetoo.com/moves.html

Aici puteti gasi o multime de .gif-uri si .wmv-uri care va explica finisher-urile din pro-wrestling ... Is this cool or is this cool?

"Cheech pinned Cloudy with a superbomb in an excellent opener. Cloudy hit a Canadian Destroyer at one point while both were outside the ring on the apron." <------------- Meciul de debut al CZW Cage Of Death 7

Poate n-ati vazut bine! ... Cloudy hit a Canadian Destroyer at one point while both were outside the ring on the apron. ...

Inca o data ... Cloudy hit a Canadian Destroyer at one point while both were outside the ring on the apron.

Dragon-sin
18th December 2005, 19:06
9234

Si aceasta e si poza miscarii extrem de periculoase.... :great:

Reaper
18th December 2005, 19:47
Poza asta ar merge si la "Funny stuff about wrestling" daca va uitati la fata arbitrului.

Heath Scumm
19th December 2005, 18:32
^^Wow, dude! De unde ai facut rost de poze de la show????

Vreau si eu!!!

Big Sexy
19th December 2005, 19:46
cand am vazut poza am fost tentat sa cred ca e trucaj. E impotriva oricarei legi a fizicii ceea ce am vazut! Cum a avut loc sa execute pe apron asa ceva? Cred ca asta e finisherul intregii istorii in wrestling.

Heath Scumm
20th December 2005, 13:32
Si din cate vad eu, nu e un apron normal gen WWE ... e ceva mai ingust ... de abia au loc sa isi tina picioarele pe marginea ringului!

Dragon-sin
21st December 2005, 22:05
http://www.whacks.bizland.com/CZW/12-10-05/COD7.html

Pt Hitscum si pt totzi fani wrestlingului Hardcore si nu numai....poze de la CAGE OF DEATH 7 LIVING IN SIN! :D

snotsnit
27th December 2005, 22:59
If you guys want to, my website www.putfile.com/snotsnit (http://www.putfile.com/snotsnit) has animated gifs of wrestlers finishers and other moves. You can use them in this topic, but don't give me credit for the gifs themselves because I don't make them, I just put them there for others to see.

Heath Scumm
12th January 2006, 15:26
http://img81.imageshack.us/img81/2627/acidbomb0gx.gif

Trent Acid's Acid Bomb ... Din ciclul "daca asta nu te omoara atunci ... :rolleyes:"

Cel mai complex post din ciclul "daca asta nu te omoara atunci ... :rolleyes:" ... Trebuie sa vedeti ce le face Low Ki la adversarii lui ...

Low Ki = Stiff Kicks that will literally KILL YOU

http://img82.imageshack.us/img82/7690/lowkikick8hs.gif +

http://img82.imageshack.us/img82/9480/lowkigatheredkick1go.gif +

http://img82.imageshack.us/img82/9499/lowkispringboardkick5sz.gif

Low Ki = THE REAL SUBMISSION MACHINE

http://img66.imageshack.us/img66/2605/dragonclutch6xi.gif

http://img66.imageshack.us/img66/2553/dragonsleeper3ra.gif

Comentarii despre postul de mai sus?

http://pic.piczo.com/img/i33375455_12852.gif

^ The Joker Driver on Chris Cash ...

Ninja
22nd January 2006, 18:12
Despre asta vorbeati ??
http://i15.photobucket.com/albums/a391/GaidenNinja/kb94ab.gif

PS: daca vreti imaginea de 2 ori mai mare sa-mi spuneti ca vi-o trimit altfel ca e prea mare si nu o accepta nici un host pt imagini !!

Heath Scumm
22nd January 2006, 19:34
^ Nu ... al e un F5 facut de Brock Lesnar lui Undertaker ... Matt Morgan i-a facut acelasi finisher lui Big Show prin masa comentatorilor!

