PDA

View Full Version : Narcisa Lecuseanu

george ehf
8th May 2010, 23:30
Narcisa Lecusanu interul Oltchimului a decis sa puna punct carierei sportive la farsitul sezonului al Ligii Campionilor 2010 Dupa spusele sportivei:accidentarile m-au adus in situatia de a nu putea sa mai evoluez ...multiplele accidentari si genunchiul care nu ii da pace au facut-o pe Narci sa i-a aceasta decizie..Intrebarea este: Cine va veni la Oltchim in sezonul viitor sa o inlocuiasca pe Narcisa Lecuseanu!?in cazul in care credeti ca va veni cineva scrieti cine credeti ...sau doriti sa vina o sportiva preferata voua (la fel cine?) astept raspunsurile voastre!

george ehf
8th May 2010, 23:38
Multi spun acum la sfarsit de cariera ca narcisa nu prea mai joaca cum o facea inainte .....parerea lor fiecare e liber sa isi spuna parerea ! Eu cred ca Narcisa Lecusanu a aratat delungul anilor la echipele din strainatate si la nationala ,Oltchim ca este o jucatoare valoroasa care poate sparge apararea singura fara niciun ajutor si sa marcheze acest lucru nu e usor ,de cate ori am contat pe ea a fost acolo pe postul ei si a ajutat echipa are o viziune a jocului exceptionala si poate construi un atac cu usurinta!la nationala a facut minuni dar upa cum v-am spus acum cand nu mai joaca la fel de bine toti se pronunta si zic ca e o jucatoare prosta .........foarte urat Narcisa Lecusanu e una si asa va ramane o jucatoare exceptionala care da totul pe teren face tot posibilul sa fructifice orice ocazie ....pentru mine narcisa lecuseanu e o sportiva nu o pot descrie in cuvinte un simbol al handbalului romanesc care pe teren a avut mai mereu procent de 99% la fel ca nr de pe tricou...dar stiti cum e ITI DAI SEMA DE VALOARE UNUI LUCRU ABIA DUPA CE L-AI PIERDUT!!! MERITA MARE RESPECT ACESTA JUCATOARE!!!!!

Nilatac
8th May 2010, 23:40
eu cred ca e mai bine sa mearga la o echipa mai slaba sa isi continue cariera:)

george ehf
8th May 2010, 23:47
La o echipa mai slaba???????? Nu NU NU Mai bine ca a decis sa si incheie cariera acum la sfarsitul CL dupa cum zicea ea :''Voi iesi cu capul sus mandra ca am realizat ceva''La echipele unde a fost Narcisa a ajuns doar pana in semifinale niciodata nu a ajuns in fianala acum e in finala! Un vis implinit!

Nilatac
8th May 2010, 23:54
La o echipa mai slaba???????? Nu NU NU Mai bine ca a decis sa si incheie cariera acum la sfarsitul CL dupa cum zicea ea :''Voi iesi cu capul sus mandra ca am realizat ceva''La echipele unde a fost Narcisa a ajuns doar pana in semifinale niciodata nu a ajuns in fianala acum e in finala! Un vis implinit!

ok cum spui tu:P

cristy1110
9th May 2010, 13:57
pana acum vreo 3-4 ani ,Narcisa era considerata cea mai buna handbalista romanca...
ea a plecat de Stiinta Bacau cand avea 19 ani ,ajungand la Skopje,iar de acolo in Germania la Dortmund, Lutzellinden apoi in Danemarca la Ikast si Aalborg...
in momentul cand juca la Ikast era considerata intre primele handbaliste ca valoare din campionatul Danemarcei...
ea nu a vrut sa mai vina la nationala fiindca nu prea era bagata in seama de selectioneri asemenea lui Gogarla sau Monica Iacob de la Rapid...
la WC 2005 a fost convinsa de Gatu si Tadici sa revina la nationala ,iar asta a fost de bun augur pentru Romania...

PS.@volvi si @ehf Lecusanu este numele ei de familie...

cobra86
3rd February 2011, 15:52
lecusanu e buna jucatore