PDA

View Full Version : WWE vs TNA

Pages : [1] 2 3

BlackShad
5th December 2004, 23:03
Acuma nu stiu cum o sa iasa...dar vroiam sa vad niste diferentze,asemanari si poate corespondentze intre luptatorii din WWE si TNA! :D

Reaper
6th December 2004, 00:51
Am citit de curand ca pe WrestlingMedia vor fi uploadate atat Armaggedon din WWE cat si Turning Point din TNA. Nu stiu despre voi dar eu voi downloada mai intai Turning Point. Poate fi doar ca TNA-ul e ceva nou pt mine, iar WWE-ul a cam aranjat toate meciurile pe care le-a putut. Probabil ca si Vince a ramas fara idei. Cand isi va da seama de acest lucru poate va lasa locul altcuiva mai inventiv. Pana atunci insa TNA va urca si WWE va cobori. Se pune problema insa ca WWE are 2 divizii si mai multe show-uri. Cu siguranta ca acest lucru le-a adus mai multi bani, dar a scazut calitatea luptelor. Mai rau, banii ar fi trbuit folositi la achizitionarea unor noi luptatori, dar nu prea s-a intamplat asa. Pe de alta parte TNA a adus foste vedete ale WCW care vor determina un boost considerabil al calitatii.
Asta este parerea mea despre cele cele doua federatii. Ramane insa de vazut ce va fi.
Cat despre luptatori nici nu pot sa-i compar, nici nu cred ca as vrea. Fiecare e diferit in felul sau. Asa ca voi lasa pe altii sa compare luptatorii din cele doua divizii.

Heath Scumm
6th December 2004, 10:41
Cred ca cel mai important lucru ce ar trebui mentionat in acest thread este faptul ca TNA a declarat razboi pe fata WWE.

In Turning Point, TNA au aratat un material video cu o confruntare intre superstarurile TNA si cele WWE in care WWE au fost ironizati de Shane Douglas, Abyss, Traci, BG James, Konnan si Ron Killings.

Intr-un comunicat de presa, TNA "isi cer scuze" lui Vince Mc Mahon pentru ca au fost prea primitori cu superstarurile WWE la studiourile UNIVERSAL(locul unde se filmeaza TNA IMPACT).

Big Sexy
6th December 2004, 12:44
Luati in considerare si teoria conspiratiei unde cele doua companii au ales sa lucreze impreuna pentru a reedita explozia wrestlingului din perioada razboiului dintre WWF si WCW. Toata lumea wrestlingului ar avea de castigat.

KingLion
7th December 2004, 08:57
Asteptam sa vedem cat se mai poate "inalta" TNA-ul ii mai trebuie ceva vreme pana va ajunge la inaltimea WWE. HitScum nu te supara pe mine dar asa este :drak: WWE si-a facut un nume (din vechi) si acum se foloseste de el sa atraga oamenii. Este adev. nu or mai fi show-urile care erau in vechi dar....Au renume si asta conteaza

Heath Scumm
8th December 2004, 19:26
Asteptam sa vedem cat se mai poate "inalta" TNA-ul ii mai trebuie ceva vreme pana va ajunge la inaltimea WWE. HitScum nu te supara pe mine dar asa este :drak: WWE si-a facut un nume (din vechi) si acum se foloseste de el sa atraga oamenii. Este adev. nu or mai fi show-urile care erau in vechi dar....Au renume si asta conteaza

De ce sa ma supar? Mie imi place mai mult TNA-ul deoarece show-ul lor are un iz de underground si luptele sunt mai inovative. Mai bune dpdv calitativ ca sa zic asa!

Apreciez totusi si WWE deoarece sunt clar mai buni ca imagine(nu ma refer la imaginea luptatorilor ci la look-ul general al companiei si a brandurilor), tehnologie, profesionalism al staff-ului de transmisie. Ce mai? Stiu sa-si promoveze produsul, chiar daca nu e cel mai bun de pe piata - zic eu!

Ca wrestling, federatiile underground sunt mult mai bune decat TNA-ul insa consider ca TNA este melanjul perfect pentru mine(deocamdata) de wrestling si telenovela.

Heath Scumm
9th December 2004, 19:18
Cat despre potentialul/aproape sigur Match Of The Year dintre Americas Most Wanted si Triple X, acesta nic ca putea sa vina intr-un moment mai bun pt. TNA.

Deja TNA fac zgomot, lumea isi intoarce capul.
Plus ca pe site si nu numai sunt diverse atacuri subtile la adresa WWE - cica sunt opinii ale fanilor:
"I enjoyed paying for this show, something I cannot say when I purchase a WWE event."
From PW Torch

Cred ca TNA incearca sa abordeze o strategie de marketing in genul AND1 pentru baschet.In caz ca nu stiti, AND1 sunt un soi de orgaizatie care are cei mai spectaculosi jucatori de baschet de pe strada. Ca sa-si vanda produsul, sloganul lor suna cam asa:"AND1- The Best Players that are not in the League!" atacand direct NBA-ul.
Ceva de genul asta fac si TNA numai ca sunt mult mai subtili dar in acelasi timp agresivi.

issue
12th December 2004, 03:17
As vrea sa-mi spun si eu opinia despre acest subiect.Pentru mine WWE sunt cei mai buni si cred ca vor fi cei mai buni de acum in colo foarte mult timp! De ce??? Sa analizam:

Wrestling-ul propiu-zis: aici e mult de discutat. TNA-ul cu al sau X-division este superior.Sunt maestrii cei din X-divion dar doar atat.si aceasta divizie nu e cea mai importanta din TNA. La heavyweight stau foarte penibil. Sa-l luam spre exemplu pe Jeff Jerret. Cred ca nu mai trebuie sa zic altceva. Cine mai e??? Raven???? I don't think so!! In materie de finisher nu mai vorbesc. The Stroke al lui Jarret e un amarat de Front Russian Leg Sweep. Rven Impact??? Un amarat de DDT. The Pounce(Monty Brown)??? Come on !! Cred ca e cel mai penibil finisher din istoria wrestlingului. Si lista poate continua. Plus ca TNA din cate vad se umple de fosile spre deosebire de WWE care are doar cateva. Adica Kevin Nash?? Scott Hall?? DDP??? Nacho Man??? Si voi va plangeti de Flair!!!! :) Nu ma intelegeti gresit in afara de Scott Hall care nu mi-a placut niciodata ii respect pe toti ceilalti dar sunt trecuti. Si daca asta e viitorul TNA e de rau.A vazut cineva VICTORY ROAD??? Daca ii vedeti pe Outsideri cum arata va cruciti. Au imbatranit si sau ingrasat de nu ii recunosti. Si au tupeu sa se numeasca Kings of Wrestling????

Pe de alta parte da recunsc ca WWE nu sunt foarte buni calitativ din punct de vedere al wrestlingului.Sincer pentru mine asta nu prea conteaza si am sa explic mai incolo de ce.Dar ca un total avand in vedere diferenta de la cer la pamant dintre x-division si cei grei din Tna sunt peste ca un intreg. De ce sunt mai nasoi??? Ca nu sunt hardcore destui??? Asta e wrestlingul??? Ce e in neregula cu starurile din WWE???? Bineinteles ca nu sunt legendari ca cei vechi dar nu trebuie si ei sa aiba o sansa??? adika daca bret hart sau undertaker ar fi debutat acum in WWE iar Orton sau Cena ar fi fost legendele va-ti fi luat de ei nu???

Din punct de vedere financiar WWE e clar peste TNA deci nu are rost sa discutam despre asta.

Asa ca ajungem la ce e important.La ceea ce conteaza cu adevarat in wrestling.La sarea si piperul Wrestlingului. La ce e mai important in Wrestling decat wrestlingul. Si anume SHOW-ul!!!!! Si nu ma refer aici la scheme sau alte chestii legate de lupta. Ma refer la ghimick-uri, microphone skills, showmanship, a ridica publiclul in picioare, la "telenovele" sau mai bine zis storyline-uri. Si aici WWE este net superior. La asta ma refeream cand am zis ca wrestling-ul propriuy-zis nu e asa de important pentru mine. Caci sincer poate sa se bata Rey Mysterio cu Amazing Red cat or vrea si sa fie cel mai spectaculos si mai acrobatic meci de pe planeta si eu nu am sa mai uit daca nu exista aceea telenovela. Mai bine ma uit la K1 daca vreau sa vad violenta gratuita. Deci show-ul este de fapt ceea ce ma face sa ma uit in continuare. S-a casatorit Kane cu Lita?? Oare ce o sa se mai intample?? O sa reziste sau o sa faca ceva Matt Hardy ca sa o castige iar pe Lita?? Dupa mine asta conteaza. Si repet WWE este net superior si la acest capitol.Totul e mai natural, mai bine jucat.Ce mai sunt mai bine actori cei din WWE. Dupa tna nu are acel ceva care sa ma atraga.Ei se axeaza mai mult pe hardcore si pe spectacol in ring, neglijand spectacolul in general. Au actori prostii , uitati-va numai la Shane Douglas cel ce ia interviuri si veti vedea ce zic.Sau la Raven. E exagerarea aia care o gasesti si in filmele romanesti.Acea teatralitate de prost gust. Si credeti-ma stiu ce spun. Este totusi meseria pentru care ma pregatesc(pentru cei ce nu stiu sunt student la regie film).

Insumand aceste trei aspecte pot sa zic ca WWE sunt si vor fi in continuare mai buni decat TNA, desi repet TNA cu X-division au un wrestling mai bun calitativ dar nu numai asta conteaza.Wrestlingul e show.Nu stiu de ce va uitati voi la wrestling dar eu pentru asta ma uit.

P.S.: Si daca ceea ce spune Hitscum e adevarat(ceea ce nu spun ca nu e asa) atunci TNA a scazut in ochii mei asa cum a facut si WCW in momentul in care au inceput cu "low blows".Adica stiu ca nu pot sa-i bata curat si pe fata si recurg la trucuri murdare.THJAT SUCKS!!!

Heath Scumm
13th December 2004, 15:05
S-a casatorit Kane cu Lita?? Oare ce o sa se mai intample?? O sa reziste sau o sa faca ceva Matt Hardy ca sa o castige iar pe Lita?? Dupa mine asta conteaza. Si repet WWE este net superior si la acest capitol.Totul e mai natural, mai bine jucat.Ce mai sunt mai bine actori cei din WWE. Dupa tna nu are acel ceva care sa ma atraga.Ei se axeaza mai mult pe hardcore si pe spectacol in ring, neglijand spectacolul in general. Au actori prostii , uitati-va numai la Shane Douglas cel ce ia interviuri si veti vedea ce zic.Sau la Raven. E exagerarea aia care o gasesti si in filmele romanesti.Acea teatralitate de prost gust. Si credeti-ma stiu ce spun. Este totusi meseria pentru care ma pregatesc(pentru cei ce nu stiu sunt student la regie film).

P.S.: Si daca ceea ce spune Hitscum e adevarat(ceea ce nu spun ca nu e asa) atunci TNA a scazut in ochii mei asa cum a facut si WCW in momentul in care au inceput cu "low blows".Adica stiu ca nu pot sa-i bata curat si pe fata si recurg la trucuri murdare.THJAT SUCKS!!!

Foarte interesant punctul tau de vedere! As fi incantat daca ai prezenta mai multe idei de acest gen, bine fundamentate si argumentate pe forum. Sunt convins ca toti am avea ceva de invatat upa ce am citi asa ceva!

Totusi, trebuie sa fac cateva precizari, exact cum ai simtit tu sa faci in momentul in care eu m-am luat de Benoit si Guerrero!
Ai "atentat" :rolleyes: la 2 luptatori pe care ii consider dintre cei mai buni din show : SHANE DOUGLAS si RAVEN .

Shane Douglas are tot respectul meu ... din prima zi in care a calcat pragul WCW mi-a schimbat viziunea despre conceptul de "franchise player". Desi acum, la batranete, nu mai are credibilitatea pentru un astfel de gimmick, cred ca are reale abilitati de announcer. Personal, il consider peste nivelul unui TAZZ(care are simt al umorului insa nu este 100% Colour Commentator).Poate ca Shane nu e la fel de amuzant ca si Lawler insa are acea charisma pe care THE KING nu o poate avea in fata publicului tanar.
Shane Douglas e de 100 de ori mai bun ca luptator decat ca Anouncer insa, sa fim sinceri...daca WWE au tupeul sa il foloseasca pe FUNAKI ca Announcer, de ce TNA nu au voie sa faca acelasi lucru cu un absolvent de Teatru/Film - Shane Douglas ... Da! Shane Douglas e actor!

Raven ... ... Omule! Raven e luptatorul numarul 1 de pe Planeta! Recunosc ca DDT-ul lui e Basic Move insa e EvenFlow DDT, nu e DDT Normal ... si il face pe scaun, ca omagiu pentru perioada lui Hardcore. Are cele mai bune interventii .... mi se pare de impact : " Welcome to the TerrorDome, Quote The Raven, Nevermore!" ... Cum poti sa spui nu la asa ceva? Singurul motiv pentru care Raven nu a fost pastrat in WWE este faptul ca duce totul la extrem! Luptatorii din WWE nu mai aveau chef sa isi taie fata, sa sangereze prin ring, sa simta metalul rece al scaunului pe spate, msa rupta ... Raven nu mai avea un rol bine-definit in WWE asa ca a plecat ... Slava Domnului ca Vince Mc Mahon nu i-a schimbat gimmickul intr-unul de homosexual sa il casatoreasca in direct cu Tommy Dreamer ca asta ar fi fost prea de tot :sleep: !
Daca te intereseaza ce cred eu despre Raven, citeste articolul Raven - Legenda Hardcore
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4795

Desigur, astea sunt pareri personale la care voi mai adauga altele ca doar acest thread a fost deschis pentru discutii, nu?

Heath Scumm
13th December 2004, 15:12
Jeff Jarett e un Show-Man desavarsit. Nu are in ring abilitatile unui Jeff Hardy desi ia bataie ca nimeni altul insa, singurul motiv pentru care Jeff Jarett nu e in WWE este acela ca el reprezinta spiritul TNA. Salariul si statutul pe care le primeste in TNA le merita. de ce sa lupte in postura de Upper-Midcarder in WWE cand a muncit toata viata, acum e o legenda si merita statut de Main-Eventer?

ABYSS este ceva ce lumea wrestlingului nu a mai vazut. A revolutionat gimmickul de monstru. E poate la nivelul lui Kane din 1997-1998 care, dupa parerea mea, e superior lui Kane de acum.

Alpha Male ... The Pounceeeeeeeeeee! Cum adica e lame? Edge face Spear-ul si n-am mai vazut de mult ca EDGE sa treaca pe cineva printr-o masa. Nici pe Rhyno. Pounce-ul lui Monty Brown ii arunca pe adversari la distanta de Masculul Alfa. Plus ca e destul de bun ca show-man.Mult mai bun decat Eddie Guerrero, zic eu!

N-ai mai vazut chestii din X-Division intr-o federatie comerciala de cand a murit WCW!

Big Sexy
14th December 2004, 17:23
TNA din cate vad se umple de fosile spre deosebire de WWE care are doar cateva. Adica Kevin Nash?? Scott Hall?? DDP??? Nacho Man??? Si voi va plangeti de Flair!!!! :) Nu ma intelegeti gresit in afara de Scott Hall care nu mi-a placut niciodata ii respect pe toti ceilalti dar sunt trecuti.

Pe de alta parte da recunsc ca WWE nu sunt foarte buni calitativ din punct de vedere al wrestlingului. Dar ca un total avand in vedere diferenta de la cer la pamant dintre x-division si cei grei din Tna sunt peste ca un intreg.

Asa ca ajungem la ce e important.La ceea ce conteaza cu adevarat in wrestling.La sarea si piperul Wrestlingului. La ce e mai important in Wrestling decat wrestlingul. Si anume SHOW-ul!!!!! Si nu ma refer aici la scheme sau alte chestii legate de lupta. Ma refer la ghimick-uri, microphone skills, showmanship, a ridica publiclul in picioare, la "telenovele" sau mai bine zis storyline-uri. Si aici WWE este net superior.

Ntzzz, ntzzz e adevarat ca arata ca dracu si am fost nitel dezamagit insa in mintea mea ei raman cei mai buni. Dupa cum ai afirmat nu conteaza lupta propriuzisa ci showmanship-ul. Oricum TNA-ul sper din tot sufletul sa dea wrestling mai bun decat WWE-ul. Pana la urma noi avem de castigat. si eu ma uit la wrestling pentru telenovela si este lucrul care ma determina cel mia mult sa ma uit in continuare. Despre x-division nu am prea multe de spus. nu ma omor cu highflying-ul. Asa ca pentru mine nu reprezinta un atu al TNA. ceea ce s-a intamplat de curand intre WWE si TNA nu este neaparat un lucru rau eu vad numai oportunitati aici indiferent ca este un lucru real sau o intelegere intre cele doua companii. Din conflict ies lucruri bune si ce dovada mia clara decat Monday Night Wars pot sa dau. A fost punctul culminant in materie de wrestling profesionist si din acel punct wrestlingul a cunoscut o descrestere din toate punctele de vedere.

BlackShad
31st December 2004, 00:11
Mdea..tocmai m'am uitat la IMPACT de la TNA si vreau sa spun ca'mi pare prea siropos si ca luptatorii sunt imbracatzi ca niste tzarani..cel putzin Abyss nu ma impresioneaza delok...

Kornkid
2nd January 2005, 14:03
Parerea mea despre acest subiect este urmatoarea: TNA si WWE se completeaza reciproc dar in acelasi timp nu se potrivesc. TNA este mai mult bazat pe wrestling, pe spectacolul miscarii, cam la fel cum era wrestlingul la inceput (cred ca se numea catch sau cam asa ceva), pe cand WWE a incercat sa transforme wrestlingul in ceva care sa contina si actiune dar si poveste care sa atraga fanii. La capitolul actiune TNA este cu mult superioara WWE-ului dar din punct de vedere al storyline-ului WWE este cel superior. Cel putin asta e parerea mea. :p

Heath Scumm
4th January 2005, 18:50
Mdea..tocmai m'am uitat la IMPACT de la TNA si vreau sa spun ca'mi pare prea siropos si ca luptatorii sunt imbracatzi ca niste tzarani..cel putzin Abyss nu ma impresioneaza delok...

Cum poti spune asta? Arata-mi o diferenta intre outfitul lui ABYSS si cel al lui Undertaker din perioada lui de BIKER.
*Pantaloni de piele - bifat :p
*camasa de blugi rupta - bifat ;)
*bocanci de biker - bifat :hmm:

Asta ca sa fac o mica paralela intre TNA si WWE ... Abyss mi se pare o combinatie extraordinara de Kane,Mankind si Undertaker cu ceva nou, unic, underground!

Big Sexy
6th January 2005, 09:47
Hmmm ... nu inteleg cum nu te poate impresiona Abyss. Nu stiu cate meciuri ai vazut cu el insa eu am vazut cam 10-12 meciuri si pot spune ca din tot TNA-ul m-a impresionat cel mai mult. Finisherele lui mi se par bestiale iar forta cu care loveste depaseste cu mult orice am vazut in TNA. Este pe departe cel mai impresionant luptator al TNA-ului in materie de heavyweigh, in plus meciurile sale hardcore (hitscum se bucura teribil acum) sunt chiar placute - desi in meciul cu Alpha Male a ratat complet aterizarea pe pioneze!

Heath Scumm
10th January 2005, 15:26
Hmmm ... nu inteleg cum nu te poate impresiona Abyss. Nu stiu cate meciuri ai vazut cu el insa eu am vazut cam 10-12 meciuri si pot spune ca din tot TNA-ul m-a impresionat cel mai mult. Finisherele lui mi se par bestiale iar forta cu care loveste depaseste cu mult orice am vazut in TNA. Este pe departe cel mai impresionant luptator al TNA-ului in materie de heavyweigh, in plus meciurile sale hardcore (hitscum se bucura teribil acum) sunt chiar placute - desi in meciul cu Alpha Male a ratat complet aterizarea pe pioneze!

N-am vazut-o, nu ma pot exprima ... desi am auzit si am vazut cateva poze cu pioneze bagate in maini si spate!

Welcome to the TerrorDome, Quote the Raven, Nevermore!

Big Sexy
15th January 2005, 23:46
Pai iit spun eu cum a fost ... a cazut la aproximativ 30 cm de locul unde ar fi trebuit sa cada din vina lui. Si astfel nu a cazut unde erau multe pioneze ci doar unde erau vreo 10-12 si mai rau e ca i s-au infipt probabil in cap cateva. Si in WWE am sesiza ca au dat-o in bara de cateva ori una dintre cele mai evidente faze este atunci cand intr-unul din meciurile lui Big Show cu Lesnar in care unul trebua sa fie scos de celelalt pe targa BigShow s-a aranjat evident pentru toata lumea pe targa ca sa il poata scoate Lesnar cu stivuitorul din ring

Reaper
22nd January 2005, 12:18
Am spus ca nu compar luptatorii celor 2 divizii, dar asta nu poate trece neobservat: a vazut cineva cat de mult seamana Alpha Male cu The Rock?
1) Intra in arena la fel ca The Rock, are mersul lui The Rock.
2) Vorbeste despre el la persoana a 3-a la fel ca The Rock.
3) Se uita in stanga si in dreapta cu miscari bruste ale capului la fel ca The Rock.
Deci...if he walks like The Rock, talks like The Rock and acts like The Rock then he must be The Rock. Sau il tradeaza faptul ca este negru?
P.S: mama, de cate ori am scris "The Rock"!!!

Heath Scumm
24th January 2005, 18:57
Buna asemanare ... hai sa va mai dau eu una ... Chris Candido vs Chris Benoit ... e tot genul de luptator care nu are nevoie de un gimmick, ambii folosesc acel Diving Head Butt de pe corzi, ce mai? Sunt echivalenti!

Am mai spus-o, o repet ... Abyss mi se pare o combinatie sublima de Undertaker(in perioada lui de Biker), Kane si Mankind!

Big Sexy
24th January 2005, 21:36
Mi-a placut mult ce a scris Reaper despre Alpha Male. Pe langa faptul ca a fost extrem de amuzant trebuie sa recunosc ca pe undeva are dreptate. Pana la urma cred ca faptul ca e negru il da de gol ... hahahahha!

Heath Scumm
25th January 2005, 18:02
Ceea ce nu inteleg eu(de fapt inteleg deoarece raspunsul e evident ... :hmm: ) este paralela dintre meciul de tip Iron Man dintre AJ STYLES/Christopher Daniels de la AGAINST ALL ODDS si lupta Bret Hart/HBK de la WrestleMania 12 ...

Pe site-ul http://www.tnawrestling.com/columns/bankshot/2005/1/24/bankshot.html se face o paralela intre cele 2 meciuri punandu-se accent pe suprematia duelului TNA.

Simtiti o mica incercare de promovare pe fondul traditiei WWE??? :thinkso:

Heath Scumm
27th January 2005, 16:53
Desi sunt fan TNA, trebuie sa recunosc ca exploateaza exagerat "comercialul" din WWE, incercand sa atace aceasta companie cu asa-numite "pareri ale fanilor" ...

sursa: www.tnawrestling.com
FROM: KRISTIAN D (UK ENGLAND)
First of all, WOW! I have been watching TNA for over a month now after reading positive comments on the internet about the product. I stopped watching wrestling three years ago after I no longer enjoyed the WWE product. It is safe to say, TNA is the future and leads by example. The reason TNA is so good is that it feels like a community, between the fans and the product.

