PDA

View Full Version : WRM Alive: SZW AllStars vs The Horsemen vs H8 Club

L0R1N
18th March 2010, 20:31
In vestiarul H8 Club lucrurile parea destul de incinse. Rochester este destul de agitat neputand sta locului, Black Flash statea si el in picioare, iar QuickSilver statea linistit pe banca.

Rochester: Este o seara foarte importanta pentru noi, pentru H8 Club pentru WRM.
Black Flash: Asa e. Trebuie sa punem mana pe centurile la echipe si tu sa iti recapeti titlul mondial.
Rochester: Exact. Vreau ca H8 Club sa domine WRM si cel mai bun mod de a face acest lucru este sa avem acele centuri.
Black Flash: Stai linstit. Eu si QuickSilver suntem mai pregatiti ca niciodata si vom deveni campioni tag-team, iar apoi te vom astepta sa vii si tu cu titlul mondial si vom incepe sa sarbatorim.
Rochester: Va fi greu dar am incredere ca vom reusi. Sper ca aveti o strategie buna in aceasta seara.
QuickSilver: Tu vezi-ti de meciul tau si nu iti mai face griji de al nostru, stim exact ce trebuie sa facem.
Rochester: Nu imi doream decat ca lucrurile sa mearga bine pentru toti trei.
QuickSilver: Sincer, am mai mari dubii ca tu vei redeveni campion mondial decat ca eu si Flash sa punem mana pe centurile la echipe. Chiar cred ca iti este frica de acel meci, se vede. Esti foarte agitat.
Rochester: Nu imi este frica deloc. In calitate de lider al acestei factiuni, am datoria sa ma preocupe tot ceea ce se intampla cu ea.
QuickSilver: (se ridica in picioare)Lider? Cine te-a pus pe tine lider?
Rochester: Am preluat sefia de la Heath Scumm cand l-am invins pe acesta pentru titlul mondial si l-am retras DEFINTIV. Iti mai amintesti?
QuickSilver: ...
Rochester: Si cum ziceam am devenit campion, lucru pe care tu inca nu l-ai facut desi esti de mult mai mult timp aici decat mine.
QuickSilver: Asta pentru ca eu nu am intalnit un batranel in meciul pentru titlu.
Rochester: Eu nu cred ca tu puteai sa-l bati nici pe acel "batranel".
Black Flash: Baieti, baieti, calmati-va trebuie sa ramanem uniti.
QuickSilver: (se uita urat la Rochester) Hai sa luam centurile alea Flash.

...

Big Mouth: Si acum ne pregatim de cele doua Main-Eventuri ale serii.
Test: Doua meciuri in cusca. Doua meciuri ce se anunta a fi epice.
Big Mouth: In ultima vreme wrestlerii din WRM incep sa se organizeze sub forma de factiuni, pentru a-si asigura spatele si pentru a supravietui mai bine in acest mediu ostil. Iar pentru ca o factiune sa domine trebuie sa aibe titluri, exact cum spunea Rochester.
Test: In primul meci 6 oameni vor fi inchisi intr-un spatiu restrans. Lucrurile nu au cum sa iasa bine in aceasta inghesuiala.
Big Mouth: Surprinzatorii campioni la echipe vin din SZW. Se pare ca inca nu am scapat de ei. Dar in aceasta seara au o misiune aproape imposibila in fata lui celor doi cavaleri Shade si Ozora si a membrilor H8 Club, Black Flash si QuickSilver.
Test: Am vazut cata tensiune exista in sanul H8 Club, unde Edward Rochester si QuickSilver par ca isi disputa suprematia.
Big Mouth: Da lucrurile nu par de loc in ordine acolo, cred ca se vor mai calma daca vor castiga amandoi titluri in seara asta la Alive.
Test: Cred ca japonezul este putin invidios pe colegul sau, mai ales ca acesta a fost campion WRM inaintea lui desi este doar de cateva luni aici.
Big Mouth: Posibil. Poate pe viitor vom avea un meci intre cei doi pentru a decide cine este mai bun.

Bulls On Parade (http://www.youtube.com/watch?v=-58-36lSqG4) interpretata de Rage Against The Machine incepe sa se auda in ArenA WRM. Cei doi componenti H8 Club apar imediat pe sub titantron. Black Flash pare foarte entuziasmat zburdand in stanga si in dreapta pentru a bate palma cu fanii, in timp ce QuickSilver merge incet in spatele sau fara a avea vreun contact cu acestia. Ajunsi in ring, jamaicanul se urca pe Turnbuckles starnind uralele specatorilor, iar japonezul prefera sa stea in mijlocul spatiului de lupta uitandu-se spre cusca metalica

DejaVu
19th March 2010, 15:48
Cusca incepe sa coboare, incet-incet sub privirile lui Quicksilver si sub aplauzele pentru jamaican, dar un flash puternic izbeste ArenA WRM, urmat de cateva momente de intuneric complet. Structura metalica incepe sa scartaie, iar luminile se reaprind, cu un personaj imbracat in mantie neagre aflandu-se pe cusca si facand-o sa se balanseze.

