PDA

View Full Version : Wrestlers at Hollywood

Pages : [1] 2

JointLover
11th December 2004, 16:07
Prima oara m-am gandit ca nu are rost sa fac un thread nou pt asta pt. nu o sa tina, dar pe urma am realizat ca nu am unde sa pun research-urile mele.

Luptatorii din wrestling isi castiga painea rupand maselele adversarilor din wrestling (evident) dar si jucand in cate un film-doua. Pe threadul asta puteti sa va expuneti parerile cu privire la tot ceea ce tine de filmele in care joaca wrestlerii.

Dupa aproape 2 ore de cautari am venit cu niste informatii despre luptatori si despre filmele in care joaca ei:

Stone Cold Steve Austin:
1. Guard Dunham in „The Longest Yard” (2005)

Bill Goldberg:
1. Joey Battle in „The Longest Yard” (2005)
2. Santa Claus / Goldberg in „Santa’s Slay” (2005)
3. Romeo / Unisol 2500 in „Universal Soldier” (1999)
4. Mr. Smith in „Looney Toons: Back in Action” (2003)
5. Luger in „The Jesse Ventura Story” (1999)

Dwayne 'The Rock' Johnson:
1. Sean Porter in „Gridiron Gang” (2006)
2. Johnny Bravo in „Johnny Bravo” (2005)
3. Alec Sects in „Spy Hunter” (2005)
4. „Instant Karma” (2005)
5. Sarge in „Doom” (2005)
6. Elliot Wilhelm in „Be Cool” (2005)
7. Chris Vaughn in „Walking Tall”(2004)
8. Beck in „The Rundown” (2003)
9. Mathayus (voce) in „The Scorpion King: Rise of the Akkadian” (2002)
10. Mathayus the Scorpion King in „The Scorpion King” (2002)
11. Mathayus the Scorpion King in „The Mummy Returns” (2001)

Luther Reigns (aka Matt 'Horshu' Wiese):
1. Mule in „The Girl Next Door” (2004)

John Cena:
1. „The Marine” (2005)
2. Hunter (as 'Big' Tim Kingman) in „Manhunt” (2001)

Hunter Hearst Helmsley (aka Triple H)
1. „Journey of the Dead Man” (2004)
2. Jarko Grimwood / Triple H in „Blade: Trinity” (2004)

Hulk Hogan: multe... multe filme, le stim cu totii nu tre sa le scriu

PS: Probabli unii carcotasi de pe acest forum o sa spuna ca nu are nici o legatura cu wrestlingul, dar altii o sa gaseasca aici informatii utile si interesante... dak mai gasiti informatii despre asa ceva va rog sa nu ezitati sa le postati pe acest thread

Big Sexy
11th December 2004, 17:48
Nu cred ca cineva ar avea de comentat ceva de rau. Pana la urma wrestlingul este un fenomen care oricum trece cu mult de limitele corzilor ringului.

Nice research!

Triple H
11th December 2004, 22:19
Interesant ca tot mai multi wrestleri se baga in filme, dar ce are mult de pierdut este tot wrestlingu, nu sunt oare destui bani in wrestling de-si cauta faima in filme?;)
too bad...

JointLover
12th December 2004, 01:58
In filme se castiga uluitor de multi bani, mai ales cand esti personaj principal intr-un film de actiune, si bine-nteles ca producatorii de filme de genul asta cauta oameni cu muschi care stiu sa mimeze bine bataia, si unde poti gasi asemenea oameni:... in wrestling!!! eu daca as avea fizicul lui The Rock intre filme si wrestling as alege filmele, voi nu?

BlackShad
12th December 2004, 23:06
Eu in locul lui "The Rock" n'as uita de unde am plecat!

Heath Scumm
13th December 2004, 15:16
Eu as alege wrestlingul!Si spun sincer asta!

Insa depinde de la om la om! Poate ca iubeste mai mult banii decat o pasiune!

Oricum wrestlingul inseamna mai mult pentru fani decat pentru multi wrestleri!

The One
13th December 2004, 19:00
HMMM.....Chestia cu wrestlingu si filmele e veche...tin minte totusi ca ma extaziam de fiecare data cand vedeam vreun wrestler intr-un film ,indiferent de rol(principal sau nu) cu exceptia lui hogan....si stiu ca era un film cu DDp care m-a amuzat teribil...

KingLion
14th December 2004, 09:03
Film - wrestling.
Filmul - o poveste mai mult sau mai putin adevarata, cu trucaje acolo unde este nevoie
Wrestling - un show creat tot pe baza unor povesti (telenovele) cum spuneau altii.
Deci cam acelasi lucru. Sa nu spuneti ca sunt "rau" cu wrestling-ul. Ideea asta mi-a venit in timp ce citeam aceste post-uri de mai sus. Cred ca pana la urma film=wrestling, daca urmaresti wrestling-ul doar pentru a vedea ce conflicte a mai aparut si s-au mai dezvoltat.

"The Rock" - Wellcome to the Jungle (il are un priten dar ink nu am avut timp sa-l vad)

JointLover
14th December 2004, 15:36
Am vazut welcome to the jungle: mi s-a parut super klumea faptul ca in film The Rock ii aplica lu' unu finisherul lui (Rock Bottom) sau poate ca era choke slam nu stiu sigur, ceva de genul asta.

@King Lion: The Rundown = Welcome to the jungle

L-am vazut si pe Luther Reins in The girl next door, si filmul ala a fost klumea. Abia astept sa-l vad pe The Rock in Jonny Bravo(cred ca o sa mor de ras)
In opinia mea cred ca John Cena ar merita rolul asta... datorita fizicului - dak va uitati la el e tot un muschi de la bust in sus si are niste picioare mici si slabanoage de te apuca rasul

Big Sexy
14th December 2004, 17:09
Ohohoh, cand mi-a dat prima oara stirea Triple H cu faptul ca The Rock va juca in Johnny bravo am zis ca face misto de mine. Indiferent de cum vor percepe criticii filmul eu il creditez automat ca o reusita. Nu va ganditi la The Rock ci la Rocky Maivia (sau Naivia daca vreti voi). Pe vremea aceea Dwaine era cu adevarat Johnny Bravo. Zambetul ala tembel arata exact ca Johnny in celebrele sale incercari de a cuceri sexul opus!

cat despre cel mai prolific actor dintre wrestleri Hulk "Hollywood" Hogan nu pot spune decat ca m-a amuzat teribil in multe filme nu prin modul profesionist in care aborda filmarea (yeahh right :) ) ci prin naivitatea interpretarii fiecarui rol.

Heath Scumm
14th December 2004, 19:39
Hogan e prea CRETIN pentru lumea asta!
Nici nu stiu! Exista vreo cineva care sa spuna despre Hogan ca e actorul lui preferat? :rolleyes:

JointLover
14th December 2004, 21:47
Nu as putea spune ca imi place Hulky pt. vre'un lucru anume... da' daca nu era el asa de cunoscut nu cred ca stiam ce-i aia wrestling in momentul de fata... sau stiam dar nu prea cred ca eram prea impresionat de "sportul" asta. Este primul wrestler preferat al meu (pt. ca era singurul pe care il stiam) dupa aia a urmat Stone Cold si... Stone Cold a ramas pana acum wrestlerul meu preferat. In concluzie ma bucur ca Hulk Hogan face parte din lumea asta.

Rey Mysterio Jr.:
1. Jumper in "Freddy vs. Jason"(2003) (OH MY GOD)

Tazz:
1. Rock in "Soul of the Demon"(1991)

Big Show:
1. Mr. Portola in "Reggie's Prayer"(1996)
2. Huge Santa in "Jingle All the way"(1996)
3. Captain Insano in "The Waterboy"(1998)
4. Little Snow Flake in "McCinsey's Island" (1998) (HAHAAAHAAAA)

Rob Van Dam:
1. The Claw in „Black Mask 2: City of Masks” (2002)
2. Dutch in „Bloodmoon” (1997)
3. Mercenary in „Superfights” (1995)

Big Sexy
16th January 2005, 00:46
Little Snow Flake ... ma ucide chestia asta ... hahahahha .... cred ca e ceva ce trebuie vazut fara indoiala. Hmm exista vre-un actor care sa fi facut parte din roosterul WWE/WWF/WCW?

JointLover
16th January 2005, 01:08
OH MY GOD... ce am facut eu pana acum, researchul meu, nu se compara cu ce am gasit pe site-ul asta:

http://www.steveswrestling.com/info/moviesshows.html
si pe asta
http://www.4w-wrestling.com/info/wrestlerinmovies.shtml

Need I Say More

PS: O sa fac tot posibilul sa gasesc poze cu Big Show in postura de little snow flake

Big Sexy
17th January 2005, 22:11
Cred ca wrestlerii sunt asa de frecventi in filme (uitati-va la link-uri) tocmai fiindca sunt extrem de populari in State si cum acolo este cea mai mare piata pentur desfacerea de filme e normal sa ii insereze in productii de tot soiul - cred ca wrestlingul se vinde aproape la fel de bine ca si sexul

Big Sexy
7th February 2005, 20:24
Voi ati vazut filmul ala cu Roddy piper cand era el salvatorul lumii de amentirea zombie? Erau niste ochelari pe care daca ii puneai la ochi puteai deosebii oamenii de zombie. Si zombie foloseau niste antene pentru a nu permite oamenilor sa vada ce sunt defapt. Si mai bagau mesaje subliminale si alte tampenii de genul asta. Filmul a fost in mod clar o porcarie a genului insa cumva a fost memorabil. Ca si Noaptea mortilor vii care a fost naiv rau de tot insa a devenit un clasic. Si interpretarea (sucks de altfel) a avut un rol important in intiparirea filmului in mintea noastra. S-a intregrat in bugetul scazut al filmului si a reusit sa dea autenticitate intregului ghiveci si astfel o porcarie a devenit un film de referinta. NU e absolut necesar sa faci filme bune ca sa ramana intiparite in mintea spectatorilor ... cred

Heath Scumm
9th February 2005, 15:30
Cred ca wrestlerii sunt asa de frecventi in filme (uitati-va la link-uri) tocmai fiindca sunt extrem de populari in State si cum acolo este cea mai mare piata pentur desfacerea de filme e normal sa ii insereze in productii de tot soiul - cred ca wrestlingul se vinde aproape la fel de bine ca si sexul

Vorbind de asta, Buff Bagwell e actor in diverse filme erotice. Hmmm! :hmm: A dus imaginea WCW pe cele mai inalte culmi!

Reaper
9th February 2005, 23:37
Voi ati vazut filmul ala cu Roddy piper cand era el salvatorul lumii de amentirea zombie? Erau niste ochelari pe care daca ii puneai la ochi puteai deosebii oamenii de zombie. Si zombie foloseau niste antene pentru a nu permite oamenilor sa vada ce sunt defapt. Si mai bagau mesaje subliminale si alte tampenii de genul asta. Filmul a fost in mod clar o porcarie a genului insa cumva a fost memorabil.
Am vazut si eu filmul ala. Si m-am uitat la el doar pentru ca juca Piper. Din pacate, cea mai penala faza a fost cea in care a executat niste miscari de wrestlling. Motivul de la care s-au luat oamenii la bataie a fost pentru ca unul nu vroia sa-si puna niste ochelari. Si asta nu a fost atat de rau. Problema mai mare a aparut cand Piper a executat un back drop (daca asa se numeste) pe ciment. Apoi "victima" s-a ridicat si a inceput sa alerge pe acolo de parca ar fi baut o cafea. Off...ce nu fac oamenii pentru bani. Inclusiv sa joace in filme de 2 bani.
Stiri de ultima ora: ma uit acum la Blade 2 si am impresia ca unul dintre vampiri este Triple H. Poate cineva sa confirme asta?

