View Full Version : Trebuie Nasu sa isi dea demisia?
Vadim
19th November 2004, 00:52
Dupa ratarea calificarea de la EURO 2004 si compromiterea majora a celei de la CM 2006, ar trebuie sa isi dea demisia si Mircea Sandu?
Scrieti-va parerea si votati la sondaj.
lupisor lupetto
19th November 2004, 04:08
Da, trebuie sa-i lasa stafeta unui conducator mai capabil si unei persoane mai corecte. Gica Popescu ar fi solutia cea mai buna.
petru
19th November 2004, 04:59
DA, nasul trebuie sa zboare de-acolo. totusi pe cine punem in loc? popescu nu e o solutie. e ca si cum l-am pune pe becali conducator frf
OwenSkeet
19th November 2004, 07:41
DA ar trebuie sa-si dea demisia ca nu prea a facut nimik..dar la ora actula nu exista un inlocuitor destul de bun...
cyber_goool
19th November 2004, 08:00
Trebuie si el si Mitica Dragomir, neaparat! Aducerea unui nou antrenor este benefica, insa eu sunt pesimist in privinta sanselor de calificare, ar putea cel mult sa faca o reconstructie a echipei, nu mai mult, nici chiar pe Lucescu nu-l vad in stare sa ne mai califice.
Trebuie o "schimbare" din temelii, si asta incepand de la cap (de unde se impute pestele). Pana la urma ei sunt vinovatii situatiei in care s-a ajuns. Si asta si din cauza mentalitatii mostenita din perioada in care s-au format (inainte de '89) De ani buni fotbalul romanesc e pe o curba descendenta, pt. ca desi a beneficiat de rezultatele generatiei de aur, ceea ce a mai ramas sunt doar "tehnicile de administrare", conducerea din vechea perioada, nu si performantele. Acum sunt alte feluri de performante: de dansat pe mese, de tras pe nas, etc :evil: S-a luat cei "mai bun" si dintr-o parte si din alta...
Romania a ajuns la un nivel cel mai de jos, insa daca actualii conducatori raman ma-ntreb cat de jos am putea sa coboram, nici nu pot sa-mi inchipui: urna a 4-a, a 5-a valorica... :o:
Nu cred ca este o problema cine sa fie pus in loc, ca si la Iordanescu, vorba cuiva si bunica ar face mai multe, si daca ai lua de pe strada la intamplare tot ar fi mai bine.
:mda: Jos Mircea Sandu, jos Mitica Dragomir!
oionut
19th November 2004, 08:02
normal ca trebuie sa zboare si nasu ,e mai rau decat ceausescu ,nu-l misca nimeni de acolo.
Denis
19th November 2004, 08:04
OwenSkeet..dar la ora actula nu exista un inlocuitor destul de bun...
nuuuuuuuu, da de luce ai uitat?! :mda: Lucescu e de nu shtiu cate ori mai bun decat puiu' :ok:. Shi poate shi cartzu.
Deci la ora actuala exista un inlocuitor mai bun
4star
19th November 2004, 08:12
Rave o lution era vorba despre FRF, despre demisia lui Nasu` adica la conducerea FRF.
Denis
19th November 2004, 08:18
0oO0oO0oO0oO! oricum, votul meu tot "Da" ramane :D
PS: Am confundat puiu cu nashu :D
4star
19th November 2004, 08:30
Trebuie facute schimbari in FRF, fara indoiala.Au mancat o paine de pe urma rezultatelor bune ale generatiei de aur dar de atunci pana acum s-a mers numai in jos, ceea ce arata ca nu este bine deloc. Am fost bucuros cand a venit Boloni la nationala si, a incercat sa aduca jucatori tineri, noi pe care sa-i alature celor vechi sa aiba de la cine invata. Dar Boloni (tot respectul pentru el) nu a rezistat prea mult in `gloata` (frf, liga, scandaluri, dar nimic constructiv) si nu este de condamnat ca a plecat . De antrenori buni nu ducem lipsa, sunt o multime care pot sa-l inlocuiasca pe Iordanescu.
Nici nu trebuie sa ne punem problema cu schimbarea conducerii frf . Chiar nu se gaseste un om mai capabil decat M. Sandu? Si pe de alta parte sa fim seriosi, mai jos de atat unde sa ne duca? In conducerea frf trebuie sa vina oameni hotarati sa faca curatenie si disciplina, nu sa plece urechea si sa deschida buzunarul in fata gloatei. Sa fie impartiali fata de cluburi si manageri si impresari si sa fie intransigenti cu jucatorii nationalei, nu sa li se permita toate fitzele de vedete de TV.
SI nu ma refer la modul de a se imbraca, tatua, sau orice alte asemenea povesti ci la atitudinea fata de fotbal si fata de iubitorii fotbalului, la responsabilitatea ce le revine in pregatirea meciurilor, la noptile pierdute inaintea partidelor.
Trebuie sa inteleaga si ei odata ca REPREZINTA ROMANIA si este o onoare sa faca acest lucru din inima, din convingere, nu doar in fata camerelor de luat vederi.
Sa o arate acolo in teren. Nu sa fie jucatori de carpa care de abia isi trag picioarele dupa ei.
axterix
19th November 2004, 09:03
el l-a vrut pe tataie la nationala
jos cu cei 2 dictatori
rasheedkpenny
19th November 2004, 09:15
Eram sigur ca asa o sa se intample... Nasu o sa-l sacrifice pe Iordanescu doar ca sa-si salveze el pielea!
Acum ceva timp spunea ca Iordanescu n-o sa plece...ei bine, lucrurile s-au schimbat, si acum Nasu e de acord!!! :) Oare ce revelatie a avut?
fia
19th November 2004, 09:24
Evident ca nasul se scoate fin nou.... nu o sa-si dea demisia nici in 100 de ani....
Gerson
19th November 2004, 09:32
sandu asta e ales pe viata?
nu i se mai termina mandatul sobolanului ?
fia
19th November 2004, 09:36
Sa-ndu reales
La al 14-lea Congres...
giovanni BV
19th November 2004, 09:48
Da. Si Nasul trebuie sa plece , pentru ca jocurile le-au facut impreuna cind au insistat ca Iordanescu sa ramina la nationala , iar acum el incearca sa se spele pe cap , dar nu recunoaste acest lucru !!! Ar trebui sa se schimbe multe in Federatie , dar daca astia au pus mina pe ciolan , o sa fie cam greu !!! Cineva ar trebui sa ia masuri !!! Pentru ei acum e alba , si miine e neagra , asta da dovada de cita capacitate au si de cita dorintza de a ridica fotbalul in tara noastra !!! Fotbalul la noi nu va face prea multa brinza pentru ca acesti catzei de la conducere , atita timp cit nimeni nu-i vor da jos , isi vor face de cap asa cum vor ei !!!
Cristi
19th November 2004, 09:52
Cea mai mare prostie a noastra, a romanilor, este asta cu 'pe cine punem in loc'. Hai sa fim seriosi! Exista destui oameni capabili in Romania, sau cel putin la fel de capabili ca Sandu dar mai tineri si/sau mai cinstiti. Asa ca hai sa ii dam jos, fie ei politicieni sau conducatori de federatie! Gasim noi pe cineva!
viorel 31
19th November 2004, 10:21
Cred ca este ales pe viata :no: si mai cred ca nasu considera federatia ca o feuda a lui. Am votat pt ca si el sa-si dea demisia dar.... pana nu aduce nationala si fotbalul romanesc comparabil cu cel din Andora si San Marino (nu vreau sa jignesc aceste doua state) nu se lasa.
giovanni BV
19th November 2004, 10:42
Daca isi da demisia , ar trebui sa-i ia si pe M. Sandu si pe Mitica , sau daca nu sa spuna adevarul despre atmosfera care exista in cadrul echipei nationale si despre cei din jurul acestei echipe !!!
Darkslowstar
19th November 2004, 11:10
Toti de la FRF si LPF ar trebui sa plece. Pa si pusi la toti mafiotii si jigodiile din fotbal. La cosul de gunoi.
Zapada
19th November 2004, 11:15
Bineinteles ca trebuie si M Sandu sa-si dea demisia dar nu vedeti ca nu cedeaza!
