PDA

View Full Version : WRM Alive: Trademark (c) vs White Angel vs Edward Cullen(CW Championship)

Trademark
15th March 2010, 22:50
Big Mouth:Iata-ne ajunsi si la al 3-lea meci al acestei seri,un meci in care campionul Cruiseweight,Trademark,isi va pune Cupa in joc in fata lui Edward Cullen si eternul sau rival,de cand a venit in WRM,White Angel.
Test:Cred ca ne asteapta un meci interesant,in care Trademark va avea un meci greu.Edward si White Angel au reusit sa castige aceste sanse la Collision,dupa ce ambii au castigat Rankings TerroDome,reusind sa iasa in acelasi timp din cusca.

Arena este zguduita din senin,de primele acorduri ale melodiei de intrare a lui Trademark,iar intreaga arena incepe deja clasicele huiduieli la adresa lui,in timp ce el isi face aparitia in arena,avand Cupa in mana pe care o ridica in aer,oprindu-se cateva secunde pe rampa de intrare.Mai sta apoi cateva secunde,executandu-si apoi taunt-ul iar un imens foc de artificii explodeaza in spatele sau.

http://i40.tinypic.com/9fsa6h.jpg

Big Mouth:Trademark inca este neinvins in WRM,de cand si-a facut debutul,a devenit in scurt timp campion CW,si a ajuns in ultimii 4 la primul meci de tip Top Rope Turmoil.
Test:Iar ultima sa victorie s-a consumat chiar la Collision,acolo unde impreuna cu Kevin Stewart i-au invins pe campionii tag team,SZW AllStars.

Trademark se indreapta cu pasi repezi spre ring,vrand ca lupta sa inceapa cat mai repede,in incercarea lui de a-si apara pentru prima oara titlul.Ajungand in ring,face rost de un microfon fiind gata sa isi inceapa pledoaria.

Trademark:Ca de obicei sunt primit cu aceleasi huiduieli la adresa mea,huiduieli pe care le primesc pentru faptul ca sunt sunt campionul Cruiserweight,pentru faptul ca sunt neinvins,si mai ales pentru ca sunt cel mai bun in ceea ce fac.Toti vreti sa aveti performantele mele ,insa sunteti niste ipocriti,ignoranti,invidiosi pe succesul meu.Incercati sa ma destabilizati prin aceste huiduieli,insa nu reusiti,sunt la fel de puternic,la fel de determinat in tot ceea ce fac iar asta s-a vazut inca de cand sunt in WRM,unde am distrus tot ce mi-a stat in cale.In seara asta lucrurile nu vor sta diferit,eu ca de obicei,voi sta invingator in fata voastra,dar asta nu va fi tot,deoarece la Ultimate Showdown,la cel mai mare eveniment din WRM,tot eu voi fi cel care va pleca de acasa avand Cupa in mana,in timp ce voi toti va veti amagi,si ma veti huidui,dar mie nu imi va pasa,deoarece stiu ca sunt cel mai bun,si o voi demonstra de fiecare data cand voi pasi in acest ring.

Arunca furios microfonul,dupa care isi indreapta privirea spre rampa de intrare unde isi va face aparitia urmatorul participant al meciului.In arena se aud neincetat huiduieli la adresa lui Trademark.

Big Mouth:Un discurs obisnuit al lui Trademark,in care si-a concentrat toata furia asupra publicului,care pentru el nu inseamna nimic.
Test:Si are mare dreptate,a ajuns fara el in varful piramidei,si va continua in acest mod,dominatia sa.

Stifler
17th March 2010, 02:29
TEST:Campionul isi asteapta adversarii.Ma intreb..oare cei doi oponenti ai sai din aceasta seara..chiar cred ca vor putea pune mana pe titlul Cruiserweight?
Big Mouth:Avand in vedere ca este un meci in 3 fiecare are sanse de 33,3 % sa castige acest meci.In caz ca unul dintre ei il accidenteaza pe altul sansele celui ce a reusit sa il accidenteze pe celalalt cresc la 66,4%.Acum problema se pune altfel.Oare vor exista accidentari?Daca da ... cine va fi cel accidentat?Si mai ales..cui ii vor creste sansele?
TEST::confused:EXACT!Asta am vrut si eu sa zic.Nu cumva mi-ai citit replicile sau ceva?
Big Mouth:In niciun caz,dar daca crezi asta ar trebui sa repeti ce am spus eu.
TEST:Tu si replicile tale ce inchid gura omului.Nu degeaba ti se zice "Big Mouth".

