View Full Version : Masters Cup 2004 Houston
mman
6th November 2004, 23:06
Luni incepe Masters-ul la Houston.
E pentru prima oara cand nici un jucator din generatia Sampras - Agassi nu mai sunt prezenti, poate cu exceptia lui Henman, daca vreti.
Iata calificatii:
Roger Federer
Andy Roddick
Lleyton Hewitt
Carlos Moya
Guillermo Coria
Marat Safin
Tim Henman
Gaston Gaudio
Parerea generala e ca va castiga fie Federer, fie Safin.
Oare vom avea vreo surpriza?
mman
7th November 2004, 11:27
In caz ca s-a inteles gresit, luni inseamna 15 Noiembrie..... :p
ilenuta
8th November 2004, 11:24
Chiar joaca Moya si Coria ??? Sunt accidentati de cam multa vreme...
paulinio
9th November 2004, 11:06
Sper sa castige Safin.
Oricum, in urma turneului de la Paris a ajuns pe locul 4 ATP. DE mult timp asteptam revenirea lui. Acum cat este in forma sper sa castige. Mi-ar placea sa vad o finala Federer - Safin ... si sa castige, stiti voi cine :)
a_ndrada
9th November 2004, 15:02
favoritul meu e federer si sper sa castige el,dar sper sa nu se resimta dupa accidentare!go roger!!!
razvan141
9th November 2004, 15:23
Safin pare intr-o forma de zile mari.Cu Federer ce s-a intamplat?A fost la Madrid si Paris sau si-a luat o vacanta pana la Masters Cup?
paulinio
10th November 2004, 09:45
Si-a luat o vacanta. Din cate inteleg este "ceva" accidentat.
REcunosc, este un jucator complet, dar este prea perfect. Prefer unul care se manifesta...
Asa ca... Bafta pentru Safin!
mman
10th November 2004, 12:32
Si-a luat o vacanta. Din cate inteleg este "ceva" accidentat.
REcunosc, este un jucator complet, dar este prea perfect. Prefer unul care se manifesta...
Asa ca... Bafta pentru Safin!
Cam toti speram la o finala Safin-Federer ;)
Perfectiunea impotriva impulsivitatii.... ce ziceti?
paulinio
10th November 2004, 14:22
DA, ar fi foarte interesant!
Nici nu stim deocamdata daca e posibil. S-a publicat structura tabloului de lupta? Oricum, vor fi meciuri pe viata si pe moarte.
mman
11th November 2004, 11:42
DA, ar fi foarte interesant!
Nici nu stim deocamdata daca e posibil. S-a publicat structura tabloului de lupta? Oricum, vor fi meciuri pe viata si pe moarte.
Daca nu gresesc, indiferent daca sunt sau nu in aceeasi grupa pe tablou, pot juca finala. Ramane de vazut ce vor zice si ceilalti ;)
ilenuta
11th November 2004, 20:53
Uite si grupele:
Red Group:
(1)Roger Federer
(3)Lleyton Hewitt
(5)Carlos Moya
(8)Gaston Gaudio
Blue Group
(2)Andy Roddick
(4)Marat Safin
(6)Guillermo Coria
(7) Tim Henman
Eu vad niste semifinale Federer - Roddick si Hewitt - Safin. Ca lumea...si altfel combinati, tot ca lumea :p
Plus ca si in grupe vor fi 2 meciuri tari: Federer-Hewitt si Roddick-Safin
Nu ma pot hotari cu cine sa votez intre 1 si 4 :rolleyes:
mman
12th November 2004, 09:51
Uite si grupele:
Red Group:
(1)Roger Federer
(3)Lleyton Hewitt
(5)Carlos Moya
(8)Gaston Gaudio
Blue Group
(2)Andy Roddick
(4)Marat Safin
(6)Guillermo Coria
(7) Tim Henman
Eu vad niste semifinale Federer - Roddick si Hewitt - Safin. Ca lumea...si altfel combinati, tot ca lumea :p
Plus ca si in grupe vor fi 2 meciuri tari: Federer-Hewitt si Roddick-Safin
Nu ma pot hotari cu cine sa votez intre 1 si 4 :rolleyes:
nice, ce turneu va fi
ilenuta
12th November 2004, 12:25
M-am decis, am votat cu Safin, ca Federer a castigat destul anul asta :)
mman, de ce nu ai facut pollul public, tare eram curioasa care cum voteaza :D
paulinio
12th November 2004, 12:38
Bravo, Iulia! Sper ca voturile noastre sa fie confirmate de evolutia meciurilor (si eu tot cu Safin am votat....) Din pacate(sau din fericire, depinde cum privesti) nu ma voi manifesta pe aici caci sunt in concediu saptamana viitoare.
