View Full Version : Randy Orton - The Legend Killer
BlackShad
14th November 2004, 23:25
Mah...asta are potetnzial....ce sa mai....e bun!
Reaper
15th November 2004, 13:57
Intr-adrevar e bun. Insa nu sunt de acord ca a fost denumit "The Legend Killer". Ce legenda a "omorat" el? Ric Flair?! O fi el legenda, dar a expirat de mult. Cine isi aminteste perioada in care Rey Misterio Jr. era denumit The Giant Killer(avea in palmares victorii cu Lex Luger, Kevin Nash, Scott Norton, etc). Pai asa da Killer!!!
Heath Scumm
16th November 2004, 19:08
Palmaresul de legende ucise deocamdata de Randy Orton:
1. Shawn Michaels
2. Mick Foley
3. Triple H. - asta e muribund :) ... inca mai traieste
4. Ric Flair ... era mort de la inceputul meciului
Randy Orton are potential ... daca mai pune pe el FOARTE multi muschi si se transforma intr-un al 2-lea Triple H. ori Scott Steiner. Dupa cum il vad acum, nu e cine stie ce insa nu e nici penal. E probabil cel mai stralucit FACE din RAW, la egalitate cu SHELTON BENJAMIN care a inceput sa lupte . Are finisher ... bravo lui(lu' BENJAMIN adica)!!!
BlackShad
16th November 2004, 22:04
Mah...eu il vad de partea luminata a Raw-ului..sper sa nu sufere transformari in rau..
Big Sexy
17th November 2004, 09:59
Mai eu zic ca totusi Orton are sanse sa devina in cativa ani un alt triple H. Cat despre HHH ca ar fi muribund intentionez sa te contrazic. Are enorm de mult potential pe care nu il arata fiindca l-ar nimici pe Orton. Si asa s-ar duce naibii povestea. Este clar in fiecare meci al lui Triple H ca se abtine sa nu evolueze la potential maxim. Nu sunt 100% sigur ca se abtine el sau i se cere sa nu evolueze la capacitate maxima.
Heath Scumm
17th November 2004, 19:30
Mai eu zic ca totusi Orton are sanse sa devina in cativa ani un alt triple H. Cat despre HHH ca ar fi muribund intentionez sa te contrazic. Are enorm de mult potential pe care nu il arata fiindca l-ar nimici pe Orton. Si asa s-ar duce naibii povestea. Este clar in fiecare meci al lui Triple H ca se abtine sa nu evolueze la potential maxim. Nu sunt 100% sigur ca se abtine el sau i se cere sa nu evolueze la capacitate maxima.
Am glumit mai!
Triple H e probabil cel mai bun din RAW ... (la egalitate cu KANE :) )
Mai are mult Randy Orton de mancat ca sa ajunga ca Triple H.Si mie imi placea mai mult de ORTON ca personaj negativ!
BlackShad
17th November 2004, 23:55
No way JOSE!........lasa HHH sa mai slabeasca oleak...ca mai are putzin si lesina pe ring..poate Orton arata bine si ca personaj negativ..dar e mai marfa asa...ar trebui sa'si faca si el un grup din ala...mai tare ca Evoultion(mai greu)....HHH...mai are noroc ca'l ajuta si Batista...recunosc...HHH mai are si straluciri...
KingLion
18th November 2004, 10:59
Orton este bine vazut dar nu imi place de importanta care i se da. Nu pot sa spun ca imi place mai mult acum decat inainte Sigura diferenta care il avantazeaza in okii mei si in ochi celei mai invarste fane dintre noi (prietenii shtiu de cine este vb) Este faptul ca a devenit Face si mai ales ca a plecat din Evolution si acum lupta impotriva lor. Insa in rest nimik....
Big Sexy
18th November 2004, 15:06
Asta cu schimbarea din face in heel si invers nu poate decat sa iti aduca mai multi fani. Unii care te iubesc pentru ce ai fost si altii care te apreciaza pentru ceea ce esti. Insa daca oscilezi des risti sa pierzi totul.
Heath Scumm
18th November 2004, 18:50
Asa e ... insa mie nu imi mai place ca Face ... de felul meu, nu suport eroii. Mai ales astia tineri care sunt in evident dezavantaj fizic fata de oponentul lor HEEL.
Big Sexy
19th November 2004, 08:13
Povestea cu printul naiv care se duce sa slaveze printesa din ghearele raului? Pai nu prea se aplica in cazul lui Orton. El a fost heel si are experienta teoretic in a trata cu aia rai. Si in plus nu mi se pare neajutorat. In cagematch-ul cu Triple H cand a intrat tot Evolution peste el pot zice ca s-a descurcat onorabil. Adica nu a parut dezavantajat si a fost in controlul situatiei mai tot timpul.
JointLover
20th November 2004, 01:29
Rolul lui Orton de cand a devenit face e sa ia bataie cat mai multa de la grupul evolution (nu mai avea HHH de cine sa se ia).Orton e ca un copchil care a plecat de sub aripa protectoare a tatalui sau si acum se confrunta cu greutatile vietii(cam asta vroia sa dea de inteles McMahon)... singura diferenta e ca "greutatile vietii" sunt provocate chiar de "tasu"
Heath Scumm
20th November 2004, 11:08
Sunt impresionat de ideile afisate de JointLover...pareri pertinente la obiect... Bravo! /hello
Surprinde oarecum "metaforic" conflictul Orton-Triple H care din pacate s-a terminat prea curand...din punctul meu de vedere conflictul Triple H vs Randy Orton e mort, in ciuda Survivor Series sau a mai stiu eu ce ... daca acest feud traieste, atunci are un mod foarte ciudat de a se desfasura ... promovarea acestui feud in Raw e mai degraba o batalie generala intre buni si rai, toti au o problema cu toti, nu se stie care cu care!!!
BlackShad
21st November 2004, 23:01
Wah...cum draq.....Randy Orton l'a batut si pe batista si pe ric flair...si nu s'a facut de ras....o sa se intoarca roata..!
Big Sexy
22nd November 2004, 13:28
Aici nu ne referim strict la o singura lupta. Vorbeam in general. Roata e intoarsa. Deocamdata este in avantaj Orton. Banuiesc ca tu aveai impresia ce el este dezavantajat. Ei bine lucrurile nu sunt asa. El are absolut totul de partea sa inclusiv publicul. Insa va veni un moment in care va fi ingenuncheat numai pentru a se ridica din nou sa loveasca evolution-ul mortal.
BlackShad
22nd November 2004, 22:52
Da stiu asta mah..:))...ziceam la faza cu lovitura mortala..:)...o sa vina vremea aia...asta ziceam prin roata intoarsa!
BlackShad
23rd November 2004, 22:37
OH MY GOd...tokmai m'am uitat pe siteul WWE.com...ce'l asteapta pe Triple H si batista...sa o vad si pe asta...sa castige astia 2 contra la catzi erau langa Randy orton...vreo 20 park...dintre cei mai buni....nu stiu cum o sa se descurce HHH...:)
The One
24th November 2004, 17:55
Va fi interesant ;)
KingLion
24th November 2004, 18:53
Cred ca si-o ia rau de tot HHH poate isi pierde si titlul...ca nu imi place sa-l shtiu in "patronajul" sau...sa zic,asha. Sa vedem ce o sa iasa
Rey619
24th November 2004, 21:04
randy orton - legend killer.... tre' sa recunosc... sunt impresionat de evolutiile lui dar vreau sa va pun o problema in discutie sa vad atunci ce veti zice despre el:
daca mai tineti minte vremurile cand era in evolution... toata lumea.... evolution sucks... toti si hhh si batista si flair si orton.. acuma de cand a plecat de acolo e asa pupat in c.. asa ca daca ramanea in evolution ramanea criticat.... jesus nimeni nu stie decat sa ridice in slavi pers. pozitive... si sa critice pe cele negative... dar ganditi-va cat de monoton ar fi wrestlingul fara cei pe care ii displaceti adik fara: hhh, flair, batista, angle, luther, jbl si multi altii...asa ca va sugerez sa incepeti sa-i apreciati si pe acestia pt. efortul lor, abilitatile lor si mai ales pt. cat brainwashing isi fac ca sa isi continuie cariera si sa uite cao lume intreaga ii uraste
BlackShad
24th November 2004, 22:44
Tzi se pare tzie..mie imi place si JBL...dar cand vine vb de dusmanii lu' Randy Orton..nu iese bine :)
KingLion
25th November 2004, 09:41
randy orton - legend killer.... tre' sa recunosc... sunt impresionat de evolutiile lui dar vreau sa va pun o problema in discutie sa vad atunci ce veti zice despre el:
daca mai tineti minte vremurile cand era in evolution... toata lumea.... evolution sucks... toti si hhh si batista si flair si orton.. acuma de cand a plecat de acolo e asa pupat in c.. asa ca daca ramanea in evolution ramanea criticat.... jesus nimeni nu stie decat sa ridice in slavi pers. pozitive... si sa critice pe cele negative... dar ganditi-va cat de monoton ar fi wrestlingul fara cei pe care ii displaceti adik fara: hhh, flair, batista, angle, luther, jbl si multi altii...asa ca va sugerez sa incepeti sa-i apreciati si pe acestia pt. efortul lor, abilitatile lor si mai ales pt. cat brainwashing isi fac ca sa isi continuie cariera si sa uite cao lume intreaga ii uraste
Ce sa faci omule daca asa suntem noi mai sufletisti, :) ,
Oarecum ai si tu dreptate daca nu ar mai exista cei rai in wrestling, in primul rand nu ar mai exista buni iar in al doilea rand cum ai spus si tu ar fi monoton, iar in al treilea rand noi nu am mai avea ce discuta....asa ca... asta e viata.
Sunt putini, sa le spunem, SADICI in lumea. Iar cei care sunt nu prea sunt multi care urmaresc Wrestling. :)
Big Sexy
25th November 2004, 15:24
O subconcluzie :) ar fi ca randy orton este un atlet cu clare sanse de a intra in istorie. Desi unii inclina sa creada altfel totul depinde numai si numai de el si de adaptabilitatea lui. Pana la urma daca esti util publicului esti primit cu drag de cea mia importanta promotie de wrestling din lume: WWE
Rey619
26th November 2004, 13:03
si eu zic ca are capabilitatea de a intra in istorie mai ales pt. ca e tanar, dar nu cred ca depinde numai de el.... au fost multi luptatori cu potential care nu au fost promovati suficient de wwe si s-a dus cariera lor stralucita.... sper sa nu pateasca si randy asa ceva!!!
BlackShad
27th November 2004, 20:12
Yeeehhh....that's more like it...10x 619!
brain_finger
27th November 2004, 21:12
Orton are in spate un "push" serios care va tine cu mult dupa Wrestlemania. Ce incearca WWE acum e o treaba foarte interesanta si anume un group push in care impinge grupuri intregi de wrestleri inainte si lasa rivalitatile sa se consume la nivel de echipe si nu de indivizi. Dupa parerea mea, ce se incearca e un set-up care ii va readuce lui Orton titlul probabil la Rumble si apoi un meci contra lui Triple H la Wrestlemania. Evolution va disparea in urmatoarea cateva saptamani. Sunt curios insa daca Batista va ramane heel (rau) sau vor incerca sefii sa-l impinga ca si face (bun).
Heath Scumm
28th November 2004, 22:55
Sunt curios ce a scris THE ONE...oare a fost ceva rau ? :evil:
Zic ca Evolution se paropie de final ca grup...nu stiu daca Flair va mai rezista prea mult...Batista e Heel de cand se stie..a fost Heel si ca LEVIATHAN, va ramane Heel!
Am vazut astazi Randy Orton vs Triple H. ... ceea ce nu inteleg eu este cum poate Triple H. sa ia atata bataie de la un luptator longilin cand el e un monstru ... Triple H e imens...merita sa mature podeaua cu Orton, 1 la 1, chiar daca asta se intampla odata la un an...e parerea mea!
BlackShad
28th November 2004, 22:59
Sunt curios ce a scris THE ONE...oare a fost ceva rau ? :evil:
Zic ca Evolution se paropie de final ca grup...nu stiu daca Flair va mai rezista prea mult...Batista e Heel de cand se stie..a fost Heel si ca LEVIATHAN, va ramane Heel!
Am vazut astazi Randy Orton vs Triple H. ... ceea ce nu inteleg eu este cum poate Triple H. sa ia atata bataie de la un luptator longilin cand el e un monstru ... Triple H e imens...merita sa mature podeaua cu Orton, 1 la 1, chiar daca asta se intampla odata la un an...e parerea mea!
Ce face?..cum adica..nu cred....a venit vremea....a imbatranit....ce mai vrei..nu e suficient sa fii mare....dak nu ai tehnica...eu nu concepeam...ca 1 la 1 sa nu castige Randy ORton...e totusi altfel...mai energic...HHH pare obosit cateodata..
Heath Scumm
28th November 2004, 23:07
Mai!
Nu contest valoarea lui Orton..Ba da! O mai contest cate o data! Insa in pricipiu imi place...Imi placea mai mult ca Heel dar asta e!
Triple H mi se pare sub-apreciat...ia bataie de fiecare data de la luptatori mai mic decat el...mam saturat sal tot vad in ipostaza de "CEREBRAL ASASSIN"....Cred ca merita sa fie monstru pur si simplu ... macar intr-un meci!
Reaper
29th November 2004, 01:37
Imi aduc aminte de o situatie asemanatoare cu cea dintre Orton si Triple H: se intampla acum cativa ani intre Hulk Hogan si Disciple(pentru cei care nu stiu - e un luptator pe care l-a adus Hogan chipurile sa-i urmeze la "tron" in NWO) Acesta din urma a fost "convertit" de Ultimate Warior in Face. In acel moment Hogan a ramas fara "urmas", dar au mai durat cativa ani pana sa se lase de wrestling.
Dupa toata analogia asta ideea este ca Triple H va mai face legea in Raw vreo 2-3 ani, mai ales daca nu se destrama Evolution(Ric Flair e un avar nenorocit si nu pleaca el fara o accidentare serioasa).