ANSWER: We're glad that you finally discovered us. Please be sure to tell all your friends about TNA and you can rest assured that we will continue to be a fan friendly and fan first company.

Reaper
27th January 2005, 17:57
Chiar daca ar fi adevarata aceasta parere tot ar trebui sa le fie rusine ca au facut acest mesaj public deoarece nu face decat sa injoseasca WWE, si nu sa prezinte calitatile TNA-ului.
Am impresia ca de ceva vreme TNA incearca mai mult sa coboare WWE in loc sa urce propria companie. Este ceva josnic, dar poate asta inseamna show-bizul la ei.

Big Sexy
27th January 2005, 19:51
NU, nu injoseste deloc WWE-ul ci doar prezinta o opinie a unui "fan". Autenticitatea mesajului insa, este discutabila desi cu certitudine exista foarte multi care gandesc sau simt asa (nu ma numar printre ei)
Faptul ca in TNA chiar te simti ca o familie e real din cauza atmosferei de underground de care inca nu a scapat TNA-ul. La fel si faptul ca este destul de diferit de tipul de show promovat de WWE este evident si ca atare are nisa lui de fani.

Reaper
28th January 2005, 00:42
Faptul ca in TNA chiar te simti ca o familie e real din cauza atmosferei de underground de care inca nu a scapat TNA-ul
Pai da! La asa ceva m-as astepta de la o campanie publicitara la TNA. Alte exemple: "Avem 6 laturi la ring si se pot realiza mai multe scheme decat decat la un ring cu 4. Avem divizia X in care luptatorii sunt mai daredevils decat luchadorii." si alte chestii care sa scoata in evidenta superioritatea TNA sau macar diferentele dintre WWE si TNA. Dar nuuu... ei baga un mail (cine stie cat de real?) in care unu spune nu m-am mai uitat la WWE de trei ani si ma uit acum la TNA. Adica ce fel de fan adevarat al wrestlingului spune "nu ma mai uit la wrestling ca nu imi place ce lupte sunt."? Si mai mult - timp de 3 ani omul nu se mai uita la wrestling, dar cauta in continuare pareri si comentarii despre divizii ala wrestingului.
Si am mai gasit ceva: in '99, 2000 si 2001 (adica acum 3 ani) WWE a avut cele mai mari ratinguri din istoria sa.
Cu tot respectul pentru ceea ce are de oferit TNA in materie de wrestling, sper ca am demonstrat ca parerea afisata pe site-ul lor nu este una dintre cele adevarate si ca modalitatea lor de a-si face publicitate nu este chiar cea mai buna.

Heath Scumm
28th January 2005, 14:09
Din punctul meu de vedere, e evident ca TNA incearca sa submineze monopolul WWE. Chiar si sloganul lor " The Alternative for the Real wrestling Fan!" face trimitere la faptul ca WWE nu mai au rival pe piata.

Fiind oarecum specialist in Marketing, pot spune ca aceasta strategie de promovare pe care au adoptat-o TNA nu e ilegala ... si nici lipsita de etica in afaceri ... e in regula! Exista foarte multe tehnici de promovare a produsului (nu o sa stau sa le enumar aici) si cea aplicata de TNA nu e gresita.

Mi se pare mai mult o diferenta de forma decat de fond daca spui :"WWE sunt mai slabi decat TNA!" sau "TNA sunt mai tari decat WWE!" ... e acelasi lucru spus altfel!
In cele din urma, sa nu uitam ca sunt 2 companii care sunt concurenti directi pe aceeasi piata.

Ah! Inca ceva! astept comentarii legate de afirmatia lui Jim Ross in cadrul unui show RAW : "TNA is not the enemy!"

Big Sexy
7th February 2005, 23:06
The Alternative for the Real wrestling Fan!

automat pornesc ca invinsi in aceasta lupta. In momentul in care admiti ca esti mai slab decat adversarul nu inseamna ca evaluezi bine pozitia ta ci ca pleci la lupta cu gandul infrangerii. Adica cum o alternativa? Pai tu trebuie sa i spui omului ca tu esti solutia la intrebarile sale si nu un surogat de inlocuitor. Asta nu e campanie de marketning, e lovitul cu stangul in dreptul. credeam ca au destui bani incat sa angajeze companii adevarate de publicitate. Se pare ca merg in continuare la bluff. Asta nu e bine pentru fanul obisnuit care pierde din cauza monopolului.

Heath Scumm
9th February 2005, 14:48
Nu vad problema asa ... Ideea e ca orice fan adevarat de wrestling stie ca WWE au monopolizat piata. Si sunt multi fani care considera(si poate pe buna dreptate) ca nivelul calitativ a ceea ce se desfasoara in ring lasa de dorit.

Nimeni nu poate contesta ca WWE s-au ales cu cei mai buni wrestleri din lume (cei mai buni din WWF, cei mai buni din WCW/NWO, cei mai buni din ECW ... ce vreti mai mult de atat? :hmm: ). TNA vor sa arate ca exista insa o alternativa!!!

E clar ca luptatorii-superstar din WWE nu isi mai dau atat de mult silinta in ring asa cum o faceau de pilda in perioada rivalitatii WWF vs WCW. TNA aduc in prim plan ideea unei federatii in care luptatorii fac ceea ce trebuie in ring si care combina aproape perfect spiritul nou, inovativ(vedeti ringul si custile cu 6 colturi, meciurile de tip ULTIMATE X ori abilitatile luptatorilor din X-Division) cu traditia(pe WallPaper-ul oficial TNA inca apare imaginea luptei dintre STING si Jeff Jarett ;) )

Heath Scumm
22nd February 2005, 12:33
TNA: RIP
February 21, 2005 by Jason Seals

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/j/jeffjarrett/51.jpg

TNA is dead. Not dead as in defunct, like WCW. Dead as in irrelevant. Dead as in, wrestling fans don't need to give a crap about it anymore. It died on January 16, 2005, when Jeff Jarrett pinned Monty Brown at Final Resolution to retain the NWA championship. I didn't order the PPV, but once I read the results, I knew TNA was done for. And I haven't watched an episode of it since. There's no reason to.

TNA's death wasn't a sudden thing, either. It was hardly a bolt out of the blue. TNA's obit is the kind that would include the words "after a long illness." In this case, TNA's long illness began in December, with the Turning Point PPV. That's when things started looking bleak, when TNA developed a whooping cough and started walking with a limp.

Before I go on, I suppose I should say that, for months, I loved TNA. Absolutely loved it. I still remember how excited I was when it made its debut on Fox Sports Net, and for months, I didn't miss an episode. Not a single one. For awhile last summer, when SmackDown! was at its nadir, I actually preferred TNA to the WWE. The X Division guys-Styles and Daniels and Sabin and Primetime and Petey Williams and Sonjay Dutt-were putting on one jaw-dropping match after another. Abyss was pretty badass. And I thought Monty Brown was the Man.

I was so into TNA last year that, when Turning Point rolled around, I convinced my dad to spring for the PPV. My dad's an old-school wrestling fan who still thinks Lou Thesz is God. For months, he listened to me tell him about this "new" federation where the ring has six sides and the guys do amazing stuff like flip piledrivers and super moonsaults and run across the ropes. So, he ordered Turning Point, and I went over to his place to watch it, and we saw…Scott Hall and Kevin Nash wrestle in Elvis costumes. And Jonny Fairplay. And Randy Savage, coming in for the last two minutes of the main event and looking like an old man who'd fallen and couldn't get up. And that wretched, atrociously unfunny stuff with the WWE tape, and those two guys who were supposed to be Triple H and McMahon. Sure, the cage match was indisputably excellent, and the Brown-Abyss-Raven match was pretty cool. But everything else was such embarrassing crap that, once the show was over, my dad and I just sat there for a couple minutes in silence. Then I sort of eased myself out of my chair, said, "well, guess I'll get going now," and slunk towards the door. I'd put my faith in TNA and had finally shelled out for one of their PPVs (well, my dad had, anyway), and what I got as a reward was something rinky-dink. Well, I told myself, I've learned my lesson. TNA's obviously got a little ways to go yet. I'll give it a month or two to shake off its growing pains. Then things will be fine.

Initially, I didn't fault TNA for dragging in past-their-prime big names like Savage and Piper and Hall and Nash and DDP and Ken Shamrock and (egads) Dennis Rodman. That's what you've gotta do to attract attention, right? It's what sitcoms do around sweeps week. Hall and Nash showing up on TNA to stand in Jeff Jarrett's corner was the equivalent of, I dunno, Tom Selleck appearing on "Friends," or whatever. Indeed, that's part of the wrestling biz-the old legends are supposed to turn up every once in awhile to put the new talent over. That's the way you play the game; ask Mick Foley. But, when past-their-primers like Hall, Nash, Page, et al turn up on the scene, then start getting main event pushes instead of young lions like Brown and Styles, that's when something's askew. That'd be like, I dunno, watching a season's worth of "Seinfeld," then tuning in one night to discover that Newman's suddenly Jerry's new best friend, and George is just some guy we see occasionally. It doesn't make sense, and it just ain't the way things are supposed to work. Imagine what it must be like for somebody like A.J. Styles or Monty Brown or Abyss, working your butt off month after month, only to see your place in the main event taken by a guy who once pooped on a plate in an airplane, or a guy who once blew his quad out by walking from one side of the ring to the other. One would argue that Nash and DDP are getting their high-profile pushes because everybody knows their names, whereas only diehards know who Monty Brown is. The counterargument is, of course, that people like Brown are supposed to make their names by overcoming the likes of Nash, rather than by floundering on the midcard opposite nobodies like Bobby Roode while Nash hogs the frigging main event.

And that's another thing. If you want to make your federation newsworthy, you may wanna, oh, I don't know, try giving your belt to somebody else every once in a while. I've read a lot of articles on the net over the past several months comparing Jeff Jarrett (who pretty much runs TNA) to Triple H (whose father-in-law runs the WWE). Both are egomaniacs, both have stupid booking ideas, both are way overrated, both would rather lose two or three of their own extremities rather than give up the heavyweight belt, no matter whose career gets crippled in the process and no matter how bad it is for their respective companies. These comparisons are over and done with now, I assume. Triple H may be an egomaniac, and he may occasionally do stuff that's questionable, and that's harmful to other wrestlers. But Triple H, I believe, is a guy who's gonna put the business first when he needs to (I may be wrong; he may pull off something stupid at WrestleMania and blow it big for Batista-in which case I'll be back here eating my words). Triple H is, legitimately, a highly talented wrestler and a big guy who looks like he could hold his own opposite somebody like Goldberg; the same cannot be said for Jarrett. Plus-and here's the key-Triple H, self-serving though he undeniably is, will occasionally put people over. Who's Triple H put over in the past year? Not just Chris Benoit and Shelton Benjamin, but Orton, Batista, even arguably Eugene, for God's sake. Who's Jarrett put over in the time since TNA's been on Fox? Well, he let Savage pin him in a tag match (whereupon Savage promptly disappeared from TNA), and he let Monty Brown get up from a couple guitar shots. Come the hell on.

Originally, I didn't have a problem with Jarrett going over Jeff Hardy-twice. I figured he was doing it for the integrity of the title. After all, that's the NWA belt he's wearing-a prestigious title, and not one that needs to be dropped right away to some pretty boy WWE émigré who paints his face green and sing-raps his own theme song. Give it to somebody homegrown, Jarrett. Give it to…oh, I don't know. How about the most dynamic, most over star in the company? How about the guy who decisively won two three-man matches in a row, one opposite Abyss and Raven, and the other opposite DDP and Nash? How about dropping it to Monty Brown? No? We're gonna have Monty job to you and then drop back down to the midcard for the rest of the year? Oh, okay.

I hope Jarrett realizes that he has to lose sometime, and to the right person, if he expects TNA to stay afloat. I don't think he does, though, or he'd have let Brown beat him at Final Resolution. That woulda been the perfect way to start off the year, with a rejiggered, rejuvenated TNA. Instead…what? We're getting Jarrett vs. DDP now? There's a frigging match I'll shell out big bucks to see. I love DDP, but he's almost 50 years old. Jarrett's not gonna lose to him, which means we're gonna be treated to the same old "this is Planet Jarrett" speech till at least midsummer, probably. Besides, if DDP wins, how bad will that make Monty Brown look? Brown just beat DDP and another guy in a three-man match. But, what, DDP can beat Jarrett while Brown can't? What about Abyss, now that he's been granted a title shot? How does Jarrett expect us to believe he can get by Abyss? Is he gonna hit Abyss with his guitar? Have about five guys run in to help him?

You know what TNA's good for now? Comedy. It's comic relief. It's the fed that keeps phenomenal talent like Ron Killings and Chris Sabin off the PPVs so Jeff Hammond-that skinny geek who's Fox's NASCAR analyst-can wrestle a match. TNA is far-fetched and frustrating, even by wrestling standards. TNA is the WCW for the new millennium. TNA is where old, decrepit WWE talent goes to fade away.

It's over, TNA. It was over once you started stuffing your main event with substance-friendly WWE exiles like Hall, Hardy, Waltman, and Billy freaking Gunn. It was over once the fans themselves started stepping out of the storylines, chanting "Drop the title!" at Jarrett at every opportunity. And it was over when it became obvious that a person could have watched an episode of TNA last July, then not watched another one till February, and not missed a thing. The same guys are fighting over the same belts, the same talents are languishing in the midcard. It's literally become the same old junk.

Big Sexy
24th February 2005, 21:58
Sund de acord cu mare parte din ce spune. Daca stau bine sa ma gandesc cu tot ce spune si am spus-o si eu in repetate randuri aici. Sa inceteze sa mai imite si sa revina la stilul care i-a consacrat.
Mai exista un alt aspect care trebuie mentionat la comentariul acestui fan si anume ca este in mod clar un admirator al lui Monty Brown care este extrem de suparat ca idolul sua nu primeste ce crede el ca merita. Si Monty clar este demn de centura TNA.

Reaper
25th February 2005, 23:25
Era o discutie pe undeva nu mai stiu exact despre Rock ca a ales Hollywoodul in detrimentul wrestlingului. Din punctul meu de vedere, Rock a facut alegerea cea mai inteligenta cu putinta. A ales sa se retraga in glorie, pentru ca chestia asta cu The People's Champ n-o sa tina la infinit shi nici nu e genul caruia sa-i aplici un gimmick de heel
Asa ziceam si eu despre DDP in vremea in care era People's Champ, dar ai vazut ca s-a inhaitat cu Bam Bam si Kanyon (nu mai stiu cum scrie numele) si s-a transformat in Heel. Si desi nu mi-a placut la inceput am recunoscut mai tarziu ca s-a descurcat suficient de bine si ba Heel. Am si eu o intrebare: i s-a parut cuiva ciudat ca 3 oameni detineau Tag Team Title-ul? Mie da.
Astept raspunsul in Threadul WCW, ca sa nu iesimdin topic.

Heath Scumm
4th April 2005, 12:08
TNA incearca si ei sa introduca ideea de "THEME EVENT" pentru P.P.V.-urile lor ... mi se pare destul de amuzanta ... Scenaristii TNA sunt buni din moment ce au venit cu ideea custii cu 6 colturi ... SUPREME!

Daca aveti QuickTime Player incecati sa vedeti teaserele pentru lockdown ... se merita!!!

http://www.tnawrestling.com/lockdown/index.html

Heath Scumm
5th April 2005, 10:52
WWE au surclasat TNA-ul la inca un aspect ... au action figures mai aratoase si mai bine proportionate ... uitati-va la poze ... sunt interesante pentru orice fan al wrestlingului

Heath Scumm
8th April 2005, 12:44
Intr-o discutie aprinsa intre un fan canadian si unul din SUA despre aducerea unor luptatori deja consacrati in lume(care au evoluat cu succes si in TNA) precum Amazing Red sau Low Ki, cel american a spus ceva de genul asta :

"As for bring in Red or Low Ki, Red hasn't been the same since he hurt his knee, he's slowed down allot and can't pull of half the moves he used to, he's really not the same wrestler he used to be, he gets almost no bookings, it's a shame to see but a risk of wrestling the style he does.
As for Low Ki, if he ever went over to the dark side I'd probably start crying, there is no way he'd ever get to use the Ki Krusher, his stiff kicks would vanish, the WWE would never allow him to use the Kawada Kicks, I just couldn't stand to see him wrestling WWE style and not Strong Style."

Se pare ca fanii adevarati de wrestling au inceput sa urasca WWE din ce in ce mai mult pentru delasarea pe care o arata de foarte mult timp si care acum a devenit un obicei si o sursa de plictiseala pentru cei ce iubesc pro-wrestlingul ... de parca ar mai fi trebuit sa mai scriu un post ca sa spun asta ... era o chestie evidenta!

Reaper
13th April 2005, 22:04
Si era undeva vorba ca TNA nu are suficienti bani sa pastreze wrestlerii. Pai de unde sa aiba daca ei prefera sa plateasca un luptator peste 10000$ ca sa se prezinte la un meci? Nu inteleg de ce nu stabilesc contracte cu wrestlerii asa cum face WWE. Este evident mult mai avantajos. Exemplu (date luate din EWR): la un moment dat The Rock primea 250000$ sa apara in toate show-urile dintr-o luna. Pe cand Sting primea 79000$ pt fiecare aparitie. Asta ar fi exemplul superior. Cel inferior e si mai rau (dar nu ma mai complic pt ca ati inteles ideea).

Heath Scumm
14th April 2005, 11:58
Asa e ...

Insa problema se pune astfel ... intr-adevar, sumele ce apar in EWR sunt oarecum "reale" in sensul ca in acte cam acesta e salariul pe care il primesc luptatorii "pe cartea de munca" ... in realitate se specula ca un luptator precum Chris Jericho avea la intrarea in WWE un salariu record de 19 milioane $ pe 3 sau 4 ani ...

Ideea e ca e oarecum avantajos daca ai un show pe saptamana ... Sting nu trebuie sa apara chiar in fiecare show ... aparea in 2 showuri iar in celelalte 2 publicul era hyped cu angle-uri legate de acest luptator ...

Motivul pentru care majoritatea luptatorilor din TNA(in realitate toti cu exceptia lui Jeff Jarett iar acum se presupune ca si Kevin Nash, Alpha Male, DDP si Outlaw) au contracte de tip open si nu contracte scrise este urmatorul : Luptatorii participa in regim Open Contract la mai multe federatii odata avand in fiecare propriul storyline si propriul rol negociat ... de exemplu luptatori precum Raven, AJ Styles, Fallen Angel, Abyss, Shoker si multi multi altii au contracte si cu Ring Of Honor (care este considerata cea mai puternica federatie independenta underground) ... asadar, desi Raven si ceilalti fac parte din rosterul TNA, ei nu accepta sa semneze un contract scris cu aceasta federatie deoarece majoritatea castigurilor provine din munca in federatii independente si in Japonia!Semnarea unui contract scris inseamna limitarea si constrangerea acestor luptatori de a lupta exclusiv in TNA in timp ce ei sunt consacrati de scena INDY!

Big Sexy
17th April 2005, 13:58
Pai situatia TNA este pecetlluita atunci .. adica daca nu isi permit superstaruri nu ii vor avea niciodata? Si asta ar fi echivalent cu reintrarea in underground unde dupa parerea mea le e si locul. Oricum efortul lor este complet remarcabil si oricat de hulit este jeff jarret a mentinut interesul cu faptul ca a pastrat centura atat. Pun pariu cu oricine ca dupa ce pierde centura vor scadea audientele la PPV-uri.

Heath Scumm
19th April 2005, 17:45
Sincer, nu cred! Jarett nu creeaza decat antipatie in ranul fanilor TNA si nu ma refer la antipatie "buna" in genul Triple H.(de genul I love 2 Hate Him!) ci antipatie rea ... I hate 2 hate Jeff Jarett!

Schimbarea campionului in urmatoarele 2 luni ar putea reprezenta sansa pentru relansarea TNA ... am impresia ca ABYSS are tot ce-i trebuie ca sa castige titlul desi transformarea lui in face(daca se va lupta cu Jarett care e super-mega-heel) nu e de bun augur ... zic eu!

Heath Scumm
19th July 2005, 23:46
Dupa Slammiversary, TNA a ineput sa puna punctul pe "i" ... cu un Raven renascut campion mondial la categoria grea, TNA se indreapta cu pasi din ce in ce mai rapizi catre WWE ... ultimul val de disponibilizari facut de WWE nu a cauzat decat lucruri bune pentru TNA ...

Rhino (care in timpul ECW era o creatura de neinvins, mai ceva decat Goldberg) l-a atacat pe Raven ... se formeaza o alta entitate gen NWO condusa de Jeff Jarett din care mai fac parte Alpha Male, Rhino si OUTLAW ...

Se intrezareste o revenire a Raven's Flock, o reunire a D-Generation-X din WWE ... Matt Hardy a refuzat contractul cu TNA si s-a intors la WWE in ciuda insistentelor fratelui sau ... Cine urmeaza sa intre in TNA?

Kidman, Charlie Haas, Jamie Noble, DUDLEY BOYZ ... sau poate vor reveni Sandman, Sabu, Kid Kash(proaspat concediat de WWE), Bill Alphonso, Mikey Whipwreck?

Deja 2 manageri de top - Sinister Minister "Father Mitchell" (pt ABYSS) si Jimmy Hart(ca manager al lui Lance Hoyt si Naturals) s-au alaturat TNA ... schimbarile sunt majore ...

TNA e viitorul si lumea wrestlingului simte asta ...

Heath Scumm
4th September 2005, 13:40
Pai situatia TNA este pecetlluita atunci .. adica daca nu isi permit superstaruri nu ii vor avea niciodata? Si asta ar fi echivalent cu reintrarea in underground unde dupa parerea mea le e si locul. Oricum efortul lor este complet remarcabil si oricat de hulit este jeff jarret a mentinut interesul cu faptul ca a pastrat centura atat. Pun pariu cu oricine ca dupa ce pierde centura vor scadea audientele la PPV-uri.

Ce mult imi place cand nu ai dreptate ... nu numai ca dupa ce Raven a devenit campionul mondial TNA a crescut in audiente si a obtinut un contract de televiziune cu Spike TV, a obtinut si o crestere a cotei de piata - nu stiu exact cifrele insa am citit acest lucru pe www.pro-wrestling.com ... oricum, acest lucru mi se pare logic din moment ce TNA par a fi sustinuti financiar cumva si se adreseaza tot mai mult vechilor fani ECW care la TNA Sacrifice scandau in picioare ECW in timpul Main Eventului ... cred ca o scandare TNA ar face mult mai mult bine companiei insa fanii scandeaza ce vor si cand vor ... totusi, n-am auzit la nici un PPV TNA o scandare de genul "THIS MATCH SUCKS!" sau "BOOOOORIIIIING!" ...

Oricum, ultimele PPV-uri WWE (adica cel din ultimul an ... poate cu exceptia WrestleMania desi n-as baga mana in foc) au fost complet dominate din punct de vedere calitativ de PPV-urile TNA!!! Nu va lasati inselati de salile uriase si miile de cretini care-l aclama pe EUGENE! TNA is not about that!!!

cutuma
4th September 2005, 14:37
Hitscum... daca tie iti place sa vezi o gramada de burtosi trecuti de prima tinerete cum se lovesc in cap cu cele mai traznite lucruri nu inseamna ca toti de pe forumul asta au aceasi viziune despre wrestling. Asa ca din pct-ul meu de vedere Wrestlingul e intr-un punct mort si e nevoie de o minte stralucita sa-l scoata de-aici. Sau de inca un Ted Turner ;)

Heath Scumm
4th September 2005, 17:22
^^ La ce burtosi trecuti de prima tinerete te referi?