Big Sexy
10th February 2005, 07:10
Hai ca esti tare ... hahahhaa .. normal ca e Triple H. A aratat si intr-ul din Raw-uri precum si la promo-urile din PPV-urile din WWE. Si au cam intoxicat oamenii cu promo-urile alea. Oricum stiu ca TripleH (userul nu luptatorul) abia asteapta sa vada fimul ... yup ... me too. daca stau bine s ama gandesc intr-unul din cei 95 de gb ai nmei se afla undeva un interviu de vreo 10-15 minute cu TripleH numai despre producerea filmului. Eu am vazut doar o parte din el.

Heath Scumm
10th February 2005, 13:56
Am observat ca in general luptatorii de wrestling joaca in filme de calitate indoielnica ... chiar si The Rock e dubios din punctul asta de vedere ... si, ca sa fim sinceri, nu cred ca Blade 2 va ajunge vreodata un clasic!

JointLover
11th February 2005, 12:43
Filmul despre care vorbiti voi nu este Blade 2, ci Blade Trinity / Blade 3. Oricum abia astept sa vad filmul si sa rad de modul in care joaca Triple H, adica... nu stiu poate e un actor bun... Oricum stiu ca a primit rolul datorita faimei sale si nu datorita calitatilor actoricesti.

Daca tot veni vorba am aflat ca si "ston cold steave ostin" (www.telesport.ro) s-a apucat serios de filme: acum cica face trei file: The Marine (parca), The Prisoner (parca) si .... (parca). M-oftic: asta inseamna ca nu o sa mai lupte in vreo federatie de wrestling timp de vreo cativa ani

Heath Scumm
11th February 2005, 13:02
Da! Chiar! Trinity!

De fapt, ce inseamna in conceptia voastra sa fii actor bun? Cred ca asta ramane la aprecierea fiecaruia dintre noi ... am auzit ca Triple H. sta cu o sageata in ochi/cap intr-o scena ... a incercat Blade sa-i faca felu' :)

cutuma
17th February 2005, 20:04
Big Sexxy....cauta pe DC episodul din Nikki in care apare Nash. Caterinca la greu, am ras de-am cazut pe jos cand l-am vazut :)

Big Sexy
17th February 2005, 22:21
L-am vazut la tv. O rapest epe tipa si crybaby trebuie sa o salveze. Demential episodul. Si el zicea ca e gay. Am discutat deja asta pe forum pe undeva. Ca imi cam cazuse fata. Adica cum ? Idolul meu sa fie gay? Incepeam sa-mi pun intrebari ca un alt idol de al meu si anume George Michael ... ehh stii tu.

Big Sexy
25th February 2005, 21:14
AM un film grozav cu Cammilla de Cessare. Hollywood at it's best, mai ales ca e made in playboy!

cutuma
25th February 2005, 22:45
Era o discutie pe undeva nu mai stiu exact despre Rock ca a ales Hollywoodul in detrimentul wrestlingului. Din punctul meu de vedere, Rock a facut alegerea cea mai inteligenta cu putinta. A ales sa se retraga in glorie, pentru ca chestia asta cu The People's Champ n-o sa tina la infinit shi nici nu e genul caruia sa-i aplici un gimmick de heel gen Hogan sau SCSA. Plus ca nu ishi mai asociaza numele cu aceasta penibilitate de asociatie condusa de Vince shi mai are shi shansa de a se afirma intr-un domeniu care-l poate face popular shi in afara sferei iubitorilor wrestlingului.

Big Sexy
15th April 2005, 01:14
La decernarea Hall Of Fame 2005 s-a vorbit si despre evolutia in filme a lui Rowdy Piper insa cel mai important a fost prezentat Hollywood Hogan de catre Silvester Stallone. Acesta a povestit cum Hollywood a bagat in spital 4 (vb serios) dubluri ca in loc sa faca ceea ce fac cascadorii el facea ceea ce fac wrestlerii, scheme cu care nu erau obisnuiti cascadorii si sfarseau aruncati din ring. Rocky 3 a fost un succes si Stallone i-a tot multumit lui Hogan pentru prestatie dar a specificat ca in scena din film in care hogan il loveste cu pumnii in spate el a cazut real neimaginindu-si c apoate avea cineva asemenea forta. Si apoi nu stia cum sa mascheze durerea si a ramas pe jos mai mult decta trebuia. Hehehe... tare, nu?

Heath Scumm
15th April 2005, 10:14
Zilele trecute m-am intalnit cu Bogdan (The One) care a inceput sa-mi explice super entuziasmat de super villain-ul lui preferat din filmul PUNISHER ... este vorba despre imensul ucigas platit jucat de Kevin Nash :rolleyes:

Big Sexy
15th April 2005, 14:53
So, continuarea? Asta e tot? Eu am zis ca l-am vazut si mi-a cazut fata cand l-am vazut, damn ce actor grozav e BIG Sexy :rolleyes:

Triple H
15th April 2005, 15:08
haha, am vazut si eu blade 3, the punisher cu kevin nash alea alea.
ce vreau sa vad acum este be cool cu the rock, are asa o fata de nigger de vai de el, imi aduce aminte de debutul lui in wrestling..

acu cateva cuvinte de triple h actorul, mediocru, sau cel putin rolul nu l-a pus in valoare daca are prea multa, kevin nash la fel, dar au putere ai naiba ;)

daca are cineva be cool astept pareri despre el

Reaper
15th April 2005, 21:11
Faza ciudata este ca si TripleH si Goldberg (in Soldatul Universal 2) au primit niste roluri in care trebuiau sa para mai mult amuzanti prin modul in care erau mereu loviti si trebuiau sa faca tot felul de fete ciudata.
Mi s-a parut ca pe amandoi i-a deranjat faptul ca, dat fiind faptul ca erau personaje negative, trebuia sa fie batuti de erou fara sa aiba vreo sansa.

Triple H
15th April 2005, 23:29
cam asa e, si par niste actori mediocrii, desi poate au potential destul de mare. e ca si cum misterio il bate mar pe big show, sau oarecum ;)

Big Sexy
17th April 2005, 12:50
Ehhhh ... ce rol a avut Goldberg in Romeo? Nu imi amintesc de el sa fi aparut in film.

Big Sexy
23rd June 2005, 18:17
Am vazut aseara un film cu lorenzo lamas (nu mai specific ca era unul extrem de slab si neconvingator ca incepeti toti sa urlati care e treaba cu pleonasmele astea). SI unul din personajele negative era nimeni altul decat ... tadaaa ... bam bam biggellow. Ma asteptam sa vad ceva trozneala si omor insa cand colo lorenzo il impusca cu shotgun-ul in picior dupa care il lasa sa zaca pe jos intr-o parcare. Bam Bam se supara si zburataceste matele unei prostituate cu shotgun-ul prin usa (de data asta parea a fi alt shotgun) fiindca prostituata .. faza asta nu am vazut-o integral deci o sa sar peste motivele exacte ale crimei. Infuriat :rolleyes: Lorenzo pune in aplicare cel mai jenant si neverosimil plan de a ucide un mototciclist ucigas si superpericulos adica:

il trimite pe partenerul lui din film (un mos - aparent bounty hunter, evident fost motociclist ratat) sa se duca la criminalul asta si sa il indoape cu bere pana se mictioneaza asta in toaleta si se electrocuteaza. Ar trebui s ase electrocuteze findca lorenzo pusese in toaleta fire electrice cu curent continuu ca asa au ei, americanii. Evident ca exista si o dejucare a planului ca Bam Bam fusese in prealabil la spital sa isi oblojeasca piciorul si le-a spus doctorilor de problema lui cu peepee si doctorii i-au dat o pastila eficienta. Intr-un final se duce ala de se usureaza exact in curentul electric din WC-u' unde si moare.

Grozav filmul LASER FRATEEEEE!!!

Reaper
23rd June 2005, 21:45
Cat de super tare. Cand am citit era sa mor si eu din urinat excesiv fara sa ma curentez sau altceva. Este adevarat ca am baut 2 beri, dar un scenariu atat de prost trebuie sa te faca sa te manifesti la WC intr-un fel sau altul.

Big Sexy
18th August 2005, 00:14
Am vazut ca in nebunia "real life shows" a aparut inca unul Hogan Knows Best. Tot ceea ce a facut hogan in wrestling in ultimul timp a fost pentru a promova acest show. AM vazut pana acum toate episoadele si pot spune ca Ozzies a fost mult mai tare. Totusi invadarea vietii private a lui hogan este extrem de interesanta pentru fanii wrestlingului si eu unul ma declar multumit de show.

Reaper
24th August 2005, 00:58
Goldberg Vs Stone Cold & Kevin Nash
Desi balanta se inclina serios in favoarea celor doi, Goldberg a castigat deoarece a jucat acasa la el...pe terenul de fotbal. Daca pana acum vi se pare ca aberez, uitati-va la "The Longest Yard" si veti vedea ca am dreptate.
Din cast face parte si Bob Sapp.

KingLion
31st August 2005, 08:41
Aseara am vazut si eu Looney Tunes-Back in Action...si l-am vazut acolo pe GoldBerg am ramas uimit...am vazut eu bine sau nu? Goldberg in Looney Tunes -Back in Action...mishto...kiar mi-a placut si de el (cand eram mic eram Fan, saream din pat cand aparea el in ring. :) )si filmul mi-a placut...

cutuma
31st August 2005, 11:30
Mi-a placut The Longest Yard...genu de comedie pentru o dupa-masa in care te plictisesti. Goldberg si Stone Cold au roluri mai mult decorationale dar Kevin Nash e absolut demential....mai ales cand se pipaie pe tzatze :)))))

Heath Scumm
31st August 2005, 14:15
Aseara am vazut si eu Looney Tunes-Back in Action...si l-am vazut acolo pe GoldBerg am ramas uimit...am vazut eu bine sau nu? Goldberg in Looney Tunes -Back in Action...mishto...kiar mi-a placut si de el (cand eram mic eram Fan, saream din pat cand aparea el in ring. :) )si filmul mi-a placut...

Acum 5 minute l-am vazut si eu pe Goldberg in Looney Tunes pe HBO ... un rol de kkt in care na avut nici o replica ... nu ca ar fi un actor incredibil!!!

Stiti cine s-ar descurca bine intr-un film? GOLDUST ... :)

cutuma
31st August 2005, 15:30
hahaha.....eu acum 10 minute am terminat de vazut Looney Tunes-ul dar pe calculator. Ce coincidenta dura. Mda, f. simplutz rolul lui Goldberg.

Big Sexy
31st August 2005, 16:58
Eu in locul lui "The Rock" n'as uita de unde am plecat!

the rock a plecat din forbalul american din cate tin eu minte insa dupa ce s-a accidentat a ajuns wrestler. Sau cam asa ceva.

