PDA

View Full Version : Cine ati Vrea sa fie moderator pe Suporter OTELUL ???

Pages : [1] 2

WOLF_ULTRAS
27th October 2006, 23:30
Votati

STEEL
27th October 2006, 23:44
In momentul in care ramanem fara moderator pe suporter Otelul,fii sigur Wolf_Ultras ca va trebui sa-mi dau si eu cu parerea.Cred insa ca e putin abuziv sa luam o masura acum mai ales cand actualul moderator nu se afla aici.Gasesc necesara si prezenta lui pentru a da drumul la poll.Eu cred ca asa-i normal.

starsteel
27th October 2006, 23:46
Pollul e cam restrictiv in discutie pt. moderare intra toti galatenii fara nici o opreliste. Din pacate Lolo a fost deja propus insa nu fost sa fie la ora asta mai exista o propunere pt. Cristi Galati pe RA acolo e de fapt locul in care vor fi votati, eu zic ca prin votul nostru sa trimitem chiar 2 candidati pt. moderare in mod sigur cineva va fi acceptat in final.

WOLF_ULTRAS
27th October 2006, 23:51
In momentul in care ramanem fara moderator pe suporter Otelul,fii sigur Wolf_Ultras ca va trebui sa-mi dau si eu cu parerea.Cred insa ca e putin abuziv sa luam o masura acum mai ales cand actualul moderator nu se afla aici.Gasesc necesara si prezenta lui pentru a da drumul la poll.Eu cred ca asa-i normal.

Dc tot il ti in brate ?
Voteaza
si ss u nu votezi ?
Voteazate pe tine
No offence

delaparis
27th October 2006, 23:51
Cristi_Galati a votat pentru wolf de fapt mi-a trimis pm pentru asta si eu am facut ce a dorit :)

Hard
27th October 2006, 23:53
care toti galatenii?toti otelarii ai vrut sa spui.
eu l-as fi votat pe steel,are cazierul "mai curat" decat oricine altul,eu fiind singurul care l-a scos din sarite.ceilalti...:happy sa fim seriosi...poate lolo dar cum am mai zis nu are el timp de voi si ols
ps:scuze,merge si dr_satan,daca arintra mai des pe aici.

starsteel
28th October 2006, 00:01
Cum adica sa ma votez pe mine nu vedeti ca aici sunt, votati inca un moderator pe Suporter Otelul.

STEEL
28th October 2006, 00:02
care toti galatenii?toti otelarii ai vrut sa spui.
eu l-as fi votat pe steel,are cazierul "mai curat" decat oricine altul,eu fiind singurul care l-a scos din sarite.ceilalti...:happy sa fim seriosi...poate lolo dar cum am mai zis nu are el timp de voi si ols
ps:scuze,merge si dr_satan,daca arintra mai des pe aici.

Vai sincer ma simt flatat :happy In niciun caz eu,nu pt. ca nu ma simt in stare si nici nu cred ca pot sa fiu la nesfarsit impartial.

WOLF_ULTRAS
28th October 2006, 00:03
Cum adica sa ma votati pe mine nu vedeti ca aici sunt, votati inca un moderator pe Suporter Otelul.
aham e si asta o vrajeala...si dc nu votezi pe cineva

Kainsashiki
28th October 2006, 00:06
ca o parere din exterior..

din cei aflati in lista, niciunul n-are calitatile unui moderator..poate decat doctor satan care nu prea intra..

STEEL pare a stii cum sta treaba cu moderarea, insa nu i-am urmarit posturile pana acum.

STEEL
28th October 2006, 00:06
Cum adica sa ma votati pe mine nu vedeti ca aici sunt, votati inca un moderator pe Suporter Otelul.

Daca ar fi vorba de inca unul vin cu propunerea ideala: Dregan
Am observat ca are si mai mult timp la dispozitie.

starsteel
28th October 2006, 00:07
Haideti sa o luam de la un capat adica intai sa apara propunerile apoi sa primim acceptul candidatilor, sa le cantarim sansele dupa care urmeaza introducerea unui poll cu 2 sau 10 candidati urmeaza votarea si trimiterea rezultatului spre avizare de catre cei in masura.

Hard
28th October 2006, 00:09
Daca ar fi vorba de inca unul vin cu propunerea ideala: Dregan
Am observat ca are si mai mult timp la dispozitie.
vai!nu se poate:happy...pai pe voi va modereaza tribuna 2-a?

STEEL
28th October 2006, 00:13
STEEL pare a stii cum sta treaba cu moderarea, insa nu i-am urmarit posturile pana acum.

Nuuu Diablo,la prima vedere par sa fiu un caracter mai "puternic" in ceea ce priveste forumul insa nu este asa,mai precis am avut si o sa mai am multe scapari de-acum incolo.Deci functia asta nu mi se potriveste.

starsteel
28th October 2006, 00:22
ca o parere din exterior..

din cei aflati in lista, niciunul n-are calitatile unui moderator..poate decat doctor satan care nu prea intra..

Lista aia ca si cum nu exista o editez oricum acum discutam propuneri de exemplu din cele 2 Dr. Satan ar fi excelent insa nu cred ca e genul care sta mult pe forum, Steel e o propunere viabila insa in mod sigur exista si altii asa ca o luam usor ca avem timp destul.
Poate ar fi necesar sa mentionam si cateva caracteristici ale unui candidat:
1. sa fie fan adevarat al Otelului
2. sa poata fi impartial
3. sa posteze fara resentimente, injurii, etc., moderarea iti ofera o imunitate deci nu se poate ca cineva sa lanseze din aceasta postura orice.
4. sa petreaca mult timp pe forum
Aici mai puteti completa si voi alte caracteristici eventual mai cerem parerea si altor moderatori mai vechi mai noi sau chiar a bossului OLS, Vadim. Apropo daca tot am pomenit de Vadim sper ca nu veti alega un moderator care sa de-a dovada de naivitati sau Doamne fereste de ploconiri la "administratie". Cu alte cuvinte nici dracos dar nici catelus. Eventual sa nu fie o persoana identica cu caracterul meu ca sa ne putem completa reciproc.

starsteel
28th October 2006, 00:28
Poll-ul e momentan inchis ii dam drumul cand stabilim cel putin cativa candidati.

Hard
28th October 2006, 00:29
acum vin eu cu intrebare? cine ar putea fi moderator aici si sa nu imi dea ban la prima postare?:happy eu cred ca ar fi in felul urmator:
1.lolo_grupa_c :esti banat pt 1 sapt - nu ai ce cauta pe suporter otelul pt ca nu ai participat la coregrafii,mesaje
2.Dregan:esti banat 1 luna - m-ai facut samantar,te bagi in seama ca **** si sustii si o echipa comunista
3.STEELMAN:esti banat 1 luna pt ca esti stelist iar eu urasc stelistii
4.wolf_ultras:esti banat pt 2 luni pt ca ma inervezi,plus alte alea dar nu conteaza
5.STEEL:esti banat nelimitat pt ca ma stresezi,postezi la caterinca de otelul si cand te prind o sa vezi ce iti fac
6.Cristi_galati: esti banat 2 luni pt ca urasc sclavii.hai realul!
7jar_gon:esti banat nelimitat pt ca sa vezi si tu cum e si pt ca %&^*$$%$##%^%^^ lu %$^##% care este:D

asadar,nu propun nici un moderator.sau..eventual,pe hardliner!!!

starsteel
28th October 2006, 00:33
Hard iti lipseste dragostea pt. Otelul asa ca propunerea ta aici nu e viabila. Iar in privinta banarii stai linistit ca la ora asta sunt majoritari cred moderatorii care nu pot da ban oportunitatea asta exista la cei care sunt pe Intern, administratori. Deci moderarea pe Otelul nu-ti ofera chiar toate oportunitatile momentan, pe viitor nu se stie.

STEEL
28th October 2006, 00:35
Pentru toti:va rog mult sa nu contati pe mine,ma simt intr-o oarecare masura onorat ca intru in discutie si sa vad ca mi-am creat o imagine zic eu pozitiva dar cu tot regretul.....nu pot accepta.

WOLF_ULTRAS
Bai aici iar se fac blaturi pe suporter otelul :D
Ca sa inchizi polllul trebuia sa ma intrebi eu sunt proprietarul eu am bagat bani in el munca mea de o viata .......

delaparis
Poll-ul e momentan inchis ii dam drumul cand stabilim cel putin cativa candidati.

