PDA

View Full Version : Cine este cel mai bun inlocuitor pentru Iordanescu?

Cucu
17th November 2004, 20:03
cred ca majoritatea romanilor vor ca Iordanescu sa fie dat afara de la carma nationalei. Cine credeti ca ar trebui sa ii i-a locul?
eu ma gandeam la Mircea Lucescu, dar nu stiu daca el vrea sa se mai bage iarasi.

ady_azzuro
17th November 2004, 20:14
In afara de Lucescu, Piturca, fiindca a fost ultimul selectioner care a calificat nationala la vreun turneu final fara popescu si hagi.

Al Dracu
17th November 2004, 20:27
Arigo Sacchi sau Cesare Prandelli!

uti2102
17th November 2004, 22:03
Pitzurca, Olaroiu, Rednic......

Pustoai-k
17th November 2004, 22:06
Mircea Lucescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar nu cred ca o sa fie vreodata antrenorul echipe nationale...
atunci sa fie Mircea Rednic!

andreiush
17th November 2004, 22:06
Daca Lucescu nu vrea, atunci Boloni sau Rednic

uti2102
17th November 2004, 22:10
Boloni ?! In mocirla lui Sandu ?! Niciodata !

inter
17th November 2004, 23:11
Piturca sau Boloni!

Mariusmadmax
18th November 2004, 00:12
atat !

don_denver
18th November 2004, 01:19
Nu stiu ce sa zic...il mai au grecii pe antrenorul german din vara?:))...de la noi nu vad decat doi: Lucescu si Piturca...Din afara..sunt mai multi..Dar nu-si mai permit frfistii sa dea 400 de mii pe an sau mai mult...Numai tata puiu ii merita...Vom vedea ce va fii..

Pancujunior
18th November 2004, 01:50
Mircea Rednic... :)

KLMN
18th November 2004, 02:19
De departe cel mai dorit ramane Mircea Lucescu, dar nu cred ca va veni acum, cand are contract la echipa din Donetk. Un alt posibil selectioner ar putea fi Victor Piturca, liber de contract, el fiind si ultimul selectioner ce a calificat nationala la un turneu final. Tot liber de contract este si Mircea Rednic. Ma mai gandesc la Ioan Andone si Dan Petrescu. Dar surpriza ar putea apare de la MIHAI STOICHITA.

Mariusmadmax
18th November 2004, 03:19
De departe cel mai dorit ramane Mircea Lucescu, dar nu cred ca va veni acum, cand are contract la echipa din Donetk. Un alt posibil selectioner ar putea fi Victor Piturca, liber de contract, el fiind si ultimul selectioner ce a calificat nationala la un turneu final. Tot liber de contract este si Mircea Rednic. Ma mai gandesc la Ioan Andone si Dan Petrescu. Dar surpriza ar putea apare de la MIHAI STOICHITA.
Mihai Stoichita este omu' de casa al FRF si nimic mai mult !

Saber Rider
18th November 2004, 04:15
Piţurcă ar fi cel mai indicat. A avut rezultate şi la Naţionala mare şi la cea mică, şi după cum s-a văzut la Steaua, poate reorganiza totul cum trebuie şi poate să şi pună piciorul în prag la nevoie (în caz că încearcă cineva să-i "sugereze" oarece jucători, cum a fost cazul la Steaua).

Vand vise
18th November 2004, 05:31
Piturca :) parerea mea... :)

armin
18th November 2004, 07:53
Piturca ar fi cel mai indicat in reconstructie.
Dar pe Mircea Sandu nu-l mai poate schimba nimeni??

OwenSkeet
18th November 2004, 11:08
Cred ca Lucescu..Dar Lucescu este un antrenor care cere f multi banii..si nu cred ca renunta el la Saktar aja usor..singura solutie probabila si posibila ar fi Piturca...

aymanxp
18th November 2004, 13:47
rednic ........... piturca ............. adica tineri care pot fi pe fasa cu noutatile fotbalului

EL Marius
18th November 2004, 13:57
Nu stiu daca demisia lui Iordanescu la mijlocul drumului e cea mai inteleapta decizie ( avand in vedere faptul ca noul antrenor are nevoie de timp sa formeze echipa si spiritul echipei dupa placul lui)...dar daca tot ajungem la alegeri cred ca Mircea Lucescu ar fi cel mai indicat!!! Deci cei care au ' puterea' are trebui face tot ce le sta in putinta sa-l aduca la NATIONALA. viva Bacau :D

RedBaron
18th November 2004, 14:05
Hagi, Lacatus, Dumitrescu, Lucescu (oricare din ei), Piturca, Rednic, Halagian, Boloni, Badea, Cartu, Multescu, Stoichita, Petrescu, Iorgulescu :D ...

Oricare din lista asta dar... sa plece Iordanescu. Nu exista scuze de genul "accidentati, grupa grea"... Exista doar esecuri. Scuze avem toti.

EL Marius
18th November 2004, 14:19
Cred ca, ca antrenor...spui jucatorilor cum sa abordeze meciul in teren. Daca jucatorii nu respecta asta este si vina lor1 Ce ar putea face antrenorul de pe margine?...doar nu e el in teren! Iar noi...suporterii...ar trebui sa fim mai optimisti...avand in vedere formatia din teren si la ora actuala nu puteam astepta prea mult! Cu totii ne-am dorit victoria...dar nu a fost sa fie. Asta e viata...data viitoare mai bine...sa speram...sa ajutam cu sfaturi fune...nu numai cu critici...ca vad ca presa numai asta face...chiar si inainte de meci...in loc sa imbarbateze echipa...sa le dea curaj...ii face betivi, drogati si jucatori de mana a doua!!! rusine mass-media!!!

RedBaron
18th November 2004, 14:34
Nu tin sa critic neaparat, insa au fost jucatori de mana a2a. Asa ceva am mai vazut doar in div. B la noi... Pentru mine ca fan al echipei nationale e inacceptabil.
Presa peste tot critica. Ce au facut cu nationala Germaniei, ai lor... in fine.