Numai Giovani Becali poate sa-l dea afara pe M Sandu si probabil ca o va face la urmatoarele alegeri ale FRF in 2006. Giovani Becali trebuie sa-l aiba la mana pe Sandu cu ceva bani verzi dati la negru si probabil il va obliga sa renunte in 2006 dar pina atunci trebuia sa mai rabdam!
Probalil ca Giovani-l va pune pe Gica Popescu ca presedinte la FRF
Sorin Blaj
19th November 2004, 11:19
Da, dar trebuie gasita si modalitatea, pentru ca el nu o s-o faca de bunavoie niciodata.
sotostone
19th November 2004, 11:21
cat de "obligativ" este acest trebuie?
din punctulmeu de vedere .... da clar ca TREBUIE... din punctului lui de vedere.. a lui Nashu.... nicidecum... ce vina are el... a jucat el?
Nu o sa si dea demisia.... si nici Becalli nu o sa reuseasca sa-l faca sa-si dea demisia...
da' ... trebuie...!
ultras_sportul
19th November 2004, 11:22
Hahalerele numite Neaga, Dica, Paraschiv, Barcauan, Bratu, Stoican, Cernat, Flaviu Moldovan & compania nu au si ei o vina egala cumva cu Iordanescu si Mircea Sandu! Nu inteleg de ce Neaga si Dica sunt tratati cu manusi de Gigi Becali cand ei au fost monumente de nesimtire pe teren la Erevan. Iar Gino Iorgulescu plangea la greu ca nu joaca Caramarin si Flavius Moldovan la Nationala iar dupa evolutia acestora incalificabila nu a zis nimic. Daca Sportul Studentesc, Farul Constanta sau FCM Baca intrau pe teren la Erevan in mod cert ca depuneau mai mult efort decat patachinele trimise in teren de puiu.
sotostone
19th November 2004, 11:41
eu cred ca jucatorii din tzara au facut complot ca sa-l oblige pe nea' puiu sa-shi dea demisia...!
si au reusit !
din pacate ... acum cred ca si-ar fi dat demisia oricum.... indiferent de scor
rasheedkpenny
19th November 2004, 11:51
De unde atata complot? Au fost penibili punct! S-a vazut ca n-au ambitie! Probabil Iordanescu nu a stiut sa creeze o atmosfera, de asta l-a luat pe Mutu in lot, mai bine ii lua pe Pancu, Chivu, Lobont... ca sa arate ei! :( De ajuns despre jucatori...aici e vorba de Nasu.
Faptul ca Nasu l-a sustinut atata timp pe Iordanescu si l-a ridicat in slavi ar trebui sa-l faca sa-si dea seama ca a gresit si astfel sa-si asume aceasta greseala prin demisia din functia de sef al FRF.
Mihai
19th November 2004, 11:53
eu cred ca jucatorii din tzara au facut complot ca sa-l oblige pe nea' puiu sa-shi dea demisia...!
si au reusit !
NU inteleg cum poti sa zici ca si-ar fi dat demisia oricum de la nationala cand el de cate ori aparea la TV zice ca nici nu se gandeste la o eventuala demisie! Si nici jucatorii nu cred ca au facut complot pt ca ei i-au luat apararea continu lu' Nea Cashketa, pt ca era destul de lejer cu ei! Deci eu sunt mai mult ca sigur ca in mintea lui cu cashketa cu tot el nu vrea sa-si dea demisia! Nu stiu de ce... probabil ca e perseverent si vrea sa-si duca la capat "misiunea", sau pur si simplu nu intelege ca e depasit si ca nu mai face fata la asa ceva!
Si Mircea Sandu trebuia sa-si dea DEMISIA de la prima ratare a calificarii!!!
Deci Mircea Sandu :no: :no: :no: :no: :no:
Al Dracu
19th November 2004, 12:21
Dupa ratarea calificarea de la EURO 2004 si compromiterea majora a celei de la CM 2006, ar trebuie sa isi dea demisia si Mircea Sandu?
Putem sa punem la socoteala si Mareata Realizare din 2002?
Astia ca Sandu trebuie stirpiti de mici ca altfel ajung sa se inmulteasca!
P.S. Am invatat un lucru de la viata: Nimeni nu e de neinlocuit!. Asa ca oricind se va gasi un altul mai bun! Pentru ca mai prost ca Sandu greu... :D
uti2102
19th November 2004, 12:28
Interesant e ca totushi Mircea Sandu este sustzinut de cineva. Dak Ultras_Sportul zice ca ar trebui sa ramana la carma FRF, eu zic sa-l lasam. Macar pana in 2006. Parca suna mai bine decat orice : "Ne revedem in 2010".
Gonzo
19th November 2004, 12:31
nu-si da demisia ca e prea nesimtit... in familia lui toti sunt drogati dar el il condamna pe Mutu, apropo Raluca e tot in America la turneu?
the_big
19th November 2004, 12:41
afara cu betivu ala ordinar ! si cu mitica gura mare si proasta !
afara cu mafia din fotbalul romanesc
fia
19th November 2004, 12:43
Poate ne explica si noua cine a votat ca nu e cazul sa isi dea demisia Mircea Sanudu, cam care ar fi motivele lui :D Chiar sunt curios... pentru ca eu si daca as vrea si m-as stradui nu gasesc motive :D
llcosmin
19th November 2004, 12:51
Am auzit un zvon de aducerea unu antrenor tanar din divizia A :o:
Dar cea mai buna solutie e clar M. Lucescu... Care nici macar nu a primit un telefon de la federatie. Nesimtitul de Mircea Sandu nu il vrea...pentru ca i s-ar tulbura multe ape...De aceea cerem DEMISIA!
fiker
19th November 2004, 12:54
Mai bine v-ati vedea de scoala sau munca decat sa analizati presatia unor nimeni.
fia
19th November 2004, 12:55
Asa ca tine, fiker, nu?
llcosmin
19th November 2004, 12:59
A, si uitasem... Sa demisioneze si mafiotul de Dumitru Dragomir. Sa ne lase in pace amandoi si sa se duca pe alta planeta unde sa isi infiinteze propria federatie si liga :D
scoopy
19th November 2004, 13:17
eu nu cred ca Sandu are vreo vina si am votat nu. o sa-l puna pe Piturca si asta e bine
scoopy
19th November 2004, 13:20
Am auzit un zvon de aducerea unu antrenor tanar din divizia A :o:
Dar cea mai buna solutie e clar M. Lucescu... Care nici macar nu a primit un telefon de la federatie. Nesimtitul de Mircea Sandu nu il vrea...pentru ca i s-ar tulbura multe ape...De aceea cerem DEMISIA!
Ba taci ca nu stii ! L-au sunat pe Lucescu si a spus ca nu vine la nationala ca mai are contract la Donetk taci din gura daca nu stii.
Vietnam
19th November 2004, 13:23
Poate ne explica si noua cine a votat ca nu e cazul sa isi dea demisia Mircea Sanudu, cam care ar fi motivele lui :D Chiar sunt curios... pentru ca eu si daca as vrea si m-as stradui nu gasesc motive :D
Pai vezi si singur sunt doi : SOS(-ul) si ultras_sportul! ( teapa acu a aparut si al treilea)
Pai sa incerc eu sa-ti dau raspunsul :
"- E baieti buni, care a jucat bine in tinerete...hic . A, de mircea sandu .. pai aaaaaaaaaa ... si el ie baiat bun ca m-a omenit mai demult cu o cinzeaca! Si stie sa vorbeste nu ca altii!"
cred ca asta ar fi singura explicatie logica! Veneau baietii de la un chef si au nimerit gresit cu varful mouse-ului!
Mie mi-a placut mult titlul filmului : "Romeo must die!" :rolleyes: Oare de ce? :D
ieppy
19th November 2004, 13:24
scoopy draga. Cand la sunta Nasu aka Onestu pe Lucescu? Asa ca idee. Ieri, acum 2 zile? Nu de alta dar noi astia multi si prosti care vorbim fara sa iti cerem tie voie am vrea sa ne infruptam din vastele tale cunostinte.
sotostone
19th November 2004, 13:26
daca l-ar fi pus pe Pitzurca ar fi fost bina.. sau mai bine zis.. dsaca l-ar fi lasat....
acu' nu mai bine... oricum... e ca-n melodia aia:"It's not right but is ok..."
