PDA

View Full Version : WRM RED NOVEMBER - Ladder Match - FALLEN vs ANARCHIST

The One
23rd November 2004, 19:56
Arena e invaluita de intuneric. Momentul adevarului se apropie...No 1 Contender Match pentru titlul WRM WORLD, castigatorul are dreptul sa stabileasca si stipulatia pentru meciul impotriva Campionului, oricare ar fi acesta.

Luminile dau contur zonei de intrare in ARENA in zgomotul lent, sacadat, de tip ecleziastic ... O icoana de sticla imensa care infatiseaza scene cu Arhangheli se sparge in mii de bucati si muzica explodeaza ... E momentul Celui Decazut, e timpul pentru gardianul portilor Iadului ... FALLEN :drak:

Pasii grei il conduc pe monstru catre locul infruntarii, acesta trecand fix pe sub scara ce ar trebui sa il ajute sa obtina contractul pentru lupta la titlu. Ajuns in ring, Fallen ia un microfon pentru a rosti cateva cuvinte ...

Fallen:"Timpul celor slabi a trecut de mult! ANARCHIST ... Te-am asteptat in culise mai bine de 3 ore pentru a stabili problema asa cum trebuie ... Tu nu ai aparut ... E evident ... Iti este teama! Ar trebui sa iti fie ... THERE'S NO WAY IN HELL YOU CAN BEAT ME! :drak:
*Publicul e nemultumit, huiduindu-l din plin pe cel din ring*
Am o sugestie, daca acesti cretini fara educatie m-ar lasa sa vorbesc!
*Publicul e din ce in ce mai revoltat*
Acordati-mi victoria prin neprezentare pentru ca stim cu totii ca punkerul ala nespalat si fricos nu isi va face aparitia!Si chiar daca va aparea, stie prea bine ca singura lupta care conteaza cu adevarat pentru mine este cea pt. titlul WRM WORLD si ca nu are cum sa ma invinga cand sunt atat de motivat!
Dati-mi contractul,aratati-mi unde trebuie sa semnez si aduceti-mi-l pe campion!Asta e tot ce vreau!"

issue
24th November 2004, 01:52
Muzica celor de la Rancid rasuna in difuzoare. Publicul asteapta intrarea punker-ului, insa acesta se lasa asteptat.

Test: "Se pare ca Anarchist chiar e speriat!! Ha ha ha !! Cine se astepta la asa ceva???"
Bigmouth: "I'm speechless.I have no speech"

Insa intr-un tarziu is face aparitia si Anarchist.Acesta este bandajat in jurul torsoului.Se apropie de scara asezata in fata ringului si se uita la ea.Dupa care se uita la Fallen si un ranjet i se afiseaza pe fata. Scoate un strigat puternic si se repede spre ring.

Bigmouth: "Test, se pare ca poti sa-ti inghiti cuvintele.Anarchist e aici si nu pare de loc speriat.Let's hope it's a good match."

The One
24th November 2004, 18:14
Test:"Ce s-a intamplat cu THE ANARCHIST? Nu l-am mai vazut de ceva timp! Chiar atunci cand credeam ca a renuntat de tot la wrestling si la WRM, revine ... bandajat!Ce se intampla aici, BigMouth?"
BigMouth:"Chiar nu stiu! Insa pot spune sigur ca ma bucur ca a revenit! Vom vedea o lupta pe cinste, acum ca cei 2 sunt in ring!"

Anarchist se apropie de centrul ringului, loc monopolizat de Fallen. Arbitrul le explica celor 2 ca sunt intr-un Ladder Match si ca singura cale de a castiga este sa ajunga la contract. Ii intreaba pe cei 2 daca au inteles, apoi le spune sa isi dea mana ... Anarchist intinde mana spre Fallen care priveste in jos cu parul in fata, gafaind greu! Fallen intinde mana! Se pare ca cei 2 se saluta din respect reciproc - NOT! :evil: FALLEn il trage pe Anarchist inspre el si il proiecteaza pe spate cu un Suplex Burta La Burta :o: . Anarchist incearca sa se ridice in picioare dar acel suplex i-a slabit coastele deja bandajate.

