View Full Version : WRM - Red November: Gheorghe vs. "Atacatorul Misterios"
JointLover
22nd November 2004, 21:15
BigMouth: Ohh Dumnezeule ce meci urmeaza ... crezi ca o sa reuseasca Gheorghe sa iasa din vestiare?
Test: Nu fi atat de pesimist.... in seara asta sunt sigur ca o sa avem o bataie pe cinste, o sa vezi
BigMouth: Are cineva o umbrela...?
Test: Ohh Doamne, la ce-ti trebuie umbrela, ca doar nu ploua in arena?
BigMouth: Nu vreau sa ma feresc de ploaie ci de sangele care o sa tzasneasca din Gheorghe
In acel moment se auzira copitele unor cai venind inspre arena si bine-cunoscuta melodie a lui Gil Dobrica, Dupa cateva secunde Gheorghe veni in ring pe saua unui cal rapciugos, cu o coasa in mana si imbracat in portul sau popular. Isi arunca coasa in caruta, sare shmecher de pe cal si isi „parcheaza” caruta cat mai aproape de ring. Intra hotarat in ring, ia un microfon in mana si incepe sa vorbeasca:
-...Am prasit... asa ca-s nervos nu ma mai enerva si tu acum, stai linistit intr-un colt pana iti dau vreo doi pumni si nimeni nu va pati nimic, ca daca nu ... am avut eu grija sa imi aduc de acasa toate cele necesare pentru casapirea unui adversar. HaHAHa...
Zicand acestea Gheorghe se dezbraca si ramane in bine-cunoscutele cizme de cauciuc si in boxerii SH pe care exte scris cu stiloul „Gheorghe means Wrestling”
Publicul: :no: :degete: :jerk: :sleep: ... Huuuaaaah....
BigMouth: Da... ma rog la fel de jalnica intrarea, ca data trecuta. Da’ vad ca omu’ inceaca sa se perfectioneze
Test: Mda... sigur
G-Man
22nd November 2004, 23:28
Imediat dupa vorbele pline de "curaj" ale lui Gheorghe, toate luminile din Arena se sting iar in zona intrarii se aud pasi infundati. Difuzoarele rasuna in ritmul acestora care se transforma treptat in zgomote sacadate asemanatoare unor focuri de arma.
Gheorghe isi indreapta privirea speriata catre locul cu pricina :o:
BigMouth:"Cred ca in aceasta seara il vom vedea in sfarsit la fata pe atacatorul misterios!"
Test:"Oaaaaa!Ti-ai dat seama de asta de unul singur?You must be the "genius" around here!"
Zgomotul pasilor/focurilor de arma se aud din ce in ce mai tare in boxe iar multimea este muta de uimire.Nimeni nu stie la ce sa se astepte :rolleyes:
Intr-un final in zona portii de intrare in Arena apare aceeasi silueta misterioasa cu care toti s-au obisnuit intr-un fel ;) . In acel moment bestia isi arunca mantia lunga cu gluga care il acoperea complet, pe monitorul situat deasupra lui ruleaza imagini ce se succed cu repeziciune, imagini ce infatiseaza diverse arme descarcandu-se. In boxe rasuna melodia celor de la RAMMSTEIN - FEUER FREI ... BANG!BANG! :evil:
Multimea e in delir /hello . Coloane de 2 metri de scantei se inalta in aer pe ritmurile exploziilor din melodie.
BigMouth:"Nu-mi vine sa cred!Nici acum nu stim cum arata fata luptatorului!"
( Acesta poarta o masca de metal gen JASON X :evil: )
Cu pas apasat si calitati de campion ;) , monstrul se indreapta spre ringul pregatit cu minutiozitate pentru aceasta lupta de catre Comissioner HitScum. Sarma ghimpata infasoara corzile si pernele din colturi. Stalpii de metal sustin cate 3 tuburi de neon, incandescente, fiecare . In ring se pot vedea aruncate diferite obiecte contondente (care fie vorba intre noi se vor rupe de spatele lui Gheorghe :evil: ) - scari metalice, bate de aluminiu, scaune de otel, mese de lemn, valuri de sarma ghimpata si special aduse pentru deliciul publicului si nu numai ;) femururi de cai ce au infipte in ele cuie ruginite.
BigMouth:"Nu vreau sa ma gandesc la ce va urma!"
Test:"Masacru! Uraaaaaaaaa!"