Pitzi ar trebui sa accepte da sa puna si conditzii.... de ex.: "vin la Natzionala da' nu semnez contract conform caruia calific Natzionala"... daca e cineva care se ambitzioneaza sa semneze ca o sa califice Romania.. atunci sa-i dea lui postu' .. daca nu o califica ... pa pa jumatate din contract!... Pitzi nu poate sa repare ce a stricat Iordanila.. poate doar sa incerce...!
daca Sandu n-are nici o vina ... nici Iordanescu n-are nici o vina... si nici un jucator n-are nici o vina... fiindca mai erau inca 10 in afara de el pe teren...... si tot asa...
sa se faca schimbari de sus pana jos.. nu doar la nivel de... culori de echipament... ca nu o sa joace altfel in alb .... !
tot aia sunt! tot asa va fi !
doar noi speram... orbeshte!
scoopy
19th November 2004, 13:27
scuze nu l-a sunat. A dat Lucescu o declaratie
a zis azi dimineata la Revista Presei pe Antena si aseara pe Realitatea
scoopy
19th November 2004, 13:28
si ba desteptule daca e vot inseamna ca potzi sa alegi . Potzi sa spui da sau nu. Altfel scrieti acolo Vrem demisia cu Sandu 100% si nu mai facetzi vot
ieppy
19th November 2004, 13:29
A zis el ca a vorbit cu Lucescu? ciudat ca Lucescu a zis ca nu la cautat nimeni. Bah ce chestie.
scoopy
19th November 2004, 13:30
:ok: a zis ca nu l-a sunat nimeni dar a zis ca nu ar veni la nationala ca mai are contract la Donetk. si oricum el are vreo 2 , 3 milioade de dolari pe an la donetk . NU cred ca ar da federatia atatia bani.
Iar daca vretzi demisia spunetzi si un inlocuitor !
nu cred ca un impresar ar putea conduce FRF
sotostone
19th November 2004, 13:31
dupa vot urmeaza /.. comentarii..."justificari" samd... ca altfel era doar vot si atat|!!
ieppy
19th November 2004, 13:34
Pai si atunci de ce te iei de ala care a spus ca sandu ar face bine sa il sune pe Lucescu? Lucescu probabil nu o sa vina dar nu ar strica sa il intrebe daca vrea. Cine stie, la cati bani are omul poate o sa vina sa lucreze pe gratis. Nu stim insa daca nu il intrebam.
scoopy
19th November 2004, 13:37
nu cred ca are rost sa-l sune. doar din politetze asa. Sandu nu avea cum sa-l dea afara pe Iordanescu pentru ca ar fi trebuit sa-i plateasca contractul pana la sfarsit. A trebuit sa astepte sa-si dea demisia cascheta.
A spus Cristian Tudor Popescu la Nasu ca deja Lucescu si Hagi sunt prea mari pentru Nationala. Sunt antrenori la echipe cunoscute si nu ne mai permitem sa-i platim.
Mi-ar placea chiar si un antrenor strain.
ieppy
19th November 2004, 13:38
un antrenor strain chiar ca ar distruge ce sanse mai avem sa ne calificam.
sotostone
19th November 2004, 13:43
eventual sa fie un antrenor olandez:evil:
sau ceh
ultras_sportul
19th November 2004, 14:03
In principiu Mircea Sandu trebuie sa-si dea demisia in momentul in care unul din jucatorii generatiei de aur (dar nu oricare) s-ar arata disponibil sa preia aceasta functie. Altfel riscam sa ne trezim din lac in put cu vreun MM pe cap :))
don_denver
19th November 2004, 14:05
Multe lucruri trebuiesc schimbate in Romania. In lumea sportului, si in fotbal in special, era si timpul. O schimbare a fost facuta. A dat D-zeu sau ne-a auzit D-zeu nu conteaza: am scapat de un antrenor jalnic. Normal ar fi fost, ca Mircea Sandu sa-si dea demisa de mai mult timp. I s-a mai dat o sansa sau si-a dat o sansa pana se va gasi altul mai capabil decat el sa vina in fruntea federatie romane de fotbal. (nu ca nu ar fii fost altul mai capabil, dar deh, nu pleaca hotii cand vor...nu mai stiu cum e proverbul/zicala dar ideea se stie..:)) )..Nu stiu daca isi va depune si el demisia. Nu prea cred. Acum are un mic avantaj. L-a ajutat pe omul pe care tot el l-a inscaunat pe tronul de antrenor al nationalei pe Puiu. Ce va fii mai departe vom vedea insa, pana una alta de o buba am scapat....dar mai e pana ne vindecam complet.
gigel_bucur
19th November 2004, 14:10
Mircea Sandu trebuia sa-si dea demisia dupa prima necalificare. Faptul ca si dupa urmatoarea l-a pastrat pe Caşketă, ba mai mult, i-a marit salariul, ne scuteste de prea multe argumente.
Problema e ca daca un antrenor mai gasim, un conducator de federatie pe care sa-l agreeze toata mafia... mai la vara prin 2099.
Niciodata conducatorii de club nu vor vota... SCHIMBAREA, si nu voteaza doar cei din A :mda:
Despre Miti(ti)ca numai de "bine" :no:
llcosmin
19th November 2004, 14:43
Eu personal cred ca exista o sansa (nu foarte mare ce-i drept) ca Lucescu sa accepte daca ar fi sunat... Tin minte ca atunci cand a fost ales Boloni (nu ca as avea ceva cu acesta...) Lucescu a sugerat ca daca ar fi fost cautat ar fi acceptat. Dar nu a fost...si nici acum nu o sa fie...
PS. Pentru scoopy care vad ca le stie pe toate... e normal ca Mircea Lucescu sa spuna ca si-ar respecta contractul din afara. Pentru ca el e aproape sigur ca nu o sa fie cautat si atunci de ce sa isi supere patronul degeaba? sau crezi ca boss-ul ucrainean nu s-ar sinchisi daca antrenorul lui ar declara ca ar dori sa plece?
ady_azzuro
19th November 2004, 14:58
sandu e la rand, sper sa urmeze si dragomir.
Zebrone
19th November 2004, 15:27
e clar ca nasu trebuia sa plece demult ca si corleone (parca am fi in sicilia, desi stadioanele cam arata ca si pasunile de acolo) si cred ca s-ar gasi solutii de inlocuire din generatia de aur. problema e ca sandu nu a demisionat desi fiica-sa si nepotu-sau sunt implicati in trafic de cocaina asa ca de ce ar demisiona acum, ptr o calificare pe punctul de a fi ratata???:rosu:
Catalanul
19th November 2004, 16:16
ar trebui si el sa-si dea demisia dar nu are atat bun-simt :no:
smg
19th November 2004, 16:28
sa plece si nashu cu puiu si sa vina mister la frf si un antrenor german la nationala!
sotostone
19th November 2004, 16:35
interesanta propunere... da' din pacate propunerile noastre n-ajung nicaieri :(
Adrian
19th November 2004, 16:47
Mircea Sandu si-a construit o "masina de vot" la Federatie in asa fel incat o sa moara presedinte acolo. Voteaza toti "neica nimeni" de prin Diviziile B,C, fotbal feminin, fotbal de sala, etc. Astia toti voteaza cum le zice Sefu'.
Criza de la echipa nationala este strans legata de situatia campionatului intern, care se zbate in mocirla. Nimeni nu are interes sa se joace "pe bune", nimeni nu vrea performanta. Toti se uita numai dupa aranjamente si folosesc fotbalul fie ca o sursa de venit fie ca trambulina politica.
Si de ce presedintele federatiei trebuie sa fie un mare fotbalist? Nu trebuie sa mai dea goluri acuma, trebuie sa fie un bun organizator si sa fie onest. E chiar asa rar un asemenea om?
tanita
19th November 2004, 17:00
SANDULE, LASA-NE! :degete:
GT :evil:
Kfty
19th November 2004, 17:01
Nu merita niste golani ca sandu :jerk: , dragomir :jerk: , iordanescu :jerk: sa conduca fobalul romanesc. Cred ca s-au indestulat destul din banii furati din federatie. in loc sa avem baze ptr copii si juniori noi avem nationala egala cu cea a armeniei :no: :rosu:
sotostone
19th November 2004, 17:02
corect !
subscriu :D mai putzin cu Iordanescu-golan... asta e prea prost frate sa fie golan!