Orton isi joaca bine rolul acum, dar cu timpul nu i se va da asa mare importanta(cum a patit Chris Benoit) pt ca se va ivi altul mai bun ca el. La capitotul Face Raw sta prea bine, insa la Heel Triple H este cel mai cel si pana sa se gaseasca altcineva sa-l inlocuiasca ... ei ... va mai curge apa peste pietre.
Heath Scumm
29th November 2004, 18:27
Kane ar fi fost o buna idee de Heel de Main Event in Raw...da l-a batut Benoit de vreo 2 ori si gata cu el!
Acu il baga in fata pe Edge dar nu cred ca va face fata...Snitsky e si el promovat la greu dar tre sa zic NU!
In orice caz, Randy Orton ar fi avut potential mai mare ca Heel decat ca Face...cred eu!
Big Sexy
29th November 2004, 18:37
Eu cred ca la ora actuala Orton are popularitatea pe care a avut-oThe Rock la inceput. Sala pur si simplu explodeaza la aparita lui si se isterizeaza daca prin zona mai este si Triple H care de fapt este "sarea in bucate"
brain_finger
30th November 2004, 00:21
Cred ca Reaper si Big Sexy au pus degetul pe rana. Nu exista nimeni in WWE care e in stare sa creeze atmosfera pe care o creaza Triple H. Plus ca e casatorit cu fata sefului (asta ajuta). Mie mi se pare extrem de onorabil ce face Triple H -- ii lasa pe toti astia mai mici sa ii traga cate o bataie ca sa le creasca cota. Shawn Michaels era celebru acum vreo 6-7 ani pentru aerele de primadona si refuzul sau de a lasa altii sa iasa la rampa.
Si pentru ca vorbeam de Orton. Omul e la inceput -- are traditie in familie cu tatal fost campion. Ceea mai buna miscare a fost sa il transforme in face pentru ca WWE-ul rareori impinge un heel de la zero pana la titlu. Nu de alta, dar si-ar intoarce publicul in cap. Plus -- trebuie sa vedeti pe viu cum face lumea cand iese Randy Orton. Am fost la un RAW acum doua luni si sala explodeaza cand iese Orton. Toti sunt in picioare. Cred ca il prinde bine rolul de face si cred ca se descurca bine la microfon pentru un incepator -- sa nu uitam cat de mult conteaza capacitatile de star. Uita-te la Edge -- principalul motiv pentru care l-au "intors" la heel e pentru ca ii ofera mai multa libertate la microfon.
Gata pana nu va plictisesc :-)
G-Man
30th November 2004, 16:46
Nu ma plictisesti. Chiar as dori sa ne impartasesti mai multe chestii legate de wrestling, mai ales ca esti singurul de pe forum care a vazut un show de wrestling live!
Ce spuneai de Randy Orton?
Triple H . e cu muuult mai bun decat va fi Orton vreodata!
brain_finger
1st December 2004, 18:51
Mie intotdeauna greu sa spun ca un wrestler e mai bun decat altul in conditiile in care companie e cea care determina cat de bun poti sa fii. Cred ca Randy Orton ca si wrestler e mult mai agil si mai spectaculos in ring decat Triple H. E clar o chestie de varsta (Randy are 24 de ani) si de dimensiuni (in ultimii 5-6 ani Triple H s-a facut cat o usa).
In opinia mea, McMahon are o slabiciune pentru oamenii mari -- in ultima vreme nu a adus decat atletii foarte impunatori fizic -- ceea ce din pacate scade calitatea spectacolului. Nu de alta, da nu il vad pe Batista executand un shooting star press. :)
Sa revin la intrebare. Triple H are o prezenta extraordinara, dar si-a redus drastic arsenalul de lupta. Sta bine pe picioare, incaseaza foarte credibil si loveste puternic. Dar asaltul lui e redus si e de tip "brawler" adica pumni, genunchi si picioare. Intotdeauna am preferat chestii mai spectaculoase. Plus ca nu am vazut un Pedigree convingator de multa vreme.
Nu cred ca unul e necesar mai bun ca celalalt. Cred ca se completeaza foarte bine pentru show. Si spun asta din nou. Nu as fi surprins daca Triple H vs. Randy Orton va fi main event-ul pentru Wrestlemania.
Heath Scumm
3rd December 2004, 13:29
In opinia mea, McMahon are o slabiciune pentru oamenii mari -- in ultima vreme nu a adus decat atletii foarte impunatori fizic -- ceea ce din pacate scade calitatea spectacolului. Nu de alta, da nu il vad pe Batista executand un shooting star press. :)
Nu cred ca unul e necesar mai bun ca celalalt. Cred ca se completeaza foarte bine pentru show. Si spun asta din nou. Nu as fi surprins daca Triple H vs. Randy Orton va fi main event-ul pentru Wrestlemania.
Brock Lesnar facea Shooting Star Press fara probleme...asadar exista si luptatori imensi deosebit de sinucigasi...rari dar exista...de fapt asta e unul din motivele pentru care BROCK a fost adus initial in WWE-putea la talia lui sa zboare ca un CRUISER...apoi a fost convertit in HEAVYWEIGHT autentic...nu stiu de cine!
Daca Orton si Triple H va fi Main Event la WrestleMania,e clar ca WWE se duce in jos.Oricum, nu ma astept la prea multe anul asta de la WM 21...cred ca va fi ceva mediocru!
Heath Scumm
9th December 2004, 19:13
In cele ce urmeaza, un fragment dintr-un interviu cu Diamond Dallas Page si faptul ca Randy Orton sau Bubba Ray Dudley folosesc Diamond Cutter-ul ca finisher propriu dupa ce i-au schimbat numele acestuia in RKO sau Bubba Cutter.
De mentionat ar fi faptul ca Dudley nu mai foloseste Bubba Cutter-ul ca finisher decat in cadrul manevrei de echipa 3D. Bubba Bomb e finisherul lui cand lupta 1 la 1.
-- James asks Page how he feels about the numerous Diamond Cutter finishers being used by other stars. Page says that he called Randy Orton and told him he could use it. Orton replied, "That's yours!" Page feels that was very respectful but insisted that Orton use it as Page thinks he is one of the best young workers in the business. He feels Orton has made it his own but mentions that even when Randy does it, the fans flash the Diamond Cuter symbol in the crowd.
-- As for the others, "immolation is the greatest form of flattery." Page mentions seeing Bubba Ray Dudley do the Diamond Cutter after lifting the guy in the air. Page admits to stealing that idea from him.
Kornkid
12th December 2004, 15:40
Mie mi se pare ca Randy Orton este un luptator destul de bun dar gimmick-ul lui e cam "pieptanat". Dar nu stiam ca s-a certat cu evolution si ca acum e impotriva lor. Poate sa-mi spuna cineva de ce a facut asta ??
BlackShad
12th December 2004, 22:55
HEH :)...pey HHH vroia centura pe care Randy Orton o luase de la Benoit...si normal....ca s'a opus Orton!
Big Sexy
14th December 2004, 17:38
POvestea e destul d elunga cu conflictul sau cu evolution insa e pe cale sa se incheie. Dupa parerea mea acest conflict a plasat de unul singur Raw-ul in fata Smackdown-ului insa nu cred ca fara orton s-ar fi obtinu acest rezultat. Nu a fost pur si simplu omul potrivit la locul potrivit. Are clar talent.
BlackShad
10th January 2005, 19:16
Mdea....it leaves a bad taste in my mouth...HHH did it again...thanks to his matey..Batista...god curse him!totusi...cred...ca o sa ia Orton odata centura aia...si cred ca nu mai este mult si o sa reuseasca!
Heath Scumm
11th January 2005, 10:52
Eu cred ca Orton mai are de crescut!A fost o data campion mondial...pana la finalul feud-ului cu HHH va mai castiga titlul cel putin o data!
Batista ar fi trebuit impins in fata putin dar e bine si asa! Oricum TripleH e cel mai bun din Raw momentan....el merita titlul, dupa parerea mea!
BlackShad
11th January 2005, 23:43
In sfarsit mi'a mai venit sufletul la loc...Randy Orton def. Batista,si devine number 1 contender, si cred ca lovitura mortala se apropie..Batista is so mad at HHH!
The final RKO is near...
Heath Scumm
12th January 2005, 11:55
Cred ca feudul HHH vs Randy Orton nu se va termina la Royal Rumble! Nu stiu de ce insa am impresia ca Batista va decide castigatorul! In mod sigur!
BlackShad
12th January 2005, 14:05
Pey ai dreptate..nu se va termina...Batista are de platit niste politze lui HHH,abia astept sa vad un meci Batista vs HHH, sau in cel mai bun caz HHH vs Batista vs Randy Orton,in care Batista sa'i dea lui HHH ce merita!
Triple H
13th January 2005, 13:10
As vrea sa vad un fatal four way Batista vs HHH vs Orton sa zicem si vs Snitsky :D
Desi HHH se pare ca e cel mai bun as vrea sa-i dea titlu lui Batista sau Snitsky.
Orton e bun si el da trebuie sa aiba un super event pt explozie, poate WM 21
Heath Scumm
13th January 2005, 13:18
Poate ca Orton sau Batista au potential de Main eventer insa Snitsky in nici un caz ... il consider un luptator decent spre slab ... Test era de 15 ori mai bun decat el ... si unde mai pui ca Snitsky habar nu are cum se face un pumphandle slam de impact ... se vede super amatoare faza ... si nu se baga niciodata sa faca finisherul la luptatori masivi(spre deosebire de Test)
Hey! threadul asta era despre Orton !!???
KingLion
13th January 2005, 13:41
Batista vs HHH vs Orton sa zicem si vs Snitsky - cred ca HHH are potential, dar nu shtiu daca ar face fata intr-un meci asha de plin de FORTA....doar daca nu se cere de sus ca HHH sa fie cel invingator....doar asha sa aibe noroc HHH sa castige
Big Sexy
13th January 2005, 17:00
Poate ca Orton sau Batista au potential de Main ...
Orton este main eventer sau cel putin era ca acum l-au retrogradat nitel.
Big Sexy
15th January 2005, 23:34
Am vazut zileel astea o groaza de meciuri si bineinteles ca am vazut si multe cu Orton si va pot spune clar ca stilul sau se apropie mult de Bret hart. Nu ma refer la lupta sau tehnica cat ma refer la microfone skills. Este clar ca il jeneaza postura de face si fara indoiala ca i-ar fi fost mai usor in postura de heel in care s-a descurcat excelent cat a fost in Evolution. La fel de adevarat este ca el a inceput cu adevarat sa sclipeasca cand a inceput feud-ul (conflictul) cu Triple H insa mai mult din cauza lui Trople H in umbra caruia statuse pana atunci. Cred ca desi publicul il iubeste ca face potentialul sau ar fi mai bine exploatat ca heel.
KingLion
17th January 2005, 09:46
Problema cu Heel sau Face o sa existe si intotdeauna o sa existe mult mai multi oameni care o sa prefere Face-ul....nu cred ca o sa fie vreodata invers...Poate este asha cum zici...este mai ushor sa face un Face sa para cat mai real decat un Heel....asta e parerea mea...dar cred ca Orton...se descurca bine in ambele situatii...atat timp cat a fost in Evolution cu toate ca era o "umbra" a lui Triple H, a shtiu sa se faca sa fie "dusmanit" de publicul doritor de Face-uri....Iar acum este Face shi se pare ca lumea il indrageste....Dar niciodata nu poti sa afirmi ca fara Face ar exista Heel sau invers...mai ales in Wrestling. Asha ca Orton...evolueaza BINE...Bravo Lui
Big Sexy
17th January 2005, 22:20
Bine ... ideea nu era ca nu trebuie sa existe una sau alta ci ca noi avem preferinte si e interesant de stiut de ce preferam un sau alta. Acum nu imi aduc aminte ca vreunul dintre noi sa se omoare dupa tweeneri insa si ei au rolul lor bine definit. Ei pot oricand sa rebalanseze echilibrul fragil ce se creeaza intre maineventeri sau chiar intre midcarderi. Pana la urma wrestlingul este un shouw ca oricare altul din punct de vedere al telenovelelor si de aceea are si personaje principale si personaje secundare fiecare cu farmecul sau si fara de care povestea devine inconsistenta. Tocmai findca am realizat asta am inceput sa pretuiesc heels fiindca efortul lor este incomparabil mia mare - desi nu sunt constransi de limitarile unui caracter pozitiv nu isi pot permite sa greseasca. un caracter face daca greseste are destula clementa din partea publicului ca ... deh ... este erou insa in cazul unui heel o greseala echivaleaza cu terminarea carierei sau oricum cu repercursiuni grave din partea publicului. partea buna e c ala heel nu se prea pot observa stangaciile ca raul este asimilat fie cu prostia fie cu viclenia si totusi o greseala de-a lor in interpretarea rolului poate fi interpretata ca o parte din scenariu. Totusi nu pot uita ce s-a intamplat cu Flair dupa comparatia aia dintre Orton si o virgina. Daca nu ar fi fost o legenda ar fi zburat din wwe.
KingLion
18th January 2005, 10:56
Aici ai dreptate Big Sexy.....un caracter Heel este foarte greu de creat...si mai ales foarte greu de intretinut...Un face...dupa parerea mea este ceva mai ushor de creat si intretinut...la Face te iei de un Heel (cu renume) daca ai si noroc il si izbavesti si gata caracterul (acesta este spun in mare, cu toate ca nu e tocmai asha). La un Heel trebuie avut grija cum il crezi si ce puncte urmaresti..si asta se vede in aprecierile publicului....se poate sa iti cantaresti "cantitatea" de Heel creata si dupa huiduielile facute de public..atunci cand apari...
Astfel s-a intamplat si cu Randy Orton...avea caracter de Heel (aici a avut noroc) cu toate ca nu facuse foarte multe lucruri rele (din datele mele)..dar era in umbra Evolution...si asta la ajutat destul de mult...Cand a devenit Face...a atacat Evolution si gata s-a ridikt in oki publicului ca Face...ptr. ca lumea ii considera pe Evolution destul de rai.
Heath Scumm
19th January 2005, 17:19
Cred ca discutia degenereaza in Heel vs Face ... haideti sa o intrerupem pe acest thread si sa o continuam in threadul specific!
