View Full Version : WRM Awards 2004
Heath Scumm
6th December 2004, 12:06
La finele fiecarui an, in orice federatie resprectabila de wrestling din lume se acorda premii care onoreaza activitatea membrilor acelei comunitati. WRM nu face exceptie in acest sens.
Anul acesta vor fi acordate 2 premii majore ... deocamdata ;) . Daca credeti ca mai trebuie acordate premii de orice tip pentru activitatea WRM din anul 2004, va rog postati ideile in acest thread.
Match Of The Year - Vor fi nominalizate 5 lupte considerate a fi cele mai bune ale anului trecut. In postura de Comissioner al Lunii Decembrie, am dreptul sa nominalizez 3 dintre aceste lupte. Celelalte 2 lupte vor fi desemnate de voi, membrii acestei comunitati.
Cum veti desemna luptele candidate la Match Of The Year???
Veti cauta in arhiva(sub-forumul WrestleRoMania E-Fed) si veti nominaliza 3 lupte care vi s-au parut cele mai bune lupte din acest an.
Atat castigatorul cat si invinsul/invinsii luptei vor primi premii specificate ulterior deoarece scopul nostru ca federatie nu este acela de a castiga ci acela de a ne distra cat mai bine, de a gasi un mod prin care sa ne implicam intr-o activitate legata de pasiunea/obsesia ce ne uneste - WRESTLING-ul
Nominalizarile la Match Of The Year se vor face incepand cu data de 27 Decembrie iar premiile se va acorda in Ianuarie 2005.
Show-Man Of The Year - Acest premiu va fi acordat acelui luptator care s-a implicat cel mai mult in decursul anului ce a trecut in promovarea luptelor, crearea de conflicte si povesti in interiorul federatiei.Cu alte cuvinte, personajul definitoriu al anului 2004 in WRM. Asteptam nominalizari si in acest sens.Aici e 100% alegerea voastra!Castigatorul va fi si el premiat ;)
Heath Scumm
6th December 2004, 12:16
Castigatorul de la Match Of The Year va primi un Poster Original Imens cu STONE COLD STEVE AUSTIN de la un numar mai vechi al WWF Magazine din S.U.A. ! Posterul e impunator, are "autograf" si il prezinta pe Stone Cold cu centura de campion mondial WWF pe umar si cu microfonul in mana. E o postura caracteristica acestui personaj.
Invinsul/Invinsii de la Match Of The Year vor primi cate 2 postere de marime normala (insumate fac cat unul mare ;) ) cu luptatori ai caror nume le voi specifica ulterior ... deocamdata pot pune in joc un poster cu Raven, unul cu Jeff Hardy, unul cu AJ Styles, unul cu ABYSS si unul cu Petey Williams (toti luptatori in TNA). Va garantez ca posterele merita :ok: .
Cel cu RAVEN il am pe peretele meu ;) . O sa trebuiasca sa il dau jos si sa il ofer celui ce il merita(sau il cere). Sper sa fac rost de niste postere cu luptatori din WWE insa nu promit.
Heath Scumm
3rd January 2005, 20:29
In calitate de Fost Comissioner al lunii Decembrie,voi face 3 nominalizari pentru Lupta anului 2004. Celelalte 2 nominalizari le veti face voi, prin postare in acest thread!Votarea efectiva se va demara pe 10 ianuarie, vom vota pana pe 20. ;)
1. Decron vs Iceman vs The Anarchist - meciul cu cele mai multe posturi, un adevarat uragan intre cei 3 http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4564
2. Decron vs Fallen - cea mai spectaculoasa revenire din istorie, 1 contra 4, Decron a castigat-o :) http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4902
3. IceMan vs HitScum - Debutul a 3 luptatori de exceptie - Fallen, Colossus, Kaia ... lupta superba http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4008
4. IceMan vs The Sure Shot - primul meci uluitor din WRM, meci care a ridicat standardele mult peste ceea ce faceam pana atunci http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3981
5. Colossus vs Juggernaut O lupta uluitoare intre pesonaje ce pot fi incadrate ca upper midcarderi si care, mie personal, mi-a facut o placere deosebita sa o recitesc.
