PDA

View Full Version : WWE Over the Limit 2010

Mr Cosmin
31st March 2010, 23:48
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8c/Over_the_Limit_(2010).jpg

Promotion: World Wrestling Entertainment
Date: May 23, 2010
Venue: Joe Louis Arena
City: Detroit, Michigan

Posterul pare cel oficial, si arata destul de bine. Probabil Edge va fi implicat in meciul pentru centura mondiala, dar n`as baga mana in foc ca va fi asa.

Bilete de 25 de dolari... chiar ca e criza. :happy

Vladut87
1st April 2010, 21:19
Dar nu cumva urmeaza Extreme Rules dupa Wrestlemaina:confused:sau m-am tampit eu.:groggy:

Mr Cosmin
1st April 2010, 21:20
Over the Limit este dupa Extreme Rules.

Vladut87
1st April 2010, 21:26
Atunci de ce vorbim despre asta acum? Sau l-ai deschis asa ca sa fie. Sa nu ti-o ia altul inainte.

Mr Cosmin
1st April 2010, 21:27
Da, ai ghicit. :D

De fapt l`am deschis pentru diversele pareri care vor aparea inainte sau dupa Extreme Rules, pentru aspectul posterului care poate da informatii despre cine va fi in main event.

Laurian1903
2nd April 2010, 10:38
La $25 te afli la capatul arenei, standing, sub nivelul rampei de intrare, LOL.
Talk about looking up to your heroes! :)

Y2J
2nd April 2010, 10:43
Over The Edge - Over The Limit

Care-i diferenta?

Feanoro
2nd April 2010, 12:01
Pai daca spuneau "over the edge" ca inainte nu-si mai avea sensul acel vitezometru din poster (if this is even the official poster).

AleXXander
2nd April 2010, 12:05
Am impresia ca vitezometrul ala se refera la meciuri contracronometru (ceea ce ar fi cam aiurea) sau beat the clock, ma rog, cam asa ceva...

Mr Cosmin
2nd April 2010, 16:00
Poate si un Iron Man Match.

AleXXander
8th April 2010, 01:56
http://i43.tinypic.com/21n4g78.jpg

P1ka
3rd May 2010, 16:59
Maybe , Scramble again...

legendkiller
6th May 2010, 11:30
According to the official WWE Twitter page, you can officially pencil in Randy Orton vs. Edge for the May 23rd WWE "Over The Limit" pay-per view event in Detroit, Michigan.

The WWE tweet reads: "Just announced for WWE Over The Limit May 23 in Detroit: "The Rated-R Superstar" EDGE will face "The Viper" RANDY ORTON! #WWEOTL" :yeah:

P1ka
9th May 2010, 13:30
According to the official WWE Twitter page, you can officially pencil in Randy Orton vs. Edge for the May 23rd WWE "Over The Limit" pay-per view event in Detroit, Michigan.

The WWE tweet reads: "Just announced for WWE Over The Limit May 23 in Detroit: "The Rated-R Superstar" EDGE will face "The Viper" RANDY ORTON! #WWEOTL" :yeah:

Edge castiga.

legendkiller
10th May 2010, 19:20
^Si eu mizez tot pe o victorie a lui Edge la acest PPV, insa nu cred ca WWE-ul va fi de acord ca Randy Orton, omul pe care doreste sa il transforme cel putin in numarul 2 in companie dupa Cena, sa piarda inca un meci de mare anvergura in urma infrangerilor suferite la Extreme Rules si RAW.

P1ka
10th May 2010, 19:44
^Si eu mizez tot pe o victorie a lui Edge la acest PPV, insa nu cred ca WWE-ul va fi de acord ca Randy Orton, omul pe care doreste sa il transforme cel putin in numarul 2 in companie dupa Cena, sa piarda inca un meci de mare anvergura in urma infrangerilor suferite la Extreme Rules si RAW.

S-ar putea.... pe posterul de la Fatal Four Way - e Randy ...

Kossu
10th May 2010, 19:56
Orton castiga.Eu abia astept Punk vs Rey.

legendkiller
10th May 2010, 20:00
Sper din tot sufletul sa castige Rey.