Legat de Randy Orton, fara indoiala, cred ca meciul de la Royal Rumble e deosebit de important pentru cariera lui ... ar face bine sa il abordeze ca un profesionist si sa dea totul din el! Ar putea ajunge o legenda pentru meciul asta ... cine face Main Eventul la WrestleMania e cu siguranta o legenda!:ok:
Big Sexy
21st January 2005, 01:30
E greseala mea de cand fac mass post-uri si am confundat tread-urile cred. Revenind la The Legend Killer am vazut nu film cu el in tinerete care se numeste "Before they were superstars" si pot spune ca avea fata 100% de tocilar si nu dadeai doi bani pe el. De atunci a evoluat fantastic ajungand un superstar in industria wrestlingului fi ca ne place sau nu.
ionutz_1975
2nd February 2005, 23:11
Sa recunoastem ca in momentul de fata randy orton e cel mai bun din raw
Big Sexy
3rd February 2005, 10:51
Omule, pur si simplu ma omori ... hahaha .. ce intelegi tu prin cel mai bun? ca iti place tie cel mai mult sau ce? Nu cred ca realizezi ca , desi se bucura inca de o popularite imensi (si probabil e doar inceputul) nu este suficient sa placi publicului pentru a fi cel mai bun. Singurul lucru care i lipseste pentru a-l surclasa pe Triple H este clasa din care Triple H are destula pentru trei - patru maineventeri. Cand o sa mai acumuleze ceva experienta atunci poate fi considerat ca un potential adversar la titlul de "cel mai bun" pentru un luptator atat de titrat in lupte precum Triple H.
Heath Scumm
3rd February 2005, 19:37
OFF-TOPIC
@ Ionutz_1975
Argumenteaza-ti comentariile sau voi fi nevoit sa iti sterg posturile. Aici nu e chat. Scrie posturi mai complexe in care sa justifici de ce Orton e cel mai bun sau mai stiu eu ce. De data asta ti-am lasat posturile ca sa nu spui ca am ceva cu tine insa vezi sa nu se mai repete.
.................................................. ............................
Parerea mea e ca Randy Orton e un luptator mediocru si sunt cel putin 5 mai buni ca el in Raw din punct de vedere al abilitatilor atletice ... vezi Rosey, Triple H, Batista, Tajiri, The Rock etc. Ce zici de asta?
Doamne! Am facut exact ce nu trebuia! :sneaky:
BlackShad
4th February 2005, 12:56
Rosey...you got to be kidding,ma rog ce face Rosey ala..e cam transparent nu tzi se pare???The Rock stiam ca si'a incheiat contractul deocmadata cu WWE..intr'adevar Batista si HHH sunt mai bine facutzi..cat despre Tajiri nu cred are un viitor mai stralucit decat Orton!
Big Sexy
7th February 2005, 22:25
Pe bune acum ... cu ce e mai bun Rosey (ahahahhaa) sau Tajiri decat Orton. Asta e cam aiurea. Nu inteleg de ce ii ridici atat in slavi in comparatie cu orton pe care eu il consider un atlet complet.
Heath Scumm
9th February 2005, 16:11
Comparatie Rosey vs Randy Orton ( ca sa pastram discutia in norma Thread-ului) - totul e o parere personala
Abilitati de actor : Recunosc ca Orton era unul dintre cei mai buni actori din Raw in perioada in care juca rolul unui infumurat. Gimmick-ul de erou nu il prinde deloc (zic eu) si de asta prestatia lui la microfon lasa de dorit. Pe de alta parte, Rosey e un Lower Midacarder pe care nu il baga nimeni in seama. I s-a dat un Gimmick de KKT(la propriu ... a fost S.H.I.T. - Super Hero in Training, acum e Super-Hero) insa felul cum il interpreteaza spune multe despre el ... daca ar primi un rol de luptator si nu unul de comedie ar face ceva bun, zic eu!
Look: De cand sunt mic sunt obsedat de luptatorii grasi. Rosey e exact ceea ce imi doresc la un luptator. Facand abstractie de hainele stupide pe care WWE il obliga sa le poarte, Rosey e tipul unui Bam Bam Bigelow sau a unui Vader. Orton mi se pare prea skinny :) ...
Abilitati de wrestler : Sa fim sinceri ... ce arata Randy Orton in ring? Un Diamond Cutter prost executat (numit RKO ca sa para mai interesant), 3 variatii de Neck Breaker, un crossbody-block de pe corzi si vreo doua scheme ale adversarului( ati vazut ca e la moda mai nou sa faci finisherul adversarului? I Think This Sucks! :( ).
Cine l-a vazut pe Rosey luptand alaturi de Jamal in Three Minute Warning stie despre ce vorbesc. E un atlet incredibil, la nivelul lui Abyss sau poate chiar peste. Insa, din pacate, astfel de luptatori nu au loc in WWE. Rosey are ca finisher un Spinning SideWalk Slam incredibil(e mai bun decat Black Hole-ul lui Abyss) si, la greutatea lui face niste chestii de pe corzi cum rareori am vazut. Nu am sa uit niciodata momentul in care Goldberg i-a distrus pe Rosey, Jamal si Rico de unul singur. Rosey i-a facut finisherul lui Booker T. si totul era gata(pe atunci Rosey era apreciat in WWE ... in WWE se lupta :ok: ). Brusc intra Goldberg ... Rico incearca cateva lovituri de picioare, Goldberg le bareaza pe toate ... urmeaza un JackHammer superb pe Rosey si cel mai frumos Spear pe care l-am vazut vreodata pe Jamal(Spear-ul a rupt parapetul care tine oamenii departe de ring) ... Atunci Rosey era ceea ce trebuie el sa fie!!!
Oricum, nu mai dureaza mult si zboara din WWE ... il vad in TNA sau prin Japonia (locuri unde se apreciaza wrestlingul si nu telenovela) ca si pe Jamal.
Big Sexy
24th February 2005, 12:23
Demontarea afirmatiilor de mai sus (tot parere personala)
1. Abilitati de actor - daca lui Rosey nu i s-a dat un gimick calumea asta nu inseamna ca e capabil sa interpreteze unul calumea. WWE fiind o companie comerciala incearca sa promoveze ce prinde la public si daca cumva rosey are o clipire de geniu o sa ajunga si el in top. Pana atunci nu a demonstrat absolut, dar absolut nimic in materie de gimmick si microfone skills.
2. look - arata ca bam bam biggelow insa combinatia aia de culori ma scoate din minti. Pe de alta parte e periculos sa spun ca Orton arata bine ca la cat se da cu ulei cand intra in ring risc sa par gay daca imi place asa ceva asa ca evit sa ma pronunt. :)
3. Abilitati de wrestler - spre deosebire de tine am vazut meciuri din ultimultimp cu Orton si cu Rosey si pot spune ca a evoluat enorm Orton fata de ce ai vazut tu probabil. Nu as rezuma un luptator doar la finisherul sau. Resursele sale sunt remarcabile. La fel de remarcabila este si agilitatea lui Rosey in raport cu masa lui insa asta nu il face neaparat un luptator mai bun cu ceva in vre-un domeniu decat Orton.
BlackShad
1st March 2005, 22:08
Hmmmz...poate cea mai tare intamplare pe ziua de azi..intru pe www.obsessedwithwrestling.com,dau la WM 21..si imi sare in ochi un meci....The Undertaker vs Randy Orton -Interpromotional Match-;..WOW..un meci pe care'l astept de mult timp,The Legend Killer vs The Phenom..what would it be?
BlackShad
16th March 2005, 13:48
Asa..vad ca tot trebuie sa vorbesc singur.am sesizat in ultima vreme ca Randy Orton trage iar spre Heel,adek...sa vedem,cand vorbea de Undertaker si s'a bagat Bischoff pe fir,what happened?RKO to Bischoff..reason:Bischoff a spus indirect ca e legenda,next stop,la emisiunea lui Jericho a fost invitat si Jake "The Snake",au facut ei doi ce au facut, si The Legend Killer striked again,mai greu ce recunosc dupa clothesline-ul facut de Jake....an RKO from nowhere!
I'm gonna take what's mine...The World Heavyweight Champion,ma intreb daca pana la Wrestlemania 22 va fi el...
Heath Scumm
16th March 2005, 14:43
Demontarea afirmatiilor de mai sus (tot parere personala)
3. Abilitati de wrestler - spre deosebire de tine am vazut meciuri din ultimultimp cu Orton si cu Rosey si pot spune ca a evoluat enorm Orton fata de ce ai vazut tu probabil. Nu as rezuma un luptator doar la finisherul sau. Resursele sale sunt remarcabile. La fel de remarcabila este si agilitatea lui Rosey in raport cu masa lui insa asta nu il face neaparat un luptator mai bun cu ceva in vre-un domeniu decat Orton.
Stiu ca ai vazut multe lupte cu Orton insa daca ai analiza mai bine ce am spus, ai vedea ca in cele din urma stilul lui Orton se reduce la un Diamond Cutter prost executat, vreo 2 variatii de neck-breaker, un top rope Cross-Body Block si niste miscari dubioase gen Hitting-Frenzy a la AJ Styles.
E clar ... va fi Orton vs Undertaker la WM21 ... Undertaker neinvins, Orton a ucis o groaza de batranei ... va urma Taker??? Nu se stie ... sunt nerabdator sa vad rezultatul!!!
E aproape sigur ca dupa WM 2005 (chiar si inainte) Orton va trece in SmackdOWN ...Si nu sunt doar zvonuri
Hmm :hmm: ...trecerea lui Orton in SD ... e o manevra buna pt. randy insa daca devine insolent si delasator in ring ca celelalte "vedete" SD e de rau!!!
Big Sexy
17th March 2005, 10:56
Exact ce spunea in citatul lui Decret batista. Se spunea ca toti sunt delasatori acolo. Si motivul ar fii ca nu sunt show-uri live ci inregistrate :(
cutuma
17th March 2005, 12:30
Parerea mea e ca o sa castige Orton din simplul motiv ca e tanar shi ca va fi promovat ca "the first guy to ever beat The Undertaker at Wrestlemania"
BlackShad
17th March 2005, 17:09
What?!,de ce Randy Orton in SmackDown?...pey atunci ce mai e cu melodia de intrare?..zice Take What's Mine!si se refera la World Heavyweight Title la Raw!
SI in plus ce mai ramane prin RAW?ramane sa se bata cap in cap Batista cu HHH, si Snitksy cu Kane?,nu are cum sa se intample asa,au de gand sa'l inlocuiasca pe Orton cu Chris Masters ala?Eu nu cred ca lupta dintre Orton si HHH s'a terminat, mai ales ca a intrat si Batista pe fir,cum mai ramane cu Triple Threat Match-ul de vis...Orton vs HHH vs Batista?
Heath Scumm
18th March 2005, 14:57
E oficial ... Orton a semnat contractul prin care il va infrunta pe Undertaker la WrestleMania 21 ...
Trebuie sa o spun ... trebuie sa o spun acum ... Undertaker nu Trebuie invins de catre Orton la WrestleMania 21!!! ... Orton nu e suficient de bun ca sa se transforme in imaginea WWE dupa WM21 ... chiar nu e!!!
Mi se pare corect ca Undertaker sa ramana neinvins la WrestleMania ... daca nu toata cariera, macar pana in momentul in care va alege sa se retraga ... atunci, el ar trebui sa aleaga cui ii va ceda torta!!! :o:
Heath Scumm
22nd March 2005, 13:40
Cateva pareri de-ale mele ...
Faza de baza a fost cam asa ... Orton e atat de rau si nemilos incat face RKO propriei lui prietene - Stacy Keibler!Ceea ce nu inteleg eu e cum de s-a ajuns ca stacey sa fie prietena lui Orton ... care-i faza?Nu avea nici un rol si s-au gandit astia ..."In seara asta, stacy, ai devenit prietena lui Orton!"
Chestia asta ma intriga ... si ma deranjeaza ... e o poveste inconsistenta, patetica!
Orton e un luptator foarte bun ... are charisma ... totusi, l-au promovat gresit .... deci, e clar ... ori esti heel, ori esti face, ori esti tweener ... nu schimbi asa rolu dupa cum are chef vreun scenarist turmentat!!!Parerea mea e ca ar fi trebuit sa il transforme pe Taker in Heel ... e mai usor manevrabil deoarece lumea il cunoaste pe Taker si ca Face si ca Heel ... plus ca se adapteaza usor schimbarii si lumea nu mai priveste asta ca pe un soc!
BlackShad
22nd March 2005, 13:52
Nu puteam sa ma trezesc mai bine...am intzeles Batista il invinge pe Kane,dar totusi ce vrea sa insemne RKO-ul pt Stacey Kiebler?They were lovers,ce vrea sa demonstreze?E clar,Heel e pentru el,dar nu azi Face maine Heel,a zis ca are un mesaj,nu se teme de Undertaker,dar de la asta pana la a'tzi baga prietena in targa e ceva.Mesajul era ceva de genu The Legend Killer has no limits,esti legenda ai de a face cu Orton,indiferent ca ejti prieten sau nu cu mine.
Nu cred ca Stacey l'ar fi vorbit de rau in backstage ca sa merite un RKO,sau sa fie o relatzie de genu cum e Lita si Kane,desi nu are nici un drept Orton.Sa fie oare o perioada de criza din RAW?
BlackShad
23rd March 2005, 16:16
"Finally the rumours regarding Randy moving to SmackDown! can stop. As you may have read previously, Randy is not scheduled to take part in the upcoming European tour. This is because he will be sidelined after WrestleMania in order to have surgery on his shoulder, most likely the same shoulder he injured back in 2002. If you can remember, he seperated his shoulder shortly after moving to RAW, this spawned the whole 'RNN' news bulletin storyline. At the moment, it looks like Randy could be out of action for up to six months, this is primarily the reason he hasn't been involved in wrestling matches in the past few weeks as WWE want him to be in the best of conditions for WrestleMania."
