View Full Version : WRM Red November - Decron vs. Ice Man vs. Hitscum - WRM World Title
Big Sexy
22nd November 2004, 14:39
Big Mouth "Evenimentul culminant al serii incepe in curand si va pot spune ca sunt extrem de uluit de atmosfera din sala. Nu exista nici macar un singur fan in aceasta sala care sa nu fie de partea cuiva. Fiecare dintre cei prezenti aici stiu exact cine este favoritul lor si dupa cum isi agita pancartele se pare ca sunt gata sa se dezlantuie cand meciul va incepe"
Test "Intr-adevar asistam la cea mai incendiara noapte din istoria WRM de pana acum. In acest meci tind sa cred ca centura este doar o scuza pentur cei trei dusmani de moarte sa se infrunte. Conflictul dintre ei a electrizat aceasta atmosfera si lumea abia asteapta sa vada cine va pleca viu de pe ring. Si-au promis unora altora lucruri foarte rele si dupa cum ii stim deja sigur se vor dezlantui foarte spectaculos in acesta seara."
BigMouth "Clauza No DQ nu face decat sa confirme ceea ce ai spus mai inainte. Stim sigur ca cei trei si-au pregatit strategiile pentru acest meci unde clar centura nu este decat o scuza pentru a se distruge unul pe altul legal. Daca analizam un pic toata situatia concluzia la care ajung este ce fiecare are sanse egale al victorie. Nu ca ar conta victoria pentru ei. Decron este cel mai experimentat in meciuri Triple Treat si in ultimul timp a reusit sa stranga destui adepti incat sa aiba un public consistent de partea sa. Acest lucru este extrem de important intr-un meci de anduranta"
Test Am sa mentionez si faptul ca Ice Man are de partea sa anduranta. Acum chiar ca nu mai conteaza ceva mai mult decat anduranta la acest gen de meciuri. Rezervele sale de energie sunt complet remeacabile si egalate doar de forta sa fenomenala. Sprijinul in public de care beneficaza este mai mare decat a lui Hitscum insa popularitatea sa este undeva sub cea a lui Decron. Cred ca publicul va reactiona foarte bine la manevrele sale devastatoare. Si sa nu il uitam pe Hiscum, din punct de vedere fizic net dezavantajat in acest meci. Dar clauza no DQ ii poate asigura victoriaa fiindca total lumea site ca hardcore "Squad Rulz: no rules". Cred ca nu trebuie sa mai spun ca cine imparte parte isi face."
Arena se umple de o lumina verde, calda si sunetul monedelor ce se rostogolesc umple placut auzul tuturor celor care au norocul de a se afla in Arena. Lasarele deseneaza intermitent semnul dolarului si Decron isi face aparitia insotit de Diana. Se deplaseaza incet spre intrarea in ring. Este invaluit in lumina laserelor.
BigMouth "Se pare ca tine ceva sub brate. Nu imi pot da seama ce fiindca este destul de departe"
Test "Mi se pare mie sau alea sunt carje?"
BigMouth "Da, asa este, incredibil. Decron se deplaseaza in carje incet spre ring. Nu pare sa schiopateza insa Diana cara o trusa de prim ajutor. Si Decron are si un bandaj pe cap"
Decron urca cu greu in ring, ajutat de Diana. Ia microfonul si incepe sa vorbeasca.
Decron Multumesc de ajutor Diana. Fara tine nu m-as fi descurcat <ii da asistentei sale centura pe care o tinuse pana atunci pe umar si se adreseaza publicului>. Fara voi, fanii mei nu as fi reusit sa trec de atacul miselesc al lui Hitscum. Hitscum si-a propus sa ma aduca in carje, sa ma scoata din circuit si ghiciti ce? M-a adus in carje. <publicul dezaproba extrem de zgomotos> Dar carjele atstea nu sunt s ama ajute pe mine sa ma deplasez, nuuu, nu sunt deloc ceea ce par. Sunt instrumente sa ii impiedic pe altii sa se deplaseze. Si bandajul d epe cap nu este o consecinta a actiunilor lui Hitscum, nuuu prieteni, nu este deloc asa, este cum o sa arate Iceman la finalul acestui meci. Nu o sa ma limitez sa il rad in cap ci o sa ma folosesc de bandajele pe care le cara Diana pentru a-i oblojii ranile pe care o sa i le provoace raderea in cap. O sa ma cuprinda subit parkinson si e POSIBIL sa te tai nitel in timp ce te rad. Haideti domnilor, veniti sa va arat ca bunatatea poate avea si o parte intunecata, atat de intunecata incat nici cea mai luminoasa inima nu o poate scoate la iveala"
Decron arunca in public microfonul si se urca pe corzi cerand publicului sa il aclame. Raspunsul este pe masura asteptarilor.