Antrenorul poate face f.mult. Abordarea si pregatirea tactica nu e totul. E o parte. Tocmai sezonul acesta am avut un exemplu concret de "cum" un antrenor poate scoate o echipa din vrie si sa o aduca la normalitate ca sa zic asa. Am vazut asta la noi, la UTA. Am, vazut acelasi exemplu si la Poli FCU (AEK) unde Panduru a fost singurul care a reusit ceva pe acolo. Si sunt destule exemple.

Pana la urma incompetenta si esecul se platesc. Peste tot. Indiferent ca asculta jucatorii sau nu... Numai la noi, se sta pe un salar imens generat de rezultatele Nationalei de acu 10 ani.

Paul
18th November 2004, 15:02
Piturca

Ia`ta cum va arata nationala lui Pitzi

Stelea - Contra , Radoi , Chivu , Rat - Dumitru , Pancu , Munteanu , Mitea - Ganea , Marica

R : Lobont , Stoican , Ghionea , Paraschiv , Cernat , Neaga si D.Niculae

EL Marius
18th November 2004, 15:04
sa faci ceva la nationala ai nevoie de timp ( nu uitati ca jucatorii si antrenorul nu sunt tot timpul impreuna) majoritatea joaca in strainatate...deci timpul pe care il petrec impreuna e foarte scurt! Nu stiu daca un noua antrenor in acest moment are timp sa redreseze situatia pt calificatia din germania!

rain_man1973
18th November 2004, 15:10
poate sa-l aduca pe cel mai bun antrenor posibil din lume ,pana nu le ies basinile din capul jucatorilor astia "amatori" n-o sa facem nimic.

Scorillo
18th November 2004, 15:12
Lucescu slabe sanse sa dea Sahtior-ul pe Nationala in plus cred ca nici Sandu nu il vrea.
Piturca mi se pare varianta cea mai buna.

Milan
18th November 2004, 15:39
Sincer ar fii numai Lucescu cu Boloni. Piturca este prea "incapatinat". Lucescu este cea mai buna optiune dar sincer ma indoiesc ca ar veni. Boloni va construi o echipa tanara si pentru asta trebe timp (o sa aiba oare) si ce e mai rau la Boloni si Lucescu ca nu vor permite sa se amestece nimeni in modul in care fac echipa (Sandu, Dragomir, Becali ...) pentru ca si asta e o problema. Oricum Piturca si Rednic sint foarte bune optiuni dar si in cazul lor va trebui sa mergem pe ideia "vom vedea mondialu din Germania la TV". Oricum important este sa fie altcineva si nu Iordanescu ...

mman
18th November 2004, 15:45
cred ca Mircea Rednic ar fi cel mai indicat,

sau Victor Piturca

La Lucescu sau Boloni char sperati sa vina? Eu in mocirla de aici nu as veni in locul lor.

Catalanul
18th November 2004, 15:50
piturca ar fi cel mai potrivit :ok:
sa vina piturca /OLE/ sa vedeti cum ne calificam la WC 2006 :yeah:

CoolRain
18th November 2004, 15:59
Ar fi normal sa fie pus Lucescu... Daca nu se poate, atunci Rednic...

ady_azzuro
18th November 2004, 16:03
Hai Piti, nu ne lasa! Oltean adevarat! :ok:

Sorin Blaj
18th November 2004, 16:54
De departe Mircea Lucescu, dar nu cred ca este posibil. Probabil va fi ales Piturca, pentru ca fata de el exista o datorie morala si pentru ca a dovedit ca are valoare.

Sorin Blaj
18th November 2004, 16:58
Ar fi bun un sondaj cu vot si mai multe optiuni: Mircea Lucescu, Victor Piturca, Ladislau Boloni, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic si o alta optiune care sa poata fi inregistrata.

Bergero
18th November 2004, 17:05
Mi-e personal mi-a placut Boloni;A inceput o promitatoare reconstructie si Nationala juca ceva; existau idei tactice si sperante de mai bine; Nu cred totusi ca se va intoarce sa continue ceea ce a inceput nu demult (si a stricat Iordanescu!). Un alt nume potrivit ar fi Lucescu care cindva va fi antrenorul Nationalei pt. ca are de luat o revansa dar nu cred ca acest lucru se va intimpla in ,,era'' Mircea Sandu; In pole position ar fi in acest caz Victor Piturca; Unul din cei trei de mai sus mi se pare cel mai potrivit de a prelua echipa reprezentativa (daca ideea unui antrenor strain nu ar fi doar o vorba in vint!);Dar oricine ar fi antrenorul Nationalei (poate chiar Stoichita, Dan Petrescu, Rednic ori Olaroiu) sigur va aduce un suflu nou si sansele de calificare vor fi mai mari decit cu Iordanescu. Dar va fi mult de lucru in special la mentalitatea (total neprofesionista!) a fotbalistului roman!!!

corinutza_88
18th November 2004, 17:08
piturca

CS
18th November 2004, 17:48
Sa vina Ottmar Hitzfeld!!!

alex36
18th November 2004, 18:21
Sa aduca un antrenor strain!

dragos_popa17
18th November 2004, 19:06
Piturca. El a reusit sa faca bin schimbul de generatii cand a fost selectioner si daca mai ramanea inca vreo doi ani acum eram intre primele 15 echipe din lume. Are un ochi extraordinar pentru talente. A lansat multi jucatori si a transformat pe unii din gloabe in cai de rasa(ex: Cl. Raducanu). Si-a aratat clasa si la Steaua, unde a reorganizat clubul si l-a facut ce este azi. Ar fi dupa mine antrenorul perfect in acest moment, mai bun ca Mircea Lucescu care dupa parerea mea este prea mare pentru nationala de acum a Romaniei.

Tamy
18th November 2004, 19:50
Cum MIRCEA LUCESCU nu va fi niciodata contactat de FRF (mai bine zis de M. Sandu :rosu: ) cel mai potrivit este cel care ne-a calificat la ultimul turneu final si care apoi a fost demis pe nedrept :mad: Victor Piturca :)

Politia
18th November 2004, 20:44
Poate e timpul sa aducem un antrenor strain.

vladi
18th November 2004, 20:48
in nici un caz Piturca....dupa ce ca avem o echipa de fitzosi ne mai trebuie si un antrenor ingimfat si arogant ?....ne mai conduce un arogant, am vazut cum este. Piturca e antrenor bun, dar ca om e varza. Plus ca parca vad la cit de razbunator este parca vad ca nu mai ia nici un jucator al lui Becali la nationala. Nu va grabiti sa spuneti ca este ultimul care a calificat nationala la un turneu final. Intre timp a mai calificat Steaua pentru titlul de perdant etern in lupta pentru titlu. Sa mai adaug ceva despre mania lui Sase-sase de a da afara jucatorii valorosi doar ca nu ii cinta lui in struna ? De asemenea scandaluri avem acuma nevoie la nationala ?