Daca vorbesti de Nash, Savage sau DDP, evident ca acestia au fost adusi in TNA doar pentru Hype ... si daca e sa vorbim de persoane de persoane trecute de prima tinerete, atunci in mod sigur, WWE exceleaza in acest domeniu ...

TNA are in rosterul sau numai luptatori de elita si nimeni nu poate contesta asta ... e clar ca daca faci astfel de afirmatii nu te-ai prea uitat la Pay Per View-urile lunare TNA ... de la LockDown incoace, toate au fost incredibile si daca ti-ai aduce aminte pentru putin timp ca te numesti wrestling fan ti-ai da seama ca singura alternativa viabila e TNA ...

Chiar ata de mult conteaza pentru tine artificiile si salile supra-aglomerate ... chiar nu poti aprecia un show complet daca nu apar femei 90% goale???

Big Sexy
4th September 2005, 17:58
Uuuu, femei goale, asa mai vii de acasa frate!!!
Nu cred ca asta spunea Decret dar nu sunt eu avocatul lui, se descurca excelent si fara avocat. SI asta intr-o mare masura fiindca TNA are izul ala de underground de care nu mai scapa. Eu il asimilez cu mucegaiul. TNA-ului ii este mult mai usor sa manipuleze 1000 de oameni maxim cati sunt la un ppv de al lor, oameni care intra pe gratis decat ii este WWE-ului unde intra 50-90 mii de oameni care dau incepand de la 50USD/show. Deci lasa propaganda ieftina si admite ca TNA este cea mai rasarita federatie din underground la ora actuala insa nu este decat o ciuperca in umbra WWE-ului.

cutuma
4th September 2005, 19:16
O sa te superi ca-tzi zic asta... Raven are 41 de ani si o burta de neam prost. Sabu shi Konan tot 41 (se pare ca toata generatia '64 e in TNA). Si te mai si agitzi ca poate revine Sandman care la ECW One Night Stand ma rugam sa nu cada peste oamenii aia ca provoca genocid la ce burta de Cernobil are.

Daca vreau sa vad super lupte caut prin arhivele ROH sau CZW. Daca vreau sa vad show ma uit la WWE tocmai pt artificiile alea si pt aia 60.000 de oameni din tribune. Pana acum n-am nici un motiv sa urmaresc TNA.

Heath Scumm
4th September 2005, 20:37
Exact acesta este scopul acestui thread ... de-abia asteptam sa ma "incaier" cu fanii WWE ...

Acum ... sa fim sinceri ... poate cineva sa compare luptele puse in scena de "batraneii" TNA cu cele din WWE? Da! Poate ca Raven, Sabu sau Sandman sunt trecuti de 40 de ani ... totusi HBK, Road warrior Animal si Hogan sunt trecuti de 50 ...

Totusi, nimeni nu aduce in prim plan luptatorii tineri cu adevarat promitatori din TNA : AJ Styles, Fallen Angel, Lance Hoyt, Abyss, AMW, The Truth, The Naturals, Petey Williams, chris Sabin and so on and so on ...

@ Big Sexy
Spui ca TNA-ul este o federatie underground? Te anunt ca TNA este acum o federatie la nivel international si nu mai este considerata de nimeni o federatie independenta ci principalul concurent al WWE ... Nici nu poti compara TNA-ul cu ROH sau CZW ... nici vorba ... au un alt tip de produs pe care il promoveaza, e tot sports entertainment numai ca orientat spre wrestling nu spre telenovelistica ... ce e in neregula cu asta?

Pentru mine, TNA este cel mai bun lucru care s-a intamplat de la perioada TLC din WWE ... in caz ca ati uitat, WWE au desfiintat complet wrestlingul intre femei(desi in TNA nici nu s-a pus vreodata problema de asa ceva), wrestlingul intre high-flyeri/cruiserweights si wrestlingul la echipe!!! Cum puteti spune ca WWE va ofera ceea ce doriti atunci cand este clar ca prestatia lor este lamentabila ...

Big Sexy
4th September 2005, 20:47
@ Big Sexy
Spui ca TNA-ul este o federatie underground? Te anunt ca TNA este acum o federatie la nivel international .....................
TNA-ul .............. e tot sports entertainment numai ca orientat spre wrestling nu spre telenovelistica ... ce e in neregula cu asta?

Da stiu ca asa este, am exagerat un pix acolo si vezi si motivele tot acolo. In alta ordine de idei TNA nu e orientat spre "wrestling" ci spre lupte fiindca dupa cum stii wrestlingul este sports entertrainment format din show si lupte in diverse proportii, proportii care acopera mai toate gusturile.

Ultimul PPV TNA, Sacrifice a fost cu mult peste Summerslam dar aici este singurul loc unde TNA-ul a depasit WWE-ul din punctul meu de vedere, in rest ... praf in ochi.

Heath Scumm
5th September 2005, 12:08
Ultimul PPV TNA, Sacrifice a fost cu mult peste Summerslam dar aici este singurul loc unde TNA-ul a depasit WWE-ul din punctul meu de vedere, in rest ... praf in ochi.

Ha ... cu asta m-ai provocat, mi-ai aruncat manusa ca sa spun asa!!! :)

TNA vs WWE - analiza anului 2005

Am cautat prin arhive insa voi dovedi inca o data daca mai este nevoie ca TNA a surclasat WWE anul acesta la capitolul PPV-uri ... stiu ca e foarte greu sa comparam PPV-urile per ansamblu in conditiile in care acestea au avut o sumedenie de lupte insa voi compara cele mai bune lupte in perceptia mea si vom vedea ce va iesi ...

Este evident ca in luna august Sacrifice a fost peste SummerSlam ... nimeni nu poate contesta acest lucru ...

Luna Iulie a fost TNA No Surrender vs WWE GAB
Mi s-a parut ca Abyss vs Raven cu debutul lui rhyno a fost mult mai buna decat JBL vs Batista care a fost un meci destul de slab cu descalificarea lui Batista care l-a lovit pe JBL cu un scaun in cap ... pe de o parte scaun in cap, in cazul TNA pioneze, lanturi, capsator, tone de sange, dezastru ... comparatie care nu-si are rostul!

NO SURRENDER LINE-UP ():
Shocker defeated Jerrelle Clark -Pre Show match-;
America's Most Wanted b Michael Shane & Alex Shelley;
Sonjay Dutt b Elix Skipper and Shark Boy and Mikey Batts;
Sonny Siaki & Apollo beat Simon Diamond & David Young;
"Samoan Submission Machine" Samoa Joe defeated Chris Sabin;
Team Canada (Young/Rude/Ralphs) b The Naturals/Lance Hoyt;
Monty Brown & Kipp James defeated Ron Killings & Konnan;
AJ Styles defeated Sean Waltman -referee Jerry Lynn-;
Christopher Daniels b Petey Williams -X Division Title-;
Raven defeated Abyss -Dog Collar Match for World Title;
Rhino debuted in NWA TNA at the end of the show..

GREAT AMERICAN BASH LINE-UP:
Paul London b Nunzio -Cruiserweight title-;
Heidenreich & Animal b MNM -Tag Team title-;
Booker T w/Sharmelle b Christian -Grudge Match-;
Orlando Jordan b Chris Benoit -United States title-;
The Undertaker b Muhammad Hassan -#1 Contenders-;
The Mexicools b The blue World order;
Rey Mysterio b Eddie Guerrero -Grudge Match-;
Melina Perez b Torrie Wilson -Bra & Panties-;
John Bradshaw Layfield b Batista by DQ -World title-

Luna Iunie a fost TNA Slammiversary vs WWE Vengeance
Nu cred ca se pune problema ca meciul de tip King of The Mountain a fost cumva depasit de Batista vs HHH - singurul lucru cu care WWE se mandrea in acel moment era draftul care nu a iesit chiar atat de bine pentru RAA (cel mai bine cotat show WWE)

SLAMMIVERSARY LINE-UP ():
Diamond & Trytan beat Siaki & Apollo (Pre-Show);
Shark Boy b Skipper, Gowan, Red, Delirious & Clark;
Shocker defeated Alex Shelley (Lucha-style Match);
Ron Killings defeated The Outlaw (Grudge Match);
The Naturals defeated Team Canada (Tag Team title);
Samoa Joe (TNA debut) defeated Sonjay Dutt;
Bobby Rude w/Scott D'Amore beat Lance Hoyt;
America's Most Wanted defeated 3-Live Krew;
Triple Threat for the TNA X-Division Title
Christopher Daniels beat Chris Sabin and Michael Shane;
King of the Mountain for the NWA World Title
Raven beat AJ Styles (c), Abyss, Brown & Waltman

VENGEANCE LINE-UP:
Carlito Cool b Shelton Benjamin -IC Title-;
Victoria b Christy Hemme -Divas Grudge Match-;
Kane b Edge w/Lita -Grudge Match from Hell-;
Shawn Michaels b Kurt Angle -WM21 Rematch-;
John Cena b Christian vs Jericho -WWE Title-;
Batista b Triple H -Hell in a Cell World Title-;

Luna Mai a fost TNA Hard Justice vs WWE Judgement Day
Hard Justice a reprezentat pentru TNA o crestere enorma in audiente dupa ce Jeff Jarett a pierdut titlul dupa un an in fata lui AJ Styles ... toata lumea stie ca meciul dintre JBL si Cena a fost mediocru si complet previzibil in conditiile in care singurul I Quit Match pierdut de un babyface in ultimii 20 de ani a fost cel dintre Mankind si The Rock ... si JBL nu e The Rock!!!

HARD JUSTICE LINE-UP ():
Shark Boy b David Young -Pre Show Match-;
Petey Williams & Eric Young b Sonny Siaki & Gran Apollo;
Michael Shane & Trinity b Chris Sabin & Tracy Brooks;
Raven b Sean Waltman -Clockwork Orange House of Fun-;
Monty Brown & The Outlaw b DDP & Ron Killings;
The Naturals b America's Most Wanted -Tag Team titles-;
Christopher Daniels b Shocker -X Division title-;
Abyss won a 20-Man #1 Contenders Gauntlet Battle Royal;
AJ Styles b Jeff Jarrett -Tito Ortiz as referee-;

JUDGMENT DAY LINE-UP:
Nunzio defeated Akio -Sunday Night Heat-;
MNM b Hardcore Holly & Charlie Haas -Tag Titles-;
Carlito Cool w/Matt Morgan beat The Big Show;
Paul London b Chavo Guerrero -Cruiserweight title-;
Booker T b Kurt Angle in a major grudge match;
Orlando Jordan b John Heidenreich -US Title-;
Rey Mysterio b Eddie Guerrero by DQ -Grudge Match-;
John Cena b John Layfield -WWE Title I Quit Match-;

Luna Aprilie a fost TNA LockDown vs WrestleMania 21/ECW One Night Stand
Aici trebuie sa acord victoria prin Knock out WWE desi TNA LockDown a fost considerat cel mai bun P.P.V. din istoria TNA-ului pana in acel moment. Desi cu un Main Event extraordinar, TNA a fost total zdrobita de 2 P.P.V. exceptionale marca WWE.

LOCKDOWN LINE-UP (All Matches Inside Six Sides of Steel):
Killings & Konnan b The Naturals and Lovett & Young -dark-..
Gran Apolo & Sonny Siaki beat Chris Candido & Lance Hoyt;
Dustin Rhodes h Bobby Rude -2/3 Falls Blindfold Match-;
Shocker b Chris Sabin and Sonjay Dutt and Michael Shane;
Jeff Hardy defeated Raven -Tables Cage Match-;
America's Most Wanted b Team Canada -Tag Cage Match-;
Christopher Daniels b Elix Skipper -X Division title-;
DDP/Syxx/James beat Jarrett/Brown/Outlaw -Lethal Lockdown-;
AJ Styles b Abyss -#1 Contenders Match

ECW ONE NIGHT STAND:
Lance Storm w/Dawn Marie beat Chris Jericho;
Super Crazy beat Tajiri and Little Guido;
Rey Mysterio defeated Psychosis;
Shoot Interview with Rob Van Dam;
Sabu w/Bill Alfonso defeated Rhyno;
Chris Benoit defeated Eddie Guerrero;
Mike Awesome defeated Masato Tanaka;
Paul Heyman's "This is EC-F'n-W" promo;
The Dudley Boyz beat Tommy Dreamer & Sandman;
Lots of ECW clips were shown during the show;
Steve Austin appeared at the end for a beer bash;
The anti-ECW guys were humiliated by the ECW guys

WRESTLEMANIA 21 MATCHES:
Booker T won a 30-Man Battle Royal -Dark Match-;
Rey Mysterio defeated Eddie Guerrero;
6-WAY "Money in the Bank" #1 Contenders Ladder Match:
~~~Edge b Y2J, Benoit, Benjamin, Christian and Kane;
The Undertaker b Randy Orton -Interpromotional Match-;
Trish Stratus b Christy Hemme -Woman's Title Match-:
Kurt Angle b Shawn Michaels -Interpromotional Match-;
Piper's Pit with special guest Stone Cold Steve Austin;
Akebono defeated Big Show -Sumo Challenge-;
John Cena b John Bradshaw Layfield -WWE Title Match-;
Batista b Triple H -World Heavyweight Title Match-;

Heath Scumm
5th September 2005, 12:20
TNA vs WWE - analiza anului 2005 (Partea a doua)

Luna Februarie a fost TNA Against All Odds vs WWE No Way Out/WWE Royal Rumble
Fara indoiala TNA cu un P.P.V. mediocru nu a putut face fata in nici un fel pachetului dublu de P.P.V.-uri oferit de WWE ... Nici nu mai trebuie dezbatuta problema ... TNA Au fost zdrobiti de WWE! Desi Royal Rumble-ul s-a desfasurat tehnic in ultima zi a lunii Ianuarie, aftermath-ul a fost in februarie, de aceea am inclus Royal Rumble-ul in Februarie!!!

NO WAY OUT LINE-UP:
TAG TITLE MATCH Guerrero & Mysterio b The Bashams
MATCH Booker T b John Heidenreich by DQ
CW TITLE MATCH Chavo Guerrero won a 6-WAY
MATCH The Undertaker b Luther Reigns
ROOKIE DIVA 2005 Joy b Michelle & Rochelle & Lauren
TOURNAMENT FINALS John Cena b Kurt Angle
WWE TITLE BARBED WIRE John Layfield b The Big Show

AGAINST ALL ODDS LINE-UP:
Bruno Sassi & Big Till b Lex Lovett & Buck Quartermain -pre show-;
The Harris Brothers b Mikey Batts & Jerelle Clark -pre show-;
Elix Skipper b Petey Williams;
BG James & Jeff Hammond b Michael Shane & Frankie Kazarian;
Raven b Dustin Rhodes;
America's Most Wanted b Kid Kash & Lance Hoyt -Tag Titles-;
Abyss b Jeff Hardy -Full Metal Mayhem Match-;
DDP & Monty Brown b Eric Young & Bobby Rude;
AJ Styles b Christopher Daniels -30 Minute Iron Man Match-;
Jeff Jarrett b Kevin Nash -NWA World Heavyweight title-;

ROYAL RUMBLE RUN-DOWN:
Maven defeated Rhyno -Sunday Night Heat-;
Edge b Shawn Michaels -Grudge Match-;
The Undertaker b John Heidenreich -Casket Match-;
~~~Gene Snitsky & Kane both Interfered in the match!
JBL b Kurt Angle and The Big Show -WWE title-;
Triple H b Randy Orton -World Heavyweight title-;
Batista won the 30-Man #1 Contenders Royal Rumble;

Luna Ianuarie a fost TNA Final Resolution vs WWE New Years Revolution
Desi Main eventul WWE a fost peste Main Eventul TNA, pay-per-view-urile per ansamblu au fost cam la acelasi nivel calitativ , totusi, tinand cont de faptul ca Main Eventul WWE a fost superior celui TNA putem afirma ca si acest Pay-Per-View WWE a fost mai bun decat cel al concurentei!

FINAL RESOLUTION LINE-UP:
The Naturals b Johnny B. Badd & Sonny Siaki;
Chris Candido b Cassidy O’Reilly;
3-Live Krew b Kazarian & Shane & Daniels;
Elix Skipper b Sonjay Dutt;
Dustin Rhodes b Kid Kash;
Erik Watts b Raven;
Jeff Hardy b Scott Hall (Piper as referee);
Monty Brown b DDP and Kevin Nash -#1 Contenders-;
Americas Most Wanted b Bobby Rude & Eric Young -Tag Titles;
AJ Styles b Petey Williams and Chris Sabin -Ultimate X-;
Jeff Jarrett b Monty Brown -NWA World title-;

NEW YEARS REVOLUTION RUN DOWN:
The Hurricane & Rosey beat La Resistance -dark match-;
Eugene & Regal beat Christian & Tomko -Tag titles-;
Trish Stratus beat Lita -Woman's title-;
Shelton Benjamin beat Maven -Intercontinental Title-;
Muhammad Hassan w/Daivari beat Jerry Lawler w/Jim Ross;
Kane beat Gene Snitsky -Grudge match-;
ELIMINATION CHAMBER FOR THE WORLD TITLE:
HHH beat Edge & Jericho & Benoit & Orton & Batista;

cutuma
5th September 2005, 12:32
Am citit primul post si m-am oprit pt ca din start ai facut o premiza inadecvata. Eu unul prefer un scaun in cap in detrimentul pionezelor, capsatoarelor, razatoarelor, polonicelor si restul de elemente care fac ringul sa semene cu bucataria lui mama.

Cand Jerry Lawler spunea despre ECW ca este Extremely Crappy Wrestling exagera. Dar referindu-ne la o anumita portiune care se perpetua si in TNA cred ca avea dreptate.

Cat despre bosorogii din WWE sa nu-tzi aduc aminte ca nici unul din ei nu e champ da? Atat Cena cat si Batista sunt mediocrii da....dar macar sunt tineri. Parca m-am saturat de Jarrett si de stilul Adi Despot al lui Raven.

Si ai zis ceva de women's wrestling ca nu s-a pus vreodata pb de asa ceva in TNA? Sper ca nu asta ai vrut sa sugerezi ca am footage proof :)

P.S. 1 Nu sunt asa mare fan WWE dar imi place sa ma contrazic

P.S. 2 recunosc...X-Division e tare

Edit Big SEXY
trece-ma si pe mine pe lista cu "imi place sa ma contrazic"

Heath Scumm
5th September 2005, 14:17
Legat de Women's wrestling, singurele 2 luptatoare din TNA sunt Tracy Brooks si trinity ... insa niciodata nu s-a pus problema infiintarii unei divizii de wrestling feminin in TNA!

Tot pui accent pe faptul ca cei din WWE au luptatori tineri ... nu stiu de ce traiesti cu impresia ca in TNA s-au strans numai veteranii wrestlingului cand numai 13 luptatori si manageri din TNA sunt trecuti de 40 de ani ... nu ma crezi, numara-i singur!
http://www.tnawrestling.com/roster/index.html

Ce coincidenta ... eu sunt numarul 3. la "imi place sa ma contrazic"! ;)

Edit Big Sexy
se vede dupa numarul de posturi ca iti place sa te contrazici ;)

Dragon-sin
5th September 2005, 15:08
pt Hitscum:

TNA No Surrender vs WWE GAB

Amandoua PPV-urile au fost la fel de proaste,dar macar WWE a avut build-upuri acceptabile,si TNA meciuri acceptabile.De acea aici TNA a castigat batalia,prin simplul fapt ca am avut 2 meciuri acceptabile.

TNA Slammiversary vs WWE Vengeance

WWE a castigat aici fara indoiala pt Hell In a Cell,si pt ca meciurile chiar au avut un bulid-up serios.TNA a facut un King of The Mountain f fain,dar cam asta a fost tot,build-upurile lor sunt foarte plictisitoare.

TNA Hard Justice vs WWE Judgement Day

Hard Justice sucked so much ass,dar am stat treaz sa il vad pe AJ care e unul din wrestleri mei favoritzi,si faptul ca a castigat a facut PPV-ul sa fie bunicel.LA WWE a fost mai bun ppv-ul desi again,destul de slab,dar a avut 2 meciuri f tari,si anume I Quit si Angle cu booket T,f tari build-upuri,si I Quit a fost destul de fain in afara faptului ca JBL a renuntzat intr-un mod extrem de patetic pt el,si pt gimmickul lui.

TNA LockDown vs. ECW One Night Stand

Ce e de zis...no contest ECW rulez!! si atat,TNA a facut un PPV f bun,dar nu se compara cu ECW.Overall,aceste 2 PPV-ui au fost foarte bune,dar ECW e ceva unic si nu se compara nimeni cu el,doar Wrestlemania.

TNA Destination X vs Wrestlemania XXI

Destination X....TNA a reusit sa faca poate cel mai rau PPV din istoria PPV.un Suck Fest de zile mari,si chiar pana in ziua de azi ma mir cum am reusit sa stau treaz pana la main event :rolleyes: .In timp ce WWE a facut un PPV extraordinar pana si main event-ul desi nu a fost un meci spectaculos a avut un build-up asa de impresionant,ca nu aveai cum sa te plictisesti desi stiai cine va castiga.WWE a fost net superioara la aceasta batale de PPV>

TNA Against All Odds vs WWE No Way Out/WWE Royal Rumble

Poi TNA a facut un ppv acceptabil cu Full Metal Mayhem si Iron Man,dar totusi WWE a castigat si de data aceasta.

TNA Final Resolution vs WWE New Years Revolution

Poate cel mai bun PPV a lui TNA,si desi Elimination chamber e felul meu de meci preferat ,tot trebuie sa zic ca TNA a facut un PPV impresionant.TNA castiga acum in batalia PPV -urilor pt ca a avut niste meciuri pur si simplu impresionante.

Totusi WWE a castigat batalia PPV-urilor pana acum,dar astept cu nerabdare Bound For Glory :ok: .

pt Decret:

Cui nu ii place sa se contrazica ? :lol: ...hei pana si TNA a zis ca e o companie pt familie si deloc extrema,dar am vazut thumbtacks,mese,scaune..etc.....

edit Big Sexy
te-am trecut si pe tine pe lista cu contrazisul. Pana acum suntem patru, sa am anuntati daca mai e cineva :ciocan:

cutuma
5th September 2005, 15:25
Tot pui accent pe faptul ca cei din WWE au luptatori tineri ... nu stiu de ce traiesti cu impresia ca in TNA s-au strans numai veteranii wrestlingului cand numai 13 luptatori si manageri din TNA sunt trecuti de 40 de ani ...

inseamna ca n-ai vazut mesajul ascuns din postul meu precedent :) da un select la tot textul ;)

Heath Scumm
5th September 2005, 15:33
Ma uit si ma uit si tot nu vad mesaje ascunse ... ajuta-ma putin, rogu-te!!!

cutuma
5th September 2005, 15:50
dupa P.S. 1 e si P.S. 2 dar scris mic si cu alb :)

Edit Big Sexy
Eu l-am vazut cand ti-am editat post-ul

Edit Decret
mi-am imaginat cand am vazut ca l-ai editat.l

Edit Big Sexy
n-am nimic de spus numai ca pot sa mai adaug un edit asa ca o fac

Heath Scumm
5th September 2005, 19:18
Yeah ... very funny!!!

Edit Big Sexy
bai, nu mai face spam :p

Th3 Gam3 HHH
7th September 2005, 21:26
[QUOTE=HitScum]Legat de Women's wrestling, singurele 2 luptatoare din TNA sunt Tracy Brooks si trinity ...