Bigmouth "Cateva clipe am crezut ca va trebui sa isi cedeze centura insa Decron nu se dezminte ca cel care are intotdeauna un as in maneca."
Heath Scumm
23rd November 2004, 00:00
BigMouth:"Cine urmeaza?Sa vedem urmatorul concurent in acest meci de tip Tripla Amenintare!"
Test:"Sper sa fie cine cred eu ca este ... :o: "
Sirena de razboi rasuna prelung in difuzoare declansand instantaneu huiduieli din partea publicului. Test e in picioare entuziasmat peste masura ... sare bucuros in jurul lui BigMouth care incearca din rasputeri sa il traga inapoi la masa de comentariu. Intrarea se umple de fum in timp ce sala e invadata de strigatul "THIS IS THE YEAR WHEN HOPE FAILS YOU!". O camera se duce in public unde 2 fani s-au incaierat. Unul dintre ei poarta un tricou cu Hardcore Squad, celalalt e evident fan Decron ( are o palarie imensa pe cap cu semnul dolarului :evil: ).
HitScum isi face aparitia prin fumul dens cu scaunul sau de metal in mana stanga. Cu mana dreapta impinge un carucior de SuperMarket plin cu "arme" hardcore :ok:.
Test:"Asculta ce iti spun, BigMouth! HitScum va cauza dezastru absolut in aceasta seara!Am o presimtire ... ;) "
BigMouth:"Analizand aceasta lupta pot spune ca el are probabil cele mai mici sanse de izbanda. Nu e deloc impunator din punct de vedere fizic. Plus ca nu are prea multa experienta in ring in fata lui Decron. Desi cu IceMan HitScum s-a mai intalnit in trecut, aceasta e prima oara cand cei 2 manageri WRM se infrunta in mijlocul Arenei."
Test:"Ai dreptate, oarecum ... HitScum nu e prea puternic insa stie cum sa te raneasca ... Mizez ca va folosi abilitatile sale de High-Flyer in aceasta lupta. Acestea combinate cu obiectele ilegale in mod obisnuit dar legale in aceasta lupta il vor transforma intr-o amenintare veritabila! Mizez pe el pentru victorie!"
BigMouth:"Taci din gura! Tot timpul mizezi pe HitScum!Inca pot vedea cicatrici pe fruntea lui de la incaierarea din parcare. HitScum nu poate iesi victorios! Nu are calitatile necesare unui campion!"
Test:"Care-i problema ta?Nu ma face sa te plesnesc chiar aici,chiar acum ... O s-o fac!" ... Test se ridica din scaun enervat de BigMouth.
HitScum ajunge suficient de aproape de ring pentru a pune mana pe un microfon ... Zgomotul multimii acopera vorbele managerului WRM care nu ezita sa il apostrofeze pe Decron, Campionul WRM WORLD.
HitScum:"Decron!In seara asta e programat un Triple Threat Match insa din punctul meu de vedere noi 2 avem o intalnire cu destinul ... si stii ce se zice ... 2 inseamna companie, 3 e deja o multime ;) . In seara asta nu il voi mai baga in seama pe ICEMAN deoarece nu reprezinta un adversar demn de mine . In aceasta seara, ochii mei sunt pe acea centura stralucitoare, pe titlul WRM WORLD. E de drept al meu, la mine va ajunge!Credeam ca te-am convins de 2 ori ca nu ai cum sa ma invingi!Se pare ca vrei mai multa pedeapsa din partea Hardcore Squad! Nu uita un singur lucru, Decron ... - HitScum Rulz, No Rulz! :evil: "
Scum arunca vreo cateva obiecte din carucior in ring dupa care aluneca pe podeaua de lemn postandu-se increzator cu scaunul in mana in fata lui Decron.
