PDA

View Full Version : WRM Alive: Nick Newman vs. Tyler Shane

legendkiller
18th March 2010, 22:13
ArenA WRM este arhiplina, iar publicul asteapta cu nerabdare evenimentele principale ale lunii februarie, evenimente ce pot schimba numerosi campioni in incercarea de a ajunge la Ultimate Showdown. Intre timp, urmeaza un meci cu o miza mai putin importanta, dar cu o intensitate promitatoare intrucat tanarul castigator al Top Rope Turmoil(ului) Nick Newman se va infrunta cu debutantul Tyler Shane.

Big Mouth: Domnelor si domnilor am inceput cu brio acest PPV, iar lucrurile sunt in continuare pe o panta ascendenta.
Test: In aceasta seara vom afla cine vor fi cei care vor tine capul de afis la US. Pana atunci, suntem pregatit sa asistam la un meci in care nu este implicata nicio centura insa in care tineretea, prospetimea si dorinta de afirmare isi vor spune cuvantul.
Big Mouth: N-am cum sa te contrazic. Astazi isi va face prezenta pentru prima oara intr-un ring WRM, Tyler Shane chiar impotriva celui care si-a asigurat prezenta in main-event la US prin castigarea TRT. Bineinteles ma refer la nimeni altcineva decat Nick Newman.

"Fiul milionului de dolari" nu lasa fanii prea mult timp sa astepte, titantronul sau incepand sa ruleze odata cu theme song(ul) interpretat de 50 Cent - "I get money". Intr-o maniera aroganta, menita sa intarate absolut orice persoana dar si cu o charisma inegalabila, Newman isi face aparitia gata de lupta. Acesta isi continua mersul agale spre suprafata de lupta, fanii impartasindu-i reactii din ce in ce mai calduroase, in special dupa victoria de la Collision obtinuta in fata legendarului Juggernaut.

Nick Newman*ajuns in ring si inmanandui-se la cerere un microfon*: Cand WRM-ul m-a primit cu bratele deschise pentru prima oara, fiecare dintre voi m-a considerat un pusti imatur ce umbla cu nasul pe sus. Eram tipul cel nou, cocky, "Fiul milionului de dolari", cel care insa nu facuse nimic pentru a confirma. Nimeni nu mi-a oferit un gram de respect. Dar totul s-a schimbat odata cu inceperea noului an; am demonstrat tuturor ca sunt cu adevarat perla acestei companii castigand prima editie a Top Rope Turmoil(ului), ceea ce imi garanteaza participarea in main-event la Ultimate Showdown. Multi au considerat-o curata nebunie, insa eu nu m-am oprit aici si chiar in aceasta luna l-am invins pe poate cel mai dominant om care a pasit in acest ring The Juggeranut. Am aflat cu stupoare ca in aceasta seara, la Alive vom afla numele celui care mi se va alatura atat mie cat si campionului mondial in meciul pentru centura de la Ultimate Showdown. Cu toate acestea, vreau sa va fie foarte clar ca nu imi pasa cine este campionul mondial. Nu ma intereseaza daca voi infrunta unul sau doi oameni in acelasi timp. Nu ma intereseaza daca va trebui sa trec incaodata de Juggeranut sau sa matur ArenA cu prorpiul meu frate. In aprilie, misiunea mea va fi completa!

http://i44.tinypic.com/o0iyt.jpg

Test: Observ ca Newman nu il implica in planurile sale pe Tyler Shane, adversarul sau din aceasta seara.
Big Mouth: Pariez ca nici macar nu a auzit vreoadata acest nume. Acest meci va fi o buna incalzire pentru "Fiul milionului de dolari" in incercarea sa de a atinge gloria suprema la Ultimate Showdown.
Test: Nick isi croieste usor usor drum spre titlul mondial, dar nu trebuie trecut cu vederea meciul din aceasta seara. Noul rookie, Tyler Shane poate fi un adevarat tezaur pentru gradioasa noastra federatie.

Van Wilder
19th March 2010, 10:04
BigMouth:Acum trebuie sa il asteptam doar pe Tyler ca meciul sa poata incepe , un meci care se anticipeaza a fii unul foarte bun.
Test:Nick Newman este foarte increzator ca va castiga acest meci , deja l-am vazut in multe meciuri si ne-am facut o parere despre el , si pot sa zic ca e foarte buna , iar pe Tyler Shane , despre care nu stim prea multe , insa putem sa va spunem ca isi citeste adversarii bine si are un joc psihologic foarte bun care te poate submotiva pentru meci.
BigMouth:Sa vedem , ce se va intampla in ring , aici e ca in fotbal , nimeni nu stie cine va castiga , pe foaie exista doar un castigator , in persoana lui Newman care are o cota foarte buna insa ceea ce se va intampla in ring va fii hotarator.

