RedBaron
23rd November 2004, 16:40
Un poll pe tema locului ocupat de UTA la sfarsitul campionatului 2004-2005. Cred ca acum e momentul pentru o astfel de intrebare, deoarece:
#se preconizeaza o remaniere puternica a lotului in iarna si aducerea unor jucatori de valoare care sa inlocuiasca actuala garnitura de foste rezerve, juniori... si cativa titulari ramasi din echipa de sezonul trecut. Se pare ca bugetul de investitii pentru iarna ar fi de 200.000 $
#cu o etapa inainte de finalul turului UTA ocupa locul 10 din 16 echipe.
#presiunea si expectativele publicului obliga UTA la o clasare cat mai onorabila. Actualul presedinte Sandu Ion, inainte inceperea turului a precizat ca isi doreste o revenitre in div. A cat mai rapida.
Asadar avand in vedere si aceste considerente, pe ce loc terminam?
Robi
23rd November 2004, 17:06
Locul 3 dupa Jiul si Gaz.
RedBaron
26th November 2004, 17:01
Încep testãrile la UTA
Desi prima parte a sezonului 2004/2005 se încheie mâine (27 Noi), la UTA activitatea va continua, si încã la turatie normalã. Antrenorul Iorgulescu si managerul Coras au un plan de actiune pe termen scurt, care vizeazã o perioadã de antrenamente si jocuri amicale pentru intervalul 29 noiembrie-11 decembrie.
Practic, va fi perioada în care UTA se va strãdui sã-si regleze, în mare mãsurã, problemele de lot. La începutul sãptãmânii viitoare, la Arad vor sosi mai multi jucãtori, majoritatea din Divizia B, care vor intra în programul echipei arãdene. Ei sunt vizati pentru un transfer imediat, însã tehnicienii doresc sã se edifice asupra potentialului lor. „Luni o sã afle toatã lumea despre ce fotbalisti e vorba. Ne-am orientat deocamdatã înspre tineri cu potential si perspectivã, care sã aducã un plus de valoare lotului si, mai ales, care sã poatã evolua ca titulari. În alegerea noastrã, vom tine cont de caracterul fiecãruia si de starea lui medicalã. În plus, nu vom transfera nici un fotbalist care nu va semna minim doi ani”, a declarat Marcel Coras.
Meciuri amicale
Pentru prima sãptãmânã de teste, textilistii au si alcãtuit un program de jocuri. Astfel, marti, de la 14, UTA va întâlni pe Victoria Nãdlac, joi, de la ora 15, se va disputa un amical cu FC Arad Telecom, iar sâmbãtã, de la ora 11, va fi un joc între UTA si o selectionatã AJF Arad. „Ne asteaptã douã sãptãmâni grele, pentru cã demarãm un program de întãrire a lotului. Pânã la Crãciun, ne dorim sã cunoastem 20 de nume pe care ne bazãm, iar pânã la mijlocul lunii ianuarie sã facem ultimele reglaje”, a declarat Silviu Iorgulescu. Oficialii utisti evitã sã anunte numele jucãtorilor vizati, dar printre cei care vor veni la Arad se numãrã: Buglea, Poenaru, M. Pavel, Bumbac, Ignat, Vezan, Postolache, Solomon Niculai si Bier. În plus, sunt vizati si mijlocasii Visan si Hexan de la ACU, însã ei vor fi lãsati, în prima sãptãmânã, la dispozitia lui Marcel Câmpian, pentru restanta cu Tricotaje Ineu. Apropo de CS Tricotaje, desi divizionara B din Ineu ar avea „marfã” de oferit textilistilor, se pare cã arãdenii îsi vor îndepãrta privirile dinspre jucãtorii antrenati de cuplul Bunaciu-Nagy, dupã vâlva creatã în jurul meciului direct.
Cum spuneam, UTA incearca o refacere de lot si o clasare cat mai buna la finalul acestui campionat. Eu am votat locurile 1-4 deoarece am incredere in actuala conducere si echipa tehnica. Poate sunt prea optimist si subiectiv, insa o data si o data tot isi revine clubul.
RedBaron
9th April 2005, 01:15
In cele din urma, "locurile 1-4" nu cred ca e un obiectiv realizabil. In rest, toate optiunile sunt posibile. Sa vedem...
Kidu
10th April 2005, 01:03
Am votat locurile 4-8. Sa mi dregem naibii din rusine.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.