Ninja
22nd January 2006, 21:50
Hai ma fi serios ala nu e Undertaker.... E Big Show, Uitate cate bretele are la pantalon. Eu nu l-am vazut niciodata pe Taker cu 2 bretele de fapt nici cu una !! Si mai e si gras

Reaper
22nd January 2006, 21:58
E UnderTaker cu paru scurt si gimmik de American Bad Ass (perioada aia cand venea in ring cu motocicleta si ochelari de soare si bandana).
Apropo, eu nu stiu ca vreodata Big Show sa fi avut 2 bretele; eu tin minte ca mereu a avut una singura.

Th3 Gam3 HHH
22nd January 2006, 22:02
^ Reaper facem pariu pe o bere ca ala din filmuletu` lu` Ninja e BIG SHOW ?:) ( deci daca ala nu e "ciocu" lu` Big Show eu ma las de meserie )

Dragon-sin
22nd January 2006, 22:09
La Survivor Series 2002 stiu sigur ca Big Show a avut bretele,cand a luptat impotriva lui Lesnar,cat si in primul meci de la Royal Rumble 2003 cand a avut meci impotriva lui Lesnar,pt calificarea in Royal Rumble,deci Show a avut 2 bretele,acum daca el e in gif sau Taker sincer nu stiu pt ca e cam greu sa iti dai seama.

Big Sexy
22nd January 2006, 22:19
eu cred ca este Undertaker.
Big SHow a avut intodeauna burta iar cel din gif nu are.
Desi la figura aduce foarte tare cu Big Show imi mentin parerea ca e Undertaker.

Ninja
22nd January 2006, 22:35
Ha Ha v-am spus ca am una de doua ori mai mare ca asta si in aia se vede perfect ca e Big Show :P Luati si convingeti-va !! Th3 Game HHH a spus bine cu ciocul ;). http://www.megaupload.com/?d=18SCLKBR

cutuma
22nd January 2006, 22:38
Plus ca Taker a avut un singur meci cu Lesnar si ala a fost un Hell In A Cell.

Ninja
22nd January 2006, 22:46
Aa si se observa un tatuaj pe bratul drept ! Sa ma uit acum la ultimul meci din raw sa vad daca si big show are !

Later Edit: Da cu siguranta el este. 100% este Big Show !!

BlackShad
22nd January 2006, 22:48
Yeap..e bigshow toata ziua...tatuajul arata asta! si are si fata ovala ca el.

Th3 Gam3 HHH
22nd January 2006, 23:34
Plus ca Taker a avut un singur meci cu Lesnar si ala a fost un Hell In A Cell.

Mda ... am niste informatii care-mi zic ca in 2002, la Unforgiven , Lesnar si Taker s-au infruntat intr-un meci pt titlul WWE ! :) ( HIAC-ul fiind la No mercy )

^da nu stiu cum se face ca berea tot nu o vad ! :D

Reaper
23rd January 2006, 00:30
Offtopic:
Berea trebuia sa se arate de la concursul de pronosticuri. Zii unde si cand - berea va fi acolo (numai sa fie saptamana asta [a se nota ora si ziua] ca saptamana viitoare am 3 examene si nu stiu daca ies din casa).

Heath Scumm
23rd January 2006, 09:54
Dap ... E Big Show ... m-am uitat mai bine si tatuajul e al lui Big Show ... Undertaker are mana dreapta plina de tatuaje ... ambii au purtat maieuri negre ca si outfit-uri deci confuzia era posibila ... plus ca ambii si-au luat F5-uri de la Brock ...

Heath Scumm
6th February 2006, 15:35
Asa ar trebui sa arate Batista Bomb-ul daca ar fi executat corect ...

http://img416.imageshack.us/img416/2519/claudiocastagnoliricolabomb8yb.gif

Heath Scumm
14th February 2006, 17:00
Ca sa vedeti un luptatator cu multe finisher-uri - SUPER DRAGON ... toate miscarile enumerate mai jos sunt devastatoare ... unele poate ca va puteti imagina cum arata, pentru restul, trebuie sa-l vedeti pe Super Dragon in actiune!

Ca tot intreba DECRET o data care e cel mai mare numar de finisher-uri pe care il poate avea un luptator ... cred ca asta este!