Th3 Gam3 HHH
31st August 2005, 21:47
L-ati vazut pe Stone Cold Steve Austin la Punked ?( sa va uitati asta seara) de asemenea la Punked a mai fost si Goldberg , dar nu le-a reusit treaba.(vroiau sa-i calce noua motocicleta (care era fixata cu explozibil ) , dar camionul a ratat rau de tot motocicleta)

cutuma
31st August 2005, 21:49
si Rock a fost la punkd....i-au dat foc la rulota lol

Big Sexy
31st August 2005, 21:53
L-am vazut si pe triple H la Punked insa nu prea le-a reusit nici lor. In principal ca vroia HHH sa il omoare pe tipul ce ii crea probleme.

Heath Scumm
1st September 2005, 12:34
Ashton e un mare fan al wrestlingului ... a declarat asta intr-un interviu pe care l-am citit pe net!!!

Big Sexy
1st September 2005, 12:48
Pai e clar la ce promo a facut tipul pentru farsa lui HHH. L-a imitat foarte bine pe Hulk si a fost hilar in amenintarile pe care i le aducea lui HHH.

cutuma
1st September 2005, 12:57
Ashton aparea si intr-un serial The 70's sau ceva de genu asta. Si era un episod dedicat wrestlingului in care Rock juca rolul tatalui sau avand la final o replica "One day...my son's gonna be the most electrifing man in sports entertainement" la care tatal personajului lui Ashton ii raspunde "yeah.....good luck with that" :)))

Big Sexy
1st September 2005, 14:29
stiu serialul numai ca nu am urmarit faza cu atentie si nu am inteles ce zicea. Aveam tot episodul.

Heath Scumm
1st September 2005, 18:28
Stiu ... faza aia a fost hilara ...

La naiba ... am impresia ca toata lumea de pe forumul asta a vazut fiecare secventa din filmele care aveau cea mai mica legatura cu wrestlingul ... Nu-mi vine sa cred! :)

Big Sexy
1st September 2005, 18:53
pai daca respectivele secvente sunt pe toate forumurile de specialitate. In plus trebuie sa iei in considerare ca suntem maniaci rau de tot aici. Daca pe telesport te bucuri cand vezi scris Eddie Guerrero aici nu-ti vine sa crezi daca cineva nu stie unde a avut loc prima Wrestlemania.

Heath Scumm
2nd September 2005, 11:06
^^ Eu nu stiu ...

cutuma
2nd September 2005, 11:13
nici eu si probabil nici Big Sexy dar simtea nevoia sa epateze.

Si da, probabil ca stim fiecare secventa pentru ca vorba unui prieten "bah tu esti obsedat rau cu wrestlingu asta"

Big Sexy
2nd September 2005, 11:59
Madison Square Garden, WTF guys? Ambii ati vazut Wrestlemania I din cate stiu eu. Si da poate simteam un pic nevoia sa epatez ... probleme ... Gogule? >:)

Abia astept sa va fac arsice in ring!!!

cutuma
4th September 2005, 22:52
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Acum ma uit la Shrek. Cat de dura e faza cu wrestlingu. Sunt pe jos de ras. Ce Ankle Lock executat impecabil.

Big Sexy
11th September 2005, 21:30
Scheme de wrestling apar in multe filme,
Wrestlingul este cunoscut de multi oameni chiar si superficial insa este perceput mai ciudat stiti voi la ce ma refer.
Poate ca inserarea lui in filme sau in desene animate va schimba perceptia asupra "sportului unde nu e pe bune".

Th3 Gam3 HHH
27th September 2005, 18:51
Ati vazut “The Longest Yard “ ? O comedie relativ recenta cu Adam Sandler ,Chris Rock … despre cum o echipa de fotbal american formata din puscariasi bate echipa similara formata din gardieni . Deci, dupa cum v-ati dat seama nu e despre wrestling , dar e cu wrestleri (fosti actuali ,nici ei nu mai stiu). In tabara puscariasilor se afla Goldberg ,iar de partea cealalta ii avem pe “Stone Cold” Steve Austin si gigantul Kevin Nash .Toti 3 au destule replica in film (oricum mai multe decat a avut Goldberg in Looney Toones) . Faza amuzanta cu Kevin Nash : puscariasii ii inlocuiesc pastilele cu steroizi,cu niste pastile cu estrogen ,acesta incepand sa se comporte ca o femeie (il dor sfarcurile ,devine mai sensibil…) :)

cutuma
27th September 2005, 21:09
Nash e hilarious in The Longest Yard ... prea tare faza cu sfarcurile.

Laurian1903
28th September 2005, 15:00
Am vazut si eu filmul ala. Si m-am uitat la el doar pentru ca juca Piper. Din pacate, cea mai penala faza a fost cea in care a executat niste miscari de wrestlling. Motivul de la care s-au luat oamenii la bataie a fost pentru ca unul nu vroia sa-si puna niste ochelari. Si asta nu a fost atat de rau. Problema mai mare a aparut cand Piper a executat un back drop (daca asa se numeste) pe ciment. Apoi "victima" s-a ridicat si a inceput sa alerge pe acolo de parca ar fi baut o cafea.

Oh, come on ,man, filmul nu a fost rau deloc. E genul de film antrenant care nu e facut cu gandul la un premiu Oscar, e pur si simplu pentru entertainment. Mie mi s-a parut super-simpatic, inclusiv bataia din strada. Daca as fi singurul care ii vede pe extraterestrii aia imputiti si un prieten ar avea sansa sa puna ochelarii aia pe fatza dar ar refuza sa o faca din pura incapatzanare prosteasca, si eu l-as lua la bataie de frustrat si panicat ce as fi! :yeah: Iar dupa backdrop-ul pe ciment nu s-a ridicat prea repede, am filmul la colectie, one of my favorites, genul de entertaining movie in stil Army Of Darkness :yeah:

Heath Scumm
28th September 2005, 15:16
Am vazut zilele trecute un alt film cu Piper in care el juca rolul unui lupttor de wrestling ... n-am inteles prea bine despre ce era vorba, sincer sa fiu nici nu prea m-a interesat ... mi s-a rupt filmul atunci cand Piper, dupa ce a incasat o gramada de pumni si palem in coltul ringului ca un batranel lipsit de valoare care este s-a aruncat cu ultimele forte in corzi si cu un CRoss Body Block patetic l-a pus la pamant pe adversar, a castigat meciul insa a murit ... sau a paralizat ... sau ceva :rolleyes: ... Well, who the fuck cares?

Doamne! Cat pot sa urasc wrestlingul old-school!

Big Sexy
28th September 2005, 15:58
Oh, come on ,man, filmul nu a fost rau deloc. E genul de film antrenant care nu e facut cu gandul la un premiu Oscar, e pur si simplu pentru entertainment. Mie mi s-a parut super-simpatic, inclusiv bataia din strada. Daca as fi singurul care ii vede pe extraterestrii aia imputiti si un prieten ar avea sansa sa puna ochelarii aia pe fatza dar ar refuza sa o faca din pura incapatzanare prosteasca, si eu l-as lua la bataie de frustrat si panicat ce as fi! :yeah: Iar dupa backdrop-ul pe ciment nu s-a ridicat prea repede, am filmul la colectie, one of my favorites, genul de entertaining movie in stil Army Of Darkness :yeah:

sunt de acord cu tine 100%, filmul a fost dragutz daca nu il privesti ca pe o productie de oscar. Ofera atat cat isi propune - basic entertrainment si cred ca e un film clasic, sa fim seriosi, sunt atatea filme de groaza complet mai jenante si au devenit si ele clasice. important e sa te simti bine cateva momente nu sa filozofezi la hainele rupte ale zombielor. Faptul ca personajul principal e un wrestler e cu atat mai cool.

Heath Scumm
12th October 2005, 11:10
Prestatia lui Kevin Nash din The Whole 9 Yards este incredibila ... ***** pt. Nash :)

Nici Steve Austin nu s-a decurcat prea rau ... Goldberg a avut acelasi rol clasic de animal distrugator (ca in fiecare film ... 2 tipete, vreo 3 incruntari, gata rolul) ...

Th3 Gam3 HHH
12th October 2005, 14:30
Pt admiratorii lui The Rock : acesta a fost la Jay Leno ( sa vb de noul sau film Doom si nu numai ) ,si e posibil ca in urmatoarele zile sa-l transmita si Antena 3.

Postat initial de Ninja
Care Antena 3 ma ?

Edit Hitscum
Antena 3 = un post TV romanesc care face parte din acelasi grup de firme cu Antena 1 ... difuzeaza majoritar stiri si seara baga Jay Leno ... Antena 3 Rulz!!! :)

Edit Big Sexy
Doamne cat imi place noua versiune de Vbulletin!!!

Edit HitScum
Esti sadic ... ma enervezi ... se cheama abuz de putere ceea ce faci tu aici! :)

Edit Big Sexy
da report post daca nu iti convine :P

Heath Scumm
14th October 2005, 13:11
http://www.doommovie.com/

E site-ul oficial al ultimului film cu The Rock in rol principal ...

Th3 Gam3 HHH
26th October 2005, 23:12
Un nou film cu wrestleri .De aceasta data avem in rolul principal pe nimeni altul decat Goldberg (a mai avansat si el!) . El va juca rolul lui Mos Craciun , in filmul Santa`s Slay . Cred ca va fii super funny !

goldbergg
10th November 2005, 21:07
Credeti ca toti luptatorii sunt chiar asa de f.bine platiti de majoritatea incearca sa fuga prin filme?

Ninja
10th November 2005, 21:33
Sunt destul de bine platiti dar....in filme sunt si mai bine platiti si nu exista riscul unei accidenatri sau nu consuma foarte mult efort !!

Reaper
10th November 2005, 21:47
Discutia asta a mai aparut o data prin "Wrestleri la HollyWood". Am cazut atunci de acord ca un wrestler e bine platit, dar ca actor e foarte bine platit.

Big Sexy
10th November 2005, 23:11
nu-mi amintesc discutia respectiva. Oricum sumele incep de la 200USD/meci in micile federatii independente si ajung a contracte de 5-10milioane de dolari pentru superstarurile din WWE. In plus intervine si faima ce aduce contracte publicitare. Este bine de stiut ca media pe meci in federatiile ce ies in evidenta in underground (ROH, CZW, etc ...) este de aproximativ 1000USD

Th3 Gam3 HHH
11th November 2005, 07:30
Drepturile de publicitate ale luptatorilor sunt detinute de ei sau de companie ?

Big Sexy
11th November 2005, 10:00
Ei primesc un procent din merchandise cum este si normal, de restul se ocupa compania care detine drepturile asupra denumirii sau care organizarea vanzarea produselor. Nu cunosc nici un fel de clauze contractuale sau de procente.

Heath Scumm
11th November 2005, 20:16
Discutia asta a mai aparut o data prin "Wrestleri la HollyWood". Am cazut atunci de acord ca un wrestler e bine platit, dar ca actor e foarte bine platit.

You, my sir, are absolutely positively right! Urasc topicurile stupide ...