Si cu asta nu prea mai am ce sa zic,o sa revina la un Taboo Tuesday..sau daca il baga in SD,la NO MERCY.:(
BlackShad
23rd March 2005, 17:04
Am vrut sa zic de ieri,dar nu eram sigur,toata treaba cu RKO-ul catre Stacy e cam asa: Daca el e in stare sa'i faca RKO prietenei lui,imaginatzi'va de ce e in stare sa'i faca lui Undertaker. :o:
cutuma
23rd March 2005, 17:43
Asta ziceau shi comentatorii.....am vazut pana la urma Raw-ul saptamana asta. Penibila faza cu Orton....FOARTE penibila.
Incep sa cred ca totushi Orton va pierde la Wrestlemania. Daca se opereaza dupa, nu vor risca sa ia din faima lui Taker pt o persoana care oricum lipseste 6 luni, timp suficient sa uite lumea de el.
Heath Scumm
25th March 2005, 13:01
Exact ... imi schimb pronosticul!!!
BlackShad
25th March 2005, 23:34
Heh..DEcret..de ce sa uite lumea de el?
Nu prea cred..daca tot il baga in SmackDown..idila continua,si diferentza dintre penibil si shoc e cam mare,nu'mi zi ca atunci cand ai vazut RKo-ul tzi'ai dat seama ce a fost in capul lui Orton.Pana la urma scopul este sa creeze o reactzie.
cutuma
25th March 2005, 23:41
BlackShad, inteleg ca esti fan Orton shi reactionezi cum ash reactiona shi eu daca ai comenta de Goldberg. Revenind insa la idee. Ia-o logic, daca ar decide sa strice legenda lui Taker n-o vor face pt un om care lipseste minim 6 luni. Ce-ar promova in timpul asta?! Poate Orton il va bate pe Taker...dar dupa ce-shi revine.
Iar la faza cu gagica-sa.....hmmm. Ce mesaj e ala? E ca shi cum maine ash aparea la televiziune cu cutzit la gatu lu' mama ca daca nu-mi dau astia 2 milioane de dolari fac lucruri disperate. Pe cine o sa doara @# @#45% de treaba asta!?! Orton e un luptator bun dar ca mai toti cu un gimmick de kkt. *^&% scenaristilor de la WWE.
Edit HitScum
---------------------------------
Te rog sa-ti "imblanzesti" putin limbajul ... nu de alta dar contravine regulilor forumului ;)
BlackShad
28th March 2005, 13:35
Lasa'l Hitscum..il intzeleg si eu ca e in "vana" si ca mai are mult de invatzat,cine stie ce surprize mai rezerva WWE, asta e si frumos,e imprevizibil...
Si DECRET,invatza si tu ce inseamna respect,nu te apuca sa insultzi, ei doar isi fac treaba si nu depinde numai de ei,povestile se pot repara.
P.S-Se scrie "minimum" nu minim! :no:
cutuma
28th March 2005, 19:20
Manca-v-ash gura voastra, unde l-am insultat eu pe Orton? Am zis clar ca omul e un luptator bun dar este lamentabil rolul in care a fost distribuit de scenaristii WWE. Nici nu ma supar pe tine BlackShad ca incepi cu ironii ieftine pentru ca asha cum ti-am zis, si simt nevoia sa ma repet, iti inteleg irascibilitatea pe subiectul in cauza.
@HitScum.....JOS CENZURA
Big Sexy
28th March 2005, 22:12
buey .. ciocul mic! deci care ziceam .. astaaa ... am uitat ... a daaa .. guererro si benoit este cei mai tari :)
hitscum spunea ce de obicei eu alegeam sa sterg - fara limbaj obscen sau tendentios ca nu este conform cu regulamentul forumului si risti ban. Nimeni nu este apostrofat daca face comentarii pertinente indiferent cat de acide sunt astea. Acum ,sa zici ca sunt scenaristii niste tampiti cu bale la gura nu supara pe nimeni. Daca insa zici si cum au ajuns sa aiba bale la gura te zboara baietii una doua. hehehheeee
cutuma
28th March 2005, 23:20
Bine ma, gata, am priceput. In general ma exprim mai liber dar daca va deranjeaza (sa nu zic molesteaza :)) ) acest lucru ma voi abtine pe viitor.
Heath Scumm
5th April 2005, 11:15
Randy Orton a pierdut si in fata lui Batista in Raw dupa ce a fost distrus de Undertaker la WM 21 ... nu cred ca Batista ar trebui impins atat de tare in fata ... nu e nici macar la nivelul lui Orton, zic eu!
BlackShad
5th April 2005, 15:51
Hitscum...sa fie clar..Orton nu a fost distrus de Undertaker la WM 21,ca nu a fost sac de box,watch this:"Hell, he picked me up with that Chokeslam and I turned into an RKO. When that wasn’t enough, I thought I should beat him at his own game. I decided to use one of his patented moves, but something happened. My left shoulder, I heard a snap and the next thing I knew, I was looking at the bright lights. If my shoulder hadn’t given out, I would have beaten the Undertaker."
Nu e Rosey,e Randy Orton,si cat despre Batista,nu e un push asa mare,deoarece Orton urmeaza sa stea 6 luni pe tusha,probabil se asteapta un meci in care lui Orton sa'i fie demolat umarul.Batista mai are de tras...
Heath Scumm
8th April 2005, 09:27
O comparatie intre Randy Orton si Batista facuta de un om care, din cate am vazut, stie extrem de multe lucruri despre wrestling ... :)
"As far as the WWE failing with Orton, I think you got that backwards. Orton failed Orton. He can't cut a promo with out fucking it up (he reminds me of Sid and his on the spot promo fuck ups) he's not a fluent wrestler unless there is an experienced worker in there carrying his green ass, and lastly he is a brash, cocky piece of shit who thinks he's the man but does not realize how badly he looks. Batista on the other hand is a mature and experienced wrestler. He's quiet and he keeps to himself and he sure as hell isn't taking dumps in someone's gear bag. I'm not wrong about Batista, this is just my opinion. And when you believe in your opinion your never wrong. "
BlackShad
8th April 2005, 13:34
Hai mah,fugi de aici! Personajul care a scris cred ca sufera de vreo boala cronica,prea a alternat extremele,poate stie despre wrestling,dar nu stie despre oameni si plus ca mai are si atitudini ominisciente.
Reaper
8th April 2005, 13:34
@HitScum.....JOS CENZURA
@HitScum
Se pare ca ai luat in vedere observatia lui DECRET ... din plin. Am citit postul tau de mai sus si mi se pare ca sunt prezentate niste lucruri interesante intr-o maniera ... hmmm ... interesanta.
Big Sexy
8th April 2005, 19:58
si eu citeam amuzat ce scrie mai sus ... probabil ca a uitat sa cenzureze :D
Pe de alta parte nu am certitudinea ca Orton e vinovat de situatia in care se afla acum. Momentul sau absolut de glorie a fost la inceputul feud-ului cu Triple H dupa care lucrurile au luat-o in jos. Si pe mine ma entuziasma/enerva cand aparea
Heath Scumm
15th April 2005, 10:24
Am vazut ieri main eventul Elimination Chamber de la New Year's Revolution pe care l-am dowloadat de pe site-ul lui Randy Orton ... vedeti ca e in sectiunea de linkuri ...
Lupta i-a opus pe Orton, HHH, Batista, Benoit, Edge si Jericho, arbitru special HBK ... Meciul a fost foarte slab(highlighturile au fost 2 ... saritura cu capul de pe o capsula de sticla a lui Benoit si Double Team submission'ul lui Jericho si benoit pe HHH) insa comentatorii si realizarea intregului set(cusca de lanturi cu cele 4 capsule de sticla) mau tinut interesat pana la sfarsit.
Oricum, nu cred ca mai vreau sa mai vad lupta asta in reluare!
Big Sexy
15th April 2005, 15:29
abia acum ia aflat ca in comentatori sta un show de wrestling? ahahaha - lol
Heath Scumm
15th April 2005, 16:23
*HitScum bitchslaps Big Sexy* ... dupa aia il ajuta sa se ridice, se uita cu mila in ochii lui mari si rotunzi care cer indurare ...
BlackShad
15th April 2005, 16:41
Hitscum..da' prin TNA nu exista cushca?d c esti asa complexat? :)
Big Sexy
17th April 2005, 12:53
@ Hitscum :) - pe bune ma, de aia sunt comentatori in wreslting, sa te tina in priza!
Orton o sa se retraga o perioada sa ma bucur tare mult ca scenaristii WWE nu i-au permis sa il infranga pe Undertaker. Probabil ca asta o sa se intample dupa ultimul WM la care participa UT si o sa intre in istorie Orton ca cel care i-a terminat cariera lui UT. la fel cum a fost cu Andre The Giant si Hulk.
BlackShad
18th May 2005, 19:22
Asha..ca sa depasesc postul 69 am sa scriu aici :D
Guess what!Randy Orton a revenit,pe ring...dar deocamdata cu microfonul,a facut niste comentarii legate de draftul acesta pentru ca Vince McMahon sa'l intrerupa,sa faca oleak misto de el(deoarece a slabit) si sa lamureasca detaliile draftului.Pentru cei care vor sa vada vorbaraia dintre Vince si Orton luatzi de pe acest link
http://rapidshare.de/files/1809623/Raw9.nsv.html
(O sa va apara ceva de genu...FREE si premium in josul paginii..apasatzi FREE.asteptatzi cat scrie acolo..de regula 60 de secunde..si..DOWNLOADATZI :)
Heath Scumm
19th May 2005, 13:14
^^ Thanks 4 the download!
Reaper
4th June 2005, 15:55
Tocmai am vazut un segment din Raw care avea 18s si la finalul caruia nu am avut putere sa inchid playerul. Si m-am uitat de 4 ori pana am reusit sa-l opresc.
Se intampla pe cand Evolution erau impreuna. Era un meci intre RVD&Jericho Vs Flair&Batista. Si Jericho facea un Walls pe Batista. Iar Orton vine prin spate sa-i faca un RKO si...il rateaza...TIPUL IL PRINDE DE CAP SI IL SCAPA IN ACELASI TIMP. Si cateva luni mai tarziu WWE-ul ii da titlul tipului asta.
Trebuie sa vedeti cum Jericho este nevoit sa-i dea drumu lu' Batista si sa se arunce pe fata ca pustiul sa nu mai rateze inca o data si sa se umileasca mai mult decat era posibil.
http://www.megaupload.com/?d=0493FTH5
Heath Scumm
4th June 2005, 16:58
Nu exista luptator in lumea asta pe care Jericho sa nu-l poata face sa arate bine ... poate doar EUGENE!
Se poate spune despre el chiar ca este cel mai bun luptator de pe planeta ... este fara indoiala deja o legenda si singurul motiv pentru care nu e impins este predispozitia lui Vince Mc Mahon pentru luptatorii masivi ...
Trebuie stiut faptul ca singurul motiv pt. care Vince i-a acordat lui Y2J posibilitatea de a fi primul Undisputed Champion din istorie a fost acela ca in acel an, in urma unui studiu de piata Y2J i-a devansat in preferinte pe Stone Cold(campionul WWF) si pe The Rock(campionul WCW in acel moment :( ) desi era heel!
Ninja
19th June 2005, 18:10
Acum SmackDown a devenit mai interesant castigand pe Benoit si pe Randy . Acum cred ca se va accentua pe conflictul dintre Taker si Orton care va fi dupa parerea mea f spectaculos !!
Heath Scumm
20th June 2005, 13:20
Feud-ul dintre Orton si Taker ar putea ajuta foarte mult cariera lui Orton ... acum nu stiu daca Taker, in egoismul sau nemaivazut va accepta ca Orton sa-l invinga corect macar o data ...
Am vazut cu totii inca o data ca Undertaker nu accepta infrangerea ... cel putin, se poate spune ca WrestleMania e a lui si n-are de gand sa o predea altcuiva!
BlackShad
20th June 2005, 14:06
Sorry for the UnderTaker,nush,mi'e mila de el cand il vad ca isi trage sufletul dupa fiecare miscare,stiam ca e vorba sa se retraga in 2006, sa speram ca va dura ceva feud-ul acesta,frumos ar fi un Hell in A Cell :)
Reaper
20th June 2005, 15:29
acum nu stiu daca Taker, in egoismul sau nemaivazut va accepta ca Orton sa-l invinga corect macar o data ...
Totusi UnderTaker a acceptat sa fie invins de fiecare data de JBL, care trebuie sa recunoastem ca nu prezinta nici un fel de abilitati de wrestler: nici putere, nici viteza, nici tehnica, nimic. Este adevarat ca de fiecare data JBL a trisat sau a fost ajutat, dar cred ca va avea si Randy Orton (care cu siguranta e mai bun decat JustBigLoser) victoria sa impotriva mortului.
Si faza ca UnderTaker nu a pierdut niciodata la WrestleMania se datoreaza faptului ca este creatia preferata a lui Vince. In ultimii ani poate a influentat si Taker deciziile, dar la inceputul carierei sale a fost intru totul sustinut de nea' Vince.
BlackShad
11th July 2005, 01:33
I was thinking...Undertaker vs Hassan pt no1 contender pt Wold Heavyweight Champion,o sa fie Batista vs Undertaker la un PPV(cum taker e pe cale sa se retraga e bine sa'si treaca ink o victima pe lista...Batista) si daca tot atunci revine si Orton...e posibil sa vedem un Undertaker vs Randy Orton pentru World Heavyweight Champion ?
Heath Scumm
16th July 2005, 22:12
Habar n-am unde e Orton ... inteleg faza cu accidentarile insa, sa fim seriosi ... pana se intoarce in ring, o sa-si piarda toata popularitatea care si asa e destul de scazuta momentan!
Big Sexy
17th July 2005, 09:53
corct, absolut nici un cuvintel nu se mia spune despre orton. Poate ca totusi nu este supermegagigaultrastarul pe care il vedeam in el.
Reaper
17th July 2005, 13:22
Din cate stiu eu ultima data a aparut atunci cand a fost anuntat ca al doilea draft Raw->SD. Am remarcat atunci ca si-a mai modificat putin RKO-ul: daca la inceput era exact ca un Diamond Cutter, acum are mai multa siguranta (apuca victima doar cu mana dreapta si nu se mai ajuta deloc de mana stanga) si se arunca si mai spectaculos.