Mariusmadmax
19th November 2004, 17:08
Lasa-neee ... lasa-neee ... nu vezi ca ne-ai plictisit !!!
Lasa-neee ... lasa-neee ... nu vezi ca ne-ai omorat !!!
Omul care a facut posibila inchegarea gastii de hoti de la destinele Fotbalului Romanesc trebuie sa plece !!!
Jos Mircea Sandu !!!!!!!!
Dupa gratii cu Jovani Becali !!!
Jos PSD - ul !!!
Jos coruptia !
alex36
19th November 2004, 17:18
Nu cred ca trebuie demis M.Sandu!!.El este singuru`care ne-a calificat la 3-4 editii finale!...asa ca nu vad pe altu` la ora actuala, mai capabil care sa-l poata inlocui!
rivera
19th November 2004, 17:20
Trebuie sa plece si Sandu pentru ca l-a sustinut tot timpul pe Iordanescu.Mai greu e de gasit un inlocuitor care sa nu mai faca jocurile nimanui. :rosu:
sotostone
19th November 2004, 17:23
daca eram si eu in locu' lu' Nashu.. ne-0am fi calificat la 3-4 editii finale
oricine era .. tot ne-am fi calificat...
Nasu e de pre amult timp tata acolo... si jucatorii s-au plictisit de el...ce dreaqu democratzie e asta cu unii care stau pe viatza... pe locurile din care scotzi bani sa iti faci vile si sa-ti iei giipane peste giipane si sa iti acoperi fara probleme copii drogatzi...
sa mai lase si pe altu''
sa-l puna pe tac-su lu Mutu in locu' lui .... sa si-l salveze pe pierdut!
ce dreaqu Nashule nu te-ai saturat .... mai du-te si tu la strand nu numai la piscina... mai stai la un semafor... mai mananca si tu o ciorba de legume fara carne... mai respira si tu aeru' care il respiram noi-poporu' noi-multzimea, noi-prostimea!!
gata ca ma luase valu' :D
Mariusmadmax
19th November 2004, 17:35
daca este asa de bun si experimentat mafiotul asta de Sandu ... acum de ce suntem pe cale sa ne ingropam cu o a III-a necalificare consecutiva ?
uti2102
19th November 2004, 17:57
Nashu dovedeshte din nou nesimtzire, in cel mai pur sens al cuvantului. A participat la conferintza lui Puiu cu o detashare ce pute shi care nu denota altceva decat faptul ca nici nu-i trece prin minte ca ar putea fi schimbat din functzie.
FRF este statul lui Mircea Sandu iar el nu e altceva decat un dictator. La FRF nimeni nu se poate amesteca, nimeni nu poate lua decizii pentru ca el este cel mai tare din parcare !!!
Rushine Mircea Sandu !!! Nici macar sa fii impushcat nu meritzi ! :jerk:
Mariusmadmax
19th November 2004, 18:04
Este timpul schimbarii !!!
Basescu presedinte !
Sunt sigur ca atunci si "iubitorul de gratare" va pleca !!!
paranghele
19th November 2004, 18:12
sa plece, sa mai vedem si pe altii la treaba.
Vadim
19th November 2004, 18:22
interesanta propunere... da' din pacate propunerile noastre n-ajung nicaieri :(
Nu ajung nicaieri? La ESPN cum ti se pare?
Mariusmadmax
19th November 2004, 18:33
il doare undeva pe Sandu de ESPN ... dar e bine ca acest Site a scos capu'
atlantis53
19th November 2004, 18:50
Dezastru a inceput sa se observe inca din anul 2000.
Pacat ca nu are pic de onoare.
Trebuia sa se lase demult.
Ce inseamna ciolanul! :ciocan:
Zapada
19th November 2004, 18:51
Iata ca am scapat de Iordanescu.
Daca nu intra in politica nu scapam de el pina in 2006!
Sper sa scapam si de M Sandu cel mai tarziu in 2006.
Pustoai-k
19th November 2004, 19:19
Normal ca trebuie....abia astept sa scapam de el!!!
Al Dracu
19th November 2004, 19:28
Nu cred ca trebuie demis M.Sandu!!.El este singuru`care ne-a calificat la 3-4 editii finale!...asa ca nu vad pe altu` la ora actuala, mai capabil care sa-l poata inlocui!
Bai las-o in spuma marii! Si ce de goluri a mai dat Nasu ca sa ne califice! Mai ales ala din faza fixa (il mai tii minte?) cind si-a bagat o prima de calificare de ziceai ca a fost titular, ala da gol! In buget! Mai da-ti-l in molozul calului! Sandu asta o fi vreun Mesia, mah! Un fotbalist mediocru, incult (ma tin de pleonasme, l-am facut fotbalist incult... :D ), a mirosit niste basini de smecheri pe afara, plimbat de fraierii care si-au rupt oasele sa ne califice la Mondiale si Europene (ce betoane de betoane era el ma cind a venit cu palaria de cowboy din State...), un alcoolist, nu e in stare sa-si conduca viata si familia si a venit sa ii invete pe altii ce e bine si ce nu!
La alegerile viitoare o sa faca un referendum ca sa candideze pe viata si daca nu or sa-i ajunga voturile alora de la fotbal feminin,in sala, in curtea scolii si pe islazul comunal o sa-i aduca sa voteze pe distribuitorii lu' fi-sa si pe smenarii lu' nepota-su.
Bey desteptule! Pe lumea asta nimeni nu e de neinlocuit! Ideea asta cu indispensabilii, preadesteptii si neclintitii ar fi trebuit sa moara acum 15 ani la Revolutie!
ninimihca
19th November 2004, 19:32
De unul am scapat mai ramine gasca de la federatie si lingaii de la liga(catelusii lui mitica)cu mitica in frunte.
daca nu scapam si de astia nu se va face nimic, iar problema cea mai acuta este gasca becali-geambasii.
tanita
19th November 2004, 20:54
buna GLUMA...
GT :evil:
Adrian 23
19th November 2004, 21:02
bine ca am scapat de amenintarea caschetei (iordanescu).daca am scapa si de darth vader ala de sandu poate incepe sa mearga treaba cat de cat si la noi in fotbal.sunt destui oameni capabili sa le ia locul celor doi (vezi generatia lui hagi.)
gigel_bucur
19th November 2004, 21:42
Nu cred ca trebuie demis M.Sandu!!.El este singuru`care ne-a calificat la 3-4 editii finale!
pe ala de ne-a calificat la trei editii il cheama Gheorghe, Gheorghe Hagi:)
n-a facut-o singur, au mai fost cativa, s-au retras si de atunci caşketă brusc nu mai are rezultate.
cu generatia aia de aur putea sa fie si Doroftei antrenor la nationala, poate aveam rezultate mai bune:D
te-ai gandit vreodata ce se alegea de Armenia daca juca cu Dacia Unirea Braila? cam ce scor isi luau? sau cu (aproape) orice echipa din divizia A?
bog_tom
19th November 2004, 22:07
sa ne traiasca tricolorii :rosu:
http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=28666
daffy
19th November 2004, 23:27
Cred ca buba e la fratii Becali,nu?Sa vedem cine o sparge???!!!
daffy
19th November 2004, 23:40
Nota 10 era pt Kfty
alexanderkunaev
19th November 2004, 23:49
ar trebui sa-si dea demisia mai ales ca treaba lui e sa se ocupe de echipele reprezentative,iar echipa de tineret mai castiga din cand in cand cate un meci necalificandu-se la nici un turneu final,cat despre echipa mare dupa doua calificari ratate am ajuns sa fim egalii Armeniei totul datorita faptul ca Nasu' in loc sa investeasca banii federatiei in infrastructura fotbalului romanesc sau prin aducerea unui antrenor titrat ca si Il Luce sau Otto Rechagel sau altii care sunt "prea scumpi"pentru ca banii n-ar mai intra in buzunarul nasului,asa ca mai buni sunt antrenori recuperati ca si Iordanescu care nu mai antrena decat pe undeva pe la arabi,bioloni care a antrenat pe Nancy , Hagi care nu mai antrenase si Piturca care n-are echipa .Acestia sunt numiti selectioneri in functie de cat de ieftini sunt nu in functie de valoare,iar cu o asa conducere si mentalitate fotbalul romanesc se va zbate in mocirla multi ani de acum inainte
Saber Rider
20th November 2004, 03:42
Nasu trebuia sa-si dea demisia demult, daramite acum. Asa cum nu si-a dat-o atunci, slabe sperante sa o mai faca acum.