Test:"Imi place ca Fallen incearca sa exploateze slabiciunile adversarului de la inceput!S-a dus direct la coaste! :evil: "
BigMouth:"Fallen e un luptator supra-apreciat! Cine stie cati steroizi baga in el!Uita-te cum arata! E plin de muschi! Cred ca WRM ar trebui sa ia in serios problema dopajului in wrestling!"
Test:"Cum adica? Insinuezi ca Fallen se dopeaza si ca e un luptator de mana a doua? Asta ai spus?"
BigMouth:"Exact! Fara ajutorul lui HitScum care a regizat acea lupta din JunkYard, Fallen nu ar fi primit niciodata o sansa la titlu! Nu merita sa fie campion WRM!E un luptator plictisitor :sleep: si nu prea stralucit!"

Fallen aude cele comentate si isi indreapta privirea catre masa lui BigMouth. Moment propice pentru Anarchist de a reveni. Atac pe la spate - Back Body Drop si Fallen aterizeaza in gat. Anarchist iese din ring si arunca scara din afara inauntru, lovindu-l pe Fallen care e la pamant. Cata cruzime! :yeah:

Anarchist intra inapoi in ring si il ridica pe Fallen de la podea ... il arunca in corzi ... PowerSlam pe scara! Fallen sufera ... :ok: Anarchist striga ceva catre public insa in spatele lui, Cel Decazut e in genunchi. Anarchist se repede asupra lui Fallen care insa evita un Colthesline, intoarce adversarul, il prinde de gat si ii baga o mana intre picioare ... T-BONE SUPLEX pe scara. Fallen a raspuns :rolleyes: .Scara e ridicata la vertical, Anarchist se ridica si el cu greu de la podea. Fallen il impinge pe Punker intre cele 2 parti ale scarii iar Anarchist e prins sub metal.Fallen alearga in coltul opus al ringului ... Atac!

Lovitura devastatoare a corpului lui Fallen care s-a izbit in scara il strange pe Anarchist intr-o inchisoare de metal si ambii luptatori se prabusesc in urma impactului. Fanii incearca sa inteleaga ce s-a petrecut acum in ring insa, spre surpriza lor se confrunta cu o realitate cruda :o: ... Scara de Metal s-a rupt in jumatate in urma acelei lovituri, in partea superioara! Acum in ring exista 2 scari de metal care nu au insa sustinere si e imposibil ca cineva sa poata sa mai ajunga la contract :rolleyes: .

Ce se va intampla in continuare?Asta ramane de vazut! :cool:

issue
25th November 2004, 01:18
Anarchist se ridica cu greu in genunchi.Se tine cu mana de coaste si pe fata lui se poate citi imensa durere pe care o suporta.Din fericire pentru el si Fallen s-a ranit in urma acestui devastator atac.

Test:"Wow!!! Asta chiar mi-a placut!!!"
Bigmouth:"Nu am mai vazut asa ceva!! Intrebarea este ce se va intampla acum????"

Anarchist ridica o jumatate de scara si o aseaza in fata unui colt al ringului.Dupa care se duce la Fallen, care intre timp se ridicase si el in genunchi, si il apuca de par.Fallen incearca sa riposteze lovindu-l in coaste dar Anarchist rezista si ii aplica un genunchi in fata.Si inca unul,si inca unul.Fallen este ametit, iar punker-ul scoate un strigat catre fanii.O mare parte dintre acestia ii raspund si ei cu un strigat.

Bigmouth:"Se pare ca Anarchist este foarte iubit de public in ciuda ghinionului care la avut!!!"
Test:" Sau poate tocmai de aceea"
Bigmouth:"Uiti ca "ghinionul" lui a fost provocat in mare parte datorita Hardcore Squad-ului"
Test:"Asa si???"

Anarchist il ridica pe Fallen si il trimite in corzi.Acesta revine insa punker-ul il doboara cu un Flying Clothesline.Dupa care il apuca de cap si ii aplica un DDT.Fallen este la pamant, iar Anarchist se duce la colt si se sprijina de acesta tinandu-se de coastele bandajate.Dupa ce isi trage putin sufletul il ridica pe monstru de jos si il suie pe coltul in fata caruia asezase scara.Dupa care se suie si el.