Cat despre supermegagigaterrapetaexastar ... mai are mult de munca pana sa ajunga acolo.
Heath Scumm
17th July 2005, 13:58
Diamond Cutter-ul s-a transformat intr-un veritabil 100% Leaping Ace Crusher ...
BlackShad
19th July 2005, 15:46
:)) Ei bine bine..promit eu..ca va fi supermega.....bla bla...inefabilo starul >:),stie sa joace klumea in Feud'uri si zic eu ca o sa aiba parte de unele f bune cand va reveni...dupa SummerSlam..
KingLion
3rd August 2005, 13:30
Fanilor voi ce ati mai auzit de Randy Orton-The Legend Killer si-a luat concediu, park zic nu la-m mai vazut de mult nici la Great American Bash nu la-m mai vazut, ori si omorat singur vestita-i legenda...
Big Sexy
3rd August 2005, 13:48
sau o fi tras apa dupa el WWE-ul. NU ar fi primul lucru neobisnuit pe care il fac. Am vazut un meci de-al lui din OWV si imediat am urmarit un episod din "Secrets Of The Ring with Raven" in care Raven explica timp de vreo 2 ore unui reporter ROH ce face un babyface sa aiba succes. AM inteles atunci ca R O s-ar putea sa nu fie revelatia multasteptata.
Ninja
3rd August 2005, 16:05
Randy Orton a revenit la ultima gala de SmackDown intre meciul dintre JBL vs Undertaker (nr. one conteder) pentru un meci pt. centura la SummerSlam cu Batista !
Si din nou i-a facut un RKO lui Taker dupa care bineinteles JBL castiga !
Heath Scumm
3rd August 2005, 18:49
Not that interesting ... Feudul lui orton cu taker pare sa dureze de o vesnicie(mai precis de la WM21) si nu duce nicaieri ... o greseala mare a WWE ... ar putea sal tina pe margine pe ORTON pana se vindeca, dupa aia sa orchestreze o revenire in genul celei facute pentru HHH. atunci cand acesta s-a accidentat la genunchi si a stat pe margine luni bune ...
BlackShad
8th August 2005, 00:15
Hitscum..dupa ce il va bate pe taker..va trece la Batista...are parte de feuduri bune si o sa faca treaba buna!
Rey619
8th August 2005, 00:25
n-as fi asa sigur ca o sa fie destinat succesului deplin...e prea tanar inca...are si talent, dar sunt altii mai experimentati in arta asta decat el...cum ar fi taker...si batista a inceput sa mai invete...nu o sa-i fie asa usor pe cat crezi tu in momentul de fata!!!
BlackShad
8th August 2005, 18:03
NU am zis ca o sa fie ushor..dar in timp ai sa vezi in timp,cat despre taker..nu am zis ca nu e experimentat,dar are dupa cum stii are si el un copil si se aude ca s'ar retrage la sfarsitul anului 2005,iar prin faima lui poate sa promoveze luptatorii mult mai bine,cum e Orton si oricum un ORton vs Batista nu va semana cu celalalte,cand Orton castiga destul de ushor,nu uita ca Batista l'a costat umarul operat,iar crek lumea vrea sa vada un meci de genul asta...
Heath Scumm
28th August 2005, 17:45
Poate ca va participa intr-o oarecare masura la punerea unor tineri in lumina insa nu va fi niciodata la talia lui Ric Flair care stia cu adevarat sa creeze superstaruri ... Randy Orton s-ar putea afirma prin feud-ul sau cu Undertaker insa nu cred ca Taker se va lasa vreodata invins la WrestleMania ... si intr-o oarecare masura e dreptul sau daca stau mai bine sa ma gandesc ...
Big Sexy
28th August 2005, 18:34
in ce sens e dreptul sau? In sfarsit admiti ca Undertaker este o legenda? :)
Heath Scumm
28th August 2005, 19:26
Undertaker e o legenda ... insa una egoista ... poti fi legenda asa cum e Ric Flair ori poti fi legenda asa cum e Undertaker ... Nu cred ca ar trebui preamarit doar pentru ca a acceptat o infrangere in fata unui luptator tanar precum Randy Orton ... In fond e de datoria lui ca spre sfarsitul carierei sa lase loc celor tineri ... insa, daca se va intampla ca Taker sa se retraga undefeated de la WrestleMania, nu cred ca voi mai fi atat de suparat pentru ca in gimmickul sau se observa o oarecare consistenta pe care o apreciez : a fost creat ca un personaj indestructibil, intransigent, oarecum mistic, care transcende timpul sau titlurile ... gimmickul sau merita sa ramana indestructibil
Th3 Gam3 HHH
31st August 2005, 21:42
Tocmai a aratat la stirile de la TVSport( deci nu Telesport, ca n-am) ca englezoicele nu-l mai prefera pe Beckam si pe Randy Orton , au aratat niste poze cu el ;pe locul 2 Hulk Hogan si pe 3 Eddie Guerrero .
Big Sexy
11th September 2005, 21:12
Wow, ce meci slab am vazut la Summerslam intre Orton si UNdertaker si vina nu ii apartine numai lui Undertaker care a reusit sa creasca enorm in ochii mei dupa punerea in scena a iesirii definitive si degradante a lui Hassan. Cred ca Orton nu e refacut complet si poate ca nu ar fi fost o problema daca ar fi fost capabil 100% inainte de a intra in ring. Mie mi s-a parut ca se isca in reuare. Lucrurile s-au vazut si mai clar cand l-a infruntat pe Kamala care a reusit sa il nauceasca de vreo 2 ori. pacat ca nu s-a refacut in timp, sunt sigur ca meciul cu undertaker ar fi putut fi un meci memorabil.
BlackShad
12th September 2005, 01:26
Well..meci memorabil..cred ca trebuie schimbat modul de joc...Casket Match or Burried Alive,se poate mai mult de la feud-ul asta si de asta trebuie dinamizat cu schimbarea tipului de meci.
Big Sexy
12th September 2005, 08:43
Pai banuiesc ca feud-ul se va termina dupa Unforgiven, meciul dintre Bobby & Randy Orton vs Undertaker va pune capac intregii povesti!
Heath Scumm
12th September 2005, 11:17
^ Ma indoiesc ... cred ca WWE vor fi suficient de prosti ca sa continue feud-ul asta pana la urmatorul WrestleMania :rolleyes:
Big Sexy
12th September 2005, 12:35
pai ce mai e de continuat? Dupa ce ii infrange pe amandoi o sa isi spele aura de invulnerabilitate totul se termina pentru acest feud. Si cu asta basta!!! Bobby Orton sunt curios daca se mai poate misca in ring. Randy am vazut ce face.
BlackShad
12th September 2005, 17:43
"Pai banuiesc ca feud-ul se va termina dupa Unforgiven",
@ Big Sexy - Unforgiven e ppv de raw ..anyway..nu mai are rost sa continuie feud-ul..the big prize is coming up...Batista!! >:)
Big Sexy
12th September 2005, 18:23
E intr-adevar de raw, ma gandeam la altceva.
Poate ca ar fi cazul sa reanalizezi afirmatia "the big prize is coming up...Batista!!". Mi se pare exclus ca Batista sa cedeze in fata lui Orton.
BlackShad
13th September 2005, 14:59
Big Sexy..nu am zis ca va ceda Batista..ma refeream ca feud..2 former Evolution members battle for the World heavyweight championship,acuma nu crek Batista e legenda ca sa fie killerit ;),dar avand in vedere dorintza lui Orton de a fi once again champion..nu este exclus nimic.
Heath Scumm
13th September 2005, 18:17
Batista vs Orton e previzibil feud-ul anului 2006 ... no doubt about it!!!
Sau poate WWE o dau in bara si trec repede prin el in lunile noiembrie-decembrie 2005!
BlackShad
23rd September 2005, 23:39
Yeap....The Orton's vs The Undertaker in a Handicap Casket Match
Ce sa mai zic?Nush..era mai bine 1 vs 1,probabil si'o iau amandoi cause he is the DeadMan :|
Big Sexy
24th September 2005, 09:04
pai avand in vedere ca Orton a castigat cu ajutorul tatalui sau victoria lui undertaker e previzibila si suspectez ca orton o sa faca ceva incat tatal lui va fi distrus chiar de el ... doar e legend killer!!!
BlackShad
24th September 2005, 15:09
Yeah...ca sa fie top heel....o sa'l bage si pe Taker si pe Bob Orton in sicriu? :D
NOw that's...that's cool!
Big Sexy
24th September 2005, 16:52
Nu m-am exprimat bine, ziceam ca Undertaker o sa ii bage pe amandoi in sicriu asa ca ...
Th3 Gam3 HHH
24th September 2005, 18:28
Buna presupunere Big Sexy , chiar foarte buna si cu probabilitate mare de a se intampla.
BlackShad
25th September 2005, 13:13
Well..eu cred ca mai surprinzator ar fi invers....i mean..stim ca Undertaker e mult mult mult prea bun,the phenom..bla bla,so..de ce sa fie amandoi in sicriu?e ceva previzibil..on the other hand..Orton a tot repetat...ca tatal sau i'a spus ca toate legendele vor cadea victima,so...why not Bob Orton?de ce sa nu fie top heel prin manevra asta?l'ar avantaja in viitorul feud cu Batista!
Big Sexy
25th September 2005, 13:33
interesant insa nu cred ca se va merge asa de departe cu scenriul, cel putin nu acum, ca sa faca asa ceva trebuie sa mai creasca un pic ca heel, inca nu e momentul ... dar ca idee mi se pare inovativ si interesant.
Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 22:40
Nu cred ca incap amandoi ! Ideea initiala a lui Big Sexy mi se pare cea mai plauzibila !
BlackShad
3rd October 2005, 16:12
Tzi se pare..dar nu stii vorba..there's always room for one MORE! :D
BlackShad
10th October 2005, 22:06
Orton wins!dupa un meci care mi s'a parut cam slab...putzina adrenalina,pana la urma incapeau si totzi 3 in sicriu ala :)
Th3 Gam3 HHH
10th October 2005, 22:30
Hai ca te-a mancat si ai zis un big spoiler(cel putin pt mine care urma in cateva zile sa vad si eu PPV) ... asa ca o sa-ti zic si eu tie ca daca asa s-a intamplat ,nu-i nimic Taker va reveni pt ca este o forta a naturiii in WWE ,si il va "invita" pe Randy intr-un meci BURIED ALIVE !!!
BlackShad
10th October 2005, 23:30
Man..spoiler era si la NINJA...din cate am vazut ce atzi scris unii ca reply..n'am indraznit sa vad restul de rezultate...
Big Sexy
11th October 2005, 01:09
a fost o gluma aia, numai intr-o gluma putea aparea eddie ca victorios!!!
Heath Scumm
11th October 2005, 09:50
Off Topic
Exista o "politica" anti-spoiler pe forum ... asa ca nu va mai faceti griji pentru spoileruri si uitati-va la show fara nici o grija ...
Heath Scumm
15th October 2005, 20:26
http://img.photobucket.com/albums/v78/Solnamx19/ortontron2ii.gif
Am gasit pe net un .gif interesant cu Randy Orton ... m-am gandit ca lui BlackShad i-ar placea ...
BlackShad
17th October 2005, 15:26
:) il aveam deja...
Heath Scumm
19th October 2005, 13:32
http://img.photobucket.com/albums/v677/Y2Lionheart/mediocre9ka.jpg
^ O parere pe care o sustin oarecum :rolleyes:
BlackShad
19th October 2005, 17:32
Well..that mediocrity is gonna take the world heavyweight championship...so..get used to it :)
Ninja
19th October 2005, 17:42
Randy Orton SuX !!
Th3 Gam3 HHH
19th October 2005, 20:37
Randy Orton Rullz !!! ( `cause he`s the youngest heavyweightchamp ever, `cause he smashed Taker ...... )
Heath Scumm
20th October 2005, 10:04
@BlackShad
Din cate am observat, thread-ul in care postezi cel mai mult e cel legat de Randy Orton ... nu te supara ca-ti spun asta insa posturile tale sunt oarecum evazive si nu prezinta aproape niciodata motive pentru care Randy Orton este bun de ceva ... Felul in care pui tu problema e : "Randy Orton e bun ... pentru ca asa spun eu!"
@HHH
De ce spui ca Orton Rulz? Fatul ca e cel mai tanar campion si ca l-a invins pe Undertaker sunt consecinte ale "impingerii" lui de catre WWE si nicidecum ale abilitatilor sale ... recunosc ca are o oarecare carisma ca si heel insa aspectul lui fizic e mediocru spre bun iar abilitatile sale in ring sunt mediocre spre slabe ...
Asadar nu voi putea afirma niciodata ca un luptator Mediocru "RULZ!!!", chiar si daca e relativ bun la capitolul carisma ...
BlackShad
20th October 2005, 20:37
Hitscum,eu zic sa te mai gandesti,aspectul fizic nu e medicoru,nu uita ca a trecut printr'o accidentare,iar cat despre abilitati,ca Heel e normal sa trisezi la orice pas si asta mascheaza alte calitatzi de care dispune,desi recunosc ar mai trebui sa invetze cateva miscari.Asa ca itzi spun si eu....nu te supara,dar si tu cam insisti ca nu este bun de nimic desi are in fata niste feuduri de care putzin dispun,o sa'si joace shansa...si mai vorbim peste un an doi daca tot crezi ca e vorba de impingere.
Din moment ce threadul este al meu nu vad de ce te'ar deranja ca postez aici.
Th3 Gam3 HHH
20th October 2005, 22:26
Ce am zis , era mai mult o replica pt Ninja ! Poate ca ai si tu dreptate , poate ca am si eu (fiecare cu pctul lui de vedere ) , eu zic totusi ca Randy este viitorul acestei industrii numite WWE . ( totusi push nepush , la cate legende a "omorat " putem afirma ca "Rullz" )
Heath Scumm
21st October 2005, 10:37
Recunosc ca gimmickul de Legend Killer e stralucit ... am mai vazut feud-uri in care un tanar sa incerce sa invinga veterani consacrati insa n-am mai vazut nici unul care sa-si bazeze cariera pe asa ceva ... din punctul asta de vedere nu am ce comenta ...