Asa a fost el dintotdeauna, cat erau rezultate bune , vai "ce am facut noi la Nationala", cand nu sunt rezultate zice ca "e treaba antrenorului, numai el este de vina". El niciodata nu este de vina la mintea lui.
Vand vise
20th November 2004, 06:41
Trebuie sa-si dea demisia :ciocan: :ciocan: :ciocan: :ciocan:
Mitrache
20th November 2004, 08:52
Da, trebuie sa-i lasa stafeta unui conducator mai capabil si unei persoane mai corecte. Gica Popescu ar fi solutia cea mai buna.
Sandel e uns cu toate alifiile si nu cred ca se desparte usor de un os de ros de calibrul federatiei dar solutia nu mi se pare Popescu.Fate frate cu Becali ca sa-ti spun cine esti.Un om integru e greu de gasit dar fara pile nu ai nici o sansa. Ca un zero ca Dragomir a ajuns unde este e dovada cea mai obiectiva si Dudu Georgescu e exemplul tipic de lipsa de pile.Numai bine. / Whiskey and soda/Tony Soprano.
don_denver
20th November 2004, 14:44
e mult prea uns sandu asta cu alifiile mucegaite din fotbalul nostru...altfel nu-mi explic cum de n-a fost dat jos pana acum...are aerul mult prea calm fata de om care ar fii trebuit sa-i tremure scaunul sub dos...legaturi bine stranse printr-un partid de guvernamant...informatii adunate despre ceea ce se intampla prin divizia a...are el ceva..una din astea...sau chiar toate...altfel nu se explica..si..dupa cum am mai zis..de atatea ori..sunt destul de multi oameni capabili care sa-l inlocuiasca...dar...adevarul ramane departe de noi...vb unui serial sf...dosarele x..parca..
Ultras
21st November 2004, 09:05
De ce sa isi dea demisia? Ca sa fie ales din nou? Asta nu pleaca pana nu isi "rezolva" un fotoliu caldut pe la UEFA sau in alta parte...
Zapada
21st November 2004, 10:30
Numai Giovani Becali poate sa-l schimbe pe M Sandu de la FRF!
La insistentele fratilor Becali, Gica Popescu va candida ca presedinte la FRF in 2006 si va castiga in dauna lui M Sandu.
Mai ramane ca firma inpremsarilor in care G Popescu a primit gratis 32% si probabil va da procentele inapoi urmand sa primeasca 32% din castiguri sub alta forma!
E posibil ca Popescu sa treaca actiunile (partile sociale) pe o persoana apropiata!
Problema se pune daca e legal ceea ce va face Popescu incercand sa manevreze cu selectionerul si nationala ca sa ia jucatori dintre cei care sint reprezentati de firma din care face parte?
Se pare ca se strica si mai mult situatia la nationala mai ales ca Popescu se bucura de o credibilitate mult mai mare si daca va candida la FRF va castiga cu siguranta.
vlad1607
21st November 2004, 12:58
Sa plece si el si idiotu de mitica....
don_denver
21st November 2004, 15:48
toata lumea doreste sa plece sandu...dar deh..jocurile sunt mult prea mari..interesele la fel...vom vedea...ce va fii...iar pe sandu nu-l vad plecat ..cel putin pana in 2006...daca nu ne calificam..se maresca sansele plecarii sale..daca ne calificam..nu mai trebuie sa zic ce va urma
gianni
26th November 2004, 19:43
OBLIGATORIU !!!!!! Trebuie sa cada de acolo, altfel va fi si mai rau de fotbalul romanesc !
A|3x
27th November 2004, 00:09
Normal a tras ca deobicei un silenti-stampa si a plecat mai departe, afara cu el de acolo, mai ales ca am inteles ca fost singurul antrenor de echipa nationala care face aparte dintr-un partid
lupiduph
30th November 2004, 11:55
Sandu trebuie cu siguranta sa plece .... dar n-o sa faca asta pt ca nu-i pasa de restu , ci doar de burtka lui ...si noi suntem fraieri ca-l toleram.
Doctor_Satan
16th February 2005, 09:40
:happy
S-o vad si p-asta! Nasu sa-si dea demisia? N-as prea crede! Ar trebui o interventie serioasa sa putem scapa de el!
SA PLECE ODATA CA NE-AM SATURAT DE MAGARIILE LUI! :no:
Mariusmadmax
6th March 2005, 10:23
ar trebui ... se vede ca oameni care traiesc din sport nu baga bani si nu au idei ...
CoolRain
8th March 2005, 12:53
Nashul are sprijin la greu de la oamenii din fotbal... Daca nu e el, atunci cu cine sa faca afaceri Corleone, Copos, Borcea & co? Nu o sa scapam prea usor de aceasta napasta, sa stiti...
nsd
28th March 2005, 17:13
Btw baietii care au scris articolul cu "La revedere fericire" se scrie "happiness" si, respectiv, "loneliness". Profesionistilor :P
petru
28th March 2005, 17:38
Nashul are sprijin la greu de la oamenii din fotbal... Daca nu e el, atunci cu cine sa faca afaceri Corleone, Copos, Borcea & co? Nu o sa scapam prea usor de aceasta napasta, sa stiti...
cum cu cine fac afaceri? cu gica popescu, urmasul lui. bine-ar fi sa scapam de sandu, dar tare mi-e teama ca asta n-o sa ajute cu nimic. tot becali va controla fotbalul romanesc
Triphat
30th March 2005, 04:39
"27.000 de dolari este suma pe care 8 persoane din cadrul FRF au decontat-o pentru o mas? într-un restaurant din Los Angeles, în perioada World Cup '94" - gsp. Sandule de unde ai avut tu 27.000 de mancare.. auzi.. voi mancati ca porcii in timp ce cu banii aia faci un gazon perfect plus modernizarea stadionului cat de cat.. hotzu dreaqu..
Corrado*
30th March 2005, 04:52
Eu nu imi dau seama cine a votat nu... Sa sa dea pe fatza... Cred ca el si tot neamu` lui s`a inscris aici, si au votat...
De 27.000... Wow... Zici ca au mancat Aur...
lupisor lupetto
30th March 2005, 05:46
http://www.gsp.ro/index.php?a=6399&shift=1
Caracatiţa
Decebal Rădulescu
În fiecare zi apar elemente noi legate de modul în care Mircea Sandu a gestionat FRF în ultimii 15 ani. Apropiaţi ai preşedintelui susţin că acum, spre deosebire de altă dată, Naşu' e mai abătut ca niciodată. Simte presiunea suporterilor echipei naţionale, dar în special pe cea politică. Luni noaptea, în cadrul emisiunii "Fanatik", fostul ministru al sportului, Sorin Stănescu, a dezvăluit că pe perioada mandatului său a încercat un control la FRF, dar s-a izbit de un refuz din partea Puterii acelor vremuri.
"Un poliţist avea dosarul în fişet"
"Am primit informaţii legate de modul în care se desfăşoară activitatea şefilor din FRF. Afaceri prin diverse firme la care erau acţionari majoritari şi pe care le derulau cu FRF. Mai era vorba de modul prin care a fost achiziţonat terenul de la Mogoşoaia. Dar cele mai importante erau deconturile de la Campionatele Mondiale din Italia şi SUA", a povestit Stănescu. El a dezvăluit apoi că a primit vizita unui poliţist: "Nu-mi amintesc numele lui, dar ştiu că mi-a spus: «Am foarte multe informaţii despre ceea ce se întîmplă la FRF. Vreau să colaborez cu dumneavoastră». L-am rugat să-mi dea dosarul, dar mi-a spus că trebuie urmată o procedură. Zice: «Trebuie să obţineţi o aprobare pentru că zace de luni de zile într-un fişet»".
