View Full Version : WRM X-mas Overdose
Heath Scumm
6th December 2004, 11:15
A venit si Decembrie in WRM. E timpul pentru un nou show la scara mare si, in postura de Comissioner(acum pentru a 3-a luna consecutiv) voi organiza WRM Decembrie asa cum nu s-a mai vazut vreun P.P.V. in nici o federatie de wrestling din lume, fie ea on-line sau Real-Life.
Am ales pentru luna Decembrie 5 titluri sugestive pentru un P.P.V. cu specific aparte. Vor fi implicate foarte multe lucruri legate de luna Decembrie...nu zic mai multe ;) ...va las sa descoperiti ce se va intampla acolo cand voi posta luptele.
Luna Decembrie se va desfasura dupa urmatorul calendar:
6-12- se va alege numele show-ului si se va confirma participarea prin PM!
12 sau 13-vor fi anuntate luptele de P.P.V.
13-19-promovarea luptelor intr-o maniera cat mai originala
20-26 - Luptele Propriu-Zise
26-1 ianuarie - Nominalizarile pentru Match of The Year (acestea se vor face intr-un Thread separat)
Nota: Daca se doreste participarea la lupte extra-P.P.V. , va rog provocati-va si luptati pana pe 19.
Heath Scumm
6th December 2004, 11:39
Titlurile au fost alese dupa urmatoarele considerente...adica,mai simplu,asa am gandit eu :o:
X-Mas Overdose- Supradoza de Craciun ... Hmmm ...Chestia asta poate fi interpretata in mai multe feluri ... Eu m-am gandit ca , din moment ce ne drogheaza astia cu chestii legate de spiridusi,mos si Craciun inca de la 1 Noiembrie (lucru care ma scarbeste de-a binelea :( ), singurul lucru care ne-ar putea face sa mai apreciem aceasta sarbatoare ar fi o SUPRADOZA!Nu strica sa aducem atmosfera de Craciun in ringul WRM.Cum?Lasati pe mine ;) ...am idei inovative.
Reckoning Day-Se zice ca Decembrie, ultima luna din an, e luna "socotelilor". Aduni toate realizarile,scazi esecurile, vezi cu ce ai ramas. Am putea face acelasi lucru si in WRM in Decembrie.De ce nu?
Winter Asylum-Mi se pare un titlu "catchy"!Se refera la iarna si aduce in acelasi timp un omagiu Arenei TNA(care se numeste THE ASYLUM) deoarece TNA sunt prima federatie de wrestling care declara razboi deschis WWE...acest lucru poate genera o revolutie in wrestling ... iar aceasta revolutie a inceput chiar in decembrie 2004 , la TURNING POINT. Plus ca prin acest titlu se creeaza o atmosfera aparte, "calduroasa" si plina de voie-buna /hello in ringul WRM.
December 2 Remember- Acum tre' sa recunoasteti ... e cea mai tare rima pe care ati auzit-o vreodata ;) . Se termina primul an de WRM, ultima luna nu trebuie uitata.Plus ca suna bine,nu?
Frozen - Scurt si la obiect. Ia spuneti o data cu mine ... "WRM Frozen" ... Hmmm! Suna bine, zic eu! Plus ca sugereaza inca o data ideea de iarna, decembrie,izolare(o stare de spirit/de fapt cel putin interesanta din punctul meu de vedere), se incadreaza in ceea ce gandesc eu ca ar trebui sa se intample luna asta!
Big Sexy
6th December 2004, 12:54
Am avut de ales intre winter asylum (eram convins ca aia e dar mi-ai taiat cheful cu explicatiile cu TNA care inca nu se apropie de WWE insa e o alta discutie :) si X-mass overdose bazat pe promisiunile cu spiridusi si altele. Insa am renalizat totusi si am zis ca un december 2 remeber e mai potrivit
Heath Scumm
9th December 2004, 19:10
Nu am intentionat sa "distrug" titlul de Winter Asylum cand am amintit de TNA.
Cred in continuare ca e un titlu destul de bun - suna bine si nu are legatura in mod obligatoriu cu TNA...recunosc ca la asta mam gandit cand l-am pus acolo insa puteti gasi alte legaturi daca credeti de cuviinta!
Big Sexy
11th December 2004, 17:46
Sunt destul de entuziasmat ca lumea isi face promo-uri si povestea incepe in sfarsit sa capete contur. O sa gandesc ceva destul de evil in materie de promo. Un fel de surprize surprize ;)
Big Sexy
14th December 2004, 16:57
Cam slabut interes-ul pentru luna asta. Inteleg ca vin sarbatorile sau asa mi se spune. :)
Oricum a venit vremea schimbarii! <evil grin>
Heath Scumm
14th December 2004, 18:57
Luptele din Decembrie vor fi:
1.Silent Night, Holly Night, Evening Gown Cat Fight - Kaia vs Alia Chrystal
Prima lupta de femei veritabila din WRM ... va fi un deliciu ... sau nu!