Pai aici nu prea inteleg ... fie de iertare ...

Daca vrem solutii pe aceasta sectiune atunci sa procedam corect :cool:

Daca lista nu e buna atunci sa fie completata dar sa nu inchidem pentru ca nu ne plac cei propusi :)

Hard
28th October 2006, 00:37
Hard iti lipseste dragostea pt. Otelul asa ca propunerea ta aici nu e viabila.

era o gluma:)ar fi o revolutie,am ramane numai noi 2 pe aici:)
propunere:
1.STEEL
2.DR_SATAN
din cate vad sunt si cei mai vechi.

STEEL
28th October 2006, 00:41
acum vin eu cu intrebare? cine ar putea fi moderator aici si sa nu imi dea ban la prima postare?:happy eu cred ca ar fi in felul urmator:
1.lolo_grupa_c :esti banat pt 1 sapt - nu ai ce cauta pe suporter otelul pt ca nu ai participat la coregrafii,mesaje
2.Dregan:esti banat 1 luna - m-ai facut samantar,te bagi in seama ca **** si sustii si o echipa comunista
3.STEELMAN:esti banat 1 luna pt ca esti stelist iar eu urasc stelistii
4.wolf_ultras:esti banat pt 2 luni pt ca ma inervezi,plus alte alea dar nu conteaza
5.STEEL:esti banat nelimitat pt ca ma stresezi,postezi la caterinca de otelul si cand te prind o sa vezi ce iti fac
6.Cristi_galati: esti banat 2 luni pt ca urasc sclavii.hai realul!
7jar_gon:esti banat nelimitat pt ca sa vezi si tu cum e si pt ca %&^*$$%$##%^%^^ lu %$^##% care este:D

asadar,nu propun nici un moderator.sau..eventual,pe hardliner!!!

Cea mai tare postare care am vazut-o,am ras copios cand am citit-o.:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:
Tot ce pot sa-ti spun e ca ai perfecta dreptate cuvant cu cuvant,cel putin in privinta mea.

starsteel
28th October 2006, 00:42
Pai aici nu prea inteleg ... fie de iertare ...

Daca vrem solutii pe aceasta sectiune atunci sa procedam corect :cool:

Daca lista nu e buna atuci sa fie completata dar sa nu inchidem pentru ca nu ne plac cei propusi :)
Te iertam :D insa intai propunerile apoi ii trecem pe cei alesi si facem o votare la obiect fara voturi aruncate in vant.

Andutzu
28th October 2006, 00:42
oricine , dar sa fie pur-sange nu corcitura...

WOLF_ULTRAS
28th October 2006, 00:43
oricine , dar sa fie pur-sange nu corcitura...

CORECT :ok:
FORZA OTELUL

WOLF_ULTRAS
28th October 2006, 00:50
Sa veniti cu toti la mine sa va iau probe de sange cei care partcipa :D

Hard
28th October 2006, 00:51
Cea mai tare postare care am vazut-o,am ras copios cand am citit-o.:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:
Tot ce pot sa-ti spun e ca ai perfecta dreptate cuvant cu cuvant,cel putin in privinta mea.

De aia te si propun:happy
Nu stiu,am o presimtire ca procedez corect:happy,e un semn,nu vezi,te-ai inregistrat pe ols cu o zi inaintea mea:happy...STEEL moderator!:ras-plans:

Andutzu
28th October 2006, 00:53
1.wolf_ultras
2.steelman
3.steel

starsteel
28th October 2006, 00:55
Cine va fi moderator trebuie sa faca ceva de genul asta si cred ca sunteti convinsi ca voi fi mereu antidinamovist insa asta nu are legatura cu moderarea.
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=50673

Andutzu intelege ca primul om propus de mine moderator a fost Lolo insa din pacate nu a fost acceptat asa ca degeaba incercam o varianta fara sorti de izbanda.

Hard
28th October 2006, 00:58
1.lolo_grupa_c
2.WOLF_ULTRAS
3.STEELMAN

cei mai dedicati echipei da,dar aici e vb despre moderarea unui sub forum

starsteel
28th October 2006, 01:04
Sa tinem cont ca la ora asta purtam o discutie intre putini otelari iar 3 chiar in imposibilitate de a posta asa ca trebuie sa-si poata spuna fiecare parerea.

STEEL
28th October 2006, 01:07
Sa tinem cont ca la ora asta purtam o discutie intre putini otelari iar 3 chiar in imposibilitate de a posta asa ca trebuie sa-si poata spuna fiecare parerea.

Corect.:ok:

delaparis
28th October 2006, 01:08
exact asta trebuie evitat in viitor ... mai putini suspendati si mai multi care se pot exprima si vor mai ales :ok:

Hard
28th October 2006, 01:11
pai cu ceilalti vorbesc eu pe pm.ce vreti sa stiti de la ei?:happy
jargon e ok,imi ureaza de bine,cristi idem.pe bada_otelul l-a vazut cineva?

STEEL
28th October 2006, 01:12
Ma uit in poll dar nu vad.....are si Dregan un vot de la mine.

WOLF_ULTRAS
28th October 2006, 01:16
Tutye
Dr_satan
Andutzu
:D

starsteel
28th October 2006, 01:23
Ma uit in poll dar nu vad.....are si Dregan un vot de la mine.
Dregan e o propunere viabila cu sanse mari de reusita in mod sigur va apare la votul final.

Hard
28th October 2006, 01:26
ai uitat ce posta dregan pe intern...i-ar sta bine moderator

WOLF_ULTRAS
28th October 2006, 01:28
Nush dar nu cred ca dregan va aceepta e deja moderator pe 2 forumuri
www.otelul-galati-forum.tk
Dar si pe cel al siteului oficial
http://74.52.26.99/forum/index.php
Oare poate face fata
Eu mas bucura sa fie el ....il cunosc

starsteel
28th October 2006, 01:36

Fiecare postare se poate regasi prin "Find all posts by...." iar pt. moderatori sunt vizibile chiar si cele sterse, aia e masura care poate decide pt. moderare.

STEEL
28th October 2006, 01:38

Te vad baiat istet in general dar ma vad nevoit sa-ti dau mici explicatii referitoare la Dregan.Este deja de ceva timp moderator pe alt forum(forumuri?) si crede-ma ca-i trup si suflet langa echipa,a dovedit si o mai face in continuare ca e foarte atasat de tot ce inseamna Otelul.In plus modereaza foarte bine,eu personal l-am urmarit indeaproape mult timp.Exemplele pot continua dar ma opresc aici deocamdata.

STEEL
28th October 2006, 01:40

Pe de-o parte iti inteleg nemultumirea.:happy
E si el tot un fel de "prieten" pentru tine.:ras-plans:

WOLF_ULTRAS
28th October 2006, 01:42
Eu pe dragan il cunosc de ceva timp asa pe net ...ultima deplasare la Vs la cunoscut si personal....acuma la pitesti o sal cunosc si mai bine....:)

STEEL
28th October 2006, 01:50
Nush dar nu cred ca dregan va aceepta e deja moderator pe 2 forumuri
www.otelul-galati-forum.tk
Dar si pe cel al siteului oficial
http://74.52.26.99/forum/index.php
Oare poate face fata
Eu mas bucura sa fie el ....il cunosc
Desi il sustin pe Dregan,imi dau seama ca nu va putea face fata,deja ar fi cam mult pt. el.Dar nu se stie niciodata,merita incercat,poate accepta.

STEELMAN
28th October 2006, 09:08
1 cap
2 naka

STEELMAN
28th October 2006, 09:34
lasand gluma la o parte dregan ar fi probabil "cel mai moderator bun" cum spuneau si altii este f ocupat cu celelalte doua mai avem baieti destepti care stiu sa se descurce.sa mai monitorizez odata.e ala steel care mi se pare baiat destept dar parca traieste intr-o lume prea boema si ala de la tg mures pare o persoana culta.vine tare din spate megastar si probabil pe el l-as vota.da MEGASTAR moderator pe otelul!

Dregan
28th October 2006, 13:57
Dupa cum ati remarcat mi-ar fi foarte greu sa mai primesc un forum in grija. Asa ca trebuie sa spun NU din capul locului.
Il propun pe Megastar... daca accepta ar fi clar cel mai potrivit pentru rolul de moderator. Unii dintre cei de aici stiu despre ce vorbesc...