Super Psycho Driver
The Psycho Driver2000
(Torture Rack into Piledriver)
Psycho Driver II/Supernatural Driver
~(Pump Handle Piledriver)
Missile Dropkick/Senton Splash combo
Badunkadunk (Flying Senton)
Springboard Spinning Heelkick
Phoenix Press
Cross Armbreaker
Dragon Bomb
Discus Lariat
The Dragon's Fire
The Dragon Twister (Phoenix Splash)
Elevated Boston Crab
Flying 450º Splash
Flying Double-Foot Stomp
Flying Somersault Senton
Indian-Style Full Nelson Hold
Inverted DDT onto his knee
Somersault Suicide Dive
Super Huracanrana
Turnbuckle Powerbomb
The U.F.O.
Curp Stomp (Half-Surfboard Stretch Face Stomp)
Barry White Driver
Violence Party
Psycho Driver III
~(Cutthroat Torture Rack into Piledriver)

Dragon-sin
14th February 2006, 19:23
Super Dragon e fara indoiala un super wrestler! I love this move Curp Stomp (Half-Surfboard Stretch Face Stomp) ! E absolut distrugatoare! La fel si Double Stomp,facut de el! E unul din preferatii mei,pt ca e pur si simplu uimitor in ring!

Big Sexy
23rd February 2006, 20:19
Exista cineva care are ca finisher un swinging neck breaker?

E o manevra care imi place la nebunie si in realitate are potential letal.

Heath Scumm
24th February 2006, 16:16
^ Ce? What the ... ?

Eu va arat asa ceva > http://x10.putfile.com/10/28107485794.gif si voi intrebati de Swinging Neck Breaker?

cutuma
24th February 2006, 17:16
What a DVD :o:

Heath Scumm
24th February 2006, 17:36
^Yes dude! Sa te mai uiti prin topicul asta sa vezi ce finishing moves am mai postat!

thunder_liger
24th February 2006, 19:21
hitscum..again with the squicky shoes ?:)
nu-s asa pasionat ca tine in privinta tipului asta de wrestling..dar pt mine czw-ul fata de pure wrestling este la fel cu unlicensed boxing fata de meciurile din pride :).sorry mate.
bani mai putini,pericol de accidentare muuult mai mare... sunt sigur ca majoritatea luptatorilor din federatiile in voga (japoneze,mexicane si americane) pot face majoritatea miscarilor din czw daca ar fi nevoiti.

Heath Scumm
1st March 2006, 14:04
http://img360.imageshack.us/img360/5018/necroglass1gif2bs.gif

Asa arata un Face Wash a la Samoa Joe in CZW! :evil:

cutuma
5th March 2006, 23:29
Apropo de cele doua personaje ale mele din WRM

FED EX (Cop Killa)
http://img108.imageshack.us/img108/2513/copkilla4dq.gif

WHIRLWIND (Craddle Shock)
http://img.photobucket.com/albums/v355/UltimateXWGB/CradleShock.gif

Heath Scumm
7th March 2006, 13:44
http://high-plus.co.kr/upload/free_files/spiralweb.gif

No Comment on this one ... AJ's Spiral Tap!

Heath Scumm
24th March 2006, 12:31
http://www.mdogg20.com/vids/assets/08.mpg - pentru cine e curios sa vada cea mai tare manevra de high-flying in opinia mea dupa 630 ... Dirt press-ul lui Grave Digger aka Crossfire-ul lui Jason Cross sau Shooting Star Leg Drop-ul lui MDogg

Darius
24th March 2006, 13:03
http://high-plus.co.kr/upload/free_files/spiralweb.gif

No Comment on this one ... AJ's Spiral Tap!

Pare dureros...

Heath Scumm
4th June 2006, 19:38
http://f5.putfile.com/5/12716355515.gif

Stiu ca nu se vede prea bine insa acea combinatie din micul ecran mi se pare extrem de devastatoare ... nici nu stiu cum sa o numesc ... oricum, e incredibila!

Darius
4th June 2006, 19:46
Prin ce federatie o fi fost?
Indy stuff for sure...