Triple H
23rd November 2004, 00:23
Test : Dupa intrarea in arena a lui Decron publicul pare ca-l adora! Mai ales pe cele doua asistente ale lui, Niky si Diana! Sunt curios de carjele alea ce o fie cu ele, dar cu siguranta ca si ceilalti luptatori vor veni cu ceva arme!
BigMouth : Acest meci va fi rosu cu siguranta, sper sa nu se transforme intr-un abator!
Luminile se sting, iar pe panouri incepe sa ruleze un clip cu un tip care sculpteaza in bucati masive de gheata. Camera ruleaza mai jos un pic, unde se vede inscriptionat cu dalta IceMan.
BigMouth : Hei, ce se intampla p-acolo, parca incepe sa arate ca un muzeu al figurilor de gheata! N-am nici o idee ce dubiosenii si planuri sunt pe acolo.
Test : Sunt si eu curios ce se poate intampla in seara asta, mereu sunt surprize placute pentru mine din toate partile! :evil:
Camera se misca iar, dar se vad pe doua care doua statui de gheata acoperite cu o mantie neagra. In boxe incepe sa rasune melodia "Just bring it!". Se aude o bubuitura iar cele doua care sunt impinse in fata de catre Kaia si Colossus incet spre ring.
Dupa ce ies carele un fum usor incepe sa se ridice de la podea, abia distingandu-se o silueta ca incepe sa se contureze vad. Vantul incepe sa suiere puternic in boxe, deasura incepe sa ninga ca un viscol, zapada fiind suflata de niste ventilatoare puternice aflate deasupra. Luminile laser contureaza scrisul IceMan pe jos, bucati de gheatza din laser de asemenea.
IceMan isi face aparitia linistit, destul de imperturbabil la macelul ce pare ca se contureaza in aceasta seara.
Publicul priveste destul de uimit aceasta impasivitate a lui, fiind totusi destul de obisnuit cu figura de gheata.
Ajuns in fata ringului, priveste cele doua care si in acelasi timp spre Decron si HitScum in ring.
Cere un microfon si zice, vedeti voi, sunteti cele doua trofee ale mele din seara asta. Sper sa va ridicati la nivelul unor prazi inteligente in seara asta!.
Trage de cele doua mantii negre, iar in momentul ala se vad doua statui de gheatza, una cu figura lui Decron iar cealalta cu HitScum!
IceMan le priveste si zice iar: Lume lume, totusi arata intacte aceste figurine ale celor doi, sa lucram putin la estetica!
Acestea fiind zise scoate o drujba din car si decapiteaza cele statui, gheata sarind in toate partile! :o:
Ia cele doua capete si le aseaza pe margine, ca doua capete de porci ce au fost proaspat taiate.
BigMouth : Ai vazut??? Cata sfidare la adresa celor doi, sigur e viata si moarte!
IceMan isi face urcarea in ring pe deasupra corzilor, privind pe Decron si HitScum, facand la brau semnul centurii...
Heath Scumm
23rd November 2004, 19:24
ICEMAN se apropie increzator catre Decron. Moment tensionat intre cei 2 in conditiile in care ICEMAN l-a costat pe Decron parul, Decron i-a luat in schimb cu prima ocazie titlul WRM WORLD din jurul taliei. HitScum se retrage din calea celor 2 in timp ce ICEMAN "scuipa" cateva injurii in fata campionului. Decron priveste impasibil catre ICEMAN in timp ce acesta continua sa-si reverse furia prin vorbe.
BANG! ... Un scaun de metal intrerupe "discursul" lui ICEMAN ... Un vuiet general se aude din multime :o: . Lovitura primita direct in ceafa il ingenuncheaza pe Omul de Gheata.
Test:"Gata!Asta e!Sa inceapa petrecerea! :evil:"
BigMouth:"O lovitura neortodoxa din partea lui HitScum ... ne-am cam obisnuit cu asa ceva din partea lui!Sunt surprins ca ICEMAN si-a intors spatele sarpelui!"
Test:"Intr-adevar, o greseala de amator! Hey! ICEMAN! Trezeste-te! E o lupta fara reguli pentru titlu!"