Acordurile melodiei de intrare a lui Edward Cullen rasuna in arena WRM,campionul atintindu-si in continuare privirea catre rampa de intrare asteptand ca Cullen sa isi faca aparitia.Un spectacol de artificii incanta vazul fanilor insa bucuria fanilor se strica in momentul in care pe rampa de intrare Edward Cullen isi face vizibila prezenta.Acesta inainteaza catre ring cu un microfon in mana.Fanii il huiduie pe Edward acesta ignorandu-i pe fani.Cullen se opreste pentru cateva secunde urmand sa isi execute taunt-ul lucru care irita si mai mult fanii.

http://i40.tinypic.com/2en4vao.jpg

Edward Cullen ii arunca priviri reci si pline de ura lui Trademark,privirea acestuia fiind atintita mai mult catre cupa Cruiserweight.Acesta intra in ring si duce acel microfon la gura fanii simtindu-se nevoiti sa ii asculte pledoaria lui Edward.

Edward Cullen:Te auto-preclami cel mai bun wrestler din aceasta federatie?Crezi ca ii poti bate pe toti?Amice..tin neaparat sa iti spulber visele.Singurul moment in care tu vei fi cel mai bun wrestler din Wrestle-Ro-Mania va fi momentul in care vei fi singurul ramas in aceasta companie.Cupa aceea ..cupa aceea devine din ce in ce mai stearsa in perajma ta si tocmai de aceea,in aceasta seara va deveni a mea.Tu si White Angel nu veti reusi sa faceti nimic ca sa va opuneti si veti fi nevoiti intr-un final sa recunoasteti ca eu sunt cel mai potrivit pentru a fi posesorul cupei.Te crezi arogant prin faptul ca fanii te huiduie si tu ii ignori?Tu nu esti decat un personaj ineficient in "scenariul" cupei si in seara asta nu voi avea grija doar sa te deposedez de cupa ci sa te si scot din jocul pentru aceasta cupa.Bucura-te de ea pentru urmatoarele minute.Vei putea fi mandru ca ai reusit sa fi campion si in acelasi timp te vei dezamagi singur cand iti vei aduce aminte ca nu ai reusit sa o aperi deloc.

Trademark devine vizibil iritat de cuvintele lui Edward Cullen incepand sa stranga din dinti de furie.Campionul este gata,gata sa sara la gatul lui Edward Cullen insa este cu greu tinut de arbitrul meciului.Cullen zambeste ironic dupa care isi face o incalzire provizorie inainte de meci.

TEST:Ce cuvinte dure i-a adresat Cullen campionului!
Big Mouth:Ramane de vazut doar daca va reusi sa faca ceea ce a zis.

NobodyIsPerfect
18th March 2010, 16:25
Pe titantron apar imaginii de la Collision,mai precis din meciul de tipul TerrorDome unde White Angel si Edward Cullen si-au castigat locul in acest meci dupa ce intr-o sincronizare perfecta cei doi au evadat din aceea cusca.

Big Mouth:"Pe titantron apar imaginii de la acel nebunesc TerrorDome de la Collision,putem vedea si acel salt a lui WH peste toti participantii acelui meci!Nebunie curata!"
Test:"Ai dreptate,Big M!Dar acum sa ne concentram pe meciul din aceasta seara unde Trademark isi apara cupa pentru prima data..."

Imediat dupa ce promo-ul de la Collision se termina,lumina in ArenA incepe sa se stinga treptat in timp ce 2 reflectoare ii lumineaza pe Cullen si Trade.In scurt timp in ArenA pot fi zariti numai cei doi wrestlerii.Pe titantron apar imaginii din vestiarul lui WH.Intunericul domina si aceasta camera doar o raza de lumina strapunge intunericul,aceasta raza luminandu-l pe White Angel care are o pozitie ciudata,fiind filmat cumva dintr-o parte.