@Goldbergg
Ca sa-ti faci o idee, Chris Jericho primea in 2000 cand a fost semnat cu WWE un salariu anual de ******************* (MARE ABERATIE POSTATA DE MINE INITIAL) pe un contract de 7 ani ... ceea ce inseamna ca daca nu dorea stabilitate adica negocia un contract mai scurt putea sa scoata si peste ********** (O MAI MARE ABERATIE)

@HHH
In conditiile in care luptatorul detine copyright pe nume si caracter primeste un procent semnificativ din merchandising si publicitate ... in conditiile in care compania detine numele si caracterul luptatorului, superstarul nu primeste mai nimic! Acesta este un alt motiv pentru care foarte multi luptatori isi inregistreaza propriile nume si gimmickuri si refuza sa lupte sub alte gimmcikuri sau cer clauza contractula de Creative Control asupra personajului.

cutuma
11th November 2005, 21:04
Eu nu stiu de unde scoti tu sumele astea astronomice. Austin in '99 avea cam 6 milioane salariu. Big Show face in jur de 1 milion etc. Un jobber nu castiga mai mult de 200.000$

Heath Scumm
11th November 2005, 22:08
^Da ... Imi cer scuze pentru suma enorma si total nejustificata pe care am postat-o ... acestea sunt salariile luptatorilor de wrestling si datele provin din 1999 ...

$50,000-$99,000 per year
Most performers who are employed just for television, such as Terri Runnels and Torrie Wilson, are in this wage bracket.

$100,000-$249,000 per year
In this wage bracket are such wrestlers as Jacqueline and Randy Orton. Each of these earns in the neighborhood of $200,000 a year.

$250,000-$499,999 per year
This is what most mid-card wrestlers in the WWE earn. In this bracket are Mark Henry ($300,000 per year until 2006), Taka Michinoku, Val Venis & Chris Jericho.

$500,000-$999,999 per year
This is what some of the bigger stars in the WWE earn. In this bracket are The Undertaker & HHH. Also in this bracket is The Rock ($600,000 a year 'downside' until 2005) but his actual earnings exceeded $2 million in 1999.

$ 1 million + per year
These are the big money earners in wrestling. In this bracket are Big Show ($1 million per year until 2009), Ken Shamrock ($1.1 million per year until 2001) & Steve Austin earned over $6 million in 1999.

cutuma
11th November 2005, 22:21
vezi k tre' sa mai cauti pe forum ca ai mai postat de vreo 3 ori aia cu Jericho =))

Heath Scumm
11th November 2005, 22:36
Da chiar stiam asa ceva ... nevermind ... my bad!

Th3 Gam3 HHH
30th January 2006, 23:07
Tocmai am vazut Punk`d pe MTV (acum 10 minute ) , si a fost un segment cu HHH . A fost destul de tare , l-au facut sa creada ca lovit cu usa direct in fata o mireasa . S-a enervat putin ... mai mult , pt ca era unu care vroia sa faca poze cu “ranita” . Complicii au fost nimeni altele decat sotia lui Stephanie si Stacey Keibler . Inainte si dupa de acesta faza Ashton s-a tot dat in spectacol ( fiind un impatimit al wrestlingului ) , il imita pe Macho Man , a rupt un scaun , de-abia si-a rupt tricoul de pe el , a fost comic ce sa mai .:D
Cu ocazia asta vreau sa va spun de o alta aparitie pe marele ecrane ale unui wrestler . Filmul e relativ vechi , destul de slab ,poate chiar foarte slab daca nu ar fi fost scenele absolut sadice, dar amuzante ale lui Goldberg . Deci este vorba despre rolul lui de Mos Craciun sadic , in Santa`s Slay . Cum ziceam , nu are rost sa va uitati la film pt ca e pur si simplu patetic , cu happy end ca de obicei ,it just sucks , dar scenele cu Goldberg sunt fenomenale .:ok:

Darius
4th February 2006, 00:56
Urmatoarele informatii le-am luat de pe www.wrestleview.com.
Este o lista cu Wrestleri care au jucat in filme:

Wrestlers in Movies

Andre The Giant
Princess Bride

Bam Bam Bigelow
Major Payne
Joe's Apartment

Brutus "The Barber" Beefcake
Thunder in Paradise
Mr. Nanny

Buff Bagwell
Day of the Warrior
Return To Savage Beach

Diamond Dallas Page
First Daughter

Giant Gonzales
Thunder in Paradise

George "The Animal" Steele
Mr. Nanny

Hulk Hogan
Rocky 3
Suburban Commando
No Holds Barred
Mr. Nanny
Gremlins 2: The New Batch
Santa with Muscles
Assault on Devil's Island
3 Ninjas:High Noon at Mega Mountain
Spy Hard
Thunder in Paradise
The Secret Agent Club
Shadow Warriors
Assult on Death Mountain

Jerry Lawler
Man on the Moon
Life With Mikey (1993)

Jesse "The Body" Ventura
Major League 2
Demolition Man
Running Man
Predator
Batman & Robin

Jim Neidhart
Thunder in Paradise

Jimmy Hart
Thunder in Paradise

Ken Shamrock
Champions

Kevin Nash
Teenage Mutant Ninja Turtles II (Super Shredder)
The Punisher
The Longest Yard

Paul Wight (Big Show)
Jingle all the Way
The WaterBoy

Steve Austin
The Longest Yard

Sting
The Real Reason Men Commit Crimes
Shutterspeed

Roddy Piper
Love Boat:The Movie
They Live
Dead Tides
Hell comes to Frog Town
Immortal Combat
Body Slam
Marked Man

Sgt.Slaughter
G.I.Joe the Movie

Terry Funk
Road House
Over the Top

Texas Tornado
Problem Clild

Ultimate Warrior
Firepower

The Undertaker
Suburban Comando

Zeus
No Holds Barred
The Fifth Element
Friday
Next Friday
Jackie Brown
Armed and Dangerous

The Rock
The Mummy Returns
The Scorpion King
The Rundown
Walking Tall
Be Cool
Doom

thunder_liger
4th February 2006, 01:15
Scott Biggelow a mai jucat si in Renegade,Piper a mai jucat in Outer Limits,
bret hart a jucat in Lonesome Dove,Adventures of Sindbad..si asta e asa..din amintiri :)

Darius
25th March 2006, 00:47
Am vazut astazi filmul Santa's Slay, cu Bill Goldberg in rolul lui Mosu'. Nu mi-a placut deloc filmul...abia am rezistat sa-l vad pana la capat...

Th3 Gam3 HHH
25th March 2006, 09:29
Cateva posturi mai sus de-al tau ... :)

Cu ocazia asta vreau sa va spun de o alta aparitie pe marile ecrane a unui wrestler . Filmul e relativ vechi , destul de slab ,poate chiar foarte slab daca nu ar fi fost scenele absolut sadice, dar amuzante ale lui Goldberg . Deci este vorba despre rolul lui de Mos Craciun sadic , in Santa`s Slay . Cum ziceam , nu are rost sa va uitati la film pt ca e pur si simplu patetic , cu happy end ca de obicei ,it just sucks , dar scenele cu Goldberg sunt fenomenale .:ok:

Isi vor mai face aparitia pe marile ecrane in urmatoarele luni : Christian ,Stone Cold , Kane , Rock , parca si Cena ...

Big Sexy
25th March 2006, 09:37
sper ca Cena isi face aparitia in rolul unui figurant care este strivit succesiv de 35 de masini grele! Dupa care il racaie de pe trotuar personajul principal, un urs infometat!

Big Sexy
5th July 2006, 00:27
Cena o sa apara intr-un film in toamna asta. S enumeste The marine. Informatia o am din revista dedicata lui kane si noului sau film See no Evil. Are si poze cu Cena in ipostaze compromitatoare cu o femeie. Credeam ca e pe invers ca niciodata nu l-am vazut in compania unei femei :P, ar fi o chestie cu Maria ... dar nu cred ca se pune.

Heath Scumm
5th July 2006, 17:13
Credeam ca e pe invers ca niciodata nu l-am vazut in compania unei femei :P, ar fi o chestie cu Maria

Ma indoiesc ca un barbat gay cu self-esteem l-ar considera pe Cena atragator ... Rolul din filmul The Marine i s-ar potrivi insa de minune, judecand dupa freza sa de soldatzel!

Dragon-sin
5th July 2006, 19:18
In plus in acel promo cu Maria cand a sarutat'o parca nu stia ce sa faca,pe bune mi s'a parut suspicios acel sarut,Cena parea retras si nu era foarte incantat de faptul ca o va saruta pe Maria.

Big Sexy
5th July 2006, 20:51
parca era michael cu bunaciunea aia de Prestley :P, destul de neconvingator!

ehmmm, can you spell GAAAAAAAAAYYY? Nu ca ar fi ceva rau cu asta ...

Mike^
19th August 2006, 01:24
Soooo, what movies do you prefer? I myself, liked the one with David Arquette about that wrestler "King", especially because at the end, Sting appears with the bat *drools*

Buuut, speaking of movies, ROFL, i just saw the commercial. On Sunday, on ProTV (romanian channel :D), the movie Head of State will be with Chris Rock...Comedy...But there's one point where he walks in the TNA ring lol and Ron "Truth" Killings and two more start to kick his ARSE! Why can't i get my arse kicked by TNA stars? :(

AxinTe
19th August 2006, 09:25
vad ca nu l-ai pus la international asa ca nu inteleg de ce scrii in engleza .. anyway.. ceilalti 2 sunt jeff jarrett si BG James :) super tare filmul, o sa va placa . :D

Heath Scumm
19th August 2006, 11:11
Din moment ce exista un topic pe aceasta tema m-am gandit sa fac un mic Merge Threads ...

Ma voi uita la acel film numai sa vad bucata din TNA desi am vazut episodul din TNA in care Chris Rock isi promoveaza filmul si am vazut si trailer-ul pe Pro TV ...

Mike^
19th August 2006, 13:26
sorry, n-am vazut...In plus, l-am facut in Engleza sa vad parerea tuturor :D

LifeHeartLHW
19th August 2006, 18:47
este o sectiune International, acolo intra straini..

Mike^
20th August 2006, 01:18
Riiighhht...Nu stiam *shrug*

Anyway, mi-am downloadat filmul ala, Head of State...ROFL, da, BG James il prezinta dar cand intra in ring il arata pe BG James culcat la pamant si Jeff Jarrett, Ron Killings si inca unul (big guy) il rup :D Ii si trage una cu chitara in cap lol...Poor guy :( I WANT to get my arse kicked by TNA stars :(

LifeHeartLHW
20th August 2006, 07:16
Am vazut azi dimineata un film cu Steve Austin. Nu stiu cum se numea dar nu era asha de frumos. Oricum Steve batea de numai putea....

Heath Scumm
20th August 2006, 10:41
@Mike

Tipul mare era Big Ron daca nu ma insel din Disciples Of Apocalypse sau Disiples of Destruction sau The Harris Brothers ... cum vrei tu sa-i numesti!

opexpert
30th August 2006, 14:02
Triple H joaca in Blade 3.Si face un rol destul de bunicel.Poate chiar foarte bun.Evident este bad guy..

Darius
30th August 2006, 14:05
Apropo de Triple H: stiati ca a prezentat Mr. Olympia 2005, cel mai puternic, cunoscut, premiat concurs de culturism din lume? Il am pe calculator. Cred ca a fost o "propaganda" buna facuta wrestling-ului.

opexpert
30th August 2006, 14:11
pai si in blade se face propaganda wrestlingului dupa felul in care se lupta Triple H cu unu din tipii buni...faze clare de wrestling la el.Probabil era produs si de WWE.

thunder_liger
27th September 2006, 22:54
acum 2 seri am vazut rob zombie's the devil's rects.nu o sa ghiciti cine era redneck bounty hunter..weeeel..it was DDP himself .cred ca a jucat binisor.