HitScum isi inclina capul privindu-l pe campion cu un aer nevinovat ... Apoi impasibil paraseste ringul in timp ce Decron incearca sa-l acopere pe ICEMAN pentru pin fall ... 1,2, ... Nu! ICEMAN mai trebuie fragezit :rolleyes:
Liderul Hardcore Squad scoate de sub ring o masa si o introduce in "cercul patrat", locul infruntarii, aria interzisa, macelaria WRM ;) ... Decron il loveste pe ICEMAN cat timp acesta este jos in incercarea de a obtine un avantaj prematur.
BigMouth:"HitScum e din nou in ring si ii explica lui Decron o manevra care ar trebui sa il scoata pe Iceman din joc.Asta ar trebui sa fie ceva amuzant!"
Test:"Incredibil!Decron accepta si il ajuta pe HitScum sa intinda masa!N-am crezut sa-i vad vreodata pe astia 2 lucrand impreuna!"
Un semn de circulatie e intins pe jos ... Decron il pregateste pe ICEMAN pentru un PowerBomb ... HitScum se ofera sa il ajute (e baiat de treaba :cool: ) ... Powerbomb dublu pe semnul de circulatie metalic ... Iceman e coplesit de superioritatea numerica. Scum ii face semn campionului sa il ridice pe fostul membru al fortelor speciale pe masa in timp ce el incepe sa loveasca incet marginea scaunului de metal de picior.
Din public se inregistreaza reactii din cele mai variate ... unii aclama, altii dezaproba, cei mai multi inca nu pot crede ca HitScum si Decron colaboreaza pentru a-l distruge pe ICEMAN.
Decron il aseaza pe ICEMAN pe masa si incearca sa se intoarca pentru ca HitScum sa isi joace propriul rol in distrugerea Omului de Gheata. Un scaun de metal e proiectat cu viteza de picioarele liderului Hardcore Squad direct in fata Campionului WRM WORLD care se prabuseste. EPIPHANY (Revelatia) - Manevra distrugatoare (deja clasica) de tip DROPKICK care transforma picioarele lui HitScum in resort, scaunul intr-un proiectil letal
Test:"Heh!Heh! Asta e HitScum pe care il cunoastem si il iubim! A profitat de cel mai mic moment de neatentie din partea lui Decron pentru a "prezenta" REVELATIA, acea variatie de DropKick extrem cum nu s-a mai vazut nicaieri in lume!"
BigMouth:"Daca as fi in acel ring nu mi-as intoarce spatele oponentului ce sta in picioare! E clar ca el reprezinta prima amenintare! Iata ca HitScum a inceput sa il loveasca repetat cu scaunul metalic pe ICEMAN care zace intins pe masa de lemn!Lovituri brutale la nivelul toracelui care parca il sectioneaza pe Omul de Gheata. Co-Managerul WRM a obtinut un mic avantaj folosind aceste tactici neortodoxe! Sa vedem ce urmeaza!"
Test:"Cred ca e evident! Fiecare luptator e 100% pentru el,ceilalti 2 sunt dusmanii!Nu pot spune cu exactitate daca vom mai vedea "aliante" in aceasta seara!"
Triple H
25th November 2004, 17:47
IceMan zace pe masa doborat, iar HitScum priveste trupul acestuia ce pare destul de fragezit.
Test : Oare o fi fragezit cum trebuie? Ca o friptura frageda!
BigMouth : IceMan e destul de puternic, nu stiu daca un powerbomb si cateva scaune l-ar putea face KO asa de repede. Are resurse nebanuite uneori.
HitScum il darama pe IceMan de pe masa, impactul auzindu-se pana la masa comentatorilor.
HitScum incearca pinul, arbitrul vine sa numere dar Decron intervine cu un Elbow Drop pe spatele lui HitScum.
Acesta zvacneste de durere, pinul este intrerupt.
BigMouth : Hei, era de asteptat ca Decron sa-i intoarca favoarea lui HitScum, doar nu credeai ca va scapa asa usor!
Test : Eh, era cat pe ce, trebuie sa recunosti! :rolleyes:
HitScum este prins intr-un DDT de catre Decron exact pe scaunul cu care era HitScum :o:
BigMouth : Parca de aici am auzit trosnitura capului lui HitScum ce a luat impact cu scaunul de otel insusi adus de el, nu toate lucrurile merg perfect se pare!
Test : Hmm, nu e totul prea roz momentan..
IceMan se taraste in afara ringului, prin rostogolire.
