PDA

View Full Version : daca nu se duce mahomed la munte ,vine muntele la Mahomed

Pacala
23rd November 2004, 04:10
In cazul in care terenul Universitatii Craiova ar fi suspendat, se pare ca s-au inteles deja si facem schimb de echipe, Pandurii Targu Jiu va juca la Craiova iar Universitatea Craiova va juca la Targu Jiu. :D
Asta ca tot e stadionul din Tg.Jiu cel mai pregatit de stadion de a gazdui meciurile de A, in afara Centralului..... :D
Si uite asa ...daca nu se duc Pandurii in A ..vine diviza A la Tg.Jiu

bog_tom
23rd November 2004, 05:53
ar fi o idee buna pentru ca a mai jucat o echipa de divizia A la Targu Jiu pt. o buna perioada de timp si am facut fata la cerinte. unde mai "pui" acum ca vine U Craiova deci stadionul o sa fie plin !

iar daca Pandurii o sa joace la Craiova eu zic sa o luam ca un semn ca vom intra in divizia A (din 2005... sper) :ok:

PS. asadar.... sa-i multumim Postas-ului ? :D

Pacala
23rd November 2004, 06:41
acum postasu e de doua ori baiat bun :D

daca s-o transmite un meci la tvri le zic dinainte la tot neamu( si e mare de tot, nu jucarie..... cata frunza :D ) sa se buluceasca toti in fata unei camere tv si sa faca un val mexican ca sa-i vad pe toti deodata :D .... am si un var la jandarmi deci pila au... cum a avut si postasu :D ...... sa nu se duca sa dea cu fulare, chestii, socoteli..... doar sa se duca in fata camerei toti :D si sa bage un /OLE/

Pai la ce loc ocupa Craiova si pe ce loc sint Pandurii cine stie cine va fi la anul in A
Apropo, eu nu cred ca Sibiul va reusi sa tina ritmul si in retur poate termina pe 3 chiar, pe 1 va fi Pandurii si pe 2 Petrolul dar sa vedem.

Pana atunci, exista sansa sa se joace divizia A la Targu Jiu
Ar putea face chiar cuplaj sa joace amandoua una dupa alta, ar sta lumea numai la stadion

bog_tom
23rd November 2004, 07:35
acum postasu e de doua ori baiat bun :D
poate chiar de 3 ori ca mai castiga si clubul bani mai multi...

daca s-o transmite un meci la tvri le zic dinainte la tot neamu( si e mare de tot, nu jucarie..... cata frunza :D ) sa se buluceasca toti in fata unei camere tv si sa faca un val mexican ca sa-i vad pe toti deodata :D .... am si un var la jandarmi deci pila au... cum a avut si postasu :D ...... sa nu se duca sa dea cu fulare, chestii, socoteli..... doar sa se duca in fata camerei toti :D si sa bage un /OLE/
stai putin... daca se umple stadionul cu toate rudele tale, ale mele ce fac ? :D

Pai la ce loc ocupa Craiova si pe ce loc sint Pandurii cine stie cine va fi la anul in A
Apropo, eu nu cred ca Sibiul va reusi sa tina ritmul si in retur poate termina pe 3 chiar, pe 1 va fi Pandurii si pe 2 Petrolul dar sa vedem.
sa te auda cine trebuie (inclusiv oamenii de afaceri din Gorj si nu numai...)

Pana atunci, exista sansa sa se joace divizia A la Targu Jiu
Ar putea face chiar cuplaj sa joace amandoua una dupa alta, ar sta lumea numai la stadion
ce se va intampla cu economia din Tg Jiu daca o sa fie cuplaj la fiecare joc de "acasa" si ar sta toata lumea numai la stadion ? :)

Pacala
24th November 2004, 20:48
ce economie ? :D lasa ca si asa stiu bine sa se fereasca de munca :D
oricum meciurile sint sambata si Duminica de regula.
Pana la urma va fi doar un meci nu stiu daca se televizeaza :D

La Padurii cred ca au fost ceva bani, au si un lot bun, tehnic cu destul de multi jucatori interesanti.Sandoi a antrenor foarte bun, Condescu e valabil
Dupa mine anul trecut Gaman a stricat mult atmosfera...macar sa fie liniste.

Daca lipseste ceva cu adevarat la Pandurii in acest moment este un portar ca Guso.
N-au portar, chiar si dupa ce l-au adus pe T.Lung....ala e slabut..... ne trebuie un portar sigur pe el care sa dea sigurnata echipei. Conteaza foarte mult

bog_tom
24th November 2004, 21:44
poate o sa imprumutam de la echipa de handbal Lignitul ca ei au portari mult mai buni ca T Lung :D

Gonzo
25th November 2004, 00:06
Panduri, mariti stadionul, ca venim... /OLE/

Pacala
25th November 2004, 03:45
poate o sa imprumutam de la echipa de handbal Lignitul ca ei au portari mult mai buni ca T Lung :D cand era Prunea fara contract, eu ma gandisem la el, cred ca daca ii ziceau erau sanse sa vina chiar si pentru bani mai putini , nici la greci nu castiga cine stie ce ca este rezerva si e la o echipa foarte mica

bog_tom
25th November 2004, 04:18
Pacat ca nu s-au gandit la Prunea si oficialii clubului ...