Big Sexy
27th September 2006, 23:41
il caut si eu. M-ai facut curios.

Feel The BAAAAAANG!!!!!

thunder_liger
28th September 2006, 00:03
acu am citit si io ce-am scris :))

nu e the devil's rects =)) ..e rejects,dear God!

Reaper
28th September 2006, 08:40
Eu am crezut ca ti-a fost lene sa scrii tot cuvantul. :)

Heath Scumm
10th October 2006, 12:05
Pareri despre "The Marrine"? Se va chinui cineva sa downloadeze filmul?

Un film mediocru spre slab, ca orice film facut de WWE, banuiesc! :rolleyes:

Eu am vazut recent o parte din See No Evil (n-am avut rabdare sa ma uit la tot desi imi plac la nebunie filmele Horror), un film penibil si plin de clisee ... si poate ca m-am obisnuit eu cu Glenn Jacobs insa chiar nu mi se pare ca arata chiar atat de infricosator ...

Corozivu
10th October 2006, 14:16
Am citit toate posturile(sper) si nimeni nu a mentionat rolul lui big show din Enterprise(cel cu cpt. Jonathan Archer). Rolul jucat un extraterestru mare si infricosator, un fel de slave master. Big show has gone where no one has gone before --> Wrestling in space :D

Heath Scumm
10th October 2006, 15:43
^ Chiar nu stiam de asa ceva! :)

King of Kings
11th October 2006, 00:51
@Corozivu: Vreau doar sa shtiu daca aceasta imagine este din filmul despre care vorbeshti.

http://www.kehoe73.freeserve.co.uk/captionsmall240405.gif

Corozivu
11th October 2006, 01:36
^ Da, Big show varianta star trek

milanezu
11th October 2006, 09:16
Pareri despre "The Marrine"? Se va chinui cineva sa downloadeze filmul?

Un film mediocru spre slab, ca orice film facut de WWE, banuiesc! :rolleyes:

Eu am vazut recent o parte din See No Evil (n-am avut rabdare sa ma uit la tot desi imi plac la nebunie filmele Horror), un film penibil si plin de clisee ... si poate ca m-am obisnuit eu cu Glenn Jacobs insa chiar nu mi se pare ca arata chiar atat de infricosator ...

eu sigur voi downloda.
de obicei ma uit la toate filmele in care apar wrestleri.

Heath Scumm
11th October 2006, 09:35
Ai vazut si See No Evil? Ce parere ai avut despre el?

milanezu
11th October 2006, 10:07
apoi mi-a placut.
avand in vedere ca a avut un buget de 10 milioane au reusit sa faca un film de categorie B.
kane joaca destul de bine.
dar pana la urma binele invinge raul.

Heath Scumm
11th October 2006, 10:43
avand in vedere ca a avut un buget de 10 milioane au reusit sa faca un film de categorie B.

Asta ce inseamna? E de bine sau de rau?

milanezu
11th October 2006, 10:50
atata timp cat filmul a obtinut 15 mil din vanzari inseamna ca e de bine.
si-au recuperat investitia.
in filmul lui john cena s-a investit cam 15-20 mil.
cred ca si acest film isi va recupera banii.
initial acest rol trebuia jucat de stone cold dar din cauza concedierii din 2004 a cazut aceasta varianta.
in film cena si-a facut toate cascadoriile.

Heath Scumm
11th October 2006, 10:53
Care sunt categoriile filmelor? Ce inseamna un film de categoria B?

thunder_liger
11th October 2006, 13:03
categoriile ar fi A,B si C .

A este Heat,Scent of a Woman ...
B cicichan bate pe vandam,choi li se lupta cu 30 de chinezi odata,drunken style is the best..get down,get down again..they want to steal my tortillas,i'm gonna kill the,rambo swarzenneger
C - poti sa consideri aceasta categorie ca lower B class :)

cutuma
11th October 2006, 13:09
get down,get down again..they want to steal my tortillas

This summer .. Arnold Swartzeneger is ... NOOOOOOOO .... Little Tortilla Boy =))

On-Topic : Nu e de ajuns ca nu-l suport pe Cena la RAW, sa ma uit si la filme cu el? :O

Heath Scumm
11th October 2006, 13:38
^ Shhhhhh! S-ar putea sa te citeasca vreun fan infocat de pe forumul TV Sport si ulterior sa fie atat de dezamagit de comentatorul sau favorit (care, vezi tu :rolleyes: tine cu "baietii buni") incat sa nu mai iubeasca pro-wrestlingul, sa se apuce de droguri, sa cheltuie alocatia pe bautura si t@rfe ieftine si alte d-astea ...

Ma gandesc serios daca sa-ti editez postul pentru a cruta sanatatea mentala a eventualilor vizitatori ...

Listen to me! No! Listen to me, DECRET! You gotta ... Listen! You gotta get out of here! They're tryin' to steal my tortillas!

Heath Scumm
18th October 2006, 13:25
Un prim review legat de "The Marine" ...

Probably the most insane rush of andrenaline I've ever OD'd on while watching a film but don't let that or the trailers make you think that it's your average action flick with the usual clichés because like the precious blood inside of an animal it's full of surprises and a couple of twists that you won't expect. :D

Darius
19th October 2006, 13:26
Cine l-a scris?

Big Sexy
19th October 2006, 13:46
Probabil producatorul filmului cand si-a data seama la final ce a iesit. Internetul iti ofera avantajul anonimitatii, stii?

Am sa aniversez vizionarea completa a celui de-al 45-lea show CZW vazut de mine cu vizionarea acestui film. Pana acum nu am vazut nici un show CZW complet si nici nu intentionez.

Heath Scumm
19th October 2006, 14:58
Cine l-a scris?

Un fan oarecare ... insa mie mi s-a parut amuzant mini-review-ul!

Ratonu
31st October 2006, 17:18
Am vazut ieri "Nacho Libre", o comedie despre un tanar mexican care lucreaza ca bucatar la manastirea unde a fost crescut si viseaza sa devina luchador. Mi s-a parut simpatic (in that Jack Black kinda way), cu imaginea si coloana sonora foarte bine realizate si cu ceva manevre deloc rele. Printre interpreti se afla si Silver King. I-am dat nota 6.

Mike^
1st November 2006, 15:34
Gah Nacho Libre nu e asa de fain...Filmul meu preferat cu wrestling va ramane intotdeauna "Ready to rumble" :lol: Il ador, e crima :lol:

PSYCHO
10th November 2006, 19:14
Azi, vineri 10 noiembrie, pe Pro Tv la ora 0:30 va fi filmul Pastorul cu Roddy Piper ...

Darius
10th November 2006, 19:17
Mulţam de pont.:ok: Am văzut mai demult un film cu Piper, se poate să fi fost ăsta.

PSYCHO
17th November 2006, 15:23
In sfarsit am vazut si eu "Ready to rumble"! Super tare filmul! M-am spart de ras! O comedie excelenta!

PSYCHO
24th December 2006, 09:39
In momentul asta e pe Antena 1 "Santa With Muscles" cu Hulk Hogan! Ce tare e filmul! Probabil voi l-ati vazut deja, mie mi-a scapat! In filmul asta Hogan e Face si spiridushul e Heel! :D

Heath Scumm
24th December 2006, 16:30
Seen it ... kinda weak! ca orice film al lui Hogan! :D

Darius
24th December 2006, 16:46
L-am vãzut de vreo trei ori pânã acum. Hazlios rãu.:D

milanezu
25th December 2006, 00:18
tocmai am vazut gridiron gang cu mister coach the rock.
mi-a placut foarte mult.
rock rules!!!!!!

Ratonu
25th December 2006, 11:17
Eu am vazut ieri pe HBO "The Rundown", tot cu The Rock. Simpatic.
"Santa with Muscles" l-am vazut de vreo 2 ori... Penibil, la fel ca si "Mr. Nanny".

PSYCHO
25th December 2006, 11:26
Acuma am vazut "Santa's Slay" cu Goldberg ... Criminal Mosh Craciun asta! :drak:

Mike^
7th January 2007, 22:00
Am vazut ieri pe ProTV filmul "Fearless" cu Jet Li, in care este un luptator englez, Hercules O'Brien, jucat de fostul campion NWA Intercontinental Tag-Team (impreuna cu Big Jon Heidenreich), Nathan Jones. A inceput cariera in WWA, unde a avut un mic feud cu Scott Steiner. Dupa acest feud, amandoi au mers in WWE, iar Nathan a devenit protejatul lui Undertaker, chiar fiind tag-team partner cu acesta, impotriva lui Big Show si A-Train. A luptat si in OVW, pentru a isi dezvolta calitatile de wrestler...Tot ce pot sa spun este ca e un MONSTRU de om :D A mai avut o aparitie si in Troia, la inceput, in bataia contra lui Ahile...Cei care ati vazut, ma intelegeti de ce spun ca e un monstru.

P.S.: Filmul a fost super, Jet Li ROCKS! :D

clau_goll
7th January 2007, 22:28
oh no..cel care a avut o "lupta cu ahile"?
daca este de cine vorbesc eu..este un munte..un animal:))

milanezu
7th January 2007, 22:33
a avut timp sa devina animal dupa 8 ani de puscarie.
in puscarie a inceput sa faca powerlifting si de aceea a ajuns monstrul care este acum.

Big Sexy
7th January 2007, 23:13
puteams a jur ca tipul e wrestler, am urmarit filmul si ma tot intrebam de unde imi e cunoscut tipul ala. Multumesc mult de lamurir, a crescut inima in mine!

Heath Scumm
7th January 2007, 23:47
I remember Nathan Jones ... mediocru spre slab luptator! Abilitati de Mike Knox, cam asa!

Darius
9th January 2007, 10:38
Am fãcut ºi eu rost de Marine, filmul cu Cena. Nu ºtiu ce m-a apucat sã-l dau jos.:D Cred cã fuga dupã un ratio bun de fapt.:D
Încã nu l-am vãzut.

milanezu
10th January 2007, 01:41
eu l-am vazut.
gridiron gang cu rock ii mai bun ca marine cu cena.

clau_goll
10th January 2007, 10:36
e un film santa's slay..cu goldberg..un mos craciun care omoara lumea..e sooper..goldberg face si un spear odata :))

PSYCHO
10th January 2007, 10:47
e un film santa's slay..cu goldberg..un mos craciun care omoara lumea..e sooper..goldberg face si un spear odata :))

L-am vazut recent ... Super filmul! ... La sfarsit, dupa credits, sta Goldberg si se uita pe lista neagra si spune "Who's Next?" ... Oricum, m-am spart de ras knd l-am vazut cu barba aia ... Sau la sfarsit knd avea infatzisare de biker ... Faza aia cu biletele de avion m-a dat gata ... "Mr Satan?" ... "Actually is Shaten!" :ras-plans:

clau_goll
10th January 2007, 18:26
da....este sooper...mai ales cand a vrut unu sa dea in el...=))..
exact..la sf a fost sooper..s-a cuminttit!!!=))

PSYCHO
1st February 2007, 13:51
A aparut pe la sfarsitul lui 2006 un film cu Kane! "See No Evil" se numeste filmul! L-a vazut careva? Am observat k este si pe XWT la sectiunea Wrestling Films ...

Darius
2nd February 2007, 12:38
Filmul a apãrut pe May 19th. Nu ºtii faza?:D

Big Sexy
2nd February 2007, 14:50
Am vazut niste imagini cu Kevin nash intr-un film pe care l-am luat de curand - Grandma's Boy! O sa ma uit la el azi (sper) si va povestesc dupa.