White Angel:"Voi vreti sa ii convingeti pe acestii oamenii ca sunteti invincibili si ca Cupa va apartine?Da?Puteti face acest lucru cat vreti!"Ingerul" este aproape sa isi indeplineasca destinul!"

Imediat dupa ce "Ingerul alb" termina ce are de spus face o miscare rapida ridicandu-se in picioare iar o lumina alba,orbitoare vine din spatele sau.Se poate observa ca vestiarul sau este tot colorat in alb,lipsind orice obiect din aceasta camera.Ce e mai ciudat este ca costumul cat si masca acestuia sunt in doua culori:alb si negru.Partea dreapta este in culoarea neagra in timp ce partea stanga este complta in alb,costumul cu care WH ne-a obisnuit.Imaginile din vestiarul lui WH se intrerup in timp ce pe titantron apare un text care se mareste din ce in ce mai mult.

"Nu poti invinge ceea ce nu vezi!"

Odata ce scrisul de pe titantron dispare,lumina in ArenA se reaprinde iar in mijlocul celor doi wrestlerii aflati deja in ring apare White Angel.

Big Mouth:"Ce sa intamplat cu "Ingerul alb"?Acum este in doua culorii?"
Test:"Nici eu nu inteleg,Big Mouth,dar sunt sigur ca vom afla in curand si aceasta nebunie a lui White Angel!"

Gongul se aude iar meciul incepe in acest moment oficial.Se pare ca Edward si Trade au aceasi tinta.White Angel.Acestia se napustesc asuprea mexicanului dar in momentul urmator lumina se stinge din nou si se reaprinde dupa cateva secunde.Cei doi atacatorii sunt la podea in timp ce White Angel este in mijlocul lor cu mainile ridicate in aer.

Big Mouth:"La naiba,da!Avea dreaptate!Nu poti invinge ceea ce nu vezi!"
Test:"Un inceput cum nu se putea mai bun pentru White Angel care pare stapan deja pe meci,cei doi adversarii ai sa fiind la podea!Nu stiu ce a facut in acele secunde cand lumina a fost stinsa,si sincer nu vrea sa aflu!"

Trademark
18th March 2010, 22:09
Angel se napusteste apoi asupra eternului sau rival,Trademark,pe care il i-a la pumni,nelasandu-i nici un moment de respiro "Oportunistului" care pur si simplu nu se poate apara de loviturile naprasnice ale "Ingerului".

Big Mouth:Ce inceput de meci al lui Angel care il decimeaza pe Trademark.
Test:Nu ti se pare ca Angel a uitat de ceva?
Big Mouth:Nu,dar de ce intrebi?
Test:Ai aflat acuma,Angel se pare ca a uitat ca mai are un adversar in meci,adica pe Edward Cullen,care a venit in spatele sau,si a inceput el un sir de lovituri asupra "Ingerului".

Edward il loveste incontinuu pe Angel,care se probabil se gandeste ca treb uia sa fie mai atent,iar lucrurile se inrautatesc si mai mult pentru "Inger" deoarece apare si Trademark,care impreuna cu Edward il arunca in afara ringului pe Angel.

Big Mouth:Iata ce inseamna sa fii neatent,a simtit asta pe pielea lui Angel care a fost pur si simplu azvarlit din ring de catre Trade si Edward.
Test:Asta o sa ii fie invatare de minte,o sa aiba grija in meciurile viitoare.Stii cum se spune:"Omul cat traieste invata...."
Big Mouth:"Dar tot prost moare"!

Trade si Edward se pare ca au facut o alianta,dar pentru scurt timp,deoarece s-au prins intr-o priza clasica de wrestling,iar forta superioara a lui Trademark isi spune cuvantul care reuseste sa iasa invingator,trimitand-ul in corzi pe Edward,cu un Irish Whip,iar la intoarcere il executa cu un Big Boot devastator.Trade incearca un pin rapid insa obtine doar 2.

Big Mouth:Forta superioara a lui Trademark isi spune cuvantul,asta fiind unul din avantajele sale in meciul din seara asta.
Test:Dar acel Big Boot nu a fost necesar sa ii aduca victoria,ii trebuie ceva mai mult de atat,iar Trade se pare ca a inteles asta.