KLMN
18th November 2004, 21:19
Cred ca inainte de alege viitorul selectioner, ar trebui sa tinem cont si de parerea lui Becali. Cum care Becali ? Giovanni... A avut mereu un cuvant de spus in ultimii 14 ani. Nu stiu daca el e de acord cu venirea lui Piturca.

vladi
18th November 2004, 21:23
sa tinem cont de ratiune, nu de Becali :-)

dragos_popa17
18th November 2004, 22:02
Poate e timpul sa aducem un antrenor strain.
Avem nevoie de un antrenor roman, care sa stie care-i treaba pe la noi prin tara, pentru ca ne vom baza din ce in ce mai mult pe jucatorii din campionatul intern in conditiile in care prin strainatate nu mai prea avem reprezentanti. Un antrenor strain ar distruge definitiv nationala. Unii il dau exemplu pe antrenorul Greciei, dar el a gasit acolo un fotbal bine organizat cu jucatori experimentati si capabili sa face tot ce le-a cerut el. In Romania, situatia este cu totul pe dos, iar cine nu e obisnuit cu dezordinea de la noi nu poate rezista aici. De aceea il prefer pe Piturca si nu pe Lucescu sau Boloni. Toti trei sunt antrenori buni, dar Piturca stie care-i treaba pe la noi, in timp ce Lucescu si Boloni sau obisnuit cu conditiile oferite in strainatate. In plus, Piturca a aratat ca stie sa contruiasca o echipa atat in mandatul sau precedent la nationala cat si in perioada petrecuta la Steaua, care ii datoreaza evolutiile din acest sezon. Zenga nu a facut lucruri mari la Steaua, el doar preluand echipa foarte bine pregatita. Sunt convins ca daca Piturca ar fi antrenor acum Steaua ar sta mult mai bine si in campionat si in cupa UEFA.

NetBeui
18th November 2004, 22:07
Singurii care ar fi in stare sa regenereze echipa - in umila mea opinie - ar fi Lucescu (cel mai indicat) sau Boloni. In cazul celui de-al doilea - sanse sunt putine, mocirla din spatele scenei FRF este prea mare ca Loti sa razbata....
De aceea Lucescu - cu sprijinul fanilor - cred ca este cel mai nimerit. Poate astfel s-ar incepe si schimbarea de la varf a FRF unde Gica Popescu ar lansa o provocare Nasului Mircea Sandu....Sa nu uitam ca Iordanescu este doar supapa care a cedat prima.....FRF este f. putred la toate incheieturile....Este nevoie de o echipa de manageri f puternica, de un technician f serios si de jucatori dornici si mandri de 0 convocare la Nationala. Noi, suporterii trebuie sa sprijinim aceasta idee de innoire a fotbalului nostru.....

fanfotbal
18th November 2004, 22:21
Numai Lucescu!!!!

dragos_popa17
18th November 2004, 22:33
Poate astfel s-ar incepe si schimbarea de la varf a FRF unde Gica Popescu ar lansa o provocare Nasului Mircea Sandu...

Gh. Popescu in frunte la FRF? De ce nu spui Giovanni Becali. Acum vreo doi ani eram de acord dar de cand s-a asociat cu Becali nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Sincer, in momentul de fata nu vad un candidat puternic la postul de presedinte FRF. Asta e adevarul, ii avem doar pe Sandu si pe Mitica. Orice alt candidat puternic este asociat cu Becali. Pe astia ii avem si cu ei defilam ... din pacate.

Kidu
18th November 2004, 22:38
Eu as opta pt Mircea Lucescu. Nici Piti nu e o alternativa rea.

diablo20
18th November 2004, 22:57
Piti e bunicel si cred ca are cele mai mari sanse,dar se va vedea daca fratii becali au ceva de spus. parca vad ca pana la urma il aduc pe emeric ienei :degete: :rosu: :headbang:
Cel mai bun ar fi LUCESCU /hello /hello

boksic_is
18th November 2004, 23:36
Victor Piturca, cu Dan Petrescu antrenor secund. Cu ei cred ca ne-am califica de pe primul loc din grupa. Antrenor cu portarii...Rica Raducanu!!!! Astept insa sa confirme odata jucatori ca Zicu, Mitea, Aldea, Niculae, Cristea 1 si 2, etc. Sunt sigur ca antrenorii pe care i-am mentionat au materie prima de cea mai buna calitate pentru a forma o ECHIPA.

fia
18th November 2004, 23:53
Piturca ar fi foarte bun, sa vedem cum trece peste conflicul cu clanul Becali, asta e un impediment mare in a aajunge la nationala.

Deluxe
19th November 2004, 01:35
I think Lucescu is impossible; so Piturca could be a good option right now.

paranghele
19th November 2004, 03:56
Mircea Lucescu, clar. Dar din pacate el e prins cu un contract beton in ucraina. Poate Hagi cu Dan Petrescu secund.

petru
19th November 2004, 04:56
lucescu ar fi cel mai bun. totusi piturca, boloni si poate, andone ar fi variante acceptabile

Denis
19th November 2004, 07:55
Mircea Lucescu, shi daca el nu merge, poate cartzu

sossa_ro
19th November 2004, 08:39
Razvan Lucescu! Asa o sa se implice si tatal poate putin

Cristi
19th November 2004, 10:01
Boloni, categoric.
Lucescu = batran/prudent/orgolios/ghinionist
Piturca = orgolios/amestecat cu mafia din fotbal (Becali etc.)
Rednic = neexperimentat/ghinionist/demis prea des
Hagi = orgolios/ghinionist/neexperimentat
Boloni = orgolios

Deci Boloni, dar trebuie intai curatata federatia. Nu o sa se bage altfel, si pe buna dreptate! Sandu nu are coloana vertebrala si il uraste sincer pe Boloni pentru ca si-a dat demisia cat era pe val.

