View Full Version : WrestleMania XXVI's WWE Championship Match: Batista(c) vs. John Cena
legendkiller
19th March 2010, 16:12
http://i42.tinypic.com/el60ro.jpg
Acesta este thread(ul) oficial legat de main-event(ul) brandului RAW in ceea ce priveste centura WWE. Poate ca cei doi nu sunt cei mai grozavi wrestleri sau cei mai apreciati wrestleri de catre fanii smark, insa in viziunea WWE-ului ei reprezinta numarul unu. Cu toate acestea feudul lor este unul foarte bun, ce ma duce cu gandul ca la WrestleMania vor concretiza cu un meci pe masura, sper, desi s-ar putea sa ma insel. Cu toti ii stim, nu mai au deloc nevoie de prezentari, cu precizarea ca Batista a capatat un gimmick heel grozav. Discutii legate de feud, meci si favorit, numai aici. :ok:
Marko
19th March 2010, 19:20
Wow ... cat de tare arata Batista si personajul pe care il interpreteaza. Cena e baiatul bun, asa ca el va castiga.
Mr Cosmin
19th March 2010, 19:59
Cena a fost prea mult calcat in picioare de la EC incoace pentru a nu castiga la WrestleMania.
Ronan
19th March 2010, 20:38
merg pe Batista chiar daca a mai castigat odata la SS08
AleXXander
19th March 2010, 20:39
Dpdv al personajelor, meciul va fi extraordinar, nu stiu daca va fi la fel si dpdv al wrestlingului. Mizez pe John Cena avand in vedere ca la ultimele show-uri a cam fost facut de Batista.
Batista a crescut enorm dpdv al promo-urilor. Personajul interpretat acum este unul bun, cu toate ca la inceput nu i-am acordat incredere.
^ Ala nu are legatura. Atunci au dorit sa faca un face vs face dar nu prea le-a iesit. Oricum Cena s-a mai si accidentat in meciul ala.
Laurian1903
20th March 2010, 00:36
Si eu zic ca Cena va iesi invingator, si-a incasat-o mult prea mult in emisiuni. PPV-ul ii apartine.
Lordul
20th March 2010, 15:14
Batista...pentru ca apoi la Extreme Rules sa fie un meci de tipul „ultimul care ramane in picioare”
Vladut87
20th March 2010, 18:38
Saracul Cena si-a cam incasat-o saptamanile astea de la Batista. Insa Wrestlemania va insemna revansa pentru el. Mereu are noroc in PPV-uri.
Mr Cosmin
20th March 2010, 21:03
Da... e bulangiu rau Cena asta la PPV-uri. :D
Feanoro
20th March 2010, 21:05
:happy Bai ce bulan are Cena la PPV-uri mai, :happy
Mr Cosmin
20th March 2010, 21:07
Cena asta cam mananca... spanac inainte de PPV-uri. :happy
Laurian1903
22nd March 2010, 10:36
Nu e chestie de noroc, e the ultimate wrestling machine, all the guys in the lockerrooms lean on him and beg him to teach them some fancy moves :P
SyxxPac
22nd March 2010, 14:41
sper sa castige Batista...nu-l suport pe Cena(ca wrestler)
Mr Cosmin
22nd March 2010, 15:36
Nu e chestie de noroc, e the ultimate wrestling machine, all the guys in the lockerrooms lean on him and beg him to teach them some fancy moves :P
Like... OMG, a shoulder block ? :shocked:
AleXXander
22nd March 2010, 15:43
Da, ca Batista o fi vreun mare wrestler. :D
VladC
22nd March 2010, 17:29
Da, ca Batista o fi vreun mare wrestler. :D
amen to that:D batista haz pussy skillz:D
Laurian1903
22nd March 2010, 19:29
Like... OMG, a shoulder block ? :shocked:
Noooo, we're not at that level yet. An arm drag should suffice.
It's more difficult than you think, ya know? :D
Vladut87
22nd March 2010, 19:56
Ei na. Batista e mai rau. Plictiseala totala.:headbang: Nu sunt fanul niciunuia din cei doi dar decat Batista mai bine Cena.
SyxxPac
22nd March 2010, 20:08
Da aveti dreptate nici Batista nu e mare wrestler.Dar dintre Cena si Batista il prefer pe Batista mai ales ca ii sta mai bine ca heel...
Laurian1903
22nd March 2010, 23:45
Batista e intr-adevar mai "rau". E genul powerhouse si, asemeni lui Goldberg, e foarte limitat in ceea ce poate face, insa stie sa se "vanda" ca sa zic asa.
Lasand gluma la o parte, Cena a inceput sa-mi devina simpatic in ultima vreme, mi-a placut si 12 Rounds, something must have clicked inside my head while watching that movie :)
Feanoro
23rd March 2010, 07:46
E acelasi principiu ca oamenii care joaca prea mult un joc plini de lumini si la un moment dat incep s-o dea in epilepsie: Daca ti se repeta obsesiv timp de ani de zile how "cool" Cena is, la un moment dat o iei razna si incepi sa mai si crezi:D
Laurian1903
23rd March 2010, 11:45
LOL at the crowd chanting "YOU CAN'T WRESTLE!" during Cena's speech last night. Holy cow. That was a bit of a stretch, imi imaginez cum s-o fi simtit bietul om.