Decron observa asta dar nu ii mai poate intoarce spatele lui HitScum dupa ce i-a inselat odata asteptarile.
Incet IceMan se urca pe corzi, iar Decron se da la o parte, lasandu-l pe HitScum in centrul ringului...
BigMouth : Flying Elbow DROP!!!! :o: Organele interne ale micului HitScum nu stiu cat de intacte mai sunt dupa asa ceva!
Test : Ouch..
Heath Scumm
25th November 2004, 18:35
ICEMAN si DECRON sunt in picioare fata in fata in timp ce HitScum pare a fi scos din joc. O confruntare intre cei 2 campioni WRM WORLD ... asta nu vezi in fiecare zi ;) . Schimburi de lovituri repetate intre cei 2 si se pare ca ICEMAN impune prin forta si enduranta un oarecare avantaj!
HitScum incearca sa se adune pentru un ultim efort ... se taraste in afara ringului numai pentru a asista la un SPEAR de toata frumusetea pe DECRON. ICEMAN semnalizeaza ... e timpul pentru ICE BREAKER, JackHammer-ul executat atat de bine de omul ghetii.
Test:"Cred ca asta a fost tot!"
BigMouth:"ICEMAN il ridica pe DECRON!Connects!Se aseaza pe campion ... HitScum e pe corzi cu un TrashCan in maini ... Cand a avut timp sa escaladeze atat de repede coltul ringului? Sareeeeeee!"
Trash-Can-ul e interpus intre HitScum si spatele lui ICEMAN pentru un SCUMSANITY sublim!
Test:"HitScum a oprit numaratoarea!ICEMAN nu a castigat :o: "
BigMouth:"Cine ar fi crezut? Eu sigur nu! Toti 3 luptatorii sunt distrusi in mijlocul ringului ... "
Heath Scumm
29th November 2004, 00:02
HitScum se tine cu bratele strans de coaste, resimtind impactul acelei manevre pe care el o numeste SCUMSANITY. Comissioner-ul de la RED NOVEMBER reuseste cu greu sa se aseze pe Campionul Decron, anihilat de Finisher-ul lui ICEMAN.
Test:"Incredibil!ICEMAN e in picioare! Incearca sa isi revina!Se clatina!"
BigMouth:"Oh! Nu! ICEMAN s-a prabusit!Picioarele i-au cedat! Acea manevra Hardcore a lui HitScum de pe corzi l-a epuizat. Se tine cu o mana de gat!"
Test:"A incercat!Cel putin a incercat! Un efort supra-omenesc din partea acestui atlet!"
HitScum asculta numaratoarea arbitrului, intins pe Decron ... 1 ... Publicul Geme! ... 2 ... Un al doilea oftat general,multimea e cu sufletul la gura!DECRON trebuie sa isi revina! :o: ... 3! ASTA A FOST TOT!
Sirena de razboi rasuna in difuzoare, anuntand inceputul unei noi ere in WRM - era Hardcore Squad!
BigMouth:"Nu credeam ca o sa vad asta vreodata! HitScum e noul campion WRM WORLD! A castigat corect, fara interventii, folosind la maxim stipulatia de No Disqualification!"
Test:"HitScum! Stiam ca va reusi! Ce ti-am zis? E Campion! e cel mai puternic om din WRM in acest moment!"
BigMouth:"Dupa aproape 2 luni in care Decron si-a aparat cu succes titlul, a venit momentul detronarii regelui, chiar de catre adversarul sau direct in functia de Manager al WRM - HitScum."
Test:"Nu cred ca a fost doar o intamplare! HitScum planuieste de mult acest moment! :rolleyes: Decron a intrat in ring cu toracele accidentat in urma incaierarii din parcare! Ma mir ca Decron a supravietuit atacurilor repetate ale Hardcore Squad!Totul a fost academic! HitScum a profitat de ICE BREAKER-ul care a distrus coastele deja accidentate ale Co-Managerului WRM, l-a anihilat pe ICEMAN cu un ScumSanity! Desteapta Miscare!"
Juggernaut si Grave Digger patrund in ring, cu centurile nou castigate de campioni la echipe! Juggernaut desface masa de lemn in timp ce HitScum se bucura pe corzi aratand centura publicului care il huiduie fara ezitare.