STEEL
28th October 2006, 14:00
Steelman,nu ma mai bagati prin topul preferintelor,n-are rost.Sunt baieti cu adevarat mult mai potriviti decat mine,imi cunosc limitele si apoi chiar imi place ipostaza in care ma aflu acum,liber voiajor un fel de haiduc al forumului.Ca sa vin cu o completare la ceea ce ai scris mai sus,in cazul in care Dregan ar refuza propunerea noastra si eu la randul meu l-as vedea pe Megastar moderator.

STEEL
28th October 2006, 14:04
Dupa cum ati remarcat mi-ar fi foarte greu sa mai primesc un forum in grija. Asa ca trebuie sa spun NU din capul locului.
Il propun pe Megastar... daca accepta ar fi clar cel mai potrivit pentru rolul de moderator. Unii dintre cei de aici stiu despre ce vorbesc...

Totusi poate te mai gandesti intre timp.Pentru mine tu ai fi cel mai potrivit.
Cat despre Megastar pot spune doar atat:"beton" :ok:

starsteel
29th October 2006, 10:20
Dupa ce vad aici Suporter Otelul pare a fi predestinat momentan celor cu ....."star" in nick-name. :D
Mai faceti propuneri si apoi trecem la vot conditiile sunt 2, propunere si acceptul celui propus. Dregan poate te mai gandesti.

MariusTR
29th October 2006, 11:08
Dupa ce trece de votul otelarilor, mai trebuie sa treaca si de votul nostru pe RA.
Va spun deschis si ca un prieten, alegeti unul care sa nu inceapa macelarirea suporterilor altor echipe doar fiindca sunt de alte culori fotbalistice, altfel trece de noi mai greu ... alegeti pe unu echilibrat si fara manii personale.

Parerea mea, bre tovarasi.

delaparis
29th October 2006, 11:13
Dupa ce vad aici Suporter Otelul pare a fi predestinat momentan celor cu ....."star" in nick-name. :D
.

Cu "star" cu "steel" samd .... :D
Cei cu "grupe" sau cu "Galati" nu au nici o sansa :happy

starsteel
29th October 2006, 11:20
Nu se stie ca doar nu esti ghicitor in stele.

Hard
29th October 2006, 11:21
chiar daca nu intra des aici momentan,probabil o va face daca va fi moderator pe ols.este vorba de userul Megastar.este moderator si pe forumurile echipei favorite,nu a jignit pe nimeni pana acum si are si talentul de a modera;) Pe suporter Otelul nu a intrat pana acum,ori nu stie de existenta lui,ori nu a vrut sa iasa in evidenta pe aici.insa a postat de cateva ori pe intern. daca era inregistrat de ceva vreme,nu mai era niciun dubiu in a alege inca un moderator aici.

starsteel
29th October 2006, 11:23
... alegeti pe unu echilibrat si fara manii personale.
...
Asta nu inseamna ca nu se accepta cineva care musca din "dusmani" totul e sa o faca cu tact.:ras-plans: ......oricum mai bine lipsa decat unul fara dinti puternici.:D

P.S. Hard ai rezolvat ora?

Hard
29th October 2006, 11:30
nu,acum sunt cu 3 ore in spate:D

starsteel
29th October 2006, 11:32
Mai incearca si vei reusi trebuia sa treci la ora Europei Centrale adica +1.

Hard
29th October 2006, 11:33
gata am pus GMT (Greenwich time:D) si asa locuiesc langa Meridianul 0-la 2 km:D
multumesc

Kainsashiki
29th October 2006, 13:27
cine e Megastar ? vreun transfer bomba ? :D aduceti moderatori ? :happy sper ca a jucat la campionatul mondial al moderatorilor :D

STEELMAN
30th October 2006, 01:14
megastar e "cel mai moderator bun"e fondatorul batranului forum www.otelul-galati-forum.tk si sa descurcat excelent

Doctor_Satan
30th October 2006, 11:03
Din cate vad, apar si eu ca o propunere valida!
Multi spun ca eu nu intru prea des pe aici! Ca sa lamuresc aceasta problema, eu intru zilnic in afara de week-enduri! Daca nu postez, asta e altceva, intotdeauna citesc ce e pe Suporter Otelul!
Intrarea mea in week-enduri s-ar rezolva intr-o luna sau 2, cand imi bag net si acasa!
As accepta propunerea daca as termina in topul alegerilor voastre!
Nu stiu insa daca vor trece ceilalti moderatori peste cele 2 iesiri ale mele: un razboi scurt cu un farist pe la inceputurile mele pe ols, terminat cu o banare si momentul cand am facut pe desteptul acum cateva saptamani si am luat un avertisment!
Asadar, daca ma doriti, eu ma bag!
Dar, intrebarea cea mare e: DE CE SS NU MAI E BUN? Urmeaza sa se pensioneze? Eu merg pe ideea ca are vechime si este impartial, asa ca nu vad sensul schimbarii lui!

Kainsashiki
30th October 2006, 11:07
starsteel va fi si in continuare moderator pe suporter otelul, nu se pune problema ca el sa nu fie.

vor exista doi moderatori pe suporter otelul.

MariusTR
30th October 2006, 11:08
Dar, intrebarea cea mare e: DE CE SS NU MAI E BUN? Urmeaza sa se pensioneze? Eu merg pe ideea ca are vechime si este impartial, asa ca nu vad sensul schimbarii lui!
Frate (virtual) posibil moderator, SS nu se retrage si nu-l schimba nimeni, doar ca ( daca se finalizeaza proiectul asta ) o sa fiti 2 care modereaza aici.

Nu merge nimeni nicaieri ... stati toti aici. :D

Doctor_Satan
30th October 2006, 11:09
Aaaa!
Dar de ce 2? Mi se pare ca se descurca destul de bine si singur!
Daca ar fi 2, deciziile ar fi mai greu de luat, s-ar putea calca unul pe altul pe coada!
Oricum, daca asa se vrea, asa sa fie!

Kainsashiki
30th October 2006, 11:12
tocmai de aceea se cauta un moderator cu capul pe umeri care sa se completeze bine cu star steel

MariusTR
30th October 2006, 11:13
Pai nu voi urlati , batandu-va cu pumnii in piept ca si King Kong cataratorul ca vreti mod pur sange aici ? Ca eu nu am cerut ... DiaBlo ai cerut tu? Cine a cerut? Nu voi, mai tovarasi ?

Doctor_Satan
30th October 2006, 11:32
Marius, daca ai fi citit mai atent pe aici, ai fi observat ca eu de la inceput n-am fost de acord cu schimbarea lui SS, n-am fost printre cei care au vrut schimbarea lui, chiar am incercat sa-i conving de faptul ca SS a facut multe pentru noi!
Acum am crezut ca s-a ajuns chiar la schimbarea lui, de asta am pus intrebarile alea!

MariusTR
30th October 2006, 11:42
Ok, nu-l schimba nimeni, nu s-a pus niciodata nici macar in trecere aceasta problema, fiindca SS e un mod bun.
Acum, alegeti dintre voi un coleg pentru SS , sa fie un om istet, echilibrat si fara vicii ... doar sa fumeze, sa-i placa femeile si bautura, astea vicii se accepta :ras-plans:

Obsedati mici ce sunteti voi ! :D

Doctor_Satan
30th October 2006, 11:49
Eu cred ca nu trebuie sa demonstreze ca este prea istet!
Eu am facut prostia asta si mi-am luat un avertisment si am primit mesaj pe pm cu ceva de genul "te crezi prea destept!"

MariusTR
30th October 2006, 11:58
Ok, ai votul meu la functie ... istetule ;)

Votul meu merge inspre DS.

Doctor_Satan
30th October 2006, 15:18
Ok, ai votul meu la functie ... istetule ;)

Votul meu merge inspre DS.

Aha! Sa inteleg ca ma iarta moderatorii ca am facut pe desteptul?
Multumesc!

MariusTR
30th October 2006, 15:21
Cine te-a avertizat pentru ca "ai fost prea istet" ?