2.The Frozen Rookie - GuessWho vs Reaper
Tipii astia noi care intra in WRM trebuie sa dovedeasca ca sunt destul de buni pentru a fi numiti "superstaruri". 2 debutanti vor lupta in prima lupta de tip "Frozen Alive"
3.Santa vs Grinch - WRM CRUISER Match - Pest Jack vs King Lion
Ce poate fi mai frumos decat 2 prieteni care lupta unul impotriva celuilalt?
Tipii astia 2 ma calca pe nervi ... m-am gandit ca asta va fi solutia perfecta pentru a-mi rezolva problemele cu ei ... Totusi, exista o stipulatie speciala in aceasta lupta pentru titlu : King Lion va purta un costum rosu de Mos Craciun, Pest Jack va purta un costum verde de spiridus malefic
4. "Mon Beau Sapin" Match - Anarchist vs Nosferat
Daca imi amintesc bine, cei 2 au o problema mai veche de rezolvat ... parca implica un Jeep. Un re-match ... in joc e pus jeep-ul si mult mai mult de atat ... Anarchist doreste un rematch cu Fallen si o sansa la titlu? Daca trece de Nosferat, isi va recapata jeep-ul si va primi in Ianuarie un Re-Match cu Fallen ... miza va fi precizata atunci. Daca va castiga Nosferat, va primi o sansa la titlul WRM CRUISER.
5. X-Mas Overdose Tag-Team Match - HitScum/Fallen vs Decron/IceMan
Ma intrebam ... Ce poate fi mai frumos decat 2 prieteni care se infrunta in ring ... De curand am gasit raspunsul : 2 dusmani de moarte in aceeasi echipa!
Sper ca Big Sexy sa se insele :)
Heath Scumm
14th December 2004, 19:03
Am postat in sectiunea de regulamente regulile speciale legate de meciurile lunii Decembrie!
JointLover
14th December 2004, 21:14
And there goes the spirit of Christmas! Uhhh...
Big Sexy
15th December 2004, 11:36
Bai sunt dementiale stipulatiile, mie imi place la nebunie. Felicitari, zambesc ca boul in birou si sigur colegii se intreaba ce am citit amuzant insa eu ma bucur pentru spiritul craciunului pe care l-ai insuflat! Uhhhhhhh yeaaaahhhhhhhhhh!!!
Big Sexy
20th December 2004, 14:24
Ar cam fi cazul sa inceapa luptele prieteni nu de alta dar poate ne intalnim cu iepurasul de pasti pana se termina votul!
Heath Scumm
20th December 2004, 16:29
As dori sa atrag atentia (inca o data) ... Thread-ul de promovare a luptelor - WRM News - nu functioneaza adecvat ... s-a intamplat ceva cu postul meu si a lui THE ONE , ma intreb ... oare si-a mai promovat cineva lupta??
Big Sexy
20th December 2004, 17:56
E o problema mai veche. Abia acum a inceput sa se manifeste si la wrestling. se lucreaza asupra ei
Rey619
20th December 2004, 18:44
pentru mine a devenit o obisnuinta sa-mi dispara posturile... am depasit ideea... isuue nu a trecut pe aici??? atunci fac eu thread-ul pt. lupta!!!
Big Sexy
20th December 2004, 20:55
Ce tot spui tu cu post-uri disparute? Ti-au disparut si mai demult post-uri, ca am inteles ca acum a fost o problema cu serverul dar s-a rezolvat.
Rey619
21st December 2004, 17:18
un post de curand disparut a fost de pe thread-ul cu finishere... avand in vedere ca thread-ul e nou si postul era nou... si din cate vad eu nu am nici un post pe el, asa ca...
PS - isuue da dovada de neseriozitate... e a doua zi de cand a inceput eventul si el inca nu a postat...
Big Sexy
22nd December 2004, 10:51
Am impresia ca nu are internet acasa.
Heath Scumm
22nd December 2004, 18:55
Ce tot spui tu cu post-uri disparute? Ti-au disparut si mai demult post-uri, ca am inteles ca acum a fost o problema cu serverul dar s-a rezolvat.
Au disparut destul de multe posturi! Sper sa nu se mai repete! Te simti frustrat cand scrii atat si vezi ca a doau zi mesajele nu mai sunt acolo!
Nici eu nu am Internet acasa si totus particip la X-Mas Overdose!!!!