JointLover
24th November 2004, 15:56
Dupa intrarea furtunoasa a "Atacatorului Misterios" urmeaza lupta propriuzisa
Test: Tine si tu umbrela aia la mijloc ca nu vreau sa ma murdaresc de-abia mi-am cumparat hainele astea
Incepe meciu Gheorghe se pregateste sa atace dar observa ca Atacatorul Misterios a ramas la locul lui fara sa se miste. Vazand ca nu face nici o miscare Gheorghe ia o Bata de pe jos si se repede asupra Atacatorului. acesta ii prinde bata in aer o ia din mana lui Gheorghe si o arunca in afara ringului. Gheorghe se uita disperat prin jur si in acel moment Atacatorul il loveste cu pumnul in ceafa si Gheorghe ramane pe jos indurand chinuri groaznice. Atacatorul ia un scaun si incepe sa-i dea in cap lui Gheorghe de vreo trei ori pana scaunul ia forma capului lui The Peasant, il ridica de pe jos si il arunca in corzi unde se inteapa in sarma ghimpata. Rosu de sange si de furie Gheorghe se repede asupra adversarului cu o bucata de sarma ghimpata care s-a rupt de pe corzi, si ii rasuceste sarma in jurul picioarelor pe care le innoada pt. a castiga ceva timp. In timp ce atacatorul incearca sa scape din stransoarea dureroasa provocata de Gheorghe, The Peasant ia un ciocan si il loceste pe atacator in spate :ciocan: . Acesta cade ca secerat si ramane o vreme nemiscat, Gheorghe simtind ca atunci e momentul sa mai aprovizioneze cu arme, ce duce in caruta de unde ia o lopata cu care reuseste sa ii sparga capul "Monstrului". Acesta obosit si plin de sange se taraste pana la un colt al ringului pt. a se odihni, Gheorghe in acel moment ia scara metalica (folosingu-si toata puterea) si o foloseste drept berbec pentru a-l strivi pe Atacator, in sarma ghimpata cu care este infasurat coltul ringului... Dupa acea lovitura Gheorghe se regrupeaza si incearca un ankle lock la glezna avariata de catre sarma ghimpata... Adversarul urla de durere.
BigMouth: O Doamne ce macel...
Test: Ai dreptate oare se va termina acum... ca va mai rezista atacatorul????
G-Man
24th November 2004, 17:52
"Crapand"de furie si de durere Atacatorul misterios isi impreuneaza mainile deasupra capului si loveste cu toata forta ceafa lui Gheorghe trimitandul pe acesta la podea. Monstrul desface sarma inghimpata din jurul gleznelor insangerate si distruse destul de bine de actiunile precedente ale adversarului,il ridica de jos si il arunca in afara ringului pentru a-si trage sufletul un pic.
Test:"Se pare ca Gheorghe a cam incurcat-o,monstrul a scapat din legatoare
Big Mouth:"tocmai am aflat ca numele adversarului misterios este Magnum si ca inainte de a intra in WRM a luptat intr-o federatie de lupte greco-romane extreme.Se pare ca lucrurile nu stau prea bine pt. Gheorghe.
Intre timp Magnum a pus mana pe aceiasi scara, cu care a fost lovit cu ceva timp in urma,iese in afara ringului si se indreapta amenintator spre Gheorghe care inca nu si-a revenit complet in urma impactului primit.
Cu ceea ce par a fi ultimele puteri monstrul ridica scara deasupra capului(pe verticala)si il loveste cu aceasta pe Gheorghe,care aproape reusise sa se ridice,in spate,trimitandu-l astfel din nou la podea.Metalul a lasat urme destul de vizibile in carnea lui Gheorghe care devin foarte curand invizibile din cauza sangelui care nu intarzie sa apara.
Behemoth-ul ridica de jos "lesul" adversarului si il arunca in ring.Cu greu se urca si el acolo(se vede ca sufera in urma loviturilor primite de la adversar,adversar pe care evident il subestimase)si il apuca pe The Pesant de par si se indreapta cu el inspre corzi,unde odata ajuns,prinde cu mana ce i-a mai ramas libera coarda din mijloc pe care o trage in sus cu toata puterea si coarda de sus o apasa in jos.Apoi il pozitioneaza pe Gheorghe cu gatul si cu bratele intre cele 2 corzi.Pe gatul taranului incep sa apara siroaie de sange din cauza sarmei inghimpate. :evil:
In acest timp Magnum se catara pe coltul din apropierea lui Gheorghe si incepe sa agite multimea care ramane insa muta de uimire.