Grave Digger scoate de sub kiltul scotian un val de sarma ghimpata!ICEMAN se ridica insa e doborat rapid de HitScum care il loveste cu centura! ;)
BigMouth:"Ce naiba? Lupta s-a terminat!"
Test:"Cred ca HitScum mai are ceva de dovedit!"
Pest Jack si King Lion intra si ei in Arena si il scot pe Decron din ring!
HitScum pune mana pe un microfon!
HitScum:"Am dovedit tot ce aveam de dovedit! Decron e tarat afara din ring de copiii lui de mingi!ICEMAN insa nu pricepe! Sunt cel mai bun luptator din aceasta federatie! O sa-i inchei cariera chiar aici, in acest ring!"
Spunand acestea, HitScum isi infasoara toracele si abdomenul in sarma ghimpata!Juggernaut il aseaza pe Omul de Gheata pe masa de lemn dupa ce el si Grave Digger l-au mai lovit de cateva ori cu picioarele cand era jos! :evil:
HitScum se urca pe corzi si se preagateste pentru cea mai devastatoare miscare din Wrestlingul Profesionist - MONDO DESTRUCTO ( Un MoonSault extrem de pe corzile superioare care implica o masa de lemn si multa multa sarma ghimpata :evil: ). HitScum se lanseaza de pe corzi... BANG! Trece prin masa ... Corpul lui ICEMAn e taiat profund :o: ... Sange ii curge din gura in urma acelui SCUMSANITY, toracele si abdomenul e zgariat mai rau decat isi poate inchipui cel mai sadic fan al wrestlingului. HitScum incearca sa se ridice dintre resturile de lemn insa sarma ghimpata i-a patruns prin tricou in piele. Liderul Hardcopre Squad se prabuseste intr-un colt al ringului in timp ce discipolii sai se straduie sa il desfaca din metalul care i-a patruns in piept!
HitScum ii goneste insa, desfacand singur sanram ghimpata care ii taie mainile si lasa in urma pe podeaua ringului urme groase de sange. Un singur strigat : "Distrugeti-l! Nu vreau sa iasa viu din acest ring!"
Juggernaut se conformeaza si il trage pe ICEMAN dintre bucatile de masa in timp ce Grave Digger scoate de sub ring un soi de dispozitiv diabolic ce are incorporate bucati de metal ce ies ca niste tepuse dintr-o placa de lemn.:evil:
BigMouth:"Daca ICEMAN e aruncat pe acea placa, ranile lui vor fi permanente si probabil imposibil de reparat! va fi distrus! Sa opreasca cineva acest masacru! Gata! HitScum! ai dovedit tot ce doreai sa dovedesti! Opreste-te! :o:"
Test:"Daaa! S-a mers prea departe! Nu cred ca ICEMAN merita ucis in ring!Opriti acest non-sens!:o:"
Juggernaut il baga pe ICEMAN cu capul intre picioare pregatindu-l pentru MYSTICAL BOMB! Omul de Gheata de-abia se poate tine pe picioare! Va fi asta sfarsitul carierei lui in WRM???
NUUUU! Colossus alearga catre ring cu un SHOCKER Electric in mana! Prietenul lui ICEMAN il doboara cu usurinta cu un Clothesline pe Grave Digger care se rostogoleste din ring. Juggernaut se apropie de Colos numai pentru a simti un soc electric in abdomen care il face sa se ghemuiasca. Un alt soc e resimtit de Moloh cand e jos, de data aceasta in spate. Juggernaut incearca sa se tarasca afara din ring insa un al treilea soc electric il tintuieste la podea. HitScum e deja afara din ring, sangerand profund si il prinde pe discipolul sau de o mana tragandu-l afara din parametrul lui Colossus care ramane biruitor in mijlocul ringului, oprind atacul celor din Hardcore Squad asupra lui ICEMAN.
HitScum scuipa injurii la adresa celor 2 membri ICE FACTION in timp ce Juggernaut se clatina catre iesire, sustinut cu greu de Grave Digger.
HitScum:"Nu s-a terminat! IceMan e distrus! IceMan e distrus! Ii voi incheia cariera in WRM!"
Acestea fiind spuse, Liderul Hardcore Squad se retrage in culise cu centura WRM WORLD pe umar in timp ce, in ring, Colossus isi ajuta prietenul in aplauzele publicului.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.