Doctor_Satan
30th October 2006, 16:05
Din cate vad, Inter! De ce?
Multi il acuzau ca ar fi vanator de galateni! La cat de prompt mi-am primit cartonasul rosu, tind sa-i cred pe cei care sustineau aceasta idee!

starsteel
30th October 2006, 16:32
O veste buna, la ora asta deja avem 2 candidati beton, Dr. Satan e unul iar cel de-al 2-lea daca accepta ar putea fi Megastar, lista ramane deschisa.

Cristian
31st October 2006, 13:22
Pana la urma ca urmare a intrarii lui Megastar pe forum pe el il sustin.
Apropo Starsteel cand se da drumu la votat ??? Si sa nu uiti sa-l incluzi si pe megastar pe poll.

Doctor_Satan
31st October 2006, 13:51
Cum sa uite sa-l introduca tocmai pe principalul candidat?
Il invita cineva pe Mega sa ne spuna daca vrea parteneriatul cu SS?

bada_otelul
31st October 2006, 13:59
megastar daca vrea,ar fi perfect,are si experienta,e si mai calm decat unii dintre noi :D

starsteel
31st October 2006, 17:29
Il astept pe Megastar sa isi dea acceptul eu am mentionat undeva pe RA ca e posibil sa apara chiar 2 noi moderatori galateni; in cazul asta e posibil sa ma dau chiar deoparte.

Hard
1st November 2006, 02:32
nuuu! :happy

STEELMAN
1st November 2006, 17:10
Cum sa uite sa-l introduca tocmai pe principalul candidat?
Il invita cineva pe Mega sa ne spuna daca vrea parteneriatul cu SS?
cu ss nu va accepta niciodata!

starsteel
1st November 2006, 20:51
Dr. Satan deja poate fi votat pana acum se pare ca e singurul candidat propus si care accepta moderarea.

Cristian
1st November 2006, 21:05
Oricine ar merge in afara de stelisti. De preferabil MEGASTAR

starsteel
1st November 2006, 21:17
Atunci nu-l propune nimeni pe doris2001 adica remy?........ mai ales ca inainte de a fi dinamovist e cel mai incrancenat anti-stelist. Ar fi bomba propunerilor pe OLS.

Cristian
1st November 2006, 21:28
Propunere: doris2001

Hard
1st November 2006, 21:31
ati inebunit

1st November 2006, 21:56
ce nebunie la voi aici, haos total. ce e cu poll-ul asta?

Cristian
1st November 2006, 21:58
Iaca intrebare si la tine ma offline :D
Astia suntem noi mai "zapaciti" :D:D:D

Cat despre ce se intampla aici e treaba noastra nu a persoanelor extra-otelul

1st November 2006, 22:04
lasa cristi ca tot nu iese cum vrei tu, din pacate nu ai ce face... :D

Cristian
1st November 2006, 22:07
Bine, fugi pe bragadiru si posteaza acolo, lasa-ne pe noi asa cum ne-ai gasit.

Doctor_Satan
2nd November 2006, 10:38
Nu trebuia totusi asteptat cu pornirea votului pana Megastar isi da sau nu acceptul?

Dregan
2nd November 2006, 13:26
Hei ce draq e asta ????
Astea sunt propunerile?!?!

Pai e ca si cum avem de ales intre Doctor Satan si ... Doctor Satan...
Starsteel opreste votul (nu inteleg de unde atat graba) si asteapta sa mai gasim macar un candidat.

Doctor_Satan
2nd November 2006, 14:27
Eu ma intreb urmatorul lucru: cei care au votat pe altul, pe cine au votat? Parca vad ca o sa castige "altul" si nimeni nu s-a mai anuntat in afara de mine!
Ar fi interesant sa pierd alegerile fara contracandidat!

Cristian
2nd November 2006, 14:28
Parerea mea e ca e bun si Doctor Satan, no problem
Da trebuie mai multi candidati. E un Poll facut total aiurea.

MariusTR
2nd November 2006, 14:32
Misto poll.

:ras-plans:

Pana la urma o sa va moderez eu , vad ca va organizati cam greu ...

Cristian
2nd November 2006, 14:38
@MariusTR nu noi am organizat Poll-ul in asa maniera, starsteel e de vina.

starsteel
2nd November 2006, 16:07
Hei ce draq e asta ????
Astea sunt propunerile?!?!

Pai e ca si cum avem de ales intre Doctor Satan si ... Doctor Satan...
Starsteel opreste votul (nu inteleg de unde atat graba) si asteapta sa mai gasim macar un candidat.

Pana acum alta propunere cu tot cu acceptare nu am vazut asa ca in afara de Dr. Satan nu e nimeni, cand apare sterg "altul" si il trec la poll.

Dregan
2nd November 2006, 16:35
Nu mai am cuvinte. Un poll absolut penibil:rosu:

Nu mai am cuvinte. Un poll absolut penibil:rosu:

Doctor_Satan
2nd November 2006, 16:35
Vezi ca MariusTR s-a anuntat ca vrea postul! Baga-l pe el!

Cristian
2nd November 2006, 16:49
Starsteel trebuia sa astepti sa mai apara un doritor, ce e aici comunism ??? Stii vorba aia "vrei, nu vrei aghiazma bei". Trebuie sa recunosti ca te-ai grabit cu poll-ul si sa nu te mai scuzi atat.

STEELMAN
2nd November 2006, 20:02
"democratie"

MariusTR
2nd November 2006, 20:12
Vezi ca MariusTR s-a anuntat ca vrea postul! Baga-l pe el!
N-ai inteles nimic.
Am zis ca organizarea voastra nu exista. Nu sunteti deloc uniti in jurul oamenilor vostri.
Si nu-ti face sperante, nici un om normal la cap n-ar dori sa modereze aria asta, e extrem de neinteresanta. :ok:
Oricum va moderez cand vreau eu. :)

STEEL
2nd November 2006, 21:13
Si nu-ti face sperante, nici un om normal la cap n-ar dori sa modereze aria asta, e extrem de neinteresanta. :ok:

Lasa-ne tata,suntem satuli,ca tine am mai vazut destuli.Chiar n-ai alta treaba de facut prin alte "arii"?
Dute si lasa-ne in pace in "saracia" noastra,asa cum suntem noi.N-am nimic personal cu tine dar nu mai incerca sa faci valuri pe aici ironizandu-ne,sincer,ai parea mai interesant.

STEELMAN
2nd November 2006, 21:41
ar trebui sa revina in actualitate faza cu intanlirea user-ilor galateni.inclusiv ss&co

Dregan
2nd November 2006, 22:40
N-ai inteles nimic.
Am zis ca organizarea voastra nu exista. Nu sunteti deloc uniti in jurul oamenilor vostri.

Neinteresante sunt comentariile tale de prost gust:rosu:

starsteel
2nd November 2006, 22:52
N-ai inteles nimic.
Ce naiba cauti aici daca e extrem de "neinteresanta" chiar nu e nevoie de strambe din astea. Pollul e pentru galateni, moderatorii vor vota pe RA asa ca rabdare.

Revenim cu pollul la zero si ateptam candidatii dar sa stiti ca dupa ce pleaca de aici la votare o sa mai dureze si acolo.
Candidatii sunt cei propusi care isi dau acordul pt. moderare.

delaparis
2nd November 2006, 22:56
Deplasat postul lui marius ... si-a dat seama si el mai ales ca exista un moderator exemplu aici ... :rolleyes:

Sa revenim la subiect : e in interesul otelarilor ca un vot coerent sa iasa de aici. Este o actiune model pe ols si trebuie respectata.

[later edit]
PS. Nu inteleg de ce nu se autopropun mai multi !!!

Hard
3rd November 2006, 01:50
ioanitoaia nu are sanse

Doctor_Satan
3rd November 2006, 08:50
Eu zic ca ar trebui sa mai asteptam inca vreo saptamana-doua, sa vedem daca se mai anunta cineva!
Un poll cum ai facut acum, nu face decat sa parem incompetenti! SS, mai bine ai sterge toate propunerile pentru moment!

Cristian
3rd November 2006, 12:24
Deplasat postul lui marius ... si-a dat seama si el mai ales ca exista un moderator exemplu aici ... :rolleyes:

Sa revenim la subiect : e in interesul otelarilor ca un vot coerent sa iasa de aici. Este o actiune model pe ols si trebuie respectata.