PSYCHO
2nd February 2007, 15:18
Am vazut niste imagini cu Kevin nash intr-un film pe care l-am luat de curand - Grandma's Boy! O sa ma uit la el azi (sper) si va povestesc dupa.

Am vazut filmul! Nash apare doar la inceput! Oricum, tare filmul! Junkers stuff!

Darius
4th February 2007, 00:31
N-am vãzut nici un film cu Nash pânã acum... A fost ºi la TV sau îl ºtiþi doar de pe PC-uri?

Reaper
4th February 2007, 09:44
Nici macar "The Longest Yard"? <-- asta nu stiu daca a aparut la TV (poate pe HBO), dar a fost prin toate calculatoarele la vremea lui.

milanezu
4th February 2007, 18:21
N-am vãzut nici un film cu Nash pânã acum... A fost ºi la TV sau îl ºtiþi doar de pe PC-uri?

este un film cu nash dead or alive.
ii din 2006.

Reaper
4th February 2007, 18:38
^ E un fel de Charlie's Angels.
Ar putea fi tot roster-ul TNA-ului in filmul ala si tot nu m-as uita la el.

silversky
17th February 2007, 18:14
Trailerul noului film cu Steve Austin - "The Condemned" : click (http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1953053988)

thunder_liger
17th February 2007, 20:10
Am vazut si eu : One man army Steven Rambo Austin ;)

r0bby
17th February 2007, 21:40
De curand am vazut The last yard sau mai poate fi gasit sub numele de Echipa Sfarma-Tot.In film joaca si The Great Khali in rolul unui detinut.Un fost jucator din NFL ajunge dupa gratii si este obligat de catre directorul penitenciarului sa formeze o echipa de fotbal american de detinuti ce va juca contra gardienilor.Imi amintesc o faza din film cand Khali marcheaza un TouchDown cu vreo 4-5 gardieni ce trageau de el :happy.Este un film amuzant si bun,vi-l recomand.

PSYCHO
24th March 2007, 03:55
Diamond Dallas Page hasn’t been involved in pro wrestling as of late, and has shifted his gears towards his acting career. He has begun work on the upcoming films Gallowwalker, starring Wesley Snipes, and Horrorween, both scheduled for 2007 releases. He has been cast in another film, Knight Fever, scheduled for a 2008 release which will also feature Al Snow and Jacqueline Moore

PWInsider

RockBerg
24th March 2007, 14:22
S-a lansat direct pe DVD "Half Past Dead 2" cu Goldberg si Kurupt...acu' o saptamana si ceva.Al naibii daca gasesc un torrent cu asa ceva.
Abia am gasit Santa's Slay...dar si ala cu vreo 2-3 seederi.

Stiu ca primul Half Past Dead a fost jalnic,cu Steven Segal in rol principal.

cain.marko
25th March 2007, 09:48
daca e sequel si direct pe dvd => puuure caca

in The Longest Yard joaca: Khali, Goldberg, Kevin Nash, Stone Cold Steve Austin, Bob Sapp.

Reaper
25th March 2007, 10:31
jalnic,cu Steven Segal in rol principal.
pleonasm :D

RockBerg
25th March 2007, 13:06
Abia am gasit Santa's Slay...dar si ala cu vreo 2-3 seederi.
Erau 4 seederi,luam doar de la 2 dar e gata.
90KB/s.

r0bby
25th March 2007, 13:18
daca e sequel si direct pe dvd => puuure caca

in The Longest Yard joaca: Khali, Goldberg, Kevin Nash, Stone Cold Steve Austin, Bob Sapp.

Eu nu l-am observat pe Kevin Nash.

Reaper
25th March 2007, 13:23
Cand vezi asta tre' sa-ti dai seama ca si Kevin Nash era pe undeva pe-acolo: http://www.imdb.com/gallery/granitz/3098/BillGoldbe_Grani_5049856_400.jpg.html?path=gallery&path_key=0398165&seq=88

r0bby
25th March 2007, 13:34
Da,era Guard Engleheart.

Mike^
25th March 2007, 15:58
r0bby, yup, era cel cu sfarcurile intarite :ras-plans: God i really liked that movie :lol:

PSYCHO
25th March 2007, 17:50
Caut de mult filmul asta! In sfarsit l-am gasit ... The.Longest.Yard[2005]DvDrip[Eng]-aXXo ... 110 Seeders / 119 Downloaders ... asa k se pare k azi ma si uit la el! :yeah:

RockBerg
25th March 2007, 18:00
Caut de mult filmul asta! In sfarsit l-am gasit ... The.Longest.Yard[2005]DvDrip[Eng]-aXXo ... 110 Seeders / 119 Downloaders ... asa k se pare k azi ma si uit la el! :yeah:
aXXo is the best.

Dupa nr. de seederi miroase a t.spy.com :D

Reaper
25th March 2007, 20:49
Cel mai bun motor de cautare pentru torrente este www.torrentz.com
Cuprinde cele mai populare site-uri de torrente care nu necesita membership: torrentspy.com, torrentportal.com, thepiratebay.org, mininova.org, mininova.org, snarf-it.org, etc, etc, etc... Dovada: http://www.torrentz.com/search?x=0&y=0&q=the+longest+yard

PSYCHO
26th March 2007, 23:48
Am vazut in sfarsit "The Longest Yard"! Excelent! ... Si fazele cu Kevin Nash si steroizii & sub efectul estrogenului au fost bestiale! Eu nu-l vad cu ochi buni pe Goldberg daca vine in TNA! :D ... Sigur o sa se razbune Nash si-ii pune laxative in apa! :ras-plans:

RockBerg
27th March 2007, 01:14
Am vazut in sfarsit "The Longest Yard"! Excelent! ... Si fazele cu Kevin Nash si steroizii & sub efectul estrogenului au fost bestiale! Eu nu-l vad cu ochi buni pe Goldberg daca vine in TNA! :D ... Sigur o sa se razbune Nash si-ii pune laxative in apa! :ras-plans:
Nu prea vine Goldberg in TNA.
A semnat cu SpikeTV pentru reality-show-ul Bullrun.

PSYCHO
27th March 2007, 08:39
Na bine! Pot sa apreciez macar talentul lui Bob Sapp? Daca nu stiam cine e, sigur ziceam "ce e cu looseru ala?" ... Insa pe bune, Nash si Sapp au jucat cel mai bine in filmul asta!

Nu prea vine Goldberg in TNA.
A semnat cu SpikeTV pentru reality-show-ul Bullrun.

K fan Goldberg, ma bucur k nu vine in TNA! Sa zicem k sunt mai mare fan TNA decat Goldberg! Insa sunt mai dezamagit de booking-ul TNA in aceste momente! Si nu as vrea sa apara Goldberg si sa f**a meciul unui atlet cum e Samoa Joe, care oricum are de suferit dupa apritia "olimpicului" ...

RockBerg
7th May 2007, 03:29
Am vazut The Condemned.
Cel mai bun film WWE.

Lots of cruelty/violence.

Heath Scumm
7th May 2007, 09:34
Is Stone Cold going 3:16 on their asses?

Life
7th May 2007, 10:40
Am vazut filmul cu Cena care mi s-a parut patetic , Cena avand rol de Superman ! Insa flimul cu Stone Cold e mai bun decat as fi crezut ! Cel putin mie mi-a placut !

RockBerg
7th May 2007, 11:31
Is Stone Cold going 3:16 on their asses?
Stone Cold kicketh much ass !
Vinnie Jones e criminal in toate sensurile cuvantului.

Daca ar fi sa-i dau un rating fata de celelate filme WWE ar lua 8/10.
The Marine 2/10 (filmul e absolut retardat si nu pt. ca e Cena acolo,cea mai misto prezenta o are Robert Patrick,pacat ca nu e valorificat ca villain,filmul era de nota 6/10 daca nu erau ultimele 25 minute in care pur si simplu isi bat joc de privitor,adica da-o p... mea de treaba,ce se intampla acolo e de ras si pentru un kid de 3 ani)...See No Evil 6/10 (garbage for the teeny masses who swallow anything).

Totusi tineti cont ca-i dau nota asta ca film de actiune,nu cine stie ce opera de arta cu imense implicari emotionale ffs.

Dr. Pinyada
13th May 2007, 17:51
Am descoperit o pagina interesanta, care inventariaza toti (cred ca este completa lista) wrestlerii care au aparut in filme sau productii de lung metraj. Savurati.

http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/Movies/actors.html

buticut
13th May 2007, 17:54
Dr. Pinyada, check http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=5505&highlight=wrestlers+hollywood

RockBerg
13th May 2007, 18:05
Am descoperit o pagina interesanta, care inventariaza toti (cred ca este completa lista) wrestlerii care au aparut in filme sau productii de lung metraj. Savurati.

http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/Movies/actors.html
COOL.

Lipseste Half Past Dead 2 (May 2007) cu Goldberg. :D

buticut
13th May 2007, 20:57
^Yeah I know. Nici nu mi-am dat seama ca a fost lansat deja, pana cand am vazut posterul in avatarul cuiva de pe messenger cu Goldberg in prim-plan :D.

Dr. Pinyada
13th May 2007, 21:27
Da, aveti dreptate.
Am remarcat si titlul foarte sugestiv "Santa's Slay" din lista. Nu imi era cunoscut acest titlu pana acum... Un Mos Craciun ucigas... sigur, ideea asta stupida nu este noua, cine ar putea uita asemenea momente ale dezgustului umoristic precum "Santa Claws" sau "Silent Night, Deadly Night"? Dar ideea unui Goldberg in costum de Mos care decapiteaza copii nu poate decat sa imi reseteze creierul de fiecare data cand incearca sa vizualizeze...

buticut
13th May 2007, 22:21
^Let me help you...
http://www.media8ent.com/m8/posters/santas_slay/07_small_santa.jpg

:D

RockBerg
13th May 2007, 23:31
Da, aveti dreptate.
Am remarcat si titlul foarte sugestiv "Santa's Slay" din lista. Nu imi era cunoscut acest titlu pana acum... Un Mos Craciun ucigas... sigur, ideea asta stupida nu este noua, cine ar putea uita asemenea momente ale dezgustului umoristic precum "Santa Claws" sau "Silent Night, Deadly Night"? Dar ideea unui Goldberg in costum de Mos care decapiteaza copii nu poate decat sa imi reseteze creierul de fiecare data cand incearca sa vizualizeze...
Il am eu...la inceput e foarte tare.
Ii face varza pe toti.

In rest doar am "derulat" prin film.

Sigur e mai bun Half Past Dead 2.Macar seamana a Death Warrant (http://www.imdb.com/title/tt0099385/) cu legenda VHS Van Damme. :D
Pacat ca e Kurupt in film.
Stupid directors.Everyone can make it in the US of A.

Dr. Pinyada
14th May 2007, 02:29
Multam, buticut. Desi imaginea asta imi va bantui copilul interior timp de decenii. Dar a meritat. Poate asta ar trebui sa fie gimmick-ul lui de revenire.. un Mos Craciun sociopat. Si poate Hulk Hogan ar putea reveni drept o dadaca morocanoasa.