La Show-man of the Year, consider ca lupta se da intre Decron, IceMan si HitScum ... parerea mea ... exprimati-va opiniile in acest thread!
edit Big Sexy
Am mai adaugat 2 meciuri
Heath Scumm
4th January 2005, 19:06
Motivele nominalizarii celor 3 luptatori precizati anterior la Show-Man Of The Year ...
1. Decron - cel mai carismatic luptator "pozitiv" al WRM, fara indoiala No1 Face in 2004 ... trebuie sa mai amintesc realizarile lui in ring anul acesta???
2. Iceman - desi nu si-a specificat insa rolul pozitiv sau negativ in federatie si ramane inca in stadiul de "tweener", Iceman e fara indoiala cel mai bun atlet pe care l-am vazut anul trecut in WRM.
3. HitScum - personajul negativ prin excelenta, HitScum si-a asigurat un loc sigur in topul WRM prin tehnicile sale subversive. A avut cele mai multe promo-uri si interventii in 2004.
De mentionat e ca toti cei 3 nominalizati de mine sunt sau au fost campioni WRM WORLD ...
Astept si parerile voastre!:ok:
Heath Scumm
10th January 2005, 15:39
Nominalizati pe acest thread lupta anului si show-man of the year pana pe 20 ianuarie 2005!
Parerea mea e :
Lupta anului - Decron vs IceMan vs Anarchist
Show Man of The Year - HitScum
Daca aveti alte pareri, va rog sa vi le exprimati ;)
Heath Scumm
11th January 2005, 11:06
Doar la cele 2 categorii mentionate anterior se acorda premii materiale ... insa, vor mai exista inca 3 categorii care isi propun sa elogieze anul trecut in WRM ... castigatorii acestora vor fi numiti tot de catre voi! :ok:
Asadar, categoriile suplimentare sunt :
Finisher Of The Year - aici va trebui sa mentionati finisherul din WRM care vi se pare cel mai inovativ in anul cel care a trecut
Moment Of The Year - aici trebuie sa precizati postul care vi s-a parut cel mai reusit in anul care a trecut
Promo Of The Year - cel mai bun post de promovare a luptelor din threadul WRM News in anul trecut
Heath Scumm
11th January 2005, 11:10
Match Of The Year : Decron vs IceMan vs The Anarchist
Show-Man Of The Year : HitScum
Finisher Of The Year : Sky Fall - Fallen
Moment Of The Year : Revenirea incredibila a lui Decron din lupta Decron vs Fallen in cusca ... 1 contra 4
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4902
Promo Of The Year : Lupta din parcare intre Money Unltd. si Hardcore Squad ... postul poarta numele de Extreme War !
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3512&page=5&pp=15
Big Sexy
11th January 2005, 19:54
Match of the year: IceMan vs The Sure Shot
Showman of the year: Hitscum
Finisher of the Year: THE PITBULL SMASHDOWN
Moment of the year: Revenirea incredibila a lui Decron din lupta Decron vs Fallen in cusca ... 1 contra 4 - am copiat de la Stefan fiindca asta e si parerea mea si nu, nu sunt modest :)
Promo of the year: Decron vs Hardcore Squad
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=156413&postcount=54
Reaper
13th January 2005, 13:11
Ok, hai ca-mi dau si eu cu parerea. Am scanat vreo 2 ore E-Fed -ul si iata ce am hotarat:
Match of the year: Decron Vs Fallen
Showman of the year: HitScum
Finisher or the year: WhirlWind - Stryk3r + The Nosferat
Moment of the year: Revenirea lui Decron in lupta din cusca.
Promo of the year: Decron Vs Hardcore Squad
Heath Scumm
13th January 2005, 13:13
@ Reaper
Alege la Match Of The Year una dintre cele 5 nominalizate in postul numarul 3!
Reaper
13th January 2005, 13:24
Am schimbat alegerea. Dar de ce nu avem voie sa alegem din toate mecirule care au existat?
Nu mai conteaza. Am citit mai sus si m-am prins.
Edit HitScum
-----------------------------------------------
Bravo!
Big Sexy
15th January 2005, 23:30
Eu am citit pe fuga toate luptele (pe unele le stiam destul de bine asa ca nu mai era nevoie). Cele doua adaugate de mine (desi trebuia sa adaug doar una si Hitscum inca una dar merge) au fost favoritele mele din primul moment. La cel mai bun moment as fi ales si interventia lui Gheorghe dupa ce a fost atacat de catre Magnum insa din pacate postul a fost destul de inconsistent cu acea sclipire de geniu ce m-a facut sa indragesc imediat personajul Gheorghe - taranul roman care stie o singura cale - deadreptul.