-la care s-au mai adaugat din WWE si Gail Kim si Jackie Gayda !

cutuma
7th September 2005, 23:39
auzi Hitscum...am si eu o intrebare legata de TNA. De ce un luptator cu talentul lui AJ Styles are unul din cele mai patetice finishing moves ever?

Heath Scumm
8th September 2005, 11:53
^^ What ???? WHAT???

Te referi la Styles Clash? Acesta a fost ales finisherul anului 2003 in TNA! What The FUCK? Cat despre Spyral Tap? Ce poti cere mai mult de atat????

Daca spui ca finisherul lui AJ Styles e patetic, atunci arata-mi unul mai interesant in WWE ( singurul care ar putea rivaliza ar fi VertaeBreaker-ul lui Hurricane insa WWE nu il mai lasa sa-l foloseasca ... :( )!

@ Th3 Gam3 HHH.

Hell Yeah ... au semnat-o pe Gail Kim ... Insa de Miss Jackie n-am auzit nimic!!!

cutuma
8th September 2005, 14:19
da. la Styles Clash..... mare shmecherie ca-l tine p'ala de picioare cu capul in jos si se arunca pe burta. SLAAAAAAAAB.

Dragon-sin
9th September 2005, 01:24
AJ Styles e bun high flyer e si bun ''on the mat'' sa zic asa,si vinde miscarile foarte bine,e cel mai bun wrestler din TNA in termeni de miscari.Styles Clash.....cine in lumea asta s-ar fi gandit la o miscare ca a lui? nu e chiar cel mai bun wrestler din TNA pt ca nu poate sa vanda un promo la fel de bine ca sa zicem Raven.Oricum e un wrestler fenomenal ,abia astept Christopher Daniels Vs. Samoa Joe Vs. AJ Styles,si Rhino vs Raven.

Heath Scumm
9th September 2005, 11:00
^ Vad ca spre deosebire de voi, TNA Haters :), Batista poate aprecia intr-o oarecare masura TNA-ul si circuitul profesionist!

cutuma
9th September 2005, 11:14
Am zis eu ca nu e un luptator exceptional AJ Styles?! Am zis doar ca finisherul lui ma lasa rece. Fata de el Canadian Destroyer pare din alta galaxie.

Big Sexy
9th September 2005, 16:38
Pai candadian destroyerul este unul dintre lucrurile care au punctat masiv n favoarea TNA-ului pe toate forumurile de specialitate cand s-a stabilit care e cea mai buna federatie de wrestling. Evident ca raspunsul a fost unanim WWE insa lumea a inceput sa auda si de minunatiile din TNA - Go Team Canada!!!

Heath Scumm
9th September 2005, 17:09
^^ Shut Up? Despre ce vorbesti? :rolleyes:

Cred ca ai halucinatii ... TNA = Future Of pro-wrestling and you guys know it!!! Or you don't ...

Big Sexy
9th September 2005, 17:20
YOU ARE IN DENIAL!!! :degete:

ITS OBVIOUS THAT TNA IS A SINKING SHIP, NICE UNDERGROUND SINKING SHIP!

Heath Scumm
9th September 2005, 17:26
:happy :happy :happy

Chiar nu-mi vine sa cred ... uitati-va la UNBREAKABLE sau la orice PPV TNA de la LockDown incoace si spuneti-mi ca TNA nu e un concurent demn de luat in considerare pentru WWE

Big Sexy
9th September 2005, 17:30
YOU ARE IN DENIAL!!! :degete:

ITS OBVIOUS THAT TNA IS A SINKING SHIP, NICE UNDERGROUND SINKING SHIP!

imi mentin afirmatia anterioara si aparent o intaresti si tu dand exemple ca lockdown (booooring) sau show-uri ce nu au fost prezentate inca (tii minte ca si de summerslam ziceam ca o sa fie rupere si apoi l-am desfiintat)

Reaper
9th September 2005, 21:34
Am zis ca nu ma bag in chestia asta ca o sa bag paie pe foc. Dar cand va vad ca va contraziceti asa ca doi copilasi desi stiti bine ca nu o sa ajungeti la nici un compromis (pentru ca preferati stiluri diferite de wrestling) nu pot sa nu ma implic.
Here it goes:

WWE:
Refuz sa mai urmaresc showurile saptamanale. Scenariile m-au scos din sarite.
WWE-ul ar putea fi numit Hollywood production pt ca se apropie mai mult de lumea cinematografiei decat de cea a wrestlingului. Este o diferenta imensa de calitate intre perioada WWF si WWE, desi Vince a fost la conducerea ambelor federatii. Poate ca explicatia ar fi ca tipul devine pe zi ce trece mai mosneag si, in acelasi timp, mai soft. Ma intreb daca intr-o zi ar aluneca pe spate nu ar avea vreo revelatie de genul: "Vai, ce m-am lovit. Va trebui sa interzic Leg Sweep-ul din WWE ca nu cumva sa se raneasca atletii.".
Citeam pe undeva pe forum ca a fost interzis finisherul ala al lui Hurricane despre care ziceam ca mi se pare ca este cel mai tare din WWE. Si de asemeni ca au fost interzise si manevrele de high-flying (presupun ca aici intra si finisherul echipei Hurricane&Rosey). Acest lucru inseamna ca un tip talentat ca Hurricane a devenit in ring aproape la fel de inutil ca si GM Eric Bishof. Oare cand va inceta interzicerea manevrelor?
In ritmul asta in cativa ani vor intra doi luptatori in ring si cel care zbiara mai tare si se incrunta mai urat castiga.

TNA:
Galele TNA imi dau impresia ca s-ar putea tine si in sala de sport a fostului meu liceu. Luptele hardcore devin prea violente.
In ritmul asta in cativa ani vor intra doi luptatori in ring si cel care mai respira la sfarsit castiga.

Nu va uitati ca am scris mai mult la WWE. In fond sunt tot 2 idei, dar dezvoltate mai frumos. Acest lucru se datoreaza faptului ca m-au chemat baietii afara sa joc mim si aceasta oferta nu poate fi refuzata. Cand mai am timp o sa trec in revista si lucrurile pozitive din cele 2 federatii.

Heath Scumm
10th September 2005, 12:44
Eu nu afirm ca TNA sunt mai buni in acest moment decat WWE ... Se stie ca WWE are in palma cei mai multi fani ai wrestlingului si e cert ca i-a atras cu ceva, ca doar nu au ales acel produs fara a fi constienti pe ce dau banii ... totusi, consider ca TNA este un potential adversar redutabil pentru WWE in conditiile in care, din punctul meu de vedere, vizionarea unui show TNA imi ofera mai multa placere decat disconfort ... mi-am dat seama ca in TNA pot sa ma uit la show de la un capat la altul fara a da skip unor segmente sau angle-uri cam esuate!!!

Big Sexy
10th September 2005, 19:59
Eu nu afirm ca TNA sunt mai buni in acest moment decat WWE ... Se stie ca WWE are in palma cei mai multi fani ai wrestlingului si e cert ca i-a atras cu ceva, ca doar nu au ales acel produs fara a fi constienti pe ce dau banii ... totusi, consider ca TNA este un potential adversar redutabil pentru WWE in conditiile in care, din punctul meu de vedere, vizionarea unui show TNA imi ofera mai multa placere decat disconfort ... mi-am dat seama ca in TNA pot sa ma uit la show de la un capat la altul fara a da skip unor segmente sau angle-uri cam esuate!!!

in sfarsit un punct de vedere moderat si cu care sunt si eu de acord intr-o extrem de mare masura. In privinta urmaririi cu placere a unui show TNA de la cap la coada nu pot fi de acord cu tine, uneori mai au niste meciuri jenante care nu se finalizeaza cu storyline-uri si se traduc im minute irosite vizionand meciuri insipide.

Big Sexy
11th September 2005, 22:21
In razboiul dintre WWE si TNA ( in caz ca TNA nu a fost totusi cumparata de WWE in secret) singurul care are un cuvand de spus este WWE. TNA este constant in show si calitatea luptelor pe cand la WWE lucrurile oscileaza de la extaz si depresie totala. O fii si asta o strategie insa atucni cand ai o umbra de concurenta nu te joci cu viitorul companiei tale, asta e parerea mea.

Heath Scumm
13th September 2005, 18:37
Cu Unbreakable, TNA dovedesc inca o data, daca mai e nevoie ca sunt un concurent serios la adresa WWE!

Daca nu ma credeti, uitati-va la show si mai vorbim! Truly Fuckin Awesome!!!

Th3 Gam3 HHH
21st September 2005, 11:00
VINERI PE EUROSPORT, AVEM DE LA ORA 21 LA 23 , TNA !!! Am citit pe teletext , si sper sa fie adevarat .Cica ar fi 4 gale de cate 30 min.

Th3 Gam3 HHH
25th September 2005, 19:46
Sursa de unde am luat informatia despre Iron Man Match se amuza de faptul ca WWE a anuntat respectivul meci cam imediat dupa ce TNA a anuntat un acelasi fel de meci la PPV lor Bound for Glory (si ca acest lucru s-a mai intamplat in trecut -cand TNA a anuntat meciul 'King of the Mountain' ,WWE a anuntat ironic meciul 'Queen of the Mountain' ).

Heath Scumm
26th September 2005, 12:22
Asadar, WWE nu sunt chiar complet indiferenti la ceea ce se intampla in TNA desi asa vor sa para ...

Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 22:46
Da ! Chiar asta se mentiona ! Atat timp cat TNA sunt concurentii , nu vad cum n-ar fi interesati sa afle ce mai fac !

Ninja
1st October 2005, 20:14
Am Inteles Ca Azi E TNA IMPACT ! Hmmm ! Avand In Vedere Ca Eu Am Vazut Un Singur Meci Cu Ringul In 6 Colturi, Cred Ca Ma Voi Uita Si La Gala Asta Sa Vad Daca Are Impact Asupra Mea :D ! By The Way Nici Macar Nu Stiu Daca E Gala Normala Sau PPV ! (Spre Rusinea Mea) :D

Heath Scumm
1st October 2005, 20:48
TNA are 2 tipuri de show-uri ... cele saptamanale care se numesc TNA Impact si sunt transmise pe SPIKE TV si cele P.P.V. care se desfasoara lunar ... Ca si PPV luna asta la TNA va fi Bound For Glory!

Initial TNA functionau ca si companie ce se finanta exclusiv din PPV-uri insa dupa ce au prins contractul de televiziune cu Fox Sports si acum cu spike TV au show-uri televizate si PPV-uri exact ca WWE ...

Ninja
2nd October 2005, 14:23
Vreau sa va spun ca am vazut pentru prima oara in viatza un show intreg de TNA Impact ! Mi-a placut tare si cred ca de acum nu o sa mai pierd niciunul :D ! Cel mai tare m-a impresionat AJ Styles !

Th3 Gam3 HHH
6th October 2005, 20:56
Hitscum a observat clar ce cred ca a observat mai toata lumea : in afara de LOD 2005 nu mai avem in WWE nici o alta echipa de valoare .(cel putin care sa iasa in fata ) .Care ar fi motivul pt care WWE nu mai arata nimic atunci cand e vorba de echipe ? (sa fie rosterul ,sa fie Vince …)

Th3 Gam3 HHH
12th October 2005, 07:50
WWE si-a anuntat dorinta de a "conduce " PPV ECW din iunie 2006 : One Night Stand ! Reactii ?!

Heath Scumm
14th October 2005, 13:02
Ei oricum au copywrite pe ECW si tot ce e legat de aceasta federatie mai putin Arena ECW pe care au vandut-o lui John Zandig si CZW ... in caz ca nu stiati ECW ONS se desfasoara in prima cladire in care se filma initial WWF RAW si nu in ECW Arena!

Problematica este insa aparitia in show a unor vedete care acum apartin TNA ... anul asta Raven le-a aratat degetul mijlociu celor din WWE ... la fel si Shane Douglas ... ei participa la Hardcore Homecoming care unt PPV-urile patronate de The Franchise cu luptatori ce nu au contracte cu WWE sau cum le spune Douglas ECW sell-outs ... aici se refera cred la Nunzio si RVD ... niciodata Douglas nu a spus nimic rau despre Tajiri sau Dudleyz!

Oricum WWE isi permit sa angajeze pentru o noapte starurile ECW cu contracte OPEN ... deci ECW ONS 2006 este in palaria WWE daca pot spune asa!

Th3 Gam3 HHH
20th October 2005, 23:16
O intrebare ma rodea de mai mult timp : cum se face ca Rhyno a ramas cu acelasi nume de scena ? Cumva, nu era trademark WWE sau i-a rugat sa ramana cu acelasi nickname ?

Heath Scumm
21st October 2005, 11:05
Rhyno nu a ramas cu acelasi nume de scena ... in perioada ECW, mai multi luptatori si-au cumparat singuri numele - cum ar fi Raven, Sandman, Sabu sau Rhino ... in WWE, Rhino s-a transformat in Rhyno care e proprietatea WWE ... Rhino insa e proprietatea luptatatorului ...

Dragon-sin
21st October 2005, 14:36
Nush cine a vazut SD! dar eu am ramas pur si simplu uimit cand am vazut finisher-ul noi echipe Shane twins,e Death Sentence, finisherul lui AMW ,oare cum va raspunde TNA la chestia asta?

Heath Scumm
21st October 2005, 15:44
Doamne ... cat de penal ... au si acelasi nume la manevra ... oricum nimeni nu poate pune trademark pe manevrele de wrestling ... asta ar fi stupid ... oricum, Shane Twins nu se compara cu AMW ...

Big Sexy
22nd October 2005, 21:14
La RAW-ul de pe 17.oct l-am auzit pe Jonathan Coachman strigand GORE!GORE!GORE! dupa ce Edge a facut un spear pe Big Show. Imediat Jerry The King Lawler l-a corectat spunand "spear" si au trecut pest emomentul asta delicat. care e faza? Nu pot crede ca Jonathan a putut face o asemenea greseala!

Heath Scumm
22nd October 2005, 21:54
N-am vazut show-ul insa daca asa ceva s-a intamplat e clar ca e o faza mai mult decat amuzanta ... Rhino e fara indoiala singurul luptator care e in stare sa transforme un Spear intr-un finisher datorita impactului pe care il creeaza la contact ... Edge nu va resui niciodata sa faca asa ceva atat datorita fizicului sau longilin cat si datorita faptului ca isi inmoaie genunchii cand duce adversarul la podea ... Daca o sa analizati cu atentie, Gore-ul se vede mult mai spectaculos decat un Spear datorita corpului rigid a lui rhino care pare a fi o veritabila torpila cand intra in adversar ... cam cum facea Goldberg la inceputurile carierei sale ... cu timpul, si goldberg a lasat-o mai moale cu impactul ...

Th3 Gam3 HHH
31st October 2005, 08:10
WWE e pusa pe concediat : "WWE referee Brian Hebner has been fired by WWE, WWE is now Hebner-less for the first time since the 80's"

Pe de alta parte cica l-au achizitionat pe Sabu (care stiam ca a fost pe la TNA , nuh ?!) : "Sabu has signed a legends contract with WWE "

Heath Scumm
31st October 2005, 10:21
Si nici Earl Hebner nu mai exista? Brian Hebner se descurca destul de bine ca arbitru ...

Cat despre Sabu ... Unde ai citit asta? This cannot be! Nu mi-l pot lua pe Sabu ca sa-l trasforme intr-un pussy sau mai rau - sa-l tina in OVW ca sa-i dezvolte "personajul" timp de 2-3 ani dupa care sa-i dea un gimmick stupid a la Eugene si sa-l distruga ca luptator!

Oricum, la ce te poti astepta cand chiar fondatorul TNA - tatal lui Jeff Jarett - Jerry Jarett a semnat un contract ca Road Agent cu WWE dupa ce a fost inlocuit la sefia TNA de Dixie Carter!

sursa : www.wwe.com
Jarrett brings mountain of a man to WWE

Longtime wrestling promoter Jerry Jarrett met with WWE officials this morning in Stamford, Conn., and he was not alone.

By Jarrett's side throughout his meetings with Vince McMahon and John Laurinaitis (Vice President of Talent Relations for WWE) was a 6-foot-6, 310 pound monster of a man called Oleg Prudius.

"I know they were both impressed with Oleg, as is anyone that meets him," said Jarrett as he left WWE Headquarters Friday afternoon. "He's an exceptional person and a special athlete."

So with Jarrett's backing, is Prudius on his way to WWE Superstardom?

"He's a future prospect who is very interested in WWE," said Laurinaitis after meeting with Jarrett and Prudius. "He comes from a very highly-regarded amateur background. And hopefully, if things work out on both sides, we can maybe do business together."

If things do work out and Prudius does find his way into a WWE ring, he will be bringing an extensive resume with him. In addition to being a world champion sambo wrestler, Prudius has played professional football in Germany and is skilled in Judo. He has also made several movies in both Russia and the United States.
Singura persoana de care nu-mi pare rau ca TNA s-a debarasat in "favoarea" WWE este grasul de Dusty Rhodes - omul care se face vinovat pentru aducerea in TNA a unui Macho Man Randy savage lipsit de orice vlaga si plasarea lui in Main Event-ul unui Pay-Per-View, postarea centurii de campion pe Jeff Jarett pentru aproape un an, impingerea a 2 luptatori mediocri precum Nash si Alpha Male in timp ce luptatori exceptionali lucrau in Midcard si pierdeau tone de sange si sudoare incercand sa ridice show-ul si multe altele ...

Dupa parerea mea, era de aproape un an a lui Dusty Rhodes in TNA a fost cel mai rau lucru care se putea intampla acestei federatii ... bine ca acum "scrie" scenarii pentru WWE! /hello

Th3 Gam3 HHH
31st October 2005, 22:32
Pussy hah ! Sper sa nu fie adevarat , dar sursele erau sigure !

Pe de alta parte : Stiri tulburatoare pt WWE si nu numai : s-ar parea ca mr. Christian nu a semnat un contract oferit de WWE (de mentionat ca vechiul contract expira azi ) ; bineinteles ca o sa ziceti ca n-a avut timp omul sa se gandeasca la noua oferta , dar surse de pe langa el spun ca cica , ar fi strans destui bani incat sa paraseasca compania...De asemenea se spune, ca ar fi unele neintelegeri intre el si oamenii care fac parte din WWE , si astfel s-a ajuns (ca de altfel in orice caz in care a fost vb de o plecare din WWE ) ca el sa fie deja "plasat" de mai toti la o alta companie ; asta s-a realizat si prin mentionarea "subtila" , ca mr. Christian locuieste in ... Florida ...

Heath Scumm
1st November 2005, 09:59
^Man ... way 2 kewl!

cutuma
1st November 2005, 23:12
SPOILERS

Bahi deci Bound for Glory e incredibil. am ajuns la monster's ball .... am dat replay la Swanton Bomb-ul de pe titantron de vreo 100 de ori. FABULOS. singurul meci la care n-am avut rabdare sa ma uit a fost cel la echipe. Si cred k ultimate x-ul putea fi facut mai misto. finalul e cam lame ;)

WWE sux! :rolleyes:

Th3 Gam3 HHH
4th November 2005, 07:13
Inca e departe Impactul TNA , dar dupa directia in spre care se indreapta WWE cu show-urile ei ...

WWE RAW & TNA iMPACT! Ratings

TNA iMPACT! scored a .8 rating this past week. The replay did a .6 which was the best the show has done in that slot.

RAW did a 3.4 rating, the lowest the show has done since returning to the network.

Heath Scumm
4th November 2005, 11:36
Despre Sabu ... Sabu is stayin' in TNA ... va participa la TNA Genesis intr-un Hardcore Match impotriva lui Abyss ... o reeditare de la Sacrifice? :cool: ... poate!

Th3 Gam3 HHH
11th November 2005, 06:51
@HitScum : Sorry 4 the trash news about Sabu ! (locul lui e inca acolo ,si sper ca atunci cand va pleca de la TNA , sa nu se duca la WWE )

Christian campion NWA-TNA , e doar o problema de timp ! Cu chestia asta ( gen :vine din WWE deci hai sa nu-l dezamagim ,sa nu-l scapam din mana , hai sa-i dam titlul ) TNA dovedeste ca mai are destul de tras pana sa ajunga “langa” WWE ; si in plus eu sunt sigur ca fanii adevarati TNA nu agreeaza aceasta “chestie “ ; s-a intamplat deja cu Rhino ; poate ca o sa ziceti ca merita acest lucru ,ca a muncit mult , dar eu zic ca a primit ceea ce i s-a promis de la bun inceput-ca in scurt timp va ajunge sus- !
Sa presupunem prin absurd (cica!) , Benoit pleaca de la WWE , ca nu se inteleg la contract , si vine la TNA ; ce titlu ii mai dau si lui ? Poate ca vine si Jericho >?!

cutuma
11th November 2005, 10:48
Jericho are la el pe site sigla TNA si un poster pt Genesis. Conform spuselor sale a facut asta pt a agita fanii de pe internet adaugand ca priveste cu mai mult interes show-urile TNA decat cele WWE desi ramane loial lui Vinnie Mac. Intelegeti ce vrei din asta eu n-am priceput mare lucru.

Dragon-sin
11th November 2005, 12:14
Nu cred ca Y2J va merge la TNA,in nici un caz,nu l-ar ajuta in cariera cu nimik,si cum mai nou e concentrat asupra trupei lui si nu asupra wrestlingului ,el NU va merge la TNA,mai bine ramane la WWE si primeste si publicitate pt ca WWE e mult mai cunoscuta ca TNA.

Heath Scumm
11th November 2005, 13:14
@HitScum : Sorry 4 the trash news about Sabu ! (locul lui e inca acolo ,si sper ca atunci cand va pleca de la TNA , sa nu se duca la WWE )

Christian campion NWA-TNA , e doar o problema de timp ! Cu chestia asta ( gen :vine din WWE deci hai sa nu-l dezamagim ,sa nu-l scapam din mana , hai sa-i dam titlul ) TNA dovedeste ca mai are destul de tras pana sa ajunga “langa” WWE ; si in plus eu sunt sigur ca fanii adevarati TNA nu agreeaza aceasta “chestie “ ; s-a intamplat deja cu Rhino ; poate ca o sa ziceti ca merita acest lucru ,ca a muncit mult , dar eu zic ca a primit ceea ce i s-a promis de la bun inceput-ca in scurt timp va ajunge sus- !
Sa presupunem prin absurd (cica!) , Benoit pleaca de la WWE , ca nu se inteleg la contract , si vine la TNA ; ce titlu ii mai dau si lui ? Poate ca vine si Jericho >?!

No need 2 trash talk Rhino ... daca ai sa citesti semnatura mea ai sa vezi ce parere am eu despre acest luptator ... toti discuta intr-un thread despre Goldberg si ce mult a facut el pentru wrestling ... Just 4 The Record ... Goldberg e o combinatie dintre look-ul lui Stev Austin si gimmick-ul lui Rhino ... Rhino in ECW era aproape invincibil ... era o bestie care distrugea totul in cale ... pentru ca ulterior sa fie tinut in lant de WWE, obligat sa renunte la stilul Hardcore si agresivitatea care-l caracteriza ... acum Rhino a renascut si mi se pare ca da totul pentru aceasta companie - TNA ... merita statutul de Main Eventer deoarece este, pe langa un veritabil monstru, si un excelent actor - deasemenea, baga si niste promo-uri destul de interesante zic eu!

Deasemenea, faptul ca i s-a pus in maini (chiar si pentru o scurta perioada) titlul TNA mi se pare o forma de respect pentru el si legenda pe care a reprezentat-o in ECW ... in fond Rhino a fost ultimul campion ABSOLUT ECW (detinea si titlul Television si titlul ECW la categoria grea) ...