[later edit]
PS. Nu inteleg de ce nu se autopropun mai multi !!!

Spre exemplu eu degeaba ma autopropun ca nu am sanse de reusita, si de ce sa stau ? de umplutura ???

starsteel
3rd November 2006, 12:30
Ai gresit ca ai reactionat violent la un prim refuz timp era berechet chiar si acum mai este dar trebuie sa stergi impresia defavorabila pe care ai facut-o. Oricum asta nu inseamna ca nu esti un candidat insa din pacate acum intradevar nu par a fi sanse.

Cristian
3rd November 2006, 12:38
AAA si inca ceva am uitat sa mentionez, nici nu vreau.
Si eu nu intru pe forumul asta sa impresionez pe vreo cineva, imi e indiferent daca intru sau nu....

OVIDIU 62
4th November 2006, 09:42
Nu conteaza cine este moderator imp[ortant sa fie echidistant fata de toti cei scriem aici.

Cristian
4th November 2006, 13:44
Echidistant si OTELAR 100%

starsteel
4th November 2006, 13:46
Echidistant?!...nu e termenul cel mai potrivit eu zic mai degraba apropiat dar corect adica sa nu permiti un limbaj nedecvat intre otelari sau chiar la adresa unuia care vine cu ganduri necurate pe aici. Suntem totusi pe Suporter Otelul deci echidistanta se traduce printr-un 5% acordat gazdelor.:D

Cristian
4th November 2006, 14:11
5% poate acordat oaspetilor... Daca si gazdele adik noi luam numai 5% e clar...

Hard
4th November 2006, 14:31
comica faza...cei care vor nu au sanse iar cei ce au sanse nu vor :happy

STEELMAN
4th November 2006, 21:09
nu am ceva cu dr satan dar de ce numai e apare in poll?sa fier oare vorba de "destin"?

starsteel
4th November 2006, 21:18
Apare momentan pana lista se va completa cu altii, de voi depinde. Vorbim de propuneri si apoi desemnarea unui candidat poate doi dupa care votarea se va desfasura in zona moderatorilor pe RA, oricum cine iese la propuneri pleaca mai departe pt. votarea finala.

STEELMAN
4th November 2006, 21:21
deic dintre mderatori ,stelistii rapidistii sau dinamovistii ne hotarasc noua destinul nu?nu otelari adevarati.. e mai rau ca pe timpul fostei cooperative...sau fostul regim comunist

STEELMAN
4th November 2006, 21:23
aici e vb de imunitate... am uitat

Hard
13th November 2006, 01:11
cum a ramas pana la urma?

starsteel
13th November 2006, 01:12
A ramas ca la inceput adica nimic in materie de propuneri.

delaparis
13th November 2006, 01:17
starsteel pai daca nu vor sa te ajute atunci eu zic sa ramana asa ....:rolleyes:

YoYoyOi
13th November 2006, 01:19
Uite eu il propun pe Cristi_Galati ca e asa de impatimit omul. Merita o sansa. Si ar trebui luata in considerare propunerea mea, ca, cica, sintem dusmani:D

Hard
13th November 2006, 01:21
pai cristi nu e suporter otelul:D

YoYoyOi
13th November 2006, 01:24
E suporter Otelul, doar ca e suparat si vrea sa demonstreze aceasta suparare prin revolta. Dar il doare sufletul cind o face. Mi-a spus mie ca-l doare:D

STEEL
13th November 2006, 01:25
cum a ramas pana la urma?

A ramas,cica se baga Dregan la o "joaca".Ce spui,te-ar multumi?
I-a gandeste-te,Dregan moderator pe suporter Otelul......

Hard
13th November 2006, 01:25
Doamne fereste :happy

Hard
13th November 2006, 01:47
daca ar fi dupa caracterul ultras ros-alb-albastru,Lolo_grupa_c sau Steelman ar merita postura cea mult ravnita.chiar daca nu au un trecut tocmai fara pacate,pun pariu ca daca ar fi moderatori se va vedea o schimbare vizibil in bine pe acest forum.si eventual si o impacare Starsteel-grupa c :ras-plans:
Mai merita Dr_Satan pt impartialitate si comportament civilizat:ok:,STEEL pt maturitate si postari interesante.

STEEL
13th November 2006, 01:54
daca ar fi dupa caracterul ultras ros-alb-albastru,Lolo_grupa_c sau Steelman ar merita postura cea mult ravnita.chiar daca nu au un trecut tocmai fara pacate,pun pariu ca daca ar fi moderatori se va vedea o schimbare vizibil in bine pe acest forum.si eventual si o impacare Starsteel-grupa c :ras-plans:
Mai merita Dr_Satan pt impartialitate si comportament civilizat:ok:,STEEL pt maturitate si postari interesante.

Hai nu ma face sa rosesc,ce naiba,ma pierd repede cu firea.....sunt mai emotiv de felul meu.:P

STEELMAN
13th November 2006, 01:55
si cristiana_gl pt "devotamentul pt culori"

Dregan
13th November 2006, 01:58
A ramas,cica se baga Dregan la o "joaca".Ce spui,te-ar multumi?
I-a gandeste-te,Dregan moderator pe suporter Otelul......

Ai vrut sa-l sperii putin pe Hardliner?:drak:

Oare de ce nu vrea nimeni sa fie moderator ??:mda:

Dregan
13th November 2006, 01:59
si cristiana_gl pt "devotamentul pt culori"

:happy :happy :happy Oare daca pierde si FCM Dunarea Galati trei meciuri o sa tina cu Otelul 2 ???:happy

STEELMAN
13th November 2006, 02:01
cine stie sunt atatea echipe in orasul asta...

Hard
13th November 2006, 02:01
poate cu Steaua ca e la moda in gl:happy

Dregan
13th November 2006, 02:03
poate cu Steaua ca e la moda in gl:happy

Care moda?... ca mai era un singur stelist in GL si ala a murit de foame:happy :happy

Hard
13th November 2006, 02:04
crezi tu

Dregan
13th November 2006, 02:04
crezi tu

Atunci a murit de singuratate:drak:

Hard
13th November 2006, 02:07
i-auzi Starsteel :happy

STEEL
13th November 2006, 02:13
I-a uite-l pe Dregan......:)
Este adevarat ca vrei sa candidezi la functia de moderator?Incerc din rasputeri sa-l conving pe "prietenul" tau Sebastian ca asa va fi.:ras-plans:

Dregan
13th November 2006, 02:21
I-a uite-l pe Dregan......:)
Este adevarat ca vrei sa candidezi la functia de moderator?Incerc din rasputeri sa-l conving pe "prietenul" tau Sebastian ca asa va fi.:ras-plans:

:happy Vrei sa nu mai doarma bine la noapte:happy

Acum vorbind serios si fara caterink... E regretabil ca niciun otelar nu vrea sa fie moderator aici si ca ramanem doar cu jumate de moderator galatean(starSTEEL)

Hard
13th November 2006, 02:22
Laugh out loud

Hard
13th November 2006, 02:42
dorm noaptea asta pt ca Dregan a refuzat super oferta de iarna

STEEL
13th November 2006, 02:44
Acum vorbind serios si fara caterink... E regretabil ca niciun otelar nu vrea sa fie moderator aici si ca ramanem doar cu jumate de moderator galatean(starSTEEL)

Pai ce mai astepti???Cat dureaza sa intri in poll???Imediat rezolvam problema.
Uite de exemplu,sebastian abia asteapta sa te voteze....:happy

Hard
13th November 2006, 02:48
Sebastian doarme

Doctor_Satan
13th November 2006, 08:50

Cum, ma? Eu sunt invizibil? Sau ti se pare ca nu sunt otelar? M-ai vazut tu pe mine postand pe la alte echipe in chip de sustinator?

STEELMAN
13th November 2006, 08:52
dr satan iti doresti sa fii moderator pe suporter-otelul?

Doctor_Satan
13th November 2006, 09:02
Eu mi-am exprimat aprobarea in threadul asta, dar disponibilitatea mea in week-enduri va fi abia din luna ianuarie cel mai devreme.