Gavril Dejeu, fost ministru de interne
Povestea a luat amploare şi Stănescu s-a hotărît să continue investigaţiile: "Primisem foarte multe sesizări şi am luat legătura şi cu SRI. La solicitarea mea, cei de acolo mi-au dat cîteva note informative. Pe una dintre ele se menţiona că pe perioada Campionatului Mondial din America, 8 persoane din FRF au plătit pentru o masă în Los Angeles 27.000 de dolari". Stănescu susţine că a încercat să înainteze dosarul fostului ministru de interne Gavril Dejeu şi redă fidel dialogul cu acesta: "Cînd i-am spus despre ce e vorba, mi-a răspuns: «Nu putem să facem nimic. Nu sînt chestii deosebite. Chiar dacă au făcut unele manevre, nu sînt bani de la stat. Fotbalul merge bine acum, n-are rost să inflamăm opinia publică».
27.000 de dolari este suma pe care 8 persoane din cadrul FRF au decontat-o pentru o masă într-un restaurant din Los Angeles, în perioada World Cup '94
Mircea Ciumara, fost ministru de finanţe
Stănescu a relatat că a mai încercat în două părţi să-l demaşte pe Sandu. "La Ciumara. Era ministrul de finanţe. Răspunsul lui a fost: «Verific dacă Mircea Sandu şi-a achitat datoriile la stat. Altfel nu pot să intervin»". Şi unde aţi mai încercat? "La Comisia de abuzuri de la Camera Deputaţilor. Şeful acesteia era un domn Cherciu. I-am zis cum stă treaba şi-mi răspunde: «E greu să descifrăm toată povestea. Las' că vedem noi».
Cherciu, şeful Comisiei de abuzuri
La un an de la asta, în 1998, domnul Cherciu, care acum se apropie de vîrsta pensionării, a petrecut o lună de zile frumoasă la Campionatul Mondial din Franţa. De unde şi pînă unde?". Stănescu a mai avut de făcut o precizare: "Sînt lucruri pe care le-am sesizat atunci în calitate de ministru al sportului". Aţi primit vreun telefon de la Mircea Sandu în ultimele ore? "Da. M-a întrebat ce fel de probleme sînt? I-am spus că nu e nici una. E vorba de lucruri şi întîmplări pe care dînsul le cunoaşte".
"Nu-mi amintesc nimic din tot ceea ce-mi spuneţi. Cine e ministrul ăsta? N-am auzit de el! Aaa, Stănescu! Nu-mi amintesc nimic legat de fotbal. Eu am dat al 13-lea salariu în anul acela. Treaba mea cum am făcut-o. Pe cuvînt de cinste că nu-mi amintesc nimic. Unde nu mă pricep, nu mă bag!"
Mircea Ciumara
monday
30th March 2005, 06:45
Mai baieti,tocmai am vorbit cu Alex Radulescu de la
AFAN si cu Eugen Stanculescu,impresar de jucatori si
m-au rugat sa dau sfara in tara printre toti
forumistii de pe GSP,si care la randul lor sa dea mai
departe,astfel incat sa se stranga cateva mii de
oameni care sa participe la un miting fara precedent
cu scopul de a-l forta pe Mircea Sandu sa isi dea
demisia...Avand sprijinul unor ziaristi de talie
precum Liviu Mihaiu,Mircea Toma,Dorin Chiotea,Catalin
Tolontan si multi altii,precum si al unui procent de
80% dintre componentii Generatiei de Aur,AFAN-ul
doreste infiintarea unui comitet de initiativa pentru
a se incerca o data pentru totdeauna curatarea
fotbalului romanesc...Si pentru asta ei au nevoie de
noi,iubitorii de fotbal..Daca doriti sa luati parte si
sa va aduceti contributia la acest Comitet de
Initiativa,va rog sa dati forward la mailul asta la
toti prietenii vostri care ar putea da o mana de
ajutor,fie si doar prin prezenta la miting...Pentru
cei care doresc informatii suplimentare si doresc sa
ajute AFAN pot suna la urmatorul numar 0722571177...E
numarul domnului Alex Radulescu..El va va da mai multe
informatii in legatura cu aceasta Campanie.Haideti sa
incercam sa ne strangem cateva mii de iubitori ai
fotbalului romanesc si care dorim schimbarea care ne
poate aduce din nou satisfactii pe plan fotbalistic de
la echipa Romaniei si de la Divizia A...Sa nu stam cu
mainile in san...Mai ales care aveti prieteni in
galeriile marilor echipe bucurestene imprastiati
zvonul printre acestia,pentru ca avem nevoie de cati
mai multi microbisti care sa ne ajute...
gexge
30th March 2005, 07:27
Nu cred de fapt ca trebuie sa isi dea demisia. Ar trebui dat afara. Sau arestat.
ronaldinho
30th March 2005, 16:11
si au reusit !
Nu stiu daca Puiu o comitea acum. Parera me e ca am pierdut acest meci si din cauza celor n schimbari din primul 11. marin, ogararu, munteanu, ghioane, ilie, moldo. mai mult de juma de echipa :headbang:
keiran
30th March 2005, 16:53
DAAAAAAAA!!! E un mafiot nenorocit care a furat destul... Groparul fotbalului romanesc.... :no:
DaRk_Star
30th March 2005, 17:39
da,normal ca ar trebui sa-si dea demisia...dar intrebarea este "isi va da el vreodata demisia?"...
majoritatea crede ca sandu nu numai ca nu isi va da demisia dupa aceste ultime meciuri,dar si ca el va pleca din fruntea federatiei numai in cazuri de forta (de ex:arestat,luat cu sila de microbisti ori chiar de doamna cu coasa...)
ideea este ca ,pentru a-si prezenta o demisie care sa mai poata fi catalogata drept onorabila,mircea sandu are nevoie de un minim de onoare,minim pe care iordanescu l-a avut la vremea sa...
personal,cred ca mircea sandu,fiind o persoana pentru care coloana vertebrala este un element pur de decor, nu-si va prezenta aceasta demisie pentru simplul motiv ca nu are nici cea mai mica cunostinta despre responsabilitate sau un oarecare simt al onorii...
calinalexandru
31st March 2005, 10:52
Ar trebui dat jos Nasu' dar ar fi interesant de pus pe forum un sondaj cu tema:" Cine ar fi cel mai potrivit sa-i ia locul Nasului?"
Din pacate nu cred ca este cineva acum capabil sa il inlocuiasca. Poate oameni ca Gica Craioveanu care joaca din pasiune , dar din pacate fara experienta manageriala. Popescu nu mai e ce a fost...cu Becali alaturi...cred ca ar fi mai rau decat cu Nasu'.
Oricum: Cine sa ii ia locul? si aceeasi intrebare referitor la pozitia lui Mitica Dragomir.
fia
31st March 2005, 10:55
Oricine ar fi mai bun, meseria se invatza, nu toti s-au nascut sefi.
Un alt candidat: MM Stoica :yeah: :evil:
MARCELC
1st April 2005, 02:02
Stimati Cetateni,
Mii de romani din Canada vor sa il dati la o parte pe nas', e posibil sa venim toti acolo
sa va ajutam daca e nevoie.
Hai Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARCELC
1st April 2005, 04:25
Am deschis Online Sport sa vad ce noutati mai sant si am vazut titlul M. Sandu a demisionat. Deoarece aici in Canada nu se prea tine cont de ziua pacalelilor, am crezut cu adevarat si am citit pe nerasuflate articolul. Ma apucase si mila de el cum e scris articolul, ca la sfarsit sa vad ca e pacaleala.....asa ceva!!!!!!!!
Razva
1st April 2005, 11:01
Fuck off bitch!!!!
Asta ar trebui sa fie mesajul pt. sobolan.
Insa pe dictatorii nu-i dai jos decat cu forta....mai ales daca sunt si prosti.
bogho
1st April 2005, 17:29
Nu cred de fapt ca trebuie sa isi dea demisia. Ar trebui dat afara. Sau arestat.
cel al federatiei din Mexic a fost arestat pt. problemele fiscale ale unui club la care fusese presedinte.
de ce nu si la noi?
Zapada
1st April 2005, 18:09
Într-un fax remis pe adresa ProSport azi, 1 aprilie, puţin după miezul nopţii, Mircea Sandu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. “M-am gîndit în primul rînd la toţi suporterii echipei naţionale care m-au contestat. Ei sînt cei mai importanţi pentru mine. Nu mai suport mizeria din fotbalul românesc”, a precizat sec în comunicat, Naşu’. El a adăugat că îşi va vinde impozanta vilă de la Snagov cu tot cu celebrul grătar, banii urmînd a fi folosiţi pentru refacerea gazonului de pe “Lia Manoliu”.