E un atlet formidabil si unul dintre preferatii mei din TNA!

cutuma
11th November 2005, 13:43
A face ceva pt wrestling inseamna printre altele si a ridica 60.000 de oameni in picioare si a face alte cateva milioane sa stea cu ochii lipitzi de ecrane.

Heath Scumm
11th November 2005, 20:07
^Nu comentez ... mie imi place mai mult Rhino decat Goldberg ... e mai pe gustul meu ... e mai HARDCORE! ;)

Th3 Gam3 HHH
14th November 2005, 00:28
@ HitScum : S-a nimerit sa fie tocmai Rhino , ce sa-i faci ,putea sa fie oricare altul acelasi lucru ziceam , insa greseala mea a fost , bineinteles , ca nu i-am aratat si partile pozitive si calitatiile de luptator ale lui Rhino . Sorry (again &again)@

Heath Scumm
14th November 2005, 12:29
Tocmai asta incerc sa spun ... TNA mi se pare ca aduc luptatori legitimi demni de titlul NWA si nu WWE rejects cum spun unii - Rhino si Team 3D iar acum Christian sunt luptatori de top in lume si simplul fapt ca WWE a renuntat la ei nu arata decat ce mare greseala a facut aceasta federatie ...

Consider ca o achizitie a lui Rikishi care pare ca se reface bine dupa accidentarea suferita la picior in WWE ar intari TNA!

THE HUN JR
15th November 2005, 01:36
TNA just got a whole lot of better with the signing of Christian Cage. I hope he joins Team Canada then Team Canada will be the best faction in TNA.

Th3 Gam3 HHH
15th November 2005, 08:00
"Former TNA wrestler "Trytan" Ryan Wilson is now down in Ohio Valley Wrestling and has signed a developmental deal with WWE."

Iata ca se intampla si invers ! Desi nu stiu prea multe despre acest fost luptator din TNA (probabil va nu mai lupta de mult ! nuh ?! )

Heath Scumm
15th November 2005, 12:17
Trytan era o copie nereusita de Leviathan pentru TNA ... nu are look de superstar si desi e destul de agil pentru un luptator de talia lui, nu mi-a placut extrem de mult in TNA desi acestia i-au conturat destul de bine gimmickul ...

Th3 Gam3 HHH
21st November 2005, 20:55
"The Wrestling Observer Newsletter reports that Edge seriously felt like quitting WWE not too long ago due to his unhappiness with the company. There had been lots of rumors within WWE that Edge would go with Christian to TNA as soon as possible. Edge still has a lot of time left on his contract though, and if he did want to, he couldn’t go to TNA until sometime in 2007.

Both Christian & Edge are close with Rhino as well as Scott D’Amore, TNA booker and on-air manager of Team Canada. "

Heath Scumm
22nd November 2005, 11:42
^Rhino, Edge, Christian si Kurt Angle au creat o perioada in WWE stable-ul RECK! ... toti 4 sunt foarte buni prieteni ...

Th3 Gam3 HHH
8th December 2005, 07:54
De data asta e activ luptatorul care s-ar putea indrepta spre WWE :

"TNAWrestlingNews.com has learned that Sonny Siaki and TNA have not agreed to terms on a new contract and he is gone from the company. Sonny's profile has been removed from tnawrestling.com. Siaki may be heading to the WWE although we do not have that confirmed."

Heath Scumm
8th December 2005, 11:30
Oricum, TNA nu prea faceau nimic cu Sonny Siaki ... Desi un luptator cu potential si former X-Division champ, samoanul a ramas blocat in acea echipa cu Apolo care facea meciuri mediocre ... cel mai mult din cariera lui Siaki mi-a placut feud-ul cu ABYSS insa perioada lui in X-Division a fost una stralucita ... in mod sigur Siaki are potential de WWE ... cam acelasi lucru s-a intamplat si cu Romeo in TNA iar acum tipul asta face parte din HeartThrobs in WWE ...

Chiar daca Siaki a plecat (ceea ce nu ma deranjeaza foarte mult ... din partea mea Apolo ar fi trebuit "eliberat" inaintea lui Siaki), exista zvonuri conform carora Charlie Haas va semna cu TNA in viitorul apropiat ... sotia sa, Jackie Gayda, face deja parte din rosterul TNA ...

Th3 Gam3 HHH
30th December 2005, 23:54
“Morale within the WWE lockerroom is at a ten year lowpoint according to PWTorch.com, with Eddie Guerrero’s death, the impending drug testing and Johnny Ace’s management style all making working for the company feel more like an obligation than a dream come true. Top WWE names like Shawn Michaels and The Undertaker are very unimpressed with the current atmosphere, and a number of veterans, in general, have expressed frustration with the poor training accompanying many of the younger wrestlers.” -> GoinG DowN!

“Matt Hardy has been flying under the proverbial radar backstage, simply showing up and working in a way that, sans the incident with Undertaker at Survivor Series, will not anger WWE management. Although Hardy has yet to publicly say he made a mistake in signing with WWE over TNA, many are of the impression that he does feel that way. Hardy reportedly keeps an eye on TNA to see what “could have been” if he signed with the number two company instead.” ->care-i treaba cu Survivor Series ?!

Concluzie : Sfarsitul meciului se apropie , iar cei 2 competitori sunt la egalitate , insa TNA preseaza ,ia mingea prin StinG si si …

Heath Scumm
31st December 2005, 20:05
... f****n' scores! Hell Yeah!

Th3 Gam3 HHH
18th January 2006, 08:05
Matt Morgan la TNA ! Asta e cel care la un moment dat era cu Carlito ? Si parca i-a facut un F5 lui Big Show ! Eu zic ca e achizitie buna , dar sa vedem...

“As reported earlier, there may be a possibility of bringing in former WWE star Matt Morgan to TNA. WWE didn’t utilize his microphone skills while he has his run on the SmackDown! roster. They basically just wouldn’t let him do anything but stutter. However, while at Ohio Valley Wrestling, he showed good characteristics on the microphone. Beyond that, he does have a really unique large look and some untapped potential. He would make an interesting acquisition.”

Heath Scumm
18th January 2006, 11:58
Matt Morgan e intr-adevar cel ce i-a facut F5 lui Big Show ... Intr-adevar, are potential ... insa WWE l-au distrus cu un gimmick de balbait semi-retardat asa cum fac ei de obicei ... nu cred ca fanii il vor vedea vreodata altfel decat un luptator foarte bine cladit insa semi-retardat!

Nu stiu ce ar putea sa faca TNA cu el in acest moment in conditiile in care au un singur show saptamanal in care de-abia au timp sa-si puna in valoare roster-ul curent!

In alta ordine de idei ... Jay Lethal care activeaza acum in TNA si ROH a primit o oferta de contract de la WWE de a intra direct in rosterul SmackDown in divizia Cruiserweight deoarece aceasta divizie a cam ramas fara luptatori de calibru dupa concedierea lui Juvi Guerrera ...

Exista stipulatii prin care WWE incearca sa atraga ROH ca un soi de pepiniera pe langa OVW ... acesta este aparent motivul pentru care pe site-ul oficial ROH se comercializeaza DVD-uri WWE; ROH se pare ca primeste sustinere financiara de la WWE plus ca 3 luptatori WWE aflati in contracte de tip development cu WWE si care activeaza momentan in OVW au primit permisiunea de a aparea in Ring Of Honor - e vorba de James Gibson aka Jamie Noble, CM Punk si Spanky aka Brian Kedrick! Exista zvonuri conform carora Paul London ar dori si el sa revina in Ring Of Honor insa nu e 100% fizic datorita unor caderi devastatoare pe care le-a experimentat in trecut!

Big Sexy
19th January 2006, 23:33
Din pacate ma asteptam la ceva suprem in Final resolution insa dupa ce am vazut evenimentele din WWE mi-am pierdut complet interesul pentru aparitia lui Sting.
Ce este mult mai ciudat este ca meciul de deschidere adica acela dintre Roderick Strong&Austin Aeries&Alex Sheley vs Matt Bentley&Sonjay Dutt & Chris Sabin (wow, ce schimbare de look, nu l-am recunoscut deloc) a fost pe departe cel mai bun din tot show-ul

Heath Scumm
22nd January 2006, 12:49
Reaper s-a cam saturat de WWE de ceva timp din cate am vazut si incearca alternativa TNA ...

Big Sexy
22nd January 2006, 13:18
e ciudat sa spui "alternativa TNA", TNA deja nu mai este o alternativa ci un nume bine definit in wrestling-ul mondial. Chiar si eu ca fan WWE admit si sustin aceasta idee.

Reaper
22nd January 2006, 15:15
Reaper s-a cam saturat de WWE de ceva timp din cate am vazut si incearca alternativa TNA ...
Nu pot sa spun ca m-am saturat de WWE; sunt acele acele angle-uri dezgustatoare sau deosebit de prost gandite care m-au indepartat de aceasta federatie.
Cat despre Fallen Angel, nu stiu exact de ce, dar este preferatul meu din X-Division. As fi spus din TNA, dar dupa revenirea lui Sting...

Reaper
5th February 2006, 00:51
Deci ... m-am uitat azi pe pwtorrents sa vad ce a mai aparut si am gasit urmatorul show "WWE Bottom Line". M-am concentrat eu putin si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie un show care prezinta rezumatele show-urilor Raw si SD. Si apoi, tot concentrandu-ma, mi-am adus aminte ca am mai dat peste un show de acest fel: "WWE Experience" care era "gazduit" de Ivory (care nu mi-a placut niciodata) si cred ca Michael Cole sau Joey Styles (oricum nu are importanta); show-ul era deosebit de plictisitor. Bun! ... pai daca Experience era atat de inutil atunci WWE-ul nu mai putea sa adauge un alt program care sa prezinte aceleasi lucruri, nu?
Am inceput totusi sa caut "WWE Bottom Line" sa vad cu ce se ocupa. Si am gasit urmatoarea informatie: "WWE The Bottom Line is a show that recaps the WWE Raw shows. This show is hosted by Jonathan Coachman . For an hour, he takes you back to matches that happened on the previous week. You'll most likely see all of the matches from the current episode of Raw and/or see some talk of the upcoming pay-per-view. You'll definitely see stars such as Triple H , Randy Orton , Chris Benoit , and...".
Hmmm ... deci se pare ca intr-adevar acest show prezinta acelasi lucru ca si Experience. De ce sa realizeze WWE-ul 2 show-uri la fel de plictisitoare si aproape inutile? Poate ca Vince se simte vinovat ca scoate mult mai multi bani din Raw si SD decat merita si mai arunca din ei ca sa se simta mai bine.
But wait ... there's more: am vrut sa vad ce parere au telespectatorii despre acest show. Din pacate era doar un singur comentariu: "This show used to be great through the last 3 years until this year when it flopped. At the begining of this year it was O.K until the Draft Lottery. It just made things worse and turning nearly all the roster into a heel which is boring and nowadays there's too much yacking more than action. So I finally gave it up and switched to TNA which is much better. More action less yacking."
'nuf said!

bottom line ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragon-sin
5th February 2006, 09:42
Exista totusi o diferenta intre Bottom Line si Experience. La Bottom line sunt prezentate doar evenimentele petrecute la RAW,in timp ce la Experience sunt prezentate si cele petrecute la SD! Nu e mare lucru dar e o diferenta! GO Vince! :P

ripley
5th February 2006, 10:16
am vrut sa downloadez si eu BL ... dar se pare ca am avut noroc ca m-am razgandit. 10x Reaper 4 the description!!!

Th3 Gam3 HHH
12th February 2006, 11:32
Oare cine va castiga aceasta batalie ? Dupa mine ar fi TNA , dar ...

" Jakks has announced that the following will all be getting 1st time WWE action figures in 2006: Melina, Trevor Murdoch, Garrison Cade, Kid Kash, Boogeyman, Lashley, Ken Kennedy, Brian Kendrick, Juvi, Super Crazy, Psicosis, and Finlay.

The fourth series of TNA action figures will feature Kevin Nash, Petey Williams, Rhino, and Chris Harris. "

www.thewrestlinganswer.com - source

Reaper
15th February 2006, 00:03
Pe parcursul meciului Cage vs. Jarrett,am avut senzatia ca ma uit la un meci WWE,adica publicul a fost mort
Incep prin a spune ca nu de acord cu utima parte a afirmatiei: publicul WWE-ului unerori ma fascineaza mai mult decat luptatorii din ring.

Dupa cum am mai spus in thread-ul dedicat TNA-ului: aceasta federatie nu se bazeaza pe heavyweights asa cum face WWE-ul pt ca acestia din urma fac niste feud-uri mai bune dar niste meciuri clar mai slabe.
Dovada ar fi reactia colegului meu de camera (el urmareste doar unele meciuri si nu-l intereseaza storyline-ul si nu cunoaste luptatorii) care vazand saritura lui Edge de pe scara pe masa (pe Flair) a exclamat: "Wow! Asta-i TNA."

Heath Scumm
15th February 2006, 11:45
Tocmai asta cred ca-i problema cu TNA-ul ... impingerea in Main Event a asa-zisilor "Heavyweights" cand e clar ca X-Division-ul ar trebui promovat ...

Nu vreau sa neg nici unul dintre meritele lui Christian ... e grozav la microfon, scoate chestii destul de interesante si amuzante uneori ... insa singurele chestii impresionante care le-am vazut la el au fost sick-bump-urile pe care le incaseaza ... nu e un luptator grozav si in nici un caz nu are inca stofa de Main Eventer intr-o federatie care-si doreste sa rivalizeze cu WWE ... nici Edge nu prea are dar asta e alta poveste - Edge este impins artificial de storyline-uri si feud-uri bine orchestrate si in mod sigur e un campion mai credibil decat ar fi Christian ...

Dragon-sin
15th February 2006, 14:56
@Reaper

Probabil ca am exagerat cand am zis chestia aia,dar am vrut sa fac un apropo la fanii WWE,cand vad un meci,nu sunt prea entuziasmatzi,si apoi la final explodeaza ex. Cena vs. Edge la Royal Rumble,e un exemplu perfect de public plictisit dar la final explodeaza.

Si atunci erau mai fericiti ca a pierdut Edge decat ca a castigat Cena,ei exact asa a fost si la TNA,erau fericiti ca a pierdut Jarrett!

Big Sexy
23rd February 2006, 20:31
O discutie pe tread-ul Vince McMahon mi-a adus aminte de o problema mai veche de a mea cu felul in care sunt utilizati luptatorii in WWE. Datorita faptului ca WWE are show-uri aproape zilnice si luptatorii sunt solicitati extrem de tare. E adevarat ca in WWE au mare accent pe poveste si introducerea unui numar mare de luptatori ar ridica riscul de a induce confuzie in randul spectatorilor fideli. insa ma gandeam daca cumva marirea roosterului nu ar permite luptatorilor importanti sa apara mai rar in house shows si sa presteze mai spectaculos.

Heath Scumm
24th February 2006, 16:24
Oh Come on! Ce mare chestie? nu e nici o diferenta intre TNA si WWE ... TNA au un show saptamanal, la fel si WWE pentru fiecare brand ... Oricum in Heat si Velocity sunt folositi numai midcarderi asa ca nu vad problema ... Intr-adevar, volumul de munca in WWE e imens insa si majoritatea celor din TNA lucreaza cu diverse indy-uri deci luptatorii sunt la fel de "epuizati" daca e vorba de calitatea show-ului si faptul ca "luptatorii din WWE nu pot mai mult pentru ca sunt mult prea solicitati" ... Un luptator independent are un program mult mai incarcat decat un luptator WWE ... WWE just sucks, asta-i adevarul ... nu exista scuze pentru ce pun ei in scena!!!

Reaper
4th March 2006, 22:10
Deci WWE-ul se tine de smecherii. Presupun ca reintroducand acest Saturday Night Main Event vor sa eclipseze Impactul. Oare sa insemne asta ca WWE-ul s-a prins, in sfarsit, de pericolul pe care-l reprezinta TNA? Nu stiu. Sa vedem totusi ce meciuri au pregatit ei pt acest show:
1) Shawn Michaels vs. Shane McMahon in a Street Fight
2) SmackDown vs. RAW 3-on-2 Handicap Match
Nu stiu daca doar astea sunt meciurile serii sau vor mai fi adaugatesi alte lupte marunte; oricum nu conteaza
1) sunt interesat de meciul asta pentru ca am incredere ca Shane McMahon va face un Street Fight foarte bun pt ca la asta se pricepe cel mai bine. Singura problema aici este cat de departe este HBK dispus sa mearga. 'om vedea.
2) ce fel de balamuc mai e si asta? Presimt sa vom asista la o suprema aberatie de meci cu tot felul de neintelegeri urmate de certuri si alte chestii care nu tin de sfera wrestlingului (dupa ce meciul a inceput). Singurul motiv pt care ma voi uita la acest meci este pentru ca I'm gonna laugh my ass off; and my ass is gonna laugh its ass off; and so on...
Sunt foarte curios sa vad rating-urile dupa aceasta seara; daca poate face cineva rost de ele voi fi recunoscator (pt ca eu nu stiu de unde sa le iau).

Reaper
5th March 2006, 14:16
Eu credeam ca Saturday Main Event incepe de pe 18.03.2006?!!!
Poate gresesc ....
Da. Asa-i. Incepe pe 18. Eu nu m-am mai uitat la data. Oricum comentariul de mai sus ramane valabil pentru data respectiva.

Dragon-sin
5th March 2006, 14:42
Abia astept sa inceapa SNME! doar sper sa nu devina un angle show,adica sa fie doar storyline's pt Raw si Smack Down,ci sa aiba si niste meciuri adevarate.

Reaper
7th April 2006, 20:47
Punk hates TNA! pt ca nu au stiut sa il foloseasca.
TNA-ul nu a stiut cum sa-l foloseasca, iar WWE-ul ...
De unde atata ura pt Punk?
Parerea mea este ca HitScum nu-l uraste in mod deosebit pe Punk, dar, in schimb, uraste WWE-ul atat de mult incat ... (nu gasesc exprimarea potrivita, dar sper sa intelegeti).

In cu totul si cu totul alte idei: cine mai stie ceva de KidMan?

Big Sexy
7th April 2006, 21:11
te referi la X-Pac? Ultima oara am inteles ca isi luase o pauza din cauza unor probleme personale!

Reaper
7th April 2006, 21:46
Shame on you!

X-Pac aka Sixx aka 1-2-3 Kid aka Sean Waltman
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/tna/020925/16.jpg

Billy Kidman aka Pete Gruner
http://www.collectr.com/wr/images/wpkidmanb.jpg

Big Sexy
8th April 2006, 00:14
intotdeauna i-am confundat fiindca cineva mi-a zis asa mai demult cand vorbeam de filmuletul " one night in china !", nu zic cine ... moderator pe forum pe aici ...

Heath Scumm
8th April 2006, 14:58
^Ce-am zis atunci? Am zis clar X-Pac, nu Kidman ...

Billy Kidman lupta acum in FWA, cea mai importanta federatie britanica ... mai are contract si cu AWE din Canada unde Scott Steiner, Lex Luger, Rikishi, Buff Bagwell si G-Man (aka Billy Gunn aka Kipp James) sunt cei mai importanti luptatori ...

Kidman i-a luat locul ca top star in FWA lui Paul Birchall aka Paul Burchill insa isi disputa acest loc cu un alt superstar numit Donovan Morgan care e in probe si cu TNA ... asadar, intrebarea e la obiect!

Am continuat discutia cu CM Punk in ROH pentru ca CM Punk e mai degraba ROH decat TNA!

Th3 Gam3 HHH
8th May 2006, 20:51
O stire interesanta :
"According to the Wrestling Observe Newsletter, Jeff Hardy has been approached informally about a possible summer WWE return, assuming Hardy is clear of any drug issues. Hardy is no longer under contract to TNA although a return is not out of the question. " (www.wrestlingattitude.com )

Heath Scumm
13th May 2006, 16:26
Jeff Hardy e inca in rosterul TNA - vezi www.tnawrestling.com in sectiunea de roster ...

Heath Scumm
13th May 2006, 22:05
Seen TNA Lockdown ... seen WWE Backlash ... Inca o data TNA castiga cu mainile jos ... storyline-urile WWE lasa mult de dorit si in afara de RVD vs Shelton n-am vazut nimic care sa ma uimeasca ...

Poate cineva sa-mi spuna dak faza cu vocile era in mintea lui Kane atunci cum se face ca toata sala inclusiv Big Show putea sa auda traumele "monstrului" ... o fi ceva paranormal la mijloc, ce ziceti? :rolleyes: ... n-am mai vazut chestii atat de penibile de la angle-ul cu sinuciderile lui Tim White!

Reaper
13th May 2006, 22:38
Poate cineva sa-mi spuna dak faza cu vocile era in mintea lui Kane atunci cum se face ca toata sala inclusiv Big Show putea sa auda traumele "monstrului" ... o fi ceva paranormal la mijloc, ce ziceti?
Mi-ai adus aminte de o faza din timpul feudului Hogan - Warrior din WCW cand Hogan + everybody else l-au vazut pe Warrior intr-o oglinda; Bishoff a fost singurul care nu l-a vazut, iar in urma acestui segment trebuia sa reiasa ca Hogan innebunise; sa fim seriosi...

cutuma
14th May 2006, 10:08
Exact la acelasi lucru m-am gandit si eu Reap'. Aiurea rau faza.

Th3 Gam3 HHH
15th May 2006, 00:13
Mie imi plac diferentele "minore" dintre WWE si TNA . La meciurile pt titlurile majore , ambii arbitrii au fost "atinsi" .. diferenta fiind ca numai unul dintre ei a fost chiar atins , celalalt fiind decapitat .. oare care ?:rolleyes:

clau_goll
23rd May 2006, 13:48
batista ...a capatat tehnica si e greu sa il invingi

Big Sexy
23rd May 2006, 14:51
ehmmm ... de unde si pana unde "batista a capatat tehnica si e greu sa il invingi". Pe ce iti bazezi aceasta afirmatie? Eu te suspectez de spam! :), la fel ca si remarca ai acu Lance Storm, ai vazut vreodata un meci cu Lance Storm?

clau_goll
23rd May 2006, 15:27
da am vazut pe tvsport...si nu prea ma impresioneaza
doar la batut abyss doar cu un black hole slam

Big Sexy
23rd May 2006, 16:29
Daca vorbesti de Lance Storm este exclus sa il fi vazut pe TV Sport. Stiu sigur ca nu a fost dat nici un meci cu el acolo mai ales impotriva lui Abyss. Il confunzi cu certitudine.

In alta ordine de idei vorbesti cam ciudat, mai devreme spuneai in alt topic ca e grozav Lance Storm acum zici ca nu te impresioneaza ... ti-am sters cam 10 mesaje azi ... banuiesc ca mai urmeaza!

aaaa ... stii ... eu am vazut toate meciurile date pe TV Sport ... imi place postul asta! Si nu am vazut in nici unul pe Lance Storm ...

zi-mi si mie unde a luptat in TNA Lance Storm. Mai jos ai toate aparitiile lui in wrestling.

http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/l/lance-storm.html

Dragon-sin
23rd May 2006, 16:53
LMAO! Gabi daca vrei poti sa stergi si acest mesaj pt ca probabil e spam,dar e prea haioasa faza =))

Edit Big Sexy:
SPAM-ul in doze mici e binevenit la casa omului :D.

clau_goll
23rd May 2006, 17:18
mai gabi...am vazut pe tv sport cand sa batut lance storm cu AByss
ce naibii doar nu sunt prost

SI SCUZE INCA O DATA>>>LAM CONFUNDAT cu unu din tna care are par lung

lam confundat cu lance hoyt

Heath Scumm
3rd June 2006, 16:14
^ Scuzabil zic eu ... NOT! ... ma rog ...