Feanoro
23rd March 2010, 13:31
To hell with him, prea e in prim plan tot timpul si de cei cativa ani de cand e in WWE avea tot timpul din lume sa progreseze la un moveset mai complex si mai entertaining precum si la un in-ring psychology mai variata.
Ronan
23rd March 2010, 13:58
gimmick`ul pe care il are acum ii permite doar manevrele astea
VladC
23rd March 2010, 14:10
^that's the first cena mark excuse;)
Ronan
23rd March 2010, 14:46
nu sunt mark si nici fan al lui cena
Laurian1903
23rd March 2010, 15:10
Mie mi se pare mult mai simpatic si carismatic decat multi alti wrestleri, ex. Triple H, Sheamus... intrebarea e (presupunand ca intr-adevar nu stie mai mult), daca ar fi sa invete un moveset mai complex, etc, ar avea fatza de cine sa le aplice/foloseasca? In ziua de azi theatrics come first, apoi priza la public... nu zic ca e bine, dimpotriva.. eu unul ma tem ca peste cativa ani sa nu ajunga sa se injure, apoi cand e sa se bata sa se stinga lumina in sala ca sa lase imaginatia publicului sa lucreze... Nu m-ar mira.
Reaper
23rd March 2010, 15:56
gimmick`ul pe care il are acum ii permite doar manevrele astea
Cat de amuzanta ar fi fost explicatia asta daca era scrisa la misto. :D
Feanoro
25th March 2010, 09:17
PFFT, are you kidding me Ronan? Din contra, la ce gimmick are acuma, de om care e dus tot timpul pana la limita de adversar si apoi renaste si ii bate pe toti, un moveset in evolutie i s-ar potrivi perfect.
Dar ii lipsesc talentul si vointza. Daca iei milioanele pe an oricum, de ce sa te straduiesti? That's cool, numai ca atunci cand il vezi ca spune la televizor "Unlike you, I do this for the moment, for the fans" normal ca iti vine sa-l injuri.
Din toate gimmickurile posibile trebuia sa-l aleaga pe cel care ii accentueaza ipocrizia cel mai tare...
Laurian1903
25th March 2010, 10:16
Nu cred ca a fost alegerea lui, Vince dicteaza gimmick-urile. Cena se vrea a fi reprezentantul valorilor morale, rebelul care-si pastreaza integritatea, desi e imbracat hip-hop. The young audience digs it and that's all that matters to Vince. LOL.
DinUmbra
27th March 2010, 14:16
Batista @ RAW sapt asta...cel mai bun promo al carierei. Remarcile cu $ au fost de aur...l-a carat pe Cena in segment care parca era o bunicuta care povestea nepotilor "Capra cu trei iezi". E lupta stransa intre Batista si Jericho la cine este cel mai bun heel din industrie la ora actuala. parerea mea..
Ratonu
27th March 2010, 18:14
Daca McIntyre nu-i ia titlul lui Edge, nu exista nicio scuza ca Batista sa nu castige meciul asta, mai ales ca asa pot sa-l faca din nou peste ceva timp si sa fie la fel de bun si de fresh. Batista e un heel excelent in momentul asta si chiar vreau sa-l vad batut de Cena, dar e mai bine sa prelungeasca programul.
Feanoro
27th March 2010, 19:14
Mie sincer mi se par promourile lui Batista mult mai bune decat cele ale lui Jericho in momentul de fata.
Problema cu Jericho este ca l-au facut un heel prea slab, intai ascunzandu-l in spatele lui Big Show, apoi toata perioada aceea in care nu-s prea gasea rostul dupa ce au pierdut titlurile pe echipe (remember him trying to get back on RAW), etc
Ba chiar, aiureala maxima, in feudul cu Edge de acuma a pozat mult mai mult timp in victima decat in agresor, lucru complet aiurea pentru un heel vs face, indiferent cine va castiga la WM.
Pe de alta parte si mesajul lui a fost mai mult comic decat neplacut si amenintator, mai ales dupa primele cateva aparitii ca heel.
Pe cand Batista has it all right now, the right kind of message, the attitude, the backing of McMahon, the title, the history, etc.
Cea mai inteligenta long-term move ar fi sa-l faca pe Batista clean winner la WM creand astfel un heel care nu poate fi inlaturat in 2-3 luni de Cena. However ultimul SD pare sa sugereze ca Cena va castiga si se va tot bate cu HHH ptr titlu dupa aceea :(
DinUmbra
27th March 2010, 19:35
Batista trebuie sa castige ,sa pastreze centura si ramana permanent in RAW. Altfel ramane in SD si avem parte de "same old shit" - Edge vs. Batista de data asta cu rolurile inversate iar in RAW alta "prospatura" Cena - HHH....Best case scenario : Batista castiga, Cena pleaca in SD castiga titlul prin decembrie si si-o incaseaza in meciul de retragere a lui Taker la WM 27 ( si apoi m-am trezit)
P.S. am uitat de CM PUNK care este pe val ca si heel , fiind un personaj mult mai spectaculos ca in trecut :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.