Sincer sa fiu, nu-mi displace Orton ... insa nu il consider grozav ... Foarte multi luptatori din TNA si alte federatii actuale sau defuncte fac insa promo-uri mai bune ca el si au avut feud-uri mai importante decat el chiar daca acum sunt considerati "second hand wrestlers" ...
Un exemplu in acest sens e Stevie Richards ... cum poti sa spui ca Randy orton Rulz cand in SmackDown ai un luptator precum Stevie Richards care poate sa faca orice lucru pe care-l face momentan Orton ba chiar mai bine?
Charisma : sunt cam la acelasi nivel
Fizic : nu sunt mari diferente desi Richards e oarecum mai bine cladit
Abilitati in ring : Fara discutie ... cine l-a vazut pe Richards in ECW sau chiar in WWF in perioada Right 2 Censor stie despre ce vorbesc ... omul se misca mult mai bine decat Orton ... fara discutii ... si aici nu ma refer la cate scheme de wrestling stie sau face fiecare deoarece WWE limiteaza drastic actiunea din ring ci la cate greseli face fiecare in parte ... si Orton este net superior din acest punct de vedere
Abilitati la microfon : Nu l-am vazut niciodata pe Richards sa rateze vreun promo sau sa se balbaie in timp ce Orton isi mai pierde cuvintele din cand in cand ...
Si acesta este doar un exemplu de luptator din roster-ul SmackDown pe care il consider mai bun decat Orton si cu impingerea si gimmickul primite de Orton ar putea face o treaba mai buna ...
BlackShad
4th December 2005, 23:15
Well...Randy Orton vs Undertaker-Hell in a Cell at Armageddon..ce sa mai zic?putea sa fie si mai rau?like..Burried Alive.nu?
Th3 Gam3 HHH
5th December 2005, 08:05
Pai Burried Alive era pt Survivor Series , dar s-au intamplat lucruri neprevazute si ...
Heath Scumm
3rd January 2006, 15:25
http://img223.imageshack.us/img223/887/rkotaker3ar.gif
^ Cool Stuff!
Big Sexy
4th July 2006, 23:07
Ntzzz Ntzzz ntzzzz 0 intr-un mod surprinzator incep sa imi pierd increderea in potentialul de hall of famer al lui orton, lasand la o parte perioada de inactivitate determinata de motive obiective ... atitudinea pe care o afiseaza (ca parte a gimmick-ului) se pare ca i joaca feste. O sa o tina dintr-o suspendare intr-alta pana ii rupe vreunul gatul satul de fitzele lui din background. La inceput am crezu ca e doar gimmick si storyline ins aabsenta indelungata pe motive "medicale" si altele ma face sa cred ca managementul WWE-ului s-a cam saturat de Jack Evans II.
Heath Scumm
5th July 2006, 15:10
Vroiai sa spui Teddy Hart 2 ... Jack Evans n-a facut niciodata fite, doar ca a refuzat sa lucreze in TNA fara cumnatul sau ...
Edit Big Sexy:
My bad, my BAD, voiam sa zic teddy hart, de cand am 2 job-uri lucrurile au inceput sa devina tare confuze!
Heath Scumm
23rd August 2006, 16:42
Randy Orton a trecut in RAW si in caz ca traiti sub o piatra si nu stiti, e implicat intr-un feud care se pare ca va rabufni la Summerslam 2006 impotriva Nemuritorului Hulk Hogan!
Totusi, foarte multi fani ai wrestlingului sunt nemultumiti de felul cum s-a terminat feud-ul sau din SmackDown cu The Undertaker in sensul ca nu se stie exact daca Randy Orton l-a adaugat pe Undertaker la lista sa de legende ucise sau nu ... Ce implica uciderea unei legende in fond? Retragerea acelei legende din wrestling sau ingenuchierea ei in ring ...
Daca ne luam dupa primul argument, Undertaker nu s-a retras din wrestling, asadar Randy nu a reusit sa ucida legenda lui Taker ...
Daca e sa luam in considerare al doilea argument, Randy a dovedit de suficiente ori ca este mai bun decat Taker, asadar Undertaker trebuie trecut pe lista legendelor ucise ...
Astept comentarii de la voi precum si voturi in poll ... si sa nu uitam ca feud-ul intre Orton si Hogan se desfasoara la Summerslam ... nu postati rezultatul luptei in timp de o saptamana! :ok:
Sa facem o lista cu legendele ucise de Randy pana acum:
Shawn Michaels
Mick Foley
Ric Flair
Kamala
Sergent Slaughter
Mae Young
Jake Roberts
Jerry "The King" Lawler
Roddy Piper
Am o intrebare : pe lista legendelor ucise figureaza Jimmy Snuka, Superstar Billy Graham si Harley Race pentru ca tin minte interactiuni intre ei si Orton insa nu mai tin minte finalitatea acestor interactiuni! Deasemenea, daca am uitat pe cineva, va rog sa adaugati!
Dragon-sin
23rd August 2006, 17:11
Jimmy Snuka - Nu imi aduc aminte ce s'a intamplat intre cei 2 .
Superstar Billy Graham - El i'a dat sfaturi lui Randy inainte de WM 21 ,cand i'a zis ca sa devina o legenda tre sa faca un impact etc. dar nu stiu daca a fost o altercatie intre cei 2.
Harley Race - pe el l'a scuipat in fata daca imi aduc aminte bine.
LifeHeartLHW
23rd August 2006, 17:34
cred ca o se poate spune ca legendele au fost ucise de Orton daca au facut un RKO pe ele. Undertaker a primit cateva....
pt, lista de legende ucise:
Faboulas Moolah(nu stiu cum se scrie exact), ea a fost prima, s-ar putea sa fie si Hardcore Holly...dar atunci Randy Orton nu se numea si Legend Killer
Heath Scumm
23rd August 2006, 17:51
Hardcore Holly nu intra in categoria legende ...
Era Fabulous Moolah? Nu Mae Young?
Oricum, Undertaker a luat mai mult decat un simplu RKO de la Randy! Crezi ca se poate spune ca Orton a ucis legenda lui Taker?
LifeHeartLHW
23rd August 2006, 18:16
Deci Hardcore Holly a debutat in 1993, Undertaker a debutat in 1989. Poate sa fie considerat o semi-legenda(nu trebuie sa fii cel mai bun ca sa fii, doar Kamala nu era...)
Fabulous Moolah a fost prima care a fost ucisa uitate si pe wwe.com: http://www.wwe.com/superstars/raw/randyorton/legendkiller/
Undertaker a invins pe o parte, pe alta parte a invins Randy Orton.
clau_goll
23rd August 2006, 19:06
Eu ZIC CA RANDY A UCIS PE UNDERTAKEr..INSA NU IN TOTALITATE!!
INSA EL RAMANE UN UCIGAS DE LEGENDE!!!!!
Heath Scumm
23rd August 2006, 19:07
Titlurile detinute de Kamala
NWA Southeastern Heavyweight title -as Bad News Harris-;
Southern Heavyweight title;
Texas All-Star USA 6-Man Tag Team title;
USWA Unified Heavyweight title defeating Jerry Lawler (November 25, 1991);
USWA Unified Heavyweight title defeating Jerry Lawler (December 9, 1991);
USWA Unified Heavyweight title defeating Koko B. Ware (February 10, 1992);
USWA Unified Heavyweight title defeating Koko B. Ware (March 16, 1992);
GLWA (Ohio) World Heavyweight title;
IWA (Ohio) Heavyweight title;
IAW (India) Tag Team titles;
Titlurile detinute de Holly
WWO United States Heavyweight title;
WWO Tag Team title;
NWA Tag Team titles;
WWF Tag Team titles;
WWF Intercontinental title;
WWF Hardcore title;
Comparand feudurile in care au fost angrenati cei 2 pot spune ca in mod sigur Kamala intra in categoria "legenda" in timp ce Holly intra in categoria "etern midcarder" ...
ripley
23rd August 2006, 21:48
Imi place enorm de mult de Randy Orton, mai ales the RKO - in opinia mea una dintre cele mai "frumoase" lovituri finale. DAR LET'S GET BACK TO REALITY!!! UNDERTAKER CAN NOT BE BEATEN BY ANYONE ... HE WILL ALWAYS BE THE PHENOM!!!
Eu nu am vazut luptele dintre cei doi sau perioada in care a avut loc. Poate ca Undertaker trebuia sa il scoata in fata pe Randy Orton ... who knows?!? Deabia astept sa vina luni sa vorbim si de Summerslam ... de meciul lui Randy cu HH (Duble H :D) ... am vazut show-ul si ..........................................
Heath Scumm
23rd August 2006, 21:49
Eu nu am vazut luptele dintre cei doi sau perioada in care a avut loc.
S-au intamplat in urma cu mai multe luni, cand Orton era inca in SMACKDOWN!
TheLegendKill3r
12th November 2006, 23:53
Randy Orton unul dintre cei mai buni tineri wrestleri din WWE.
Shevchenkograzy
12th November 2006, 23:59
yo cred k HHH e mai bun decat orton
Mah...eu il vad de partea luminata a Raw-ului..sper sa nu sufere transformari in rau..
dak va mai lupta d 3-4 ori impotriva lui HHH se va retrage intr-un spital:evil: :drak: :ciocan:
Heath Scumm
13th November 2006, 09:12
Cred ca la Cyber Sunday i-a aratat lui Triple H. cine e sefu' ... :D
ripley
10th December 2006, 10:37
... nu inteleg de ce RAndy Orton nu e bagta in lupta pentru championshup ... stiu ca e tag team, dar sa fim seriosi daca a inceput asa de promitator de ce nu continua ASA.
PS: are una dintre cele mai spectaculoase finishing moves!!!!
alex_benoit
10th December 2006, 15:13
intradevar e boon la batut si pe undertaker ce mai vreti :P:ok:
oh come on . a dovedito e cel mai bun ..:D:)
Heath Scumm
15th December 2006, 19:13
Si eu spun acelasi lucru! :)
Pepsi-Cola
15th December 2006, 19:46
da e unul dintre cei mai buni ...
milanezu
15th December 2006, 21:25
la suspendari ii cel mai bun.
da vad ca in ultima vreme nu a mai calcat pe bec.
uniunea cu edge vad ca ii face bine.
Pepsi-Cola
16th December 2006, 08:02
da de cand sa unit cu edge in Rated RKO imi place mai mult de el .. inainte era dusman cu Undertaker ceea ce nu era bine pentru el ...dar acuma e dusman cu Hardys si Dx ... tot nu e bn :D
Raiden
2nd February 2007, 15:55
Randy Orton are potential dar nu si-l valorifica, cel mai bun an al lui a fost 2004 unde a si castigat centura mondiala. A invins multe legende (Triple H, Shawn Michaels, Mick Foley, Ric Flair, Kane, Chris Benoit, Undertaker etc.) Are abilitati in ring bune, este un bun atlet, si poate pe viitor va deveni un wrestler complet.
AxinTe
20th February 2007, 17:34
s-a vazut in raw-ul de aseara de ce randy orton merita centura si nu cena..
Uliu18
29th March 2007, 20:39
Randy Orton are un potential enorm si dupa toate accidentarile si suferintele acum este in revenire de forma si cred k o face foarte bine.imi place fata lui de acum (Baiatul Rau care incearca sa ingenuncheze legendele) si cred ca o face foarte bine.
RKO_destiny
11th April 2007, 22:46
Randy Orton a disputat 4 meciuri impotriva lui "The Phenom" si a castigat 2: la SummerSlam 2005, si la No Mercy 2005, intr-un HANDICAPT CASKET MATCH, alaturi de tatal sau Bob Orton Jr. Randy este wrestlerul meu favorit, cu un potential extraordinar. Este foarte talentat si sunt convins ca este "The Future of WWE".
Desi sunt fan Randy Orton , cred ca va fi dus la nivelul de midcarder si nu va mai aparea in PPV ... Indiferent de ceea ce a facut in Germania , cred ca ar mai fi meritat o sansa !
body_2007
4th May 2007, 15:52
Cine nu tine cu Cena e un prost
sau sa tina cu cine vrea
Reaper
4th May 2007, 16:17
Nu vreau sa te deranjez, dar eu, daca nu ma uit deloc la WWE, intru in categoria prostilor care nu tin cu Cena sau in categoria prostilor care baga in seama alti prosti? + ca sunt off topic
RockBerg
7th May 2007, 02:10
Orton nu face decat meciuri slabe in ultimul timp.
Cine nu tine cu Cena e un prost
sau sa tina cu cine vrea
Mi se pare normal.
Dar tu cine esti fetito ?
Raiden
7th May 2007, 19:05
Orton nu face decat meciuri slabe in ultimul timp.
Nu sunt de acord. Randy Orton face meciuri acceptabile si ultimul sau meci impotriva lui Edge a fost bun, poate printre cele mai bune meciuri ale WWE-ului din acest an.
RatedRSuperstar
9th June 2007, 13:38
Randy Orton are viitorul inainte deoare este numai wrestler nu ca John Cena care este wrestler,raper,actor.
Big Sexy
9th June 2007, 20:24
^ asta e una dintre cele mai mari ineptii de pe forum. Cu tot respectul dar inceteaza sa vanezi numarul de posturi sa intrii in WRM sau te banez pemranent.
Heath Scumm
9th June 2007, 21:12
Randy Orton are viitorul inainte deoare este numai wrestler nu ca John Cena care este wrestler,raper,actor.
B*tch, you're not getting in WRM just like that ... Get a life! ;)
Am tras-o in engleza ... aplauze :D
r0bby
9th June 2007, 21:20
NO SHIT?!?
http://bsd.benquick.net/images/stfu.jpg
Raiden
15th June 2007, 12:53
Source - PWTorch Newsletter
Randy Orton is said to be on his best behavior since the European tour. Whatever they told him or did to him to make him change his ways appears to have had a positive effect, thus far at least.