Am si eu o intrebare : Ce-i aia "tehnica" ca nu inteleg!

Darius
4th June 2006, 21:20
Iata o parte dintr-un articol scris pe www.obsessedwithwrestling.com de catre un tip pe nume Angel Martinez...mi s-a parut interesant si m-am gandit sa-l "public" pe acest thread...nu cred ca mai trebuie sa mentionez ca nu este scris in limba romana...asadar, iata-l:

WWE vs. TNA: The way I see it!

by Angel Martinez

For 20 years I have been watching WWE (WWF) and if you talk wrestling around the world you might say that McMahon has set the bar for what the industry should be. NO, I’m not talking about matches or feuds, but the product itself. I could mention 10 promotions with better wrestling right now and a few more who had fold, but most of the marks and common fans prefer smoke, lights and steroid-meat-heads than the real stuff. WCW almost take over the industry when they give Vince a piece of their own medicine, over the top gimmicks, wash up superstars and a lot well known names that everybody relates. ECW have the edge in the entertainment side but the product look cheap and not everybody have the privilege to watch it live. Now TNA comes alive with a new product, a revolutionary six corners rings and a bunch of guys hungry for some recognition. I has to confess that I’m impress with TNA, their show (Impact) can compete with Raw and is by far better than SmackDown! And you know what, there’s actual wrestling!!! So that’s why I put some points on the table for you the smart marks.

Iata si link-ul: http://www.obsessedwithwrestling.com/columns/misc/angelmartinez04.html

Heath Scumm
8th July 2006, 15:15
Parerile unui fan TNA despre WWE ... sunteti sau nu de acord?

Part 1 - http://www.youtube.com/watch?v=RB_7rK0QhPo
Part 2 - http://www.youtube.com/watch?v=luFUQmEePEk

^ I find him quite idiotic ... he actually expected a response on the first "shoot" ... LOL ... Is he moronic or what?

anti_juventus
9th July 2006, 16:41
am auzit ca wwe foloseste doar o replica de campion mondial in ecw.
cand a existat ecw fara wwe ultimul campion a fost rhyno care are centurile ecw world champion si ecw tv title.
si acuma rhyno ii in tna am vazut un promo in care ii cere lui vince sa vina in ringul tna dupa ele daca are curaju!!!!!!
se pare ca tna se foloseste de rhino sa-si umileasca adversarul adica pe wwe!!!!

Big Sexy
9th July 2006, 16:47
despre ce promo vorbesti? Eu ma chinui sa recuperez ce n-am vazut in ultimele luni si urmaresc 4-6 ore de wrestling pe zi sa ajung la zi.

anti_juventus
9th July 2006, 16:50
poi acuma in episodul de saptamana asta si am inteles ca continua si saptamana viitoare.
ei au fimarile luni si filmeaza 2 episoade deodata.

Heath Scumm
9th July 2006, 19:06
Iar o lovitura sub centura aplicata de catre TNA ... nu-mi place desi e o chestie spectaculoasa ... cred ca TNA ar trebui sa fie mai atenti la propriul lor show si s-o lase mai moale cu show-ul WWE ...

Unde-i X-Division-ul? Unde-i hardcore-ul? Unde-i TNA-ul "Sports Entertainment" free?

AxinTe
9th July 2006, 19:32
prea destepti.. ceea ce regret la TNA sunt showurile saptamanale care dureaza doar o ora..

cutuma
9th July 2006, 22:07
Super tare ideea. Kick your opponent's ass attitude. Love it.

thunder_liger
10th July 2006, 12:02
@ Histscum
Ce te astepti ? E master Jarett la conducere :)

Darius
10th July 2006, 15:15
In ultimele luni, TNA a inceput o mica campanie impotriva WWE, campanie "pe fata" as adauga.

Faza cu Rhino nu este singulara in ceea ce priveste ultimul Impact filmat; daca va uitati atent, veti observa gestul de "Suck It" a lui Kip James (aka Billy Gunn din WWF), gest care isi gaseste corespondent doar la DX.

Din pacate, TNA a ales cam aceleasi metode pe care le-a folosit WCW la inceputul duelului rating-urilor cu WWE (si mai apoi): atacuri mai mult sau mai putin voalate care nu pot fi, insa, trecute cu vederea de catre privitorii constanti ai show-urilor TNA Impact.
As prefera sa vad un "TNA" care pune accentul pe calitatea luptelor din ring, pe roster-ul propriu, pe storylines bune, decat pe aceste gesturi.
Sau, cum s-ar zice prin popor: fiecare cu...mamica proprie. :)

Mike^
16th July 2006, 17:52
Acum depinde, este o discutie lunga...WWE se bazeaza mai mult pe forta bruta, pe muschi si pe lovituri puternice. Dar niciodata nu vei vedea in WWE ce vezi in TNA. Salturile incredibile pe care le fac luptatorii din TNA atrag mai multi oameni. De exemplu Austin Aries care are ca finishing move 450 Splash de pe franghii, sau Canadian Destroyer care este incredibil. Nu vei vedea in TNA luptatori gen Batista, e drept. Cand vezi un luptator imens gen Batista te impresioneaza. Dar ce fac luptatorii din TNA sfideaza legile "gravitatii" :D De exemplu "Minunea din Himalaya" Sonjay Dutt are niste salturi incredibile.

Acuma, in cazul unei lupte intre cele doua companii (ceea ce nu cred ca se va intampla prea curand), este greu de decis. In orice caz, idea e ca in TNA exista si destui luptatori de statura mare gen Abyss, Samoa Joe, Lance Hoyt (poate nu e mare, dar e inalt :D), Scott Steiner, Raven, Brother Devon, BG James, etc. Acestia, in combinatie cu luptatorii mai "mici" de statura dar mai agili, ar putea sa-i invinga pe cei din WWE. Acuma depinde, in cazul unei lupte adevarate, unei lupte de "strada" ar fi strans rezultatul. Depinde de fiecare luptator :)

HiTMAN
16th July 2006, 20:00
TNA este dragut dar nu va putea niciodata sa ajunga WWE.Mai nou in TNA vin luptatori pe care WWE nu am m-ai vrut sa le prelungeasca contractul.exe: Rhyno,Christian,Jeff Hardy,The Dudley Boys,DDP etc.

Heath Scumm
16th July 2006, 21:37
Mai nou in TNA vin luptatori pe care WWE nu am m-ai vrut sa le prelungeasca contractul.exe: Rhyno,Christian,Jeff Hardy,The Dudley Boys,DDP etc.

Nu e ceva nou si nu e vorba ca nu li se prelungeste contractul ... sunt multe cauze care ii fac pe unii luptatori sa aleaga alternativa ... Christian de pilda, nu a fost data afara, a ales sa vina in TNA ... Jeff Hardy ar fi trebuit sa fie pastrat in WWE insa a refuzat sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pentru ca a respins in permanenta acuzatiile conform carora ar fi dependent de droguri; desemeanea nu a existat niciodata un test concludent care sa sustina contrariul ...

Majoritatea celorlalti pomeniti de tine au fost dati afara de WWE inainte de expirarea contractului ...

Heath Scumm
11th October 2006, 15:21
http://img223.imageshack.us/img223/5118/wwevstnahb1.jpg

Un fantasy topic? Cine ar castiga un meci de tip Survivor Series intre cele 2 echipe si cine ar fi participantii?

Parerea mea ...

Team TNA : Abyss (e absolut necesar pentru a face fata monstrilor din WWE), Samoa Joe (nu cred ca e nevoie sa motivez :D), AJ Styles (e Franchise Player-ul TNA, o forta in ring ce va compensa talia luptatorilor masivi din WWE cu agilitatea sa iesita din comun), Kurt Angle (cel mai bun wrestler din lume :D) si Jeff Jarett (are experienta necesara pentru a putea duce la capat un astfel de meci)

Stiu ca s-ar putea sa fiti surprinsi ca nu l-am nominalizat pe Sting insa Jarett mi se pare mai valoros pentru un Team TNA decat Sting ...

Team WWE : Undertaker ( nu trebuie sa spun de ce ... ), Big Show (luptatorul numarul 1 din WWE momentan :ok: ), John Cena(la fel, victoriile sale in fata altor luptatori de seama spun totul), Batista (unul dintre cei mai intensi din WWE) si Triple H. ( he is the Game ... enough said)

Team WWE castigatoare!

Corozivu
11th October 2006, 19:38
Trei probleme are selectia ta :

1. In ambele echipe e doar un membru wcw.:no:
2. Nu ai inclus niciun membru afro-american
3. Kurt angle inca nu se identifica cu TNA, deci nu ar fi pus intr-un asa meci in viitorul apropiat

Heath Scumm
12th October 2006, 09:09
1. Ce alti membri WCW ar fi meritat in aceste echipe? Cum ar fi trebuit sa arate aceste echipe?
2. Ce membru afro-american ar fi meritat un loc in aceste echipe? King Booker, The Truth, Monty Brown ? :happy ... sau poate Lashley! :ras-plans:
3. Kurt Angle este cea mai mare achizitie TNA ... ar face bine sa devina parte din TNA cat mai curand! :D

Rd.ionut_kill
12th October 2006, 18:09
Team WWE castiga...

Heath Scumm
12th October 2006, 18:35
^ Cum asa?

Kruger
12th October 2006, 19:04
:headbang: This is a tough one! Dar hai să o luăm mecanic şi să punem luptătorii faţă în faţă după ordinea expusă de tine, aşadar...

1. Abyss vs Undertaker - "...and Undertaker signals for a Chockeslam! And... He got him, He got him! Wooo... The ring shakes as The Phenom slams Abyss on the canavs with that absolutely devastateing Chockeslam! ...And what is this!? Undertaker sets up for the Tombstone Piledrver... Aaaaaand.... OH MY GOD! 1... 2... 3... It's over! The Phenom takes the win for Team WWE!"

2. Samoa Joe vs Big Show - Uhmmm... Big Show, makes the show!

3. AJ Styles vs John Cena - AJ Styles, no comment.

4. Kurt Angle vs Batista - "...Batista grabs Angle and sets him for the Batista Bomb! Aaaand... NO! Incredible! Angle reversals and flips The Animal with a Suplex... Where did he find the energy to do that!?.... Angle goes for the Ankle Lock... The pain is visible on his face, for how long can he take this... And he taps! He gives up! Batista taped! This match is over and Kurt Angle wins by submission!"

5. Jeff Jarett vs Triple H - De 3x H!

Well... Team WWE gets the win!

Pepsi-Cola
12th October 2006, 19:22
Team WWE cashtiga ....:):)

Corozivu
12th October 2006, 21:11
1. Ce alti membri WCW ar fi meritat in aceste echipe? Cum ar fi trebuit sa arate aceste echipe?
2. Ce membru afro-american ar fi meritat un loc in aceste echipe? King Booker, The Truth, Monty Brown ? :happy ... sau poate Lashley! :ras-plans:
3. Kurt Angle este cea mai mare achizitie TNA ... ar face bine sa devina parte din TNA cat mai curand! :D

1. Chris Benoit in locul lui cena. Si Sting in locul lui Kurt Angle.
2. Nu cred ca merita Booker T sa fie bagat la un loc cu The truth sau alpha beta ala, chiar daca acum are rol de pseudocretin . Nu am spus ca merita sa fie un membru afro-american, dar ca ar trebui sa fie macar unul(altfel ai fi dat in judecata pentru discriminare :D )
3. No comment.

Heath Scumm
13th October 2006, 09:34
:headbang: This is a tough one! Dar hai să o luăm mecanic şi să punem luptătorii faţă în faţă după ordinea expusă de tine, aşadar...

1. Abyss vs Undertaker - "...and Undertaker signals for a Chockeslam! And... He got him, He got him! Wooo... The ring shakes as The Phenom slams Abyss on the canavs with that absolutely devastateing Chockeslam! ...And what is this!? Undertaker sets up for the Tombstone Piledrver... Aaaaaand.... OH MY GOD! 1... 2... 3... It's over! The Phenom takes the win for Team WWE!"

2. Samoa Joe vs Big Show - Uhmmm... Big Show, makes the show!

3. AJ Styles vs John Cena - AJ Styles, no comment.

4. Kurt Angle vs Batista - "...Batista grabs Angle and sets him for the Batista Bomb! Aaaand... NO! Incredible! Angle reversals and flips The Animal with a Suplex... Where did he find the energy to do that!?.... Angle goes for the Ankle Lock... The pain is visible on his face, for how long can he take this... And he taps! He gives up! Batista taped! This match is over and Kurt Angle wins by submission!"

5. Jeff Jarett vs Triple H - De 3x H!

Well... Team WWE gets the win!

In primul rand ... eu am sugerat membrii echipelor, nu inseamna ca acestia ar trebui sa fie :D...

Nu-mi place ca l-ai facut pe Abyss sa para un jobber in fata lui Taker ... daca Khali l-a distrus pe Taker consider ca si Abyss s-ar tine destul de bine ... sa nu uitam ca Abyss foloseste foarte bine armele! ;)

Deasemenea, Joe il bate pe Show ... De ce spun asta? Cred ca Joe l-ar invinge si pe Goldberg si nu-mi amintesc ca Goldberg sa fi avut vreodata probleme cu Show ... sau altfel pusa problema, cred ca Joe l-ar bate pe RVD iar RVD l-ar fi invins pe Show daca nu era Heyman! ;)

Kruger
13th October 2006, 14:01
Ştiu că membrii echipelor au fost sugestia ta.... dar ... mi-a plăcut sugestia :D

Ehhh... ştiu că poate am fost nedrept, dar dacă stăm să o luăm pe bune care pe care cafteşte am putea ajunge să discutăm despre asta forever şi probabil fără a ajunge la o concluzie...

Abyss jobber în faţa lui Taker... HA! HE! HO! Măi, acuma nu ştiu dacă lumea a observat asta prea bine, dar Abyss chiar nu are statura şi masivitatea unui "monstru"... adik, nu stiu nu mi se pare nimic de speriat la mixtura asta dintre Mankind şi Masked Kane. N-am vrut chiar să-l fac să pară un jobber, dar nu-l poţi compara cu Khali care nu ştiu cât de mic era atunci când era... mic (adik ciutan)

Joe vs Show... I-aş fi dat meciul samoanului dar eu am vrut să câştige WWE :drak:

Heath Scumm
13th October 2006, 14:16
Abyss e mai mic de inaltime decat Kane insa e mai greu ... deci cred ca intra in categoria monstri ... cred ca e mai greu si decat Undertaker! ;) ...

REY619extreme
14th October 2006, 22:00
ce zicetzy samoa joe ar rezista la un 619:drak:

LifeHeartLHW
14th October 2006, 22:38
Da rezista...pentru ca Rey "Gay" Mysterio este un cruiser...

King of Kings
15th October 2006, 04:29
S-a facut de curand un bandwagon cu Rey h8ers? Sau ai inceput tu unu:rolleyes: ? Why are ya callin' him GAY? Just wanna know...

r0bby
15th October 2006, 12:00
e greu de spus insa wwe castiga..!!!

Heath Scumm
16th October 2006, 12:09
ce zicetzy samoa joe ar rezista la un 619:drak:

http://www.insanecrazy.com/media/jpg/stop_posting_this_shit_or_ill_shoot_this_dog.jpg

AxinTe
16th October 2006, 15:13
ala e baietzica? :D

Samoa Joe, Kurt Angle, AJ Styles, Abyss si Senshi mi se pare echipa ideala pentru TNA..

Heath Scumm
16th October 2006, 15:22
One more noob post and Baietzica gets it! :evil:

milanezu
16th October 2006, 23:53
ce cauta kurt angle in echipa cand inca nici nu a demonstrat nimic pentru tna.
dupa mine nu are ce cauta in echipa.
nici nu i s-a uscat bine cerneala pe contract.

Heath Scumm
17th October 2006, 08:57
Propune tu alt Main Eventer care sa merite mai mult decat Angle acel loc! ;)

milanezu
17th October 2006, 13:52
dupa mine rhino ar merita un loc in tna team.

Heath Scumm
17th October 2006, 13:56
De ce nu Christian Cage? L-a mai invins pe Rhino si cred ca o va face si la Bound 4 Glory ...

Ca preferinta personala, Rhino imi place mai mult si decat Samoa Joe, e luptatorul meu favorit din TNA dupa Raven insa asta nu trebuie sa ne afecteze judecata :P

milanezu
18th October 2006, 00:20
christian cage?
not really.
nici macar nu are fizic de main-eventer.
nu-mi place deloc.

Heath Scumm
18th October 2006, 09:19
Nu stiu care sunt luptatorii tai favoriti (ar fi frumos sa postezi lucruri din astea decat spoilere la viitoarele evenimente ;) ) insa Edge, HBK sau Benoit au fizic de Main Eventer? Ma indoiesc!

Sunt la fel de grei ca si Christian ... si cum am spus si in topicul dedicat lui Christian, daca Edge merita sa fie main-eventer in WWE, Christian (care a muncit cel putin la fel de mult) merita sa fie Main Eventer in TNA ...

Dragon-sin
18th October 2006, 20:27
HBK ... fizic de main eventer? .. o sa il citez pe Dave Chappelle : ''you look like you just woke up from Ground Zero ''

Heath Scumm
16th November 2006, 12:23
http://img490.imageshack.us/img490/426/wwedotcomzi1.jpg

Hahaha!

PSYCHO
16th November 2006, 12:29
:ras-plans: ... Si care-i linkul spre pagina asta?

Heath Scumm
16th November 2006, 12:38
Nu exista! :)

Darius
16th November 2006, 12:45
Bine, putem materializa noi ideea.:D

LifeHeartLHW
16th November 2006, 15:06
A new War is coming:
http://www.youtube.com/watch?v=g6HnM4OSCvc&eurl=

Dupa ce un house show TNA(Bloomsfield,Connecticut, statul unde are sediul WWE) a fost sters(cica pt. ca era o bomba in cladire); BG James si Kip James, ex-WWE si ex-membri de D-Generation X, au registrat video-ul de mai sus; care a fost postat si pe tnawrestling.com.

Si asta nu este tot, in ultimele registrari di Impact:
*Eric Young comes back out to make his huge announcement, but this time he's interrupted by Frankie Kazarian, Matt Bentley, and Johnny Devine, in goth attire. Kazarian said that tonight is the genesis of a new movement in TNA. He says it's not about winning or losing, but how much they sacrifice. They are interrupted by the Voodoo Kin Mafia (The returning James Gang), who come out with new music. Kazarian said, "It's not time yet" and they left. BG James took the mic and says they are back for one reason, for "creative control." He said they have permission to do anything they please, and are "declaring war" on "Michael Hickenbottom, Paul Levesque, and Vincent Kennedy McMahon." Kip James gets the mic and says that eight years ago, they were told they weren't good enough to be in "the group" but they ended up saving it. They said "that entity" is now back, but is sinking worse then the Titanic. They called them, "the two biggest pieces of sh**." BG says that by air, sea, or land, they are going to bring "the war to their front door."

Si uitati-va si la acest fotografie(si ea spoiler):
https://secure11.nexternal.com/dns/images/xdivision_MED.jpg

A fost o idee de Vince Russo??:o:

Big Sexy
16th November 2006, 16:42
cred ca cineva a cumparat pe cineva, nu dau nume ca le banuiti. E si asta o strategie, sa iti faci concurenta singur. Vorbesc foarte serios ...

PSYCHO
16th November 2006, 17:49
cred ca cineva a cumparat pe cineva, nu dau nume ca le banuiti. E si asta o strategie, sa iti faci concurenta singur. Vorbesc foarte serios ...

Te rog detaliaza-ti afirmatzia k ma intrigi! :)

milanezu
17th November 2006, 08:57
monty brown a parasit tna si a semnat cu wwe.
cica ar vrea sa castige titlul wwe.
ramane de vazut daca si reuseste.

Heath Scumm
17th November 2006, 09:30

Lies! Lies I say! :no: :rosu: :no:

Big Sexy
17th November 2006, 09:35
eu mi-am exprimat parerea in topicul special din zona internationala ... e naiv daca isi imagineaza ca intra in WWE ca si pretendent la centura.

Heath Scumm
17th November 2006, 09:59
Jeff Hardy a reusit, de ce nu Monty?

milanezu
17th November 2006, 10:00
vad ca dupa ce a terminat rhyno au inceput astia 2.
ar fi cazul ca tna sa creasca pe proprile picioare fara sa arunce cu noroi in concurenta.

Heath Scumm
17th November 2006, 10:04
Mie mi se pare prea tare tot conceptul! Si James Gang dau clasa DX cand vine vorba de controverse ... de ce? Pentru ca BG James are charisma iar Kipp James e un depravat!

Iar DX sunt doar 2 Main Eventeri care s-au obisnuit cu luxul de a fi in spotlight si acum pur si simplu nu pot face un pas inapoi!

PSYCHO
17th November 2006, 11:20
Spuneti-mi si mie ce ziceau James Gang-ii pe inregistrarea aia! Eu am ceva probleme si nu am sunet pe YouTube! :mad:

Heath Scumm
17th November 2006, 12:13
Faceau referire la politica "ego-maniaca" a lui Vince Mc Mahon pentru ca un house show a fost anulat suspect de catre autoritati in Stanford Connecticut (Cartierul General WWE) ...

BG si Kipp spun ca stiu ca Vince Mc Mahon a avut ceva de-a face cu asta si ca acum, datorita faptului ca nu au mai putut lupta, au prea mult timp liber ... prin urmare, vor face ceva util cu timpul lor liber si arata spre sigla WWE!

milanezu
17th November 2006, 12:23
da cred ca bg si kipp vor sa intre in kiss my ass club si nu mai stiu cum sa-i atraga atentia lui vince.

Heath Scumm
17th November 2006, 12:47
Poftim? BG James si-a exprimat de multe ori opiniile despre Vince Mc Mahon si spre deosebire de alti fosti membri ai unor stable-uri controversate (ma gandesc la DX, NWO si originalul Cliq) el nu l-a pupat niciodata in fund pe Vinnie Mac ... cred cu tarie ca, la fel ca si Rhino, BG are integritate profesionala!

Heath Scumm
4th January 2007, 12:26
A few notes after attending the WWE press conference today here in Kansas City and comparing it to what is archived on WWE.com:

All the crowd questions were edited out. Edge made a joke or two about HHH's nose that is also no longer there.

Coach mentioned that Kansas City turned out to be the biggest press conference crowd ever, and I don't know if you could tell by the footage but it was extremely loud in there, non-stop.

The WWE's production crew looked a little frantic too, like they didn't know what some of the fans may say next. To add to that, Coach made many points about how disrespectful and loud the crowd was. I even saw Jeff Hardy putting his finger to his mouth at one point trying to quiet everyone down.

There were TNA chants at several points, with the loudest being at the end, which prompted Coachman to comment that TNA, like Kansas City was inferior.

On the way out we were all told that the WWE Superstars were going to do interviews for the local media stations and that they would not be signing any autographs.