Dar voi putea urmari meciurile la tv!!!!!!!!!!!
Cred ca Safin este dornic sa confirme cele 2 masters-uri castigate si sa urce in clasament. Are talent iar atunci cand se ambbitioneaza parca isi dubleaza puterile!
ilenuta
12th November 2004, 12:55
Dar voi putea urmari meciurile la tv!!!!!!!!!!!
Nu cumva ti-ai luat concediu tocmai ca sa te uiti la meciuri la tv???? :D
Trebuie sa spun totusi ca il admir f mult pe Federer, dar Safin parca e mai uman. A avut si o perioada in care a cam deviat de la viata cu adevarat sportiva (viata de noapte, masini, femei - apropo, stie cineva cate prietene a avut? :) ), dar tocmai d-asta rezultatele lui de acum sunt mai de apreciat.
mman
12th November 2004, 13:50
Mie mi se pare ca Safin seamana mult ca si comportament cu Nastase.
VIata personala 'agitata', talent enorm.
Federer este mister perfect, ne place sau nu e cel mai bun la ora actuala.
Insa sa nu vii la doua turnee de Masters - Series mi se pare o lipsa de respect, in special fata de spectatori daca nu fata de organizatori. Fara prea mare stres putea veni, castiga vreo 2-3 meciuri, lumea il admira, si gata.
reshef
12th November 2004, 17:21
Federer s-a accidentat inaintea turneului din Basel, si n-a mai putut participa la Masters in Paris!
ilenuta
13th November 2004, 09:31
a_ndrada si reshef bun venit pe forumul de tenis ! /hello
loredana
13th November 2004, 16:46
Sper sa castige Safin, este cel mai complet jucator.S-a schimbat foarte mult in ultima jumatate de an deci merita sa castige.Daca reuseste sa isi puna mentalul la punct, atunci vom avea un viitor nr.1.Asa ca Bafta Safin
ilenuta
13th November 2004, 17:09
Bun venit si tie loredana !!! /hello
Vad ca Safin are tot mai multi fani (sau fane :) ). Este un jucator complet, dar sa nu-l uitam pe marele "numero uno" Federer. Oricum se intrevede o confruntare intre cei doi la Masters - pare a fi cireasa de pe tortul acestui an. :)
mman
13th November 2004, 19:01
Mereu cand joaca bine Safin se umple de fani si fane.
E logic, joaca spectaculos, si arata si bine de ce sa nu recunoastem..... (daca pana si eu recunosc :drak: sunt convins ca fetele imi dau dreptate)
Eu tare sunt curios daca va reusi la anul sa fie un adversar pe masura pentru Federer.
ilenuta
13th November 2004, 22:03
Mereu cand joaca bine Safin se umple de fani si fane.
E logic, joaca spectaculos, si arata si bine de ce sa nu recunoastem..... (daca pana si eu recunosc :drak: sunt convins ca fetele imi dau dreptate)
Cum arata Safin... nu prea e pe gustul meu... dar cred ca sunt printre putinele fete care spune asta. :)
Ca jucator... un mare talent si de cand si-a schimbat antrenorul a devenit mai serios si mai concentrat. Cred ca o sa aiba niste meciuri superinteresante cu Federer in viitorul apropiat. Get ready!
mman
13th November 2004, 22:58
Cum arata Safin... nu prea e pe gustul meu... dar cred ca sunt printre putinele fete care spune asta. :)
Ca jucator... un mare talent si de cand si-a schimbat antrenorul a devenit mai serios si mai concentrat. Cred ca o sa aiba niste meciuri superinteresante cu Federer in viitorul apropiat. Get ready!
Nici pe gustul meu nu e ca si fizic :))
Acuma ca sa fiu sincer nici ca joc nu mor dupa el, dar imi place ce joaca in ultima vreme. Mi-am schimbat parerea dupa Madrid si Paris. E impresionant cand ii intra tot.....
mman
14th November 2004, 16:05
(1)R Federer (SUI) vs (8)G Gaudio (ARG)
(3)L Hewitt (AUS) vs (5)C Moya (ESP)
Pariuri, cineva? :D
mman
14th November 2004, 16:06
(4)M Safin (RUS) vs (6)G Coria (ARG)
(2)A Roddick (USA) vs (7)T Henman (GBR)
reshef
16th November 2004, 00:56
Federer 6 7
Gaudio 1 6
mman
16th November 2004, 08:39
In meciul 2, ploaia a intrerupt jocul la 5-4 Lleyton Hewitt - Carlos Moya
Se pare ca si acest an va fi marcat de probleme cu ploaia....
reshef
16th November 2004, 23:50
Meci fantastic intre Hewitt si Moya:
Hewitt 6 6 6
-Moya 7 2 4
Federer va avea greu cu Hewitt in forma de astazi!
mman
17th November 2004, 10:41
Am vazut o parte din meci si eu, a fost super.