Rey619
22nd December 2004, 20:25
pai nu am net acasa ca daca as avea as fi si eu ceva mai activ... dar totusi am ratat un singur event pana acum, si de fiecare data cand am avut ocazia am trecut pe la net si am mai postat si eu pe forum ca totusi am si eu 175 de posturi..!!!
Big Sexy
23rd December 2004, 12:17
Spunea cosmin ceva de niste virusi de tip worm care ataca forumurile. Hmmm, nu stiu ce sa mai cred. Ar fi sucks daca are dreptate!!!
Heath Scumm
23rd December 2004, 20:21
Sper ca apreciati prestatia mea si a lui Bodan din Main Event!
Fara a ne face reclama, cred ca Main eventul de la X-Mas Overdose are sansa sa fie o lupta destul de buna, cu un finish adecvat. Ne-am straduit sa actionam ca o echipa si sa ne punem reciproc in valoare!Sper ca reusim! Vedetzi viitori campioni WRM la echipe???
;)
Big Sexy
25th December 2004, 15:42
WRM X-Mas Overdose Nosferat vs. Anarchist - castigator prin neprezentare - Nosferat
WRM X-mass Overdose Evening Gown Cat Fight - Kaia vs Alia Chrystalcastigatoare prin neprezentare - Alia Chrystal
Rog castigatori emciului de mai sus sa descrie in postul final incheierea situatiei. Retineti, meciul a fost castigat prin neprezentare!
Ca o nota suplimentara am marit perioada de votare numai de aceasta data fiindca au fost probleme cu serverul si in plus suntem in perioada sarbatorilor de iarna!
Big Sexy
29th December 2004, 01:25
Avand in vedere c ain meciul dintre Fallen/Hitscum si Iceman/decron este egalitate am mai prelungit votarea cu o zi. la fel am procedat si in in cazul King Lion/Pest Jack
Reaper
3rd January 2005, 12:32
26-1 ianuarie - Nominalizarile pentru Match of The Year (acestea se vor face intr-un Thread separat)[/B]
Vroiam sa anunt ca, din moment ce eu sunt membru din septembrie, nu voi vota pt Match of the Year. Nu mi se pare corect; nu stiu toate luptele care s-au desfasurat. De fapt le stiu doar pe cele din ultimele 2 luni.
Oricum thread-ul nici nu a aparut inca. Cineva someaza serios aici.
Heath Scumm
3rd January 2005, 15:29
Au fost probleme cu serverul....am incercat sa intru de foarte multe ori si nu am reusit!!!
:(
Comentarii legate de WRM X-Mas Overdose - in curand
Heath Scumm
13th January 2005, 13:45
P.P.V.-ul iernii a fost conceput tot de catre Comissioner HitScum si a fost pe cat de original pe atat de violent.
Evening Gown Cat Fight- Cele 2 reprezentante ale sexului frumos erau programate sa se intalneasca in prima lupta la femei din WRM. Din pacate insa, Kaia nu si-a facut aparitia si Alya Christal a castigat prin neprezentare. Nimeni nu stie inca ce s-a intamplat cu membra Ice Faction.
Frozen Rookie Match - Dupa o lupta istovitoare, cei 2 debutanti - Guess Who si Reaper - au dovedit ca au ceea ce trebuie pentru a progresa in ierarhia WRM. Reaper a castigat lupta si l-a "inghetat" de viu pe Guess Who care inca sufera urmarile degeraturilor suferite in urma acestui macel si va sta departe de circuitul competitional pt. ceva timp
Nosferat vs Anarchist - Anarchist a refuzat sa se prezinte in ring pt. a-l infrunta pe Nosferat ca semn de protest fata de deciziile lui HitScum. Nosferat dorea o sansa de a dovedi ce poate insa Anarchist l-a lipsit de aceasta sansa. Acum, vampiricul CruiserWeight este No1 Contender pt. titlul WRM CRUISER si va avea sansa sa isi demonstreze abilitatile intr-un meci pt. titlu.
PJ vs King Lion - parte a tacticilor sbversive de tip "Dezbina si cucereste" ale lui HitScum, aceasta infruntare nu a fost deloc asa cum s-ar fi asteptat fanii. O veritabila joaca intre cei 2 prieteni s-a sfarsit subit insa datorita curiozitatii lui Pest Jack care a deschis o cutie-cadou capcana destinata liderului Hardcore Squad
HitScum/Fallen vs IceMan/Decron - HitScum a sperat ca va reusi sa ii intoarca pe cei 2 adversari unul impotriva celuilalt ... intr-un moment al meciului, IceMan chiar l-a si anihilat pe Decron cu un Spear devastator. Cand lucrurile pareau ca stau in favoarea Hardcore Squad, IceMan si Decron au reusit o revenire putin probabila castigand infruntarea de Main Event de la X-Mas Overdose.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.