Triphat
1st April 2005, 19:04
Pacaleala de 1 aprilie ?
lupisor lupetto
2nd April 2005, 00:59
"Pe 11 aprilie se cere demisia lui Sandu
In cadrul Adunarii Generale ordinare a FRF, programata pe 11 aprilie, se va cere demisia presedintelui Mircea Sandu.
Criza de rezultate si jocul slab prestat de echipa nationala de fotbal a Romaniei au sporit nemultumirea in rindul microbistilor, satui de incompetenta actualei conduceri a federatiei.
Acestia se organizeaza pentru ca, impreuna cu asociatia fotbalistilor si Blocul National Sindical, sa participe la un mare miting. 11 aprilie 2005 ar putea fi ziua in care fotbalul romanesc va scapa de “dictatorul” Mircea Sandu.
Atunci este programata o Adunare Generala ordinara a FRF. Unul dintre capii “rascoalei” este Ionut Lupescu, presedinte de onoare la AFAN.
Planul
La sedinta din 11 aprilie vor fi invitati sa participe toti cei 221 de membri ai FRF cu drept de vot. Ca adunarea sa fie statutara, este necesara prezenta a cel putin doua treimi din totalul membrilor.
Pe ordinea de zi figureaza 15 puncte, dar nici unul nu atinge problema demiterii presedintelui, astfel ca trebuie urmata o procedura mai complicata.
Adunarea Generala trebuie sa aprobe, prin vot, propunerea (venita obligatoriu din partea unui membru afiliat) ca pe ordinea de zi sa fie introdus subiectul in cauza.
Daca participantii la sedinta isi vor da girul, va urma un nou scrutin, care va decide daca Mircea Sandu ramine presedintele FRF. Pentru a trece propunerea, la ambele voturi e nevoie de o majoritate simpla."
Mihai
2nd April 2005, 02:39
Pacaleala de 1 aprilie ?
Pacaleala e ca Nasu mai sta acolo dupa atatia ani si in fiecare an ne pacaleste ca pleaca, dar tot acolo ramane.
PadrinoDog
4th April 2005, 17:43
Trebuie schimbat sistemul... Totul trebuie luat de la capat. Trebuie pus umarul la reconstructia fotbalului romanesc. Iar din multele probleme care trebuie puse la punct si inlocuirea lui Sandu este inevitabila. Toti de prin federatie ar trebui sa se gandeasca la pensionare...
PadrinoDog
4th April 2005, 17:46
Tudor Popescu i-a dat o lectie de morala la Recurs... Numai ca Nasu a continuat sa para nas, desi a fost clar ca era un finut veritabil. Pana si Piturca se zbate in penibil, el nefiind un antrenor care ar putea sa le vorbeasca jucatorilor despre moralitate si etica... Dar, cine stie, poate zarurile vor fi de partea lui
MARCELC
5th April 2005, 04:26
Acum alta smecherie de-a lui nasu-cica nu mai candideaza in decembrie. Pana atunci va fi dat afara de 3 ori, tupeistul
Zapada
5th April 2005, 12:28
Dac M Sandu a facut excrocherii cu banii FRF (se vehivuleaza mai multe milioane dolari) si si-a facut hoteluri personale atunci ar trebui bagat la zdup si averea ar trebui sa i se confiste!
Ar trebui sa i se controleze averea si apoi dat afara de la FRF si bagat la racoare.
vladi
5th April 2005, 16:22
eu as prefera sa ramina Mircea Sandu.
P.S. Nu mai credeti tot ce auziti.
Mariusmadmax
8th April 2005, 15:16
DDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A !
Am trait sa aud mult ineptii :
- ca Sandu si Mitica sunt de neanlocuit !!!!!!!!!!!!!!!!!
... fac un pariu ca daca cei doi pica lucrurile se vor misca mai repede spre o directie buna ...
Mitica nu vede nici un blat in div A !
Sandu este multumit de Nationala !
Mariusmadmax
12th April 2005, 11:39
Iata o gainarie a lui Mircea Sandu - din raportul/bilant contabil al FRF :
Fiind trimis un angajat al FRF sa cumpere un cadou pentru o oficialitate UEFA , angajatul a cumparat un ceas de 88 milioane lei !!!
Mircea Sandu a explicat ilar cazul: "Vanzatorul de la magazin a vrut sa-si ia si el un ceas si l-a rugat pe omul nostru sa-l treaca pe acelasi bon, asa ca federatia nu a fost pacalita cu nimic". Ba a fost, cu 11 milioane de lei, dar asta nu a avut nici o importanta, fiindca membrii Adunarii Generale au fost in unanimitate de acord cu bilantul contabil al FRF pe 2004.
vladi
12th April 2005, 14:36
Mariusmadmax...la fel de incredibil este cum consideri tu ca Mircea Sandu se ocupa la Federatie cu achizitionarea de ceasuri.
Ceasul a fost cumparat pentru un reprezentant al UEFA care venise la Scoala de antrenori. Scoala de antrenori are o conducere proprie, desi se afla sub TUTELA FRF.
P.S. E foarte usor sa halesti tot ce scrie presa fara sa incerci sa judeci si tu cu capul tau. Fara suparare, nu era o referire directa la Mariusmadmax.
Doar ca e usor sa le dai oamenilor ce vor sa auda, ei vor fi multumiti chiar daca nu primesc adevarul.
Si inca ceva.....cei din Adunarea Generala au aprobat in unanimitate bugetul. Care nu are nici o legatura cu chestia asta cu ceasul. Sint doua probleme total diferite.
Problema asta a fost ridicata de presedintele Comisiei de Cenzori, comisie care nu este imputernicita sa ia o decizie. Ea doar sesizeaza unele posibile nereguli in actele contabile. Comitetul executiv mandateaza o comisie sau persoana sa cerceteze aceste nereguli.
Sergiup
7th June 2005, 20:57
Cred ca daca am reusi prin absurd sa nu mai mergem la stadion, adica sa-i lasam pe roganizatori sa organizeze meciuri si pe jucatori sa le joace in stadioane goale, atunci poate s-ar realiza cat de grava este situatia in fotbalul nostru si poate chiar guvernul le-ar cere celor din fruntea federatiei si ligii, sa plece, dar sa si raspunda pentru faptele lor.
Ar fi cauza ,dar si ocazia ca urmasii acestor imbuibati sa invete lectia si sa nu faca la fel! Cred ca asta este singura si cea mai buna solutie. Este oare posibil? Ce-ar fi daca la ultimele meciuri din campionat,(sau chiar de la nationala), in semn de protest, n-ar mai merge nici un spectaor pe stadioane, nicaieri in tara, la unison? Am putea face asa ceva ralizabil in Romania?
SORENSEN
8th June 2005, 23:45
Ca sa-si dea demisia ar trebui sa aiba ONOARE .
Vad ca mai sunt nostalgici pe aici :nah:
lupisor lupetto
9th June 2005, 17:41
“Stop! Nu se mai poate!”
Gică Popescu a lăsat deoparte discursul diplomat şi s-a alăturat corului format din colegii săi de generaţie, cerînd schimbări radicale şi cît mai rapide în toate structurile fotbalului românesc. Reîntors din vacanţă, Gică Popescu a aterizat brusc în realitatea crudă a fotbalului românesc care comemorează parcă detaşat ratarea celei de-a treia calificări consecutive. Cunoscut ca un tip calculat şi care îşi cîntăreşte atent fiecare cuvînt, “Baciul” s-a dezlănţuit, iar mesajul său e unul singur: “Deşteptarea!”.
Atunci cînd ai plecat în vacanţă, fotbalul românesc mai avea de doi bani speranţă. Acum, s-a mai dus o calificare.
Gică Popescu: Am pierdut o calificare, am ratat-o şi pe a doua. S-a dus şi a treia. Stop! Trebuie să facem ceva. Nu mai este loc de compromisuri. Trebuie schimbate toate structurile din fotbalul românesc! De la primul pînă la ultimul om. Cred că aceasta este singura soluţie. Nu trebuie să ne mai lamentăm atît. Fiecare zi ce trece contează.
