View Full Version : WrestleMania XXVI: CM Punk vs. Rey Mysterio (Rey intra in SES daca pierde)
legendkiller
23rd March 2010, 18:37
http://i40.tinypic.com/a4oq5y.jpg
Acesta este thread(ul) oficial legat de infruntarea ce se anunta extrem de intereseanta dintre CM Punk, liderul Societatii Straight-Edge si Rey Mysterio. In cazul in care Mysterio va pierde acest meci, el va trebui sa se alature stabel(ului) condus de CM Punk. Cei doi sunt niste competitori, grozavi iar rezultatul pare destul de imprevizibil. Ne asteapta un meci pe cinste intre doi dintre cei mai buni oameni ai WWE-ului. Discutii legate de feud, meci si favorit, numai aici. :great:
P1ka
23rd March 2010, 19:00
http://i40.tinypic.com/a4oq5y.jpg
Acesta este thread(ul) oficial legat de infruntarea ce se anunta extrem de intereseanta dintre CM Punk, liderul Societatii Straight-Edge si Rey Mysterio. In cazul in care Mysterio va pierde acest meci, el va trebui sa se alature stabel(ului) condus de CM Punk. Cei doi sunt niste competitori, grozavi iar rezultatul pare destul de imprevizibil. Ne asteapta un meci pe cinste intre doi dintre cei mai buni oameni ai WWE-ului. Discutii legate de feud, meci si favorit, numai aici. :great:
Cum? E street fight?
Reaper
23rd March 2010, 19:47
Asadar Rey Rey isi risca libertatea. Dar CM Punk ce pune la bataie in meciul asta?
Ce posturi de mark fac in preajma WrestleMania
Mr Cosmin
23rd March 2010, 20:19
Cand s`a ras Punk pe piept ultima oara ? Sincer, e prea mult. :|
AleXXander
23rd March 2010, 20:27
Face parte din story. :D
RockBerg
23rd March 2010, 20:36
Cand s`a ras Punk pe piept ultima oara ? Sincer, e prea mult. :|
Ca barbat nu ar trebui sa te intereseze,dar fiecare cu ale lui...
Raiden
23rd March 2010, 21:24
Nu va fi Street Fight, caci Luke Gallows a castigat meciul cu Rey Mysterio ce stabilea stipulatia (if Rey Mysterio loses, he will join SES) meciului de la WrestleMania.
SyxxPac
23rd March 2010, 21:30
in meciul asta merg pe mana lui Punk...nu stiu ce se va intampla daca va castiga Rey...va intra oare in SES:-??
Mr Cosmin
23rd March 2010, 21:31
Ca barbat nu ar trebui sa te intereseze,dar fiecare cu ale lui...
Nu ma intereseaza parul lui de pe piept, doar ca arata ca un animal mort. :D
RockBerg
23rd March 2010, 21:47
Nu ma intereseaza parul lui de pe piept, doar ca arata ca un animal mort. :D
Ideea e ca nu trebuie sa te intereseze cum arata. :D
Mr Cosmin
23rd March 2010, 21:51
Nu era in planul meu sa ajung sa ma uit la barbati in chiloti care se pipaie in fiecare saptamana. :(
Vladut87
24th March 2010, 20:30
Ar fi culmea ca Rey sa piarda si sa devina membru in Societatea Cretinilor Fara Vicii:mda:. Sper sa nu fie cazul.
Feanoro
25th March 2010, 09:56
Oh imo ar fi senzational, Rey e destul de mana moarta cu gimmickul curent. Adica are cateva meciuri reusite pe an, cand apare he scores big with the latin crowd, dar mai mult de atata nimic. Poate ca un heel in SES ar parea mai credibil ca un contender la centuri.
Reaper
25th March 2010, 11:38
Este destul de fresh toata povestea asta.
Mie mi-ar conveni sa se mearga mai departe cu Rey ca parte din SES, dar vad asta intamplandu-se impotriva doritei lui. Rey nu poate fi heel, nu ar fi credibil.
Laurian1903
25th March 2010, 13:11
Nu era in planul meu sa ajung sa ma uit la barbati in chiloti care se pipaie in fiecare saptamana. :(
You seem to be the only one who sees it this way, seriously now! :o:
Cum trece timpul... imi amintesc cand eram silit sa-l urmaresc pe Rey in emisiunile WCW Nitro din late 90's, nu-l suportam pe atunci.
Insa e talentat individul, n-am ce zice, ii respect abilitatile.
Heath Scumm
25th March 2010, 22:44
Rey will get his head shaved ... hmmm ... wait!
Vladut87
26th March 2010, 16:05
Rey will get his head shaved ... hmmm ... wait!
Ar fi culmea! Sa ii ceara sa isi scoata masca ca sa-i rada si putinul par pe care il are. Daca il are desigur.
Ratonu
27th March 2010, 18:18
Era culmea sa avem si No Countout, No DQ si No Holds Barred si Street Fight in acelasi WrestleMania. :))
Nu stiu ce se va intampla, dar povestea ar trebui sa continue. Ar fi tare ca Punk sa ajunga sa rada pe unul din copiii lui Mysterio.
Vladut87
27th March 2010, 21:30
Era culmea sa avem si No Countout, No DQ si No Holds Barred si Street Fight in acelasi WrestleMania. :))
Nu stiu ce se va intampla, dar povestea ar trebui sa continue. Ar fi tare ca Punk sa ajunga sa rada pe unul din copiii lui Mysterio.
Ar fi tare dar numai sa nu fie fetita. Ar fi prea de tot!
Lordul
28th March 2010, 23:48
merg pe mana lui Mysterio....saritorul Ray Ray
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.