Lumina in Arena se stinge , luminile rosi incep sa faca inconjorul arenei , iar aceasta este in totalitate luminata mov iar fumul rosu iese din rampa de intrare iar in giganticele boxe ale arenei SZW , melodia celor de la Papa Roach , Hollywood Whore se face auzita in intreaga arena.Publicul incepand sa scandeze numele lui Tyler care isi face aparitia zambind , blitzurile incepand sa lumineze intreaga arena.Acesta se isi croieste drum spre ring prin fum dand palma cu cativa fani din primele randuri, dupa care intra in arena pe sub coarda superioara si cea mediana.Acesta intra in ring , urca pe un turnbuckle unde face tauntul dupa care merge pe altul punand piciorul pe cea de a 2a coarda si celalat picior pe ultima coarda si isi incepe discursul.

http://i148.photobucket.com/albums/s9/cm9punk/jacobyshaddix96.jpg

Tyler Shane:Blablabla , un discurs foarte emotionat "Fiul unui dolar" , te lauzi ca ai demonstrat ca esti , ca faci , ca nu stiu ce , si ca nimeni nu ti-a oferit un gram de respect , ei bine , de la mine nu o sa primesti nici un atom de respect , pentru ca nu am de ce , uita-te la tine ce fata de fiu de doctor ai , cum sa primesti respect ma intreb , si imi raspund si singur , prin acest meci te voi pune la respect.Vii si te lauzi cu victoriile tale de doi bani , uita-te la ei *aratand catre fani* , crezi ca ei te vor respecta ? Niciodata ! In aceasta seara te voi bate pentru ca sa obtin prima victorie in WRM !!!

Tyler arunca microfonul in afara ringului , si se duce in mijlocul acestuia unde se uita zambind in arena , probabil citind pancardele fanilor care , multe dintre ele erau pro Tyler.Acesta isi da tricoul jos pe care il arunca in public , spre deliciul fanilor , la fel se intampla si cu lantul de la gat.

BigMouth:Frumos discursul lui Tyler , ia amintit lui Newman ca nu e chiar Chuck Norris , Newman care de altfel este foarte incapatanat si se crede viitorul acestei federati , lucru probabil adevarat insa sa vedem cum se va descurca cu Tyler.
Test:Acest Tyler Shane , care este doar la al 2lea meci al sau in federatie si e foarte iubit aici si a demonstrat ca are niste abilitati foarte bune , sa ne amintim de meciul trecut cand a fost foarte aproape sa castige meciul si sa se infrunte cu Trademark.Si eu pot sa spun ca il simpatizez pentru ca nu si-a cautat norocul in lanul de trifoi cum fac multi , ci a muncit si a ajuns unde a ajuns pe puterile lui.Respect si Pace omule !

Tyler face cateva miscari de incalzire inainte sa inceapa meciul.Fanul norocos care a prins tricoul lui Tyler este filmat de membri din echipa video , si se poate citi pe spatele tricoului lui Tyler , un mesaj pe care fanul nu il poate descifra, "Bine aþi venit în paradisul meu lichid ! "

Heath Scumm
24th March 2010, 23:55
Decizie unanima, castigator Nick Newman.

Ca sfat pentru Shane, gimmickul de rockstar e grozav dar trebuie conturat mai bine prin promouri si extra implicare. De asemenea, mai multa atentie la exprimare n-ar strica.

legendkiller
30th March 2010, 23:15
Oficialul acestui meci da startul, iar Tyle Shane se repede asupra adversarului sau. Acesta insa este proiectat pe canvas inca din primele secunde cu un Million Dollar Slam(Olympic Slam) dur. Publicul aplauda iar Nick Newman face cover(ul) fara sa stea pe ganduri, arbitrul ducand numaratoarea la bun sfarsit. Newman priveste scarbit catre "victima" arbitrul ridicandu-i bratul in aer in semn de victorie.

Big Mouth: :happy Vrei sa spui ca acesta a fost "magnificul" debut al lui Tyler Shane?
Test: Asa se pare, insa nu trebuie condamnat. Shane a infruntat un atlet in forma de zile mari, iar numele sau este Nick Newman.
Big Mouth: :happy Glumesti? Tipul asta ar trebui concediat chiar acum!
Test: Ramane de vazut ce se v-a intampla cu viitorul lui Tyler Shane. Important este ca, castigatorul Top Rope Turmoil(ului) va intra in main-event(ul) de la Ultimate Showdown cu un momentum excelent. Vom afla cine il va insoti chiar in aceasta seara...