According to at least one backstage source Randy Orton has been on his best behavior since the incident that occurred during WWE’s European tour. We’re unable to confirm whether Orton was issued his last warning after the European tour incident or given counseling, but whatever it was has worked, at least for now.
Randy Orton are un comportament mai decent in prezent, sper sa o tina tot asa :D
LaParka
15th June 2007, 12:55
eu sper ca nu....MVP e mai tare ca el....
Raiden
15th June 2007, 12:58
eu sper ca nu....MVP e mai tare ca el....
Randy Orton > MVP overall :ok: Daca stai sa compari meciurile Randy Orton vs. Chris Benoit din 2004 cu MVP vs. Chris Benoit 2006 meciurile disputate intre Randy Orton & Chris Benoit sunt mult mai bune.
LaParka
15th June 2007, 13:00
carisma=mic skillz in wrestling ;).si nu,MVP poate taia un promo mai bun decat Randy Orton....iar la abilitati in ring...nici o sansa.un RKO si un drop-kick nu te fac mare wrestler...in schimb MVP facea in Indyz chiar si un SSP ;)
Raiden
15th June 2007, 13:02
carisma=mic skillz in wrestling ;).si nu,MVP poate taia un promo mai bun decat Randy Orton....iar la abilitati in ring...nici o sansa.un RKO si un drop-kick nu te fac mare wrestler...in schimb MVP facea in Indyz chiar si un SSP ;)
Mai conteaza ce facea in Indyz? Noi vorbim in prezent de WWE, Randy Orton e mai bun ca MVP.
LaParka
15th June 2007, 13:09
ba nu,nu e...si in prezent MVP e mai bun in ring decat Orton....si cu ce e mai interesant gimmick-ul lui Orton fata de cel al lui MVP?amandoi sunt infumurati si cu dorinta de afirmare..ba chiar MVP e o vedeta infumurata si cu dorinta de afirmare,din cauza asta ne-au bagat faza cu cel mai mare salariu blabla ;)
+meciurile lui MVP cu Benoit au fost mai bune decat orice meci al lui Orton,chiar si decat meciul cu Mick Foley sau meciul in care Orton a castigat cenutra HW ;)
Raiden
15th June 2007, 13:14
ba nu,nu e...si in prezent MVP e mai bun in ring decat Orton....si cu ce e mai interesant gimmick-ul lui Orton fata de cel al lui MVP?amandoi sunt infumurati si cu dorinta de afirmare..ba chiar MVP e o vedeta infumurata si cu dorinta de afirmare,din cauza asta ne-au bagat faza cu cel mai mare salariu blabla ;)
Amandoi sunt aroganti, infumurati ca orice heel.
Randy Orton - The Legend Killer
MVP - Un om cu bani care se imbraca intr-un costum de power ranger :happy
+meciurile lui MVP cu Benoit au fost mai bune decat orice meci al lui Orton,chiar si decat meciul cu Mick Foley sau meciul in care Orton a castigat cenutra HW ;)
Asta e parerea ta, meciurile lui Randy Orton cu Chris Benoit au fost mult mai bune decat orice meci ar putea scoate MVP cu Chris Benoit, iar meciul cu Mick Foley a fost unul foarte bun poate cel mai bun din cariera lui Randy Orton. Asta e parerea mea si e una obiectiva ;)
LaParka
15th June 2007, 13:21
Amandoi sunt aroganti, infumurati ca orice heel.
Randy Orton - The Legend Killer
MVP - Un om cu bani care se imbraca intr-un costum de power ranger :happy
Legend Killer my ass...doar pentru ca a invins 1-2 ori pe cineva nu inseamna ca e LegendKiller....si de asemenea nu cred ca Harley Race sau Eric Bischoff,FAbolous Moolah sau altii puteau opune prea mare rezistenta,deci ei nu se pun ;)
daca e sa ne luam dupa faza cu LegendKiller,Goldberg este legend killer-ul suprem,pentru ca i-a invins pe toti ;)
cat despre faza cu power ranger.....cum a spus MVP insusi:"nimeni nu l-a facut pe Jushin Liger power ranger"....asta e doar ignoranta,ignoranta nejustificata dupa parerea mea :(
Raiden
15th June 2007, 13:27
Legend Killer my ass...doar pentru ca a invins 1-2 ori pe cineva nu inseamna ca e LegendKiller....si de asemenea nu cred ca Harley Race sau Eric Bischoff,FAbolous Moolah sau altii puteau opune prea mare rezistenta,deci ei nu se pun ;)
daca e sa ne luam dupa faza cu LegendKiller,Goldberg este legend killer-ul suprem,pentru ca i-a invins pe toti ;)
cat despre faza cu power ranger.....cum a spus MVP insusi:"nimeni nu l-a facut pe Jushin Liger power ranger"....asta e doar ignoranta,ignoranta nejustificata dupa parerea mea :(
Goldberg nu a avut niciodata gimmickul "The Legend Killer". Randy Orton intotdeauna a avut un feud bun cu legende ca HBK, Chris Benoit, Mick Foley, Undertaker pe care le-a si invins dar asta nu conteaza.
Important e ca Randy Orton a demonstrat in fata legendelor ca e un wrestler bun, promo-urile sale sunt foarte bune, este carismatic, abilitatile sale in ring sunt ok.
MVP este un power ranger ;) sau cum zice buticut veverita puturoasa :P
legendkiller
15th June 2007, 13:30
MVP este mult sub Randy Orton overall. Charisma, abilitati in ring, draw etc. Chiar daca a primit centura US, MVP nu cred ca va ajunge vreodata nici macar la jumate cat este Randy Orton in acest moment. :)
LaParka
15th June 2007, 13:37
Goldberg nu a avut niciodata gimmickul "The Legend Killer"
exact asta spun,gimmick-ul legend killer e plictisitor pentru ca sunt multi care il pot interpreta....si Goldberg ar face un legend killer de 10 ori mai bun ca Orton
. Randy Orton intotdeauna a avut un feud bun cu legende ca HBK, Chris Benoit, Mick Foley, Undertaker pe care le-a si invins dar asta nu conteaza.
Important e ca Randy Orton a demonstrat in fata legendelor ca e un wrestler bun, promo-urile sale sunt foarte bune, este carismatic, abilitatile sale in ring sunt ok.
ce te face sa spui ca au fost feud-uri bune?au fost mediocre cel mult...feud bun din perioada aia a fost Batista vs. TripleH sau JBL vs. Eddie Guerrero sau Brock Lesnar vs Eddie Guerrero.....meciul cu Mick Foley a fost bun,dar in rest nu l-am mai vazut pe Orton sa faca meciuri foarte bune.
MVP este un power ranger ;) sau cum zice buticut veverita puturoasa :P
astea sunt vorbe nejustificate din partea unora care nu pot recunoaste ca Orton nu e nimic special ;)
Raiden
15th June 2007, 13:47
exact asta spun,gimmick-ul legend killer e plictisitor pentru ca sunt multi care il pot interpreta....si Goldberg ar face un legend killer de 10 ori mai bun ca Orton
ce te face sa spui ca au fost feud-uri bune?au fost mediocre cel mult...feud bun din perioada aia a fost Batista vs. TripleH sau JBL vs. Eddie Guerrero sau Brock Lesnar vs Eddie Guerrero.....meciul cu Mick Foley a fost bun,dar in rest nu l-am mai vazut pe Orton sa faca meciuri foarte bune.
astea sunt vorbe nejustificate din partea unora care nu pot recunoaste ca Orton nu e nimic special ;)
Feudurile pe care le-ai enumerat au fost mult mai bune, dar am precizat feudurile bune din cariera lui Randy Orton.
Nu oricine poate interpreta gimmick-ul "The Legend Killer" trebuie in primul rand sa fii tanar si sa ai carisma si ceva abilitati in ring ;)
Meciurile lui Randy Orton nu au fost niste meciuri memorabile dar au fost totusi niste meciuri ok.
Hei eu n-am zis ca Randy Orton este ceva special sau un wrestler nemaipomenit :) Am zis ca este un wrestler ok care e d-abia la inceputul carierei.
Reaper
15th June 2007, 13:55
Randy Orton is said to be on his best behavior since the European tour. Whatever they told him or did to him to make him change his ways appears to have had a positive effect, thus far at least.
"Daca esti cuminte, iti dam o centura la Vengeance cu care sa te joci pana cand ti-o cere John inapoi".
legendkiller
16th June 2007, 12:21
Am citit cateva posturi in care unii useri considerau nedreapta titulatura lui Orton de "Legend killer". Dupa cu si TheLegendKiller a afirmat, Randy Orton nu a facut niset meciuri care sa ramana in istorie, insa gimmickul sau l-a propulsat in randul superstarurilor WWE, mult mai in varsta si mai experimentate. Feudul de 9 luni cu Taker mi s-a parut grozav, iar cei care spun ca Randy Orton a invins doar oameni precum Kamala, Ric Flair, Roddy Piper, ii uita pe cei are au fost de-a lungul timpului elita wrestlingului, si ma refer aici la wrestleri ca HBK, Benoit, Taker, Kurt Angle, Mick Foley, SCSA, si multi altii pe care RKO i-a invins datorita talentului sau, nu printr-un mega push nemeritat, pe care el in merita cu desavarsire.
Kruger
16th June 2007, 19:49
^ Are you a mark?... :o: Ohh... you're a mark... OMFG! YOU'RE A MARK! :shocked:
„...si multi altii pe care RKO i-a invins datorita talentului sau, nu printr-un mega push nemeritat, pe care el in merita cu desavarsire“.
Da? ªi mai povesteºte-ne...
RockBerg
16th June 2007, 20:18
^ Are you a mark?... :o: Ohh... you're a mark... OMFG! YOU'RE A MARK! :shocked:
„...si multi altii pe care RKO i-a invins datorita talentului sau, nu printr-un mega push nemeritat, pe care el in merita cu desavarsire“.
Da? ªi mai povesteºte-ne...
BADASS.
legendkiller
16th June 2007, 21:02
@The Kuruger: Daca sunt nou venit pe onlisesport.ro inseamna ca sunt mark? Pur si simplu mi-am exprimat opinia referitoare la Randy Orton. Te faci de ras daca ma consideri un mark pentru ca nu sunt unul, si iti vei da seama. Cauta si tu sensul cuvantului si vei intelege. ;)
PS. Orton nu a primit niciodata un mega push nemeritat cum au primit Cena sau Lashley
h1mZ
16th June 2007, 21:06
RKO i-a invins datorita talentului
This spells MARK
LaParka
16th June 2007, 21:58
c'mon,lay off him....tot ce tre' sa faca e sa recunoasca[,]ca MVP e mai bun :D
Raiden
16th June 2007, 22:44
c'mon,lay off him....tot ce tre' sa faca e sa recunoasca[,]ca MVP e mai bun :D
Sigur ca da :cry:. De ce e MVP mai bun ca Randy Orton ca poarta un costum de power-ranger? Ca are vocea asemeni unui magar tras de coada?
RockBerg
16th June 2007, 22:54
Sigur ca da :cry:. De ce e MVP mai bun ca Randy Orton ca poarta un costum de power-ranger? Ca are vocea asemeni unui magar tras de coada?
Don't be mark now,playa.
Raiden
16th June 2007, 22:57
Don't be mark now,playa.
Hei, ii recunosc talentul lui MVP dar nu cred ca e un wrestler mai important ca Randy Orton in WWE la ora actuala.
RockBerg
16th June 2007, 23:02
Hei, ii recunosc talentul lui MVP dar nu cred ca e un wrestler mai important ca Randy Orton in WWE la ora actuala.
Pai MVP nu are sanse la WWE Champion Title inca,normal ca R.Orton e mai important pentru bookers.
LaParka
16th June 2007, 23:03
Cena e mai important decat CM Punk sau Benoit.e Cena mai bun decat ei?
Raiden
16th June 2007, 23:07
Cena e mai important decat CM Punk sau Benoit.e Cena mai bun decat ei?
Din punct de vedere al abilitatilor in ring nu! Dar nu vad ce are in plus MVP fatza de Randy Orton.
legendkiller
17th June 2007, 10:07
@RockBerg: Normal ca Randy Orton e mai important pentru bookers. Este peste MVP la toate capitolele, skills, charisma, draw, talent etc. MVP are nevoie de anii pe care Orton i-a petrecut in WWE pentru a capata experienta. Momentele cand a fost alaturi de HHH & Ric Flair in Evolution au fost cele mai importante de cand Orton a intrat in wrestling pentru ca a reusit sa invete mult de la mentorii sai. Nu degeaba Triple H vede in Randy Orton viitorul "The Rock", sau cel putin asa si-ar dori sa faca din el. Sper deoasebire de RKO, MVP nu a fost preluat de vreun wrestler care este in acelasi timp si booker pentru a fi instruit si a-l ajuta sa creasca in valoare.
So...repet inca odata Randy Orton>MVP :)
SexyBoy
17th June 2007, 11:03
Hellooo....Chris Benoit?L-a antrenat pe MVP si inca il mai antreneaza ceea ce este un lucru bun,deoarece Benoit are multe de aratat pentru MVP.Poate si MVP cu timpul va ajunge un grappler bun cum este Benoit,si dupa cum am citit un articol MVP, va folosi cat de curand corzile.;)
RockBerg
17th June 2007, 11:04
@RockBerg:Este peste MVP la toate capitolele, skills, charisma, draw, talent etc.
Bold is baaaad.
MVP face mai mult in ring decat Randy.
Personal il prefer pe Orton fata de MVP,dar A.Banks e mai muncitor in momentul asta si ca sport arata mai mult decat Randy.
Nu degeaba Triple H vede in Randy Orton viitorul "The Rock", sau cel putin asa si-ar dori sa faca din el.
Nu va fi Orton la nivelul lui The Rock niciodata,cel putin nu in urmatorii 10 ani.
Hell...nici Triple H nu va fi la nivelul lui The Rock,iar Triple H e deja o legenda.
The Rock was "electrifying"...for real.