Bigmouth:"Asta e oameni buni.Urmeaza Anarchy Detonator, una dintre cele mai devastatoare miscari din WRM"
Test:"Asa repede???Damn, ma asteptam la mai multa violenta"
Bigmouth:"Si se pare ca va fi si mai devastator cu scara aia dedesubt"

Anarchist incearca sa-l ridice pe Fallen, insa cedeaza datorita durerii coastelor si cade cu spatele pe scara si cu Fallen deasupra lui.Amandoi oamenii raman nemiscati in timp ce un viuet de dezamagire vine dinspre public.

Test:"Ha ha ha ha ha ha!!!!!"
Bigmouth:"Se pare ca greutatea lui Fallen a fost prea mult pentru Anarchist!!! Oare ce va mai urma???"

The One
29th November 2004, 19:05
Fallen se ridica dupa ceva timp. Anarchist e inca la pamant, o victima sigura pentru Cel Decazut. Fallen striga catre public care ii raspunde cu un vuiet de dezaprobare. Isi intinde mainile facand semn ca e timpul pentru Fallen Angel, finisher-ul sau care a bagat multi luptatori in chirurgie craniala.

Il ridica pe Anarchist de la podea si il loveste puternic cu un picior in burta...Capul intre picioare! E timpul pentru THE FALLEN ANGEL. Anarchsit insa, cu o forta supranaturala, intoarce manevra, il ridica pe Fallen in carca si cu ultimele puteri escaladeaza in graba corzile declansand ANARCHY DETONATOR-ul din coltul ringului. Corpul celui decazut aterizeaza pe una dintre cele 2 jumatati de scara si de la impact, ricoseaza cu fata in sus intr-un colt al ringului. Anarchist se starduie din greu sa se ridice insa e ezitant. Impactul a fost prea mare si coastele il dor. Reuseste totusi sa se concentreze atat cat sa primeasca aplauze la scena deschisa de la intreg publicul salii care e in picioare /hello . Anarchist face un semn catre multime care e mai zgomotoasa ca niciodata.

Totusi, ceea ce nu vede este ca, in spatele lui, Fallen s-a ridicat in sezut, gafaind greu.Valurile de aer expirate cu putere din plamani ii dezvaluie fata si ochii albi, amenintatori.
BigMouth:" O! :o: Nu pot sa cred! am crezut ca e K.O.!In mod sigur e ceva in neregula cu tipul asta!Bag mana in foc - se dopeaza!"
Test:"Fallen intra in acel "Angel Rage" cu care ne-a obisnuit si in luptele trecute! E in picioare si Anarchist nu vede ca adversarul e chiar in spate!"

Bratele uriase ale lui Fallen il prind pe punker de talie in pozitie de German Suplex. anarchist se sperie. Nu poate crede ce se intampla. Cu putere, Fallen il ridica putin de la pamant pe adversar insa, in loc sa il arunce pe spate, se repede cu el catre corzi unde il arunca cu gatul pe acestea. Corzile elastice se transforma intr-o ghilotina iar din recul, Anarchist e aruncat pe spate intr-un Suplex German, aterizand direct in gat pe o bucata de scara de metal.

BigMouth:"Ce-a fost asta!ANARCHIST nu mai misca!E legala aceasta manevra?De unde a scos-o?Eu zic ca nu e legala!Opriti meciul!"
Test:"Am vorbit cu ceva timp in urma cu Fallen si mi-a spus ca are o arma secreta pregatita pentru acest meci! S-a antrenat mult si a creat acest Suplex Devastator pe care il numeste "Caderea din Ceruri" - THE SKY FALL .Mi-a spus ca exact asa s-a simtit el cand a fost alungat din RAI :rolleyes: si vrea sa-i faca si pe ceilalti sa simta durerea exilului... nu comentez!"
BigMouth:"Tipul asta e nebun! Nu stiu ce cauta in wrestling! La azil cu el! :o: "

Anarchist e distrus insa Fallen nu poate ajunge la contractul suspendat in tavan pentru ca nu mai exista scara. Ce e de facut! Se gandeste pentru o secunda si deodata isi atinteste privirea inexpresiva catre arbitru care se retrage neajutorat intr-un colt al ringului. Fallen se apropie de oficial care e de-a dreptul ingrozit. Il prinde de camasa si ii spune ceva ...
Incredibil!In centrul ringului, arbitrul se urca pe umerii lati ai celui decazut, si intinzandu-se la maxim prinde contractul si il trage din carlig, oferindu-l castigatorului, Contenderului numarul 1, Fallen!