Trademark se duce in afara ringului si scoate de sub ring un tomberon pe care il arunca in ring,si mai scoate un tomberon pe care vrea sa il arunce in ring,insa din senin apare Angel care incearca sa il execute cu o lovitura de picior,insa Trade se apleaca iar Angel rateaza lovitura incasand apoi un tomberon direct in cap de la campionul Cruiser.

http://i39.tinypic.com/21d1rw4.jpg

Big Mouth:Ce lovitura a incasat "Ingerul",direct in cap,tomberonul pur si simplu s-a indoit la impactul cu craniul lui Angel.
Test:"Ingerul Alb" este acum unul "decazut",dupa lovitura incasata de la Trademark.

Stifler
19th March 2010, 00:10
Cullen se strecoara in afara ringului punand mana pe un scaun de metal intrand cu obiectul in ring.Trademark se bucura de lucrul pe care l-a facut insa nu anticipeaza lovitura de scaun pe care Edward Cullen i-o incarca in cap,campionul cazand lat la podea.Edward Cullen nu pierde timpul si il ridica pe White Angel de la podea trimitandu-l cu spatele in turnbuckle.Edward Cullen ii arunca scaunul in brate lui White Angel urmand ca Cullen sa ridice intreaga arena in picioare lovind acel scaun indeajuns de puternic incat White Angel sa isi piarda respiratia pentru cateva secunde.ArenA este innebunita de-a binelea si Cullen profita de avantajul sau din acest moment ridicandu-l pe campionul Cruiserweight de la podea si incarcandu-l cu o serie de lovituri de pumn si picior.

Big Mouth:Edward Cullen este la conducerea acestui meci,el asteptand momentul oportun pentru a ataca lucru ce il trimite pe el ca favorit pentru castigarea acestui meci.
TEST:Mda..Totusi..sunt sigur ca ceilalti doi oponenti ai sai nu vor ceda asa usor.Mai ales campionul Cruiserweight,Trademark care a spus ca in seara asta va reusi sa isi apere titlul si o va face in continuare.
Big Mouth:Ramane de vazut TEST.Stii foarte bine ca intr-un meci de tipul acest nu e neaparat pin-ul pe campion asa ca daca Edward de exemplu ar duce un pin pana la capat pe White Angel,Cullen ar deveni noul campion.Aceasta explicatie data de mine a fost doar pentru a scoate in evidenta riscul pe care si-l asuma Trademark in acest meci.El trebuie sa dea dovada de o mare atentie si de motivatie in acelasi timp.
TEST:Motivat este sigur caci il vad ridicandu-se de la podea si incercand sa il loveasca pe Cullen.

Cullen reuseste sa se eschiveze la loviturile lui Trademark insa nu este atent si White Angel este in spatele sau cu un scaun in mana.Cullen il loveste cu piciorul in stomac pe campion acesta din urma aplecandu-se.Cullen se intoarce si spre mirarea tuturor reuseste sa se dea la o parte,lovitura de scaun a lui White Angel capatand astfel o alta tinta si aceea in persoana campionului Trademark,White Angel se uita mirat la lucrul pe care l-a facut si nu are deloc timp de reactie caci Edward Cullen il surprinde cu un Superkick ce ridica intreaga arena in picioare,fanii izbucnind in scandari nu tocmai calduroase la adresa lui Edward Cullen.

Big Mouth: Dumnezeule mare.Cat de bine se poate descurca acest Edward Cullen.Talentul sau a crescut din momentul in care a reusit sa ajunga in Final Four in primul meci de tipul Royal Rumble din istoria Wrestle-Ro-Mania.
TEST:Cullen se duce din nou in afara ringului pentru a mai lua un scaun.Oare ce ii mai trece acestui bezmetic prin cap?
Big Mouth:Habar nu am TEST,dar ceva imi spune ca vom afla curand si clar nu va fi de bine pentru unul dintre cei doi aflati la podea.

Cullen il scoate pe campion in afara ringului.Cullen aranjeaza acel scaun pe care a pus mana mai devreme.Edward Cullen ajunge atractia principala a aparatelor de fotografiat in momentul in care execute un VOLTURI pe acel scaun asezat langa apron.

http://i41.tinypic.com/behqaw.jpg

Sangele tasneste din fruntea campionului Cruiserweight in timp ce pe fata lui Edward Cullen se asterne un zambet sadic.