Cu toate acestea, preşedintele FRF amînă momentul despărţirii.
E treaba dînsului ce socoteli şi-a făcut. Eu spun doar că la nivelul echipei naţionale nu mai trebuie pierdut nici un minut. La startul viitoarei campanii de calificare trebuie să ne prezentăm cu un fotbal total remaniat. Şi pentru asta este nevoie şi de implicarea politicului. Oamenii cu funcţii şi răspundere au datoria să conştientizeze situaţia dezastruoasă în care s-a ajuns. Toţi ne aşezăm mîndri în fotolii şi facem fotografii. A venit vremea să ne implicăm. Şi aşa e tîrziu.
“Cine a greşit, să plătească”
Mircea Sandu sare ca ars cînd aude de implicarea politicului în fotbal. Păi cine altcineva ar putea să creeze condiţii, să construiască stadioane ori să asigure infrastructura? Vreau să-mi duc copilul la fotbal, dar nu am unde, că nu sînt terenuri. Dacă nu le construim acum, vom investi în spitale şi centre de dezintoxicare mai tîrziu. E de ajuns ca oamenii care au condus fotbalul atît timp şi care, în ultimă instanţă, l-au dus aici să se retragă pur şi simplu sau trebuie să şi plătească pentru eventualele nereguli? Oricine greşeşte în ţara asta trebuie tras la răspundere. Indiferent de domeniul de activitate. Dacă s-au făcut abuzuri, nu trebuie lăsate nesancţionate, asta este clar.
Vei veni la conducerea Federaţiei? Nu este atît de important cine va veni. Tot ce contează acum este să schimbăm ceva!
“Fotbalul se joacă de foame!”
Gică Popescu a reamintit un fapt bine cunoscut care, în viziunea sa, a început să se bagatelizeze. “S-a uitat prea uşor că în America au fost oameni care au venit la noi şi ne-au spus că abia atunci auziseră prima oară de România. Ce am fi fost fără sportul acesta? Fără handbal, fără gimnastică ori fără tenis?”, a întrebat retoric “Baciul”. Amintindu-şi de perioada sa de început, Gică a spus: ”Fotbalul se joacă de foame. Noi am dormit prin gări, ne-am chinuit mult să atingem nivelul pe care l-am atins. Prea uşor se ajunge acum în vîrf”, a încheiat Popescu.
Ionuţ Lupescu nu crede că Naşu’ va renunţa la ciolan
Fostul component al “generaţiei de aur”, Ionuţ Lupescu , spune că “cei de la federaţie ar trebui să adopte acum o nouă strategie, după ce s-a ratat încă o calificare la un turneu final”. Ex-dinamovistul afirmă însă că “de foarte multă vreme nu mai am încredere în oamenii de fotbal şi de aceea nu cred că se va face mare lucru”. Lupescu nu-l crede pe şeful FRF, Mircea Sandu, atunci cînd acesta spune că nu va mai candida la alegerile din iarnă: “Nu l-am crezut în momentul în care a făcut acel anunţ. Nu-l cred nici acum”. (Daniel MARTON)
Iacob: “În fotbalul nostru e valoare, nu şi moralitate”
Florin Iacob, cunoscutul agent FIFA timişorean, crede că dezastrul din fotbalul românesc nu poate fi pus pe seama lipsei tinerilor talentaţi. “În România, valorile au fost întotdeauna şi există în continuare”, afirmă impresarul care adaugă: “Una dintre adevăratele probleme cu care se confruntă fotbalul românesc ţine, într-adevăr, de o criză. Dar de o criză de moralitate şi de educaţie fotbalistică profesionistă a jucătorului român, şi nu de valoare”.
Ionel Ganea îi atacă dur pe tricolori
Internaţionalul român Ionel Ganea (foto) a urmărit partida dintre Olanda şi România de acasă, de la Făgăraş. Jucătorul lui Wolverhampton a adus acuze colegilor săi din naţională pentru modul în care s-au prezentat în această întîlnire. “Sînt unii jucători care vin şi fac declaraţii de genul, că îi facem, că îi batem şi cînd sînt pe teren nu fac nimic. Mie unul nu-mi convine să vin la naţională să trag numai eu, iar alţii să stea lîngă mine şi să se uite. Am familie, am copii şi nu vreau ca atunci cînd ies pe stradă după un meci al echipei României să fiu înjurat”, a spus revoltat Ionel Ganea. Mergînd tot pe linia declaraţiilor dure, Ionel Ganea l-a sfătuit pe selecţioner să încerce să alcătuiască pe viitor un lot bazat numai pe jucătorii din ţară. “Nu văd de ce trebuie să se cheltuiască atîţia bani pentru aducerea jucătorilor din străinătate cînd se poate face un lot bazat doar pe cei care sînt în campionatul intern. E momentul ca echipa României să capete un suflu nou”, a precizat Ganea. El a mai precizat că ori de cîte ori va fi convocat va veni fără nici un fel de probleme la naţională. (Răzvan IONAŞCU)
“Selecţia e făcută pentru a facilita vînzarea jucătorilor”
Florin Prunea (foto), portarul echipei greceşti Xanthi Skoda, este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai şefilor FRF. Contactat de ProSport, Florin nu s-a abţinut să spună că situaţia dezastruoasă de la naţională pleacă din birourile de la Casa Fotbalului, iar selecţia se face pe interese mercantile care nu vizează performanţa.
Ce impresie ţi-au lăsat partida cu Olanda şi, în general, situaţia de la echipa naţională care a pierdut şi cea de-a treia calificare?
Florin Prunea: Pentru mine iminenta ratare a calificării la Mondialul german nu constituie o surpriză. Se încadrează la capitolul “normalitate”, ca şi precedentele două ratări şi a rezultatelor naţionalei din ultimii ani. Se ajunge prea uşor la echipa mare. Pe vremea mea, promovai la prima reprezentativă doar după ce aveai 40-50 de meciuri la echipele de tineret, şi nici atunci nu erai sigur că te cheamă....
Asta să fie principala cauză a crizei în care ne aflăm?
Care criză? Nu este vorba de nici o criză, ci de un adevărat colaps. Multă vreme de aici încolo o să ne batem cu echipe din lumea a treia fotbalistică, dacă nu va fi elaborată o strategie extrem de clară pentru toate nivelurile. Mă refer aici la centrele de copii şi juniori şi la diviziile B şi C, unde este dezastru.
Să înţeleg că nu mai există arie de selecţie pentru naţională?
Talente încă mai există, dar oricum, selecţia e făcută pentru a facilita vînzările de jucători, şi nicidecum pentru performanţă. Tinerii de perspectivă sînt din ce în ce mai rari pentru că a dispărut centrul de formare “Luceafărul”. Este peste înţelegerea mea cum de s-a putut întîmpla acest lucru, pentru că bani au tot fost.
Am ajuns la subiectul care-ţi place, Mircea Sandu...
Eu nu am nimic cu omul Mircea Sandu, ci cu preşedintele FRF. Nu mai are autoritate, pînă şi preşedinţii de cluburi sar la gîtul lui. Nu zic că Mircea Sandu nu a încercat să facă ceva. Dar nu mai poate, pentru că îi dau peste mînă cei cu care a făcut atîtea şi atîtea compromisuri...
Crezi că din iarnă va renunţa la şefia FRF, aşa cum a promis?
Nu. Nu cred că Mircea Sandu va renunţa la funcţie. În primul rînd că nu poate să-şi permită să piardă nişte avantaje, iar apoi este destul de greu să te reprofilezi profesional după o anumită vîrstă...
"Trebuie să plece cu toţii, nu doar Mircea Sandu! Să plece toată gaşca asta care din banii cîştigaţi ca «simpli funcţionari» într-o «federaţie săracă» şi-au făcut vile şi şi-au luat maşini luxoase."
Dănuţ Lupu, fost internaţional
"De ani de zile nu am văzut nici o strategie elaborată de FRF pentru fotbal, deşi de pe urma calificărilor din trecut au avut la dispoziţie peste 50 milioane de dolari. Asta spune totul!"
Marcel Puşcaş, fost fotbalist şi preşedinte al Stelei
din PROSPORT
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.