View Full Version : Antrenor strain?
FcPoliFan
21st November 2004, 15:08
Citesc cu nepasare numele posibilior inlocuitori ai lui Iordanesc si rad. Nu cred ca solutia se gaseste pe taramul patriei. Pe de-o parte, trebuie dati jos Sandu si Dragomir, dar, in esenta, cred ca oricum Nationalei i-ar trebui un antrenor strain. Nu spun ca nu exista alternative viabile dintre antrenorii romani, dar cred ca trebuie sparta gasca de la reprezentativa Romaniei. Si pentru a face aceasta, se necesita o alta mentalitate si o alta abordare.
don_denver
21st November 2004, 15:44
Nu stiu care e solutia...nu cred ca cineva o stie...de obicei..solutia cea mai putin vizibila la inceput..e cea care aduce succes...pana acum se vehiculeaza piturca..un antrenor bun de altfel..dar daca ar fi unul strain..mi-ar placea sa fie cel al greciei...oricum...frf a anuntat ca va alege un antrenor dupa alegeri...asa..ca vom vedea..
FcPoliFan
22nd November 2004, 15:30
N-avem noi bani de Rehhagel. Practic, aceasta este si cea mai mare problema in ceea ce priveste antrenorii straini, banii. Nu da nenea Sandu chiar la orice mafiot cat vrea muschii lui.
gianni
26th November 2004, 19:42
Nici vorba ! Avem destui tehnicieni buni in tara . Pacat ca zidul Sandu -Becali nu pica !
A|3x
27th November 2004, 00:16
la ce sa ne trebuiasca noua antrenori straini cand stau aici in tara antremorii la rand pentru nationala ca si la o coada de lapte. Trebuia schibat antrenoru pt ca acesta ne ducea la sapa de lemn :headbang:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.