Daca nu Boloni, atunci Piturca.

Ceilalti nu prea intra in calcul din punctul meu de vedere.

viorel 31
19th November 2004, 10:09
Sa vina Piturca!
Cred ca este singurul care mai poate face ceva cu nationala la ora asta. Sa nu uitam ca este ultimul antrenor care a calificat nationala la un turneu final, si este singurul care poate sa se lupte cu neavenitii din fotbalul romanesc.

giovanni BV
19th November 2004, 10:12
Da . Lucescu ar fi o solutie buna , dar si in locul lui Mircea Sandu cred ca Gica Popescu ar fi o solutie si mai buna !!! La cirma Nationalei Romaniei avem nevoie de un antrenor care respecta aceasta onoare de a conduce echipa Romaniei , si trebuie sa se apropie cit mai mult de jucatorii de fotbal si ma refer la toti jucatorii !!! Numai asa se vor vedea rezultate mai bune si jucatorii vor da tot din ei cind exista o ambiantza calduroasa in cadrul echipei !!! Si , aici si jucatorii trebuie sa participe si sa dea dovada de colegialism , indiferent cine sint ei , sau la ce echipa de club joaca !!! Cind vin la echipa Nationala trebuie sa se bucure ca sint acolo si sa se respecte reciproc !!! Un antrenor , care reuseste sa implementeze aceste lucruri in cadrul echipei , nu are decit numai de cistigat si eu cred ca va cistiga si stima publicului si a Fanilor Romaniei !!!

Mihai
19th November 2004, 12:13
Cel mai bun inlocuitor acum este Victor Piturca, desi Lucescu este mai bun ca el, nu cred ca ar renunta la salariul lui de la ucrainieni pt ca este destul de mare!!! Singurul lucru rau la Piturca este conflictul lui cu fratii Becalii si mai nou si cu Gigi! Deci dak el va fii selectioner sunt sigur ca cei 3 ii vor pune bete in roate.

uti2102
19th November 2004, 12:31
Piturca = orgolios/amestecat cu mafia din fotbal (Becali etc.)

Nu cunoshti "istorie". Pitzi nu mai e "amestecat" cu Becali din '99, cand a fost dat afara de la natzionala pentru ca a incercat sa se opuna bandei de mafiotzi, condusa in cantonamente de GP la acea vreme...

dragos_popa17
19th November 2004, 12:32
Lucescu a spus clar ca nu vine si ca asteapta propunerea sa spuna nu. Sa fim seriosi, nu pleaca nimeni de la echipa de club unde castiga bine sa vina la nationala noastra.
P.S. Mai terminati cu Gh. Popescu la FRF. Voi uitati cu cine e asociat?

the_big
19th November 2004, 13:17
Cred ca cel mai indicat ar fi Boloni dar , ce zice Nasu !?

eu asa as vedea conducerea fotbaluli romanesc !

FRF = Lupescu
LPF = Puscas

Nationala = Boloni
Tineret = D. Petrescu

dragos_popa17
19th November 2004, 13:22
Cred ca cel mai indicat ar fi Boloni dar , ce zice Nasu !?

eu asa as vedea conducerea fotbaluli romanesc !

FRF = Lupescu
LPF = Puscas

Nationala = Boloni
Tineret = D. Petrescu

Asa mai merge. Ca deja m-am saturat de "Gh. Popescu presedinte FRF". Totusi, eu cred ca Piturca ar fi mai potrivit la noi. Boloni e prea domn pentru Romania.

sotostone
19th November 2004, 13:38
eu cred ca Lucescu ar fi cel mai bun inlocuitor pt. Iordanescu...
da' nu cred ca o sa vina...
Dintre Pitzi si Boloni.... l-ash alege pe ...... Lacatush... fiindca lui Boloni ii trebuie mai mult timp...si e prea tarziu acum... iar Pitzi...pana la urma cred ca el o sa fie pus!

the_big
19th November 2004, 14:06
Asa mai merge. Ca deja m-am saturat de "Gh. Popescu presedinte FRF". Totusi, eu cred ca Piturca ar fi mai potrivit la noi. Boloni e prea domn pentru Romania.

pai olteanu s-a bagat sluga la giovani si -mi provoaca sila !

gigel_bucur
19th November 2004, 14:34
vad ca s-au vehiculat ceva nume pe aici:
- Lucescu cred ca ar fi cel mai indicat dar mai are trei ani de contract si nici nu cred ca vrea.
- Boloni n-o mai fura a doua oara, omul are coloana vertebrala.
- Stoichitza poate antrena prin D linistit, are valoare.
- Hagi face treaba buna la Galata, poate sa stea linistit acolo:)
- Gica Popescu nu e antrenor din cate stiu eu.

Se pare ca ne-a ramas Piturca, antrenorul demis in urma unei calificari :)
Ar mai fi varianta unui antrenor strain, dar ce om cu capul pe umeri ar veni in Romania??? Poate un mercenar, in nici-un caz un antrenor mare.

robertms
19th November 2004, 14:54
Ironia soartei e ca Romania are un antrenor care construieste echipe in toata lumea, oriunde se duce , iar nationala noastra sufera din cauza unei perioade de reconstructie care dureaza de 4 ani si parca merge mai mult inapoi . Scuza ca el n-ar veni decit pe bani multi e plauzibila pentru cei care nu il vor . Dar noi toti stim ca MIRCEA LUCESCU nu deveni niciodata partener cu mafiotii care conduc fotbalul romanesc in acest moment . Trebuie schimbate radical multe lucruri , dar inceputul trebuie sa se faca de la virf . Toti sint vinovati , nu numai Iordanescu . Nashu , Mitica , Giovani ar trebui sa se dea la fund daca ar avea un pic de constiinta .Dar cum aceasta nu face casa buna cu manevrele pe care le fac sa-si umple cit mai cu virf buzunarele, cu siguranta lucrurile vor merge in continuare in aceeasi directie , adica in sus pentru ei si in jos pentru noi . A venit mitica sa spuna ca astia nu sint jucatori . Pai pina acum zicea ca jucatorii din campionatul lui sint mai buni de 10 ori decit aia de afara . Domnilor , mai lasati-ne si pe noi sa vedem sportul asta si din alta perpectiva . Daca voi nu v-ati saturat , noua ni sa acrit de voi . :rosu: :rosu: :rosu:

tanita
19th November 2004, 17:04
piturca sau LACATUS.
GT :evil:

sotostone
19th November 2004, 17:06
de la ce vine GT?
presupun ca multzi shtiu ... da' io nu !