SORINULTRA
13th November 2006, 09:52
steelman vrea sa fie moderator , eu il votez

starsteel
13th November 2006, 09:56
steelman vrea sa fie moderator , eu il votez
Pt. a intra in poll e nevoie de confirmarea lui....doar nu esti secretara. :P

Hard
13th November 2006, 10:07
Jar-Gon are sanse?

starsteel
13th November 2006, 10:12
Sansele lui sunt de 0% ....din cauza ca nu poate confirma. :D

Hard
13th November 2006, 10:16
poate, pe pm lui delaparis:happy

Doctor_Satan
13th November 2006, 10:40
Si cum modereaza? Tot prin pm? Am avea atunci devoie de un moderator intermediar!

Hard
13th November 2006, 10:47
isi scoate singur ban-ul:happy
hai ca pun pariu ca nu vad intr-un an de zile alt moderator aici

starsteel
13th November 2006, 13:25
Uite postez eu acum ca sa te simti ca intre 2 moderatori.....adica incadrat de 2 moderatori.

lolo_grupa_c
13th November 2006, 21:06
hm...cata miscare e prin zona....
....mai baieti,acel cineva ar trebui sa fie 100% otelar,sa umble prin tara dupa echipa,sa fie dedicat ,sa faca sacrificii....plm..dar.aici numai soareci de tastatura..asa ca rezultatul final ar fi ceva de genul"cristiana gl"..:)) inca o data :))...si din nou....:))

SORINULTRA
14th November 2006, 11:38
steelman mi a transmis ca daca nu l votati o sa v a rupa gura , asa ca aveti grija ce votati. ps eu il ajut

STEELMAN
14th November 2006, 11:51
GRUPA C: popica
popa sorin: ad
GRUPA C: vreau sa dezmint informatia pe ols ca nu vreau sa fiu moderator
popa sorin: ok da mi threadu
popa sorin: ca nu mai stiu
GRUPA C: nu ma
GRUPA C: dezmint eu
GRUPA C: ai baut popica!
popa sorin: nu ma
GRUPA C:
popa sorin: lasa ca sa vezi ce dezmint eu
GRUPA C: poti spune c a ai fi vruut si a fost punctul tau de vedere
popa sorin: ad
GRUPA C: http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=51328&page=11
GRUPA C: popica nu mai bea trafele meu!
popa sorin: ce sa beau
popa sorin:
GRUPA C: bere la litru
GRUPA C:
GRUPA C:
popa sorin: aa
popa sorin: beau vin la 2 litri
GRUPA C:
GRUPA C:
popa sorin:
GRUPA C:
popa sorin: am postat
GRUPA C: ok
GRUPA C:
GRUPA C: popica .. nu e intre grupa c
popa sorin: am desmintit
GRUPA C: e vb de imaginea mea..
popa sorin: ce imagine tu nu ai imagine esti suspendat
popa sorin:
popa sorin: si eu o sa fiu
GRUPA C: da ma popica dar eu nu vreau sa fiu moderator.. vorbeste ma in numele tau pls..
popa sorin: ba vrei
popa sorin: si o sa fii
popa sorin:
popa sorin: unul care nu baneaza galatenii
GRUPA C: nu ma.inevitabil or sa apara momente cand tre sa fii banned si eu nu imi pot bana fratii!
popa sorin: pai vezi te ai prins ce urmaresc
popa sorin:

discutie steelman(grupa c) cu popica (sorinultra) pe messenger

Hard
14th November 2006, 12:05
da.interesanta discutie...:happy telenovela

SORINULTRA
14th November 2006, 12:11
totul e o mare inscenare nu am scris eu asa ceva , in primul rand eu nu beau niciodata 2 l. de vin ci numai de la 4 in sus, in al doilea rand vali v a fi moderator

Hard
14th November 2006, 12:18
pedepseste-l

starsteel
14th November 2006, 13:10
hm...cata miscare e prin zona....
....mai baieti,acel cineva ar trebui sa fie 100% otelar,sa umble prin tara dupa echipa,sa fie dedicat ,sa faca sacrificii....plm..dar.aici numai soareci de tastatura..asa ca rezultatul final ar fi ceva de genul"cristiana gl"..:)) inca o data :))...si din nou....:))
"Sa umble prin tara dupa echipa" cu tot cu laptopul dupa el? Vezi ca ii trebuie si conexiunea la net, un moderator trebuie sa-si iroseasca timp serios tastand in fata monitorului.

SORINULTRA
14th November 2006, 13:12
saracul e distrus cata sudoare

Hard
14th November 2006, 13:16
"Sa umble prin tara dupa echipa" cu tot cu laptopul dupa el? Vezi ca ii trebuie si conexiunea la net, un moderator trebuie sa-si iroseasca timp serios tastand in fata monitorului.

asta e discurs de marire de salariu

SORINULTRA
14th November 2006, 13:35
foamea te face caine

starsteel
14th November 2006, 13:45
Pt. a demara actiunea de numire a unui moderator pe Suporter Otelul eu propun sa-l lansam pt. numire pe Dr. Satan altfel o sa mai faceti niste threaduri gen "vreti sa-l indepartam pe starsteel?'' inca o luna deacum incolo. Odata numit Dr. Satan poate interveni si renuntarea mea totul e sa nu sariti calul prea tare daca ma iritati o sa ma mai suportati cateva luni pe aici....sau poate o sa va suport eu.
P.S. "Propun sa-l numim" e un fel de a spune, eu o pot face oricand.

STEELMAN
14th November 2006, 14:01
dictatura..

starsteel
14th November 2006, 14:17
La ora asta Dr. Satan e propus pt. Suporter Otelul in sectiunea moderatorilor.

STEELMAN
14th November 2006, 14:18
am inteles "tovar'su"

SORINULTRA
14th November 2006, 17:20
votat dom'le

Hard
14th November 2006, 23:13
vor sari hienele si vor spune:de cate ori a fost Dr_Satan in galerie?:happy

Dregan
14th November 2006, 23:30
vor sari hienele si vor spune:de cate ori a fost Dr_Satan in galerie?:happy

Nici pe departe... Am zis sa fie otelar 100% nu neaparat membru al galeriei...

starsteel
14th November 2006, 23:32
Dr. Satan va fi moderator pe Suporter Otelul voi vorbi cu el sa vedem de cand e dispus sa se apuce de treaba.

Kainsashiki
15th November 2006, 00:25
Dr Satan trebuie sa treaca de cea mai grea proba :happy

Trebuie sa se duca sa fure steagul unei galerii adverse :happy

glumesc:P

Vadim
15th November 2006, 01:50
Intai trebuie sa treaca pe interval? Stii ce ala interval? :D

Doctor_Satan
15th November 2006, 17:30
Yupie! Am intrat in partid!
Ce inseamna interval, Vadime? Sa dau de baut? Stiam eu!

Doctor_Satan
15th November 2006, 17:31
Dr Satan trebuie sa treaca de cea mai grea proba :happy

Trebuie sa se duca sa fure steagul unei galerii adverse :happy

glumesc:P

Se pune daca intru pe un thread de la Steaua si injur?
Sa vezi ce se duce propunerea de moderare daca imi iau o banare!

Kainsashiki
15th November 2006, 17:34
Dr. Satan, pe forum trebuie sa-i spargi parola de la cont unui moderator de la o echipa adversa :happy :happy

Doctor_Satan
15th November 2006, 17:37
Dr. Satan, pe forum trebuie sa-i spargi parola de la cont unui moderator de la o echipa adversa :happy :happy

In job description nu aparea ca tre sa fiu hacker!
Daca-ti dau o bere, rezolvi tu sa inscenezi ca ti-am spart parola si scrii niste prostii pe Steaua? :D

starsteel
15th November 2006, 18:01
Pe Steaua exista un caine de paza asa ca ii recomand sa nu incerce nimic....am spus caine? Doamne nu pot sa cred!