Singurul care ma impresioneaza la mike skills,dar nici el nu e/va fi The Rock e Christian in TNA.That man rules. :cool:
Raiden
17th June 2007, 13:15
MVP este inca la inceput in WWE si de aceea e atat de muncitor.... Cum a fost Randy Orton prin 2003-2004 asa e si MVP acum, dar o sa se lase pe o ureche si el la un moment dat :).
adyRKO
19th June 2007, 10:30
Chiar daca spuneti voi ca nu merita titlul de legend killer,rko a distrus o gramada de legende.
Si chiar daca la venegance nu devine cap wwe are toata viata in fata.are 27 ani .oricum peste vreo 2-3 ani va fi cel mai bun wresterl din wwe
h1mZ
19th June 2007, 10:32
^ Nu le-a distrus el, le-a distrus WWE-ul, Bookingul sau s-au distrus singure.
adyRKO
19th June 2007, 10:36
eu ma refeream in termen metaforic.ci undertaker e neinvins la wrestlemania doar pt ca vrea wwe.asa si rko a distrus legende.
silversky
28th June 2007, 17:05
Randy Orton la o sesiune de autografe în Portugalia.
Imaginile sunt destul de recente, WWE a avut parcã pe la sfârºitul lunii mai-începutul lunii iunie un mini-turneu în Portugalia ºi Irlanda, dar au o calitate foarte slabã, probabil au fost fãcute cu telefonul mobil. De vãzut ar fi primul filmuleþ în care îºi face intrarea ºi toatã lumea þipã ca la Michael Jackson ºi ultimul filmuleþ, când pleacã. În rest doar semneazã, dã mâna ºi se pupã cu fanele.
clip 1 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27y8e_orton-in-portugal-1)
clip 2 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27y9h_orton-in-portugal-2)
clip 3 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27yan_orton-in-portugal-3)
clip 4 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27ybe_orton-in-portugal-4)
clip 5 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27yc0_orton-in-portugal-5)
clip 6 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27yd0_orton-in-portugal-6)
clip 7 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27y48_orton-in-portugal-7)
Ar mai fi ºi clipul când Cena îi aplicã un legdrop lui Orton, tot în vizita din Portugalia. ( click (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27z2i_raw-in-portugalleg-drop)). Ce atmosferã era în arenã...
LaParka
28th June 2007, 18:38
bleahh ce overselling penibil.in indyz nici la un piledriver sau ceva nu prea vezi pe nimeni sa faca overselling,dar la un Legdrop al lui Johnny.....ma intreb cum vindea Randy daca legdrop'ul era facut de Hulk Hogan :groggy:
RockBerg
28th June 2007, 18:57
Ar mai fi ºi clipul când Cena îi aplicã un legdrop lui Orton, tot în vizita din Portugalia. ( click (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Orton%2Bin%20Portugal/video/x27z2i_raw-in-portugalleg-drop)). Ce atmosferã era în arenã...
E si normal,WWE nu vine in fiecare saptamana in Portugalia.
Oricat hate ar avea HitScum pentru WWE,ar fi disperat sa vada WWE in ro. :happy
Heath Scumm
28th June 2007, 19:24
I would be! :D
Kruger
28th June 2007, 23:40
Unul din visele fiecãrui fan de aici este acela sã vadã o galã de wrestling live (nu cred cã ar mai conta federaþia organizatoare). Sã audã cum wrestlerii se lovesc de podea, sã simtã energia din public, sã simtã cã în momentul ãla e înconjurat de alte câteva mii de persoane care îi împãrtãºesc aceeaºi pasiune, sã-ºi vadã unul din wrestlerii preferaþi aflându-se la doar câþiva metri de el, sã înjure ºi sã aplaude dupã bunul plac, sã vadã ce se întâmplã în pauzele de publicitate, etc....
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/Diverse/images_4.jpg
:( E vai de steua noastrã
Big Sexy
29th June 2007, 00:17
ok, daca mai zici odata gala te voi extermina!
http://www.offthemarkcartoons.com/cartoons/1996-08-26.gifhttp://www.offthemarkcartoons.com/cartoons/1992-12-10.gifhttp://www.offthemarkcartoons.com/cartoons/1996-12-26.gif
http://www.offthemarkcartoons.com/cartoons/1993-01-08.gifhttp://www.offthemarkcartoons.com/cartoons/2004-02-13.gifhttp://www.offthemarkcartoons.com/cartoons/1994-07-11.gif
silversky
29th June 2007, 02:12
What's wrong with "galã" ? :)
Heath Scumm
29th June 2007, 09:12
E Cezar Laurentiu Cioc "LDC" (aka Limbaj de Carter) Registered Mark.
Le zicea gala ca n-a auzit in viata lui de conceptul de show! ;)
Kruger
29th June 2007, 10:00
ok, daca mai zici odata gala te voi extermina!
E Cezar Laurentiu Cioc "LDC" (aka Limbaj de Carter) Registered Mark.
Le zicea gala ca n-a auzit in viata lui de conceptul de show! ;)
GOD... what was I thinking?
IT'S HIS FAULT! HE MADE ME SAY IT!
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/Diverse/crying.jpg
Raiden
2nd July 2007, 23:33
Randy Orton s-ar putea sa fie noul campion WWE!!!!:bere: :dance:
Source: Wrestling Observer Newsletter
It appears as if Triple H is having second thoughts on his proposed upcoming return feud with Randy Orton. The original plan was for The Game to return in a main event feud with his former Evolution member and work a match against him at the end of the summer at WWE’s SummerSlam pay-per-view. However, Triple H is now pushing for Orton to get a run with the WWE title.
Triple H’s reasoning for not wanting to return in a feud with Orton is because he feels that Orton is the top heel character on RAW and it would kill his momentum if he should come back and beat The Legend Killer. Furthermore, Triple H thinks that John Cena would benefit more from losing the title as he has been getting a lot of resentment boos from fans that are tired of him as champion. From a business aspect, a program with John Cena chasing Randy Orton for the title would probably be more profitable.
The feeling now is that Triple H’s feud with Randy Orton will be delayed for one of the other four major pay-per-views whether it be Survivor Series, Royal Rumble, or WrestleMania.
Randy Orton merita cu siguranta titlul WWE :D. Randy Orton & Triple H rulz! :yeah:
legendkiller
2nd July 2007, 23:35
^Holly shit!!! :yeah: In sfarsit se intampla ceea ce trebuie si e foarte normal.:ok: Triple H & Randy Orton RULLZ :yeah:
Kruger
3rd July 2007, 00:02
^Holly shit!!!
n00b spoted: http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/Diverse/terminator.jpg
The warning is on it's way.... Drums!
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/Diverse/playing20drums.jpg
LaParka
3rd July 2007, 00:06
^eram sigur....nu stiu de ce,dar eram sigur :D.n00b hunter,huh? :)
hey destin cenzurat,e TripleH&Randy Orton Rule(TripleH anyways)ca e la plural....si daca tot suntem aici,ar trebui sa arunci un ochi si la echipa ta favorita Hardy'z ;)
imi amintesti de Jack :)
legendkiller
3rd July 2007, 00:11
^Care e problema man? Esti ferm convins ca sunt n00b? La fel si SexyBoy? Imi pare rau dar eu nu ocolesc oamenii si le spun verde in fata: de ce va credeti superiori cativa de pe acest forum? Fiecare cu opinia sa si cu gandirea sa. Si pentru "inteligenta" at innascuta daca nu observi si Raiden a scrie HHH & RKO rullz, iar numele echipei mele fav a fost scrisa pentru ca asa imi place.
PS. Numai caracterizati oamenii asa c una cu doua. Numai fiti arogant deoarece fiecare are dreptul la opinie. ;)
LaParka
3rd July 2007, 00:17
de ce e foarte normal ca Orton sa fie WWE Champ?
Kruger
3rd July 2007, 00:19
ENDURANCE TEST RESULTS:
http://i168.photobucket.com/albums/u176/The_Kruger/Diverse/lab.jpg
By now, the subject has a probability of 70,8% of loosing it.
Heat concentration - 85%
Patience - 15%
legendkiller
3rd July 2007, 00:23
^Pentru ca in prezent este cel mai bun wrestleri din din RAW in absenta lui Triple H si a lui HBK, avand un draw mare de main-eventer. Ma rog dar daca tie ti se pare potrivit Cena ca si campion WWE, atunci asta e, insa lumea s-a cam plictisit si Randy Orton a dovdit de-a lungul timpului ca poate fi o piesa de baza a WWE-ului, foarte ce merita un push mare. Orton este unul dintre favoritii lui Triple H si este convins ca e cel mai potrivit om sa detina in prezent acest titlu.
LaParka
3rd July 2007, 00:30
avand un draw mare de main-eventer.
asta nu tine de el......orice wrestler decent care ar primi un push la fel de mare ca Randy Orton intr-o federatie ca WWE ar avea draw de main-eventer.
Ma rog dar daca tie ti se pare potrivit Cena ca si campion WWE, atunci asta e, insa lumea s-a cam plictisit si Randy Orton a dovdit de-a lungul timpului ca poate fi o piesa de baza a WWE-ului
cum ziceam....ar facut asta doar pentru ca a avut ocazia,nu ca este cine-stie-ce wrestler,intalnit odata la 20 ani.[/QUOTE]
ce merita un push mare.
si are parte de el,push care ar fi mai bine folosit pe altii
Orton este unul dintre favoritii lui Triple H
asa,si? :) .Si Batista este si nici el nu e intr-o forma grozava
p.s:si Kennedy e mai bune ca Orton :)
Raiden
3rd July 2007, 00:36
p.s:si Kennedy e mai bune ca Orton :)
Cum spui tu :ok:
cum ziceam....ar facut asta doar pentru ca a avut ocazia,nu ca este cine-stie-ce wrestler,intalnit odata la 20 ani.
Nu e cine stie ce, dar nici penal nu este.
Aici nu vorbim de care e mai bun X sau Y. Randy Orton merita centura WWE. De ce? Poate nu o fi cel mai muncitor wrestler, insa este un heel bun si un wrestler carismatic. E bun la mike skills, iar la abilitati in ring sta ok, in plus ar trebui un refresh in RAW, John Cena detine de mult timp titlul.
Acum sincer nu exista un wrestler in RAW in prezent care sa merite mai mult centura ca Randy Orton.
P.S. Da Mr. Kennedy e mai bun decat Randy Orton :)
legendkiller
3rd July 2007, 00:38
@LaParka: Randy Orton este intr-o forma buna, insa pentru tine nu exista niciun raspuns, deoarece esti Orton's hater si gandirea ta nu poate fi schimbata. Dupa cum am subliniat si eu, fiecare cu parerea sa, insa nu mi se pare corect Randy Orton sa fie trata astfel si considerat asa de slab.
LaParka
3rd July 2007, 00:49
nu il consider slab si da,nu imi place....si nu stiu ce se face atata agitatie in jurul lui,mie nu mi se pare nimic special....inainte era mai muncitor insa acum s-a lasat pe o ureche.baga overselling la greu,sta,se taraste si nu am mai vazut un spot bun din partea lui de ceva vreme,+ ca nici cu bump-urile nu sta bine.
si nici faza cu RVD nu prea mi-a placut....a fost facut superman fara motiv,doar ca sa-i pregateasca revenirea Tripster-ului insa acum el s-a razgandit si meciul ala a fost irosit.
hell,RVD trebuia sa-l duca pe arogant "la scoala",mai ales ca era ultimul sau meci....
da,am spus arogant.se stie ca Orton e foarte arogant in real life si nici de asta nu imi place :(
si un ultim motiv este faptul ca in ultima vreme,tipi ca Orton sau Edge au devenit "alternativa"....in sensul ca ex-fanii Cena,brusc au devenit fani Orton sau Edge pentru ca Cena sucks si ei sunt "cool"(nu vorbesc de nimeni de pe forumul asta)
Raiden
3rd July 2007, 00:57
si un ultim motiv este faptul ca in ultima vreme,tipi ca Orton sau Edge au devenit "alternativa"....in sensul ca ex-fanii Cena,brusc au devenit fani Orton sau Edge pentru ca Cena sucks si ei sunt "cool"(nu vorbesc de nimeni de pe forumul asta)
:happy Pai acei fani despre care tot vorbesti isi schimba favoritul dupa cum bate vantul ;).
silversky
3rd July 2007, 01:27
ªtirea poate fi încadratã uºor în categoria zvonuri, s-a speculat destul legat de ce o sã se întâmple cu el dupã scandalul cu camera de hotel, dar sincer, decât Orton champ, îl prefer în continuare pe Cena.
Heath Scumm
3rd July 2007, 10:15
^Holly shit!!!
A primit avertisment pentru jigniri usoare. Eu m-am simtit jignit de remarca lui
*remembers Old ECW ... again! :rolleyes:
:table: crowd starts chanting Holy You Know What!
SexyBoy
3rd July 2007, 10:21
La fel si SexyBoy?
Cand a spus,imi amintesti de Jack,s-a referit la vocabularul meu englezesc ;)
Heath Scumm
3rd July 2007, 10:25
La fel si SexyBoy?
We don't discriminate, we hate everyone the same way! :evil:
legendkiller
3rd July 2007, 11:10
@silversky: de ce il preferi pe Cena drept campion? Ti se pare asa de grozav? Cat despre Randy Orton, acesta si-a pus in ordine gadurile si se pare ca se manifesta foarte in regula in real life. Cu siguranta Orton s-a schimbat in bine, deoarece nu i-ar acorda acest push daca s-ar compota la fel cum se specula.
SexyBoy
3rd July 2007, 11:22
Sunteti niste monstri! :drak:
RockBerg
3rd July 2007, 11:53
Numai fiti arogant deoarece fiecare are dreptul la opinie. ;)
Dude wtf do you mean ?
Vesti bune daca se intampla asa.Orice e mai binevenit decat Cena sau Lashley. :ok:
Not to mention we hate each other. :happy
Kruger
3rd July 2007, 12:52
Sunteti niste monstri! :drak:
Thank you! :D
You're far too kind...:bere:
legendkiller
3rd July 2007, 13:15
@RockBerg: Sorry acolo am mancat si eu un "i". Iti dai seama ca am vrut sa spun aroganti. :)
Heath Scumm
3rd July 2007, 13:16
Nu aia e problema ... "Nu mai fiti" ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.