LifeHeartLHW
11th July 2006, 16:36
Daca stie cinva cum fac schemele wrestleri scrietzi aici.
Vreau sa spun ca ala cu pumni :)

clau_goll
11th July 2006, 16:44
pai explicami cum sa fac sschma BLUE THUNDER plz

Heath Scumm
11th July 2006, 17:05
@ simonca
Nu mai crea topicuri aiurea ... inainte sa creezi un topic nou asigura-te ca nu exista deja unul in care se discuta absolut aceleasi lucruri cu mult timp inainte ca tu sa fi descoperit acest forum ... N-am inteles prea bine ce vrei sa afli!

@clau_goll
Te referi la Blue Thunder Bomb?
Manevra e simpla, in WWE e folosita de Val Venis ... esti in spatele adversarului, il prinzi de un picior il ridici in aer pe acesta ca pentru un BackDrop numai ca in loc sa te trantesti pe spate il intorci si il proiectezi intre picioarele tale in timp ce te asezi ... acesta este ceea ce se numeste The Blue Thunder Bomb! Vezi ca pe langa acest topic mai exista unul in sectiunea internationala unde snotsnit iti poate oferi .gif-uri cu manevrele pe care vrei sa le vezi ... trebuie doar sa intrebi acolo!

Dragon-sin
11th July 2006, 17:13
Sau mai usor...e folosita si de John Cena,ca pe domnul Val nu prea il mai vedem la TV,si e pacat,avea un rol cel putin haios in timpul erei Attitude.

clau_goll
11th July 2006, 17:20
da..de aceea este vorba hit scum..ms mult

Heath Scumm
11th July 2006, 17:27
^^ John Cena nici macar nu face manevra asa cum trebuie ... dupa ce ca e o manevra elementara, el nici macar nu e in stare sa se aseze ca lumea si cade in genunchi ca un fatalau :( ... De fapt, nici n-ai ce sa-i ceri unui luptator care e atat de lenes incat la FU nici macar nu se mai obosea sa se arunce la podea odata cu adversarul ...

clau_goll
11th July 2006, 17:36
asa este...nush ce le place la el fanilor ...eu zis ca el suck#S..
mai explicatimi si mie cum se face FINISHERUL PEDIGREE mai atent
la wwe raw nimeni nu a iesit din blue thunder..il execut impecabil :D

Heath Scumm
11th July 2006, 19:59
Pedigree-ul e finisher-ul lui HHH. ... baga capul adversarului intre genunchi si ii imobilizeaza mainile acestuia intr-un Double Underhook ... dupa asta, HHH. cade in genunchi trimitandu-l pe adversar cu fata de podea ...

Te referi la jocul WWE RAW? daca da, nu inteleg de ce ne intrebi pe noi cum arata manevrele, cred ca poti sa-ti dai seama si singur atunci cand iti creezi un luptator!

Heath Scumm
14th July 2006, 18:07
http://www.fileden.com/files/2006/6/4/49799/asspunch.gif

Una dintre cele mai distrugatoare manevre vazute vreodata! - THE ASS PUNCH

HiTMAN
16th July 2006, 14:04
Cele mai tari "finishing move" si mai electrifiante ii apartin lui The Rock : Rock Bottom and Peoples'Elbow.Parca imi aduc aminte cum inebunea o sala intreaga cand se pregatea sa execute People'Elbow

Heath Scumm
16th July 2006, 16:47
Cum poti compara The People's Elbow cu The Ass Punch? :P ... The Ass Punch RULZ! :great:

Mike^
16th July 2006, 17:16
Hmm Finisher...Cel mai spectaculos Finisher mi se pare Canadian Destroyer din TNA. Dar, fiind un mega-fan al lui Sting, i'll go with Scorpion Death Lock :D

LifeHeartLHW
17th July 2006, 12:55
aici este o adresa cu tot felul de finisher: http://www.wrestlingworld.it/multimedia/wrestlinggifs/Finisher%20famose.htm
asteptatzi un pic ca sa se incarce