YoYoyOi
15th November 2006, 22:08
Ce ciine mai?:D Care ciine?:D unde ciine?:D

bada_otelul
15th November 2006, 22:11
care mah,catzelul ala mort pe care scrie sebastian coltescu?

starsteel
15th November 2006, 22:13
Intre timp exista doi ...... de paza. Stii ceva YoyoyOi despre cine ar fi vorba? :D

YoYoyOi
15th November 2006, 22:17
Am o idee vaga despre cine ar fi vorba dar nu pot sa mi-o exprim :D

@bada ai o anumita fixatie cu acea poza sau incerci doar sa ma provoci?

bada_otelul
15th November 2006, 22:35
varianta b,am si poze cu caini vii dar vad ca numai aia te enrveaza :D

starsteel
15th November 2006, 22:44
Sfatul meu e sa eviti o disputa cu YoyoyOi nu de alta dar ai vazut avatarul?...sa nu cumva sa ai de-a face cu o killer-machine :D noroc ca altii reprezinta tintele. :evil:

YoYoyOi
15th November 2006, 23:04
Stai linistit starsteel ca nu ma aprind asa usor. Prefer o discutie civilizata, daca am cu cine, decit sa dau avertismente in stinga si-n dreapta ca o killer machine cum zici:D

SORINULTRA
16th November 2006, 06:27
i a vezi la suporter steaua , vb. acolo civilizat , mutati toata ghencea aici?

Leutzz-Korn
16th November 2006, 10:39
Chiar ati gresit threadul...serios...asta daca nu cumva ati gresit semnatura si tineti doar cu Otelul...ma indoiesc...

Hard
16th November 2006, 12:03
Dr_Satan sau STARSTEEL,decide sefu` :D

OVIDIU 62
16th November 2006, 12:19
Oricine ar fi trebuie sa fie echidistant in toate problemele.

starsteel
16th November 2006, 16:41
Dr_Satan sau STARSTEEL,decide sefu` :D
Sefu, mai corect patronul, nu e obtuz chiar daca m-am suparat o data pe el sunt convins ca va fi de acord cu mine in ce priveste Dr. Satan si imi va respecta decizia in ceea ce ma priveste.

OVIDIU 62
16th November 2006, 17:08
Starsteel mi se pare destul de bun de aceea merg pe mana lui.

starsteel
16th November 2006, 19:46
Merci pt. sustinere Ovidiu insa mai bine renunta la sustinerea afisata pt. mine e mai important sa ramai alaturi de toti galatenii chiar nu as vrea sa apara bisericute in interiorul suporterilor Otelului; mai bine sa raman numai eu acolo unde doresc ei.

SORINULTRA
17th November 2006, 10:05
hai te rog nu fa acum pe interesantul , nu poza in victima , crede ma nu te compatimeste nimeni

Cristian
20th November 2006, 10:55
Felicitari Doctor_Satan ptr numire ca moderator pe Suporter Otelul ;)

Doctor_Satan
20th November 2006, 10:58
Multumesc! Sper sa fiti multumiti de prestatiile pe care le voi avea!

starsteel
20th November 2006, 11:53
Vom fi pt. ca ai fost ales cu responsabilitate :D ..... in ceea ce ma priveste prezenta mea va fi de acum discreta voi urmari discutiile din planul secund fara a mai posta pt. a nu irita pe nimeni. Oricum asta e prima postare dupa 2 zile deci nu e nicio problema.
P.S. "Urmari discutiile" nu inseamna decat moderare asa cum am facut pana acum si organizare in cadrul threadurilor.....am venit cu precizarea sa nu se inteleaga altceva. Despre colaborarea cu Dr. Satan..... cu mare placere cand voi fi solicitat adica la orice ora. Tartorul pe Suporter Otelul e Dr. Satan, multa bafta!

bada_otelul
20th November 2006, 12:40
doctor satan,super,congratulations man,in sfarsit unul care tine cu otelul :D

Hard
20th November 2006, 13:47
Felicitari Dr_Satan,prietene!:D

:ras-plans:

STEELMAN
20th November 2006, 19:26
atata timp cat la moderator otelul va aparea (si)starsteel nu voi avea nici o motivatie sa ma exprim cu adevarat intr-un mod pur, cu adevarat o exprimare otelista...

Cristian
20th November 2006, 19:35
@STEELMAN, a promis ca dupa ce va mai gasi inca un moderator se va retrage, asa ca sa speram ca se tine de cuvant ;)
FORZA OTELUL

delaparis
20th November 2006, 19:36
Pai a zis omul ca se retrage pe plan, secund ... Va modera atunci cand titularul nu e conectat iar in rest nu se baga peste voi.

Am mai zis ... un pic de toleranta nu strica nimanui ba din contra ridica imaginea, mai ales ca obiectiv vorbind nu vad ce se poate reprosa lui starsteel ...

bada_otelul
20th November 2006, 19:52
obiectiv vorbind i se poate reprosa "doar" ca tine cu steaua

WOLF_ULTRAS
20th November 2006, 22:17
Pai a zis omul ca se retrage pe plan, secund ... Va modera atunci cand titularul nu e conectat iar in rest nu se baga peste voi.

Am mai zis ... un pic de toleranta nu strica nimanui ba din contra ridica imaginea, mai ales ca obiectiv vorbind nu vad ce se poate reprosa lui starsteel ...

Tine cu steaua si mai nou le ia aparararea :rosu:

Dregan
20th November 2006, 22:22
.... mai ales ca obiectiv vorbind nu vad ce se poate reprosa lui starsteel ...

Dar subiectiv vorbind noi nu putem accepta niciodata faptul ca e si stelist...

delaparis
20th November 2006, 22:32
Dar subiectiv vorbind noi nu putem accepta niciodata faptul ca e si stelist...
Da ? :cool:
Si dc ?
Este contagios sau ce anume ...
Nu cred valabila teoria asta :rolleyes: E otelar ? DA ... atat trebuie luat in calcul :)

WOLF_ULTRAS
20th November 2006, 22:36
Da ? :cool:
Si dc ?
Este contagios sau ce anume ...
Nu cred valabila teoria asta :rolleyes: E otelar ? DA ... atat trebuie luat in calcul :)

E sclav cel mai grav lucru :rosu:

Kainsashiki
20th November 2006, 22:39
fara sa jignesti nu poti ? crezi ca daca jignesti pari mai interesant?

YoYoyOi
20th November 2006, 22:57
Tine cu steaua si mai nou le ia aparararea :rosu:

A luat apararea si otelarilor cind a fost cazul. Este dovada clara ca este impartial macar din punctul asta de vedere.
Sa nu credeti ca Doctor Satan, va lua doar apararea otelarilor si-i va ataca pe ceilalti. Are obligatia sa fie impartial.:ok:

WOLF_ULTRAS
20th November 2006, 23:47
BV voua.......

delaparis
20th November 2006, 23:50
prea multi stelisti pe aici :P
Hai in tribuna voastra :ciocan:

Vorbesc cu otelari aici ... :cool:

WOLF_ULTRAS
21st November 2006, 00:46

Bine zis:ok:
Ducetiva pe tarlaua voastra :D

YoYoyOi
21st November 2006, 00:54

da maestre, ma supun;) :happy

WOLF_ULTRAS
21st November 2006, 01:19
da maestre, ma supun;) :happy

:D :D :D

Hard
21st November 2006, 01:24
da` chiar hai la tarlaua lui fiecare:happy,gata s-a votat moderatorul...threadul ar trebui inchis si pus in arhivele securitatii.

Doctor_Satan
21st November 2006, 08:17
Inca mai este in discutie sa vina si al doilea moderator otelar, asta in cazul in care SS isi mentine decizia de a se retrage! Deci, threadul ramane deschis si se discuta optiunile!

SORINULTRA
21st November 2006, 08:41
doctore , i a zi nu ai vrea sa te bagi putin pe la suporter steaua si sa arunci alora bannuri in stanga si dreapta???

Doctor_Satan
21st November 2006, 08:48
:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:
M-a tentat ideea asta inca de ieri, dar sunt prea multi mozi stelisti si le-ar retrage banarile! :D

SORINULTRA
21st November 2006, 19:05
pai ce ei pot?
mie mi au dat sanctiune pt ca l am facut colorat pe nicolita, de parca nu ar fi ce l am jignit?

Hard
21st November 2006, 19:10
Mesaj de la Banel pt Sorinel:
Cand ma nasc, sunt Negru, cand cresc, sunt Negru, cand stau la soare, sunt Negru, cand mi-e frig, sunt Negru, cand sunt speriat, sunt Negru, cand sunt bolnav, sunt Negru, iar cand mor, sunt tot Negru. Iar tu, tipule Alb, cand te nasti, esti Roz, cand cresti, esti Alb, cand stai la soare, esti Rosu, cand ti-e frig, esti Albastru, cand esti speriat, esti Galben, cand esti bolnav, esti Verde, iar cand mori, esti Cenusiu. Si tu ma numesti pe mine Colorat ??!