Din pacate doar noi suntem activi in sectiunea asta si sunt un pic surprins de indiferenta multora. Ehhh ... sigur au scuze bune ....
KingLion
17th January 2005, 09:18
Acestea sunt alegerile mele:
Match of the year: Decron Vs Fallen
Showman of the year: Decron (cu toate ca a avut niste clipe de decadere)
Finisher or the year: WhirlWind - Stryk3r + The Nosferat
Moment of the year: Revenirea lui Decron in lupta din cusca.
Promo of the year: Decron Vs Hardcore Squad
Rey619
18th January 2005, 21:16
match of the year: decron vs fallen
showman of the year: hitscum
finisher of the year: whirlwind - stryk3r + nosferat
moment of the year: revenirea lui decron
promo of the year: money unltd vs hardcore squad
G-Man
21st January 2005, 11:55
Match Of The Year: IceMan vs The Sure Shot
Show Man Of The Year: HitScum
Finisher Of The Year : The Pitbull Smashdown
Moment Of The year : Prima victorie a lui Gheorghe in WRM soldata cu accidentarea grava a acestuia :)
Promo Of The Year : Money Unltd. vs Hardcore Squad in parcare
Reaper
23rd January 2005, 22:36
Eu zic ca a trecut suficient timp ca lumea sa faca nominalizari(desi eu nu decid asta.) Dar as vrea sa stiu cand apar poll-uri sau cum se stabilesc castigatorii.
Heath Scumm
24th January 2005, 00:02
Castigatorii vor fi numiti in urma nominalizarilor voastre! Nu exista poll-uri sau cev de genul asta!!! Toate discutiile si nominalizarile pt. WRM AWARDS se fac pe threadul asta!
Astept pana in ultima zi a lunii ianuarie poate mai doreste cineva sa isi exprime optiunea vis-a-vis de premii. La inceputul lui februarie voi anunta castigatorii si ii voi ruga sa imi trimita pe PM adresele pentru a le trimite premiile prin posta!!!:ok:
Heath Scumm
31st January 2005, 15:21
There you go ... The Best Of The Best!!! :ok:
Premiile anului 2004 in WRM sunt :
1. Match Of The Year : Decron vs Fallen(3 voturi din 6) - prima si singura lupta WRM in cusca, Main Event la WRM Retaliation, castigata de Decron dupa ce si-a revenit incredibil in fata celor 4 membri Hardcore Squad pastrandu-si titlul WRM WORLD in fata monstrului FALLEN
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4902
2. Show-Man Of The Year - HitScum (5 voturi din 6) - Cu cele mai multe interviuri si "interventii" pe rol in anul 2004, liderul Hardcore Squad a castigat titlul de Show-Man Of The Year. Personaj negativ prin excelenta, HitScum e unul dintre managerii WRM si actualul campion WRM WORLD in incercarea sa permanenta de a-i inlatura pe reprezentantii wrestlingului traditional din aceasta federatie si transformarea organizatiei intr-un veritabil abator in care macelul de tip hardcore sa primeze.
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=95574&postcount=2
3. Finisher Of The Year - WhirlWind (Nosferat/Stryk3r) (3 voturi din 6) - O manevra de echipa in care Stryk3r il prinde de maini pe Nosferat si il invarte intr-un 619 in fata adversarului ... Of! Fanii Rey Mysterio sunt peste tot! ;)
4. Moment Of The Year - Revenirea lui Decron in lupta din cusca (5 voturi din 6) - Cel mai bun single-post in luptele din 2004. Decron a convins 5 oameni sa ii acorde votul in urma acestui vot castigand fara drept de apel in fata lui Fallen.
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=146536&postcount=7
5. Co-Promo Of The Year - Money Unltd vs Hardcore Squad , Decron vs Hardcore Squad(ambele cate 3 voturi) - Au fost alese 2 promouri ca fiind cele mai bune in anul ce a trecut. Ambele au fost postate de HitScum si reflecta intr-o forma sau alta razboiul dintre bine si rau in WRM.