John Cena
18th July 2006, 23:32
Mie mi se pare Canadian Destroyer sau GORE GORE GORE dar parca mai tare este Canadian Destroyer.

clau_goll
18th July 2006, 23:39
dupa mine cele mai tari sunt : STUNNER,GORE,STUNNER,RKO,TOMBSTONE PILEDRIVER,CANADYAN DESTROYER,BLACK HOLE SLAm,CHOCKE SLAM,ANGEL WINGS...sunt cam multe ..dupa mine:)

Heath Scumm
5th August 2006, 11:27
http://x11.putfile.com/4/11214352576.gif

Acesta e finisher-ul ratat de Kevin Nash cand i-a rupt gatul lui Big Show, finisher-ul despre care am avut o discutie in contradictoriu cu BexyCZW cu mult mult timp in urma!

Pepsi-Cola
6th August 2006, 02:27
Eu cred ca cele mai tari Finishers sunt: PowerBomB , Canadian Destroyer , Fu si TombStone ..

Sting-the best
6th August 2006, 10:07
Canadian Destroyer,Gore si Angels Wings.

Heath Scumm
6th August 2006, 12:27
Eu cred ca cele mai tari Finishers sunt : ... Fu ...

Schimba-ti avatarul in aceste conditii pentru ca e clar ca nu l-ai vazut niciodata pe CM PUNK la lucru :rolleyes:

LifeHeartLHW
6th August 2006, 16:36
Mie imi place F5(il folosea Brock Lesnar) si Neckbrakker(ala care il foloseste Test, se numeste si Test Drive). Daca as fii un wrestler as avea aceste finisher.

Heath Scumm
6th August 2006, 17:25
Neckbrakker

Nu e Neckbreaker ... este ceea ce se numeste generic TKO ... Test il denumeste Test drive ... sau altfel spus e o variatie de Diamond Cutter ...

LifeHeartLHW
6th August 2006, 19:24
oricum poate sa-i rupa gutul.:D

Heath Scumm
7th August 2006, 11:03
Da! intr-adevar ... insa exista 2 tipuri majore de Neckbreaker (si zeci de variatii ale acestora) dintre care doar unul e finisher ... Finisher-ul se numeste Hangman's Neckbreaker si e un soi de Stunner numai ca ceafa si nu barbia ia contactul cu umarul "atacatorului"

LifeHeartLHW
7th August 2006, 12:07
Eu un neckbraker numai ca se numeste intr-un alt fel(cand nu se prea intelege). Este faza aia cand Rey Mysterio, in viteza, se pune cu mainile in jos, sprijinidusi de adversar, si il aterizeaza cu fata. Se poate numi un BullDog sau un Face Slam.

Heath Scumm
7th August 2006, 20:49
Deci, intr-adevar, ala nu-i neckbreaker ... e Bulldog! sunt 2 chestii total diferite ...

Manevra despre care vorbesti tu e o variatie de Bulldog specifica lui Rey Rey, numele acestei manevre este Bulldog Out Of Bodyscissors ... mai multe lamuriri? Rey se sprijina cu mainile de podea infasurandu-se cu picioarele in jurul abdomenului victimei, dupa care se impinge in maini ajungand cu spatele lipit de toracele victimei, il prinde de cap si-l tranteste intr-un Bulldog ... cred ca la manevra asta te refereai, nu?

LifeHeartLHW
8th August 2006, 18:14
CE loveste cand Chris Benoit face Diving HeadButt. Capul sau bratul sau altceva??

Heath Scumm
8th August 2006, 18:54
Teoretic pieptul, toracele! desi sunt 2 variante ale manevrei ...

The Swandive Headbutt/The Dynamite in care Benoit intinde in aer mainile scotand pieptul in fata si zboara foarte mult dupa care loveste pieptul adversarului

The Benoit Diving Head Buttcare il face de obicei cand victima e in apropierea coltului ... Benoit nu sare deloc ci doar isi lasa corpul sa cada treptat ... teoretic, acea manevra era destinata pentru a lovi capul adversarului ... aterizarea ar fi trebuit sa fie cap pe cap insa Benoit a renuntat la ea dupa cateva lovituri destul de dure (in urma uneia dintre acestea se pare ca si-a pierdut si dintele) si acum tinteste tot pieptul adversarului ...