That's what I'm talkin' about! :ok:

Dany17
4th January 2007, 13:06
Sincer desi WWE atrage fani de varste fragede pe zi ce trece pe mine nu continua sa ma dezamageasca prin acea promovare a unor wrestleri care sincer mi se par mediocrii,poate chiar slabi si faptul ca primesc un push foarte mare si nemeritat in acelasi timp.TNA este ceva inovator..este ceva care desi are doar 5-6 ani de zile nu continua sa uimeasca si desi nu au resursele celor din WWE le fac o concurenta chiar foarte serioasa.De asemenea au dat o lovitura de imagine aducand pe Angle si Sting pe cand WWE s`a multumit cu Monty..sincer nu stiu ce fac scouter-ii din WWE dar in orice caz nu o treaba buna.Insa asta e diferenta desi multi spun ca WWE este peste TNA.Sper totusi sa fie "the other way around" in cel mai scurt timp.De asemenea am auzit desi sunt niste zvonuri nefondate faptul ca TNA a fost deja "purchased" de catre WWE si ca va exista un nou invasion,desi ar fi o mare greseala pe care Vince ma indoiesc ca o va mai face.De asemenea circula zvonuri ca va fi acel meci la WM23 dintre VKM si DX insa si acesta mi se pare un lucru deplasat si sincer nu prea vad in viitorul aproapiat sa se intample..oricum nu am de unde stii care este purul adevar.Macar exista asa ceva?Cam mare cliseu..e ceva prea relativ..

DinUmbra
4th January 2007, 13:19
Eu cred ca multora dintre noi le place TNA doar datorita....continuarii legendei WCW.Daca stam un pic si meditam nu e o diferenta enorma intre WWE si TNA..ba chiar in ultimul timp au dat-o si cei din TNA pe soap-uri ( trecutul intunecat a lui Abyss :-ss ,Kurt ataca fete pt un rematch,Sting se erijeaza intr-un Mesia care il aduce pe Abyss pe drumul cel bun si-l indeparteaza de Mitchell (WTF?) ) Eu personal am urmarit si urmaresc ambele...cu acelasi interes:) Important e ca noi,cei care "engurciteaza" wrestling,sa fim in continuare cu ochii pe ei si sa facem ce stim noi cel mai bine;)) Sa-i criticam pe mother fuckeri ;)). ECW ECW ECW

Heath Scumm
4th January 2007, 13:33
Wrestling Observer au sesizat faptul ca TNA vor primi in curand 2 ore de show, asadar vor racola noi fosti WWE ... se pare ca TNA vor incerca sa construiasca si o divizie feminina competitiva, probabil vor racola niste talent din Shimmer ...

Tot Wrestling Observer mentioneaza :

There is definite interest on the part of TNA in Amy "Lita" Dumas. However, at the moment, it is not known if Lita is interested in joining TNA. Also note, Lita is currently accepting indy wrestling bookings through Maryland Championship Wrestling for the right price.

AxinTe
4th January 2007, 14:37
asa da !

Mike^
4th January 2007, 14:49
Okay, nu am scris inca aici dar trebuie sa scriu. Toata lumea stie ca sunt un mare fan TNA si sunt complet impotriva WWE. Ar trebui sa explic putin aceasta pozitie a mea. Am reinceput sa urmaresc wrestling de ceva vreme si am inceput cu TNA. Cand am vazut manevrele lui AJ Styles, manevrele lui Sonjay Dutt sau alti high-flyers am ramas cu gura cascata. Mi-am spus clar, asa ceva nu se poate. Am stat cu sufletul la gura cand am vazut primele aparitii ale scorpionului pe ecranul TNA si aproape ca am plans cand l-am vazut pe Sting inapoi in ring. In acelasi timp, am mai urmarit si WWE, both SmackDown si RAW. Si sincer, comparand intensitatea din ringul TNA cu cea din WWE, mi-am pastrat pozitia. WWE a scazut enorm fata de WCW, fata de WWF. Ei nu au nici o problema fiindca sunt destui oameni care sa le cumpere produsele, care sa cumpere bilete, fiindca, din pacate, stilul lor atrage multe persoane, desi mie unul mi se pare complet imatur totul. Ganditi-va putin...In WWE, unul dintre cei mai buni luptatori este King Booker. Deci eu sincer, am boala pe omul acesta. Cand il vad cum intra cu degetul mic ridicat, imi vine sa sparg televizorul. Si ce stie acest King Booker sa faca? Un SuperKick, un Suplex si Foarfeca de final? WooooW, awesomeeeeeee...Sau John Cena? Ii inteleg pe copiii mici ca toti il adora, doar e campion, are muschi...Ce mai vrei? Si nu incerc sa le schimb parerea fiindca nu au experienta lui HitScum, experienta lui Reaper sau altii, sa stie, sau sa fi vazut meciuri din alte federatii.

Acuma, s-a tot discutat pe Forum despre copiii care adora WWE, care ii adora pe Cena, Batista sau altii. Si am vazut cat de consternati erau ultilizatorii mai vechi al acestui Forum. Sa va explic de ce sunt atatia fani WWE momentan...WWE este o federatie "grandioasa". Te uiti la un show WWE, vezi zeci de mii de fani, vezi decorurile, vezi artificii imense si iti dai seama ca este o federatie extrem de bogata. In schimb, te uiti la un ROH, sau CZW si vezi doar 1000 de fani, dar fiecare din fanii aceia stie mult mai mult decat 100 de fani WWE. Sau te uiti la PWA, cum m-am uitat si eu la meciurile din Grand Prix si vad un meci Christopher Bishop vs Ruckus. Si sunt cat, 100 de oameni in sala aia? Pai mai, meciul acela a fost mai bun decat a fost, este, sau va fi orice meci din WWE. Bine, o sa ziceti ca e un singur meci, dar uitati-va la restul. Sau uitati-va la ROH unde sunt niste luptatori adevarati. Sau, ca sa fiu un fan adevarat, uitati-va putin la meciul Styles & Daniels vs LAX de la No Surrender. Acela a fost un meci adevarat. Cand o sa vad asa ceva in WWE, hands down. Dar pana acuma cel mai bun om care l-am vazut in WWE este Johnny Nitro...Si Jeff Hardy. Meciurile lor sunt pe departe cele mai bune, l-am vazut pe Nitro facand un Corkscrew pe John Cena, lucru pe care 99% din rosterul WWE nu stie sa-l faca, iar Jeff Hardy, il stiti cu totii cat este de nebun si cum isi pune trupul la bataie. Pe langa acestia, l-am uitat pe Umaga, care imi place iarasi si chiar ar fi mai mult decat interesanta o bataie Umaga vs Samoa Joe. Iar din SmackDown, singurul care imi place momentan este Batista si asta pentru ca imi placea pe vremuri cand avea gimmickul Leviathan. In rest, ce sa imi placa din WWE? "Fetitele" din Spirit Squad? Chavo Guerrero (care fie vorba intre noi, strica numele de Guerrero, Eddie a fost un luptator super, RIP)? Ma rog, asta e doar parerea mea. Si am vazut oameni care spuneau ca TNA ar trebui sa-si schimbe comentatorii? Vreti sa ziceti ca un JBL stie mai multe decat Mike Teenay? Teenay este un "monstru sacru", omul are o experienta imensa. Cat despre Don West, poate nu are el o experienta mare, dar ador intensitatea cu care comenteaza meciurile, de parca el insusi ar fi in ring. Asa ca, daca criticati TNA, aduceti si argumente in favoarea WWE. A si un alt factor pentru care WWE a devenit atat de iubit in Romania: TNA nu se mai difuzeaza pe TVSport, sau daca se difuzeaza, se intampla foarte rar (biiiigggg mistake, Big Sexy :()

Ratonu
4th January 2007, 15:31
Abia astept sa vad iMPACTs de doua ori mai lungi. Cred ca, poate paradoxal, show-ul ar fi mai de calitate decat acum, mai ales ca in ultima vreme am vazut ceva mai putin wrestling de la TNA, lucru scuzabil prin build-up-urile Joe vs. Angle (unde, in afara de ultimul segment de joia trecuta, totul le-a iesit cel putin bine), Sting vs. Christian vs. Abyss (unde povestea mi se pare interesanta deocamdata; sa vedem ce va mai fi) s.a. In plus, in TNA sunt luptatori cel putin buni pe care acum nu-i vedem prea des (lucrul asta se intampla si in WWE, dar nu din aceleasi motive).

clau_goll
4th January 2007, 23:23
Mike:inainte Ca Booker T Sa Devina King Booker Era Un Luptator Foarte Tehnic Si Cu Un Gimmick Bun..avea O Intreare Superba..si Acum Imi Amintesc:can You Dig That Sucka!?.
Dar Dupa Ce A Castigat King Of The Ring...are O Intrare ..(de Rege)mai Boring Ca A Lu Undertaker....
In Ring Numai Este Cel Dinainte!!
La Schimbat Coroana :d Lol

Mike^
4th January 2007, 23:26
clau_goll, ce spuneam inainte? Ce a fost inainte, a fost inainte. Eu ma refer la cat a scazut WWE in ultimii ani si cat a crescut TNA, ajungand sa fie cu mult peste WWE. Datorita acelor sketchuri IDIOATE ale WWE, fanii vor pleca in curand din arenele lor. A si de ce TNA are doar 2000 de fani sau cati are la Impact? Fiindca arena e prea mica, fiti SIGURI ca daca s-ar mari arena ar veni cel putin 10,000 de spectatori.

clau_goll
5th January 2007, 00:04
mike..sorry nu stiam la ce te referi nu am citit bine...apologise!

Heath Scumm
8th January 2007, 09:34
http://a405.ac-images.myspacecdn.com/images01/25/l_afc6234e51cf6577fa6f5e51acb3268c.jpg

darkandrew218
8th January 2007, 09:58
clau_goll, ce spuneam inainte? Ce a fost inainte, a fost inainte. Eu ma refer la cat a scazut WWE in ultimii ani si cat a crescut TNA, ajungand sa fie cu mult peste WWE. Datorita acelor sketchuri IDIOATE ale WWE, fanii vor pleca in curand din arenele lor. A si de ce TNA are doar 2000 de fani sau cati are la Impact? Fiindca arena e prea mica, fiti SIGURI ca daca s-ar mari arena ar veni cel putin 10,000 de spectatori.

Poate ca TNA are fanii dar in ce priveste lupta...nu le prea au.Daca ar fii un luptator din TNA vs. unul din WWE fiti siguri ca nu vor prea avea asanse TNA-ul.Deci e 1-1.TNA castiga cu fanii iar WWE cu puterea

Luptatorii buni din TNA sunt:Christopher Daniels si AJ Styles.Vine Jeff hardy si fratesu shi fac curatenie.In afara de cei doi de mai inainte is doar gunoaie.Vine DX si strange resturile:Picioare rupte,capuri saprte,oase indoite si ce or mai facut Hardy Boyz pe acolo.Vine si undertaker sa ingroape celelalte resturi de care nu aveau nevoie DX.TNA ii salb impotriva lui WWE.TNA!Surender fast!WWE come to get you.Hardy Boyz,DX,Undertaker!!ALL are going to destroy you.Be sure!!!

PSYCHO
8th January 2007, 11:53
Eu zic k Vince Russo il bate pe Undertaker numa din booking! Nici nu tre sa intre in ring cu el ... il bate de la distantza! :D

Mike^
8th January 2007, 15:37
darkandrew, daca zici ceva, vino cu argumente. Eu iti pot dovedi cand vrei ca 90% din rosterul TNAului sunt peste toti din WWE. Daniels si Styles? Da, sunt niste luptatori super, nici unul din WWE nu ar avea sansa intr-un tag team match cu ei. Insa pe langa ei mai sunt destui luptatori de o mie de ori mai buni decat cei din WWE. Uita-te la LAX. Nu este o echipa in WWE momentan (decat Cryme Tyme, probabil), care sa faca fata intr-un meci lui LAX. Cat despre castigat, i doubt it. Uita-te la tot X-Division si spune-mi unde in WWE (in afara de Johnny Nitro) vezi luptatori atat de talentati? Uita-te la Rhino, Abyss, Team 3D si altii si spune-mi echipe care ii pot invinge. dX? dX nu mai sunt ce au fost si inclusiv VKM i-ar bate. Cat despre Team 3D sa nu mai zic, ar rupe mese pe spatele lor. Sau pe langa toti acestia niste monstrii sacri precum Sting, Kurt Angle, SAMOA JOE (zi-mi 1, 1 singur luptator din WWE care poate sa-l invinga pe Samoa Joe). Stii, comparand rosterurile iti vei da seama ca WWE NU are sansa impotriva TNAului. De ce crezi ca toti incep sa migreze spre TNA? Fiindca acolo se munceste, nu ca si in WWE...Acolo totul este serios, nu ca si sketchurile tampite facute de WWE (vezi fat naked dudes, "prietena" lui Mark Henry care si-a aratat sanii peste tot, o batranica de 80 de ani, etc)...Imi place ca lumea se enerveaza ca VKM fac niste sketchuri tampite, dar nu realizeaza ca tot ce fac ei este sa redea sketchurile facute de WWE si absurditatea lor. Deci inainte sa faci afirmatii tampite, hai si cu argumente, nu scrie doar de dragul scrisului...

darkandrew218
8th January 2007, 18:49
Eu nu scriu de dragul scrisului.Daca ar fii un maci Daniels cu Styels as alege pe Hardy Boyz.DX nu mai sunt cea ce erau dar totusi continua sa dea tot ce au mai bun.Ma-m uitat la Division-X si inafara de Jhonny Nitro as alege pe Jeff Hardy,pe Edge,pe RO care se poate urca pe franghie sa ia centura,Thriple H care nu se da batut,Batista,Chris Benoit care este unul din cei mai tehnici luptatori,si mai is multi dar nu destul de buni.3D nu ar avea nici o sansa sa ii puna pe masa pe DX,probabil sa ii bata si asa mici sanse.Ma intrebai ce luptator il poate bate pe SAMOA JOE 1 vs 1.Eu il ia-u pe UNDERTAKER groparul.Singuri luptatori care mai fac ceva in TNA sunt Daniels,AJ,Sting probabil si SAMOA JOE.Toti merg spru TNA deoarece toti cred ca acolo e cel mai dureros si unde se munceste cu adevarat.Sa se candesca mai bine,la WWE este cu adevarat mult de munca.Show Micles a scos intr-un meci tip Royal Rumble in care era singur impotriva a 4 oameni si el(Show Micles) obosit de vai de capul lui 3 oameni.Gandestete la asta.Acolo se munceste.Daca ai vazut cum RKO(echipa formata din RO si Edge) a spart capul lui Thriple H si Show Micles atunci candestete unde e mai dureros.Nu mai e The Rock sa faca legea prin ring.Nu scriu de dragul scrisului.Scriu lucruri REALE.TNA nu poate invinge WWE Mike.

PSYCHO
8th January 2007, 19:27
Dar cu cata pasiune o ardeti! :rolleyes: ... Daca ati fi in spital, nici TNA, nici WWE nu v-ar aduce portocale ... Inainte sa va consumati nervii pe afirmatii subiective despre ce wrestler bine platit il bate pe altul, incercati sa vedeti ce va lipseste in propria viatza si care sunt adevaratele voastre lupte! Iar wrestlingul, la fel k pescuitul sau muzica, ar trebui sa fie niste hobby-uri menite sa va relaxeze, nu sa va consume viatza ...

PS: Nu stiu ce am azi ... Probabil am devenit melancolic dupa ce am vazut "Texas Chainsaw Massacre" asta nou ... :drak:

Heath Scumm
8th January 2007, 19:51
Probabil am devenit melancolic dupa ce am vazut "Texas Chainsaw Massacre" asta nou ...

Is it any good? acum l-am pus la downloadat! ;)

@Mike

Ti-am mai spus sa nu mai intri in polemici cu oameni care nici nu stiu sa scrie corect numele luptatorilor da' vad ca nu ma asculti! :D

Big Sexy
8th January 2007, 20:07
eu zic ca e frumos ce face darkandrew218 cu mentiunea ca trebuie sa luati in considerare ca e mark, adica privesti unidimensional wresltingul. Lasati-l sa se acomodeze si sunt sigur ca ne va surpinde cu argumentari beton si posturi istete smark style!

PSYCHO
8th January 2007, 21:02
Is it any good? acum l-am pus la downloadat! ;)

Te las sa-l urmaresti fara sa-ti furnizez vreun spoiler! :D

AxinTe
8th January 2007, 21:25
Show Micles :))))))) scuzati de off-topic dar nu m-am putut abtine..

PSYCHO
8th January 2007, 22:25
E Big Show Mic Less si mai e si Triple Age!:happy

Mike^
8th January 2007, 22:34
:)) Doamne, nu mai pot de ras. Imi place, important e ca tinerii incep sa posteze pe Forum, dar nu ma pot abtine sa nu contrazic HitScum :) Intr-un fel inteleg, dar intr-un fel ma si enerveaza...Inteleg ca nu stiu nimic, doar ce vad la TVSport, inteleg ca nu au vazut TNA sau nu au vazut ROH, CZW, dar ma enerveaza cu ce ardoare isi apara punctul de vedere...Da faza cu Show Micles...PRICELESS!

Si PSYCHOrror, nu ma aparam cu ardoare :) Doar i-am spus ce mi-a venit pe "limba" atunci...Eram plictisit, aveam chef de o discutie "interesanta" :P

PSYCHO
8th January 2007, 23:00
Si PSYCHOrror, nu ma aparam cu ardoare :) Doar i-am spus ce mi-a venit pe "limba" atunci...Eram plictisit, aveam chef de o discutie "interesanta" :P

E ... aveai dreptate in ce spuneai ... Mai mult ardoarea celuilalt m-a facut sa scriu treaba aia ...

darkandrew218
9th January 2007, 08:38
Poate nu scriu numele corect,dar stiu despre cine vorbesc si ce vorbesc.Daca toti credeti ca TNA ii mai bun ca WWE...yo am plecat de aici

Heath Scumm
9th January 2007, 09:21
Na, na, na, na ... Na, na, na, na ... heeeey, heeeeeeeeeeeeey ... Goooooood Byyyyyyeeeeee!

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41472000/jpg/_41472168_koreans_ap416.jpg

Mike^
9th January 2007, 14:01
darkandrew, singurul lucru care ti-l pot recomanda, lucru care te va ajuta oriunde in viata este sa nu iei o decizie fara a vedea TOATE punctele de vedere, toate posibilitatile. La cumparaturi de exemplu, vezi niste adidasi cu 3 milioane, arata super si ii iei repede, pe cand, daca te misti cu 10 metri in dreapta vezi aceasi adidasi la 2.5 milioane sau alti adidasi mai faini, mai ieftini. E la fel cu wrestlingul, ca sa iti poti forma o parere despre ce federatie este cea mai buna, ce luptatori sunt cei mai buni, trebuie sa vezi majoritatea federatiilor. Sunt sigur ca nu ai vazut un meci din ROH (Ring of Honor), CZW (Combat Zone Wrestling), NOAH (Japan Federation), sau altele, 99% din meciurile din aceste federatii fiind cu mult peste un meci din WWE. Cat despre TNA, probabil ai vazut TNA doar pe TVSport, ai vazut meciuri de la inceputul anului, meciuri vechi cu vechii luptatori. Dar TNA s-a dezvoltat enorm. Daca ai vedea meciul Ultimate X de la No Surrender, intre AJ Styles & Fallen Angel vs LAX, ai ramane cu gura cascata...Daca ai vedea TNA Impact in fiecare saptamana, te-ai uita in acelasi timp si la SmackDown sau RAW, depinde de ce iti place, ai vedea o diferenta enorma in favoarea TNA. Daca ai vedea meciuri din vechiul ECW (care, daca nu stiai, este a treia federatie sub patronajul WWE), si meciuri din noul ECW, ti-ai da seama de ce vorbesti...WWE NU mai este ce a fost. WCW a fost cu MULT peste WWE, pana si WWF a fost cu mult peste WWE. WWE momentan este doar o masina care scoate bani din prostia oamenilor. Crede-ma ca la un show din WWE, multi oameni vin din curiozitate, fiindca este spectaculos...Sa vezi decorurile imense, artificiile, tot. Dar in timpul meciurilor, lumea tace malc. Pe cand in TNA, acei 2000-3000 de fani care intra in arena din Universal Studios, unu la mana stiu mai multe despre wrestling decat 90% din publicul WWE si doi la mana isi incurajeaza favoritii frenetic, putine sunt momentele de liniste. Vei vedea in curand ca TNA va deveni principala federatie din SUA...Mark my words...

P.S.: HitScum, simply BRILLIANT! :happy BRILLIANT!

Ratonu
9th January 2007, 14:04
Pe cand in TNA, acei 2000-3000 de fani care intra in arena din Universal Studios, unu la mana stiu mai multe despre wrestling decat 90% din publicul WWE si doi la mana isi incurajeaza favoritii frenetic, putine sunt momentele de liniste.

Sunt 900 de locuri in iMPACT Zone (la Bound for Glory, care s-a tinut in alta arena, au fost 3 mii si ceva de spectatori), dar asta e mai putin important. :) You made a pretty good point.

Heath Scumm
9th January 2007, 15:11
Actually, in IMPACT ZONE sunt introdusi pana la 1500 de oameni ... am citit eu undeva, incerc sa gasesc sursa!

AxinTe
9th January 2007, 16:22
tocmai.. 900 care par a fii 2-3000.. in timp ce in WWE se scandeaza TNA! TNA! la fiecare show.. mai mult chiar in raw-ul de aseara am auzit scandandu-se VKM! urmat de tna!..

PSYCHO
9th January 2007, 17:33
Pana la urma nu conteaza numarul ci esentza ... Mai bine 1000 de cunoscatori decat 10.000 de spalati pe creier ... Cred k in momentul asta fanii TNA sunt precum fanii ECW la inceput ... Adik plini de pasiune si considerandu-se o parte din "miscare" ...

Lover
9th January 2007, 18:48
TNA nu se compara cu WWE ...
TNA e praf...dupa ce m-am uitat de 2 ori m-am plictisit
cum eu nu am telesport...incercam disperat sa ajung la varumi-o si sa ma uit la RAW mai demult...cand era la Telesport :D
super tare...macar in Raw pare ceva mai real...in TNA parca se bat niste amatori...

Mike^
9th January 2007, 19:54
De data asta, spre sanatatea mea ma voi opri si nu voi comenta la tot ce scriu these noobs, ca nu-i pot numi altcumva. Nu stiu altceva decat WWE in sus, WWE in jos, anyway, doesn't matter, macar noi, cei care stim cu ce se mananca wrestling stim care federatie e mai tare si cam pe unde se afla WWE in acest moment...AkA, pe locul 100 din 80 *shrug*

PSYCHO
9th January 2007, 20:10
Si eu mi-am dat seama k toate treaba asta e un etern bla bla bla ... Pana la urma e vorba de gusturi si fiecare se uita la ce ii place ... Ma amuza cum "intregi armate" de fani se lupta pentru impunerea punctului de vedere despre federatia preferata ... Parca ar fi ramificatii ale ego-ului, cu atata daruire se sustin punctele astea de vedere ... Bine, asta nu e doar o problema a fanilor wrestlingului ... E o manifestare tipica egocentrica, cu implicatii totalitare, pe care o observam in fiecare zi ... Au murit multi oameni din cauza asta in decursul timpului ... Exemple: Cruciadele, Inchizitia, Razboiul din Irak, etc ... Fiecare se crede detinatorul adevarului absolut si instantza suprema in judecarea valorilor ... Hai k m-am enervat! :pace:

@Mike^: Nu ma refer la tine!