TEST:Sangee!:drak:Insa..totusi..in ce mod brutal a ales Cullen sa il execute pe Trademark cu finisherul sau.
Big Mouth:INCREDIBIL!Si ceva imi spune ca asta e abea inceputul.Ceva imi spune ca totul este departe de a se fi terminat.

NobodyIsPerfect
19th March 2010, 16:09
Imaginile se muta in ring unde White Angel pare refacut si gata de lupta.Acesta isi da seama ca este oportunitatea sa de a pune din nou stapanire pe meci iar din inertia corzilor "Ingerul alb" zboara pintre a doua si a treia coarda intr-un Suicide Dive a carui incasator este Cullen.

http://img641.imageshack.us/img641/2765/suicidedive.gif

Test:"Nebunesc!Cullen nici nu a stiut ce la lovit.Acesta era ocupat cu fanii in timpul in care White Angel a izbutit aceasta manevra!"
Big Mouth:"Si iata-l din nou pe White Angel la carma meciului,mai aproape ca niciodata sa obtina cupa!"
Test:"Nu stiu ce sa zic,Big M.Mexicanul pare si el afectat de manevra de adineauri."

Comentatorii au dreptate in aceasta privinta.White Angel se tine de spate semn ca spatele acestuia a fost lovit in momentul cazaturii."Ingerul" nu mai pierde timpul si il ridica de la podea pe Trademark.Campionul Cruserweight pare terminat cu greu tinandu-se pe picioare fara a se sprijini de mexican.Canadianul sangereaza abundent.

Test:"Trademark se tine de White Angel si incearca din rasputerii ca sa il impiedice pe acesta sa il mai proiecteze inca odata la podea."

White Angel il impinge pe canadian incercand sa il surprinda cu un SuperKick insa piciorul mexicanului este prins.Trademark face o miscare rapida ajungand in spatele "Ingerului".Acesta incepe sa il loveasca repetat il locul unde White Angel s-a lovit cand a executat acel Suicide Dive.

Big Mouth:"Oportunistul perfect!Trademark s-a eschivat perfect!Acesta s-a dat ranit insa nu a fost asa.White Angel a muscat momeala iar acum este la podea."

Trademak nu se opreste aici si il duce la podea pe adversarul sau cu un Back Suplex ca ii raneste si mai mult spatele luchador-ului.

Test:"Cred ca aici s-a terminat aventura lui WH in acest meci!Trademark il baga in ring pe sub coarda superioara,intrand si el imediat.Cred ca va incerca pin-ul."
Big Mouth:"Ai dreptate,Test....1....2...3...."
Test:"NU!NU!Cullen intervine si il trage in afara ringului pe arbitru intrerupand asfel numaratoarea."

Desi foarte aproape de victorie,Trademark,nu reununta si hotarat iese in afara ringului pentru a-l "pedepsi" pe Cullen pentru ceea ce a facut.

Heath Scumm
24th March 2010, 23:51
Desi publicul l-a votat majoritar pe Cullen, trebuie sa-mi folosesc dreptul de veto si sa las Cupa in posesiunea lui Trademark. Ambii contenderi au fost grozavi insa in opinia mea Trademark e mai coerent in scris, face mai putine greseli de exprimare si nivelul sau de implicare in postura de campion si angleul cu Coalision sunt exemplare.

Stifler
1st April 2010, 01:17
Trademark si Cullen incep o bataie generala in afara ringului.Cei doi intr-un final intra in ring unde se lovesc pana la ultima suflare.Cei doi cad secerati la podea fiind sleiti de puteri.Fanii se ridica in picioare in momentul in care arbitrul incepe o numaratoare pe care o duce pana la capat.Intreaga arena este confuza.

TEST:Ce se intampla?Sunt complet bagat in ceata.
Big Mouth:Ar trebui sa asteptam decizia oficialilor.Ei ar trebui sa stie ce se intampla
TEST:Arbitrul iese in afara ringului si se aproprie de masa noastra.
Big Mouth:Aud in casca cum ca acest meci se termina la egalitate intre Trademark si Edward Cullen,ambii executand in acelasi timp un pin pe White Angel.
TEST: Deci.. in continuare in posesia cupei ramane Trademark.