Heath Scumm
27th August 2006, 13:26
http://x11.putfile.com/4/11214152413.gif

That's how an STO should look like! :great:

Heath Scumm
13th September 2006, 12:52
Pentru Gabi, care nu a vazut inca Cop Killer-ul!

http://myspace-537.vo.llnwd.net/00284/73/54/284584537_m.gif

^ Aceasta e combinatia dintre Cop Killer-ul/Gringo Killer-ul lui Homicide si Warrior's Way-ul lui Senshi/Low Ki ...

LifeHeartLHW
13th September 2006, 15:04
Nice....Very Nice

Big Sexy
13th September 2006, 16:14
faza e c anu vazusem copkillerul ca eu eram foart ein urma cu TNA-ul si nu il vazusem pe Homicide luptand ... acum sunt aproape la zi :P. M-am uitat de vreo 5 ori la manevra si e ireal de riscanta - sa fie la ei acolo!

Heath Scumm
18th September 2006, 09:13
http://img177.imageshack.us/img177/2441/killacombofg3.gif

5150 ...

Rd.ionut_kill
18th September 2006, 20:35
Finisherul lui Rhion... :D GORE GORE GORE ! :P :) :D

LifeHeartLHW
18th September 2006, 22:51
@Hitscum
Eu nu urmaresc TNA, ai vrea sa imi spui cine sunt aia care sunt in GIF?? Si cum se numeste schema(imi aduc aminte ca o facea Hurricane)
@Rd.ionut_kill
Poate vroiai sa zici RHINO. Oricum imi place finisher-ul de RHINO. Cine stie daca a fost un match intre Edge sau Goldberg??

AxinTe
19th September 2006, 07:27
@Hitscum
Eu nu urmaresc TNA, ai vrea sa imi spui cine sunt aia care sunt in GIF?? Si cum se numeste schema(imi aduc aminte ca o facea Hurricane)

Schema se numeste Cop Killer(sau Gringo Killer), iar cei 2 sunt AJ Styles si Homicide (pe fundal mai apare Konnan).

Heath Scumm
19th September 2006, 08:57
Mai precis, Homicide ii face Gringo Killer-ul lui AJ Styles ...

Raspunsul la intrebarea lui LifeHeart in Dictionar de wrestling

Heath Scumm
6th October 2006, 10:37
http://img8.imagepile.net/img8/75007alexshelleyfin1.gif

Alex Shelley's ShellShock ... Ador manevra asta!

Heath Scumm
11th October 2006, 11:41
http://f10.putfile.com/main/7/19410582077.gif

http://f5.putfile.com/5/14323321536.gif

Primul - Cloudy

Al doilea - Paul London

Sper ca am atras atentia macar unui user de pe forum despre ce se intampla in CZW sau ROH ...

Heath Scumm
13th October 2006, 11:26
http://img166.imageshack.us/img166/6266/untitledyl7.gif

Jack Evans in actiune :great:

snotsnit
16th October 2006, 04:18
http://f5.putfile.com/5/14323321536.gif that actually is a wrestler called Ricochet.

Pepsi-Cola
16th October 2006, 07:23
http://img227.imageshack.us/img227/3319/legdropofdoomsb5.gif

Hulk Hogan -Leg Drop

http://img137.imageshack.us/img137/5162/litamoonsaultcv2.gif

Lita-Moonsault

Heath Scumm
16th October 2006, 09:20
http://f5.putfile.com/5/14323321536.gif that actually is a wrestler called Ricochet.

Oh! Is it? I've seen Ricochet in a HV but I could have sworn that was London since he always gets his hands behind his knees during high-flying moves! :rolleyes:

http://www.fileden.com/files/2006/6/4/49799/asspunch.gifTOTALLY OWNS http://img227.imageshack.us/img227/3319/legdropofdoomsb5.gif!!!