Big Mouth:"Doamnelor si domnilor de cind sunt comentator nu am mai vazut asa ceva,asa de mult sange ca in aceasta seara."
Test:"SANGE ,VREAU SA VAD MAI MULT SANGE"
Big Mouth:"Eu cred ca tu nu esti sanatos la cap" :rosu:
Dupa aceste ultime cuvinte ale lui Big Mouth monstrul se intoarce cu fata catre adversarul sau ,care se chinuie si urla de zor sa scape din stransoarea corzilor,si se arunca cu capul in spatele si asa ravasit al lui Gheorghe,pe care il smulge efectiv dintre corzi lasandu-i astfel pe gat,fata si brate niste urme asemanatoare franjurilor de la covoare.Sangele tasneste in toate directiile,ajungand chiar si pe unii spectatori din primele randuri.
Big Mouth:"Ei bine Test sper ca esti multumit"
Test:"OOOOOO DDDDDAAAAAAAAAA!!!!!!!!!"
in momentul impactului magnum aluneca pe spatele insangerat al adversarului si se loveste si el destul de puternic la cap ramanand astfel si el aproape inconstient langa taran.
JointLover
25th November 2004, 15:52
"Rupt" de durere Gheorghe se indreapta spre coltul ringului unde isi trage suflletul fiind atent la orice miscare face Magnum, acum Gheorghe este acoperit tot in sange si pare sa se fi obisnuit cu durerea. Furios pt. ca a fost nevoit sa isi muradareasca Boxerii pe care acum nu se mai vede scrisul, Gheorghe se ridica cu greu in acelasi timp cu Magnum care este oarecum ametit. Gheorghe ii da un pumn, Magnum ii da si el unul, si miscarile se repeta alternativ pana amandoi ajun pe jos din nou. Gheorghe vazand ca este obosit adversarul ia un scaun si i-l muleaza pe masca lui Magnum dupa care ia Lopata, se suie pe un colt al ringului si sare de acolo rupand lopata pe spinarea lui Magnum care abia se ridicase:
Gheorghe: MI-AI RUPT LOPATAAAAAA!
Nebun de furie il ridica in picioare il arunca in corzi (intr-un loc unde nu era sarma) iar acesta propagat de corzi inapoi primeste un picior brutal in burta de la Gheorghe. dupa care il fixeaza pe adversar cu umerii pe podea.1... 2... tre... nu, nu cedeaza monstrul
Big Mouth: Ala a fost Peasant Kick?!
Test: Ce sa te astepti de la un taran
BigMouth: Asa-i, n-am ce spune!
Obosit dupa ce s-a miscat atata in ring Gheorghe ia o bata pe care i-o tranteste in cap lui Magnum care lesina in ring :sleep: .
Observand ca asta ar putea fi un moment bun in care el putea sa castige Gheorghe ii aplica lui Magnum un Sleeper. Acesta se ridica si incearca sa il apuce pe Gheorghe dar acesta se tine ca un paianjan de capul monstrului si nu vrea sa de drumul, dupa ce oboseste, Magnum cade ca secerat intr-o parte si pare sa fi adormit. Arbitrul vine inspre magnum ii ridica mana... care se intoarce la loc in momentul in care este lasata sa cada de arbitru, a doua oara la fel si a treia oara...
Heath Scumm
25th November 2004, 17:15
Avertisment JointLover:Incearca sa te rezumi la 3 manevre ofensive pe mesaj ... in postul care incepe cu "Dupa intrarea furtunoasa a "Atacatorului Misterios" urmeaza lupta propriuzisa ..." ai folosit mai mult de 3 manevre ofensive impotriva adversarului.
G-Man
25th November 2004, 17:59
Innebunit de succesul pe care l-a avut cu manevrele sale, Gheorghe incepu sa topaie ca un descreierat prin ring pe corzi si in afara ringului.
BigMouth:"Bine ca s-a terminat!Imi pare intr-un fel rau pentru Magnum dar Slava Domnului ca s-a terminat! :o: "
Test:"NUUUUUUUUUUUUUUUU!NUUUUUUUUUUU!Nu se poate sa se fi terminat!Ce-i asta?Hardcore sau Joaca de Fetitze?"