WOLF_ULTRAS
21st November 2006, 21:43
Un mesaj de la Galati pentru [edit] de hard din anglia...dute si te plimba cu steaua ta cu tot.....anu aceasta P..a in ghencea :)

Edit by Doctor_Satan: P..a=pana

oresore
22nd November 2006, 04:00
tiai gasit sa pui cel mai antipatic mass depe mess pe forum .. praff.!!

The_Blonde
22nd November 2006, 12:49
mda io nush ce sa va zic e logic ca moderatorul sa fie 100% galatean dar sa fie totodata si 100% impartial nu sa favorizeze forumistii p care ii cunoaste si alte chestii de genul asta so cred ca nimeni nu indeplineste acesyte conditii

bada_otelul
22nd November 2006, 13:08
oooooooooooooooo,lume noua de cand nu o mai vazusem pe steel girl/hello

Doctor_Satan
22nd November 2006, 13:35
mda io nush ce sa va zic e logic ca moderatorul sa fie 100% galatean dar sa fie totodata si 100% impartial nu sa favorizeze forumistii p care ii cunoaste si alte chestii de genul asta so cred ca nimeni nu indeplineste acesyte conditii

Uite cum facem! Dai o poza ca cea din avatarul tau, dar cu tine si eu devin impartial! :P
Ce zici? ;)

Hard
22nd November 2006, 13:38
si din ce scrie aici ce sa inteleg,romanul mai e cum e....

ce postezi tu aici suna a rasism,ar trebui sa fii sanctionat,dar,cum a spus si SteelGirl,nu prea este impartialitate:rolleyes:

The_Blonde
22nd November 2006, 14:16
Uite cum facem! Dai o poza ca cea din avatarul tau, dar cu tine si eu devin impartial!
Ce zici?

raspuns : nu am nevoie sa arat astfel de poze pentru a te determina sa devii impartial ... oricum dupa parerea mea esti potrvit pentru functia asta demna de mandrie

Doctor_Satan
22nd November 2006, 16:24
ce postezi tu aici suna a rasism,ar trebui sa fii sanctionat,dar,cum a spus si SteelGirl,nu prea este impartialitate:rolleyes:

Nu consider ca a fost jignit cineva, asa ca nu vad de ce l-as sanctiona!
Foarte "amuzanta" aluzia ta cu impartialitatea! :no:

bada_otelul
22nd November 2006, 21:13
cum ziceam daca imi stergea doctor satan chiar nu ma suparam,dar vad ca intruziunile steliste in viata noastra nu s-au terminat.starsteel,nu ai vazut filmul specii?!?cam asa sunt si "suedezii" pt romani :D

Hard
22nd November 2006, 21:28
Nu consider ca a fost jignit cineva, asa ca nu vad de ce l-as sanctiona!
Foarte "amuzanta" aluzia ta cu impartialitatea! :no:

a jignit tiganii,prietene.

bada_otelul
22nd November 2006, 21:49
hai nu serios,dar ce am zis despre tigani?ca au comportament de tigani?ti se pare chiar asa ciudat?

Hard
22nd November 2006, 22:05
ai noroc ca nu iti stiu identitatea,trimiteam rromii de pe cosbuc sa ii lamuresti cu comportamentul asta.

Dregan
22nd November 2006, 22:30
ai noroc ca nu iti stiu identitatea,trimiteam rromii de pe cosbuc sa ii lamuresti cu comportamentul asta.

rromii aia sunt in Londra mah...:happy

bada_otelul
23rd November 2006, 00:16

cum ziceam,esti "suedez" rau de tot.by the way,nu am aceeasi parere despre toti,doar mai sunt si exceptii de la regula,nu tu insa :evil:

delaparis
23rd November 2006, 00:32
'mah' las-o mai incet te rog frumos .... :cool:

Hard
23rd November 2006, 00:36

Deocamdata in Londra ajung greu si romanii(care vorba aia au buletin..pasaport:happy),daramite alte minoritati nationale de pe teritoriul Romaniei.

oresore
23rd November 2006, 05:45

pfff auzi la asta

Doctor_Satan
23rd November 2006, 08:11
cum ziceam daca imi stergea doctor satan chiar nu ma suparam,dar vad ca intruziunile steliste in viata noastra nu s-au terminat.starsteel,nu ai vazut filmul specii?!?cam asa sunt si "suedezii" pt romani :D

Nu apucasem sa vad mesajul! Cred ca daca ai fi folosit "rasa" in loc de "specie", n-ar fi fost ceva de sanctionat! Eu as fi dat un edit!

starsteel
23rd November 2006, 15:36
In ciuda faptului ca am anuntat ca nu mai postez aici trebuie sa mentionez ceva; observ ca sunt atacat in continuare pe Intern chiar daca incerc sa evit orice discutie cu voi, mai nou apar si referiri la familia mea, va anunt ca nu mai sunt dispus sa accept asa ceva.... Wolf Ultras a incasat un ban stie exact pt. ce, oricum posta ca stie ce va urma, nu as fi crezut vreodata sa sanctionez astfel un galatean dar din pacate am fost obligat.
In urma atitudinii mai mult decat exagerate a catorva dintre voi promisiunea mea ca daca nu ma iritati voi parasi Suporter Otelul se pare ca ma determina sa raman totusi un gen de supervizor aici..... in continuare nu voi posta insa editarile atunci cand va fi cazul vor fi la ordinea zilei.

P.S. Dr. Satan postarea cu specii nu a fost sanctionata ci doar stearsa.

bada_otelul
23rd November 2006, 19:33
Nu apucasem sa vad mesajul! Cred ca daca ai fi folosit "rasa" in loc de "specie", n-ar fi fost ceva de sanctionat! Eu as fi dat un edit!

pai nu m-a sanctionat,l-a sters,oricum o precizare,am vazut postul lui wolf si tinand cont de context cred ca a gresit,chiar daca are scuza ca nu stia.un sfat pe viitor wolf,ne luam de starsteel,nu si de fam lui,mai bine ia-te de mm,ca cica il cunoaste din copilarie si se enerveaza daca te iei de memelush

STEELMAN
23rd November 2006, 19:40
ba ss da' tu chiar esti [edit] fara principii pe forumul asta! deci noi tre sa stam la capriciile tale ca sa vezi nu postez nu stiu cum ca nu mai pleci.eu zic ce zic asa cum cred ca tre sa zic cum vreau si cand vreau.asta pare santaj.chiar nu ma intereseaza santajul asta de ultima spetza pe care incerci sa il aplici

oresore
24th November 2006, 01:59
Comunistuleeeeeeee!!!!!!! :))

delaparis
24th November 2006, 02:35
ba ss da' tu chiar esti nesimtit fara principii pe forumul asta! deci noi tre sa stam la capriciile tale ca sa vezi nu postez nu stiu cum ca nu mai pleci.eu zic ce zic asa cum cred ca tre sa zic cum vreau si cand vreau.asta pare santaj.chiar nu ma intereseaza santajul asta de ultima spetza pe care incerci sa il aplici
vorbind de principii eu observ ca starsteel vorbeste civiliat si chiar e mult tolerant cu atacurile si limbajul folosit la adresa lui.:cool:

E chiar asa de greu sa vezi ca omul face tot ce poate sa va salveze imaginea pe ols ?
Vorbesc serios.

Citeste intre randuri :cool:

oresore : ma tot intreb cine esti tu de fapt !!!

lolo_grupa_c
24th November 2006, 09:12
...eu unul,chiar daca sa votat si sa ajuns la un nomitor comun...as fi vrut moderator pe otelul urmatoarele personaje:craioveanu,delaparis,inter....dar dupa cum nu mai postez in ultimul timp,nu au avut aportul meu...pacat,mare pacat...

Doctor_Satan
24th November 2006, 10:14
Sper ca e o gluma cu Craioveanu si Inter!
Nu m-as fi suparat sa-l preferi pe delaparis in locul meu, dar ceilalti? :o:
M-ai jignit profund! :cry:

Cristian
24th November 2006, 10:31
A glumit ma, cum sa vina inter cu Cra10veanu moderatori aici ? :happy

bada_otelul
24th November 2006, 10:48
mai ales ca nici nu sunt doctori :D,cred ca esti singurul doctor moderator de pe forum