PDA

View Full Version : Wrestling in Bucuresti ???

killer_kowalski
22nd March 2010, 22:04
Salut,am inteles ca se pregateste infiintarea unei prime federatii de wrestling in bucuresti,si ,mai mult,ca gabi si mihai ar fi implicati in asta,astfel m-am gandit sa intreb aici daca este adevarat acest zvon. Un presupus membru al federatiei respective mi-a spus ca se va construi un ring,dotat cu saltele de pat ( !!! ) si ca gabi si mihai ar fi cerut sa puna logo-ul sport.ro pe acel ring,insa au fost refuzati,pe motiv ca n-au vrut sa plateasca reclama. Totusi se pare ca li se va ingadui sa se ocupe de storyline-uri. Cam atat stiu si eu,mai multe detalii puteti afla de la persoana care mi-a spus si mie toate cele de mai sus, la id-ul de mess dj_kiddo24

Cristy RVD
22nd March 2010, 22:05
Ringur va avea 2 laturi ?

AleXXander
22nd March 2010, 22:07
^^You make my day !

Madagascar ? :D

Cristy RVD
22nd March 2010, 22:13
Slatina :D

:happy

AleXXander
22nd March 2010, 22:14
Giulesti ! :D

Cristy RVD
22nd March 2010, 22:16
Tie iti arde de misto in loc sa lamuresti omu'....

cutuma
22nd March 2010, 22:41
Salut,am inteles ca se pregateste infiintarea unei prime federatii de wrestling in bucuresti

WOW!

,si ,mai mult,ca gabi si mihai ar fi implicati in asta,

Normal, se baga si ei unde vad ca poate sa sara banu'

Un presupus membru al federatiei respective mi-a spus ca se va construi un ring,dotat cu saltele de pat ( !!! ) si ca gabi si mihai ar fi cerut sa puna logo-ul sport.ro pe acel ring,insa au fost refuzati,pe motiv ca n-au vrut sa plateasca reclama.

Ce zgarciti. Cine n-ar vrea reclama pe saltele?

Totusi se pare ca li se va ingadui sa se ocupe de storyline-uri

Macar atat, destul de fair-play.

Mr Cosmin
22nd March 2010, 23:20
Chitrosilor. :(

Reaper
23rd March 2010, 08:07
Cum, ma, sa nu dati bani ca sa scrie sport.ro pe salteaua de pat?
Cine imi poate estima ca ar costa afacerea asta cu reclama?... ca as vrea sa dau eu bani ca sa scrie "Reaper e bun la saltea".

Big Sexy
23rd March 2010, 08:21
Normal, se baga si ei unde vad ca poate sa sara banu'
Nu cred ca ai inteles, noi trebuie sa platim reclama sport.ro. Naspa. I-am refuzat pe initiatori cu un inverted atomic drop. :rosu:

Singurul lucru pe care il regret la acest topic e ca te asteptai ca cineva care foloseste nick-ul Killer Kowalsky sa stie cate ceva despre wrestling si implicit sa fie matur.

killer_kowalski
26th March 2010, 05:03
Eu sa stiu cate ceva despre wrestling? Nuuu... Eu nici nu ma uit la wrestling de fapt... de Killer Kowalski am auzit numai pentru ca a fost mentionat de Kramer intr-un episod din Seinfeld.De altfel, e singurul wrestler pe care-l stiu (Kowalski,nu Kramer).
Lasand gluma la o parte...vorbesti de parca eu am inventat zvonul ala...crezi ca nu mi-am dat seama ca tipul ala minte de stinge? Numai ca m-am gandit ca poate ati vrea sa stiti ca se foloseste de numele vostru cu ocazia asta. Si nu sunt singurul caruia s-a laudat. Anyway,scuze pt orice neplacere creata.

Singurul lucru pe care il regret la acest topic e ca te asteptai ca cineva care foloseste nick-ul Killer Kowalsky sa stie cate ceva despre wrestling si implicit sa fie matur.

Singurul lucru pe care-l regret eu e ca te asteptai ca cineva care foloseste nick-ul Big Sexy sa stie cate ceva despre cum se scrie corect "Killer Kowalski" ;)

Tudor_Ancu
26th March 2010, 10:19
http://media.ebaumsworld.com/picture/benjai28/OWNAGE.png

RockBerg
26th March 2010, 16:42
*Rates thread.

http://i43.tinypic.com/fnvd3s.jpg

Big Sexy
26th March 2010, 19:59
"Killer Kowalski" ;)
Nice one.

Mare smecherie ca cineva ne foloseste numele, nu e prima oara si nu va fi nici ultima. Stii vorba aia - prost e cine da nu cine cere asa ca nu poti fi suparat pe unul care se tine de farse atat de evidente, cel mult ii poti compatimi pe ceilalti pentru naivitate. Au mai fost unii care umplusera Bucurestiul cu niste postere color cu care anuntau ca vine WWE-ul in Bucuresti, o farsa ce nu a avut efectul scontat.
O sa il contactez pe mess si o sa il intreb ;)

PSYCHO
26th March 2010, 22:48
Gay Parade în Herãstrãu! Eveniment prezentat de Gaby ºi Mihay! :cry:

RockBerg
27th March 2010, 01:02
Nu trebuia sa repeti titlul thread-ului.

Heath Scumm
24th April 2010, 15:01
Doamne, cum de n-am vazut topicul asta pana acum? :happy

CUM DE NU? :cry:

Mr Cosmin
25th April 2010, 02:17
Si n`au dat nimic la televizor. :shocked:

Alexander Sambo
16th January 2011, 22:02
Deci ne lamureste cineva ? O sa fie sau nu....? :mda:

AleXXander
16th January 2011, 22:06
A fi sau a nu fi... Cat de batut in creier poate fi cineva incat sa puna o intrebare de genul asta dupa ce citeste primul post din thread ?

Alexander Sambo
16th January 2011, 22:07
A fi sau a nu fi am citit toate..

Heath Scumm
17th January 2011, 13:30
Pustiule, daca vrei sa faci posturi pentru WRM, astfel de posturi nu te-ajuta deloc.

Alexander Sambo
17th January 2011, 15:39
De aia nu mai pot eu de posturi...nu sunt genu ;)

AleXXander
17th January 2011, 16:25
Pustiule, daca vrei sa faci posturi pentru WRM, astfel de posturi nu te-ajuta deloc.
Good one. Nu ma asteptam. :happy

Alexander Sambo
19th January 2011, 18:15
^Esti un lingau :-j

AleXXander
19th January 2011, 20:51
Esti amuzant.

PSYCHO
19th January 2011, 22:30
Toþi cei care se uitã la wrestling sunt lingãi! :P