tanita
19th November 2004, 17:08
de la ce vine GT?
presupun ca multzi shtiu ... da' io nu !
GRUP TANITA

sotostone
19th November 2004, 17:13
aha.. 10x...
nu mi-e prea clar... da' nici nu conteaza !
10x again pt. explicatzie:D

tanita
19th November 2004, 17:15
aha.. 10x...
nu mi-e prea clar... da' nici nu conteaza !
10x again pt. explicatzie:D
GT = factiune din NUCLEO Dr. Taberei STEAUA

sotostone
19th November 2004, 17:18
a... acu' m-am lamrit bine...
:(

Mariusmadmax
19th November 2004, 17:28
Unica solutie !
- a calificat tineretul Romaniei in premiera in 1998 la Europene care datorita acestei performante s-a organizat in Romania .
- calificare (ULTIMA) la turneul final din 2000 fara infrangere , a Nationalei Romaniei
- in ianuarie 2000 este indepartat de la Nationala pentru ca n-a vrut sa faca jocurile mafiotilor : Becali Ioan , Gica Popescu etc ( cu doar 6 luni inainte de turneul final , dupa ce calificase Nationala in fata Portugaliei !!! )
- pleaca la Steaua unde preia echipa de la Ienei de pe locul 14 , si termina pe 3 , de fapt Ienei preia Nationala !!! Ce murdarii se pregateau inca de pe atunci !!!
- anul urmator castiga campionatul 2000-2001 cu Steaua
- 2002 castiga Supercupa Romaniei 2-1 cu Dinamo
- 2004 este indepartat de la Steaua pentru ca n-a acceptat toanele lui Gigi Becali ( cazul Paduret , tactica , cine trebuie sa joace etc )
- este formator de jucatori (Steaua ) :
Radoi , Raducanu , Paraschiv etc
(Nationala )
a promovat multi jucatori de la Nationala de tineret la prima reprezentativa :
Fl Petre , Ganea , M Niculae , Chivu etc
- este printre singurii oameni din fotbalul Romanesc care s-a luptat pe fata cu mafia lui Becali Ioan !

Antrenor modern cu coloana vertebrala !
/hello

miril
19th November 2004, 18:02
...si prieten cu Mitica.

sotostone
19th November 2004, 18:11
nu pot decat sa fiu de acord cu tine...!
nu cu tine.. mah ...
cu precedentu:D

ricky
19th November 2004, 18:11
De pe EVENIMENTUL ZILEI...

A plecat Iordanescu ?!
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ?!
Nu stiu daca e adevarat sau nu ?!

Cert este ca, de ani de zile, ca tot pasionatul de sport (romanesc) imi dau cu parerea despre fotbalul romanesc.
N-am sa trec in revista cine a fost pina acum vinovat sau nu de rezultatele NATIONALEI nostre !
Vinovatii sint cunoscuti : noroiul, "plaja" (cu DANEMARCA), arbitrii, ...tricourile !
Si-acum...IORDANESCU !
Ani de zile, cei care se pricep un pic la fotbal (adica...tot romanul !), au spus ca Iordanescu nu e de NATIONALA !
Acum a dovedit-o : doar...politica il mai poate salva (desi, pentru un anagramat, ma indoiesc ca e loc in SENAT ! Evident, si acolo ducem lipsa de...cadre calificate !) !

Ce nu inteleg eu...
TVR, spre rusinea ei, monteaza niste imagini de...amatori in care vrea sa ne arate ca...n-a fost creier !
Ca mai mari FRF nu prea "joaca" cu capul...au dovedit-o de mult !
Dar, hai sa nu ne imbatam cu apa...plata ! Reporterii "sportivi" de la posturile NATIONALE s-au gasit ACUM sa faca un MISHTO ieftin de...toti : jucatori, antrenori si (mai putin de...(?!?)) Sandu !

Am mai spus-o : PRESA a fost cea care (vezi GAZETA !) a instigat multimea contra arbitrajelor, noroiului si...nisipului !
PRESA a fost cea care (vezi LUMINITA - EVZ ) IERI a adus nisip si ciment pentru a-i face statuie lui MUTU iar AZI vor sa-l ingroape in...RAHAT !

Mircea Sandu, unul dintre vinovatii principali ai dezastrului fotbalului romanesc, este destul de inteligent (pentru cei care nu vor sa inteleaga !) si il lasa pe Iordanescu sa cada ca un cartof fierbinte !
Acelasi Sandu care l-a concediat pe PITURCA !
Sandu a dat fiecarui...cartier echipa de B !
Si-atunci...ce ne mai miram de valoarea fotbalistilor nostri ?!
Este ca in toate domeniile : sintem cei mai viteji, cei mai buni, cei mai intelepti dar...va rog !... nu ne comparati cu altii !

Imi aduc aminte ca NATIONALA a jucat un amical contra UCRAINEI. Abia disparuse marele LOBANOVSKI ! Echipa era in refacere iar SHEVCHENKO inca nu incepuse campionatul in Italia ! Si, VAI ! ce s-a mai distrat presa romana pe seama ucrainienilor !
Si-acum ?
ACUM, priviti rezultatele si grupele pentru MONDIALE !
Aproape toate tarile au progresat ! Ma refer la cele mici !
Iar noi ?!

Ne-am batut joc de munca !

Am invins GERMANIA, o echipa care a venit sa...alimenteze MORAL cu o echipa de accidentati si jucatori care nu jucasera de luni de zile !
Au platit pentru aroganta lor !
Dar, s-au dus acasa si acum incearca sa redreseza corabia !
Iar noi ?
Noi ne amagim cu..."mai avem sanse de calificare !"