Money Unltd. vs Hardcore Squad - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=162250&postcount=64
Decron vs Hardcore Squad - http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=156413&postcount=54
Nota: Il rog pe Big Sexy/Decron sa imi trimita adresa completa pe PM pentru a-i putea trimite premiul caatigat si anume mega - posterul cu Stone Cold Steve Austin . Adresa lui The One/Fallen o cunosc. El va primi 2 postere cu luptatori din TNA. HitScum/HitScum vs fi si el premiat pentru Show-man of the Year ... o sa cumpar o sticla de PEPSI la 2 litri si o sa o fac lata :sleep: ... Uuuuuu!
Big Sexy
17th April 2005, 10:16
Premiul meu o sa ajunga la castigatorul titlului WRM TV :)
Sper sa fie in continuare un meci aprins :)
Reaper
17th April 2005, 13:15
:yeah: Din motive "greu" de inteles cred ca aceasta idee este minunata. Totusi nu sunt singurul care crede asta, asa ca:
Reaper: "Gheorghe, u romanian peasant dude, u're goind down!" :yeah:
Heath Scumm
20th April 2005, 11:41
Stiind ca Joint Lover e un mare admirator al lui Steve Austin, sper sa-si adune fortele si sa intre pe forum, mai ales ca e pus acel super-poster in joc ...
@Reaper - nu stiu ce crezi tu despre STONE COLD insa posterul e tare!
Reaper
20th April 2005, 12:21
Nu stiu ce ai inteles din ce am scris eu, dar posterul il VREAU. Si faptul ca JointLover este un admirator mai mare al lui Stone Cold nu inseamna ca voi fi un adversar mai lejer decat de obicei.
totmihnea
24th April 2005, 17:02
Reaper tre sa castigi acel poster ...NEAPARAT...Dupa ce am vazut Royal rumble 2001 am devenit fan Stone Cold(tare rau omu) M-am bucurat shi cand ia dat cu centura in cap lu Triple H shi a castigat Kurt angle . Destul de bun Royal rumble 2001 l-am revazut acum cateva zile shi mi-a placut
Reaper
13th May 2005, 00:47
A trecut aproape o luna de cand i-am trimis provocarea pt Tv Title lui JointLover. Sunt sigur ca de atunci a mai intrat cel putin o data pe forum ca a mai scris un post. Problema cea mai mare a mea e acum ca posterul ala tipa dupa mine si, din cate vad eu mai sunt doar 2 optiuni: cei doi semifinalisti invinsi ... insa G-Man se pare ca nu va mai intra pe forum, iar PJ e controlat chiar de cel care a decis sa puna premiul la bataie (Big Sexy). Sincer am ramas fara idei. Chiar si un "amical" mi-e greu sa gasesc pt Reaper acum ca DECRET are probleme cu netul.
Big Sexy
13th May 2005, 09:15
E greu sa faci un E-fed cu doar doi oameni asa ca ... pana nu ne strangem mai multi puteti face cate meciuri vreti insa povestea va fi subtire rau
KingLion
14th May 2005, 03:06
nu sutem kiar doi...intr-adevar ca mai sunt oameni ca mine care intra...cand isi aduc aminte sau mai bine zis cand au timp eu vb in dreptul meu nu shtiu de altii..dar daca vreti sa incercam ceva putem incerca sa vedem ce iese.nu shtiu daca o sa avem mare noroc sa putem sa mai cream ce a fost o data...dar poate o data cu venirea verii pe jum. ca vad ca nu ne mai las ploile poate mai intra lumea....eu asha fi de acord sa mai incercam ceva KingLion ii arde de o mik batalie
Big Sexy
11th September 2005, 23:11
daca nu dam tare lunile astea nu vom avea un WRM Awards 2005 :(, si ar fi pacat ca eu deja am 2 premii surpriza.
Heath Scumm
12th September 2005, 12:03
@ Reaper
Am uitat complet de asta insa iti promit ca de indata ce ajung in Iasi mega-posterul cu STONE COLD STEVE AUSTIN va ajunge la tine ...
Totusi, as vrea sa ti-l trimit odata cu cateva CD-uri ... intra si tu pe Messenger sau sa discutam pe PM si sa-mi spui ce anume doresti ...
Big Sexy
12th September 2005, 12:25
OMFG, nici pana acum nu ai trimis premiile? RUSINE RUSINE !!!! :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.