Pepsi-Cola
16th October 2006, 15:00
http://img171.imageshack.us/img171/7306/hbsk8zfxv2.gif

Signature Move: Sweet Chin Music

Pepsi-Cola
16th October 2006, 15:53
http://img86.imageshack.us/img86/8094/burcillva0.gif
Burchil
http://img86.imageshack.us/img86/2628/jackhammerbigshowka1.gif
jackhammer --->>>>> bigshow

milanezu
16th October 2006, 23:49
ii super schema lui paul burchill.
este C4 dar normal schema se numeste standing moonsault side slam.
i love it!!!!!!

Heath Scumm
17th October 2006, 08:56
In TNA Kazarian face aceeasi manevra numai ca de pe corzi ... se numeste Flux Capacitator ...

In zilele de inceput ale TNA, The Spanish Announce Team realizau o manevra similara de final numita Spanish Fly in care ambii realizau un C4 de pe corzi simultan pe aceeasi "victima"

cutuma
17th October 2006, 10:39
C4-ul ca si Canadian Destroyer are o mare lacuna. Si anume ca nu ti-l poate vinde oricine.

Heath Scumm
17th October 2006, 10:49
De fapt, de pe corzi, il cam poate vinde oricine poate sa faca un flip ... Adica chiar oricine! Pana si Big Show!

Pepsi-Cola
17th October 2006, 15:45
--->>> lionsaulthttp://img149.imageshack.us/img149/7094/lionsaultvb8.gif

Heath Scumm
18th October 2006, 13:14
Walls Of Jericho/Lion Tamer-ul original si care arata cel mai bine!

http://img487.imageshack.us/img487/1183/liontamer022jp.jpg

A vicious Chair Lariat on Nate Webb ... Trademark Homicide!

http://img183.imageshack.us/img183/8334/lariato2qe0.gif

Pepsi-Cola
18th October 2006, 14:28
http://img140.imageshack.us/img140/7264/pedigreedudeloveqm7.gif

pedigree

Pepsi-Cola
19th October 2006, 06:23
--->>>goresabuhttp://img143.imageshack.us/img143/6196/goresabuza0.gif

PSYCHO
19th October 2006, 14:33
Look here: http://www.youtube.com/watch?v=6LPhVLQ3c24

Batista Bomb!:happy

In caz k nu e ok mesajul asta, se poate sterge!

Pepsi-Cola
19th October 2006, 14:35
:) e tare sooper tare PSYCHO :))))))))

Pepsi-Cola
21st October 2006, 11:41
---->>> a perfect RKO --->>> http://img301.imageshack.us/img301/1802/rkonz2.gif

Pepsi-Cola
23rd October 2006, 23:14
A gr8 Finisher--->>>http://img194.imageshack.us/img194/2881/stunnerlegdropddtinsiemeallaeczo4.gif

Heath Scumm
24th October 2006, 09:24
Stii cine-l face? :D

E vorba de Nova/Simon Dean in ECW ... Nova practic a dus gimmick-ul de "Super-erou" in Mainstream dupa care a fost abordat de Hurricane!

Heath Scumm
25th January 2007, 09:52
http://s149.photobucket.com/albums/s54/x2zxizibit/

You people have to see this! :ok:

Reaper
25th January 2007, 10:02
He drops'em on their neck like they're made of plush!
Foarte interesanat triple DDT-ul. N-am mai vazut asa ceva.

Heath Scumm
7th May 2007, 18:11
http://www.youtube.com/watch?v=J5XM1ZtzB7s - MDogg 20 baga unul dintre cele mai tari finisher-uri high flying din lume. Full Twisting Shooting Star Press ... va garantez ca n-ati mai vazut asa ceva (poate doar la Jack Evans ;) ) ...