Dupa meciul cu CEHIA, Iordanescu a facut o declaratie care m-a socat : "ii voi cere lui Mircea Sandu sa reevalueze valoarea jucatorilor din Divizia A !"
Ce...valoare au "vedetele", s-a vazut la...RADIO EREVAN !
OTTO "REHAKLES" al grecilor, a preluat o echipa (distrusa si de "marele" nostru (viitor ?!) senator !) si a adunat v'o 40 de jucatori din care a ales...CAMPIOANA EUROPEI !
Nea PUIU ne spune, la jumatatea competitiei ...vai !...penibil !
Omul acesta a fost ca un muncitor care a preluat un loc de munca si a inceput lucrul...fara sa stie ce are de facut !

Nea Puiu n-a inteles ca OAMENII TREBUIE SA SE AJUTE SINGURI !
DUMNEZEU II AJUTA PE CEI PUTERNICI ! PE CEI CARE FAC CEVA PENTRU A O DUCE MAI BINE SI NU ASTEAPTA POMANA !

E inutil sa mai cheltuim "cerneala " ! Sa speram ca, astazi, vom afla vestea buna ca nea Puiu a plecat !
Ce importanta mai are faptul ca n-avem pe cine pune in loc ?
Ce importanta mai are faptul ca, prin "bagheta" sa, Mircea Sandu a facut ca eventualii (posibili) antrenori sa aiba oroare de NATIONALA !
Chiar daca este o onoare sa conduci echipa tarii tale de pe banca EU NU CRED CA PITURCA, HAGI, BÖLÖNI, LUCESCU nu sint destul de destepti ca sa inteleaga momentul !
NATIONALA va fi preluata de UNUL care are nevoie de bani si ii este EGAL ca in primavara ar putea sa fie demis datorita ratarii calificarii !

Un subnutrit de la un ziar oltean, spunea cindva ca " SINT IDIOTI CEI CARE NU-L DORESC PE IORDANESCU !"
Sper ca nenorocitul sa-l aiba...SENATOR ! :)

P.S. Cit le mai trebuie UNORA sa inteleaga ca "MATERIA PRIMA" (JUCATORII) sint slab pregatiti ?!

WE PLACUT !

Cindva...scriam INTII AICI...
Acum insa... :cya:

TUTUROR CELOR CARE M-AU APROBAT SAU DETESTAT : SARBATORI FERICITE SI UN AN MAI BUN CA PRECEDENTUL ! :ok:
LA MULTI ANI !

Mariusmadmax
19th November 2004, 18:14
da , cred ca inca sunt prieteni !

Fotbalul intern este pe drumul cel bun ... mai este mult pina departe , dar se misca ... la FRF este o mocirla .
Aduceti-va aminte de Batalia FRF-LPF cand comisiile LPF erau dizolvate de FRF si a fost constituit Comitetul executiv FRF largit prin cooptarea a inca doi membrii :
Cornel Dinu si ... ... ... Becali Ioan - mafiotul !

Prima decizie luata de acest comitet :
Suspendarea lui Dica , Munteanu , Dumitru , Radoi !
... si asta in conditiile in care Chiva juca la Roma !!! Desi trebuia si el sa fie prezent dar a fost trecut la accidentati !!!!!!!!!!!!!!!
Dar poate nu stiai ca cei patru n-au nici o legatura cu samsarii Ioan Becali si Jica Popescu !!!
... in schimba Chiva , Muta , Panca , Soava , Barcaoana , Marica , Iapa , Scroafa etc sunt vacile de muls ale samsarilor !!!

Paul
19th November 2004, 19:31
Pitzi ... Pitzi :)

tanita
19th November 2004, 19:36
da , cred ca inca sunt prieteni !

Fotbalul intern este pe drumul cel bun ... mai este mult pina departe , dar se misca ... la FRF este o mocirla .
Aduceti-va aminte de Batalia FRF-LPF cand comisiile LPF erau dizolvate de FRF si a fost constituit Comitetul executiv FRF largit prin cooptarea a inca doi membrii :
Cornel Dinu si ... ... ... Becali Ioan - mafiotul !

Prima decizie luata de acest comitet :
Suspendarea lui Dica , Munteanu , Dumitru , Radoi !
... si asta in conditiile in care Chiva juca la Roma !!! Desi trebuia si el sa fie prezent dar a fost trecut la accidentati !!!!!!!!!!!!!!!
Dar poate nu stiai ca cei patru n-au nici o legatura cu samsarii Ioan Becali si Jica Popescu !!!
... in schimba Chiva , Muta , Panca , Soava , Barcaoana , Marica , Iapa , Scroafa etc sunt vacile de muls ale samsarilor !!!
corect.
GT :evil:

Irish
19th November 2004, 21:10
Nu poate fi decat Piturca. El ii cunoaste bine pe jucatorii tinerii. El a mai obtinut 2 calificari pana acum si nu i s-a oferit sansa sa conduca echipa la turneul final pentru ca e tare in gura. Jos cu SANDU.
Hai PITI treci la treaba.
Toata Irlanda e cu tine.

Irish
19th November 2004, 21:11
Piti!

romanomar
19th November 2004, 21:38
e foarte bie ce a facut iordanescu . acuma se intoarce tiberiu ghioane si contra si adrian ilie . meciul urmator este cu olanda la noi acasa pana atunci sper problemele sa mai dispare inca e foarte lung drumu pana la mondiale mai avem 7 meciuri 3 din ele sunt cu cehia si olanda
ce sa facem speranta moare ultima .

Adrian 23
19th November 2004, 21:42
cel mai indicat ar fi victor piturca.a reusit schimbarea generatiilor cu succes la echipa nationala si are coloana vertebrala.in plus a fost dat afara pe nedrept.

Vulturul
19th November 2004, 22:39
Cu siguranta va fi Piturca!!