Test: "Ce Doamne iarta-ma?"
Big Mouth: "Unul dintre cavaleri cred ca tocmai si-a facut aparitia...si nu pare a fi prea prietenos."
Test: "Prietenos? Mai degraba periculos...uita-te si tu la cusca aia cum se misca! Daca se rupe lantul care o sustine suntem ca si morti."

Cavalerul isi da jos gluga, iar toata lumea il identifica pe The Shade, care se misca impreuna cu uriasa structura, balansand-o si doborandu-l pe Black Flash de pe turnbuckle intr-un impact urias. Quicksilver o evita, aruncandu-se la podea, dar in momentul in care trece de el se prinde de cusca si incepe sa se urce pe ea dorind sa il opreasca pe cavaler. Structura sinistra de metal incepe sa se apropie periculos de spectatorii care urmaresc cu sufletul la gura ce se intampla si cum cei doi luptatori incearca din rasputeri sa isi mentina echilibrul, parand niste acrobati.

Big Mouth: "Ce debut pasionant al acestui meci avem in fata! Toata lumea e deja surescitata si acaparata de ceea ce se intampla. The Shade pe de o parte se afla in exteriorul custii, deasupra, iar Quicksilver o escaladeaza prin interior, incercand sa il opreasca pe adversarul sau din a mai balansa cusca!"
Test: "Mai degraba e Cirque du Soleil la cum a inceput."
Big Mouth: "Si Quicksilver e pe punctul de a cadeeeaaa...nuuu! Reuseste sa se prinda in ultima clipa mult mai bine pe cusca si e aproape de a ajunge la the Shade.""

In toata aceasta rapiditate fenomenala, dinspre titantron apare Tsubasa Ozora, celalalt cavaler inarmat cu o bata de otel. Acesta trece pe sub cusca ce a ajuns la nivelul corzilor, zguduind turnbuckle-urile care sunt pe punctul de a se darama. Odata ajuns in ring, il pocneste pe Black Flash care se afla la podea, dupa care incepe la randul sau se catere si sa il loveasca pe celalalt care l-a prins pe The Shade de un picior.

Big Mouth: "Wow!Wow!Wow! Tsubasa Ozora apare si el de nicaieri! In acest moment avem 2 vs. 1 - doi cavaleri impotriva unui singur membru din H8 Club.
Test: "Stai sa vezi cand vin baietii din SZW, campionii la echipe cum se vor schimba lucrurile. Nu cred ca ai nostri se vor mai lupta intre ei."
Big Mouth: "Sper ca asa va fi Test. Avem nevoie sa castigam neaparat centurile inapoi."

Prins cu mainile de tavan custii, Quicksilver incearca din rasputeri sa evite loviturile de bata ale lui Tsubasa Ozora si in acelasi timp sa il evite pe The Shade care incearca sa il calce si sa il faca sa cada jos inapoi in ring. Membrul H8 Club atarna de cusca acum fixata asupra ringului si sare pe Tsubasa Ozora intr-un Hurricanrana, cazand amandoi inapoi pe canvas. The Shade se afla tot pe cusca, uitandu-se la ceea ce se intampla inauntru.

Heath Scumm
24th March 2010, 23:58
Decizie unanima, noi campioni WRM la echipe - H8 Club. Desi postul lui DejaVu e foarte bun, am considerat ca felul in care Lor1n a expus H8 Club ca o factiune puternica i-a oferit edge-ul.

Sa speram ca divizia la echipe va reinvia la Ultimate Showdown unde ... campionii vor avea parte de provocarea vietii lor.

DejaVu
29th March 2010, 16:00
Luminile se sting din nou, iar pe titantron apare scris:

"SZW has been sent into the Realm of Dreams...WRM's turn is next..."

Luminile se aprind, iar pe rampa de intrare apar campionii la echipe batuti si cazuti cu centurile langa ei...Pe sub titantron se vad doua siluete impunatoare, care insa sunt feriti de reflectoare, iar figurile lor nu pot fi distinse.

Cavalerii si cei din H8 Club se opresc pentru un moment, neintelegand ce se intampla, iar cei doi de sub uriasul ecran pleaca subit...