Ratonu
7th May 2007, 18:51
Full Twisting Shooting Star Press? Asta de unde vine? Eu i-aº zice corkscrew shooting star elbow drop... iar dacã a vrut sã facã altceva decât asta, a cam zbârcit-o. Totuºi, o manevrã impresionantã.

cutuma
7th May 2007, 19:27
Cei 23 de platitori au fost f impresionati.

Life
7th May 2007, 21:24
^ :)) Aici chiar ai dreptate ! De ce sa faci un astfel de finisher cand n-ai nici spectatori si nici audiente ?

Big Sexy
7th May 2007, 21:24
What? :D

Reaper
7th May 2007, 21:50
@HitScum & Ratonu
Care este diferenta dintre Full Twisting si Corkscrew? Corkscrew stiu ca este surub, dar nu stiu la cate grade. De Full Twisting nu am auzit pana acum, dar estimez ca este un surub la 360 de grade.
Un shooting star este evident in conditiile in care toti intelegem prin asta un salt cu rotire inapoi.
Finalul manevrei este clar un elbow drop si asta doar datorita victimei. Daca la primire ar fi fost un Mark Henry sau o bucata de lemn (ca nu-i mare diferenta) manevra cu siguranta ar fi fost un "u fucked up!"
Si sunt de acord cu Ratonu ... daca M-Dogg urmarea altceva decat un elbow drop atunci ar trebui sa fie foarte multumit cu ce i-a iesit.
@cutuma
Sunt de acord. Nici nu aveau cum sa nu fie impresionati. Insa oare cati dintre cei peste 9300 de non-platitori care au vazut pana acum clipul au fost impresionati?
@vladutzu24
Pt ca nu toti wrestlerii devin campioni doar pt ca sunt in relatii bune cu fiica domnului Vince. Unii chiar incearca sa isi merite statutul.
@Big Sexy
What?!

h1mZ
7th May 2007, 22:54
Full Twisting Shooting Star Press? Asta de unde vine? Eu i-aº zice corkscrew shooting star elbow drop... iar dacã a vrut sã facã altceva decât asta, a cam zbârcit-o. Totuºi, o manevrã impresionantã.

Nu ai de unde sa sti ... poate ca a vrut sa faca elbow drop si cel care a postat filmul a interpretat gresit.

Heath Scumm
8th May 2007, 09:12
Full Twisting inseamna o rotire completa de 360 de grade = Corkscrew

sickcosmin
29th December 2008, 00:25
topu me la cele mai bune finishuri

1.shapshooter... e mortala manevra
2.moonsault
3.fu
4.stfu
5.tombstone piledriver
6.chokeslam
7.twrist of face
8.pele a lu aj styles
9.batista bomb
10.swanton bomb

Ratonu
29th December 2008, 00:46
"Twrist of face" e de fapt Twist of Fate. Fate = soartã. ªi Pele nu prea e finisher, un meci încheiat cu un Pele ar fi fucking gay, deºi manevra e inspiratã din fotbal ºi fotbalul e mult sub wrestling ca gayness. :)

ªi apropo de gayness ºi de finishere, chestia asta o sã ia premiul forumului pentru cel mai bun finisher în 2008 :)
http://i467.photobucket.com/albums/rr33/LEEINBLACK/doa.gif

JeffHardy
2nd January 2009, 11:46
Cea mai spectaculoasa manevra de final ar putea fi switch an music

Dany17
2nd January 2009, 11:56
^ OH MY GOD :ras-plans: pe asta nu am mai auzit`o pana acum..deci e prea de tot :ras-plans: se numeste sweet chin music dude :D

Heath Scumm
27th August 2011, 03:10
E timpul sa reinviem unul dintre primele thread-uri de pe acest forum.

Jumbo Tsuruta si cea mai tare variatie de Suplex pe care ati vazut-o vreodata : The Deadlift Suplex Remember, he was doing these things in the '80s.

1ikgqIeQ-Wc

Lx9aONjsZQw&NR=1

Si manevra e inovata acum de luptatori precum Kota Ibushi in Japonia sau Anthony Nese in TNA ... The Deadlift German Suplex :great:

5_MKeRyA16c

8nkLc2MvzEU

How awesome is this move?