Tudose
19th November 2004, 22:46
Cel mai probabil va fi Piturca. Eu l-as dori pe Lucescu, dar e practic imposibil.

alexanderkunaev
20th November 2004, 00:11
Micea Lucescu,Otto Rechagel,Sorin Cartu,Gheorghe Hagi......Sunt optiuni dar din pacate NASU' "nu are bani " pentru nationala asa ca il va alege dintre : Piturca,Rednic,Boloni pentru a nu-si lua de la gura bani
NASULE SA NE TRAIESTI CU ASA STRATEGIE PENTRU ECHIPA NATIONALA NU STIU DACA IN 100 DE ANI NE MAI CALIFICAM,O SA AJUNGEM CA Liechenstein Ciuca batailor [/QUOTE][B][I]

don_denver
21st November 2004, 16:03
piturca...ramane favoritul frf se pare..asta cu toate ca l-au dat afara..,cand chiar echipa romaniei nu avusese nici o infrangere,..pentru hagi...so..bafta piti..

Zapada
21st November 2004, 16:56
Acum dupa ce Iordanescu a fost obligat de politicieni sa renunte a fi selectioner la nationala s-au desemnat 4 candidati!
1. Lucescu
2. Piturca
3. Böloni
4. Hagi

Lucescu nu vine deoarece are salar mai mare in Ukraina si nu vrea sa aiba dea face cu M Sandu si fratii Becali care-l santajaza pe M Sandu. M Sandu la pus pe lista doar de ochi lumii!

Hagi nu ar trebui sa fie luat in calcul dar la propunerea fratilor Becali a fost introdus si el pe lista si acestia vor lupta ca Hagi sa preia nationala.
Böloni a fost propus si el tot de frati Becali ca sa nu cumva sa ajunga Piturca antrenor la nationala.

Piturca ar fi cel mai recomandat deoarece este mai ieftin si probabil si unul dintre cei mai destepti.
Eu nu cred ca Lucescu este cel mai bun antrenor dintre acestia 4 dar cu siguranta Hagi este cel mai slab si mai mofturos dintre ei.

Eu consider ca pentru Nationala ar trebui sa candideze doar Piturca si Cirtu deoarece ceilalti 3 ori sint mofturosi si slabi (Hagi), ori prea scumpi (Lucescu), ori nu pot veni imediat (Böloni)

Consider ca Böloni este cel mai bine pregatit profesional iar Piturca cel mai exigent.

Uitatil pe Lucescu

Ar fi cazul sa va intrebati de ce intirzie M Sandu cu desemnarea selectionerului pina dupa alegeri?
Nu cumva jmenarul Sandu asteapta sa vada de unde bate vintu la alegeri si pentru el nu conteaza cine ajunge selectioner, ci doar incearca sa-si mentina postul?

Mihai
21st November 2004, 18:15
Nici nu se mai pune problema atator discutii e clar ca Piturca e singurul canditat viabil in acest moment!!!

ninimihca
21st November 2004, 18:58
Piturca

diablo20
21st November 2004, 22:27
personal nu prea l-am simpatizat pe piturca dar cred ca el ar fi cel mai indicat si cine stie poate ne duce in germania in 2006, insa trebuie munca, munca si iar munca.

Nicholas
22nd November 2004, 00:36
Piturca sau Lucescu

suporterita
22nd November 2004, 12:19
singurul antrenor capabil sa-i scoata din betii pe jucatori este Piti,Lucescu nu vine, nu poate sa rezilieze contractul cu Ahmetov apoi acolo are salariul de 10 ori mai mare iar afacerile lui sunt in deriva.

Vietnam
22nd November 2004, 13:14
Personal ii vreau pe Boloni sau Lucescu!Dar cred ca va fi preferat Piturca!

bill
22nd November 2004, 13:42
As prefera Lucescu dar probabil ca nu se poate.

Robi
22nd November 2004, 14:49
Piturca, Lucescu sau Hitzfeld

Adrian
23rd November 2004, 17:54
Desi este mai valoros, Lucescu nu a gestionat niciodata bine "vedetele" din echipe (experienta Inter). Iar echipa nationala e acuma plina de ifose. Cel mai potrivit este Piturca, cu mana libera (asa cum a avut si la Steaua), sa le scoata aburii (inclusiv aia de alcool) din cap.
Boloni e prea "domn" pentru romanasii nostrii. Ne trebuie unul "verde", sa dea cu ei de pamant.

dragos_popa17
23rd November 2004, 19:57
Au fost 4 nume pe lista. Pana acum Hagi si Lucescu au cazut. Nici pe Boloni nu-l prea vad sa vina. Tocmai a semnat un contract nou cu Rennes, deci si situatia lui e destul de clara. A mai ramas Piturca, cel mai potrivit dupa mine. In acest moment ne bazam tot mai mult pe jucatori din campionatul intern, iar el stie cel mai bine situatia din tara. In plus, sub comanda lui nu o sa mai fie scandaluri la nationala. Oricum, daca vine sper sa nu-l mai dea jos Mutu si Chivu cum au facut Hagi si Popescu, doar pentru ca nu mai sunt considerati vedete.

ronaldinho
26th November 2004, 00:01
Eu as face un mic duet. L-as baga pe Panduru ca si tehnician, ajutat de halagian ( daca ar vrea ). Cu astia doi sa vedeti ce jucatori montati am avea. Nu cred ca ar cuvanta Mutu ceva in fata lui Halagian. Atunci se va vedea adevartaul Mutu " vin la nationala orice ar fi". Dar cum la Federate e un joc al prieteniilor si dusmaniilor, cel mai probabil va fi ales Piturca.

gianni
26th November 2004, 19:39
Lucescu , Piturca, Boloni, Panduru sau Sunda !

Zapada
27th November 2004, 13:39
Lucescu si Böloni nu pot veni si deci ar trebui ales intre cei mai buni 4 antrenori din campionatul romanesc in ordine;

Piturca, Cirtu, Sunda si Panduru

Cristi
29th November 2004, 18:00
Nu cunoshti "istorie". Pitzi nu mai e "amestecat" cu Becali din '99, cand a fost dat afara de la natzionala pentru ca a incercat sa se opuna bandei de mafiotzi, condusa in cantonamente de GP la acea vreme...