Mike^
9th January 2007, 20:20
*kiss* PSYCHOrror, acuma vroiam sa sar la tine :P j/k

Nu este atat de complet dude, este foarte simplu, majoritatea fanilor, majoritatea oamenilor sunt inchisi intr-o cutie. Nu pot sa iasa in afara acelei cutii. Ei se uita la WWE si doar la WWE, nu accepta ca cineva sa spuna ca WWE este slab, nu accepta ca sunt federatii CU MULT peste WWE...E simplu, cunosc multe persoane de tipul acesta. Pun pariu ca Lover nu a vazut ROH, CZW, NOAH, TNA (nu stiu ce a vazut el din TNA and i don't care) sau multe alte federatii, dar totusi el isi mentine punctul de vedere. Este interesant, poate sunt eu absurd, dar eu, ca sa-mi pot mentine un punct de vedere trebuie sa cunosc totul despre acel punct de vedere...Trebuie sa vad din toate unghiurile problema. Maybe that's just me...Maybe de aceea ma duc la Facultatea de Drept...Dar eu, HitScum, tu, plus altii de pe Forumul acesta pot sa-si apere punctul de vedere cu argumente. Pe cand darkandrew, Lover sau alti "marks", nu stiu despre ce vorbesc si doar scriu probabil ca sa aiba posturi in plus.

Si in plus, PSYCHOrror, este foarte bine ca se poarta aceste discutii. Este foarte bine ca-ti aperi punctul de vedere cu daruire, e un lucru care te ajuta in viata. Dar mai mult decat asta te ajuta sa incerci sa intelegi problema despre care e vorba, sa intelegi de ce altii, care poate stiu mai multe decat tine, au acea parere despre lucrul pe care il aperi tu...Nu ai de ce sa te enervezi, it's all in the spirit of friendship.

PSYCHO
9th January 2007, 21:57
Gata, m-am calmat! :D ... Eu faceam o analiza asupra "ochelarilor de cal", adica ma refeream la cei din cutie ... Mereu m-au stresat oamenii cu o singura viziune ...

Ok ... Eu ma retrag din discutia asta ptr k nu vreau sa pierd prea mult timp! Sunt de acord k sunt pozitive astfel de discutii, dar eu nu am timp sa ma adancesc in ele ...

Bafta!

Darius
10th January 2007, 16:11
TNA nu se compara cu WWE ...
TNA e praf...dupa ce m-am uitat de 2 ori m-am plictisit
cum eu nu am telesport...incercam disperat sa ajung la varumi-o si sa ma uit la RAW mai demult...cand era la Telesport :D
super tare...macar in Raw pare ceva mai real...in TNA parca se bat niste amatori...

În TNA se bat niºte amatori?:happy Gluma zilei! Cred cã tu te referi de fapt la tot ceea ce þine de promovarea imaginii, nu la luptãtori.:ok:
La capitolul ãsta, TNA mai are de lucru, e adevãrat, dar nu-l confunda pe Samoa Joe cu un inginer de sunet.:D

Heath Scumm
24th January 2007, 19:48
Dupa ce am vazut Final Resolution si in special meciul Joe vs Angle ... pot spune ca de multeeee, multeeee, multeeee luni

TNA > WWE

TNA ma face sa iubesc pro-wrestlingul, singurul lucru care m-a deranjat la Final Resolution a fost angle-ul cu Christy Hemme!

PSYCHO
24th January 2007, 21:12
Dupa ce am vazut Final Resolution si in special meciul Joe vs Angle ... pot spune ca de multeeee, multeeee, multeeee luni

TNA > WWE

Final Resolution a fost un PPV reusit! Main eventul m-a impresionat, desi tineam cu Joe! (din suflet, k pur mark) ... A fost un main event mult peste cel de la WWE New Years Revolution!

TNA ma face sa iubesc pro-wrestlingul, singurul lucru care m-a deranjat la Final Resolution a fost angle-ul cu Christy Hemme!

Sunt tare curios cum va arata divizia feminina din TNA! Sper sa fie si la capitolul asta mai buni la wrestling si mai slabi la imagine! Asta e si ideea ... K doar nu se bat in rimeluri ... Si in rest, sper k TNA sa ramana companie de wrestling si sa lase WWE-ul sa fie agentie de fototmodele!

Dragon-sin
24th January 2007, 21:12
Only a sick , twisted , Jigsaw fan can truly say TNA is pro wrestling :) . Chiar nu inteleg ce vezi in acea adunatura de talent dar 0 booking , storylines care merg niciunde , si in care cel mai mare draw e un wrestler care nu lupta .

Reaper
24th January 2007, 21:21
storylines care merg niciunde
I'll give you that!
As putea pune pariu (but I won't) ca nu se va afla "dirty little secret-ul" lu' Abyss. Asa s-a intamplat si cu "caseta compromitatoare" a lu' Jackie si au mai fost cateva storylines care s-au terminat ca-n gara. Chiar si turn-ul lui AJ mi s-a parut prost realizat.

Heath Scumm
25th January 2007, 09:19
Only a sick , twisted , Jigsaw fan can truly say TNA is pro wrestling :) . Chiar nu inteleg ce vezi in acea adunatura de talent dar 0 booking , storylines care merg niciunde , si in care cel mai mare draw e un wrestler care nu lupta .

Care este draw-ul la care te referi?

Bookingul nu este cel mai bun din lume, insa in nici un caz nu poti sa compari TNA cu WWE, nici chiar cu SmackDown ... Am reinceput sa urmaresc SmackDown si sunt extrem de dezamagit, am abandonat complet WWE si nici nu mai vreau sa-i mai dau vreo sansa ... TNA is the sh*t right now, ma face interesat de evolutia povestii saptamana de saptamana!

Reaper
25th January 2007, 09:47
am abandonat complet WWE si nici nu mai vreau sa-i mai dau vreo sansa
I'm like 8-9 months ahead of you on that one.
Totusi am urmarit un meci (cel din 01-01-2007 dintre K-Fed si Cena) la recomandarea (negativa) a lui cutuma. Cred ca a fost cel mai amuzat meci pe care l-am vazut (dupa Joe Vs Evans Vs Ebessan Vs Delirious - care a fost amuzant intr-un sens bun). Colegul meu de camera s-a oprit din mancat pentru ca se ineca in timp ce radea.
Toata aberatia a culminat cu un masterlock "de toata frumusetea". Si pentru ca nu mi-a ajuns ca l-am vazut o data, aseara, pe ProTv, dadeau la Stiri ca Cena este cel mai ravnit wrestler si au aratat exact masterlock-ul; what cand I say ... it must have been a real crowd pleaser.

Heath Scumm
25th January 2007, 09:50
Stiu ca sunt ipocrit si ca ma voi uita la Royal Rumble match (at least) si probabil voi urmari WrestleMania integral ... insa, nu stiu ... pur si simplu nu-mi mai place aproape nimic acolo ... mi-e mila de CM Punk, ECW Originals, London si Kendrick ...

Dragon-sin
25th January 2007, 13:33
@Hitscum

Kevin Nash

In WWE nu o sa vezi multe flipuri , dar o sa vezi wrestling care are inteles, o directie anume , booking echilibrat , peste TNA si talent mult mai bun .

Acum depinde si ce preferi : wrestling ? sau doar niste tipi care fac spoturi fara un motiv anume . TNA'ul e ca si CZW'ul intr'un fel , dar ei se axeaza pe spots nu pe deathmatches . Dar si asa X-Divisionul e chiar jenant ! Ce vreau sa zic e ca TNA e locul unde desi este mult talent , daca nu sti ce sa faci cu el ...esti terminat , cum este situatia acuma .

Heath Scumm
25th January 2007, 14:12
Disclaimer
Unele opinii exprimate mai jos pot parea malitioase insa va asigur ca nu sunt ... au doar scopul de a argumenta pertinent afirmatia precedenta “TNA>WWE”

Cum ai ajuns la concluzia ca Nash e cel mai mare draw al TNA-ului momentan? Kurt Angle, Joe, AJ Styles sau Sting atrag mai multi fani decat Nash. Nash e cam la nivelul lui Raven dpdv al draw-ului momentan. Singura diferenta e ca Nash a primit air-time constant in Impact-uri in timp ce angle-ul cu Serotonin pare sa se piarda in ceata.

In WWE nu o sa vezi multe flipuri , dar o sa vezi wrestling care are inteles, o directie anume , booking echilibrat , peste TNA si talent mult mai bun .

Bullsh*t! Ce inteles? Routine wrestling, poate! Asa cum a fost si cazul Umaga vs Cena, un meci pe care tu l-ai apreciat dar care mie mi s-a parut mediocru, putin peste nivelul lui Cena vs JBL de la WrestleMania ... insa asta e nivelul cu care ne-a obisnuit Cena si "grozavul" talent din WWE ... Din nou intram in capitolul de psihologie a luptei … Daca tu vrei sa te uiti la 2 barbati care trec prin aceleasi clisee si lungesc lupta artificial folosind stilul old-school Memphis Wrestling (pe care il vad din ce in ce mai des si in ROH, lucru care ma deranjeaza enorm … unde scrie ca Homicide trebuie de acum inainte sa faca numai meciuri de o ora pentru a dovedi ca e un campion valoros ??? Damn you, Gabe ! ) insa arata ZERO manevre spectaculoase in ring, e alegerea ta! Eu refuz sa consider ca asa ceva e wrestling, WWE e tavaleala patetica care te face sa simti in permanenta ca pro-wrestlingul e trucat … Da! Asta recunosc! ;)

Booking echilibrat? Poate ... daca prin booking echilibrat intelegi storylineuri jenante care iti insulta inteligenta (stiu ca Dave Prazak a "inventat" sintagma asta insa in cazul WWE, aceasta sintagma se muleaza la perfectie) si care sunt intinse atat de mult (feudurile dureaza minim 3 luni, chiar si cele din midcard) incat mi se pare ca vad in continuu acelasi lucru ... cel putin, Umaga vs Cena mi se pare de-a dreptul dezgustator de-acum ... ca sa nu mai spunem nimic de de-a dreptul jenantul DX vs Vince McMahon ... iar in SmackDown lucrurile sunt la fel de penibile ... deschizi wwe.com si ce vezi? King Booker si aceiasi Benoit si Finlay care stau intr-o constanta stare de upper-midcarder dar care sunt impinsi din cand in cand in Main Event daca Batista nu lupta ... De ECW nu cred ca trebuie sa mai spun ceva ...

Nu stiu, uneori am impresia ca nu ne uitam la acelasi WWE pentru ca evident vedem chestii total diferite ...

Daca stam sa comparam talentul TNA cu cel WWE, TNA castiga clar ... nu stiu cum analizezi tu lucrurile cand afirmi ca WWE are luptatori mai buni ... poate ca esti putin nostalgic cu Finlay, Regal sau Benoit insa in mod sigur nu mai sunt ce erau ... si la o adica, niciodata nu au fost atat de grozavi pe cat se spune ... cel putin, eu nu i-am considerat niciodata luptatori completi ...

O mica comparatie sper ca iti va "clarifica" ideile in acest sens :

Cei mai buni highflyeri

WWE ii are pe RVD, London si Kendrick ... restul sunt epave care nu sunt in stare sa faca o succesiune de 3 manevre highrisk fara sa-si puna adversarii in pericol prin botch-urile lor . London si Kendrick nu sunt lasati sa zboare deci nu conteaza daca au talent din moment ce nu si-l folosesc. RVD ramane singurul highflyer veritabil.

TNA are X-Divisionul + heavyweights care sunt mult mai atletici decat jumatate din cruiserii din SmackDown ... si daca e sa-l comparam pe AJ Styles cu RVD, cred ca e evident cine se descurca mai bine la capitolul high-flying in ring.

Technical Wrestling

Momentan Angle, Sabin, Fallen Angel si chiar AJ Styles sunt cu mult peste Benoit, Finlay sau Regal ... poti spune ce doresti, poti sa ma contrazici, insa daca doresti sa o faci, vino cu argumente pentru ca eu pot sa-ti arat nenumarate combinatii tehnice ale luptatorilor din TNA in timp ce tu poti doar sa exemplifici cu o tavaleala inutila si impingerea antebratelor in cap (da, vorbesc de stilul lui Finlay sau Regal) ... daca mai vad o data antebrate impinse in cap a la Regal, Danielson sau Finlay, cred ca am sa-mi pierd mintile ... au inceput sa devina la fel de lame ca si chopurile nesfarsite ale lui Flair de acum 2 ani ... Dar, hey! Daca asta e wrestlingul tehnic care iti place, cine sunt eu sa spun ca TNA are talent mai bun? :evil:

Grappling

Let’s get real ... aici nici nu incape comparatie ... ce manevre de grappling vezi in TNA si ce manevre vezi in WWE?

Stiffness

Toti iubim strong style-ul, vrem sa vedem lovituri “reale” ... daca poti sa imi spui ca Regal sau Finlay lovesc mai dur decat Joe, Senshi sau Angle, eu arunc prosopul

Deocamdata ma opresc aici, nu vreau sa intru in capitolul CZW pentru ca mai am niste show-uri de recuperat inainte sa-mi formulez o opinie ... tu vad ca ai ramas oarecum fixat pe faza ca LuFisto i-a luat titlul lui kevin Steen, de atunci tot spui ca CZW nu are booking ok ... nu stiu ce sa spun ... poate ca ai dreptate partial insa trebuie sa intelegi ca CZW sunt conditionati financiar ... si asta e o discutie pentru ROH vs CZW pentru ca si ROH sunt destul de lame cand vine vorba de anumite parti ale bookingului.

Dragon-sin
25th January 2007, 15:07
Cum ai ajuns la concluzia ca Nash e cel mai mare draw al TNA-ului momentan? Kurt Angle, Joe, AJ Styles sau Sting atrag mai multi fani decat Nash. Nash e cam la nivelul lui Raven dpdv al draw-ului momentan. Singura diferenta e ca Nash a primit air-time constant in Impact-uri in timp ce angle-ul cu Serotonin pare sa se piarda in ceata.

Nu trebuia sa zic draw . Ma rog nu e nici un secret faptul ca skiturile Paparazzi Cam sunt cele mai reusit din tot showul Impact.

Bullsh*t! Ce inteles? Routine wrestling, poate! Asa cum a fost si cazul Umaga vs Cena, un meci pe care tu l-ai apreciat dar care mie mi s-a parut mediocru, putin peste nivelul lui Cena vs JBL de la WrestleMania ... insa asta e nivelul cu care ne-a obisnuit Cena si "grozavul" talent din WWE ... Din nou intram in capitolul de psihologie a luptei … Daca tu vrei sa te uiti la 2 barbati care trec prin aceleasi clisee si lungesc lupta artificial folosind stilul old-school Memphis Wrestling (pe care il vad din ce in ce mai des si in ROH, lucru care ma deranjeaza enorm … unde scrie ca Homicide trebuie de acum inainte sa faca numai meciuri de o ora pentru a dovedi ca e un campion valoros ??? Damn you, Gabe ! ) insa arata ZERO manevre spectaculoase in ring, e alegerea ta! Eu refuz sa consider ca asa ceva e wrestling, WWE e tavaleala patetica care te face sa simti in permanenta ca pro-wrestlingul e trucat … Da! Asta recunosc!

Dude what are YOU watching ? :) . Scopul e sa te faca sa crezi ca e adevarat ! ar trebui sa sti asta si in Umaga vs .Cena exact asta s'a intamplat .Nu stiu de ce tu vezi acum un meci numai dupa numarul de high flying moves , thats stupid , pur si simplu . Sunt si meciuri cu spoturi dar care au si o poveste ! Exact asta gasesti in WWE , dar in TNA e doar o adunatura de miscari fara inteles ! Daca te uiti la un meci London si Spanky impotriva lui Regal si Finlay , si te uiti la orice tag match din X-Division o sa vezi ca tot ce se intampla in meciul WWE are inteles , dar la TNA e doar acel '' spots for spots sake'' care vad ca iti place foarte mult .

Booking echilibrat? Poate ... daca prin booking echilibrat intelegi storylineuri jenante care iti insulta inteligenta (stiu ca Dave Prazak a "inventat" sintagma asta insa in cazul WWE, aceasta sintagma se muleaza la perfectie) si care sunt intinse atat de mult (feudurile dureaza minim 3 luni, chiar si cele din midcard) incat mi se pare ca vad in continuu acelasi lucru ... cel putin, Umaga vs Cena mi se pare de-a dreptul dezgustator de-acum ... ca sa nu mai spunem nimic de de-a dreptul jenantul DX vs Vince McMahon ... iar in SmackDown lucrurile sunt la fel de penibile ... deschizi wwe.com si ce vezi? King Booker si aceiasi Benoit si Finlay care stau intr-o constanta stare de upper-midcarder dar care sunt impinsi din cand in cand in Main Event daca Batista nu lupta ... De ECW nu cred ca trebuie sa mai spun ceva ...

Nu stiu, uneori am impresia ca nu ne uitam la acelasi WWE pentru ca evident vedem chestii total diferite ...

Daca tot critici WWE'ul te rog sa critici si TNA'ul , sa vezi cine iese castigator din aceasta lupta pentru ca Vince Russo face de ras wrestlingul , prin angleurile care nu ating deloc scopul de a crea heat ci merg in acea directie care nu mai are deloc sens ! In WWE , nu e deloc asa ! , daca nu vezi asta , imi pare rau .

Daca stam sa comparam talentul TNA cu cel WWE, TNA castiga clar ... nu stiu cum analizezi tu lucrurile cand afirmi ca WWE are luptatori mai buni ... poate ca esti putin nostalgic cu Finlay, Regal sau Benoit insa in mod sigur nu mai sunt ce erau ... si la o adica, niciodata nu au fost atat de grozavi pe cat se spune ... cel putin, eu nu i-am considerat niciodata luptatori completi ...

Iarasi analizezi totul din punct de vedere al miscarilor si ce stiu in ring . Eu nu ma gandesc doar la Regal , Benoit sau Finlay ! ma gandesc la HBK ,la Triple H, la Taker , wrestleri care stiu cate ceva despre wrestling , cum sa vanda un meci de wrestling (repet asta e scopul! ) . Fac pariu ca 10 din 10 wrestleri cu miscari absolut fenomenale daca ii pui in ring la WM in main event ar face pe ei de frica ca nu ar sti cum sa se descurce ! Si ar trebui sa te gandesti la asta .

Cei mai buni highflyeri

WWE ii are pe RVD, London si Kendrick ... restul sunt epave care nu sunt in stare sa faca o succesiune de 3 manevre highrisk fara sa-si puna adversarii in pericol prin botch-urile lor . London si Kendrick nu sunt lasati sa zboare deci nu conteaza daca au talent din moment ce nu si-l folosesc. RVD ramane singurul highflyer veritabil.TNA are X-Divisionul + heavyweights care sunt mult mai atletici decat jumatate din cruiserii din SmackDown ... si daca e sa-l comparam pe AJ Styles cu RVD, cred ca e evident cine se descurca mai bine la capitolul high-flying in ring.

NU! In WWE nu faci ce iti trece prin cap cand intri in ring , nu sari ''spots for the sake of 'em '' . In WWE totul e organizat intr;un meci foarte bun , nu doar sarituri fara nici un inteles ( why do you like that?!) . Sunt foarte multi in WWE care ar putea sa faca crazy things , dar nu , pentru ca e mai organizat in WWE decat in TNA . In plus crezi ca WWE nu ar putea cumpara niste talente din astea daca ar vrea ? Dar jr. heavy au fost in WWE inca de pe vremea lui Tiger Mask si Black Tiger ( chiar ieri am vazut un meci cu Black Tiger in WWE si desi in ring era un spectacol adevarat , lumea nu a reactionat deloc :) ) . Poti sa ai X-Divisionul daca nu sti ce sa faci cu el!

Technical Wrestling

Momentan Angle, Sabin, Fallen Angel si chiar AJ Styles sunt cu mult peste Benoit, Finlay sau Regal ... poti spune ce doresti, poti sa ma contrazici, insa daca doresti sa o faci, vino cu argumente pentru ca eu pot sa-ti arat nenumarate combinatii tehnice ale luptatorilor din TNA in timp ce tu poti doar sa exemplifici cu o tavaleala inutila si impingerea antebratelor in cap (da, vorbesc de stilul lui Finlay sau Regal) ... daca mai vad o data antebrate impinse in cap a la Regal, Danielson sau Finlay, cred ca am sa-mi pierd mintile ... au inceput sa devina la fel de lame ca si chopurile nesfarsite ale lui Flair de acum 2 ani ... Dar, hey! Daca asta e wrestlingul tehnic care iti place, cine sunt eu sa spun ca TNA are talent mai bun?

Aici o sa repet ce am zis : ''Ce vreau sa zic e ca TNA e locul unde desi este mult talent , daca nu sti ce sa faci cu el ''

Stiffness

Toti iubim strong style-ul, vrem sa vedem lovituri “reale” ... daca poti sa imi spui ca Regal sau Finlay lovesc mai dur decat Joe, Senshi sau Angle, eu arunc prosopul

Poti sa arunci prosopu si sa te uiti la un meci din Smack Down de anu trecut , Spanky vs. Regal , extrem de stiff . Nu mai zic de Benoit . Joe si Senshi lovesc foarte stiff , dar aici nu e despre cine loveste mai tare e voarba despre prezenta stiff in TNA sau WWE .

Deocamdata ma opresc aici, nu vreau sa intru in capitolul CZW pentru ca mai am niste show-uri de recuperat inainte sa-mi formulez o opinie ... tu vad ca ai ramas oarecum fixat pe faza ca LuFisto i-a luat titlul lui kevin Steen, de atunci tot spui ca CZW nu are booking ok ... nu stiu ce sa spun ... poate ca ai dreptate partial insa trebuie sa intelegi ca CZW sunt conditionati financiar ... si asta e o discutie pentru ROH vs CZW pentru ca si ROH sunt destul de lame cand vine vorba de anumite parti ale bookingului.

Va mai trebui sa citesti odata ce am scris ca eu nu m'am referit deloc la TNA ca fiind la fel ca CZW din punct de vedere al bookingului. Nu am zis nimic de bookingul CZW ! Am facut acea comparatie pentru ca in CZW e overkill mare la deatchmatches si la fel e si in TNA cu high flying , toata lumea stie ca ce e prea mult strica .

Heath Scumm
25th January 2007, 17:01
Scopul e sa te faca sa crezi ca e adevarat ! ar trebui sa sti asta si in Umaga vs .Cena exact asta s'a intamplat .

Not true ... Cena vs Umaga a fost un meci relativ penibil uneoricare a evidentiat faptul ca pro-wrestlingul e trucat ... aceleasi manevre in continuu, aceeasi "revenire spectaculoasa" a face-ului ... exact ca orice meci al lui Cena ... Umaga l-a carat pe Cena, nu vreau sa spun nimic rau de abilitatile lui si de profesionalismul lui, insa daca e sa analizam la rece, meciul a fost mediocru ... nu am spus slab, am spus mediocru!

la Triple H, la Taker , wrestleri care stiu cate ceva despre wrestling , cum sa vanda un meci de wrestling (repet asta e scopul! ) .

What are you talking about? Ce selling? Tu nu vezi ca HHH nu e in stare sa bage un simplu Spinebuster fara sa compromita un meci? Meciul de echipe a fost jenant, tot meciul colegul meu de apartament mi-a spus "Na! Uite! E evident ca wrestlingul e fake!" ... si chiar n-am avut ce sa-i spun sa-l contrazic ...

Si nu-mi spune de Undertaker ca e profesionist, ce mare lucru a facut in cariera lui decat sa-si dea ochii peste cap si sa-l arunce pe Mick Foley de pe cusca? Mick l-a carat in tot feudul lor, Kane l-a carat de fiecare data ... nu stiu de unde perceptia asta ca e asa un mare "profesionist" ...

Recunoaste macar ca luptatorii din WWE sunt lenesi ... macar atat ...

Revin ulterior cu multe alte idei despre presupusele "spotfest"-uri fara ratiune ale TNA-ului, acum tre sa plec, imi place ca nu ai raspuns la provocarea cu American Dragon ;)