PSYCHO
25th May 2007, 21:00
Am vazut pana la urma si eu "Half Past Dead 2"! Cam aiurea ... Insa mai e nevoie si de filme de astea "psihologice" uneori! :)

Saracu Kurupt! :D

http://img520.imageshack.us/img520/3078/bscap0000hb6.jpg

PSYCHO
1st July 2007, 14:35
Am vazut la TV ca urmeaza sa apara o comedie cu The Rock in care el e jucator de fotbal american si descopera ca are o fiica de 7 ani ... Fimlul e realizat de Disney, deci trebuie sa fie bun! :D

ThePhenom
1st July 2007, 18:49
Am vazut la TV ca urmeaza sa apara o comedie cu The Rock in care el e jucator de fotbal american si descopera ca are o fiica de 7 ani ... Fimlul e realizat de Disney, deci trebuie sa fie bun! :D

Cred ca o sa fie super tare!:happy

Rey619Mysterio
3rd July 2007, 20:08
:) mi-a placut filmul lui Kane(See no Evil),cel al lui Stone Cold(The Condamned),cel al lui The Rock(Gridiron Gang) si al lui Rey Mysterio(Freddy VS Jason) :D niste filme ce au avut succes...aceste filme mi-au placut cel mai mult( din cele facute de Wrestleri)...dar voua? :)

Reaper
3rd July 2007, 22:33
1) See no Evil sucked - nu-mi plac slice'em up -urile oricat de gory ar fi.
2) The Condamned - am auzit lucruri bune despre asta, dar nu l-am vazut inca.
3) Gridiron Gang - Rock are niste filme bunicele (zic bunicele pt ca, in general, mie nu imi plac filmele de actiune) , dar de asta chiar nu am auzit
4) Freddy VS Jason - a trebuit sa caut pe imdb ca sa vad ca in filmul asta Rey a avut rolul de Jumper (uncredited); what the hell does that mean? pt pareri despre film cititi punctul 1)

Mike^
4th July 2007, 14:15
Reaper, Gridiron Gang e un film interesant, mi-a placut, un film despre o scoala de corectie pentru tineri in care The Rock impreuna cu X-Zibit sunt...well, nu sunt chiar gardieni, sunt ceva consilieri, eff knows...Si impreuna se decid sa porneasca o echipa de fotbal american, fara sa tina cont de bandele in care erau X si Y, fara sa tina cont de rasa, etc. Un film bun, mi-a placut.

RockBerg
4th July 2007, 14:55
Reaper, Gridiron Gang e un film interesant, mi-a placut, un film despre o scoala de corectie pentru tineri in care The Rock impreuna cu X-Zibit sunt...well, nu sunt chiar gardieni, sunt ceva consilieri, eff knows...Si impreuna se decid sa porneasca o echipa de fotbal american, fara sa tina cont de bandele in care erau X si Y, fara sa tina cont de rasa, etc. Un film bun, mi-a placut.
Ai inceput bine dar cand ai zis Xzibit s-a dus tot interesul.

Mike^
4th July 2007, 15:56
:D Hey, in filmul asta chiar se potriveste. Am ascultat rap la viata mea, nu pot sa spun ca ma omor dupa el, dar in film joaca bine fiindca nu are prea multe de schimbat :) Rolul vietii lui :D Uita-te la film, e fain. I mean, for eff's sake, The Longest Yard e naspa doar fiindca joaca Nelly in el? :D

clau_goll
7th July 2007, 22:16
In Filmul Reno 911 a avut the rock o aparitie mica de cateva minute..ca apoi a explodat bomba cu el..:cry: ( the rock a ajuns in jober in filme..aparitii de 3 min):cry:

silversky
22nd July 2007, 01:36
În "Yours, Mine and Ours" (2005) (http://www.imdb.com/title/tt0443295/) cu care mi-am pierdut vremea asearã (nu vi-l recomand, e slabuþ rãu de tot) sunt douã secvenþe în care apare o babã sonatã, fan WWE, care atunci când e lãsatã singurã, în loc sã aibe grijã de copii se duce ºi se uitã la wrestling. Astea sunt de fapt singurele faze faine din film :)

http://img440.imageshack.us/img440/6757/bscap0001zs1.jpg

http://img261.imageshack.us/img261/3015/bscap0000ba8.jpg

ThePhenom
22nd July 2007, 17:01
^Suna tentant titlul filmului si faza cu baba e penala!!Cred ca il iau...

silversky
23rd July 2007, 00:47
Nu se meritã, o sã pierzi o orã ºi jumãtate aiurea. Mai bine cautã Harry Potter 5 :D

cutuma
23rd July 2007, 01:05
^you're shitting me right?

LaParka
23rd July 2007, 01:25
Mai bine cautã Harry Potter 5 :D
OWNED :happy

Heath Scumm
23rd July 2007, 09:20
Mai bine cautã Harry Potter 5 :D

:cry: ... PWNage complete

RockBerg
23rd July 2007, 11:06
Nu se meritã, o sã pierzi o orã ºi jumãtate aiurea. Mai bine cautã Harry Potter 5 :D
Eu caut Harry Potter - Unrated Limited Edition,sample below.

http://i18.tinypic.com/4uy3l0m.gif

LifeHeartLHW
23rd July 2007, 12:33
http://www.mov.com.tw/movie/albums/2006/normal_wrestlemaniac.jpg
Director: Jesse Baget
Genre: Horror
Cast: Rey Misterio Sr., Irwin Keyes, Adam Huss, Leyla Razzari, Margaret Scarborough.

On their way to Caba San Lucas, the cast and crew of a low-budget film get lost and come upon "La Sangre De Dios", a ghost town with a spine-tingling legend about an insane Mexican wrestler. The leader of the pack and first time director, Alphonse, likes the town's gritty appearance and decides it would be the perfect setting for his film. The crew positions the camera and snaps on the lights. When Alphonse yells "Action!", it arouses the famous and now insane Luchador, "El Mascarado" (The Masked Man), who begins a game of his own. One by one, the cast and crew are snatched, beaten and dragged to a bloody death. The few left alive must figure out how to beat the wrestler at his own deadly game, or die trying.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=KldPXfcoWQg

La vazut cineva?
----------------------------------
O parte dintr-un serial cu mult succes in America si Italia:
http://www.youtube.com/watch?v=xPILoVfHfbc

Heath Scumm
23rd July 2007, 13:12
@WrestleManiac

LAWL ... a serial killer Luchador ... What will they think of next? :rolleyes:

RockBerg
23rd July 2007, 13:24
Cast: Rey Misterio Sr., Irwin Keyes, Adam Huss, Leyla Razzari, Margaret Scarborough.

La vazut cineva?

Lamest thing I've seen lately.

Ma intreb cum pot baga atata rahat intr-un trailer/film.
Ceva mai jos decat The Marine. :D Remember kids,when you think you've seen the worse...you're wrong. :ok:

Heath Scumm
23rd July 2007, 13:25
Rey Misterio SR. ... incercand si el :D

Oare tatuajul ala e real si daca da, oare l-a invatat fiu-su cum si unde sa si-l faca?

cutuma
23rd July 2007, 13:37

They pulled one before : http://www.youtube.com/watch?v=TctFKDQxlw4

ThePhenom
23rd July 2007, 14:53
Eu caut Harry Potter - Unrated Limited Edition,sample below.

http://i18.tinypic.com/4uy3l0m.gif

:ras-plans:....Numai la de astea te gandesti :ras-plans:

Big Sexy
23rd July 2007, 15:14
cred ca am sa recomand asta domnilor de la CNA, sigur vor reanaliza mutarea de la ora 11.00 a wrestlingului. :drak:

http://www.mov.com.tw/movie/albums/2006/normal_wrestlemaniac.jpg

La vazut cineva?
----------------------------------

RockBerg
23rd July 2007, 16:11
:ras-plans:....Numai la de astea te gandesti :ras-plans:
Ba,tie nu ti-e rusine sa te uiti la mizerii din-alea ? :happy

Ziceti ma,il are careva ? :D

thunder_liger
26th July 2007, 00:35
Tocmai e o panarama de film pe national tv, http://us.imdb.com/title/tt0108277/fullcredits#cast .. ii zice T2000 ..da prima bataie a fost vs Paul Wight ;)

RockBerg
26th July 2007, 01:24
Tocmai e o panarama de film pe national tv, http://us.imdb.com/title/tt0108277/fullcredits#cast .. ii zice T2000 ..da prima bataie a fost vs Paul Wight ;)
Vad ca-s nume grele din filme VHS.

Bolo Yeung,Matthias Hues (blondu' ala rau :D),Billy Blanks (Tae Bo).

thunder_liger
26th July 2007, 09:21
Bolo Yeung,Matthias Hues (blondu' ala rau :D),Billy Blanks (Tae Bo).

Cremme de la cremme :) Cand am vazut prima bataie penibila am vrut sa inchid tv-ul dar imdb-ul zicea ca e si master Wally Jay (hawaii ju jutsu legend) ... pan la urma m-am trezit ca am vazut juma de film pentru o aparitie de 1 min a maestrului :)) teh old tricks

Freedom
4th August 2007, 01:40
Tocmai am vazut un film cu Goldberg.Filmul se numeste "Half Past Dead 2" si e destul de bun si Bill se descurca binisor...:D

LaParka
4th August 2007, 01:49
you have to be shittin' me....

Freedom
4th August 2007, 15:11
Why??I think that Goldberg was good....

RockBerg
4th August 2007, 18:05
you have to be shittin' me....
Keep your scatology fantasies to yourself man. :D:happy
Goldberg was the shit. :D :happy

Freedom
4th August 2007, 20:36
Glodberg sucked in wrestling , dar in filmul asta a jucat binisor(facand comparatie cu ceilalti actori din film).

RockBerg
5th August 2007, 11:20
Glodberg sucked in wrestling , dar in filmul asta a jucat binisor(facand comparatie cu ceilalti actori din film).
Tocmai ai semnat actele pentru 2 saptamani in Banville,Ohio.
j/k dude,carry on. :happy

Big Sexy
5th August 2007, 18:21
In film a fost naspa insa in ring Goldberg a fost intensitatea in persoana. Cred totusi ca tu nu vorbesti de "Mr. Who's Next" ci de un tip Glodberg.

Sagittarius
5th August 2007, 20:22
Hulk Hogan mi-a placut foarte foarte in "Mos Craciun cu muschi". Este un tata foarte bun, un familist convins dar si un comediant. Cat despre John Cena in "Manhunt"... imi aminteste de jocul Man Hunt care este o porcarie care promoveaza metodele de omucidere. La cat de smecher se da Cena nu ma mira. Foarte frumos ca ai cautat atata ;).

Freedom
5th August 2007, 20:36
In film a fost naspa

Depinde cu cine il compari....

insa in ring Goldberg a fost intensitatea in persoana.

De ce ???pentru ca era un "mare pachet de muschi" si avea parte de o intrare pe cinste.....????....Cu tot respectu' dar Goldberg nu a fost un wrestler atat de "dominant"(poate pentru marks), avand marea majoritate a meciurilor cu jobberi.....