Da, dar acum se pare ca se vor impaca pentru binele amandorura. Iar el a fost dat afara de la Nationala doar pentru ca Hagi si Popescu care au apucat cred sa fie pe acelasi teren cu Piturca nu l-au respectat niciodata cu adevarat. E adevarat ca a fost un selectioner mai "curat" ca Puiu (nu ca asta ar fi greu). In plus, daca Piti are coloana vertebrala, caracter si educatie nu are deloc, sorry. Ne trebuie un "domn", nu un "roman verde"... tocmai acest "rromanism" (citez Caragiale) ne duce de rapa. Nu avem nevoie de un alt "tatuc" sau de unu' care sa se traga de sireturi cu baietii. Cum poate impune unor jucatori antrenati de Ranieri, Capello, Lucescu un fost barbugiu? Fara a-i contesta talentul de antrenor. Ca sa nu mai vorbim ca "a fost" asta se poate schimba in "va fi"... istoria asta se repeta, fir-ar ea sa fie.

In plus, ce scoala de antrenori are Piti? Iar scoala vietii? Nu, ne trebuie un profesionist autentic. Iar Boloni combina scoala serioasa cu faptul ca practic e un antrenor "strain", cu fapul ca nu intra in nici o "combinatie", ca are experienta (placuta) la nationala, rezultate internationale meritorii si ca este, totusi, roman... chiar daca de etnie maghiara (ce, Piti nu e cam romanes, sa zic asa?).

Nu sunt contra lui Piti, dar il prefer pe Boloni.

adi_cta
29th November 2004, 21:18
Nu mai este o enigma numele selectionerului nationalei, acesta este 100% Piturca. Granzii fotbalului romanesc au decis sper intr-o refacere a echipei nationale si de ce nu o calificare. Personal nu sunt pe deplin convins ca Piti ar putea duce nationala acolo unde-i este locul dar cred ca ar trebui sa-i dam credit. Nu ne mai ramane decat sa avem rabdare.

muthantu
30th November 2004, 10:56
Pai Piturca va fi. Si eu am incredere ca se va redresa situatia. Bineinteles avem nevoie si de revenirea jucatorilor importanti in echipa.

Zapada
30th November 2004, 11:39
stie cineva daca mai e si alt antrenor in afara de Piturca care este in calcul pentru echipa nationala?

am inteles ca Lucescu si Hagi au raspuns cu nu, dar cum e cu Böloni?

lupiduph
30th November 2004, 11:44
Boloni nu cre ca se baga ... i s-a facut felu asa ca s-a invatzat si sta linistit acolo la el.
Pitzi va fi antrenor si cre ca e cea mai buna alegere. Sa-i uram succes in noul mandat!!! :) ;)

Keep It Real !!!

Nicholas
30th November 2004, 22:58
In proportie de 99% va fi Piturca si eu ii ofer credit.Steaua de azi e format de el, de la atmosfera de la echipa, pana la forma si mentalitatea care o au (exceptand relatia cu presa).Cand a fost la nationala a facut treaba buna.Sper sa ne faca o figura frumoasa si sa ne ofere o calificare 2006 sau 2008, numai sa-mi creasca par alb asteptand:)

Thanya
8th December 2004, 15:28
De la inceput s-a shtiut ca Piturca va veni...nu shtiu de ce s-a facut atata zarva.

OwenSkeet
8th December 2004, 20:02
Azi a fost prezenata pitirca ca noul selectioner al Roamniei.deci nu se mai cauta INLOCUITOR :D

Thanya
8th December 2004, 21:09
Victor Piturca a fost numit miercuri de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in functia de selectioner selectioner al echipei reprezentative.
Piturca este la a doua experienta in functia de antrenor al nationalei Romaniei. in perioada august 1998 - septembrie 1999, el s-a aflat pe banca tehnica a echipei nationale de seniori la 16 meciuri, calificand nationala la turneul final EURO 2000, ultimul la care a participat Romania. in cele 16 partide in care a condus echipa, Piturca a obtinut 9 victorii, 6 egaluri si a pierdut un singur meci, avand un golaveraj de 31-9. Piturca nu a pierdut nici un meci oficial cu Romania, reusind 7 victorii si 3 egaluri din cele 10 partide sustinute in preliminariile EURO 2000, cu un golaveraj de 25-4. in jocurile amicale, Romania, in timpul mandatului lui Piturca, a castigat 2 meciuri, a terminat 3 la egalitate si a pierdut doar unul (0-2 cu Israelul, la Bucuresti). Pe teren propriu, Piturca a disputat 8 meciuri cu echipa nationala, castigand 5, avand 2 remize si o infrangere, cu un golaveraj 17-4. Bilantul in deplasare este de 7 meciuri, 4 victorii, 3 egaluri, golaveraj 13-4, in timp ce pe teren neutru a terminat la egalitate, 1-1, amicalul cu Germania (in Malta).
Shi totushi ma dispera :)) .

N0_NaM3
12th December 2004, 01:55
Pai din cei disponibili Piti era cel mai bun...Bine ca daca ar fi vrut Lucescu sa vina era ceva senzational..:D

Thanya
12th December 2004, 18:51
Astea-s vise N0_Nam3...

Mariusmadmax
17th December 2004, 18:51
/hello

giovanni BV
6th January 2005, 09:06
Mircea Lucescu sau Boloni , ar fi doua puteri majore si au dovedit ca vor sa faca bine oriunde au antrenat !!! Trebuie lasa-ti impace sa-si faca treaba daca sint pusi acolo , si fara presiuni si magarii din partea celor care-si urmaresc numai interesele personale !!! Este vorba de echipa care ne reprezinta tzara si nu buzunarele nimanuia !!! Se poate face multe cu ceva restructurari in cadrul conducerii Federatiei , si astfel , cred eu , ca si jucatorii vor fi mai mindrii sa joace la Nationala Romaniei , asa cum au fact-o si urmasii lor !!!

Thanya
7th January 2005, 18:29
Parerea ta....se pare ca mai inaltii functiei au considerat ca Piturca este cel mai bun inlocuitor.............O sa dea Piti al nostru cu batu`n balta de o sa ne faca numa` glod :D

jhon_goodboy
9th January 2005, 23:58
Un antrenor care vine la echipa nationala ar trebui sa-si fi exercitat meseria la cluburile din afara tarii pentru ca are posibilitatea sa vada fotbalul din strainatate si sa poata alcatui echipa conform observatiilor sale.
Piturca a antrenat o echipa din Divizia A inainte de a prelua nationala.
Vom vedea cum vor sta lucrurile pe parcurs.
Sper ca va fi o schimbare in bine. :)