Dupa aceste ultime cuvinte ale lui Test, Magnum incepu incetul cu incetul sa isi revina.Gheorghe a facut o mare greseala cand i-a intors spatele adversarului sau si a inceput sa sara ca nebunu' de bucurie :evil: . Tzaranul fiind acum pe corzi cu fata la public nu il observa pe Monstrul din spatele lui care acum e in picioare, mai furios ca niciodata. Magnum a luat intre timp 4 neoane incandescente din colturile ringului si cu o singura miscare facu cioburi tuburile incandescente de capul insangerat a lui Gheorghe (intr-un fel i-a facut un bine :o: ... i-a cauterizat niste rani :evil: ).
Tzaranul cazu la podea de pe "tronul" lui si incepu sa schelalaie ca o javra de durere. In tot acest timp Behemoth-ul reusi sa culeaga de pe jos un ciolan si se avanta asupra adversarului, lovindu-l, si lovindu-l, si lovindu-l, si lovindu-l in fata fara mila :bang: pana cand nici un muschi din corpul adversarului nu mai misca. Masca lui Magnum isi schimba culoarea in urma acestui atac de la gri-fer la rosu aprins din cauza sangelui sarmanei victime :evil: .
Test:"DA!DA!DA!ASA!MAI DAI!NU-L LASA SA SCAPE!SA CURGA SANGE ..."
BigMouth:"Mai taca-ti fleanca mai sadicule!Dupa acest meci s-ar putea sa ne pierdem drepturile de televizare a acestor evenimente!"
Test:"SANGEEEEEEEE!VREAU SANGEEEEEEE :mda: "
Dupa ce Test isi inchise in sfarsit pliscul, Magnum il ridica de la podea pe The Peasant si il duse in colt unde odata ajuns incepu sa il "pregateasca" pentru urmatoarea miscare.Ii deschise larg gura inclestata de la atata durere :o: si ii fixa astfel capul in perna protectoare din colt infasurata in sarma ghimpata.Dupa ce il indesa "cum scrie la carte" ca sa fie sigur ca nu va scapa, uriasul facu 3 pasi inapoi si din mijlocul ringului isi facu vant lovindu-l astfel pe oponentul sau cu picioarele in ceafa. In acest mod el reusi sa il tunda in gura pe Gheorghe de vreo 3-4 dinti si sa ii sfarme limba si cerul gurii. Dupa aceasta ultima miscare, monstrul cazu la pamant rapus de oboseala si de durere.
Gheorghe se trezi la realitate in urma acestei lovituri foarte dureroase si cu "botu'" plin de sange se napusti asupra adversarului pe care il ridica de la pamant, trecu in spatele lui si incerca sa ii faca un German Suplex. Din pacate pentru THE PEASANT, acesta a ramas doar cu incercatul ;) ; la mijlocul procedeului, acesta se prabusi cu tot cu oponentul sau la pamant printre scaune, bate si valuri de sarma ghimpata. Taranul a cedat din cauza oboselii, a ranilor si a greutatii corporale a lui Magnum. In urma acestui fiasco, Gheorghe s-a ales cu capul spart, cu o posibila hernie de disc si cu niste chilotei patatzi in dos ... Morala:Nu incercati sa aruncati persoane voluminoase intr-un German Suplex. :happy
BigMouth:"Doamnelor si Domnilor, in acest moment se pare ca meciul apartine oricarui dintre cei 2 concurenti, amandoi fiind lati la podea!"
Test:"TARANU' S-A SCAPAAAAT!TARANU' S-A SCAPAAAT! :) "
Heath Scumm
25th November 2004, 18:22
Avertisment G-Man :Cam tarziu ai postat caracterul!Caracterul terbuie postat inainte de inceputul luptei!
JointLover
6th December 2004, 16:13
Test: O doamne ce dezastru e in arena, ambii luptatori zac intr-o balta de sange
Big Mouth: Tzi-am spus eu ca o sa ne fie de folos umbrela
O ambulantza intra acum in ring. Doctorii din ambulanta ii ridica pe cei doi luptatori si ii pun in spatele masinii, dar inainte de asta arbitrul ii ridica mana lui Gheorghe (care zace inconstient pe targa) in semn de victorie .
Test: Crezi ca vor putea acesti doi wrestleri sa lupte in Decembrie?
Big Mouth: Nu prea cred ca va putea vre... O Doamne uite Magnum s-a ridicat de pe targa si se indreapta spre iesirea din ring schiopatand... rectific: Nu prea cred ca Peasant va reusi, Magnum sunt sigur ca se va pune pe picioare in cateva saptamani
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.