Reaper
5th August 2007, 20:44
^Te pupa HitScum.
Si acum pentru raspunsul meu: Da! Am fost (si sunt) un Goldberg mark. Poate daca as vedea acum totul din nou mi-as shimba parerea, dar nu vreau asta. Toate lucrurile care mi s-au parut interesante cand eram copil si pe care le-am revazut m-au facut sa spun "What the f*ck was I thinking?!"
Goldberg rulz! ('cause I don't wanna kill my inner child)

LaParka
5th August 2007, 21:37
^cam asa stau lucrurile si pentru mine.....in perioada aia(dupa cruiseri)mi se parea printre singurii legit athletes,restul era "numai gura de ei".in amalgamul ala de "vedete"(Macho Man,Sycho Sid )Goldberg era gura de aer proaspat,chiar ma facea sa zic "ce mama dr....",insa ma abtineam imediat fiindca eram supravegheat :).

inca si acum imi place,dar probabil din cauza faptului ca in perioada asta,majoritatea wrestlerilor sunt "falsi"(Batista,Kahli,etc.).ma cam doare sa o spun insa WWE-ul ar avea nevoie mare de un tip ca Goldberg in perioada asta insa din fericire/tristete(depinde cum privesti lucrurile),el e prea egoist pentru o intelegere.

^Te pupa HitScum.

hey,poate chiar nu ii place tipul.si chiar daca ar fi cum zici tu,nimic nu se compara cu tipul care il considera pe Super Dragon o legenda :)

Freedom
5th August 2007, 21:58
Da! Am fost (si sunt) un Goldberg mark

Poate daca prindeam acea perioada a wrestlingului aceiasi parerea o aveam si eu.

hey,poate chiar nu ii place tipul.si chiar daca ar fi cum zici tu,nimic nu se compara cu tipul care il considera pe Super Dragon o legenda

Eu am impresia ca tu ai ceva impotriva mea!!!!Nu fac nici o concurenta cu nici un tip sau sa fac pe placul lui HitScum, ci doar imi exprim parerea mea personala!!!!

LaParka
5th August 2007, 22:01
^dude,eu practic am incercat sa-ti iau apararea apararea:ok:
hint:vorbeam de tine si "tipul" era Goldberg.

Freedom
6th August 2007, 00:52
^dude,eu practic am incercat sa-ti iau apararea apararea:ok:

My bad man!!!Probabil am inteles cu totul altceva....

RockBerg
6th August 2007, 01:11
inca si acum imi place,dar probabil din cauza faptului ca in perioada asta,majoritatea wrestlerilor sunt "falsi"(Batista,Kahli,etc.).ma cam doare sa o spun insa WWE-ul ar avea nevoie mare de un tip ca Goldberg in perioada asta insa din fericire/tristete(depinde cum privesti lucrurile),el e prea egoist pentru o intelegere.

Problema nu sunt banii la WWE.
Niciodata nu cred ca au fost.

Goldberg nu e acolo din alte motive:

1.Cena. (Goldberg nu ingenuncheaza la asa ceva,motiv pentru care a plecat...la fel ca si Christian si altii.Cand zic Cena ma refer la noul look WWE nu numai la John Cena.)
2.Nu e "prieten" cu Triple H deloc. :D
3.Nu conteaza ca Goldberg nu era un om "dedicat" wrestling-ului,conteaza imaginea pe care o avea,era credibil in ring...si era un atlet.John Cena parca e o guma.Batista se impiedica in propriile picioare.Khali merge in slow-motion...etc.

Heath Scumm
6th August 2007, 09:56
hey,poate chiar nu ii place tipul.si chiar daca ar fi cum zici tu,nimic nu se compara cu tipul care il considera pe Super Dragon o legenda :)

Nici eu n-am inteles prea bine ce-ai zis ...

Eu n-am zis niciodata ca Super Dragon e o legenda, nici nu va fi vreodata, e doar un wrestler Indy care-mi place foarte mult ...

buticut
8th August 2007, 23:04
Lamest thing I've seen lately.

Ma intreb cum pot baga atata rahat intr-un trailer/film.
Ceva mai jos decat The Marine. :D Remember kids,when you think you've seen the worse...you're wrong. :ok:

Agree!

BTW it's the worst :D. Now we are = :happy
On topic: The Rock va interpreta un rol secundar in filmul Get Smart.
Release Date: June 20th, 2008

silversky
11th August 2007, 13:46
Azi la ora 01:15 noaptea e programat la TVR 1 un documentar - "Generaþia wrestling (http://tvr.ro/program.php)". Nu se dau alte detalii, scrie doar cã e made in USA.

Big Sexy
11th August 2007, 17:14
O sa ma uit si eu, chiar sunt curios despre ce e vorba, eventual cineva sa inregistreze show-ul.

LaParka
11th August 2007, 18:09
Psycho??:)

ThePhenom
11th August 2007, 20:38
Azi la ora 01:15 noaptea e programat la TVR 1 un documentar - "Generaþia wrestling (http://tvr.ro/program.php)". Nu se dau alte detalii, scrie doar cã e made in USA.

Pare destul e interesant.Cu siguranta ma voi uita si eu.

silversky
12th August 2007, 01:37
LOL ! Meciuri de wrestling pe TVR 1 !
Nu e nici un documentar, transmit un PPV din 2000 de la o federaþie - iGeneration Wrestling. Prima datã când vãd meciuri de wrestling subtitrate :D

Au scris la început cã e partea I, deci o sã fie cândva ºi partea a doua. Meciurile sunt astea de mai jos:
The Road Warriors vs Public Enemy

The Barbarian vs Brutus Beefcake

Sweet Destiny vs Brandi Wine

One man gang vs Tatanka

Curt Henning vs Dennis Rodman.

atisha
12th August 2007, 09:57
candva, adica la noapte la 0.50.

Big Sexy
12th August 2007, 10:08
Si cuma fost traducerea? Profi sau nu? Ce am oftic e ca am stat pana pe la vreo 2 aseara si am uitat sa ma uit.

cain.marko
14th August 2007, 13:23
mutam posturile aiurea si am dat din greseala si acolo, nu mi-a placut deloc, m-a facut sa vreau sa ma uit la WWE iar. am vazut meciul: Barbarul vs Fortza Bruta, si niste umflate. meciuri slaaaaabe si uraaaaate.
comentariul initial, al celor doi, in engleza nu mi-a placut, nu prea aveau treaba, iar traducerea a fost double damage.

thunder_liger
14th August 2007, 13:44
am vazut doar One Man Gang vs Tatanka...am adormit..da pana sa atipesc am observat ca actiunea se petrece in Australia.

ThePhenom
14th August 2007, 17:45
^Da...Sambata am vazut tot iar duminica doar Curt Henning vs Dennis Rodman.

gaby1528
19th August 2007, 21:33
pt cei interesati de talentul actoricesc al lui goldberg,a aparut half past dead 2
http://www.mulinks.com/posters/HPD2.jpg

PSYCHO
19th August 2007, 21:40
pt cei interesati de talentul actoricesc al lui goldberg,a aparut half past dead 2

Nu mai e chiar asa de recent! :D

Am vazut pana la urma si eu "Half Past Dead 2"! Cam aiurea ... Insa mai e nevoie si de filme de astea "psihologice" uneori! :)

Saracu Kurupt! :D

http://img520.imageshack.us/img520/3078/bscap0000hb6.jpg

gaby1528
19th August 2007, 21:48
da,ma gandeam eu

Ratonu
22nd August 2007, 15:45
Am vãzut ºi eu "The Condemned"... naºpa, chiar dacã poþi trece peste absurditatea plotului. Fazele de acþiune bunã sunt puþine, dialogurile sunt jalnice, chiar ºi Vinnie Jones face un rol slab, iar morala filmului pare o chestie uºor ipocritã. Aproape 2 ore pierdute aiurea.

LaParka
23rd August 2007, 00:03
Rey Misterio SR. ... incercand si el :D

de ce nu....daca El Santo si Blue Demon au putut,de ce nu si el?:D
anyway,cica si Ultimo Dragon vroia sa faca un film/comic series....bineinteles,tot ceva wacky :)

relansat
30th August 2007, 15:52
Personal, mi`o placut The Condemned. Un film de actiune destul de frumusel :)

Heath Scumm
3rd September 2007, 16:46
Sondajul de astazi de pe www.bestmusic.ro

Cel mai bun actor este:

1. John Cena 172 39 %
2. 50 Cent 66 15 %
3. Keith Richards 16 4 %
4. Hilary Duff 95 21 %
5. Justin Timberlake 94 21 %

Total voturi: 443

Bineinteles ca si eu l-am votat pe Cena :D

RockBerg
3rd September 2007, 16:55
Bineinteles ca si eu l-am votat pe Cena :D
In aceeasi masura l-am votat pe 50 Cent.

BTW...de ce a ajuns atat de gay 50 Cent ? Timberlake + Timbaland in the same gangsta production ? Fuckin' lame,cocksucking lame.

Heath Scumm
3rd September 2007, 17:46
Juma de dolar a fost intotdeauna gay, doar ca voi ati fost orbiti de bling si n-ati vazut ...

RockBerg
3rd September 2007, 18:14
Juma de dolar a fost intotdeauna gay, doar ca voi ati fost orbiti de bling si n-ati vazut ...
Bling my fuckin' ass.You make generalizations.

His stuff was dope." Get Rich Or Die Tryin' " owned.
Asta se intampla mai cu toti...la inceput cand au ceva de zis sunt tari,apoi devin gay......la fel si Eminem.Infinity (primul lui album) nu se pune,ala era kkt. :D

PSYCHO
21st September 2007, 05:11
Tocmai am descoperit din intamplare filmul asta:

http://imdb.com/gallery/hh/1485189/HH/1485189/iid_1268488.jpg.html?path=pgallery&path_key=Schneider,%20Julia%20(II)

Final Draft (2007) ;)

Si cica e finalizat si Dark Rising (2007)

silversky
26th September 2007, 00:37
The Rock e în seara asta la Jay Leno. Sry cã anunþ aºa târziu, abia acum am aflat ºi eu. Începe peste vreo 10 minute (Antena 3). :D

PSYCHO
26th September 2007, 01:07
S-a terminat? Acuma am citit post-ul tau ... Sunt reclame in momentu' asta pe Antena 3 ...

Edit: Se pare ca mai e un pic ... Sa inteleg ca joaca intr-un nou film nu? :D

silversky
26th September 2007, 02:48
Da, ceva family movie.
Oricum, a fost plãcutã apariþia, zicea cã a luat lecþii de balet ºi pânã la urmã a ieºit cu Jay în faþa publicului ºi a fãcut o micã...plecãciune dinaia de balet (habar n-am cum se numeºte). Are o fetiþã de 6 ani, nu ºtiam. :)

PSYCHO
26th September 2007, 05:45
In caz ca mai e careva interesat, am prins reluarea si am inregistrat partea cu Piatra! :D

http://www.divshare.com/download/2108155-914

clau_goll
26th September 2007, 21:02
Mersi acum ma uit.Dar cand apare filmul acela cu el fotbalist?:D

PSYCHO
28th September 2007, 02:05

Se pare ca stiam de filmul asta inca din 1 Iulie! ... Un film la fel de agresiv ca Scorpion King! :)

PSYCHO
28th September 2007, 03:55
Apropo, devotamentul lui The Rock ptr trecutul sau:

Source: Wrestling Observer

- The Rock says in a new interview that The Game Plan will be the last movie which he is billed as Dwayne "The Rock" Johnson. According to the former WWE superstar, starting with his next film which comes out next month, Southland Tales, he will now be billed as just Dwayne Johnson. The Rock also says while he was wrestling, he never thought about getting into movies but thought about doing sitcoms.