PDA

View Full Version : comentarii eurosport ciclism

samur1
11th July 2010, 19:12
Baietii astia care comenteaza ciclism la Eurosport sunt sub orice critica... fara discutie nu se ridica la nivelul celor dinainte, si mai mult au o atitudine fata de unii ciclisti , si aici ma refer, in special la Lance Armstrong, comentariu care aduce cu atitudinea celor de la Antene fata de d-nul Basescu...
Daca Lance ar fi abandonat astazi turul, jumatate din cei ce privesc la Eurosport turul ar fi renuntat sa mai suporte cu stoicism ineptiile celor doi ( tertzian @ co.);
Daca s-au plictisit,( cum a reiesit din comentariu) sa-l astepte pe Lance la finis, care desi accidentat nu a renuntat si a terminat cursa ...inseamna ca acesti comentatori ar trebui sa ia o pauza sa ne lase comentariul original mai bine !
Cu deosebita stima si respect un telespectator fidel din Galati !
Va implor luati masuri !

simplul
3rd August 2010, 22:00
eu unul nu sunt de acord cu tine. Si mie mi-au placut Banciu cu Naum, dar cei trei mi s-au parut destul de informati si cu un comentariu cat de cat bun.

MitzGym
3rd August 2010, 23:13
Baietii astia care comenteaza ciclism la Eurosport sunt sub orice critica... fara discutie nu se ridica la nivelul celor dinainte, si mai mult au o atitudine fata de unii ciclisti , si aici ma refer, in special la Lance Armstrong, comentariu care aduce cu atitudinea celor de la Antene fata de d-nul Basescu...
Daca Lance ar fi abandonat astazi turul, jumatate din cei ce privesc la Eurosport turul ar fi renuntat sa mai suporte cu stoicism ineptiile celor doi ( tertzian @ co.);
Daca s-au plictisit,( cum a reiesit din comentariu) sa-l astepte pe Lance la finis, care desi accidentat nu a renuntat si a terminat cursa ...inseamna ca acesti comentatori ar trebui sa ia o pauza sa ne lase comentariul original mai bine !
Cu deosebita stima si respect un telespectator fidel din Galati !
Va implor luati masuri !
de acord cu tine...plus atitudinea lor fata de telespectatori
eu cand ma uit la ciclism...dau televizorul fara sonor...asa e mai bine...sa nu ii aud
ar trebui luate neaparat masuri!

tobic
5th August 2010, 22:37
Cred ca Naum m-ia placut si mie cel mai tare

my_shoes93
5th July 2011, 17:58
Cred ca Naum m-ia placut si mie cel mai tare

Banciu & Naum sunt si de specialitate, mananca ciclismul pe paine, cum s-ar spune ! Nu-mi displac cei 2, dar diferenta este una mai mult decat vizibila...asta e...mergem mai departe si defilam cu ce avem ! ;)

aLLiin
5th July 2011, 18:06
Naum&banciu mi.au placut cel mai mult.

BobbyS
8th July 2011, 19:34
o petitie sa scapam si noi de Terzian nu putem face ?

piranha
12th February 2012, 14:56
Gratie lui Naum si Banciu am urmarit ciclismul si chiar m-am apucat de acest sport de performanta legitimandu-ma la un club sportiv. Cu echipa de "comentatori" de acum prefer sa nu ma mai uit la ciclism la TV.

E jale cu comentatori care vorbesc numai dupa ce afla de pe Wikipedia si cu retelele gasite pe net de cel cu voce de poponar. :rosu:

Fitness-trainer
13th February 2012, 13:07
Cei doi de acum incearca...fara succes sa ii copieze dar sa si ramana originali in acelasi timp. Problema e ca le lipseste carisma.

liverpool-kid
13th February 2012, 18:09
fara indoiala Naum si Banciu au stiut sa atraga telespectatorii de partea lor, cat timp au comentat ma uitam cu mai mare dragul, uneori chiar si la etapele integrale...imi placea stilul lor de a comenta, te captiva..
acum cu baietii mai greu, de exemplu la editia trecuta a TdF am lasat TV pe mut, prea pupau in dos pe unii dintre ciclisti

ice_girl
14th February 2012, 15:41
Comentatorii de pe Eurosport mi se par mai mult decat penibili:rosu::no: nu stiu ce e profesionalismul si obiectivitatea:headbang::mad: ( eu recunosc ca multe ori ma uit fara sonor doar sa nu-i mai aud:ciocan:) pe anumiti ciclisti parca-i cunosc personal si "se trag cu ei de sireturi":drak::sneaky:
Pacat , maree pacat:( ca un sport asa de frumos precum ciclismul nu are si niste comentatori mai buni si mai bine pregatiti:nope::mda:

Nadalfan
14th February 2012, 16:35
Da uitati-va frate pe http://www.steephill.tv .Gasiti peste 80 % din curse.Calitatea e excelenta.Daca va placea atat de mult ciclismul(nu Turul Frantei)ati fi fost si voi mai activi pe "Ciclism".La multi dintre voi ciclism=Turul Frantei.Complet fals.Le tour in ultimii ani e cel mai slab mare tur.

Fitness-trainer
16th February 2012, 13:07
Turul Frantei e cel care face ciclismul popular si orice ciclist care nu il castiga (asa slab cu e) nu se poate considera campion adevarat. Mie mi se pare cel mai complex si complet circuit din ciclism. E adevarat ca de cand s-au intensificat controalele de dopaj a cam scazut in spectaculozitate. Pe deasupra, organizarea e bune in fiecare an. Asteptam editia din acest an.

Jerome LeBanner
5th March 2012, 19:21
Da uitati-va frate pe http://www.steephill.tv .Gasiti peste 80 % din curse.Calitatea e excelenta.Daca va placea atat de mult ciclismul(nu Turul Frantei)ati fi fost si voi mai activi pe "Ciclism".La multi dintre voi ciclism=Turul Frantei.Complet fals.Le tour in ultimii ani e cel mai slab mare tur.

Asa o fi, numai ca shlecii si cadel au alta parere;)