Nu ca vreau sa va opresc entuziasmul, dar Federer are (si) talentul de a contracara astfel de jocuri bune. Un jucator poate sa joace genial intr-un meci, iar in urmatorul cu Federer sa nu mai mearga nimic, aparent fara ca Roger sa faca ceva ;) Aparent...... :drak:
mman
17th November 2004, 11:10
Grupa Rosie
1 Roger Federer SUI 1-0 2-0 13-7
3 Lleyton Hewitt AUS 1-0 2-1 18-13
5 Carlos Moya ESP 0-1 1-2 13-18
8 Gaston Gaudio ARG 0-1 0-2 7-13
Grupa Albastra
2 Andy Roddick USA 1-0 2-0 14-11
4 Marat Safin RUS 1-0 2-0 12-5
6 Guillermo Coria ARG 0-1 0-2 5-12
8 Tim Henman GBR 0-1 0-2 11-14
reshef
17th November 2004, 11:38
Am vazut o parte din meci si eu, a fost super.
Nu ca vreau sa va opresc entuziasmul, dar Federer are (si) talentul de a contracara astfel de jocuri bune. Un jucator poate sa joace genial intr-un meci, iar in urmatorul cu Federer sa nu mai mearga nimic, aparent fara ca Roger sa faca ceva ;) Aparent...... :drak:
Sper ca aveti dreptate!
ilenuta
19th November 2004, 18:27
Federer e intr-o forma excelenta, a castigat toate meciurile din grupa pierzand doar un set. Se pare ca nu s-a odihnit degeaba saptamanile trecute... Dupa cum merg lucrurile in grupa cealalta, se pare ca vom avea semifinalele Federer-Safin si Roddick-Hewitt.
reshef
21st November 2004, 02:49
Finala se va disputa intre Federer si Hewitt dupa un meci dramatic,
Federer 6 7
--Safin 3 6
cu cel mai lung tie break din istoria masterului: 20:18.
Cred si sper ca ne asteapta in viitor meciuri fantastice intre Federer si Safin.
Picant: Safin a angajat pe fostul antrenor al lui Federer Peter Lundgren.
mman
21st November 2004, 17:45
Dupa cum l-am vazut pe Safin, e singurul care poate face fata elvetianului. Sper ca lucrurile sa evolueze spre bine petru rus, pentru ca Federer domina tenisul copios, si ar fi bine de stiut ca macar 1 jucator poate sa-i tina piept.
diablo20
21st November 2004, 22:34
in meciul cu roddick hewitt a jucat ffff bine, pur si simplu i-a iesit totul iar daca v-a juca la fel cu federer ii va pune mari probleme elvetianului. totusi federer si-a aratat valoarea si talentul imens si in meciul cu safin avand niste lovituri fenomenale :o: :o: :o: /hello /hello /hello
reshef
22nd November 2004, 12:52
Federer 6 6
-Hewitt 3 2
Un an fenomenal al lui Federer. Elvetianul bate un record dupa altul!
Felicitari !
Desigur, pentru spectatori ar fi mai bine sa se gaseasca jucatori care sa-i tina piept.
Sint insa convins ca in curind vor apare pe linga Safin, noi adversari pentru Federer din rindul tinerilor.
paulinio
23rd November 2004, 09:02
Am vazut semifinala Federer-Safin... SUPER! Mi-ar fi placut sa castige Safin al doilea set si sa intre in decisiv... Sanse a avut... dar pana la urma setul si meviul a revenit lui Federer.
Safin stie acum ce are de facut. Ma bucura pentru el... L-am vazut pe Federer manifetandu-se mai mult dupa meciul asta decat dupa ce a castigat turneul.
O incantare sa-i urmaresti... desi dupa 10-10... nu mai puteam sta eu locului!!! ma gandesc ce a fost in sufletului "bietilor" jucatori....
BRAVO!
mman
23rd November 2004, 10:10
Daca Safin nu mai pleaca pe drumuri, 'laturalnice' atunci avem sanse ca anul urmator sa avem parte de un duel de zile mari, gen Sampras-Agassi.
Pana si stilul lui Roger duce cu gandul la Sampras, iar forta si jocul din spate al lui Safin de face sa te gandesti la Agassi. Acum sa vedem daca rusul are chef sa o tina tot asa, la el chiar e o problema de chef..... :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.