Kossu
10th May 2010, 22:39
Sper din tot sufletul sa castige Rey.

Si eu,vreau sa il vad chel pe Punk :evil:

AleXXander
10th May 2010, 22:40
E bine ca va doriti sa castige un om care ca personaj e 0 si ca doriti sa il vedeti chel pe unul dintre cei mai buni entertaineri din WWE. :D

Raiden
11th May 2010, 15:07
E bine ca va doriti sa castige un om care ca personaj e 0 si ca doriti sa il vedeti chel pe unul dintre cei mai buni entertaineri din WWE. :D

Daca era ca personaj 0 fii sigur ca nu ar mai fi avut un fanbase atat de mare si nici nu ar mai fi fost comerciabil. E promovat ca un masked fighter underdog from Lucha Libre cu un finisher cool la care multi dintre copii pun botul.

Pe mine nu ma deranjeaza, atatat timp cat scoate meciuri bune, iar la microfon este decent. In plus unele feud-uri s-au bazat pe chestia cu personajul sau si au iesit destul de bine (ex: Chris Jericho in 2009).

AleXXander
11th May 2010, 15:12
Mie mi se pare plictisitor ca personaj. Adevarat, in ultimul timp a fost bagat in feud-uri cat de cat ok, spre deosebire de prostiile cu Mike Knox, Kane si alti monsters heel.

Pe mine nu ma intereseaza fanbase-ul lui sau alte astea. Ma intereseaza story-urile in care e implicat, iar astea ii fac praf personajul, excluzandu-le aici pe cele cu Jericho si Punk, care au fost bune.

Heath Scumm
11th May 2010, 21:45
FFS, exista un singur reprezentant Lucha Libre in pro-wrestlingul Main Stream american ... si de ala va luati? :)

Cum poate cineva sa-l critice vreodata pe Rey Mysterio, unul dintre luptatorii care chiar n-au cusur si putinii din WWE care mai abordeaza wrestlingul ca un sport si nu ca vorbarie interminabila?

Rey Mysterio e awesome in ring, despre CM Punk nici nu mai vorbesc, e un entertainer desavarsit.

AleXXander
11th May 2010, 21:52
De fapt, se pare ca neintelegerile intre WWE si Rey Mysterio au reinceput. De data aceasta tot din cauza acelui subiect, banii. Rey vrea din nou mai multi bani.
WWE-ul doreste sa promoveze un nou reprezentant al lucha libre si anume Dos Caras Jr a carui promovare a inceput deja... Va fi promovat tot ca masked fighter.

Feanoro
12th May 2010, 18:50
Ete n-are cusur. Here's some of the things that are very wrong with Mysterio"

- Finisher slab, 619 nu este deloc believable, mai ales avand in vedere diferentele fizice dintre Rey si adversari.

- 0 personality. Este face dar foloseste atacuri hit and run ca si CM Punk, nu are nimic interesant de spus in afara de cateva vorbe repetitive in spaniola din cand in cand. Il vad de ani de zile and I still have no idea what the guy stands for!

- Nu are deloc credibilitate impotriva atletilor mult mult MULT mai mari din WWE. Daca ar fi existat o divizie cruiserweight, atunci Rey ar fi fost genial, dar asa, de fiecare data cand castiga it looks like a poorly acted accident.

Olympion
16th May 2010, 22:51
Rey in SES mi se pare o situatie mult mai interesanta decat CM Punk chel, dar din pacate cred ca Punk va pierde si acest meci. Pacat, anul trecut a fost campion mondial iar acum nici nu poate invinge pe Evan Bourne fara ajutorul lui tipul ala mascat :(.

VladC
17th May 2010, 00:12
without marks there would be no wrestling..

Brain-dead
17th May 2010, 00:14
mie nu-mi pare ca Olympion ar fi mark.

^True.

AleXXander
17th May 2010, 00:32
Nici mie nu imi pare a fi mark. Probabil s-a referit la faptul ca Punk nu mai are aceeasi credibilitate precum anul trecut.

Cat despre meciul ala, nu vad niciun rost sa piarda Punk. Am mai spus ca Rey este un personaj monoton, iar intrarea sa in SES ar fi de bun augur.